Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Johanne Myrvang Børresen

0561 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Dyrekjær og ansvarsfull kvinne, 31 år.


Bilde av

Maria Hvatum

3410 Sylling

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Mitt navn er Maria, og jeg ønsker å passe ditt kjæledyr! Passer hovedsakelig hund og katt, men kan også passe andre kjæledyr :) Jeg er en dyreglad jente, som har gått et år på hundelinje på folkehøgskule. Der fikk jeg ha med min egen hund, og lære og trene masse! Jeg holder til i Sylling/Lier.


Bilde av

Lisa Selvik

5160 Laksevåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 27 år og bor på Laksevåg med min samboer og to japanske spisshunder på 6 og 2 år. Jeg har en del fritid om dagen og ønsker derfor å være dyrepasser siden jeg er veldig glad i dyr. Jeg kommer helst hjem til deg for å lufte, kose med, mate og stelle med kjæledyrett ditt. Jeg er vant til både hund og katt, og er erfaren med medisinering. Jeg tar buss, men kommer meg nok fint til de fleste plasser i Bergen.

Spesielle ønsker
Passer gjerne hund og katt eller andre smådyr.

Bilde av

Maiken Danbolt Hansen

3512 Hønefoss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er 23 år, og er vant til de fleste typer dyr. Bor på et lite småbruk utenfor Hønefoss med skogen som nabo :) Der har vi hund, katt, og noen sauer. Tar gjerne på meg helgepass eller litt lengre perioder.


Bilde av

Marianne Fagerland

4028 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei :) Jeg er en 24 år gammel kvinne med samboer og en liten Chihuahua gutt. Vi ønsker å hjelpe andre med å passe dyrene deres :) Vår hund er kastrert, veldig koselig hund som elsker å få nye venner. Store og små :) Vi er tur mennesker men liker godt å kose oss med en film på TV. Jeg jobber som nattevakt i kommunen og samboeren er tømmermann. Så vi er alltid hjemme. Send oss gjerne en melding med spørsmål :)

Spesielle ønsker
Vi ønsker oss selskap til tur, leke kompis til vår hund. Kose med smådyr som trenger stell og kjærlighet en helg/ langhelg eller ferietur. Vi passer gjerne en pusekatt da vår hund er godt vant med katten vi hadde.

Bilde av

Stina Kastet

Heimdalsgata 30 0561 oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er en jente på 28 år. Jeg bor alene i egen leilighet på Tøyen, rett på nedsiden av botanisk hage. Jeg er godt vandt med hund fra barndommen, og har lekt med tanken om å skaffe meg egen hund en god stund nå. Jeg kunne tenke meg å ha en hund på deltid for å se om det er riktig for meg, og også for min fremtidige hund, å kjøpe meg hund akkurat nå. Jeg jobber som skuespiller og musiker, så hunden må tåle at jeg synger litt i leiligheten, og også å være hjemme alene en arbeidsdag. Ellers er jeg åpen for de fleste små og mellomstore hunder. Dersom noen har behov for litt hjelp, og tenker at jeg og deres hund kan komme godt overens, håper jeg dere tar kontakt! Stina

Spesielle ønsker
Ønsker å passe liten/mellomstor hund i korte og lange perioder

Bilde av

Helene Dahlsveen

4900 Tvedestrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Helene, og er 19 år. Jeg har alltid vært glad i dyr og har hatt både katt og hund vekselsvis hele livet. Jeg har også drevet med hest i noen år. Jeg går vgs i Tvedestrand. Derfor er jeg ikke tilgjengelig i skoletid. Skoledagen slutter senest 15.20, og etter det er jeg tilgjengelig hver dag man-fre. Jeg er også tilgjengelig i helgene.


