Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Giedrius Rimkus

Hedmark

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg kan gjerne passe på din hund eller katt og muligens andre kjæledyr.Selv har ingen kjæledyr foreløpig. Jeg kan med glede lufte ,mate og stelle din firbente venn:).Overnatting er mulig. Ta gjerne kontakt!:)


Bilde av

Turid Aurora Walderhaug

0354 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jag är en svensk-norsk konstnär, själv utan husdjur, men har tidigare haft kaniner och har erfarenhet av såväl hund- som kattpassning. Jag tycker särskilt mycket om katter och kommer väl överens med de allra flesta efter att ha skött om vänners katter och bott tillsammans med två en längre tid. Hittills har jag bara passat små hundar och föredrar därför att hålla mig till mindre hundar.

Spesielle ønsker
Som en del av tjänsten erbjuder jag mig att teckna eller måla ett porträtt av ditt djur mot en extra avgift. Pris diskuteras vid intresse.

Bilde av

Julie Karoline Glosli

1430 ås

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Julie og er en 19 år gammel aktiv kunst student som er utrolig glad i dyr og ser etter jobb fra 19.mai frem til 30.juni. Har desvere ingen kjæledyr nå siden jeg studerer men har tidligere hatt både rotter, hamster og katt. Jeg planlegger også å få meg en hund når jeg er ferdig med å studere, noe som har vært en drøm helt siden jeg var liten. Erfaringsmessig så har jeg gått mye på tur med hund, hatt utplassering på antro-sosiologi sentret i Ås, passet på katter og ridd hest i 6 år. Jeg kan gjerne gå på tur med hund, komme på hjemmebesøk samt å passe på hjemme hos meg, dette innebærer også så klart mye stell, lek, moro og mental trening for hunden/hundene. Jeg tilbyr også lingnende for katter og har ikke noe imot rengjøring av kattekasse. Huset mitt har også en ganske fin hage som godt kan brukes, angitt eieren har ett langt bånd jeg kan binde fast med. ^_^ (Såklart med oppsyn) Jeg tilbyr også pass av smågnagere som jeg også kan holde med selskap og passe på utenfor burene sine, hvis eieren er komfortabel med det. (har også ikke noe imot vasking av bur!)

Spesielle ønsker
Er dessverre ikke så altfor sterk, så hvis jeg skal gå på tur med større hund er det lurt om den ikke trekker for mye. Bor ikke så langt unna en skog, så jeg hadde elsket å kunne gå på tur der!

Bilde av

Julia Sakshaug

1405 Langhus

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er småbarnsfamilie som gjerne passer hund, kanin, hamster, marsvin, andre smådyr. Vi har god plass, hage og bor nært skogen.

Spesielle ønsker
Passer gjerne dyr julen 2019. Gjerne marsvin, hamster eller andre smådyr.

Bilde av

Axel Pedersen

0374 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en trivelig fyr som liker å gå på tur med hunder og kattepass. Selv har jeg har en cornish rex katt som trenger mye stell og omsorg og vil gjerne møte noen nye dyrevenner. Har mye fritid siden jeg er elev på videregående og det snart er sommer. Gleder meg til å møte ditt dyr.

Spesielle ønsker
Elsker turer i skog og mark. Kommer gjerne hjem til deg og mater smådyr og katt. Er ikke redd for krypdyr.

Bilde av

Aurora Nyttingnes

kråkstad

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg bor i Ski kommune, og selv har vi en katt og noen marsvin.


Bilde av

Marte Røed

4658 Tveit

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

jeg er 14 år og jeg elsker dyr. jeg har vært både hunde passer og katte passer før.


Bilde av

Karoline Skau

2730 Lunner

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er ei jente på 15 år som elsker dyr. Helt siden jeg var liten hsr jeg alltid blitt trokket mot alle slags dyr, og spesielt hunder, katter og hester. Nå i sommer kommer jeg til å ha masse fritid, og dermed hadde det passet bra med litt selskap!

Spesielle ønsker
Jeg ser etter ett dyr jeg kan være sammen med i sommer. Kanskje lære noen triks, agillity, ri på turer m.m. Det spiller ingen rolle hva slags dyr

Bilde av

Ina Marie

kolbotn

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 15 år gammel jente som bor i Oppegård. Jeg har mye erfaring med dyrepass av hund, katt, kanin og marsvin, og passer gjerne hvilket som helst dyr. Jeg har også hatt sommerjobb i Krisitansand dyrepark. Hva slags dyr, alder eller rase har ingenting å si og jeg er ganske fleksibel. Gjerne kontakt meg om du ønsker dyrepass :)

Spesielle ønsker
Jeg kommer gjerne innom for å kose, mate og lufte i nærheten av Oppegård, Ski og Oslo fra sentrum og sørover. Jeg er veldig glad i lange turer med hund.

