Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Camilla Ravna Johansen

2406 Elverum

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 43 år gammel kvinne som har veldig lyst til å passe dyr. For kortere eller lengre perioder. Har erfaring med hund, katt, undulat, rotte og kanin samt sauer og kyr. Har vokst opp med katter, hund, fugler og gårdsdyr. Vi er en liten familie på 3, med ei jente på 6 år som også elsker dyr og er veldig oppmerksom og snill med dem. Vi ønsker å eie dyr selv, men pga jobbsituasjon må vi nøye oss med å passe og fungere som avlastningshjem. Bor på landet med mye fint turterreng og deilig natur med mye boltreplass for store og små. Ta kontakt om dette høres interessant ut og når dere trenger.

Spesielle ønsker
Familie på 3 i landlige omgivelser ønsker å passe dyr for kortere eller lengre perioder.

Bilde av

Irene Sivertsen

6515 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 19 snart 20 år gammel jente som ønsker å fylle fritiden med litt dyreselskap. Jeg har katter selv og har tidligere jobbet på en dyrebutikk


Bilde av

Silje Marie Roos

Roverud

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er ei ansvarsfull jente på 26 år som bor i et litt landelig omeråde. Jeg har eget rom hvor jeg passer smådyr og fugl, så de får ro men tar de med ut av rommet ellers. Hunder er selvsagt i hele boligen min. Har mye erfaring med alle typer dyr, både små marsvin og 33 kg store hunder.

Spesielle ønsker
Ferie pass av alle raser og størrelser i eget hjem. Landelig til

Bilde av

Eva Lill Aasheim

7023 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg har opprettet en konto for dattera mi på snart 17 år.Hun har god erfaring med hund og marsvin da vi tidligere har hatt flere marsvin og faren hennes har hatt hund helt siden hun og søstra var små.Hun er snill,pliktoppfyllende,tålmodig og en stor dyreelsker????.

Spesielle ønsker
Pass mellom 1.August og 15.August.

Bilde av

Nora Aasheim Bersvendsen

7023 Trondheim

Dyrepasser
Smådyr

Jeg er en snart 17 år gammel jente fra Trondheim, som er veldig glad i dyr. Jeg bor på Byåsen og går på Byåsen vgs. Jeg har erfaring med marsvin ettersom vi hadde marsvin hjemme i ca. 8 år.


Bilde av

Sol Nilsen

Montebello, Oslo

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

Hei, Jeg har selv 2 fugler og kan passe smådyr. Opptatt av at dyret skal ha det godt og trygt når eieren er på ferie. Følger instruksjoner og kan gi daglige oppdatteringer hvis ønskelig. Eier må overlevere dyret hjem til meg og hente dyret etter avtalt periode.

Spesielle ønsker
Jeg kan passe små dyr slik som små pappegøyer, kanari, hamster og marsvin (for å nevne noen arter) for en kort eller lengre periode hjemme hos meg (etter avtale). NB. Jeg er borte i ferier selv og kan ikke passe til jul i desember eller i juli/august. Jeg har ikke uteområder annet enn en veranda. Lar fuglen få komme ut av buret og fly hver dag og kan aktivisere med klikkertrening. NB! Jeg passer ikke insekter og reptiler. Fuglen(e) og dyren(e) må være friske :-) og det er viktig at jeg får instrukser om hvordan de skal fores og stelles. Mat, stelleprodukter og utstyr til dyret må medbringes.

Bilde av

Maria Skarpnes

Gyldenløvesgate 27b

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Har to nydelige marsvin, så ekstra godt kjent med de, passer gjerne flere smådyr nå i sommer og ellers. Er hjemme i Trondheim store deler av sommeren foruten 11.07-26.07. Har plass til å oppbevare hjemme hos meg og mulighet til å dra innom og se etter de hos dere. Har ellers vært hundepasser gjennom mange sommere oppover, men grunnet mine marsvin, ønsker jeg ikke å ha katter eller hunder boende hos meg. Kan dog se etter de hjemme hos dere :)


Bilde av

Kine Berg Hansen

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en empatisk, hyggelig og ryddig jente som elsker å tilbringe tid med dyr. Jeg har selv en katt som bor hjemme hos min mor. Men nå som jeg bor som student i Oslo har jeg ikke lov til å ha dyrehold i min nåværende bosituasjon.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av koslige dyr, enten for turer ute eller bare til å henge sammen.

Bilde av

Anne-Karin Aas Sjødahl

Sarpsborg

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Har erfaring med mange forskjellige typer dyr. Passer både små/middels hunder, kaniner, marsvin, hamster og lignende. Passer gjerne kjæledyret ditt i sommerferien. Vi har en Cocker Spaniel selv.


