Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Silje Angell

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en fulltidsstudent som studerer ved UIB for øyeblikket. jeg har vokst opp med dyr, og har hatt katter hele mitt liv. jeg har også planer å skaffe meg en hund i nærmeste fremtid og er i prosessen med å forberede meg til dette akkurat nå. jeg og min familie har hatt hjemmekennel i et par år, så har ulike erfaring med forskjellige hunde raser og hunde personligheter.

Spesielle ønsker
ønsker gjerne å passe litt rolige og snille hunder som jeg kan gå ut på tur med, gjerne også unghunder med litt ekstra energi. Kan mate katter å tilby kos og lek i eierens hjem, også kan jeg passe smådyr hjemme hos meg.

Bilde av

Benedicte O. L Mogstad

Borre og Horten

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er kjempeglad i hunder og vil mer enn gjerne gå tur med hunden din ❤️ Helst at den er liten, men kan være stor så lenge den ikke drar i båndet. ???? Gleder meg til å høre fra noen!

Spesielle ønsker
Jeg vil helst lufte én hund om gangen

Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Carine Quille

0555 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student som bor i Oslo, ønsker meg å passe en hund da jeg ikke kan kjøpe en på fulltid enda☺️


Bilde av

Ida Forbord

7037 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim med to venninner i en firemannsbolig. Vi er alle opptatt av friluftsliv å liker å gå turer. Hele livet har vi selv hatt hunder å trives svært godt sammen med dyr generelt. Vi ser frem til å hjelpe, og håper på positive tilbakemeldinger.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund som kan være hjemme hos oss å liker å gå tur.

Bilde av

Agna fjellgeit

Vukuvegen 265

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim å jobber deltid i barnehage. Jeg bor i en firemannsbolig sammen med to venninner. Hele livet har jeg selv hatt hund å trives svært godt med hunder. Alle vi som bor sammen er aktive jenter som trives godt ute i friluftsliv. Vi vil ha stor glede av å ha kjæledyret ditt til passing. Om ønskelig kan du få mer informasjon om oss ved å sende melding.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund vi kan ta med hjemme til oss å som liker å gå turer:)

Bilde av

Dick Sacapuntasson

2090 Hurdal

Dyrepasser
Hund
Smådyr

adhgjfgjdsvbfs


Bilde av

Tine

1476 Rasta

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en familie med to gutter i alderen 6 og 9 år. Jeg har gjennom årene hatt mange ulike dyr og har jobbet noen år i dyrebutikk da jeg var yngre. Så jeg kan mye om de fleste dyr. Vi ønsker å passe fugl, kanin, marsvin eller hamstere hjemme hos oss, slik at barna kan få litt erfaring med hva som kreves når man har dyr, og slik at vi også dermed kan se hvilken dyreart som vil passe best for oss som familie, dersom vi en dag velger å anskaffe et dyr igjen.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe smådyr (fugl, hamster, marsvin, kanin) i korte perioder. Vi er en familie med to barn 6 og 9 år, som ønsker å gi barna innblikk i dyrehold. Mor med lang erfaring med mange ulike dyrearter.

Bilde av

Nora Kolstad Morken

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har en katte prinsesse på 2 år. Elsker dyr og godt vandt med dem.


Bilde av

Christin Oppegaard

Bergen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på fire, to barn og to voksne. Barna er to jenter på 12 og 14. Vi kunne tenke oss dyr, men ser at det vil bli utfordringer i forhold til ferie. Vi håper derfor på at vi kan bli kjent med hund eller marsvin som vi kan passe/låne i perioder.

Spesielle ønsker
Familie på fire (mor, far og to jenter på 12 og 14) vil prøve seg som marsvinhjem eller hundepassere.

Bilde av

Egil Holmeide

tårnbyveien 387, 2013 skjetten

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en familie på to voksne og to barn på 7 og 10 år. Alle i familien er veldig glade i dyr. Barna elsker dyr og har lyst på hund, katt, marsvin, fugler og masse annet. Foreløpig har vi to undulater som ungene er med å passe på. De voksne er vokst opp med dyr, blant annet hund og katt. Vi ønsker gjerne å passe flere forskjellige typer dyr og vil selvfølgelig passe ekstra godt på dyrene vi passer.


