Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Siri Haugsnes

Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hei, Jeg heter Siri. Jeg er singel og har ingen barn. Jeg er 52 år og bor på Sofienberg i Oslo. Jeg er i full jobb og på fritiden går jeg på yoga, leser, strikker og er sammen med venner og familie. Jeg er veldig dyrekjær, og har vurdert å få meg en nymfeparakitt/nymfekakadu. Men først skulle jeg gjerne fått litt erfaring med hvordan det er å være fugleeier og ha ansvar for et kjæledyr. Jeg passer derfor gjerne din/deres nymfeparakitt(er) når du/dere er bortreist eller ønsker avlastning, enten hjemme hos deg/dere eller hos meg.

Spesielle ønsker
Jeg drømmer om å ha en nymfeparakitt. Derfor passer jeg gjerne din/deres nymfeparakitt for å skaffe meg verdifull erfaring:-). Jeg kan passe nymfen(e) hjemme hos deg/dere eller ha den/de hjemme hos meg.

Bilde av

Idun Strømgren

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

heisann! vil veldig gjerne passe hund eller katt, kan for det meste dagtid og helger. Bor på sthanshaugen og innekatt passer ypperlig, ellers elsker jeg å gå i marka på tur og ha med sporty selskap :)


Bilde av

Camilla Pedersen

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 22 år gammel jente som elsker dyr, og har selv vokst opp med både hunder og katter, en hest og en undulat :) Jeg bor i et to etasjes hus i et rolig nabolag i Oslo sentrum, med veranda og inngjerdet hage om den lille vennen liker å gå ute. Hos meg vil de ha god plass og mulighet til å gå fritt. Jeg jobber på dagtid men er hjemme på ettermiddagen, og jeg bor med to andre som studerer som også vil være mye hjemme på dagtid så kjæledyret vil sjeldent være alene! Vi setter stor pris på kos og selskap så gjerne kontakt meg om du skulle ha behov for pass!!<3

Spesielle ønsker
Passer gjerne pelsvenner over lengre perioder!

Bilde av

Zehra Johansen

7053 Ranheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei. Mitt navn er Zehra Johansen. Jeg er en rolig dame på 31 år som bor på Ranheim. I helgene er jeg mye ledig, og har mulighet til å passe dyr hver helg. Ta kontakt hvis dette er av interesse, eller du har andre spørsmål. Kort om meg: ------ ------


Bilde av

Sara Sofie Skinlo

lahelldammen 8

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er godt vant med dyr oppover min barndom. Har hatt hund, kanin, ørkenrotter, marsvin, hamster, fisk og akkurat nå eier vi 2 dvergpapegøyer! :)

Spesielle ønsker
Jeg synes det hadde vært gøy å passe hund eller katt, men kan godt også passe foreksempel hamster om det trengs. Det er familiebarnehage i huset der jeg bor, så er best om dyret er vant til barn.

Bilde av

Sofie Tronaas

0254 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som går på skole og er veldig glad i dyr. Grunnet at jeg går på skole og skal fortsette å studere kan jeg ikke selv ha hund enda, men har hatt 2 førerhunder i trening som jeg har vært forvert for og det var en super opplevelse! Ønsker gjerne og fortsette med å enten passe på eller gå turer eller lignende ettersom dette er noe jeg føler skaper en positiv og mer aktiv hverdag.


Bilde av

Kaninstua.no

0363 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Jeg vet hvor viktig det er at du stoler på de som ser etter kaninene dine, og derfor har jeg samlet mange års erfaring for å sikre den beste omsorg. Jeg følger rådene fra Den Store Kaninboka, Matilsynets veileder for kaninhold og Forskrift for midlertidig hold av dyr. Det er viktig for meg at kaninene skal trives mest mulig. Derfor etterstreber jeg at levemiljøet (temperatur, lysforhold, osv.) er tilpasset kaninenes behov. Videre er det viktig at kaninene har nok plass til å stå oppreist og hoppe rundt fordi "Et bur er ikke nok" (fra Norges Kaninforening).

Spesielle ønsker
Inkludert i kaninpass: - Daglig stell og kos (både morgen og kveld) - Ubegrenset mengde med høy - Daglig fersk frukt, grønnsaker og vann - Leker for aktivisering - Daglig bilde av kaninen(e)

Bilde av

Silje Angell

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en fulltidsstudent som studerer ved UIB for øyeblikket. jeg har vokst opp med dyr, og har hatt katter hele mitt liv. jeg har også planer å skaffe meg en hund i nærmeste fremtid og er i prosessen med å forberede meg til dette akkurat nå. jeg og min familie har hatt hjemmekennel i et par år, så har ulike erfaring med forskjellige hunde raser og hunde personligheter.

