Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Frøya Aylén Bjarnaberg Nyland

1676 Kråkerøy

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Student i fredrikstad med bil og lappen som savner dyreselskap


Bilde av

Daniela

0774 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Bor i hus med liten inhängnad hage. Har 2 barn 5 & 7 år som har växt upp med hund. Vi ønskar gärna att vara hundepassare till en liten hund som gillar barn. Vi gillar att gå tur i närområdet. Ylva på bilden är vår hund som vi haft på delning med min syster. Hon blev 12 år och är väldigt saknad av oss alla.

Spesielle ønsker
Familje på 4 ønskar att passa liten hund. Går mycket tur i närområdet.

Bilde av

Vilde Galtung

Bergen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg har erfaring med hunder, fugler og marsvin fra eget hold. Har jobber i dyrebutikk i flere år og har erfaring med andre dyr også derfra:)

Spesielle ønsker
Jente som savner å ha egne dyr stiller gjerne opp med pass av hund eller smådyr!

Bilde av

Virginia Antonijevic

3513 Hønefoss

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg kan desverre ikke ha kjæledyr selv og vil gjerne ha litt kontakt med noen, også sønnene mine som er 8 år har mye kjærlighet å gi

Spesielle ønsker
Mamma og 2 gutter på 8 har masse kjærlighet å gi. Kanskje noen kjæledyr som trenger litt hjelp, selskap, å gå en tur eller noen å leke med?

Bilde av

Gry Gustavson

1408 Kråkstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg bor på gård i utkanten av Kråkstad, sammen med mann, barn og flere dyr. Her er vi godt skjermet fra trafikk og folk. Jeg er glad i de fleste dyr og er opptatt av at de skal trives og ikke bli utsatt for unødig stress. For å etterleve dette er jeg opptatt av god struktur og rutiner med rammer rommet av empati og kjærlighet. God kommunikasjon og dialog med dyrenes eier er viktig for at dyrene skal trives

Spesielle ønsker
Tilbyr dyrepass til personer som av forskjellige grunner (ferie, sykdom, avbrekk, jobb) trenger dyrepass. Er pålitelig og tilpasser tid og løsninger etter behov. Kan tilby et besøk eller video etter avtale for dyreeier å bli kjent med meg og plassen. Kan også hente dyret mot et tillegg i prisen. Ta bare kontakt.

Bilde av

Freia

kongsberg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Glad i dyr


Bilde av

Iselin Dion

3044 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en kvinne på 29 år (straks 30) som elsker dyr! Jeg har selv hatt hund i ca 10 år, og alltid vært så heldig å ha familiehunder i tillegg. Jeg måtte dessverre omplassere min egen for 3 år siden da det ble endring i arbeidstider for oss og mye tid hjemme alene for han. Den tyngste avgjørelsen jeg har måtte ta. Etter dette fikk jeg da 3 rottejenter som jeg var så heldig å få beholde i ca 2 år før de nå nylig måtte få slippe pga sykdom. Med andre ord føles hjemmet mitt veldig tomt og stille! Mannen min tuller ofte med at jeg er mer glad i dyr enn mennesker, noe jeg ikke kan si meg enig i høyt - men som han nok har rett i! Minimum like mye???? Jeg jobber man-fre. Men ønsker gjerne å være behjelpelig med dyrepass i helger og potensielt ferie. Har store ambisjoner om mye turer nå fremover, så en turvenn er absolutt noe jeg kunne ønske meg. Vi har dessverre ikke tid til hund selv i hverdagen, men savnet etter dyrenervær er ekstremt. Så forhåpentligvis er det noen små dyrevenner som trenger en ferie hos meg i ny og ne! Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer info ☺️

Spesielle ønsker
Ønsker å være avlastningshjem for noen i helger (dog ikke hver helg), og potensielt ferier! Planer om mye turer fremover - så turvenn til dette er og ønskelig! Har mest erfaring med mindre hunder, men har og hatt schæfer og golden retriever som familiehund i fler år.

Bilde av

Ann-Helen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på 5 hvorav barna ønsker seg veldig et kjæledyr. Ønsker å prøve først som avlastningshjem for å se om dette er noe for oss. Vi er vennlig, omsorgsfull og kjærlig. Mannen i huset har erfaring med hund. Barna er mellom 3 og 9 år, så det er viktig at dyrene kan omgås barn og at de tåler å være aleine når vi er på jobb. Vi kan gjerne passe over flere netter.

Spesielle ønsker
Det er viktig at dyrene kan omgås barn og at de tåler å være aleine når vi er på jobb. Vi kan gjerne passe over flere netter.

Bilde av

Maria Madelen Sánchez

Drammen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Har erfaring med hund og smådyr som marsvin, hamster, kaniner fra tidligere. Bor alene i en leilighet. Har per nå ikke fulltidsjobb så det fungerer fint å passe dyr mellom skift.

Spesielle ønsker
Ønsker helst å passe hund.

Bilde av

Tobias Hamza Douglas Dahlgren

2067 Jessheim

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på fire (mamma, pappa og 2 barn på 8 og 7 år) som ønsker passe hund for de som trenger det. Jeg (far) har erfarenhet med hund og barna er veldig glade i dyr.

Spesielle ønsker
ønsker sellskap av snill hund som liker att kose og leke med barn.