Bilde av

Emma Grindheim

5300 Kleppestø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er veldig glad i alle slags dyr, jeg er spesielt flink med hunder å katter, jeg har Alaska Malamute og en katt


Bilde av

Robin Kattemannen

4322 Sandnes

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Spør om dere lurer på noe tenker jeg :) Men har 3 års daglig erfaring med alt fra flaskemating til store aggresive katter som angriper. Er fosterhjem for organisasjon og frivillig i lucas organisasjonen med ansvar for dem nye som kommer inn og gi medisin. Jeg er temmer av dem mest aggrrsive å gjør det jeg kan for att dem skal bli tam. Jeg har også gjort om hele leiligheten min til ett hjem for katter. Solgte senga mi og klesskapet på soverommet for 2 år siden og laget katterom ( selv om dem får gå i hele leiligheta ) har selv sovet på sofaen siste 2 åra. Har også bygget utegård til dem :)

Spesielle ønsker
Spør om dere lurer på noe :)

Bilde av

Stian Pedersen

Granstangen 24

Dyrepasser
Hund
Smådyr
Dyreeier

Jeg er en glad og positiv 47 åring som er veldig glad i dyr.Int i friluftsliv. Turer i marka. Ønsker en tur kompis. Gjerne store hunder. Som kan gå lange turer. Har god tid. da jeg er trygdet. Ikke noen jobb for tiden.

Spesielle ønsker
Ønsker turkompis av snil hund som ønsker lange turer. Og helst ikke bjeffer på alt. Kan også passe hund og smådyr for lengre perioder

Bilde av

Amy Lene Hiis

Tønsberg

Dyrepasser
Smådyr

Jeg har to undulater selv. Men jeg har mye erfaring med både marsvin, hunder, katter og kaniner.


Bilde av

Kamilla Minde

4307 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som er ansvarsfull og elsker dyr.


Bilde av

Clara Josephine Fjeldheim

1387 Asker

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som elsker alle dyr! Jeg vil gjerne passe din hund eller din lille gnager. Jeg har en lillesøster som er 10 år gammel, hun er også veldig glad i dyr og ønsker å bidra. Min familie består av meg, lillesøsteren min, mamma, og pappa. Mamma og pappa vet at jeg har denne brukeren og støtter det. De har godkjent at jeg kan passe dyr, men de kommer ikke til å ha hovedansvar for dyret. Hele min familie og jeg elsker å gå på tur, vi er ofte på tur! Men vi elsker også kos, så kos blir det nok av! Vi er veldig omsorgsfulle og kommer til å gjøre alt vi kan for at dyret skal trives. Jeg er også tolmodig. Når det gjelder hunder, så elsker jeg hundetrening. Jeg har innteressert meg masse for det veldig lenge. Jeg trener for eksempel litt agility med hunden til onkelen og tanten min. Jeg har også noen bøker, hvor jeg lærer masse om hunder og deres adferd. Når det gjelder gnagere, så kommer jeg og lillesøsteren min til å kose masse med den og gi den mye tid og kjærlighet. Håper å få lov til å passe dyret ditt!

Spesielle ønsker
Jente på 14 år (og min lillesøster) ønsker å passe en hund eller en liten krabat. Vi elsker dyr! Vi er glad i å gå tur og å slappe av litt inne. Vi er en omsorgsfull familie på 4.

Bilde av

Dominika Kozina

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en polsk jente som elsker katter og hunder. Jeg har en Kat Franceska. nå har jeg mye tid fordi jeg ikke jobber, men jeg passer på sønnen min. Vi går på tur veldig mye og hvar dag. Hvis du trenger hjelp, skriv til meg!


Bilde av

Kasia Nadya

8310 Kabelvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Experienced petsitter for cats, dogs and other pets offering services at client's home in Svolvær and Kabelvåg area. Services include: walking dogs, feeding, keeping your pet company while you're away. I speak English, Polish & learning Norwegian.

Spesielle ønsker
I can only petsit at owners home, don't have ability to offer pet hotel service

Bilde av

Ellen H.

0286 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hei! Jeg er en glad jente på 9 år som elsker dyr. Jeg er veldig grundig og pliktoppfyllende, og håper at jeg kan få passet en eller flere kaniner fremover. Ellen

Spesielle ønsker
Gjerne noen snille kaniner