Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Kari

5252 Søreidgrend

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie med to barn som ønsker å passe et dyr i blant for å kunne være kjenne på det å ha en god dyrevenn. Vi er glad i dyr og har mye omsorg.

Spesielle ønsker
Familie på fire som ønsker en dyrevenn.

Bilde av

Pia T.

0187 Oslo

Dyrepasser
Hund

Er for tiden fullt opp med dyrepass! Kommer sterkere tilbake :-)


Bilde av

Mathea Hjemmen

1408 Kråkstad

Dyrepasser
Hund

Jeg heter Mathea. Kjempe glad i hund og har en mellom puddel selv, så er ganske godt kjent med rasen. Ved pass så har også hundene mulighet til å leke sammen om det er ønskelig. Har stor inngjeret hage hvor hundene kan løpe fritt, Og hundepark rett i nærheten vi drar ofte. Jobber som modell og hundepasser ved siden av skole.

Spesielle ønsker
Kunn god kommunikasjon med eier, å at jeg får ønsker om mengde mosjon, turer eller sosialisering med andre hunder.

Bilde av

Kelel

Oslo

Dyrepasser
Hund

Ta kontakt


Bilde av

Ann Gunnarsson

3530 Røyse

Dyrepasser
Hund
Katt

Vi er en familie på 4, med barn født 2014 og 2018 (juli). Vi bor landlig til nære skog og sjø i et stort hus utenfor Hønefoss, Sundvollen. Har hatt egen hund, amerikansk cocker.


Bilde av

Beata

1534 Moss

Dyrepasser
Hund
Katt

Eg er roleg, og vant med dyr då eg kjem i frå gard. Eg har ikkje dyr akkurat no, men blir alltid glad kvar gong eg ser ein hund eller katt på gata ???? Eg kan vere tilgjengeleg på ettermiddag/kveld, og helgar for dyrepass. Ta kontakt for meir informasjon.

Spesielle ønsker
Ønskjer selskap på tur, og nokon å kose/leike med.

Bilde av

Bryan Pellerin

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er et par som bor sentralt i Oslo, som er svært glade i og vant med hunder, men som ikke har mulighet til å skaffe en på fulltid. Bryan har selv hatt tre hunder (labrador og blandingsrase) og Pia har vært avlaster for en større blandingshund. Ellers er vi ofte på tur med ski, sykkel og på beina. Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe mer. :)


Bilde av

Ikke i bruk

Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Vil på sikt få meg en hund/katt, men har ikke fått tiden til gå opp i opp enda. Så vil gjerne passe på noen firebeinte for å varme meg selv opp. Jobber en del på hjemmekontor så har tid til både lengre turer på dagtid og aktiv "dyrepass".


Bilde av

Erik Wiker

1920 Sørumsand

Dyrepasser
Hund
Katt

Testttttttttttttttttttttttttttttttt


Bilde av

Roar Njie Petajamaa

2022 Gjerdrum

Dyrepasser
Hund

Far til 3 barn. 2 sønner på 10 år (tvillinger) og en datter 12 år. Ønsker å passe en hund for og oppleve ansvaret evt skaffe oss egen hund.

Spesielle ønsker
Allergivennlig og røyte fri hunderaser

Bilde av

Lise Øverli

2312 Ottestad

Dyrepasser
Hund

Jeg har en datter som heter Maiken på 6 år, som ønsker seg hund. Vi vil gjerne gå tur eller passe på hunden din og få litt erfaring med hunder.

Spesielle ønsker
Vi ønsker ikke fuglehund eller små hunder.

