Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Cathrine Karlsen

Oslo

Dyrepasser
Hest

Jeg er en dame på 39 år som er veldig glad i dyr og være ute i naturen, og liker godt å være aktiv. Jeg har vokst opp med hund i familien og red på rideskole i 3 år i ungdomstiden. Nå har jeg tatt opp igjen interessen for hest og har det siste året ridd på øvet nivå på Nordmarka rideskole. Jeg ønsker gjerne å bruke mer tid i stallen og bli bedre kjent med én hest, gjerne en som er glad i sprang.

Spesielle ønsker
Gjerne en hest som er glad i sprang, tenker i utgangspunktet 1-2 dager i uken.

Bilde av

May-Helen Lindset

Nordfjoreid

Dyrepasser
Hest

Jeg har funnet hest og trenger forslag til kontrakt.


Bilde av

Kaia Valand Hjorteland

4516 Mandal

Dyrepasser
Hund
Hest

Hei. Jeg er 43 år og har egen gård. Kan passe dyr.


Bilde av

Helen J. Gauperaa

4888 Homborsund

Dyrepasser
Hest

Flere år erfaring med å ri hest, nylig tilbake etter en pause.


Bilde av

Julian Berntzen / Lilja

5099 Bergen

Dyrepasser
Hest

Hei, jeg har en 13 ( snart 14 år) gammel datter som heter Lilja som veldig gjerne kunne tenke seg å passe hest noen ganger i uken. Lilja har ridd i flere år, og er vant til å ta ansvar for store hester i stallen, hun er i ferd med å ta grønt kort og mangler bare ridedelen, hun har i flere år vært på stall Henne og på Frotveit gård og går nå på BRK på ridekurs. Beste hilsen Julian Berntzen far til Lilja tlf: 91615321


Bilde av

Sofie Berg Jaegger

0553 Oslo Karlstagata 12A

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg er norsk-brasiliansk og har bodd i Norge i snart 1 år nå. Moren min er norsk og jeg har snakket norsk hele livet. Jeg har hatt kjæledyr hele livet mitt og jeg er forelsket i alle typer dyr, enten fra hunder og katter til slanger og øgler kskskksk. Jeg driver også med ridning i 5 år og elsker store dyr også. Jeg har dessverre ingen mulighet til å ta vare på dyrene i leiligheten min :( fordi jeg deler med andre mennesker og de har allergier. Jeg har ingen problemer med å gå til steder som er litt lenger unna der jeg bor, men avhengig av avstanden vil jeg be om hjelp til å betale for transport (1/3 til halvparten av billettprisen). Prisene avhenger av ønsket aktivitet, prisene starter fra -80 kroner timen opp til -275 kroner, men jeg er alltid åpen for å snakke om beløpet som belastes! :) Hvis du er interessert, send meg en melding så står jeg til din disposisjon for spørsmål og mer informasjon. Håper å høre fra deg snart, Sofie.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å ta vare på rolige hunder og katter, hvis de er spreke kan jeg ta dem med på tur og gjøre fysiske øvelser i form av lek. Stille hester er ideelle, men hvis han har litt dårlig humør kan jeg takle det kksksksk. For energiske hester, kan jeg ri, ta på turer eller gjøre øvelser uten at jeg trenger å ri på hesten.

Bilde av

Andrea Lunder Westbye

2000 Lillestrøm

Dyrepasser
Hest

Jeg er en 19 år gammel jente som har en stor intresse for hest. Jeg er godt vandt med hester og har ridd i ca 10 år, har tidligere eid en fullblods hoppe. Jeg er glad i orden og er pliktoppfyllende som person.

Spesielle ønsker
Ser etter en helfor hest som kan flytte på seg. Søker en hest som er over 165cm da jeg er ganske lang selv (170cm).

