Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Christina Graff-Wang Andersen

1435 ås

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 20 år som alltid ønsket meg hund, men har ikke muligheten til å ha en egen. Er utrolig glad i hunder, og har veldig lyst til å gå tur, leke og kose med din hund. Kan også tilby dyrepass over både korte og lengre perioder!


Bilde av

Marion Helland

3216 Sandefjord

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er et aktivt par , begge på 22 år. Vi er utkikk etter en firbent kamerat, som vi kan ha litt på lån av og til. Vi holder til i en romslig leilighet på bakkeplan i Sandefjord, med egen hage og tur skog 10 minutter unna. Vi er begge studenter. Vi er to turglade hundemennesker som har lyst på litt mer liv i hverdagen. Jeg selv er vokst opp med hund, mens min samboer har lyst å skaffe seg litt erfaring. Vi er selv på jakt etter hund, men vil teste ut vannet litt før vi skaffer en selv. Hos oss vil hunden få masse kos, tur og omsorg. Håper vi får bli kjent med ditt dere!


Bilde av

Simon

0190 Oslo

Dyrepasser
Hund

Har velat ha hund länge men vill gärna prova på det först så jag tänker att passa på någons hund kan vara en bra start.

Spesielle ønsker
Jag vill gärna ha hund men vill gärna prova på det först genom att passa på någon annans hund. Gör inte detta mot betalning men fint om vi kan enas om att tex. täcka kostnader för mat eller liknande.

Bilde av

Sandra Fristad

5072 Bergen

Dyrepasser
Hund

Hei❤️, Eg er ei jente på snart 20år og har flytta til Bergen for 1/2 hår sidan. Studera barnehagelærar på HVL. Har hatt hund heile live, men då eg flytta måtte desverre familiehunden bli heime med resten av familien. Har veldig lyst å ha ein hund å bruke fritiden min på. Mykje muligheit for hundepass både veke, helg og feriar dersom ønske. Bur i ein 70kvm leilighet på Minde og mykje muligheitar for turområde i nærheita. Er vand med både små og store hundar. Ta kontakt om interesse????

Spesielle ønsker
Ønsker ein hund å kunne ta vare på. Open for pass i veker, helg og feriar. Mange turmuligheitar i nærheita????

Bilde av

Henriette Mortensen-Kjelstrup

0657 Oslo

Dyrepasser
Hund

Stabil og trygg familie på 4 ønsker å låne/være avlaster for hund, gjerne fram til sommeren. Har erfaring med hundehold. Datter 12 år blir hovedansvarlig og er veldig flink med hunder, elsker å øve på triks.

Spesielle ønsker
Ønsker å låne/være avlaster for hund fram til sommeren.

Bilde av

Christian Randholm

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en dyreglad familie på 2 voksne og 3 barn som veldig gjerne vil hjelpe med dyrepassing. Vi har fra tidligere erfaring med hund, katt, kanin og fugl, men vi passer også gjerne andre typer av dyr. Vi bor tett på skog og mark og har i tillegg en stor hage. Vi har også gjesterom som kan brukes av dyr som helst vil ha fred og ro, men ellers tenker vi å tilpasse oss dyret som skal passes. Vi passer gjerne både hverdag og helg, men i hverdagen er det ingen hjemme innen vanlig arbeidstid, så det må dyret være komfortabelt med. Gjerne ta kontakt hvis det er noe dere lurer på :)


Bilde av

Katharina Tambøl

5004 Bergen

Dyrepasser
Hund

Jeg og kjæresten min vil veldig gjerne være turkamerat, hundepasser og/eller avlastningshjem for en hund. Vi er et kjærestepar på 20 år som bor i en fin liten leilighet på Nordnes i Bergen. Vi har mye tid ettersom at vi har studier over nett og ingen jobb ved siden av studiene for tiden. Vi er glad i å gå tur og bor nærme perfekte turområder for en hund. Vi har erfaring med hund og elsker begge hunder. Vi er interessert i å både passe hverdag, helger og ferier. Gjerne ta kontakt!


Bilde av

Monika Persson

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg heter Monika og er ei blid og aktiv jente som leter etter en firbent turkamerat som jeg kan ta med på tur i skog og mark. Ønsker å passe en sosial, vennlig og kosete hund som kan bli med meg på turer og kose på sofaen etterpå. Har hatt hund selv når jeg var yngre og har passet mange av venners hunder tidligere. Helger passer best, men har hjemmekontor nå så kan passe når som helst.

Spesielle ønsker
Ønsker en firbent turkamerat å ta med på tur i marka og på fjellet.

Bilde av

Karina Dørheim, Maria Bardal og Mia Iversen Huus

5007 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Vi er tre jenter som studerer ved Universitetet i Bergen. Vi bor sammen i et romslig kollektiv, og ønsker å passe enten hunder eller katter. Alle tre er veldig glad i dyr, hvor to av oss har hunder og en av oss har katt hjemme hos familien. Vi er alle veldig rolige og snille, og vi liker godt å gå på fine turer. Vi bor i svært kort avstand til Nygårdsparken og byfjellene, og har dermed gode luftemuligheter for dyrene. Vi ønsker helst å kunne hjelpe til med avlastning eller kortvarige pass. Håper vi hører fra deg!

