Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Cecilie K.

Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har selv en katt på 9 år og en katt på 17 år. God erfaring med pass av dyr, og særlig katter.


Bilde av

Sonja Andreassen

7048 Trondheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Ønsker å passe katt, kanin eller hamster i Trondheim

Spesielle ønsker
Liten familie på tre som ønsker å passe dyr i perioder. Garanterer et godt hjem.

Bilde av

Fride & Calixta

1443 Drøbak

Dyrepasser
Smådyr

Hei, Vi er mor og datter på 10 år som ønsker å passe kaniner . Vi har en hund fra før.

Spesielle ønsker
Familie på 4, med hund, ønsker å passe kaniner.

Bilde av

Janicke Rekevik

bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Min datter på 15 og jeg har en katt, men er veldig glad i alle dyr og ønsker å passe hund/katt el smådyr i helger og ferier når det passer. Er vant med hund fra tidligere. Bor i leilighet i Fyllingsdalen og liker å gå på tur.

Spesielle ønsker
Ønsker snill hund som ikke er for stor og som går overens med katt.

Bilde av

Hilde

3039 Drammen

Dyrepasser
Smådyr

glad i dyr og har erfaring med diverse smådyr, hund og katt


Bilde av

Frederik Ludvig Konow Lund

3475 Sætre

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er en kar som bor på en kjempefin og utrolig hundevennlig plass på Hurum. På tomten min har jeg 1400 m2 hvor hunder kan boltre seg fritt. Jeg hadde hund som barn og kunne godt tenke meg å passe hunder nå som voksen. Ettersom jeg er singel og har mye tid, passer dette veldig bra for meg. Viktig at hunden ikke er for krevende.

Spesielle ønsker
Aktiv type passer ditt dyr. Bor nær sjøen . Har stor tomt . Her er mye frist luft og flotte turområder.

Bilde av

Eve Talling

0358 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har flyttet til Oslo fra England, og kan ikke jobber (fordi venter jeg på en Visa!). Jeg elsker dyr og vil møte noe her i Oslo. My Norwegian is not very good yet, but I love going for walks around the city and in the nearby forests etc so would love to meet some furry friends to look after! I have alot of free time as my Norwegian Course is only part time.

Spesielle ønsker
Want to look after some lovely animals as cannot work currently!

Bilde av

Tilde

Wolffs gate 16

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr


Bilde av

Elina Vikdahl

4008 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei kjæledyrseiere! Jeg er 28 år og en dyreelsker av rang med bred erfaring som flyttet til Stavanger fra Sverige og som vil passe på dyr på min fritid. Jeg er fleksibel når det gjelder dyrearter, ønsker, sted/plass og tid - høytider og! Kan ikke ha dyr selv akkurat nå, derfor vil jeg fylle livet mitt med å bli kjent med andres dyr, og samtidig gjøre noe godt :) Jeg elsker dyr mer enn noe annet og har hatt dyr i familien hele livet, så min erfaring er lang og også ganske bred (men stort sett katter), spesielt siden jeg også har hatt og har nære venner med mange forskjellige dyr. De dyr vi har hatt i familien har vært familiemedlemmer, og vi har fulgt hverandre gjennom livet. Derfor har jeg erfaring med (hovedsakelig) katter i alle aldrer, og med det som kommer under livet som medisinering, kloklipping og annet kjedelig (jeg pleier å bli spurt om å hjelpe med disse tingene ennå). Jeg elsker alle dyr og lengter etter å ta vare på ditt spesielle dyr, uansett type eller art - alle dyr er like interessante og fantastiske. De siste 3 årene har jeg ivaretatt dyr både for dyrevelferd og for privatpersoner - flere har gått igjen ❤ Referanser er velkomne på forespørsel. Jeg tar alle oppgaver med stort ansvar og en følelse av plikt, der som er viktigst for meg er sikkerhet og tillit. Jeg er generelt veldig rask til å lære, men jeg er også veldig tålmodig med å bli kjent med dyrets individuelle personlighet. Jeg foretrekker å bruke mye tid på å kose, leke, belønne og vil at dyrene skal ha det bra og ha det gøy. Jeg har erfaring med usikre dyr, hovedsakelig katter, og har hatt gode resultater i disse tilfellene og forstår individene som trenger mye tid og rom. Jeg har jobbet mye innen helse og omsorg siden 2012, også der har jeg en bred erfaring (som kan være viktig i tilfeller av dyr med spesielle behov - jeg har tatt vare på en døv katt). Min arbeidserfaring har lært meg mye, inkludert at jeg er tålmodig og profesjonell, men samtidig varm og ydmyk, at jeg er fleksibel når det gjelder instruksjoner og rutiner, og verdien av tydelig kommunikasjon. Jeg tar også hensyn til personlig plass i hjemmet ditt. Prisen går an å diskutere og avhenger av type dyr, behov, tid osv. Vi blir enig :)


Bilde av

Sonja Wren Sellami

6003 ålesund

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en mamma og to døtre på 9 og 11 som gjerne vil passe på eller gå tur med ditt dyr!