Bilde av

Karoline Skauge Endresen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Heisann! Jeg er en jente på 21 år og er veldig interessert i dyr. Jeg har gått på Stend videregående skole og har erfaring med kjæledyr som hund, katt og smådyr. Jeg har blant annet hund og kanin selv. Bare å spørre meg visst du skulle lure på noe :)

Spesielle ønsker
Jeg har ikke mulighet til å passe kanin og marsvin selv (pga plass), men jeg kan passe dyrene der de bor :) Går gjerne på turer med hunder. Har mulighet til å passe smågnagere som hamster, ørkenrotter hjemme hos meg

Bilde av

Linn Kathrin Øyre Standnes

6856 Sogndal

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Eg vil sei om meg at eg kan det grunnlegende om dyr som katt hund å hest å smådyr husdyr

Spesielle ønsker
Smådyr hund katt hest etter god avftale å god forståelse å kontrakt å kommunikasjon.

Bilde av

Jan Petter Lie

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, bor sammen med datter på Rygge som kan støtte med dyrepass.


Bilde av

Torgeir Viddal

4309 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Glad i dyr


Bilde av

Oda Marchand

0168 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei :) Jeg kan passe katten, fuglen eller hunden din i sommer, posten, hagen, planter og leiligheten samt andre ærend, mot at jeg bor i leiligheten din (betaler strøm og depositum). Jeg bor for tiden i Ungarn (student), og er usikker på hvordan bosituasjonen blir under og etter sommeren, da jeg er i gang med jobbsøking, skal på sommerskole på UiO, og med sannsynlighet for at jeg også skal tilbake til Vestlandet en stund. Ting er fleksibelt men også uavklart: det byr på muligheter. Tidligere har jeg passet katter og hunder på denne måten for venner og bekjente. Jeg er kjærlig og tålmodig med dyrene. Jeg har vokst opp med boardercollie, og moren min har en African grey. Det gjør ikke noe om hunden trenger mosjon, men på dagtid kan det hende jeg er noe borte på forelesning på sommerskolen/ deltidsjobb på polet. Jeg er ryddig og ordentlig, har en master i statsvitenskap og snart en bachelor i russisk. Har ellers jobbet i mange år som ekstrahjelp på vinmonopolet ved siden av, er ganske nørd på vin. Viktig for meg er det at vi blir noe kjent med hverandre før jeg eventuelt passer leiligheten og dyrene dine. Det er nødvendig for meg med noe stabilitet, derfor er minstetiden min på en uke, men aller helst rundt en mnd. Send en melding til Oda Marchand, 0047 4 1 5 5 6 8 7 6

Spesielle ønsker
Jeg passer dyrene og leiligheten din når du er borte, betaler depositum og holder det rent :)

Bilde av

Sofia Amorim

Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Sofia og jeg bor og jobber i Kristiansand som optiker. Jeg har alltid hatt dyr: hunder, katter, fugler... Jeg har akkurat nå 2 katter. Jeg vil gjerne ta vare på kjæledyret ditt.


Bilde av

Ragnhild

Haugstenveien 37

Dyrepasser
Smådyr
Dyreeier

Autorisert dyrehelsepersonell


Bilde av

Maria Simonsen Løkkås

5350 Brattholmen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! jeg heter Maria og er en 29 åring som er veldig glad i dyr og har alltid vært det så lenge jeg kan huske. Jeg har mye erfaring med pass og stell av hunder, katter og smådyr.


Bilde av

Helene Machlout

1920 Sørumsand

Dyrepasser
Smådyr

31 år fraSørumsand har 2 barn som ønsker å passe smådyr ???? har eid flere dyr selv i barndommen og vokst opp på gård.

Spesielle ønsker
Marsvin

Bilde av

Harry Liwitz

4320 Sandnes

Dyrepasser
Smådyr

test FB test FB


Bilde av

Mariola Domurat

0362 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg bor alene på Majorstuen. Er glad i å være aktiv og ute, hund vil gåtur kort og lang, leke, kos og kjærlighet. Jeg elsker dyr så utrolig. Det hadde vært perfekt å låne en hund og smådyr. Dyr skaper utrolig mye glede, og gir meg energi. Det er viktig for meg at hunden må være trygg på mennesker. Jeg kan ha hund over flere dager ved behov, i helger, ellers vi kan avtale om hvilken dager som passer for oss. Gleder meg til å høre fra deg.