Spesielle ønsker
Rolig og dyrevennlig kollektiv ønsker selskap av søte og firbeinte krabater.

Bilde av

Ingrid Skauge

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en jente på 23 bor alene i Åsane og ønsker å bli et avlasting hjem. Jeg har passet hunder tidligere så har erfaring med hund. Jeg jobber ikke fortiden så hunden vil være lite alene.

Spesielle ønsker
Ønsker å være et avlasting hjem. Jeg kan ikke ha dyr på fulltid alene derfor ønsker jeg å kunne være et hjem for avlasting noen dager i uken eller helg i mnd osv :)

Bilde av

Voksen dame

1640 Råde

Dyrepasser
Hund

Ønsker å passe en allergivennlig hund som vil gå tur i skog og mark, kan være i bil uten å bli syk og er grei med folk og andre dyr. I første omgang ettermiddag og helg. Fra høsten 2021 kan det bli aktuelt på dagtid, også.

Spesielle ønsker
Allergirvennlig og koselig hund som ønsker seg turer ute.

Bilde av

Anne Gullhagen Larsen

0755 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fem (barn på 15, 11 og 11) som gjerne vil passe en hund innimellom før vi ev bestemmer oss for å få en hund selv, eller kanskje det å passe en hund innimellom er akkurat nok for oss. Vi har hus og hage, liker å gå på tur og å leke, så tenker at vi kan engasjere en hund både mentalt og fysisk. En litt kosete og leken hund hadde vært topp. Har en allergiker i huset så en hund vi skal passe må være allergivennlig, typ cobberdog eller vannhund.

Spesielle ønsker
Familie på fem vil prøve seg som hundeeier

Bilde av

Trond Haukås

0274 Oslo

Dyrepasser
Hund

Voksen med 2 barn på 11 og 14. Bor i 2 etasje leilighet på 94 m2. Vurderer å kjøpe hund, men ønsker først å låne en hund. Jeg er oppvokst med hund. Vi er glad i skogen både om sommer og vinter. Jeg jogger 2-3 ganger i uken. Vi er en aktiv familie.

Spesielle ønsker
Far med 2 barn på 11 og 14. Bor i 2 etasje leilighet på 94 m2. Vurderer å kjøpe hund, men ønsker først å låne en hund. Jeg er oppvokst med hund. Vi er glad i skogen både om sommer og vinter. Jeg jogger 2-3 ganger i uken. Vi er en aktiv familie.

Bilde av

Anna Stavnes-Millan

1349 Rykkinn

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg erfaring med ulike hunderaser og hunder i mellomstor og liten størrelse. Siden jeg var liten har jeg passet ulike hunder og dette gir meg stor glede! Jeg har inngjerdet hage der hunden kan kose seg og leke. Ta kontakt om du trenger hundepass eller hundelufting!


Bilde av

Elizar Ashurov

4032 Stavanger

Dyrepasser
Hund

Hei jeg heter elizar

Spesielle ønsker
Tenker på å kjøpe enn hund, men har aldri hatt en

Bilde av

Daniel Hansen

1608 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund

Vi er et samboerpar på 22 og 23 år som ønsker å passe hund (dager, helger, uker) hva som måtte passe. Vi bor i leilighet med nærhet til parker og skog+muligheter til å tilbringer helger på fjellet eller sommerhytte med store områder til å gå turer. Vi har lyst på hund senere, men er greit å blir mer vandt til hund sammen. En av oss er vokst opp med hund, en stor og en liten hund i rundt 11år. Mens den andre er vandt til hund da flere har hatt/har hund i familien gjennom oppveksten. :)

Spesielle ønsker
Ønsker å passe hund for å få mer erfaring ifht å skaffe hund i senere tid.

Bilde av

Silje Riiber

0870 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 med to barn på 5 og 9 år. Vi ønsker å være hundepasser for en familievennlig, turglad hund som vil være med oss på hytta på fjellet eller sjøen, eller bo hos oss i aktuelle helger i Oslo. Vi bor i hus på Tåsen med stor hage. Mannen i huset er godt kjent med hunder og har hatt flere hunder gjennom hele oppveksten.


Bilde av

Trudi Bowitz Moe

Bergen

Dyrepasser
Hund

Hei, Familie på 4, med store barn(12,15 år) bor sentralt på Bønes og veldig glad i å gå tur. Vil gjerne få egen hund på sikt, men ønsker i første omgang å kunne avlaste noen som har behov for hjelp med sin hund. Veldig glad i hunder, og glad i å gå turer både korte og lange :-) har erfaring med både store og mindre hunder.

Spesielle ønsker
Familie på fire ønsker seg å være besøkshjem for en hund som er glad i kos og kjærlighet

Bilde av

Juan Pablo Perez Toscani

7021 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie som ønsker å passe hunder :-)

Spesielle ønsker
Snill hund til turer i marka

Bilde av

Anastasia M

0154 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg er glad i småhunder og vurderer å skaffe meg en hund, gjerne Pomeranian i nærmeste fremtid. Vil gjerne få erfaring ved å passe din hund i helgene eller noen ukedager. Er 35 år, seriøs, bor for meg selv og jobber nå for tiden for det meste hjemmefra. Mvh A

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill Pomeranian til kos og turer)