Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Jan Petter Lie

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, bor sammen med datter på Rygge som kan støtte med dyrepass.


Bilde av

Torgeir Viddal

4309 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Glad i dyr


Bilde av

Oda Marchand

0168 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei :) Jeg kan passe katten, fuglen eller hunden din i sommer, posten, hagen, planter og leiligheten samt andre ærend, mot at jeg bor i leiligheten din (betaler strøm og depositum). Jeg bor for tiden i Ungarn (student), og er usikker på hvordan bosituasjonen blir under og etter sommeren, da jeg er i gang med jobbsøking, skal på sommerskole på UiO, og med sannsynlighet for at jeg også skal tilbake til Vestlandet en stund. Ting er fleksibelt men også uavklart: det byr på muligheter. Tidligere har jeg passet katter og hunder på denne måten for venner og bekjente. Jeg er kjærlig og tålmodig med dyrene. Jeg har vokst opp med boardercollie, og moren min har en African grey. Det gjør ikke noe om hunden trenger mosjon, men på dagtid kan det hende jeg er noe borte på forelesning på sommerskolen/ deltidsjobb på polet. Jeg er ryddig og ordentlig, har en master i statsvitenskap og snart en bachelor i russisk. Har ellers jobbet i mange år som ekstrahjelp på vinmonopolet ved siden av, er ganske nørd på vin. Viktig for meg er det at vi blir noe kjent med hverandre før jeg eventuelt passer leiligheten og dyrene dine. Det er nødvendig for meg med noe stabilitet, derfor er minstetiden min på en uke, men aller helst rundt en mnd. Send en melding til Oda Marchand, 0047 4 1 5 5 6 8 7 6

Spesielle ønsker
Jeg passer dyrene og leiligheten din når du er borte, betaler depositum og holder det rent :)

Bilde av

Sofia Amorim

Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Sofia og kom til Norge for 1 år siden. Jeg bor og jobber i Kristiansand som optiker. Jeg har alltid hatt dyr: hunder, katter, fugler... Jeg har for tiden 2 katter. Siden jeg trenger noen til å passer på kattene mine når jeg er på ferie, vil jeg også hjelpe de som trenger det.


Bilde av

Ragnhild

Haugstenveien 37

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

Autorisert dyrehelsepersonell


Bilde av

Maria Simonsen Løkkås

5350 Brattholmen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! jeg heter Maria og er en 29 åring som er veldig glad i dyr og har alltid vært det så lenge jeg kan huske. Jeg har mye erfaring med pass og stell av hunder, katter og smådyr.


Bilde av

Helene Machlout

1920 Sørumsand

Dyrepasser
Smådyr

31 år fraSørumsand har 2 barn som ønsker å passe smådyr ???? har eid flere dyr selv i barndommen og vokst opp på gård.

Spesielle ønsker
Marsvin

Bilde av

Harry Liwitz

4320 Sandnes

Dyrepasser
Smådyr

test FB test FB


Bilde av

Mariola Domurat

0362 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg bor alene på Majorstuen. Er glad i å være aktiv og ute, hund vil gåtur kort og lang, leke, kos og kjærlighet. Jeg elsker dyr så utrolig. Det hadde vært perfekt å låne en hund og smådyr. Dyr skaper utrolig mye glede, og gir meg energi. Det er viktig for meg at hunden må være trygg på mennesker. Jeg kan ha hund over flere dager ved behov, i helger, ellers vi kan avtale om hvilken dager som passer for oss. Gleder meg til å høre fra deg.


Bilde av

Nathalie Harts

1448 Drøbak

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 21 år gammel jente som for tiden er på utkikk etter en hund å passe på. Bor sentralt i Drøbak med skog og mark rett utenfor døren i en stor leilighet på 70 kvm så her er det mye plass å boltre seg på. Jeg bor med kjæresten min og vi er på utkikk etter en hund å ta vare på kanskje 1 helg i måneden ettersom savnet etter et dyr har vært stort. Er glad i å være aktiv og ute så huden vil få mye luft, kos og kjærlighet.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til turer i skogen, og vi stiller gjerne opp med helgepass.

