Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Eli Marie Heidisdatter Lunheim

Bodø

Dyrepasser
Hund

Jeg er en ung dame på 28 år som så veldig gjerne skulle hatt seg hund. Desverre er jeg enslig og jobber turnuser på havet så jeg kan ikke forsvare skaffe meg en. Håper å kunne bli kjent med å ha en på lån i ny og ned. Jeg har desverre ingen erfaring med dem men lærer fort. Er nok ikke personen som kan løpe på fjellet men med rolig gange får vi det nok til.


Bilde av

Carolina Gutierrez Helland

0554 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er 27 år gammel. Er oppvokst med hund, samt har eiet hund selv for noen år siden. Det har blitt et stort savn å ha en turkamerat! Jeg bor sammen med noen som er allergisk, så kan dessverre ikke ha hund i leiligheten. Jeg jobber som sykepleier i nattstilling. Har dermed lengre fri perioder, og god tid til lengre turer. Hilsen Carolina

Spesielle ønsker
Ønsker en turkamerat

Bilde av

Endre Dingsør

0750 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en famile på fire. To voksne og to gutter på henholdsvis 4 og 5 år. Selv er jeg vokst opp med to Golden Retrivere og mange andre dyr. Vi har lyst å opprette kontakt med noen som trenger dyrepass en gang i blandt.


Bilde av

Jørn Arild

Dyrepasser
Hund
Smådyr
Dyreeier

Har hatt hund mer eller mindre hele livet, og alltid hatt mye dyr rundt meg (katter, kaniner, fugler, fisker). Vi er en familie på fire som bor midt i skogen med et par hundre meter til nærmeste nabo. Har selv to hunder (Luna, to år gammel hvit gjeterhund, og Sheena, tolv år gammel flatcoat/border collie mix), en kanin og et par gullfisk. Er glad i å trene med hund, og siden vi bor i skogen blir det selvsagt mye turer.

Spesielle ønsker
Dyreglad familie i skogen passer gjerne på flere hunder og smådyr.

Synnøve Fossum Eriksen

0567 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 28 år gammel, har vokst opp med hund og katt, og passer gjerne dyr i forbindelse med ferien deres :)


Bilde av

Alexandra Niemi Olsen

0257 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en energisk jente på 28 år som bor i Oslo. Passer gjerne på en liten venn over en helg eller en ettermiddag????

Spesielle ønsker
Jeg går gjerne lenger turer i skog og mark, eller små rusleturer i byen. Trenger ikke nødvendigvis betalt :)

Bilde av

Julie Houck Egseth

0552 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er 23 år gammel og jobber som sykepleier. Jeg jobber en turnus som gir meg en del fritid. Jeg er vokst opp med hund, og har hatt stor glede av det. Jeg bor sentralt i Oslo. På fritiden liker jeg å tilbringe tiden min utendørs og går mye turer.


Bilde av

Michael

0495 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 29 år gammel mann som er mye på tur i helgene og ønsker en firbeint venn som kan holde meg med selskap. Har erfaring med hund fra tidligere, både familiehund og fra tiden i Forsvaret. Jeg har en aktiv livsstil og ønsker derfor en hund som er godt trent slik at vi gjerne kan gå lengre dagsetapper hvis det er aktuelt. Har lenge tenkt på å skaffe meg hund, men en travel hverdag og en del reising gjør at jeg avventer litt. Tenker derfor det kan være en god idé å få kjenne litt på hva det vil innebære ved å låne en hund når jeg skal på tur.

Spesielle ønsker
Snill og aktiv hund til turer i marka, også overnatting.

Bilde av

Nicolai Turnage

0356 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg bor på Majorstuen sammen med min kjæreste og en felles venn av oss. Vi har et ryddig og rent hjem med god plass til hund. Dessverre kan vi ikke ha dyr permanent, men ønsker å ta vare på en hund periodevis. Vi har alle erfaring med hund eller katt fra tidligere. Vi er dessverre alle permittert frem til midten av sommeren/ høsten og da er det fint å ha noe å bruke tiden på.

Spesielle ønsker
Er mye ute i skog og mark. Ønsker derfor en hund som er glad i mosjon og som liker å være ute lenge av gangen.

Bilde av

Maren van Son

1413 Tårnåsen

Dyrepasser
Hund

Vi bor på Tårnåsen og har to barn på 11 og 6 år. Mannen min er oppvokst med hunder og vi har også hunder i nær familie, men de bor dessverre langt unna. Vi voksne løper som trening flere ganger i uka og ungene er veldig glade i hunder. Vi ønsker å finne en fast hund vi kan ha på besøk jevnlig.

Spesielle ønsker
Familie med to barn som ønsker fast hund å passe.

