Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Maria Madelen Sánchez

Drammen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Har erfaring med hund og smådyr som marsvin, hamster, kaniner fra tidligere. Bor alene i en leilighet. Har per nå ikke fulltidsjobb så det fungerer fint å passe dyr mellom skift.

Spesielle ønsker
Ønsker helst å passe hund.

Bilde av

Tobias Hamza Douglas Dahlgren

2067 Jessheim

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på fire (mamma, pappa og 2 barn på 8 og 7 år) som ønsker passe hund for de som trenger det. Jeg (far) har erfarenhet med hund og barna er veldig glade i dyr.

Spesielle ønsker
ønsker sellskap av snill hund som liker att kose og leke med barn.

Bilde av

Stian Christoffersen

3150 Tolvsrød

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Flexibel i forhold til tid. og tidligere hundesport utøver i lydighet og agility.


Bilde av

Kristin Elise Govertsen

4876 Grimstad

Dyrepasser
Smådyr

Jeg er dyreeier selv. Er en rolig og tålmodig person, Jeg trives godt å stelle med dyr, og jeg liker å lære mer om dem. Hjemme eier jeg en pappegøye, og jeg har hobbyer som: sying, maling og tegning.


Bilde av

Julie Tjelland

1532 Moss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

hei! jeg heter Julie og er 16 år fra Moss. Jeg er ute etter en liten ekstrajobb ved siden av skole og tenker dyrepass hadde passet bra for meg. jeg har hatt dyr siden jeg var 9 år og har hatt alt fra hamster og marsvin til katt og hund. jeg er rolig, pliktoppfyllende og ansvarsfull. jeg har erfaring med små og mellomstore hunder. jeg ønsker ikke pass av store hunder da jeg ikke føler meg erfaren nok med det:)


Bilde av

Malaika Arslan

1272 Oslo

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei. Jeg har veldig mye erfaring med å passe dyr. Jeg har passet over 4 katter, 1 marsvin og 1 kanin. Jeg elsker dyr, spesielt katter og vil derfor passe på katten deres. Katter har et spesielt sted i hjertet mitt og derfor vil jeg hjelpe andre samtidig som å gjøre noe som bringer meg glede.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe katter eller smådyr. Vi er en familie som er sikkelig dyreglade å ønsker å passe på katter eller smådyr. Har erfaring med over 4 katter som jeg har passet og 1 marsvin og 1 kanin:)

Bilde av

Karina N.

0452 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en familie på fire, to voksne og to barn (jenter 7 og 8 år) som bor sentralt i Oslo. Vi mistet vår hund til alderdom i fjor, og har merket et tomrom og savn etter å ha gleden av dyr i hverdagen. Derfor kunne vi tenke oss å passe dyr som trenger det, egentlig alle slags typer, og vi gjør det gratis da økonomi ikke er en motivasjon for oss. Vi elsker dyr, og har erfaring med katter, hunder, kaniner, fisker, og skildpadder. Vi ønsker også å prøve oss på flere gnagere og fugler hvis muligheten byr seg. Slange, og andre reptiler er også velkommen hjem til oss. Håper du tar kontakt, så kan vi snakke mer.

Spesielle ønsker
Vi passer gjerne alt som kryper og går, svømmer eller flyr.

Bilde av

Konstantina Kaloutsi4

Tordenskjoldgate 35

Dyrepasser
Katt
Smådyr
Dyreeier


Bilde av

Sara Karadag

4823 Nedenes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er Sara og 20 år. Jeg har en katt på 2 år. Jeg elsker dyr og tilbringe tid med dem. Jeg kan passe på hva som helst dyr, så lenge de liker meg og.


Bilde av

Nico Saue

Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei, Nico her!^^ Jeg er en 17 år gammel videregående elev som bor i Elverum, jeg har en sterk elsk for alle slags dyr og trives godt rundt dem. Jeg har vokst opp rundt dyr, alt fra rotter til katter til hunder til hester. Jeg er på leit etter å passe noen fine dyr grunnet at jeg liker aktivitet og det er bra for den mentale helsen å være rundt dyr XD

Spesielle ønsker
Glad i å være ute, så det er et pluss hvis kjæledyret ditt og liker det!

Bilde av

Frida

Briskeby

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Frida, er 18 år gammel og bor på Briskeby. Jeg vil gjerne passe hunden din på dagpass, eller døgnpass. Jeg kunne tenkt meg å bli fast hundepasser, sånn at jeg kan ta meg tid til å bli kjent med hunden. Jeg går på videregående skole, men har tid å passe etter skolen og i helgene. Familien min pleide å ha en bichon frisé, og siden vi ikke har henne lenger, synes jeg det hadde vært veldig koselig å passe en hund. Jeg er mest vandt til små hunder, men kan passe mellomstore også. Jeg bor i leilighet, men det er mange fine parker i nærområdet, blant annet frognerparken. Jeg vil gjerne vite hvordan hunden oppfører seg rundt andre hunder og mennesker, energinivå og hvor lange turer som foretrekkes. Om det er noe spesielle behov å ta hensyn til, så er det også fint å vite. Prisen kan vi finne ut av sammen. Gjerne send en melding hvis det er noe du lurer på :)