Bilde av

Janne Ekeli

svinndal

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Ettersom jeg ikke har tid til å ha eget dyr for tiden ønsker jeg gjerne å hjelpe andre som trenger dyrepass. Jobber normal kontortid og fri i helger. Dyret bør tåle å være alene hjemme i 8-9 timer dersom jeg skal passe i ukedager. Bor i enebolig i rolige omgivelser med turterreng i nærheten. Har tidligere hatt både hund (Whippet), katt og fugl. Ikke fremmed for å passe andre arter :)

Spesielle ønsker
Hjerterom til smådyr :)

Bilde av

Nikita Amber Abbas

0675 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei, mitt navn er Nikita. Jeg går til vanlig på linjen barn og ungdomsarbeider med studiespesialisering. Jeg er en aktiv person, med aktiv mener jeg at jeg jobber i flere rettighetsorganisasjoner og veldedighetsorganisasjonen. Juleferien, påskeferien, vinterferien, sommerferien og høstferien er travle tider. Tider hvor man får besøk, reiser bort og gjerne får mye familiebesøk. Under denne tiden er det viktig at dyret blir godt ivaretatt For du som eier kan bli opptatt, og vil kanskje reise bort. Det kan være vanskelig å finne en som kan passe dyret i mellomtiden, og derfor er det viktig at du også kan være trygg på personen. Jeg anser meg selv om en du kan stole på. Jeg er kjempe glad i dyr, og tar kun på meg ansvar jeg vet jeg kan ha. Det er også mulig å stille meg spørsmål, og selvfølgelig søke meg opp på nett. Men jeg vil anbefale å ta kontakt med meg om det er noen spørsmål. Jeg har også selv hatt flere dyr, blant annet kaniner. Min forrige kanin var 14 når hun måtte avlives. Det er bilder av henne i den Store kaninboka sin gruppe på Facebook hvis det er ønskelig. Jeg bor i Oslo, og derfor passer jeg kun ditt familiemedlem som kan reise ned hit eller bor her allerede. Jeg tar 50 kr per uke, grunnen til dette er ikke fordi jeg ikke er kompetent, men fordi jeg vet hvor dyrt det å passe dyr kan være. Uansett så er jeg veldig glad i dyr, så det gir meg bare mer glede å passe de. Som tidligere sagt, passer jeg kun dyr i ferier, spesielt fordi det er da jeg kan sette mitt fulle fokus på ivaretakelsen. Jeg bor alene i en leilighet, så derfor er heller ikke det et problem. Bur, og mat må medbringes eller kjøpes inn på forhånd. Jeg betaler ikke for mat eller andre ting dyret vil trenge under oppholdet hos meg, men hvis dyret blir syk eller lignende er det en selvfølge at jeg tar med dyret til nærmeste dyreklinikk og betaler til du som eier er tilbake. Gjerne ta kontakt!

Spesielle ønsker
Trenger du dyrepass i ferien? Da er jeg et av det beste og billigste løsningene. Jeg har passet på dyr tidligere.

Bilde av

Tulay Ycs

2050 Jessheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er Tulay, Jeg elsker dyr. Jeg har alltid elsket dyr, jeg fikk ikke lov til å ha mitt eget kjæledyr fordi familien min flyttet ofte på grunn av jobben av pappa. Men jeg tok meg av katter som var på gatene eller vennene mine. Jeg kunne ikke ha en katt for meg selv fordi mamma er litt for ryddig. Og jeg er på mitt siste år på ungdomsskolen.