Bilde av

Nora Småge Hilsen

3031 Drammen

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er en aktiv familie på 4 som elsker å være ute! Det går ofte i fjellturer, langrennsturer eller joggeturer. Vi har lenge hatt lyst på hund til familien, men har lyst til å erfare å være et avlastningshjem først. Familien vår består av meg på 19, søstera mi på 13 og mamma og pappa. Pappa har vokst opp som gårdsgutt og har erfaring med flere typer dyr. Mamma har gjennom hele oppveksten jobbet som hundepasser, samt vært medlem av brukshundforeningen. Familien har regelmessig passet andres hunder når venner/familie trenger pause eller skal på feire. vi har tilgang til hytta på fjellet som vi bruker masse???? mvh Nora Hilsen


Bilde av

Nora Haugland Opheim

Espeland

Dyrepasser
Hund

Hei jeg heter Nora og er ni år. Ønsker å passe barnevennlig hund i helgene etter avtale. (Først sammen med mamma)

Spesielle ønsker
Barnevennlig pass i helgene etter avtale

Bilde av

Karin Andersen

1542 Vestby

Dyrepasser
Hund

Jeg og min samboer er veldig glad i hund, men siden vi begge er i full jobb utenfor huset og er aktive på fritiden har vi valgt å ikke ha egen hund. Min samboer har tidligere hatt en Jack Russel, og andre hunder før det. Jeg har passet flere hunder. Vi har hytte på fjellet og båt og kan gjerne ha med en hund i helgene. Vi bor i enebolig med hage.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av liten til middels stor hund for tur og kos.

Bilde av

Thea Sørli

5222 Nesttun

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er en jente som elsker hunder! Jeg liker å gå lange turer og kan gå både i skogen og på fjellet. Har lyst å passe hunder og lover å ta vare på de slik de trenger. Masse kos er selvfølgelig også viktig!


Bilde av

Idun Strømgren

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

heisann! vil veldig gjerne passe hund eller katt, kan for det meste dagtid og helger. Bor på sthanshaugen og innekatt passer ypperlig, ellers elsker jeg å gå i marka på tur og ha med sporty selskap :)


Bilde av

Camilla Pedersen

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 22 år gammel jente som elsker dyr, og har selv vokst opp med både hunder og katter, en hest og en undulat :) Jeg bor i et to etasjes hus i et rolig nabolag i Oslo sentrum, med veranda og inngjerdet hage om den lille vennen liker å gå ute. Hos meg vil de ha god plass og mulighet til å gå fritt. Jeg jobber på dagtid men er hjemme på ettermiddagen, og jeg bor med to andre som studerer som også vil være mye hjemme på dagtid så kjæledyret vil sjeldent være alene! Vi setter stor pris på kos og selskap så gjerne kontakt meg om du skulle ha behov for pass!!<3

Spesielle ønsker
Passer gjerne pelsvenner over lengre perioder!

Bilde av

Louise Cervantes

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund

25 år gammel jente bosatt i Oslo på St. Hanshaugen. Har veldig lyst på hund selv men er fortsatt litt i kartleggingsprosessen. Derfor ønsker jeg å passe din hund i ny og ne for å skaffe litt erfaring :-) Har vokst opp med besteforeldre som har hatt schæfer og er veldig komfortabel rundt hunder generelt.


Bilde av

mari

mjøndalen

Dyrepasser
Hund

Har allltid elsket dyr-

Spesielle ønsker
Vi ser etter toller retriver så fint å kunne passet på en toller . Sia vurderer rasen selv

Bilde av

Maren Sand Helland

1181 Oslo

Dyrepasser
Hund

Aktiv og turglad familie med tre barn på 9, 12 og 14 år (og en bedagelig og sosial katt). Ønsker å passe en hund i kortere eller lengre perioder for at både barna og vi voksne skal få teste hunde-livet, og særlig eldstemann ønsker å være en aktiv deltaker i hundehold og -trening. Vi er normalt alle ute av huset 4-5 timer på dagtid, så etter litt tilvenning må hunden klare seg alene de timene.

Spesielle ønsker
Ønsker familievennlig hund som kan være med på joggetur og andre aktiviteter, for å teste ut ‘hundelivet’. Gjerne stor/mellomstor.