Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Caroline Røren Chluba

3115 Tønsberg

Dyrepasser
Hund
Hest

Dame på 30 år. Hatt hest og hund i mange år.


Bilde av

Rikke Stensnes

3084 Holmestrand

Dyrepasser
Hund
Hest

Veldig glad i dyr, kan stille opp på kort varsel! Erfaring med egen hest og hund frem til OKT 2019.

Spesielle ønsker
Ønsker å være sammen med dyr, enten om det er hjemme på gulvet med leker eller ute i naturen :)

Bilde av

Emma Herzing Ekstrand

1458 Fjellstrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jag är en tjej med ett stort intresse för djur och hoppas kunna få möjlighet att hjälpa någon som är i behov av en djurpassare. Har själv egen hund, haft katt och smådjur så har erfarenhet av detta. Häst har jag drivit med sedan jag var liten och är van vid olika typer av hästar.

Spesielle ønsker
En hund som kan tänka sig att bli med på tur i skogen. Önskar en häst som jag kan ta med ut i skogen, bara pyssla med i stallet eller rida dressyr på.

Bilde av

Sanne Ottesen

4032 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jente på 18 år som har vokst opp med å ta vare på dyr, store og små. Har gjennom oppveksten hatt flertalls kaniner, katter, og en ponni. Har i dag en hest og en katt i mitt eie. Fra jeg har vært liten har jeg vært hundepasser for flertalls hunder og mer eller mindre vokst opp med det. Har trent og løpt en del med hunder, noe jeg er veldig glad i ( også stått en del på ski med hund. Har også gått mye turer i fjell og ulikt terreng. Jeg har også erfaring med bading og stell av hund/pels. Som hundepasser kan jeg tilby: -stell av huns og pels -foring/pass -tur ( i ulikt terreng) -løping/trening av hund -lek/hjernetrim/disiplinering/lydighet -annet dere måtte ønske Ønsket pass/stell av katt eller andre dyr. Jeg kan tilby: -stell av pels/ dyret -foring/pass -trening -lek/hjernetrim/disiplinering - annet dere måtte ønske ønsket stell/pass av hest Jeg kan tilby: -stall arbeid -stell av hest -stell av utstyr -leiing av hest -trening av hest -trening av hest på bakken, longe eller annet -trening av hest på bakken, natural horsemanship -hjernetrim, natural horsemanship -disiplinering -annet du måtte ønske Jeg registrerte meg her av den grunn at jeg har ett stor hjerte for dyr, jeg har fokus på deres velferd. Har du spørsmål eller annet kan du ta kontakt på 97679622. Jeg slår gjerne av en prat. Håper og høre fra dere:)

Spesielle ønsker
Jeg hadde veldig godt likt å ha en tur venn til når jeg tar meg korte og lange løpe turer i varierende terreng ( skog, mark, fjell, tur stier og slikt). Er også glad i å bare gå turer. Jeg har tidligere løpt mye med hund og har stor glede av å ha en kompis på laget. Har kunnskap om hvordan hund og trening går sammen og slikt grunnleggende. Er også veldig interessert i å stelle og trene hest/er. Jeg er spesielt glad i å trene horsemanship , men også ri dressur, jobbe med bakke arbeid ( bommer/hinder etc), trene hesten fra bakken, og selvfølgelig tur. Jeg har også stor glede av å generelt bare være rundt hest, Erfare ulike heste personligheter og utfordringer. Har vært borti en del "problem" hester, det var sånn jeg kom inn på natural horsemanship.

Bilde av

Sandra Ruud

1850 Mysen

Dyrepasser
Hest

Hei! Jeg er ei jente på 19 år, snart 20 som gjerne ønsker å passe/hjelpe til med hester. Har holdt på med hest siden jeg var 12 år, så har en del erfaring.


Bilde av

Maria Berland Nesheim

5310 Hauglandshella

Dyrepasser
Hest

jeg er en 13/14 år gammel jente som vil være heste passer i nærheten av ravnanger eller innenfor bergen, er godt opplært med hest og liker veldig godt dyr. Jeg jobber/arbeider på en gård der jeg steller dyr 3 dager i uken, jeg har hatt flere hester på for.

