Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Rebecca Rubinstein Dahl

1781 Halden

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 26 år og har samboer og en datter. Har en chihuahua tispe på 8 år, en skogskatt på 6 år og en «gatemix» katt på 5 år. Vi bor i blokk, så kattene er innekatter, men kan være ute i bånd.

Spesielle ønsker
Dyrene som trenger pass må kunne være sammen med et barn på 5 år, to katter og en chihuahua.

Bilde av

Line Mari Brodtkorb Eidissen

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Svært dyrevant person. Hatt egne katter hele oppveksten + i voksen alder. Har også hatt kaniner.

Spesielle ønsker
Har ikke bil så passer helst dyret ditt hjemme hos meg. Har innglasset balkong med god uteluft- perfekt for katter når de ikke kan gå ut under oppholdet. Bor nært turområde- tar gjerne med hunden din på luftetur her.

Bilde av

Kine Wenner

3525 Hallingby

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har selv hatt hund de siste 16 årene. Akkurat nå har jeg ei yorkshire terrier tispe og en boxer hann. Jeg er veldig glad i tur og dyr så om jeg kan fått en ny turkamerater så hadde er vært veldig koselig.

Spesielle ønsker
Jeg har mest kjennskap til hest, hund og katt. Ta gjerne kontakt om du skulle trenge pass/avlastning.

Bilde av

Lina Berg

Hedmark

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei Jeg er en dyreglad jente som ønsker å bidra der jeg kan. Som dere ser på profilbildet mitt sitter jeg i rullestol, men dette stopper ikke meg. Jeg har assistenter som også er like dyrekjære som meg. I min bolig har jeg en hund, en katt og 2 akvarier.

Spesielle ønsker
Ingen spesielle ønsker

Bilde av

Dyrepasser

Stord

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jeg er en jente som har god erfaring med dyr etter som jeg har levd på gård og vokst opp med alle slaks dyr jeg har veldig lyst til å hjelpe til med å passe dyret ditt om du trenger dyrepass, Og gå tur med hunden din Jeg ønsker meg også gjerne fórhest:) (da hadde jeg betalt for å være fórrytter) kontakt meg for mer info


Bilde av

Maren Ormbostad

6511 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er student i Kristiansund og ønsker å passe hund eller katt mens jeg er på hybel☺️ Har 2 hunder og 2 katter fra før av


Bilde av

Katarina Bartosova

3616 Kongsberg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I am happy to take care of your furry friends in case it gets too busy or you are away on holiday. We are a family of 4 and have 2 children (they both love animals).


Bilde av

Malin Jacobsen

3213 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei dyreglad og aktiv 24-åring som trives alt for godt i dyrs selskap. Selv er jeg oppvokst med katter og min mor drev marsvinoppdrett da vi var barn, jeg har og hatt kanin , ørkenrotter og hamster i voksen alder. I dag har jeg en egen hest (varmblodstraver, brukes nå som hobbyhest) og en innekatt av rasen selkirk rex. Tidvis går jeg turer med familiens hunder; en eldre jack russel terrier, jack russelterrier/norsk-svensk gårdshund mix og labrador retriver. Jeg tilbyr: - Hjemmepass av katt/smådyr - Turer med snille hunder (ønsket er egen hund, så jeg har sett treningsvideoer og øvd litt med hundene i familien, men etter flere biteepisoder som barn må hunden være snill og grei :-) ) - Pass av hest - kan møkke, gjøre klart fôr, fôre, pusse utstyr ++ evt. leie på tur eller ridebane. Pris blir vi enige om, jeg holder til i Sandefjord, reiser max 30 min i første omgang.


Bilde av

Monika Ljøkjell

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg ønsker å passe hunder i en periode fremover for å få personlig erfaring med det å ha hund før jeg kjøper selv! Jeg har vokst opp med familiehund, men ønsker å få et bedre innblikk i ansvaret som følger med. Jeg elsker hunder, og ønsker meg en turpartner!


