Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Maren Ormbostad

6511 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er student i Kristiansund og ønsker å passe hund eller katt mens jeg er på hybel☺️ Har 2 hunder og 2 katter fra før av


Bilde av

Katarina Bartosova

3616 Kongsberg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I am happy to take care of your furry friends in case it gets too busy or you are away on holiday. We are a family of 4 and have 2 children (they both love animals).


Bilde av

Malin Jacobsen

3213 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei dyreglad og aktiv 24-åring som trives alt for godt i dyrs selskap. Selv er jeg oppvokst med katter og min mor drev marsvinoppdrett da vi var barn, jeg har og hatt kanin , ørkenrotter og hamster i voksen alder. I dag har jeg en egen hest (varmblodstraver, brukes nå som hobbyhest) og en innekatt av rasen selkirk rex. Tidvis går jeg turer med familiens hunder; en eldre jack russel terrier, jack russelterrier/norsk-svensk gårdshund mix og labrador retriver. Jeg tilbyr: - Hjemmepass av katt/smådyr - Turer med snille hunder (ønsket er egen hund, så jeg har sett treningsvideoer og øvd litt med hundene i familien, men etter flere biteepisoder som barn må hunden være snill og grei :-) ) - Pass av hest - kan møkke, gjøre klart fôr, fôre, pusse utstyr ++ evt. leie på tur eller ridebane. Pris blir vi enige om, jeg holder til i Sandefjord, reiser max 30 min i første omgang.


Bilde av

Monika Ljøkjell

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg ønsker å passe hunder i en periode fremover for å få personlig erfaring med det å ha hund før jeg kjøper selv! Jeg har vokst opp med familiehund, men ønsker å få et bedre innblikk i ansvaret som følger med. Jeg elsker hunder, og ønsker meg en turpartner!


Bilde av

Gro Nergård

7050 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 21 år gammel jente som studerer på NTNU, Gløshaugen. Familien vår har hatt hund hele livet så jeg er veldig komfortabel med hunder. Vår siste hund har jeg vært med på å lære opp (har tatt bronse medalje i dressur kurs), så har erfaring med både med litt ville valper og dresserte hunder. Før jeg flyttet hjemmefra var det agility og dressur i hverdagen. Jeg vil gjerne passe hunder, men kan også passe andre dyr, fordi jeg savner en liten turkamerat i hverdagen som blir med ut i all slags vær og en «leke kamerat».

Spesielle ønsker
Hverdags avlastning

Bilde av

Nadine

Eskelandsvingene 25

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Voksen dyreelsker. Har stort hjerte for alle dyr, og har et spesielt bånd til katter. Jeg er veldig glad i litt store hunder, som f.eks Rottweilere.

Spesielle ønsker
Kan godt låne hund til lengre turer i sommerhalvåret også.

Bilde av

Ellinor Aasen

6507 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg kommer fra en stor gård på Tustna der vi hadde katt,hund,høner,sau og ku. Er veldig glad og interessert i god dyrevelferd.

Spesielle ønsker
Tar på meg pass og stell av dyr i hjemmet.

Bilde av

Oda Eikås

7017 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har hatt hund i over 14 år hjemme i Bergen, og som student i Trondheim kjenner jeg på stort savn over å være med hund eller dyr generelt. Jeg har også hatt en chinchilla da jeg var yngre. Jeg har både tid, plass og mulighet for å passe dyr, og ser på det som en mulighet til å komme meg ut på tur eller kose med en hund på sofaen!

Spesielle ønsker
Tar ikke betalt, men har ikke mat til dyr hjemme

Bilde av

Celine Bratlien

Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student i Stavanger, 23 år. Har en malteser hund hjemme i Oslo på 6 år jeg savner hver dag, skulle så gjerne hatt en tur- og lekekamerat på deltid her i byen. Gravid, er ikke i arbeid pga det og derfor fleksibel. Har tidligere hatt dvergpapegøyer og kan også passe dette. Er ellers åpen for pass av andre dyr til tross for lite erfaring.

Spesielle ønsker
Ønsker hyggelig selskap og turkamerat.

Bilde av

Zoe Richards

Ørsnesalleen, 3120 Nøtterøy

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hi! I am a 24 year old English girl who has lived in Norway for 2 years now! I currently work as a klinikkassistent at a veterinary clinic and have an MSc in Ecology, BSc in Zoology and Diploma in animal management I have previously worked as a trainee dog trainer and a dog carer, and have plently of experience in animal care and behaviour. I currently own a 11-year-old cat called Sesame which I rescued in February.