Spesielle ønsker
jeg ønsker og ha en snill hest som er flink på tur og jeg kan leie på tur.

Bilde av

Line Aanvik

3223 Sandefjord

Dyrepasser
Hest

Jeg er en voksen hestepasser, har tatt opp ridningen igjen, og ønsker å være hestepasser et par dager i uken.

Spesielle ønsker
Ønsker en allrounder hest, som kan være med på dressur, tur ridning eller hopping. En hest som ikke er for heit og må være godt innridd..

Bilde av

Trine Lise Dahl

2220 åbogen

Dyrepasser
Hest

Har tidligere hatt flere forskjelige hester opp igjennom årende har jobbet 4 år som stallansvarlig for trav trener Erik Killingmo. siste hesten jeg eide var eget oppdrett av en fjording. er interesert i i omedåde eidskog / kongsvinger. har hat en heste pause grunnet skade. men savner og holde på med hest.

Spesielle ønsker
rolige og stødig hest. stall hjelp /Oppasser/ Groom/ hestepasser.

Bilde av

Maiken R. Rysgård

6019 ålesund

Dyrepasser
Hund
Hest

Er 20 år.Ej elsker dyr. Har hatt 4 hesta ( den eine va et føll som kom når ej hadde hesten som ej trente opp. 2 av heste ej he hatt va travers når ej fikk dem. Den eine ridde ej ikkje mye på får den va gravid når ej fikk den, men den andre trente ej opp sjølv. Den ej trente opp hadde aldri hatt på sej sal eller en rytter på ryggen. Etter nokken måneder så kunne ej holde på me dressur og sprang med den. Gåt på rideskole på lerstad, vært med på borgund dyrekubb. Har også godt folkehøgskule på hastelinje. Har holdt på med hest siden ej va 5 år. Har hatt 3 hunda.

Spesielle ønsker
Ønsker en hest som ej kan ri på turer og bane med. Ønsker hund som ej kan gå turer på fjellet med.

Bilde av

Ada Kirkeby

1475 Finstadjordet

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er 20 og bor med en venn som er 22 og har en katt. Vi jobber som fotterapeuter og jobber vanlige arbeidstider de fleste dager. Vi bor i en leilighet og ønsker å passe dyr da vi begge er veldig glade i dyr, men ikke har mulighet til å ha flere per dags dato. Jeg har vokst opp rundt hest, katter og hunder , og har passet hund tidligere. Har også hatt flere fôrhester opp gjennom tidene. Vi er hjemme de fleste helger og er fleksible. Hvis du ikke har mulighet til å betale så kan vi fortsatt avtale noe så lenge du sørger for mat og annet som trengs Ønsker primært at pass skal skje hos oss, og vi har ikke bil per dags dato

Spesielle ønsker
Søker dyr å kose med og ta vare på. Gå turer (hund/hest) eller bare kose på sofaen

Bilde av

Jannicke Frantzen

5097 Bergen

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er veldig glad i dyr og har i mange år vurdert å anskaffe meg en hund eller en katt. Jeg bor alene og det føles av og til litt ensomt. Jeg tenker det kunne være koselig å ha et dyr å passe. Jeg har aldri hatt dyr selv men jeg har både familie og venner som har hund eller katt. Jeg føler også at jeg har en god kjemi med de fleste dyr og har alltid vært opptatt av miljø og at alle vesener skal ha det så bra som mulig.


Bilde av

Karin van Veen

2318 Hamar

Dyrepasser
Hest

Spontan, ansvarsfull jente som jobber selv som helsefagarbeider i 100% stilling og studerer demens og alderspsykiatri, bor på Hamar .

Spesielle ønsker
Tar betalt for å passe på hunder , men ulønnet for å passe på hester.

