Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Kine Uhlen Linnerud Kolobekken

2460 Osen

Dyrepasser
Hest

Jeg elsker dyr og bor på gård med hest hunder katt høner og ender. Er 43 år og har to gutter 12 og 10 år.


Bilde av

Camilla Margarita

1279 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Hei! Jeg er ei blid og aktiv jente på 25 år som ønsker å passe eller lufte hunder og evt andre smådyr. Er pr dags dato mye ledig. Har selv ei staffetispe på 6 år, så skal jeg passe hunden hjemme må hunden din komme overens med andre. Er godt hundevandt og oppvokst med hunder som bla schæfer, dogo canario, shih tzu og staff!


Bilde av

Finn Helge Nustad

6215 Eidsdal

Dyrepasser
Hest

Jeg er forvert for hest.


Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Fabian Vestri

Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Jeg er en mann på 32 år som bor i Oslo. Jeg har tidligere vært frivillig hundepasser for en kennel på Ekeberg. Jeg elsker å passe på dyr og har hatt 2 store hunder før????

Spesielle ønsker
Ønsker helst store hunder ????

Bilde av

Kamilla Minde

4307 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som er ansvarsfull og elsker dyr.


Bilde av

Jessica B

9008 Tromsø

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

From farms to cities to mountains, I've spent a lot of time working with a variety of pets. Most recently I've been looking after dogs in Tromsø, going to walk them at people's houses or having them stay at my house for longer periods. I'm used to big dogs like Labradors, German Shepherds and Dobermans, but I also like small dogs. I think I am a good balance with dogs, I try to find out as much as I can before agreeing to work with them, so that I can upkeep any training or routines. I enjoy taking the dogs out to nature, so if you have a dog that loves the beach, or even going camping, I think we'd be a perfect match. My house is private and central. I have a small outdoor unfenced area but would prioritise taking the dog away from busy areas for walks, excersize and toilet. I grew up training sheep dogs on my family farms, and later on helped out a family friend who did professional dog walking and sitting, so I'm used to coordinating a wide variety of dog breeds and natures. I have less experience with cats but I really love having them as companions so would happily come to look after one or take one at my home. Send me a bit about your dog or cat and let's see if we're a match. I look forward to meeting your furry friends!


Bilde av

Dominika Kozina

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en polsk jente som elsker katter og hunder. Jeg har en Kat Franceska. nå har jeg mye tid fordi jeg ikke jobber, men jeg passer på sønnen min. Vi går på tur veldig mye og hvar dag. Hvis du trenger hjelp, skriv til meg!


Bilde av

Chanita L.

4317 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest

Min datter på 13 år ønsker å passe hund og hest i Sandnes området i juli og august. Hun har god erfaring med hund og heste pass/stell. Ønsker gjerne litt betalt.


Bilde av

Inez Kramer Hynne

0689 Oslo

Dyrepasser
Hest

Hei! Jeg er en erfaren rytter på 12 (fyller 13 i desember) Jeg rir 1 gang i uka for snord rideklubb. Der fokuserer vi mest på dressur som jeg trives bra med. Har hatt ditligre fòr hest så vet hva det innebærer og ha ansvar for en hest. Der måtte alt av stallarbeid gjøres, så jeg er nøye med det. Jeg rir masse forskjellige typer hester men er mest vandt til skvettende, sterke og raske hester. Dersom jeg rir nå en veldig grønn ponni. Har ridd i en stund nå. Ca. 3 år. Jeg har starter 3 stevner. 2 i 70 og en i 60. Håper jeg kan være en mulighet☺️ Mvh: Inez kh


Bilde av

Tilde

Wolffs gate 16

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr


Bilde av

AnnKristin Wien

2830 Raufoss

Dyrepasser
Hund
Hest

Vil gjerne passe en hund innimellom som ikke er så langt unna. Har hatt hund og katt før, men nå vil jeg bare prøve å passe da det kan passe bedre. Interresert i liten til mellomstor hund. Ikke stor. Kunne og tenkt meg å komme i i ett heste miljø.

Spesielle ønsker
jeg vil gjerne prøve meg som hunde passer innimellom, liten tul mellom stor, gjerne allergi vennlig type. Om kjemien skulle passe og det ikke er så langt unna. Jobber på dagtid, fri i helgene.

Bilde av

Tore Solstad

0464 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, far og datter (42 og 8 år) ønsker å passe dyr på deltid (helger, lufterturer etc.). Vi er åpen for alle typer dyr, men mest hund da vi liker å gå tur i skog og mark. Min datter Julie har stor kjærlighet for dyr og mye erfaring med hund, katt og hest (går på ridning).


Bilde av

Thea Fåland

1914 Ytre enebakk

Dyrepasser
Hest

Hei, jeg er 16år gammel jente som har alltid elsket hester og vil veldig gjerne passe på en???? jeg elsker og gå ride turer med hester og jeg har litt erfaring med dem, men ikke så mye, for den hesten jeg hadde før døde og mamma ville ikke at jeg skulle bruke alt tiden min på det! Så vil veldig gjerne passe på en hest eller 2

Spesielle ønsker
Hest som er snill og liker og gå på rideturer

Bilde av

Cecilia Thiis-Evensen

0267 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Cecilia


Bilde av

Ida Johansen

5101 Eidsvågneset

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr
Dyreeier

Jeg er Ida og er en jente på 20 år som er veldig dyreglad og god erfaring med de fleste raser. Har god erfaring med trekkhunder og jobbet på en hundekennel med 45 European hounds i alle aldre. Har 2 hunder selv, passer ikke dominante hannhunder fordi jeg har en selv.


Bilde av

Jessica Westhoff

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

I only speak English because I am currently here with by partner who plays professional sports and do not have a job at the moment. I am an animal lover and have grown up with multiple dogs and love to be around them but because I am not from here we have decided not to get a dog for a while. With the large amount of free time I have, I would love to help with your amazing animals as much as you need me to.


Bilde av

Heidi Trimas

0758 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen og ansvarsbevisst dame som bor i Sørkedalen i Oslo. Jeg er veldig glad i hester, og har selv hatt 2 hester. Elsker å kose og strigle og ri på tur. Kan være behjelpelig over kortere eller lengre tid, med f.eks. innslipp og ridning.

Spesielle ønsker
Ønsker å kunne dra på rideturer i Sørkedalen.

Bilde av

Karoline

Molde

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

eElsker dyr og har vokst opp med dyr. HAr bodd på en gård, så har erfaring med dyrepass. Vokst opp med, sau, høne, kanin, katt og hund.

Spesielle ønsker
Tar meg et friår, og tar på meg småjobber som dyrepasser for å tjene noen ekstra kroner.

Bilde av

Nicolaj Frederik Wamberg

1605 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er musiker og performance studerende på Høgskolen i Østfold. Jeg er vokset op i KØBENHAVN og er vild med dyr og men da jeg ikke selv kan have dyr hvor jeg bor nu vil jeg gerne hjælpe andre med at lufte hund eller fodre katte. Mine søskende har hunde og jeg er selv vokset op med katte og kaniner. Ser frem til at møde jer!

Spesielle ønsker
Søger snille hunde som vil gå tur og snakke dansk.