Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Sara Karadag

4823 Nedenes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er Sara og 20 år. Jeg har en katt på 2 år. Jeg elsker dyr og tilbringe tid med dem. Jeg kan passe på hva som helst dyr, så lenge de liker meg og.


Bilde av

Nico Saue

Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei, Nico her!^^ Jeg er en 17 år gammel videregående elev som bor i Elverum, jeg har en sterk elsk for alle slags dyr og trives godt rundt dem. Jeg har vokst opp rundt dyr, alt fra rotter til katter til hunder til hester. Jeg er på leit etter å passe noen fine dyr grunnet at jeg liker aktivitet og det er bra for den mentale helsen å være rundt dyr XD

Spesielle ønsker
Glad i å være ute, så det er et pluss hvis kjæledyret ditt og liker det!

Bilde av

Frida Løken Salthammer

Briskeby

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Frida, er 18 år gammel og bor på Briskeby. Jeg vil gjerne passe hunden din på dagpass, eller døgnpass. Jeg kunne tenkt meg å bli fast hundepasser, sånn at jeg kan ta meg tid til å bli kjent med hunden. Jeg går på videregående skole, men har tid å passe etter skolen og i helgene. Familien min pleide å ha en bichon frisé, og siden vi ikke har henne lenger, synes jeg det hadde vært veldig koselig å passe en hund. Jeg er mest vandt til små hunder, men kan passe mellomstore også. Jeg bor i leilighet, men det er mange fine parker i nærområdet, blant annet frognerparken. Jeg vil gjerne vite hvordan hunden oppfører seg rundt andre hunder og mennesker, energinivå og hvor lange turer som foretrekkes. Om det er noe spesielle behov å ta hensyn til, så er det også fint å vite. Prisen kan vi finne ut av sammen. Gjerne send en melding hvis det er noe du lurer på :)

Spesielle ønsker
Ledig fra september 2023

Bilde av

Dennis Mihai Oprescu

0368 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er en gutt på 13 år fra Romania har bodde i Norge 4 år jeg kan snakke engelsk rumensk og norsk. Jeg har valgt det å passe på dyr fordi jeg har en katt med jeg har hatt hunder å flere katter. Jeg har lyst å jobbe fordi jeg prøver å spare til El sparkesykkel vis dere trenger meg ring eller send sms til 45546052


Bilde av

Sofie Berg Jaegger

0553 Oslo Karlstagata 12A

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg er norsk-brasiliansk og har bodd i Norge i snart 1 år nå. Moren min er norsk og jeg har snakket norsk hele livet. Jeg har hatt kjæledyr hele livet mitt og jeg er forelsket i alle typer dyr, enten fra hunder og katter til slanger og øgler kskskksk. Jeg driver også med ridning i 5 år og elsker store dyr også. Jeg har dessverre ingen mulighet til å ta vare på dyrene i leiligheten min :( fordi jeg deler med andre mennesker og de har allergier. Jeg har ingen problemer med å gå til steder som er litt lenger unna der jeg bor, men avhengig av avstanden vil jeg be om hjelp til å betale for transport (1/3 til halvparten av billettprisen). Prisene avhenger av ønsket aktivitet, prisene starter fra -80 kroner timen opp til -275 kroner, men jeg er alltid åpen for å snakke om beløpet som belastes! :) Hvis du er interessert, send meg en melding så står jeg til din disposisjon for spørsmål og mer informasjon. Håper å høre fra deg snart, Sofie.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å ta vare på rolige hunder og katter, hvis de er spreke kan jeg ta dem med på tur og gjøre fysiske øvelser i form av lek. Stille hester er ideelle, men hvis han har litt dårlig humør kan jeg takle det kksksksk. For energiske hester, kan jeg ri, ta på turer eller gjøre øvelser uten at jeg trenger å ri på hesten.

Bilde av

Frida Langlie

7072 Heimdal

Dyrepasser
Smådyr

Jeg er snill og omtenksom ovenfor dyrene. Har hadd litt forskjellig, fisk, dverghamster og fugl. Ønsker ovedsakli å passe evt smågnagere. Dyret som kommer til meg får all den oppmerksomheten den trenger

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snille, søte små smågnagere ( dverghamster)

Bilde av

Salome Borges

4824 Bjorbekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei! Jeg heter Salome, er veldig glad i dyr og har lang erfaring med dyrepass. Har en katt selv men vokst opp med både hunder og katter. Jeg er pålitelig, detaljorientert og kjærlig og kan gå f.eks på lufteturer med hunden din eller passe katter og andre smådyr hjemme hos deg. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat :)


Bilde av

Mira Muller

0367 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 21 år gammel jente som bor i en leilighet rett ved Frognerparken. Jeg studerer i Oslo og på fritiden er jeg glad i å være aktiv og trene. Jeg har selv en hund (bor hos min mor og far for øyeblikket) og har oppover årene vært hundepasser for mange kjente og kjære. Jeg er også veldig aktiv og ønsker derfor en glad Turkamerat. Som hundepasser kan jeg garantere mye aktivitet og kjærlighet! Ettersom at jeg bor svært nærme parken har jeg også gode turmuligheter rett i nærheten!