Bilde av

Dennis Mihai Oprescu

0368 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er en gutt på 13 år fra Romania har bodde i Norge 4 år jeg kan snakke engelsk rumensk og norsk. Jeg har valgt det å passe på dyr fordi jeg har en katt med jeg har hatt hunder å flere katter. Jeg har lyst å jobbe fordi jeg prøver å spare til El sparkesykkel vis dere trenger meg ring eller send sms til 45546052


Bilde av

Sofie Berg Jaegger

0553 Oslo Karlstagata 12A

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg er norsk-brasiliansk og har bodd i Norge i snart 1 år nå. Moren min er norsk og jeg har snakket norsk hele livet. Jeg har hatt kjæledyr hele livet mitt og jeg er forelsket i alle typer dyr, enten fra hunder og katter til slanger og øgler kskskksk. Jeg driver også med ridning i 5 år og elsker store dyr også. Jeg har dessverre ingen mulighet til å ta vare på dyrene i leiligheten min :( fordi jeg deler med andre mennesker og de har allergier. Jeg har ingen problemer med å gå til steder som er litt lenger unna der jeg bor, men avhengig av avstanden vil jeg be om hjelp til å betale for transport (1/3 til halvparten av billettprisen). Prisene avhenger av ønsket aktivitet, prisene starter fra -80 kroner timen opp til -275 kroner, men jeg er alltid åpen for å snakke om beløpet som belastes! :) Hvis du er interessert, send meg en melding så står jeg til din disposisjon for spørsmål og mer informasjon. Håper å høre fra deg snart, Sofie.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å ta vare på rolige hunder og katter, hvis de er spreke kan jeg ta dem med på tur og gjøre fysiske øvelser i form av lek. Stille hester er ideelle, men hvis han har litt dårlig humør kan jeg takle det kksksksk. For energiske hester, kan jeg ri, ta på turer eller gjøre øvelser uten at jeg trenger å ri på hesten.

Bilde av

Frida Langlie

7072 Heimdal

Dyrepasser
Smådyr

Jeg er snill og omtenksom ovenfor dyrene. Har hadd litt forskjellig, fisk, dverghamster og fugl. Ønsker ovedsakli å passe evt smågnagere. Dyret som kommer til meg får all den oppmerksomheten den trenger

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snille, søte små smågnagere ( dverghamster)

Bilde av

Salome Borges

4824 Bjorbekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei! Jeg heter Salome, er veldig glad i dyr og har lang erfaring med dyrepass. Har en katt selv men vokst opp med både hunder og katter. Jeg er pålitelig, detaljorientert og kjærlig og kan gå f.eks på lufteturer med hunden din eller passe katter og andre smådyr hjemme hos deg. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat :)


Bilde av

Mira Muller

0367 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 21 år gammel jente som bor i en leilighet rett ved Frognerparken. Jeg studerer i Oslo og på fritiden er jeg glad i å være aktiv og trene. Jeg har selv en hund (bor hos min mor og far for øyeblikket) og har oppover årene vært hundepasser for mange kjente og kjære. Jeg er også veldig aktiv og ønsker derfor en glad Turkamerat. Som hundepasser kan jeg garantere mye aktivitet og kjærlighet! Ettersom at jeg bor svært nærme parken har jeg også gode turmuligheter rett i nærheten!

Spesielle ønsker
Ønsker gjerne en turkompis eller et kjærlig selskap av både hunder, katter og smådyr

Bilde av

Reidun

1387 Asker

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Dyrevant voksen dame. Passer katter, hunder, gnagere og fugler

Spesielle ønsker
Ønsker å avlaste

Bilde av

Kathrin Svehaugen

slettås

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

23 år, bosatt i trysil

Spesielle ønsker
tar på oss pass av smådyr på gård

Bilde av

Magne Reberg

Asker

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kona og jeg er like glad i hunder og katter. Bor i blokk, saa det er ikke alltid helt gunstig.

Spesielle ønsker
Hund for lange turer i skogen. Passe katt i helger eller ferier.

Bilde av

Amalie Carine

5089 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Amalie, masterstudent ved Norges Handelshøyskole. Ved siden av studiene tilbyr jeg dyrepass etter dine behov. Denne våren (2023) skriver jeg master og har derfor en fleksibel timeplan når det kommer til tidspunkt for pass. Jeg vil beskrive meg selv som en pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og sosial person. Jeg er glad i alle firbente, og genuint opptatt av dyrenes beste. I oppveksten har jeg selv hatt undulat, familiemedlemmer med hund, også hadde jeg en høyt elsket kanin -Heidi, i syv år. Ta gjerne kontakt for en prat!

Spesielle ønsker
Har 7 års erfaring med kanin, og mye kunnskap på området. Har egen leilighet, hvor det er perfekt med pass av smådyr. Er glad i gå på fjellet, og ønsker en snill firbent venn å kunne ta med på tur.