Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Marianne Hem

1176 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hei! Vi kan innimellom ta på oss pass av hamsteren eller fuglen din så lenge den er tam (Ved undulatpar er det ok om den ene er litt reservert). Har tidligere selv hatt bl.a. gullhamster og undulater i 20 år og synes dyr fortjener masse aktivisering og kos. Har også passet mindre papegøyearter tidligere, bl.a. Afrikansk langvingepapegøye.


Bilde av

Benedicthe

1163

Dyrepasser
Hest
Smådyr

Familie på 3 som kan passe alle type smådyr.


Bilde av

Karina

Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er en 33 år gammel hundeelsker som jobber innen kunst og kultur. Ca halve uken har jeg hjemmekontor, og jeg har helt fri i juli og i høytider. Jeg har tidligere eid en Bichon frisé og har vokst opp med cocker spaniel, terrier og labrador. Savner virkelig en hund i hverdagen men fordi jeg bor alene og av til reiser eller jobber lange dager kan jeg ikke ha min egen. Det aller beste hadde derfor hvert å kunne tilby avlastning, pass og turer, helst i Oslo. Jeg bor i nærheten av Ekebergparken og har tilgang på gode turmuligheter. Bare ta kontakt om du tror hunden din kan passe hos meg :)

Spesielle ønsker
Kan tilby et rolig hjem med kort vei til natur

Bilde av

Caroline Gjøse

4310 Hommersåk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Er opptatt av at dyrene skal ha det bra og er trygge. Har masse erfaring med alle slags dyr, har masse kjærlighet og kos å gi????

Spesielle ønsker
Skal du reise bort? Jobbe? Ønsker å hjelpe til der jeg kan☺️

Bilde av

Maren Langeland

4083 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en ung jente som elsker dyr, har veldig lyst på spesielt hund selv men kan ikke pga reise og tid. Men jeg er veldig interessert i å passe DIN hund om det trengs, kommer til å gå mye tur med hunden og bruke mye fritid på den, jeg kan også passe andre små dyr som katt, gnagere og fugler. Jeg har hatt både katt, fisk, hamster, rotter og har høner nå.

Spesielle ønsker
Ønsker turkamerat og firbent venn, kan best med middels store hunder som kan koses og lekes med. Gjerne over litt tid og hjemme hos meg selv

Hasrat Kaur

Tønsberg

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Tønsberg. Jeg er en aktiv person som liker å være ute og bevege meg. Jeg er en glad person som liker å være blant andre mennesker og dyr! Selv har jeg to kaniner som jeg elsker å være rundt, men jeg liker også andre dyr man kan kose med og passe på.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill mellomstor eller liten hund til kos og gå turer.

Bilde av

Maja Hjelmseth Knutsen

7030 Trondheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei rolig og snill jente som studerer vernepleie ved st. Olavs. Jeg har vokst opp med katt, og har hatt katt hele livet. Ellers har jeg hatt både ender, kaniner, fisk, og har ellers noe erfaring fra gårdsdyr og hest. Jeg ønsker å få tilbringe tid med dyr, alt fra skilpadde til mus til katt - alt er av interesse! Jeg kan gjøre alt fra stell, mating og pass - jeg kan desverre ikke passe dyret ditt hjemme hos meg, men jeg passer gjerne på både dyret ditt og huset ditt! Ta gjerne kontakt! :-D

Spesielle ønsker
Ønsker å passe alt utenom hund - helst katt, men også gjerne andre dyr! Jeg skal få meg småbruk etter endt utdanning og setter derfor pris på all slags erfaring :-)

Bilde av

LillHege Jensen

4645 Nodeland

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen dame med tre barn. Har hatt hund, katt, hest og smågnagere. Har per dags dato akvarium med fisk.

Spesielle ønsker
Må være barnevennlig!

Bilde av

Anna-Maria Linjamäki

1165 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hej! Jag heter Anna-Maria,är 60+ i ålder.Vill gärna prova på att passa smådjur. Är inte i jobb, så jag är hemma mycket.Det vore en glädje att få möjlighet att kunna bidra med passning. Kan erbjuda massor av omsorg och kos i en lugn miljö. Så,tveka inte... ta kontakt.

Spesielle ønsker
Marsvin eller hamster. Önskar att passa djuren i mitt hem.Lugn miljö. Bur och annat tillbehör bör följa med.

Bilde av

Sunniva

0858 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og dyrevant student som nettopp har flyttet til Oslo for et masterstidium og som savner et dyr å være sammen med - om det så er en hund, en katt eller en fugl. Spesielt ser jeg etter en firbeint å gå på tur sammen med. Jeg har erfaring med mange hunderaser av forskjellig størrelse, blant annet Newfoundland, Leonberger, Airedale terrier (på bildet), golden retriever og tibetansk terrier. I tillegg har jeg vokst opp med katt og passet på en regnbuelorikit over en lengre periode i Australia. Jeg kan gjerne også passe/stelle dyret hjemme hos deg. Fordi jeg er student, er jeg ganske fleksibel og kan passe på dagtid, men jeg kan ikke ha dyr hjemme hos meg. Jeg ser på meg selv som en trygg og leken person som fokuserer på å være på samme team som dyret og på å belønne riktig atferd og skape god stemning. Jeg håper å høre fra deg og din to- eller firbeinte venn.