Bilde av

Hege

2074 Eidsvoll verk

Dyrepasser
Smådyr

Spesielle ønsker
Hei! :) Jeg er en dyreglad dame som kan passe kjæledyret deres mens dere er på ferie. Jeg har erfaring med å passe katter, kaniner, hamster og fugler, og gleder meg til å bli kjent med flere dyr. Jeg har eget rom til kaninene inne, hvor de kan leke seg. Godt stell, kos og omsorg er en selvfølge. Jeg sender gjerne daglige oppdateringer og bilder om dere ønsker det. Jeg vil gjøre mitt beste for å i møtekomme ønsker om hvordan best å i vareta kjeledyret deres mens det er hos meg. Jeg er veldig fleksibel. Jeg kan også mate katt og slippe inn og ut dersom dere bor i nærområdet Jeg kan gjerne hente kjæledyr på Gardermoen flyplass og i Oslo. Jeg tilbyr pass hele året. Bare å ta kontakt. Pris per påbegynte døgn: kr 100,- Ved flere dyr blir det kr 50,- for dyr dyr nr to. 3 dager: kr 250,- 3 dager for 2 kjeledyr: kr 350 Ukesrabatt: kr 500,- Ukesrabatt for 2 kjeledyr kr 650 Henting/levering på Gardermoen flyplass: kr 50,- Ellers må dere ha med bur, mat og strø. Ser frem til å høre fra dere!

Bilde av

Thea Kristine Weel

3019 Drammen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en jente på 24 år.Veldig glad i alle dyr og oppvokst med hund og kanin. Ønsker å passe/låne en hund å gå tur med og eventuelt passe for en periode. Har erfaring med fuglehund og pass av mindre hunder.


Bilde av

Nora Ramsrud

0854 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei aktiv jente på 22 år, som er veldig glad i alle dyr. Jeg er selv oppvokst med katt og har hatt katt i 18 år. Jeg har ikke mye erfaring med hund, men er veldig interessert i å få mer kunnskap og erfaringer, fordi jeg har lyst på hund i fremtiden. Akkurat nå er jeg lærerstudent, men har ofte fri. Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg kjent på et stort savn av å være sammen med dyr, og er veldig på leting etter en turvenn i hverdagen. Derfor ønsker jeg å tilby hundelufting/pass til deg som kanskje ikke alltid har tid eller energi.

Spesielle ønsker
Ønsker både lufting og passing av hund, katt og andre smådyr

Bilde av

Camilla Lund Strand

2165 Hvam

Dyrepasser
Hund
Smådyr

19 år, ekstremt gald i dyr, oppvokst med hunder, fugler, hamstere og kaniner


Bilde av

Sara Aimée Smiseth

Gamle Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Har hatt katt i mange år tidligere. Passer ofte hunden til broren min.


Bilde av

Emese Füle

1526 Moss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg elsker å ta vare på dyr. Jeg har par års erfaring med katter og hunder. Jeg liker å spille, ta vare og mate dem. Jeg er forsiktig, pålitelig snill. Jeg bor i Moss og jeg vil gjerne å bli dyrepass.


Bilde av

Susana

8 Thorvald Meyers gate

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er veldig glad i hund. Jeg hadde mange forskjellige dyr og 4 hund som barn hos foreldrene mine. Nå bor jeg i Oslo og vil gjerne ha en hund men pga jobb og en liten leilighet kan ikke ennå. Hvis du trenger noen å passe på hunden din om morgen i hverdagen eller i helgen jeg er ledig og vil passe godt på. Mvh, Susana


Bilde av

Emma Herzing Ekstrand

1458 Fjellstrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jag är en tjej med ett stort intresse för djur och hoppas kunna få möjlighet att hjälpa någon som är i behov av en djurpassare. Har själv egen hund, haft katt och smådjur så har erfarenhet av detta. Häst har jag drivit med sedan jag var liten och är van vid olika typer av hästar.

Spesielle ønsker
En hund som kan tänka sig att bli med på tur i skogen. Önskar en häst som jag kan ta med ut i skogen, bara pyssla med i stallet eller rida dressyr på.

Bilde av

Heidi Carithers

8006 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Dyreglad dame på 51. Bor midt i sentrum. Passer gjerne små hunder (går på krykker, så hunden kan ikke være for stor), katter og fugler. Stor erfaring med katter, har hatt en tøff liten terrier, og elsker fugler. Hjemme på dagtid.


Bilde av

Veronika Viktorija

0351 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg ville passe på deres fin dyr. Som katt, hund eller fisk. Kom med andre forslag av dyr også, men ikke en hest. Da bor jeg i leiligheten. :-) Får vi snakke nærmere. Mvh, Veronika V. J.