Bilde av

Gro Nergård

7050 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 21 år gammel jente som studerer på NTNU, Gløshaugen. Familien vår har hatt hund hele livet så jeg er veldig komfortabel med hunder. Vår siste hund har jeg vært med på å lære opp (har tatt bronse medalje i dressur kurs), så har erfaring med både med litt ville valper og dresserte hunder. Før jeg flyttet hjemmefra var det agility og dressur i hverdagen. Jeg vil gjerne passe hunder, men kan også passe andre dyr, fordi jeg savner en liten turkamerat i hverdagen som blir med ut i all slags vær og en «leke kamerat».

Spesielle ønsker
Hverdags avlastning

Bilde av

Nadine

Eskelandsvingene 25

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Voksen dyreelsker. Har stort hjerte for alle dyr, og har et spesielt bånd til katter. Jeg er veldig glad i litt store hunder, som f.eks Rottweilere.

Spesielle ønsker
Kan godt låne hund til lengre turer i sommerhalvåret også.

Bilde av

Ellinor Aasen

6507 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg kommer fra en stor gård på Tustna der vi hadde katt,hund,høner,sau og ku. Er veldig glad og interessert i god dyrevelferd.

Spesielle ønsker
Tar på meg pass og stell av dyr i hjemmet.

Bilde av

Oda Eikås

7017 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har hatt hund i over 14 år hjemme i Bergen, og som student i Trondheim kjenner jeg på stort savn over å være med hund eller dyr generelt. Jeg har også hatt en chinchilla da jeg var yngre. Jeg har både tid, plass og mulighet for å passe dyr, og ser på det som en mulighet til å komme meg ut på tur eller kose med en hund på sofaen!

Spesielle ønsker
Tar ikke betalt, men har ikke mat til dyr hjemme

Bilde av

Celine Bratlien

Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student i Stavanger, 23 år. Har en malteser hund hjemme i Oslo på 6 år jeg savner hver dag, skulle så gjerne hatt en tur- og lekekamerat på deltid her i byen. Gravid, er ikke i arbeid pga det og derfor fleksibel. Har tidligere hatt dvergpapegøyer og kan også passe dette. Er ellers åpen for pass av andre dyr til tross for lite erfaring.

Spesielle ønsker
Ønsker hyggelig selskap og turkamerat.

Bilde av

Zoe Richards

Ørsnesalleen, 3120 Nøtterøy

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hi! I am a 24 year old English girl who has lived in Norway for 2 years now! I currently work as a klinikkassistent at a veterinary clinic and have an MSc in Ecology, BSc in Zoology and Diploma in animal management I have previously worked as a trainee dog trainer and a dog carer, and have plently of experience in animal care and behaviour. I currently own a 11-year-old cat called Sesame which I rescued in February.

Spesielle ønsker
I want more of an excuse to get outside, and so would love to have a dog to take out every now and again :)

Bilde av

Emma Merket

7288 Soknedal

Dyrepasser
Smådyr

Hei jeg er 15 år og vil veldig gjerne passe dyrene dine vis du har, kanin eller marsvin (:

Spesielle ønsker
Pass av dur i kortere perioder eller ferier

Bilde av

Lina

Oslo

Dyrepasser
Smådyr

Hei, er 15 år gammel som bor i Oslo, Nordstrand og vil veldig gjerne passe dyrene dine hvis du har dverg hamster. Jeg har 2 hamstere på ca 2 år som jeg selv og eldst søstera mi passer. Så har god erfaring med det meste. Gjerne ta kontakt: 92374734. Prisguide: Vi tar 80kr per dag! :)


Bilde av

Katrine Sønneland Håland

1430 ås

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en familie som selv har marsvin, og som kan passe andres marsvin


Bilde av

Edwin

4632 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hello ! I am Edwin, a french bachelor student at UiA in Kristiansand. I am 23 years old and I have been living here for one year. I have already been a pet sitter in France and I would love to continue doing that here since I really miss having animals around when I am abroad. I grew up in the countryside, close to horses, cows, dogs and cats.10 years ago we adopted a black labrador, named Ace, who quickly became an entire member of our family in France. And I also worked as a volunteer in a monkey shelter in South Africa. All these experiences made me really comfortable with animals and I would be happy to take good care of your pets ! If you have any questions, don't hesitate to contact me :) Edwin


Bilde av

:)

Dyrepasser
Smådyr

hei :)))))))))))