Bilde av

Linda

0661 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg har vokst opp med hund, og vurderer å etterhvert skaffe meg en egen. På grunn av en hektisk arbeidshverdag må jeg vente litt, og jeg vil gjerne teste ut hvordan det er å ha hund i byen. Jeg kan gjerne passe en hund fra noen timer til et par dager. Jeg bor i en liten leilighet i en blokk i sentrum, og tar gjerne med hunden på løpetur.


Bilde av

Anita Søvik Svensen

2020 Skedsmokorset

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på fire (barn født 2011 og 2013) som gjerne passer hunden din i en eller flere dager. Fortrinnsvis ønsker vi å passe familievennlige hunder i medium/stor størrelse. Vi kan også passe andre dyr (marsvin, kanin, hamster, etc). Vi bor i enebolig i et rolig boligfelt på Vardeåsen, Skedsmokorset utenfor Oslo/Lillestrøm, med skog og parker like utenfor. Vi liker å gå i skogen, og vil gjerne ha med en firbent turvenn. Vi voksne jobber kontortid 8-16 med kort reisevei, og har også hjemmekontor enkelte dager. Barna kommer tidlig hjem fra skolen. Vi har en eldre katt som er veldig tålmodig og tolerant. Opp gjennom årene har vi hatt hund, katt og marsvin. Vi hadde Berner Sennen før vi fikk barn og vurderer å ha hund igjen nå som barna er eldre, og det vil være fint å prøve med hund før vi eventuelt får en på heltid i fremtiden. Håper å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Familie vil passe hund, men kan også hjelpe til med andre dyr.

Bilde av

Stig Sunde

4056 Tananger

Dyrepasser
Hund

Vi har en datter på 11 som så gjerne ønsker seg hund. I prosessen med å vurdere om dette kan være aktuelt for oss er vi på utkikk etter en hund å passe.

Spesielle ønsker
Familie på fem vil prøve seg som hundehjem.

Bilde av

Hilde Tangen

Bergen

Dyrepasser
Hund

Hundeelskende trønder bosatt i Bergen med samboer, ingen barn eller kjæledyr. Jeg jobber som frilans operasanger, og har dermed mye tid i perioder. Er veldig aktiv og går mye turer i skog og mark, men tilpasser ambisjonsnivået etter hunden!

Spesielle ønsker
Jeg vil veldig gjerne passe allergivennlige hunder! Både turkamerat og lengre pass kan være aktuelt, men en mindre hund vil nok trives bedre hos oss da vi har liten plass.

Bilde av

Emelie H. C. Pignon

Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har vokst opp på et småbruk på østlandet og er veldig glad i alle typer dyr. :)


Bilde av

Jenny Elizabeth Hårstad Gran

3475 Sætre lillerudveien

Dyrepasser
Hund

Er ei jente på 22 år, som vurderer og skaffe seg en hund men ikke har muligheten til det akk nå. Derfor ønsker jeg og passe andres hunder for å få erfaring og lignende :) Tenker få meg en Yorkshire terrier, så hvis jeg får passe/gå tur med en så blir jeg ekstra glad!

Spesielle ønsker
Ønsker få erfaring med yorkshire terrier om mulig gå turer og bare kose og bli kjent med hunden. Kan ikke ha hunden hjemme, da min mor ikke tåler hund.

Bilde av

Veronica Hallseth

5215 Lysekloster

Dyrepasser
Hund

Vi er en famile på 4, 2 jenter 10 og 13 år bor i Lysefjorden, Os. Alle har lyst på hund, men ønsker å "prøve" først før vi evt. kjøper. Så da tenkte vi å passe en hund er jo perfekt. Helger og ferier evt ukedager hvis du er i nærheten. Håper å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Vi er en famile på 4, 2 jenter 10 og 13 år bor i Lysefjorden, Os. Vi bor med skogen som nærmeste nabo og er glade i å være på tur. Tar gjerne med en firbeint turkamerat!

Bilde av

Anthea og mina

1400 Ski

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

To jenter på 12 vil passe hund!????begge har stor erfaring! Ta kontakt på 45863172 for mer info


Bilde av

Siw H Haugstad

4020 Stavanger

Dyrepasser
Hund

Veldig glad i hunder og ønsker å passe om noen trenger avlastning.


Bilde av

Camilla E.

Vear, Tønsberg

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er en 17 år gammel jente (blir 18 i år) som elsker hunder. Dessverre får jeg ikke lov til å ha en egen, men jeg vil veldig gjerne være hundepasser eller tilby et avlastningshjem dersom noen trenger det! Jeg går for tiden på skolen, så har mest tid i feriene og helgene til å passe hund. Jeg liker å gå tur, men jeg liker også å slappe av på sofaen:) Jeg er svært tålmodig når det kommer til dyr og har passet hund før. Send meg gjerne melding dersom du er interessert!

Spesielle ønsker
Ønsker en liten til middels stor hund, som helst ikke røyter så mye.