Spesielle ønsker
Student ønsker å passe en snill hund/katt/fugl. Kan gjerne passe større hunderaser.

Bilde av

Julie Andersen

4639 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg studerer psykologi. Jeg er vant med hund rundt meg hele tiden, så å bo uten er ensomt. Går bare noen timer på skolen og max 4 dager i uken, så har mye fritid.


Bilde av

Amalie Heiberg

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en student på 25 som savner hund i hverdagen. Ønsker primært å ha hunden hos meg i noen få dager i strekk, for eksempel i helger. :)


Bilde av

Johanne Myrvang Børresen

0561 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Dyrekjær og ansvarsfull kvinne, 31 år.


Bilde av

Maria Hvatum

3410 Sylling

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Mitt navn er Maria, og jeg ønsker å passe ditt kjæledyr! Passer hovedsakelig hund og katt, men kan også passe andre kjæledyr :) Jeg er en dyreglad jente, som har gått et år på hundelinje på folkehøgskule. Der fikk jeg ha med min egen hund, og lære og trene masse! Jeg holder til i Sylling/Lier.


Bilde av

Lisa Selvik

5160 Laksevåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 27 år og bor på Laksevåg med min samboer og to japanske spisshunder på 6 og 2 år. Jeg har en del fritid om dagen og ønsker derfor å være dyrepasser siden jeg er veldig glad i dyr. Jeg kommer helst hjem til deg for å lufte, kose med, mate og stelle med kjæledyrett ditt. Jeg er vant til både hund og katt, og er erfaren med medisinering. Jeg tar buss, men kommer meg nok fint til de fleste plasser i Bergen.

Spesielle ønsker
Passer gjerne hund og katt eller andre smådyr.

Bilde av

Maiken Danbolt Hansen

3512 Hønefoss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er 23 år, og er vant til de fleste typer dyr. Bor på et lite småbruk utenfor Hønefoss med skogen som nabo :) Der har vi hund, katt, og noen sauer. Tar gjerne på meg helgepass eller litt lengre perioder.


Bilde av

Marianne Fagerland

4028 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei :) Jeg er en 24 år gammel kvinne med samboer og en liten Chihuahua gutt. Vi ønsker å hjelpe andre med å passe dyrene deres :) Vår hund er kastrert, veldig koselig hund som elsker å få nye venner. Store og små :) Vi er tur mennesker men liker godt å kose oss med en film på TV. Jeg jobber som nattevakt i kommunen og samboeren er tømmermann. Så vi er alltid hjemme. Send oss gjerne en melding med spørsmål :)

Spesielle ønsker
Vi ønsker oss selskap til tur, leke kompis til vår hund. Kose med smådyr som trenger stell og kjærlighet en helg/ langhelg eller ferietur. Vi passer gjerne en pusekatt da vår hund er godt vant med katten vi hadde.

Bilde av

Stina Kastet

Heimdalsgata 30 0561 oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er en jente på 28 år. Jeg bor alene i egen leilighet på Tøyen, rett på nedsiden av botanisk hage. Jeg er godt vandt med hund fra barndommen, og har lekt med tanken om å skaffe meg egen hund en god stund nå. Jeg kunne tenke meg å ha en hund på deltid for å se om det er riktig for meg, og også for min fremtidige hund, å kjøpe meg hund akkurat nå. Jeg jobber som skuespiller og musiker, så hunden må tåle at jeg synger litt i leiligheten, og også å være hjemme alene en arbeidsdag. Ellers er jeg åpen for de fleste små og mellomstore hunder. Dersom noen har behov for litt hjelp, og tenker at jeg og deres hund kan komme godt overens, håper jeg dere tar kontakt! Stina

Spesielle ønsker
Ønsker å passe liten/mellomstor hund i korte og lange perioder

Bilde av

Helene Dahlsveen

4900 Tvedestrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Helene, og er 19 år. Jeg har alltid vært glad i dyr og har hatt både katt og hund vekselsvis hele livet. Jeg har også drevet med hest i noen år. Jeg går vgs i Tvedestrand. Derfor er jeg ikke tilgjengelig i skoletid. Skoledagen slutter senest 15.20, og etter det er jeg tilgjengelig hver dag man-fre. Jeg er også tilgjengelig i helgene.


Bilde av

Janne Ekeli

svinndal

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Ettersom jeg ikke har tid til å ha eget dyr for tiden ønsker jeg gjerne å hjelpe andre som trenger dyrepass. Jobber normal kontortid og fri i helger. Dyret bør tåle å være alene hjemme i 8-9 timer dersom jeg skal passe i ukedager. Bor i enebolig i rolige omgivelser med turterreng i nærheten. Har tidligere hatt både hund (Whippet), katt og fugl. Ikke fremmed for å passe andre arter :)

Spesielle ønsker
Hjerterom til smådyr :)