Spesielle ønsker
Ønsker gjerne en turkompis eller et kjærlig selskap av både hunder, katter og smådyr

Bilde av

Reidun

1387 Asker

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Dyrevant voksen dame. Passer katter, hunder, gnagere og fugler

Spesielle ønsker
Ønsker å avlaste

Bilde av

Kathrin Svehaugen

slettås

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

23 år, bosatt i trysil

Spesielle ønsker
tar på oss pass av smådyr på gård

Bilde av

Magne Reberg

Asker

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kona og jeg er like glad i hunder og katter. Bor i blokk, saa det er ikke alltid helt gunstig.

Spesielle ønsker
Hund for lange turer i skogen. Passe katt i helger eller ferier.

Bilde av

Amalie Carine

5089 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Amalie, masterstudent ved Norges Handelshøyskole. Ved siden av studiene tilbyr jeg dyrepass etter dine behov. Denne våren (2023) skriver jeg master og har derfor en fleksibel timeplan når det kommer til tidspunkt for pass. Jeg vil beskrive meg selv som en pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og sosial person. Jeg er glad i alle firbente, og genuint opptatt av dyrenes beste. I oppveksten har jeg selv hatt undulat, familiemedlemmer med hund, også hadde jeg en høyt elsket kanin -Heidi, i syv år. Ta gjerne kontakt for en prat!

Spesielle ønsker
Har 7 års erfaring med kanin, og mye kunnskap på området. Har egen leilighet, hvor det er perfekt med pass av smådyr. Er glad i gå på fjellet, og ønsker en snill firbent venn å kunne ta med på tur.

Bilde av

Søren

Trygve Bores veg 13,

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

Jeg er ei jente på 12 år som har 2 kaniner fra før. Jeg er veldig omsorgsfull og liker de fleste dyr. Jeg kan passe de fleste smådyr som kanin, marsvin, hamster o.l. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe ???? Min far vil hjelpe med pass og vil stå som ansvarlig. Kan også ta lufting av hund.


Bilde av

Mary James

0692 Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hihihihihi


Bilde av

Marianne Nikoma Haugen

Fagerliveien 36

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

Har erfaring med hund (grønlandshund) og har i dag tre høner i Hagen. Kan ikke passe katt eller kanin pga. allergi i heimen.

Spesielle ønsker
Passer gjerne høner.

Bilde av

Iselin

3145 Tjøme

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, mitt navn er iselin Jeg er en jente på 19 som er ute etter ekstrajobb. Jeg har vokst opp med dyr som blant annet hund, katt, gangere og reptiler

Spesielle ønsker
Ved hjemme pass ønsker jeg mellomstore hunder eller små Ellers kan jeg passe stor hunder

Bilde av

Sindre Jakobsen

5223 Nesttun

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en mann på 30 år. Er gift og har 2 barn. Vi har passet hunder mange ganger. Og ungene elsker å leke og gå på tur med hundene.

Spesielle ønsker
Familie på 4 vil gjerne ha besøk av ditt kjæledyr.

Bilde av

Joachim

3045 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og aktiv person som er bosatt i Drammen. Jeg har vokst opp med hund, katt, gnagere, hest og reptiler, og er hyppig brukt av familie og venner til å passe deres kjæledyr. Jeg vurderer selv få meg noe eget, men min nåværende jobb gjør det vanskelig å ha dyr over lengere perioder. Bor i leilighet med nær tilgang på park, skog og natur. Pris blir vi enige om.


Bilde av

Ok

Trondheim torg

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Holder til i hus på Lian. Bymarka som nærmeste nabo, glad i å gå tur. Mye erfaring med hund!

Spesielle ønsker
Alle slags type hunder, men tar også imot smådyr!

Bilde av

Lisa

Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 30 år og bor alene i en liten leilighet på Hana. Jeg er svært glad i dyr, men kan ikke ha egne på fulltid. Jeg ønsker derfor veldig gjerne å kunne hjelpe andre gjennom dyrepass. Jeg har selv hatt hund, katt og forskjellige smådyr. Dyret må kunne være hjemme alene mens jeg er på jobb, og helst være komfortabel med bilkjøring.

Spesielle ønsker
Må kunne være alene hjemme mens jeg er på jobb.