Spesielle ønsker
I want more of an excuse to get outside, and so would love to have a dog to take out every now and again :)

Bilde av

Emma Merket

7288 Soknedal

Dyrepasser
Smådyr

Hei jeg er 15 år og vil veldig gjerne passe dyrene dine vis du har, kanin eller marsvin (:

Spesielle ønsker
Pass av dur i kortere perioder eller ferier

Bilde av

Lina

Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hei, er 15 år gammel som bor i Oslo, Nordstrand og vil veldig gjerne passe dyrene dine hvis du har dverg hamster. Jeg har 2 hamstere på ca 2 år som jeg selv og eldst søstera mi passer. Så har god erfaring med det meste. Gjerne ta kontakt: 92374734. Prisguide: Vi tar 80kr per dag! :)


Bilde av

Katrine Sønneland Håland

1430 ås

Dyrepasser
Katt
Smådyr

40 år og veldig glad i dyr, men har ikke anledning til å ha eget dyr nå. Bor i enebolig med stor hage, rett i skogkanten og lite trafikk. Har mann og to barn (8 og 5). Vi har lyst til å skaffe oss kaniner - har lest meg en del opp på det, men det kunne vært fint å prøve å passe en først. Ønsker å passe kaniner eller andre smådyr (ikke fugl), evt katt.

Spesielle ønsker
Familie som ønsker seg kanin eller andre smådyr. Ikke fugl. Pass av katt kan også være aktuelt, hvis den er vant til barn.

Bilde av

Edwin

4632 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hello ! I am Edwin, a french bachelor student at UiA in Kristiansand. I am 23 years old and I have been living here for one year. I have already been a pet sitter in France and I would love to continue doing that here since I really miss having animals around when I am abroad. I grew up in the countryside, close to horses, cows, dogs and cats.10 years ago we adopted a black labrador, named Ace, who quickly became an entire member of our family in France. And I also worked as a volunteer in a monkey shelter in South Africa. All these experiences made me really comfortable with animals and I would be happy to take good care of your pets ! If you have any questions, don't hesitate to contact me :) Edwin


Bilde av

:)

Dyrepasser
Smådyr

hei :)))))))))))


Bilde av

Noor Seip

Drammensregionen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Noor og er 15 år gammel. Jeg kan passe de fleste dyr så lenge jeg har blitt gitt informasjon om hvordan. Jeg har hatt hunder, katter, marsvin, hest, høner, kaniner, fisker, og pinnedyr, som jeg selv har passet. Så har god erfaring med det meste! Jeg kan ta med dyrene på turer, eller passe dem hjemme, jeg kan også passe i flere dager i strekk så lenge det ikke krasjer med skole.


Bilde av

Marita Olsen

Harevegen 34, 2030 nannestad

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 21 år gammel jente som bor i Nannestad, der det er fine turmuligheter i nærheten, med skog og mark. Min erfaring med hunder er at jeg har gått turer og passet flere. Hundene jeg har gått tur med har knyttet ett bånd til meg relativt fort. Dette kan ha noe med at jeg er en tålmodig og kjærlig person som ikke er redd hunder. Jeg har 3 marsvin i hus så det med å passe smådyr og gnagere er ingen problem✨

Spesielle ønsker
Jente som er glad i både hunder og smådyr ønsker å passe dyret ditt:)) Send gjerne en mld om det skulke være noe:)

Bilde av

Linn-Cecilie Linnemann

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Min sønn på 12 år passer gjerne hunder og katter. Har selv to katter og er veldig godt vant med hunder :)


Bilde av

Rebekka Hall

2321 Hamar

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 22 år gammel jente som er utrolig glad i dyr av alle slags! Har for tiden to lite kattepuser og en hund på 1 år som trives veldig bra med andre dyr. Har hatt flere smådyr som hamster tidligere. Hvis du trenger noen som kan passe på kjæledyret ditt, så gjerne ta kontakt med meg så finner vi en løsning!


Bilde av

Elisabeth Boe

4325 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg jobber privat som dyrepasser. både fast og for nye. Jeg er pliktoppfyllende, til å stole på, og veldig gla i både små og store dyr.

Spesielle ønsker
Jeg kan desverre ikke ta med dyret hjem til meg ettersom allergier i familien. Men jeg kan passe det hjemme hos dere eller der dyret er.