Bilde av

Oda Myrvold Thorud

Majorstuveien 30, 0367 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Oda, jeg er 23 år og bor sentralt på Majorstuen i egen leilighet på underkant av 60 kvadrat. Til vanlig studerer jeg medisin ved Universitetet i Oslo. Da all undervisning nå foregår digitalt har jeg mye tid til overs, er fleksibel på lesetider og leser også stort sett hjemme. Derfor synes jeg det hadde vært veldig hyggelig med litt firebeint selskap, og håper på å kunne både gi og få kjærlighet fra menneskets beste venn! Jeg er aktiv, trener en god del, samt går daglige lengre turer. Da jeg bor alene har både jeg og den firebeinte god plass å boltre oss på. Håper på å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund både til daglige turer, men også for hyggelig selskap hjemme i leiligheten :-)

Bilde av

Emilie Victoria Guldsvaag

2022 Gjerdrum

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Har god erfaring med dyr. Da jeg er godt oppvokst med mange. Liker også å gå lange turer ????


Bilde av

Mahnaz Ha

0259 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 34, har en sønn på 5.5. Jeg hadde 4 katter før sønnen min ble født. Men jeg måtte gi dem bort pga mye jobb etter fødsel. Jeg har ikke mulighet å skaffe meg hund/ katt pga jobb, men jeg vil gjerne passe på deres katter/ hunder hvis dere trenger det.

Spesielle ønsker
Jeg kan passe på i oddetalsuker!

Bilde av

Tore Solstad

0464 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, far og datter (42 og 8 år) ønsker å passe dyr på deltid (helger, lufterturer etc.). Vi er åpen for alle typer dyr, men mest hund da vi liker å gå tur i skog og mark. Min datter Julie har stor kjærlighet for dyr og mye erfaring med hund, katt og hest (går på ridning).


Bilde av

Martine Rise Nygård

4013 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en aktiv og omgjengelig jente på 27 år, kommer fra Nordland men har bodd i Stavanger med min samboer i 5 år. Jeg har vokst opp med hund og kanin, og har hatt valp i voksen alder. Jeg har hele livet vært ekstremt glad i og interessert i dyr og savner dette veldig i hverdagen min nå.

Spesielle ønsker
Ønsker en turkompis og pass!

Bilde av

Kaia Spilhaug Torkildsen

1475 Finstadjordet

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en barnefamilie som ønsker å tilby pass av smådyr i helger eller ferier for deg som trenger hjelp til det. Familien består av to voksne og tre jenter på 10, 9 og 6 år som bor i Lørenskog, i et hus med stor hage og plass til smådyr i bur på eget rom hvis det er ønskelig. Med i familien er også Luna, en 7,5 år gammel blandingstispe.

Spesielle ønsker
Vi vil gjerne prøve oss som hjem for smådyr i bur, og tilbyr pass i helger eller ferier.

Bilde av

Christian Randholm

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en dyreglad familie på 2 voksne og 3 barn som veldig gjerne vil hjelpe med dyrepassing. Vi har fra tidligere erfaring med hund, katt, kanin og fugl, men vi passer også gjerne andre typer av dyr. Vi bor tett på skog og mark og har i tillegg en stor hage. Vi har også gjesterom som kan brukes av dyr som helst vil ha fred og ro, men ellers tenker vi å tilpasse oss dyret som skal passes. Vi passer gjerne både hverdag og helg, men i hverdagen er det ingen hjemme innen vanlig arbeidstid, så det må dyret være komfortabelt med. Gjerne ta kontakt hvis det er noe dere lurer på :)


Bilde av

Stine Børjesson Winge

Sandefjord, Stokke etc

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er ei jente på 34 år, tobarnsmor, friliftsinteressert og dyreeier. Har stor kjærlighet for dyr, eier for øyeblikket en katt og en hund, ei labrador tispe på 3 år. Disse to er bestevenner og går sammen med andre katter og hunder. Vi har også hatt marsvin, hamster og chinchilla. Katten har ingen jaktinstinkt på mus engang så her er alle trygge :)

Spesielle ønsker
Kan lufte hund, være avlastningsfamilie, tilby pass under ferie... Åpen for alle forslag, bare ta kontakt. Vil ikke ta betalt for alt, det kommer ann på mengde og tid av pass/luft/avlastning.

Bilde av

Malene Fredbo Sund

7048 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er ei sørlandsjente med sterk kjærlighet til dyr og ønsker å være dyrepasser for deg om ønsker det! Jeg har vokst opp på småbruk på landet, så er vandt med både sau, hest, høns, kanin, marsvin, hamster og ikke minst; katter. Vi har hatt katter hele mitt liv, 4 på det meste på fast basis, og jula hvor vi i tillegg hadde 13 kattunger var en fest! (P-pille uhell på to hunnkatter, to kull hver på en sommer.... i etterkant har vi lært at P-piller IKKE er en løsning verdt å gå for for katter...) Jeg har erfaring med å passe venners hunder, men aldri eid en selv. Anser meg selv derfor skikket til å passe «enkle og veloppdragne» hunder, og ikke for hunder som krever mer disiplin. Hadde 3 hester i en periode på ca 5 år - Shetlandsponni, kaldblods og varmblods. Er 10 år siden, så noe rusten! Men basiskunnskapene for å se til hesten din i en kortere periode er på plass!


Bilde av

Tonje A. Bakke

7035 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en mor og en datter som kan passe barnevennlige, rolige dyr. Bor i 4.etg. Har et gjesterom som evt dyr som bor i bur kan få ro og slippe støy fra tv osv. Kan passe de fleste dyr- men katt og hund må være allergivennlige.

Spesielle ønsker
Vi er en mor og en datter som kan passe barnevennlige, rolige dyr. Bor i 4.etg. Har et gjesterom som evt dyr som bor i bur kan få ro og slippe støy fra tv osv. Kan passe de fleste dyr- men katt og hund må være allergivennlige.