Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Jørn Arild

Dyrepasser
Hund
Smådyr
Dyreeier

Har hatt hund mer eller mindre hele livet, og alltid hatt mye dyr rundt meg (katter, kaniner, fugler, fisker). Vi er en familie på fire som bor midt i skogen med et par hundre meter til nærmeste nabo. Har selv to hunder (Luna, to år gammel hvit gjeterhund, og Sheena, tolv år gammel flatcoat/border collie mix), en kanin og et par gullfisk. Er glad i å trene med hund, og siden vi bor i skogen blir det selvsagt mye turer.

Spesielle ønsker
Dyreglad familie i skogen passer gjerne på flere hunder og smådyr.

Bilde av

Anita Søvik Svensen

2020 Skedsmokorset

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på fire (barn født 2011 og 2013) som gjerne passer hunden din i en eller flere dager. Fortrinnsvis ønsker vi å passe familievennlige hunder i medium/stor størrelse. Vi kan også passe andre dyr (marsvin, kanin, hamster, etc). Vi bor i enebolig i et rolig boligfelt på Vardeåsen, Skedsmokorset utenfor Oslo/Lillestrøm, med skog og parker like utenfor. Vi liker å gå i skogen, og vil gjerne ha med en firbent turvenn. Vi voksne jobber kontortid 8-16 med kort reisevei, og har også hjemmekontor enkelte dager. Barna kommer tidlig hjem fra skolen. Vi har en eldre katt som er veldig tålmodig og tolerant. Opp gjennom årene har vi hatt hund, katt og marsvin. Vi hadde Berner Sennen før vi fikk barn og vurderer å ha hund igjen nå som barna er eldre, og det vil være fint å prøve med hund før vi eventuelt får en på heltid i fremtiden. Håper å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Familie vil passe hund, men kan også hjelpe til med andre dyr.

Bilde av

Emelie H. C. Pignon

Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har vokst opp på et småbruk på østlandet og er veldig glad i alle typer dyr. :)


Bilde av

Judith_van_Hagen

7052 Trondheim

Dyrepasser
Smådyr

Elsker dyr, har bare katt selv. Vi har også 2 unge barn (5 og 7 år) i huset som er veldig snill og rolig med dyrene vi får på besøk.


Bilde av

Therése Larsson

Darres gate 0175 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt namn är Therese och jag är uppvuxen på landet med djur i Habo i Sverige. Jag och min sambo Peter bor i Oslo sedan 6 år och önskar att erbjuda vår hjälp till att passa smådjur (kanin, katt & små hundar) för kortare tidsperioder (från några timmar till en helg) Vi bor i lägenhet i centrala Oslo, men har en stor terass på 70 kvm samt bil för att ta oss ut i marka.

Spesielle ønsker
Passar gärna mindre djur, vi funderar på att skaffa kaniner, men tills dess så erbjuder vi oss att passa era djur ☺️

Bilde av

Haldis Engelstad

Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr
Dyreeier

Jeg er en dyreglad jente på 15 år. jeg har erfaring med både hund og gnager, men passer gjerne alle slags dyr. Jeg eier en veldig snill elgehund som er glad i andre hunder, men som holder seg langt unna alt annet som kryper og går. Vi har stor hage der dyr kan løpe fritt for å få mosjonen de trenger.


Bilde av

Carmen Lirio Halsen

3012 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Fleksibel dyreelsker som tar imot din bestevenn med åpne armer. Jeg er en ung dame på 20 år som elsker dyr og er åpen for å passe og lufte hunder uansett raser og størrelser. Jeg jobber som tilkallingsvikar, får vakter i ny og ned, da jobber jeg som oftest på dagtid til kl. 15:00 om jeg får vakt. Ellers er jeg som regel tilgjengelig etter dette, på kveldstid og når som helst i helger. Har erfaring med å både å lufte hunder og passe dem hos eier. Har foreløpig 2 katter og har planer om å få meg hund etterhvert, men ønsker for øyeblikket å få kjenne mer på ansvaret. Er også tilgjengelig for å passe på katt/drop-in for å gi mat og kos. Jeg er ganske fleksibel og kan komme innom for lufting på dagtid og kveldstid både hverdag og helg.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe/lufte hunder og katter.

Bilde av

Anniken Løyning

1412 Sofiemyr

Dyrepasser
Smådyr

Jeg er 35 år og bor på Sofiemyr i Nordre Follo sammen med min samboer og vår datter på snart 4 år. Har hatt mange forskjellige dyr opp igjennom livet. Katt, hund, marsvin og drevet med hest i mange år. Vi ønsker gjerne å passe smådyr før vi evt skaffer oss ett dyr selv. Vi har fra før en katt, hun er gammel og svært rolig og snill. Vi bor i enebolig med god plass og med gode utemuligheter . Passer gjerne dyret ditt når som helst og ønsker ikke betaling . Håper å høre fra deg :)

Spesielle ønsker
Passer gjerne smådyr, eller om du bor i nærheten og trenger hjelp med lufting av din hund hjelper vi gjerne til.

Bilde av

Marianne Hem

1176 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hei! Vi kan innimellom ta på oss pass av hamsteren eller fuglen din så lenge den er tam (Ved undulatpar er det ok om den ene er litt reservert). Har tidligere selv hatt bl.a. gullhamster og undulater i 20 år og synes dyr fortjener masse aktivisering og kos. Har også passet mindre papegøyearter tidligere, bl.a. Afrikansk langvingepapegøye.


