Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Dean-Erik Andersen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Singel mann på 49 år, bor i leilighet i Oslo. Nær tilgang til parker og turområder, samt har egen luftegård i borettslaget. Jeg har aldri hatt hund selv, men er veldig hundevant gjennom nærkontakt med venners hunder, som fast hundepasser i mange år. Jeg er "onkel" til tre hunder, og disse er jeg nær knyttet til. Som hundepasser kan jeg tilby et varmt og kjærlig hjem, masse tid til tur og ikke minst kos, har også mulighet for å ta med hund på jobb. Jeg er en tålmodig, snill og erfaren hundeelsker.

Spesielle ønsker
Foretrekker liten til mellomstor hund da jeg bor i leilighet i oslo sentrum. Har ikke bil ved eventuell henting eller avlevering, det vil benyttes offentlig transport.

Bilde av

mommyjo

Oslo

Dyrepasser
Hund


Bilde av

Cathrine Finstad Fallet

Asker, Bærum, Oslo-området

Dyrepasser
Hund

Hei! Mitt navn er Cathrine Finstad Fallet, jeg er 19 år og bor med familien min: mor, far og en bror på 17 år i et rekkehus i Asker. Vi er en aktiv familie og godt hundevandte. I sommer mistet vi vår aller beste venn, en liten Jack Russel på 10 år. Han satte noen dype spor hos oss, og savnet etter en tur- og lekekamerat er stor. Derfor har jeg valgt å sende en melding til her. Vi ønsker å tilby et aktivt, samt trygt og stabilt avlastningshjem eller deltidshjem dersom det trengs litt hjelp med å få dagene til å gå rundt. Vi er åpne for flere løsninger når det kommer til lengde på pass - fra kortere til lengre perioder. Hos oss vil hunden din få massevis av trim, glede, kos og kjærlighet! Håper jeg hører fra deg :)

Spesielle ønsker
En godt hundevandte familie ønsker å prøve seg som avlastningshjem for hund og hjelp i perioder hvor det trengs behov.

Bilde av

Caroline

2750 Gran

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er en barnefamilie på 5 stykk som ønsker å være fast avlastningshjem for en mellomstor hund..???? Gjerne over lenge perioden, annen hver uke eller 2 uker om gangen. Mange muligheter. Vi ønsker en mellomstor hund som også eldstemann på 9år kan lufte litt selv. Han er en veldig flink og fornuftig gutt som er veldig dyrevant. Vi har hatt hund hele livet, og savner det veldig. Vi bor på småbruk, og skogen er rett ved. Vi er masse på tur, og er interessert i hverdagslydighet og ung med hund trening. Vi bor 1time fra oslo. Vi er kjente med rasen Engelsk bulldog, cavalier, cocker spaniel, goden retriever, labrador men ønsker nå en mindre type hund. Men ikke for liten. Hunden blir maks 4 timer alene hjemme. Vi har også hundegård, og 5mål tomt. Har du en hund du tror passer inn hos oss så ta kontakt. ☺ Mvh Caroline Schulz

Spesielle ønsker
Barnevennelig mellomstor hund.

Bilde av

Julie Charlotte Kristiansen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 28 år gammel jente som elsker hunder og gjerne kunne tenke meg en turkamerat her i Oslo. Selv har jeg vokst opp med rasen Cavalier King Charles Spaniel og er derfor vant til små hunder på maksimalt 10 kg. Jobber mandag til fredag 8-16 og er derfor tilgjengelig for pass på ettermiddag/kveld og i helger.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund.

Bilde av

Nina Bjerknes

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 stk.: pappa, mamma, gutt 9 år og gutt 12, veldig snille, gode gutter. Guttene vil veldig gjerne ha hund. Jeg, mor, er oppvokst med både hund, katt, fugl etc. Og er vant til ansvaret et dyr krever. Vi håper å kunne passe hund for å gi masse kjærlighet, kos og lek. Med vennlig hilsen Nina K. Bjerknes med familie.

Spesielle ønsker
Familie på 4 vil gjerne passe hund.????

Bilde av

Stig E. Rygh-Johansen

1271 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg og min datter Ida på 10 ønsker oss en hund vi kan passe innimellom.


Bilde av

Kajal

1473 Lørenskog

Dyrepasser
Hund

Jeg er veldig glad i hunder, men har ikke tid til å ha egen hund fulltid. Derfor vil jeg gjerne passe en hund som jeg kan gå turer med i helgene.


Bilde av

Kjersti Hægland Horvei

0665 Oslo

Dyrepasser
Hund

Eg og min sambuar ønskjer å skaffe oss hund på nyåret og vil derfor bli "varmare i trøya"ved å passe hund i ny og ne. Han er vokst opp med hund og er godt vant med hunder, medan eg har ikkje så masse erfaring med hund, men har vokst opp på gård og er svært glad i dyr. Me er aktive begge to og trives godt med å gå lange turar i skog og mark.

Spesielle ønsker
Ønskjer å gå turer med snill/omgjengeleg hund.

Bilde av

Therese M.

2266 Arneberg

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Vi er en familie som bor på småbruk på Arneberg. Vi har hester, høns, kaniner, katter(bor ute) og 6 huskyer som bor ute. Vi har hundegårder til pass av hunder som er vant til å bo ute, men kan fint ha hunder som bor inne og, stor løpegård og fine turmuligheter. Vi er friluftsliv mennesker og tilbringer mye tid ute i skog og mark. Vi har mye erfaring med alle slags dyr og tar på oss pass av all slags dyr. Ta kontakt hvis dette høres interessant ut :)


Bilde av

Eileen Pedersen

1712 Grålum

Dyrepasser
Hund

Jeg liker å gå tur så hunden får daglige turer. Har tidligere hatt hund og savner det. Bor i enebolig så hunden vil ha tilgang til uteområde.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å passe en hund noen dager av og til. Gjerne avlaste hvis hundeeier har travle dager. Kan også passe hunden når eier er på ferie. Det er rolig i hjemmet da det er 2 voksne personer som bor her.