Bilde av

Stian Christoffersen

3150 Tolvsrød

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Flexibel i forhold til tid. og tidligere hundesport utøver i lydighet og agility.


Bilde av

Kristin Elise Govertsen

4876 Grimstad

Dyrepasser
Smådyr

Jeg er dyreeier selv. Er en rolig og tålmodig person, Jeg trives godt å stelle med dyr, og jeg liker å lære mer om dem. Hjemme eier jeg en pappegøye, og jeg har hobbyer som: sying, maling og tegning.


Bilde av

Julie Tjelland

1532 Moss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

hei! jeg heter Julie og er 16 år fra Moss. Jeg er ute etter en liten ekstrajobb ved siden av skole og tenker dyrepass hadde passet bra for meg. jeg har hatt dyr siden jeg var 9 år og har hatt alt fra hamster og marsvin til katt og hund. jeg er rolig, pliktoppfyllende og ansvarsfull. jeg har erfaring med små og mellomstore hunder. jeg ønsker ikke pass av store hunder da jeg ikke føler meg erfaren nok med det:)


Bilde av

Malaika Arslan

1272 Oslo

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei. Jeg har veldig mye erfaring med å passe dyr. Jeg har passet over 4 katter, 1 marsvin og 1 kanin. Jeg elsker dyr, spesielt katter og vil derfor passe på katten deres. Katter har et spesielt sted i hjertet mitt og derfor vil jeg hjelpe andre samtidig som å gjøre noe som bringer meg glede.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe katter eller smådyr. Vi er en familie som er sikkelig dyreglade å ønsker å passe på katter eller smådyr. Har erfaring med over 4 katter som jeg har passet og 1 marsvin og 1 kanin:)

Bilde av

Karina N.

0452 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en familie på fire, to voksne og to barn (jenter 7 og 8 år) som bor sentralt i Oslo. Vi mistet vår hund til alderdom i fjor, og har merket et tomrom og savn etter å ha gleden av dyr i hverdagen. Derfor kunne vi tenke oss å passe dyr som trenger det, egentlig alle slags typer, og vi gjør det gratis da økonomi ikke er en motivasjon for oss. Vi elsker dyr, og har erfaring med katter, hunder, kaniner, fisker, og skildpadder. Vi ønsker også å prøve oss på flere gnagere og fugler hvis muligheten byr seg. Slange, og andre reptiler er også velkommen hjem til oss. Håper du tar kontakt, så kan vi snakke mer.

Spesielle ønsker
Vi passer gjerne alt som kryper og går, svømmer eller flyr.

Bilde av

Konstantina Kaloutsi

Tordenskjoldgate 35

Dyrepasser
Katt
Smådyr
Dyreeier


Bilde av

Sara Karadag

4823 Nedenes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er Sara og 20 år. Jeg har en katt på 2 år. Jeg elsker dyr og tilbringe tid med dem. Jeg kan passe på hva som helst dyr, så lenge de liker meg og.


Bilde av

Nico Saue

Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei, Nico her!^^ Jeg er en 17 år gammel videregående elev som bor i Elverum, jeg har en sterk elsk for alle slags dyr og trives godt rundt dem. Jeg har vokst opp rundt dyr, alt fra rotter til katter til hunder til hester. Jeg er på leit etter å passe noen fine dyr grunnet at jeg liker aktivitet og det er bra for den mentale helsen å være rundt dyr XD

Spesielle ønsker
Glad i å være ute, så det er et pluss hvis kjæledyret ditt og liker det!

Bilde av

Dennis Mihai Oprescu

0368 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er en gutt på 13 år fra Romania har bodde i Norge 4 år jeg kan snakke engelsk rumensk og norsk. Jeg har valgt det å passe på dyr fordi jeg har en katt med jeg har hatt hunder å flere katter. Jeg har lyst å jobbe fordi jeg prøver å spare til El sparkesykkel vis dere trenger meg ring eller send sms til 45546052


Bilde av

Sofie Berg Jaegger

0553 Oslo Karlstagata 12A

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg er norsk-brasiliansk og har bodd i Norge i snart 1 år nå. Moren min er norsk og jeg har snakket norsk hele livet. Jeg har hatt kjæledyr hele livet mitt og jeg er forelsket i alle typer dyr, enten fra hunder og katter til slanger og øgler kskskksk. Jeg driver også med ridning i 5 år og elsker store dyr også. Jeg har dessverre ingen mulighet til å ta vare på dyrene i leiligheten min :( fordi jeg deler med andre mennesker og de har allergier. Jeg har ingen problemer med å gå til steder som er litt lenger unna der jeg bor, men avhengig av avstanden vil jeg be om hjelp til å betale for transport (1/3 til halvparten av billettprisen). Prisene avhenger av ønsket aktivitet, prisene starter fra -80 kroner timen opp til -275 kroner, men jeg er alltid åpen for å snakke om beløpet som belastes! :) Hvis du er interessert, send meg en melding så står jeg til din disposisjon for spørsmål og mer informasjon. Håper å høre fra deg snart, Sofie.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å ta vare på rolige hunder og katter, hvis de er spreke kan jeg ta dem med på tur og gjøre fysiske øvelser i form av lek. Stille hester er ideelle, men hvis han har litt dårlig humør kan jeg takle det kksksksk. For energiske hester, kan jeg ri, ta på turer eller gjøre øvelser uten at jeg trenger å ri på hesten.