Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Thea Jerndahl

0758 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en aktiv og turglad jente som ønsker seg en turkamerat. Jeg jobber i stall og bor i marka. Er hundevant. Jeg er flink til å sette av tid til hunden.

Spesielle ønsker
Ønsker en snill og enkel hund i all håndtering og glad i å gå på turer.

Bilde av

Adi

0858 Oslo

Dyrepasser
Hund

I am an international student and miss my dog! I would love to take care of dogs. Also, a nice way to meet dog lovers.

Spesielle ønsker
I love dogs! walking with them! I live around Sognsvann so the dog will never be bored. In particular, i just want to know the food habits. I do not want to spoil it :P

Bilde av

Bright Livingstone

1001 Oslo

Dyrepasser
Hund

i will brief you more once i hear from youi will brief you more once i hear from youi will brief you more once i hear from youi will brief you more once i hear from youi will brief you more once i hear from youi will brief you more once i hear from you

Spesielle ønsker
i will brief you more once i hear from you

Bilde av

Anette Stang

3116 Tønsberg

Dyrepasser
Hund

Samboeren min og jeg bor i Tønsberg sentrum og ønsker oss veldig hund, men ettersom vi begge er så opptatt med jobb, har vi ikke mulighet til å ha en hund på fulltid. Derfor tenker vi at å ha en hun av og til vil være perfekt for oss! Vi er glad i å gå turer i skog og på fjell og håper noen vil låne oss deres hund slik at vi kan få et turfølge og få kjenne litt på hvordan det er å ha en hund!


Bilde av

Dominika Kozina

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en polsk jente som elsker katter og hunder. Jeg har en Kat Franceska. nå har jeg mye tid fordi jeg ikke jobber, men jeg passer på sønnen min. Vi går på tur veldig mye og hvar dag. Hvis du trenger hjelp, skriv til meg!


Bilde av

Nina C.

0484 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg er 31 år, bor på Sandaker/Storo og har alltid hatt veldig lyst på hund. Siden det er mye ansvar og jeg er enslig og har enkelte lange dager på jobb så passer det bedre for meg å delvis hjelpe til med hundepass for noen som skulle trenge det :) har fri i helger og kvelder er ofte ledige.


Bilde av

Chanita L.

4317 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest

Min datter på 13 år ønsker å passe hund og hest i Sandnes området i juli og august. Hun har god erfaring med hund og heste pass/stell. Ønsker gjerne litt betalt.


Bilde av

Sigrid Kvåle

3716 Skien

Dyrepasser
Hund

Hei! Eg er ganske ny i Skien, og går mykje på turar åleine. Eg kunne gjerne tenke meg å låne ein hund som turkamerat av og til. Har du ein oppdragen hund du ikkje får lufta nok, så tar eg den gjerne med meg på tur. Eg er ei 23 år gammal jente som har vokse opp på gard. Eg jobbar turnus, så har ofte fri ein og annan vekedag. Eg går stort sett tur litt ut på ettermiddagen.

Spesielle ønsker
Ønsker å låne hund til gåturar.

Bilde av

Mats Riise Bjørneset

6100 Volda

Dyrepasser
Hund

Eg er ein mann på 34 år som er busett i Volda. På fritida er eg aktiv i form av gå turar, fjellturar å joggeturar. Er vandt med å ha hund, å har tidligare hatt ei schæfer tispe. Eg kjenner at savnet etter hund er tilstades å vil gjerne bidra til dei som ikkje alltid har tid til å lufte hunden eller treng litt avlastning i kvardagen. Det kan vere ei moglegheit å ha hunden på overnatting, men dette må avtalast. Vi har ein snart 3-åring i hus som har blitt introdusert mang ein gong for hund, men ser helst at hunden din er ein hund som er vandt til ungar.


Bilde av

Nyima Cham

2007 Kjeller

Dyrepasser
Hund

Jeg er en turglad dame som ser etter å kunne ta med en hund på tur ^^, jeg er veldig glad i hunder og er i prosessen med å få inn en mellompuddel i livet mitt. Når det gjelder turer i hverdagen er det ikke noe jeg ser for meg at jeg tar betalt for. Jeg ser etter å kunne ta med hunden på tur (etter arbeidstid) og kan ta på meg pass i helger. For hundepass i hjemmet forutsetter det at hunden er allergivennlig da jeg har familiemedlemmer som har allergi.