Bilde av

Maja Elisabeth

3490 Klokkarstua

Dyrepasser
Hund
Hest
Dyreeier

hei jeg er en jente på 13 år som gjerne vil passe/ri / stalle en hest. jeg har erfaring med hest og jeg får lett kontakt med hesten. jeg er rolig og ansvars bevist . hvis det er noe du lurer på send meling eller ring 40344177 hei jeg elsker dyr jeg elsker hunder men jeg liker store hunder jeg bor på Klokkarstua, jeg elsker å trene så burde være en hund som er aktiv

Spesielle ønsker
jeg ønsker å passe hester i nærheten av Klokkarstua/røyken både kald blods og varmblods jeg ønsker å passe en hund som er snill men har energi det er mange fine tur veier her

Bilde av

Cecilie Heggelund

2003 Lillestrøm

Dyrepasser
Hund
Hest

Jeg er ei 26 år gammel jente som bor i Lillestrøm med to ildere. Jeg har drevet med hest og ridning i alle år, har ridd både travere, fullblods, ridehester, fjording og har eid flere egne hester. LB nivå i dressur og har ridd 100cm baner i sprang. Trives best på ridetur. Har ridd mange krevende hester igjennom årene så trives nå best med rolige balanserte hester så jeg bare kan kose meg på tur :) Er også veldig glad i hund og har vokst opp med hunder.

Spesielle ønsker
Behjelpelig med eks rideturer iblant. Kan da møkke og ordne for også. Tar ikke betalt for det. Er også interessert i en snill hund jeg kan ha med meg i marka på turer iblant.

Bilde av

Marte Røed

4658 Tveit

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

jeg er 14 år og jeg elsker dyr. jeg har vært både hunde passer og katte passer før.


Bilde av

Karoline Skau

2730 Lunner

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er ei jente på 15 år som elsker dyr. Helt siden jeg var liten hsr jeg alltid blitt trokket mot alle slags dyr, og spesielt hunder, katter og hester. Nå i sommer kommer jeg til å ha masse fritid, og dermed hadde det passet bra med litt selskap!

Spesielle ønsker
Jeg ser etter ett dyr jeg kan være sammen med i sommer. Kanskje lære noen triks, agillity, ri på turer m.m. Det spiller ingen rolle hva slags dyr

Bilde av

Frida Pedersen

3750 Drangedal

Dyrepasser
Hund
Hest

har ridd i noen år og er utrolig glad dyr. har hund selv.


Bilde av

Charlotte

3280 Tjodalyng

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jeg er over 30, rolig og har erfaring med de fleste dyr. Kan ikke passe katt på grunn av allergisk samboer, men alle andre dyr går bra. Jeg har selv hatt fugl, kanin, diverse fisk og insekter, hest og rotter. Er godt vant til hund og liker å gå på tur. Har også god erfaring med smådyr.

Spesielle ønsker
Liker alle dyr - ta kontakt.

Bilde av

Mina Felicia Møbius

Frognerseterveien 0775 Oslo

Dyrepasser
Hest

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som ser etter ny fôrhest fra og med høsten 2019 grunnet at min nåværende fôrhest flytter. Jeg har ridd tre år i rideskole på Østern Brug, og har hatt to Connemaraer på fôr de siste to årene. Jeg rir per dags dato 3 ganger i uka på Elveli ridesenter. Jeg har hovedsakelig ridd dressur og tur, men også sprang i rideskole. Jeg ser etter en fôrhest jeg kan ri en til to ganger i uka, som kan brukes til dressur og evt. litt sprang senere. Jeg ser etter en rolig hest. Jeg er en ansvarlig og pliktoppfyllende rytter som gjerne hjelper til ekstra dager når det trengs. Send meg en sms om dette høres innteressant ut:) 41577038 Håper å høre fra deg! Mina:)

Spesielle ønsker
Ser etter en rolig og snill hest jeg kan ri 1/2 ganger i uka.

Bilde av

Tiril Buvig

ski

Dyrepasser
Hest

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kan være behjelpelig med pass til din hest. Jeg har ridd i ca. 6 år og deltar ukentlig på dressurtreninger, innimellom sprang. Bor i Oppegård kommune så ser etter hester og passe i området Ski/Oppegård. Ser helst at det er mulighet å komme seg til stallen med kollektivtransport.