Bilde av

Cecilie Haare

0378 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire som gjerne vil passe en hund innimellom. Barna er 8 og 12 år. Mor i huset er vokst opp med hund. Barna ønsker seg veldig hund, så vi tenker at å passe en hund vil være en bra start. Vi har romslig hage og fine turområder i nærheten.

Spesielle ønsker
Vi ønsker å prøve oss som hundehjem.

Bilde av

Hedda Katrine Hagen

2340 Løten

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er ei jente på 21 med samboer, vi begge er oppvokst med katter og hunder, og vi ønsker gjerne å passe på en hund:) vi er glade i å gå turer og være aktive.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en liten hund

Bilde av

Vibeke, Arne, Luna og Noa

1453 Bjørnemyr

Dyrepasser
Hund

Vi er en hyggelig familie fra Nesodden. Barna på 6 og 8 år har delt bosted, annen hver uke Vi ønsker å tilby et trygt og godt avlastningshjem til en liten/mellomstor hund, som liker lek og masse kos. Vi bor i et rekkeshus, med inngjerdet uteplass og skogen 5 min unna. Vi jobber mye hjemmefra, så hunden vil ha selskap mesteparten av tiden. Vi har god erfaring med hunder


Bilde av

Salem Alexandra Berhane

1470 Lørenskog

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, Jeg er en 23 å gammel jente som nylig har levert bachelor og søker jobb, dette gir meg en relativ fri timeplan. Derfor passer det veldig å gå turer/passe hunder som trenger det da jeg har kapasitet til å gå turer og gi masse oppmerskomhet. Jeg har passet flere hunder tidligere, både kun å gå turer og overnattinger.

Spesielle ønsker
Ikke en alt for stor hund.

Bilde av

Heidi Sodergren

0495 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en aktiv familie som ønsker å passe hund primært i helger. Mor er vant med hunder. Barna på 10 og 13 er dyrevant gjennom venner og besteforeldre med gård på vestlandet. Vi ønsker en rolig voksen mellomstor til liten tispe som er vant med- og tåler å bo ute. Vi ønsker også en hund som er vant med å kunne trekke litt sommer og vinter- ikke et krav.

Spesielle ønsker
Vi ønsker en rolig voksen mellomstor til liten tispe som er vant med- og tåler å bo ute. Vi ønsker også en hund som er vant med å kunne trekke litt sommer og vinter- ikke et krav.

Bilde av

Eva Tumidajewicz

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg jobber som fysioterapeut og elsker å være ute i skog og mark. Når jeg går tur, så liker jeg å gå langt. Jeg ønsker meg en turkamerat, som kan være med meg på turer i ukedager, og i helger. Jeg har en katt hjemme, men hun kommer godt overens med hunder, slik at hunden også kan være hjemme hos meg. Jeg er over gjennomsnittet glad i hunder og katter, og håper å finne noen som kan bli min nye, gode venn!

Spesielle ønsker
Ønsker meg en snill, lydig hund som kan være med på tur i marka. Gjerne blandingshund/border collie/boxer

Bilde av

Lise Ulleland

0984 Oslo

Dyrepasser
Hund

Heisann! Jeg og en venninne leter etter en hund å passe en gang i blant, da vi begge studerer sykepleie og ikke har mulighet til å skaffe en på heltid ???? Vi har et veldig flytende studie, som gjør at hunden så og si aldri hadde vært alene hos oss! Vi er begge oppvokst med hund, og har mye kjærlighet å gi! Vi har ikke lyst til å ta imot betaling, grunnet at det er nok betaling i gleden med hund???? Vi bor i et 120kvm hus på Stovner med inngjerdet terrasse og store grøntarealer rett utenfor som kan by på mye lek og moro. Hvis dette er av interesse, kan vi gledelig møtes for et treff! Mvh Lise Ulleland og Mathilde Winsjansen


Bilde av

Marianne Rossvoll

2020

Dyrepasser
Hund

Jeg er vokst opp med to dverg pudler og veldig glad i hunder. Har tre barn fra 6-10 år. Barna ønsker seg veldig hund men for oss passer det best å passe hunder da vi er en aktiv familie. Vi bor i enebolig med stor eplehage og har mye kjærlighet å gi. Ønsker kun å passe små hunder, tenker størrelsen som mellompuddel og str. nedover som passer oss best. Har også en mamma som er blitt pensjonist som vi er mye med, mamma er også veldig glad i hunder og Har mye kjærlighet og tid til en hund. Det er vi som har hatt to dverg pudler i min oppvekst.

Spesielle ønsker
Ønsker å være besøkshjem/avlastningshjem for str. selskapshund som gjerne er med på en liten skogstur og en hund som er trygg. En hund som liker kos og lek med barn og voksne er viktig.

Bilde av

Monica Lyngstad

3440 Røyken

Dyrepasser
Hund

Jeg kikker etter en hund, helst Shetland Sheepdog, som trenger pass i blant. Ikke for meg, men for mine foreldre. De har hatt hund i alle år, de siste tre var Sheepdoger. De er opp i åra, men du finner ikke tryggere hundepass enn hos dem ????

Spesielle ønsker
Eldre ektepar ønsker Shetland Sheepdog for kos og tur. Må ikke være altfor lenge mellom hver gang. Har nettopp mistet hunden sin og er for første gang uten hund. De er for voksne til å ta sjansen på en ny. Masse kjærlighet å gi. Glad i å gå tur med hund og gikk flere ganger daglig med den siste. Henvendelser går via meg først.