Bilde av

Ali Abbas

0183 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg elsker dyr. da god tid til å komme hjem til dere. Jeg har har sertifikat og kan sykkel som er flittig i bruk. Bor i Oslo 98898744 Ali

Spesielle ønsker
Snille dyr

Bilde av

Pia Helene Myklebust

Neuberggata 6C, 0367 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er 21 år gammel og bor i en leilighet på Majorstuen:) Jeg har to hetterotter, og har ellers mange års erfaring med hund og katt. Jeg har tidligere passet kaniner og hamster. I min leilighet får dyrene utfolde seg fritt store deler av dagen:) Jeg tilbyr pass av hunder, gnagere (med unntak av små hamstere og mus) og andre små dyr. Jeg liker å gå turer i by, park og skog, men er også veldig glad i mitt koselige hjem og dyrekos på sofaen ❤️

Spesielle ønsker
Din firbeinte venn er i gode hender hos meg! Send med bur/seng/toalett etc, samt mat og eventuell snacks, så ordner jeg resten:)

Bilde av

Tiffany

0183 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er 24 år, basert sentralt i Oslo, og ønsker selskap fra dyr, da hovedsaklig hunder for gåturer i Oslo. Har tidligere gått turer for naboens firbente, og andre bekjentes. Har selv 2 marsvin, og hatt mange smådyr tidligere, så jeg er vandt med dyr. For tiden jobber jeg, så tidene varierer, men er også en del tilgjengelig, så tider kan avtales.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hunder i hverdagen for lange og korte gåturer.

Bilde av

Tiril Aurora Ingebretsen

3188 Horten

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Horten. Jeg er en aktiv person som liker å være ute og bevege meg. Jeg trener ikke fast for en klubb, men trener på senter. Jeg er en livsglad person som liker å være blant andre mennesker og dyr! Selv har jeg to katter som jeg elsker å være rundt, men jeg liker også andre dyr man kan kose med og passe på.

Spesielle ønsker
Ønsker helst katt eller hund i og med at jeg har et godt forhold til både katt og hund. Når man går tur er det alltid greit å ha en å gå med, så går gjerne tur med hunder :)

Bilde av

Anine Nyvold

Oslo og Bærum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hadde hund selv i rundt 9 år og passet nabohunden mye i 3 år til. Er 17 år og går på Ullern videregående men har mye tid etter skolen til å passe dyr.


Bilde av

Victoria Bach

0284 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Victoria og er 17 år. Jeg går på Ullern Videregående Skole, og har ekstra tid i fritiden til å passe på deres dyr. Jeg er en dyreelsker og har selv to katter og tidligere hatt noen søte små pinnedyr. I tillegg går jeg regelmessig tur med nabohunden. Håper dere ønsker å ha meg som dyrepasser :)

Spesielle ønsker
Ha dette som deltidsjobb. Gå tur med hunden, gi mat til katter, hunder og smådyr. Og selvfølgelig kose masse med kjæledyret.

Bilde av

Caroline Bagn

0284 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Caroline og er 17 år. Jeg går på Persbråten vgs på Hovseter, men jeg har ekstra tid å bruke, dyr har vært en interesse siden jeg var liten, derfor vil jeg gjerne hjelpe andre med dyrene deres. Jeg har selv en katt som jeg er veldig glad i. Jeg går også tur med hunden til tanten min en del:)) og tidligere hatt pinnedyr. Håper jeg kan passe til jobben om å ta vare på deres dyr.

Spesielle ønsker
Ha som en deltids jobb. Gå turer med hund, gi mat noen ganger om dagen eller bare kos

Bilde av

Malin Hannesdatter Sunde

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student som savner å ha dyr i hverdagen som godt kunne tenkt seg å passe! Jeg har hatt katter hele livet, også erfaring med hunder innad i familien. Kan også passe smådyr som rotter og hamstre :)

Spesielle ønsker
Ønsker å passe diverse dyr i sommer, spesielt katter og smådyr! Jeg har god plass disponibel og også en liten hage :)

Bilde av

Silje Christine Holtan-Hartwig

Ås

Dyrepasser
Smådyr

Vi er en familie på fire. Mor, far og to jenter på 5 og 9 som ønsker å passe kaniner på sommerhalvåret. Vi har stor hage og er for det meste hjemme i sommer. Vi har lyst å passe kaniner fordi vi vurderer å skaffe oss kanin på sikt. Mammaen har hatt kaniner selv som liten. I tillegg har vi erfaring med katt, fugler, hud og hamster. For tiden har vi en rolig kasterert hann katt.


Bilde av

Natalia Mikolaj

5105 Eidsvåg i åsane

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

jeg er jente på 17 år som søker turkamerat, jeg har vokst oppmed to store dobermanner, også har jeg passet på noen små hunder.


Bilde av

Charlotte

3280 Tjodalyng

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jeg er over 30, rolig og har erfaring med de fleste dyr. Kan ikke passe katt på grunn av allergisk samboer, men alle andre dyr går bra. Jeg har selv hatt fugl, kanin, diverse fisk og insekter, hest og rotter. Er godt vant til hund og liker å gå på tur. Har også god erfaring med smådyr.

Spesielle ønsker
Liker alle dyr - ta kontakt.