Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Karin

1389 Heggedal

Dyrepasser
Hund

Pensjonert 68 åring med kone Karin. Vi hadde en Cavalier i 10 år, og vi savner henne veldig, men etter å ha flyttet til leilighet i Heggedal, forbundet med vår alder har vi valgt å ikke anskaffe ny hund. Men vi elsker dyr, og passer gjerne en hund om den ikke er alt for stor.


Bilde av

Emma Stadaas

Abels Gate Moss

Dyrepasser
Hund

Hei! Mitt namn er Emma. Eg er ei glad og sprek 19 år gammel jente, som er veldig glad i dyr og som for tida jobber som lærling på ein veterinærklinikk i Moss. Eg vaks opp med dyr og saknar både hunden og hestane mine. Tid saman med dyr er difor noko av det finaste eg veit. Eg tilbyr no deg som hundeeigar å gå på tur med hunden din dersom du sjølv skulle vere forhindra i ein travel kvardag. Då eg sjølv er i jobb (turnus) er det ikkje alle tidspunkt som passar for meg. Dette løyser me med litt planlegging. Av hensyn til hundens og mi eiga sikkerhet, tar eg ikkje på meg oppdrag for hunder som er over 40kg. Eg ser meg også nødt til å ta eit forbehold vedrørende hundends gemytt. Send meg gjerne ei melding her, om du ønskjer meir informasjon. Då sender eg deg ein fullstendig oversikt over det eg tilbyr: turområde og prisar. Me snakkes!

Spesielle ønsker
Ønskjer å passe/gå tur med hunden din <3

Bilde av

Veronica Skare Halvorsen

3257 Larvik

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er en student på 24 år som er veldig glad i dyr, og da spesielt hunder! Jeg har vært hundepasser gjennom Rover og Dogley en god stund, der jeg har fått muligheten til å passe to franske bulldogger, en beagle og en blandingsrase (Jack Russel Terrier & puddel). Jeg er tilpasningsdyktig og vil forsøke og sette meg inn i hva som er spesielt med de ulike rasene. Jeg er også vokst opp med en Jack Russel terrier tispe som nå er 11 år, så har erfaring fra før av. Selv har jeg to nymfeparakitter i bur som gir mye selskap! Jeg tar nettstudie og har en deltidsjobb ved siden av. Derfor er jeg ganske fleksibel ift å passe til ulike tider og kan komme på kort varsel! Jeg har også bil. Jeg er veldig glad i å gå turer i naturen, både kortere og lengre turer, og velger heller å kjøre et lite stykke for å slippe å gå midt i byen! Jeg har mulighet til å passe hunden din over noen flere dager hvis det er behov for. Rase og alder spiller ikke noen rolle, da jeg har passet både valper og voksne hunder. Ta gjerne kontakt!

Spesielle ønsker
Ønsker å passe/gå tur med hunden din ❤️

Bilde av

Tine Solberg Johansen

1673 Kråkerøy

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire, med barn på 8 og 9 år. Vi bor rett ved skogen og flott turterreng. Barna har flere hunder hos besteforeldrene i Kenya. Besteforeldrene i Norge har også hund, som vi pleier å passe, og som går med barna til skolen hver dag. Vi har vært tilbakeholdne med å kjøpe egen hund da vi begge er i full jobb, og synes derfor det er perfekt å få passe en gang i mellom.

Spesielle ønsker
En familievennlig hund

Bilde av

Tuva Karine Bøe

0469 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 22 år gammel og jobber som pedagogisk leder i barnehage. Jeg har vokst opp med både katter og hunder, og har derfor en del erfaring! Jeg elsker dyr av alle slag, og ønsker meg derfor en besøksvenn / litt selskap innimellom, samtidig som det gleder meg å hjelpe andre. For meg passer det best på ettermiddagene og i helgene (dersom dyret ikke kan være alene hjemme i arbeidstid)! Ta gjerne kontakt!

Spesielle ønsker
Selskap<3

Bilde av

Fredrik Enge

1350 Lommedalen

Dyrepasser
Hund

Er hunde menneske. Har hatt hund/er hele livet, men siste par år har ikke de passet. Så jeg, VI!!! mine jenter lengter at få gjøre dagen helt underbar for den vovse vi for gleden at bli kjent me:) Har mulighet for daglige turer, eller lange opphold , så lenge dere ønsker :)

Spesielle ønsker
Ønsker me glede at finnes. For korte turer til lange stunder :)

Bilde av

Rebecca Rubinstein Dahl

1781 Halden

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 26 år og har samboer og en datter. Har en chihuahua tispe på 8 år, en skogskatt på 6 år og en «gatemix» katt på 5 år. Vi bor i blokk, så kattene er innekatter, men kan være ute i bånd.