Bilde av

Benedicthe

1163

Dyrepasser
Hest
Smådyr

Familie på 3 som kan passe alle type smådyr.


Bilde av

Karina

Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er en 33 år gammel hundeelsker som jobber innen kunst og kultur. Ca halve uken har jeg hjemmekontor, og jeg har helt fri i juli og i høytider. Jeg har tidligere eid en Bichon frisé og har vokst opp med cocker spaniel, terrier og labrador. Savner virkelig en hund i hverdagen men fordi jeg bor alene og av til reiser eller jobber lange dager kan jeg ikke ha min egen. Det aller beste hadde derfor hvert å kunne tilby avlastning, pass og turer, helst i Oslo. Jeg bor i nærheten av Ekebergparken og har tilgang på gode turmuligheter. Bare ta kontakt om du tror hunden din kan passe hos meg :)

Spesielle ønsker
Kan tilby et rolig hjem med kort vei til natur

Bilde av

Caroline Gjøse

4310 Hommersåk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Er opptatt av at dyrene skal ha det bra og er trygge. Har masse erfaring med alle slags dyr, har masse kjærlighet og kos å gi????

Spesielle ønsker
Skal du reise bort? Jobbe? Ønsker å hjelpe til der jeg kan☺️

Bilde av

Maren Langeland

4083 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en ung jente som elsker dyr, har veldig lyst på spesielt hund selv men kan ikke pga reise og tid. Men jeg er veldig interessert i å passe DIN hund om det trengs, kommer til å gå mye tur med hunden og bruke mye fritid på den, jeg kan også passe andre små dyr som katt, gnagere og fugler. Jeg har hatt både katt, fisk, hamster, rotter og har høner nå.

Spesielle ønsker
Ønsker turkamerat og firbent venn, kan best med middels store hunder som kan koses og lekes med. Gjerne over litt tid og hjemme hos meg selv

Hasrat Kaur

Tønsberg

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Tønsberg. Jeg er en aktiv person som liker å være ute og bevege meg. Jeg er en glad person som liker å være blant andre mennesker og dyr! Selv har jeg to kaniner som jeg elsker å være rundt, men jeg liker også andre dyr man kan kose med og passe på.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill mellomstor eller liten hund til kos og gå turer.

Bilde av

Maja Hjelmseth Knutsen

7030 Trondheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei rolig og snill jente som studerer vernepleie ved st. Olavs. Jeg har vokst opp med katt, og har hatt katt hele livet. Ellers har jeg hatt både ender, kaniner, fisk, og har ellers noe erfaring fra gårdsdyr og hest. Jeg ønsker å få tilbringe tid med dyr, alt fra skilpadde til mus til katt - alt er av interesse! Jeg kan gjøre alt fra stell, mating og pass - jeg kan desverre ikke passe dyret ditt hjemme hos meg, men jeg passer gjerne på både dyret ditt og huset ditt! Ta gjerne kontakt! :-D

Spesielle ønsker
Ønsker å passe alt utenom hund - helst katt, men også gjerne andre dyr! Jeg skal få meg småbruk etter endt utdanning og setter derfor pris på all slags erfaring :-)

Bilde av

LillHege Jensen

4645 Nodeland

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen dame med tre barn. Har hatt hund, katt, hest og smågnagere. Har per dags dato akvarium med fisk.

Spesielle ønsker
Må være barnevennlig!

Bilde av

Anna-Maria Linjamäki

1165 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hej! Jag heter Anna-Maria,är 60+ i ålder.Vill gärna prova på att passa smådjur. Är inte i jobb, så jag är hemma mycket.Det vore en glädje att få möjlighet att kunna bidra med passning. Kan erbjuda massor av omsorg och kos i en lugn miljö. Så,tveka inte... ta kontakt.

Spesielle ønsker
Marsvin eller hamster. Önskar att passa djuren i mitt hem.Lugn miljö. Bur och annat tillbehör bör följa med.

Bilde av

Sunniva

0858 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og dyrevant student som nettopp har flyttet til Oslo for et masterstidium og som savner et dyr å være sammen med - om det så er en hund, en katt eller en fugl. Spesielt ser jeg etter en firbeint å gå på tur sammen med. Jeg har erfaring med mange hunderaser av forskjellig størrelse, blant annet Newfoundland, Leonberger, Airedale terrier (på bildet), golden retriever og tibetansk terrier. I tillegg har jeg vokst opp med katt og passet på en regnbuelorikit over en lengre periode i Australia. Jeg kan gjerne også passe/stelle dyret hjemme hos deg. Fordi jeg er student, er jeg ganske fleksibel og kan passe på dagtid, men jeg kan ikke ha dyr hjemme hos meg. Jeg ser på meg selv som en trygg og leken person som fokuserer på å være på samme team som dyret og på å belønne riktig atferd og skape god stemning. Jeg håper å høre fra deg og din to- eller firbeinte venn.

Spesielle ønsker
Student ønsker å passe en snill hund/katt/fugl. Kan gjerne passe større hunderaser.

Bilde av

Julie Andersen

4639 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg studerer psykologi. Jeg er vant med hund rundt meg hele tiden, så å bo uten er ensomt. Går bare noen timer på skolen og max 4 dager i uken, så har mye fritid.


Bilde av

Amalie Heiberg

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en student på 25 som savner hund i hverdagen. Ønsker primært å ha hunden hos meg i noen få dager i strekk, for eksempel i helger. :)