Bilde av

Emma Margit Askø

Karmøy

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei dame på 25 år som er bosatt på Karmøy, men er fra Oltedal (nær Stavanger). Her har jeg bodd de siste 6 årene med min samboer (Morten Anders Hansen, 34 år). Sammen har vi ei jente (Edel) på snart 5 år, han har ei fra før (Vilje) på snart 11 år og de to kattene våre Robin og Fiona på 4 år :-) Vi har nylig kjøpt eget hus på Sævelandsvik med god plass og hage. Jeg driver eget firma hjemmefra, TaVo AS, og blir til våren ferdig utdannet som helsesekretær. Samboeren min er uføretrygdet (hjerteproblemer) og er hjemmeværende per i dag. Vi er begge to vokst opp i hjem med mye dyr (hund, katt, hamster, rotter, fugler og fisk) og var veldig aktive frivillige i Dyrebeskyttelsen her på Haugalandet i 2016 til 2017. Vi har selv lyst på en hund i fremtiden, men grunnet helsen til min samboer er dette noe vi avventer med.

Spesielle ønsker
Familie på fire som gjerne ønsker seg ekstra selskap i ny og ne, både til tur eller pass av dyr :)

Bilde av

Malin

1369 Stabekk

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Vi tilbyr hjemmebesøk hos din katt eller andre dyr som kan være hjemme når du er bortreist. Mindre dyr i bur kan ev være hos oss. Vi er en dyreglad familie som selv har katter, kaniner, hunder og høns. Har fra tidligere også erfaring med Ilder, undulater og ørkenrotter. Vi tilbyr oss å komme hjem til husdyret ditt etter avtale og kan bli en times tid.Vi mater dyret ditt, renser bur/dokasse etc. og aktiviserer den via lek og kos etter behov. Kan selvsagt oppdatere deg etter hvert hjemmebesøk og legger ved bilder av katten din om du ønsker det. Vi tar 250,-kr for hvert besøk i Bærum. Ev noe for kjøring ved lengre avstander.


Bilde av

Camilla Margarita

1279 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Hei! Jeg er ei blid og aktiv jente på 25 år som ønsker å passe eller lufte hunder og evt andre smådyr. Er pr dags dato mye ledig. Har selv ei staffetispe på 6 år, så skal jeg passe hunden hjemme må hunden din komme overens med andre. Er godt hundevandt og oppvokst med hunder som bla schæfer, dogo canario, shih tzu og staff!


Bilde av

Sandra Soløy

0484 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 20 år gammel, blid og rolig jente. Har vært glad i dyr hele livet, og selv hatt hund, marsvin og hamster. Har best erfaring med hund, men alle dyr er velkommen hos meg. Om du skulle lure på noe som helst, ikke nøl med å spørre! Jeg vil at både du og dyret ditt skal være trygg på meg.


Bilde av

Adriano Cardenal

Jørgen Moes Gate 3 kristiansand

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Adriano Cardenal - jeg er en 24 år gammel filosofi student i Universitet i Agder. Jeg elsker dyr og har vokst opp med masse forskjellige kjæledyr da jeg var yngre :-) Jeg har erfaring med å passe på hunder og katter av alle type størrelser og raser - og nyter veldig å gjøre alt type aktiviteter dyr liker som å gå på tur- leke, eller bare sette seg ned å være med hverandre. Savner å fylle dagene mine med 4-beinene venner som smiler og nyter livet så letter gjerne etter en måte jeg kan tilby noe jeg er riktig god på- nemlig passe på dyr med vennligst hilsen gjerne ta kontakt - er nesten alltid tilgjengelig i alle diverse type kontakt medier; adrianocardenal@gmail.com +47 41109787


Bilde av

Silje Kjeldsberg

2318 Hamar

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

jeg har vokst opp med alle slags dy. hunder, katter, kaniner, hester, sauer og kuer


Bilde av

Nicoleta Pavelescu

4658 Tveit

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg heter Nicoleta og jeg er 18 år gammel


Bilde av

Bjørn Lyngvær

Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en dyreglad familie på 5, som gjerne passer både katter og dverghamstere.

Spesielle ønsker
Dverghamster

Bilde av

Auste Grande

2000 Lillestrøm

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg har hat flere dyr før, så har enn del erfaring:)


Bilde av

Kari

5252 Søreidgrend

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie med to barn som ønsker å passe et dyr i blant for å kunne være kjenne på det å ha en god dyrevenn. Vi er glad i dyr og har mye omsorg.

Spesielle ønsker
Familie på fire som ønsker en dyrevenn.