Spesielle ønsker
Ønsker å ta med på tur, Vi skal ta inn en mellompuddel og ønsker gjerne å kunne låne hunden over flere dager

Bilde av

Caroline

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund

Vi er ett par på 24 og 25 år som bor på Halmstad i Rygge., Vi er veldig interessert i å kunne være ett avlstningshjem for en liten/mellomstor hund. Vi har begge erfaring med hund fra før av, og vi har mye positivt å kunne bidra med for en hund da vi har en stabil og aktiv hverdag som består av jobb, trening/friluftsliv, venner og familietid. Jeg har vært på hjemmekontor i ett års tid nå, og vil gjøre dette i hvert fall frem til høsten, hunden vil derfor slippe å være alene i ukjente omgivelser en godt stund frem i tid.

Spesielle ønsker
Ønsker å være ett midlertidig avlastningshjem for en liten/mellomstor hund.

Mia Michelle Winterrowd

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en aktiv 19 åring bosatt på Stovner i Oslo, er kjempe glad i hunder/alle dyr, og har vokst opp med hund. Jeg ønsker å passe en hund innimellom for å få fyllt opp behovet mitt for å være med dyr! Og ønsker å ha en turkamerat

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en god og snill hund som både liker å kose og å gå turer i marka

Bilde av

Inger Øiehaug Kaastad

1475 Finstadjordet

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie med to jenter på 10 og 13 år. Mor er vokst opp med hund, og hele familien ønsker seg nå et nytt familiemedlem. Ettersom minstemann muligens er allergisk, må vi forsøke med en hund til låns for å se om det er forsvarlig å skaffe seg en helt egen. Vi bor i rekkehus i Lørenskog, med veldig gode turmuligheter rett utenfor døra.

Spesielle ønsker
Familie på fire (to jenter på 10 og 13) ønsker å låne hund en periode for forberedelse på eventuell egen anskaffelse.

Bilde av

Kasia Nadya

8310 Kabelvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Experienced petsitter for cats, dogs and other pets offering services at client's home in Svolvær and Kabelvåg area. Services include: walking dogs, feeding, keeping your pet company while you're away. I speak English, Polish & learning Norwegian.

Spesielle ønsker
I can only petsit at owners home, don't have ability to offer pet hotel service

Bilde av

Tonje Ringkjøb Seljenes

5143 Fyllingsdalen

Dyrepasser
Hund

Født og oppvokst med hund, og ønsker meg veldig gjerne en selv. Jobber turnus, noe som har gjort at jeg så langt har valgt å utsette det å skaffe meg min egen. Passer gjerne hund i friperioder, eller over lengre tid dersom hunden tåler å være alene hjemme en arbeidsdag. Låner gjerne hund til tur/lufting. Ved pass over lengre tid vil betaling bli aktuelt. Nybegynner for pass av andre hunder enn de i familien, men vil si jeg har god erfaring med hunder.


Bilde av

Ingvild Daae

0575 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en liten familie på mor og datter (11 år) som har lyst til å teste ut litt hundepass. Vi elsker dyr og egentlig elsker vi både folk og dyr i alle fasonger, men har en del allergi som er litt begrensende. Vi er ikke veldig erfarne med hund, men har gått masse tur med naboenes, men har lyst til å prøve litt mer enn å bare gå tur.

Spesielle ønsker
Allergivennlig hund.

Bilde av

Ronja Fjelking Saugstad

2380 Brumunddal

Dyrepasser
Hund
Katt

jeg er ei 15 år gammel jente som er glad i dyr, selv har jeg vokst opp med dyr rundt meg, og har nå en katt. I tillegg har jeg fast gått tur og passet en hund i ett års tid. å være rundt dyr og passe på de er noe jeg er glad i.


Bilde av

Caroline Jensen Dahle

4016 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt

26 år gammel dyreelsker.


Bilde av

Valeria Marre Nicholson

Asker

Dyrepasser
Hund

Hei, vi er en familie på 4 som er utrolig glad i hund, men ønsker å vente noen år med å skaffe oss vår egen hund. I mellomtiden kunne vi tenke oss å bli litt kjent med en hund i nabolaget som vi kan passe på regelmessig. Barna i familien er på 5 og 8 år, og er veldig glad i hund. De respekterer hunder og oppfører seg deretter med dem. Min mann og jeg har begge vokst opp med hunder og er konfortable med å sette rammer. Vi ønsker å finne en rolig, kosete, leken og turglad hund i nærheten av oss.

Spesielle ønsker
Familie på fire ønsker å finne en snill og kosete hund i nabolaget

Bilde av

V

Dyrepasser
Hund

Mitt navn er Vilde og jeg jobber fulltid innen revisjon. Jeg har hatt hund hele livet og savner å komme hjem til en hund, gå turer og generelt kosen som hundehold gir. Jeg ønsker å kunne være et fast avslastningshjem i ny og ne, helger og ferier.