Spesielle ønsker
ønsker gjerne å passe litt rolige og snille hunder som jeg kan gå ut på tur med, gjerne også unghunder med litt ekstra energi. Kan mate katter å tilby kos og lek i eierens hjem, også kan jeg passe smådyr hjemme hos meg.

Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Carine Quille

0555 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student som bor i Oslo, ønsker meg å passe en hund da jeg ikke kan kjøpe en på fulltid enda☺️


Bilde av

Ida Forbord

7037 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim med to venninner i en firemannsbolig. Vi er alle opptatt av friluftsliv å liker å gå turer. Hele livet har vi selv hatt hunder å trives svært godt sammen med dyr generelt. Vi ser frem til å hjelpe, og håper på positive tilbakemeldinger.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund som kan være hjemme hos oss å liker å gå tur.

Bilde av

Agna fjellgeit

Vukuvegen 265

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim å jobber deltid i barnehage. Jeg bor i en firemannsbolig sammen med to venninner. Hele livet har jeg selv hatt hund å trives svært godt med hunder. Alle vi som bor sammen er aktive jenter som trives godt ute i friluftsliv. Vi vil ha stor glede av å ha kjæledyret ditt til passing. Om ønskelig kan du få mer informasjon om oss ved å sende melding.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund vi kan ta med hjemme til oss å som liker å gå turer:)

Bilde av

Dick Sacapuntasson

2090 Hurdal

Dyrepasser
Hund
Smådyr

adhgjfgjdsvbfs


Bilde av

Tine

1476 Rasta

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en familie med to gutter i alderen 6 og 9 år. Jeg har gjennom årene hatt mange ulike dyr og har jobbet noen år i dyrebutikk da jeg var yngre. Så jeg kan mye om de fleste dyr. Vi ønsker å passe fugl, kanin, marsvin eller hamstere hjemme hos oss, slik at barna kan få litt erfaring med hva som kreves når man har dyr, og slik at vi også dermed kan se hvilken dyreart som vil passe best for oss som familie, dersom vi en dag velger å anskaffe et dyr igjen.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe smådyr (fugl, hamster, marsvin, kanin) i korte perioder. Vi er en familie med to barn 6 og 9 år, som ønsker å gi barna innblikk i dyrehold. Mor med lang erfaring med mange ulike dyrearter.

Bilde av

Nora Kolstad Morken

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har en katte prinsesse på 2 år. Elsker dyr og godt vandt med dem.


Bilde av

Christin Oppegaard

Bergen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på fire, to barn og to voksne. Barna er to jenter på 12 og 14. Vi kunne tenke oss dyr, men ser at det vil bli utfordringer i forhold til ferie. Vi håper derfor på at vi kan bli kjent med hund eller marsvin som vi kan passe/låne i perioder.

Spesielle ønsker
Familie på fire (mor, far og to jenter på 12 og 14) vil prøve seg som marsvinhjem eller hundepassere.

Bilde av

Egil Holmeide

tårnbyveien 387, 2013 skjetten

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en familie på to voksne og to barn på 7 og 10 år. Alle i familien er veldig glade i dyr. Barna elsker dyr og har lyst på hund, katt, marsvin, fugler og masse annet. Foreløpig har vi to undulater som ungene er med å passe på. De voksne er vokst opp med dyr, blant annet hund og katt. Vi ønsker gjerne å passe flere forskjellige typer dyr og vil selvfølgelig passe ekstra godt på dyrene vi passer.


Bilde av

Emma Grindheim

5300 Kleppestø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er veldig glad i alle slags dyr, jeg er spesielt flink med hunder å katter, jeg har Alaska Malamute og en katt


Bilde av

Robin Kattemannen

4322 Sandnes

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Spør om dere lurer på noe tenker jeg :) Men har 3 års daglig erfaring med alt fra flaskemating til store aggresive katter som angriper. Er fosterhjem for organisasjon og frivillig i lucas organisasjonen med ansvar for dem nye som kommer inn og gi medisin. Jeg er temmer av dem mest aggrrsive å gjør det jeg kan for att dem skal bli tam. Jeg har også gjort om hele leiligheten min til ett hjem for katter. Solgte senga mi og klesskapet på soverommet for 2 år siden og laget katterom ( selv om dem får gå i hele leiligheta ) har selv sovet på sofaen siste 2 åra. Har også bygget utegård til dem :)

Spesielle ønsker
Spør om dere lurer på noe :)

Bilde av

Stian Pedersen

Granstangen 24

Dyrepasser
Hund
Smådyr
Dyreeier

Jeg er en glad og positiv 47 åring som er veldig glad i dyr.Int i friluftsliv. Turer i marka. Ønsker en tur kompis. Gjerne store hunder. Som kan gå lange turer. Har god tid. da jeg er trygdet. Ikke noen jobb for tiden.

Spesielle ønsker
Ønsker turkompis av snil hund som ønsker lange turer. Og helst ikke bjeffer på alt. Kan også passe hund og smådyr for lengre perioder