Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Linn Kristin Tårnes

6230 Sykkylven

Dyrepasser
Hest

Jeg har en hest fra før, og ønsker en til på foravtale:) Jeg kan tilby stallplass med mye utetid på dagtid og en stor boks å komme inn til på natten eller under dårlig vèr. Jeg har drevet med hest i mange år og har god erfaring, samt mange flinke og utdannet folk i min krets som jeg bruker aktivt for læring:) Hesten vil få variert trening og vere sosial men andre hester.


Bilde av

Alexandra

Haukåvegen 364

Dyrepasser
Hest
Dyreeier

Dyreglad dame søker en hest el ponni jeg kan få bli godt kjent med.Gjerne gjennom og få stelle,kose med og gi mat.Og evt etterhvert lære meg og ri på.Har litt erfaring med hest,så søker gjerne etter en tålmodig og snill hest så jeg kan lære meg mer.

Spesielle ønsker
Delfor,el evt hestepass.Søker rolig og snill hest.

Bilde av

Hege Breidalen

9803 Vadsø

Dyrepasser
Hest

Voksen, ansvarsbevisst. Har hatt egen hest, hatt avtale om helfor og vært hestepasser.


Bilde av

Anett Mari Trembly

1592 Våler i østfold

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Jeg kan passe katter, hester og hunder. Har erfaring med alle rasene fra før da jeg har hatt både hund og katt. Jeg har for ett år siden begynt med hest, litt rusten i ridning da jeg drev med hest som ung jente men har ikke fått ridd så mye enda.. går på rideskole nå på Noreødegården hos Liselotte Lefdal. Jeg ønsker å få ri på en hest som er grei og ikke har nykker. Jeg er ikke redd og tør å håndtere hester også de som er litt nervøse. Jeg har en mild men bestemt håndtering. Prøver alltid å få «kontakt» med hesten og forstå den. Jeg har til nylig passet ei drektig varmblodshoppe med endel fluer i hodet som har lært meg mye;) Jeg har bil og førerkort. Men jeg ønsker helst at det ikke er så altfor langt å reise… jeg bor i Våler i Østfold

Spesielle ønsker
For hind og katt ønsker jeg betalt utifra jobben som følger med dyret. Hest tar jeg ikke betalt for å passe, men kan betale for ridning i form av møkking og alt stallarbeid for den hesten jeg passer.

Bilde av

Linn Kathrin Øyre Standnes

6856 Sogndal

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Eg vil sei om meg at eg kan det grunnlegende om dyr som katt hund å hest å smådyr husdyr

Spesielle ønsker
Smådyr hund katt hest etter god avftale å god forståelse å kontrakt å kommunikasjon.

Bilde av

Charlotta Jonsson

1395 Hvalstad

Dyrepasser
Hest

Skall bara finne kontrakt som forrytter på delfor


Bilde av

Kine Uhlen Linnerud Kolobekken

2460 Osen

Dyrepasser
Hest

Jeg elsker dyr og bor på gård med hest hunder katt høner og ender. Er 43 år og har to gutter 12 og 10 år.


Bilde av

Camilla Margarita

1279 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Hei! Jeg er ei blid og aktiv jente på 25 år som ønsker å passe eller lufte hunder og evt andre smådyr. Er pr dags dato mye ledig. Har selv ei staffetispe på 6 år, så skal jeg passe hunden hjemme må hunden din komme overens med andre. Er godt hundevandt og oppvokst med hunder som bla schæfer, dogo canario, shih tzu og staff!


Bilde av

Finn Helge Nustad

6215 Eidsdal

Dyrepasser
Hest

Jeg er forvert for hest.


Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Fabian Vestri

Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Jeg er en mann på 32 år som bor i Oslo. Jeg har tidligere vært frivillig hundepasser for en kennel på Ekeberg. Jeg elsker å passe på dyr og har hatt 2 store hunder før????

Spesielle ønsker
Ønsker helst store hunder ????

Bilde av

Kamilla Minde

4307 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som er ansvarsfull og elsker dyr.


Bilde av

Dominika Kozina

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en polsk jente som elsker katter og hunder. Jeg har en Kat Franceska. nå har jeg mye tid fordi jeg ikke jobber, men jeg passer på sønnen min. Vi går på tur veldig mye og hvar dag. Hvis du trenger hjelp, skriv til meg!


Bilde av

Chanita L.

4317 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest

Min datter på 13 år ønsker å passe hund og hest i Sandnes området i juli og august. Hun har god erfaring med hund og heste pass/stell. Ønsker gjerne litt betalt.


Bilde av

Inez Kramer Hynne

0689 Oslo

Dyrepasser
Hest

Hei! Jeg er en erfaren rytter på 12 (fyller 13 i desember) Jeg rir 1 gang i uka for snord rideklubb. Der fokuserer vi mest på dressur som jeg trives bra med. Har hatt ditligre fòr hest så vet hva det innebærer og ha ansvar for en hest. Der måtte alt av stallarbeid gjøres, så jeg er nøye med det. Jeg rir masse forskjellige typer hester men er mest vandt til skvettende, sterke og raske hester. Dersom jeg rir nå en veldig grønn ponni. Har ridd i en stund nå. Ca. 3 år. Jeg har starter 3 stevner. 2 i 70 og en i 60. Håper jeg kan være en mulighet☺️ Mvh: Inez kh


Bilde av

Tilde

Wolffs gate 16

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr


Bilde av

AnnKristin Wien

2830 Raufoss

Dyrepasser
Hund
Hest

Vil gjerne passe en hund innimellom som ikke er så langt unna. Har hatt hund og katt før, men nå vil jeg bare prøve å passe da det kan passe bedre. Interresert i liten til mellomstor hund. Ikke stor. Kunne og tenkt meg å komme i i ett heste miljø.

Spesielle ønsker
jeg vil gjerne prøve meg som hunde passer innimellom, liten tul mellom stor, gjerne allergi vennlig type. Om kjemien skulle passe og det ikke er så langt unna. Jobber på dagtid, fri i helgene.

Bilde av

Tore Solstad

0464 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, far og datter (42 og 8 år) ønsker å passe dyr på deltid (helger, lufterturer etc.). Vi er åpen for alle typer dyr, men mest hund da vi liker å gå tur i skog og mark. Min datter Julie har stor kjærlighet for dyr og mye erfaring med hund, katt og hest (går på ridning).


Bilde av

Thea Fåland

1914 Ytre enebakk

Dyrepasser
Hest

Hei, jeg er 16år gammel jente som har alltid elsket hester og vil veldig gjerne passe på en???? jeg elsker og gå ride turer med hester og jeg har litt erfaring med dem, men ikke så mye, for den hesten jeg hadde før døde og mamma ville ikke at jeg skulle bruke alt tiden min på det! Så vil veldig gjerne passe på en hest eller 2

Spesielle ønsker
Hest som er snill og liker og gå på rideturer

Bilde av

Cecilia Thiis-Evensen

0267 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Cecilia