Spesielle ønsker
Dyrene som trenger pass må kunne være sammen med et barn på 5 år, to katter og en chihuahua.

Bilde av

Line Mari Brodtkorb Eidissen

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Svært dyrevant person. Hatt egne katter hele oppveksten + i voksen alder. Har også hatt kaniner.

Spesielle ønsker
Har ikke bil så passer helst dyret ditt hjemme hos meg. Har innglasset balkong med god uteluft- perfekt for katter når de ikke kan gå ut under oppholdet. Bor nært turområde- tar gjerne med hunden din på luftetur her.

Bilde av

Kine Wenner

3525 Hallingby

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har selv hatt hund de siste 16 årene. Akkurat nå har jeg ei yorkshire terrier tispe og en boxer hann. Jeg er veldig glad i tur og dyr så om jeg kan fått en ny turkamerater så hadde er vært veldig koselig.

Spesielle ønsker
Jeg har mest kjennskap til hest, hund og katt. Ta gjerne kontakt om du skulle trenge pass/avlastning.

Bilde av

Erlend

3258 Larvik

Dyrepasser
Hund

Flink med hund og katt

Spesielle ønsker
Kan fra klokken 16.00 på hverdager

Bilde av

Selma Bergum

2618 Lillehammer

Dyrepasser
Hund
Hest

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente som elsker dyr. Jeg har en 1 års gammel cobberdog tispe så har litt erfaring med hund. Jeg driver meg hest og har to fôrhester så kan ting om hest også. Håper dere kan ha tillit til meg. :)


Bilde av

Thomas Lindseth

1793 Tistedal

Dyrepasser
Hund

Mann på 39 som ønsker mosjon. Trives veldig godt med dyr og har hatt hund og katt i familien i 30 år


Bilde av

Lina Berg

Hedmark

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei Jeg er en dyreglad jente som ønsker å bidra der jeg kan. Som dere ser på profilbildet mitt sitter jeg i rullestol, men dette stopper ikke meg. Jeg har assistenter som også er like dyrekjære som meg. I min bolig har jeg en hund, en katt og 2 akvarier.

Spesielle ønsker
Ingen spesielle ønsker

Bilde av

Camilla

3040 Drammen

Dyrepasser
Hund

Har ikke dyr selv, men har mine foreldre har hund som jeg passer ofte også. Glad i å gå turer, og hadde vært hyggelig med selskap av en hund innimellom :-)

Spesielle ønsker
Ønsker hund å gå tur med, rolig og snill hund,

Bilde av

Hege Jensen

1608 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund

Elsker hunder,vokst opp med hunder hele mitt liv,trygg på meg selv,rolig med hunder,bestemt,har dressert en del hunder,ikke redd for noen raser,liker å får tur,tar hund med på det meste i livet mitt,elsker hunder.


Bilde av

Dyrepasser

Stord

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jeg er en jente som har god erfaring med dyr etter som jeg har levd på gård og vokst opp med alle slaks dyr jeg har veldig lyst til å hjelpe til med å passe dyret ditt om du trenger dyrepass, Og gå tur med hunden din Jeg ønsker meg også gjerne fórhest:) (da hadde jeg betalt for å være fórrytter) kontakt meg for mer info


Bilde av

Linn Brekken

0882 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 34 år gammel kvinne som er veldig glad i dyr Jeg kunne godt tenke meg å passe en hund nå og da Jeg vil beskrive meg selv som en sporty, aktiv og blid person som er godt vant med hunder


Bilde av

Maren Ormbostad

6511 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er student i Kristiansund og ønsker å passe hund eller katt mens jeg er på hybel☺️ Har 2 hunder og 2 katter fra før av


Bilde av

Bård Narvesen Dietrichs

0680 Oslo

Dyrepasser
Hund

Alenefar på 42år som jobber medleverturnus innenfor barnevernet. Er derfor vanskelig å ha hund fulltid, men ønsker å passe hund når jeg har fri. Har selv hatt en amerikansk staffordshire terrier i mange år. De siste årene har jeg vært avlastning for en portugisisk vannhund og en Boston terrier. Har 2 barn på 10 og 13 som bor hos meg deler av tiden.

Spesielle ønsker
Må være trygg på barn (10 år ).

Bilde av

Katarina Bartosova

3616 Kongsberg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I am happy to take care of your furry friends in case it gets too busy or you are away on holiday. We are a family of 4 and have 2 children (they both love animals).