Bilde av

Emilie Foss Paulsen

1925 Blaker

Dyrepasser
Hest

Jeg er en 18 år gammel jente som har en stor interesse for hest og andre dyr. Jeg er godt vandt rundt dyr og har drevet med hest jevnt i 10 år. Jeg er pliktoppfyllende, blid og har god orden.


Bilde av

Maren Hersleth Holsen

Hersletveien 121

Dyrepasser
Hest

Vi vurderer å ha hest på fõr, og ønsker å se på mulige kontrakter


Bilde av

Lene

5462 Herøysundet

Dyrepasser
Hest

Dyreelsker, positiv og arbeidsam.


Bilde av

Ingunn Knutsen

4011 Stavanger

Dyrepasser
Hest

45 år og rytter


Bilde av

Cecilie

Dyrepasser
Hest
Dyreeier


Bilde av

Kine Wenner

3525 Hallingby

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har selv hatt hund de siste 16 årene. Akkurat nå har jeg ei yorkshire terrier tispe og en boxer hann. Jeg er veldig glad i tur og dyr så om jeg kan fått en ny turkamerater så hadde er vært veldig koselig.

Spesielle ønsker
Jeg har mest kjennskap til hest, hund og katt. Ta gjerne kontakt om du skulle trenge pass/avlastning.

Bilde av

Selma Bergum

2618 Lillehammer

Dyrepasser
Hund
Hest

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente som elsker dyr. Jeg har en 1 års gammel cobberdog tispe så har litt erfaring med hund. Jeg driver meg hest og har to fôrhester så kan ting om hest også. Håper dere kan ha tillit til meg. :)


Bilde av

Dyrepasser

Stord

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jeg er en jente som har god erfaring med dyr etter som jeg har levd på gård og vokst opp med alle slaks dyr jeg har veldig lyst til å hjelpe til med å passe dyret ditt om du trenger dyrepass, Og gå tur med hunden din Jeg ønsker meg også gjerne fórhest:) (da hadde jeg betalt for å være fórrytter) kontakt meg for mer info


Bilde av

Malin Jacobsen

3213 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei dyreglad og aktiv 24-åring som trives alt for godt i dyrs selskap. Selv er jeg oppvokst med katter og min mor drev marsvinoppdrett da vi var barn, jeg har og hatt kanin , ørkenrotter og hamster i voksen alder. I dag har jeg en egen hest (varmblodstraver, brukes nå som hobbyhest) og en innekatt av rasen selkirk rex. Tidvis går jeg turer med familiens hunder; en eldre jack russel terrier, jack russelterrier/norsk-svensk gårdshund mix og labrador retriver. Jeg tilbyr: - Hjemmepass av katt/smådyr - Turer med snille hunder (ønsket er egen hund, så jeg har sett treningsvideoer og øvd litt med hundene i familien, men etter flere biteepisoder som barn må hunden være snill og grei :-) ) - Pass av hest - kan møkke, gjøre klart fôr, fôre, pusse utstyr ++ evt. leie på tur eller ridebane. Pris blir vi enige om, jeg holder til i Sandefjord, reiser max 30 min i første omgang.


Bilde av

Anna Jespersen

Sønsterødveien 180

Dyrepasser
Hest
Dyreeier

Hei jeg vet ikke hva jeg skal skrive


Bilde av

Rebekka Johanne Lie

2335 Stange

Dyrepasser
Hund
Hest
Dyreeier

Bor på småbruk.


Bilde av

Ellinor Jacobsen

3725 Skien

Dyrepasser
Hest

Alder: 18 Skole: Hjalmar Johansen vgs| idrettslinja Ønsker å begynne med hest, men har lite erfaring. Jeg lærer veldig fort og har god tålmodighet. Jeg er bestemt og pliktoppfyllende. Jeg elsker dyr og jeg er veldig glad i natur og friluftsliv????

Spesielle ønsker
Ønsker snill hest å ri tur med og ønsker å lære grunnleggende innenfor hest

Bilde av

Mats Reinart Sørlie

3269 Larvik

Dyrepasser
Hest

kun for registrering