Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Lise Søraker

Bøkkerveien 22 A, 0579 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er over gjennomsnittet glad i hund! Oppvokst med svart elghund og har hatt en finsk lapphund selv. Er på jakt etter en glad og fin turkamerat, men kan også sitte hundepass over flere dager/helg hvis det er ønskelig.

Spesielle ønsker
Spesielt interessert i Eurasier eller Samojed, da jeg vurderer sterkt å gå til anskaffelse av valp og ønsker derfor å bli godt kjent med disse hunderasene.

Bilde av

Caroline Lund

3402 Lier

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er en jente på 26 år fra Lier jeg er glad i hunder så ønsker gjerne og gå tur med hunden din. Hvis dere skulle trenge hjelp med lufting av hunden deres så bare ta kontakt med meg.


Bilde av

Linnea Hoppestad

3721 Skien

Dyrepasser
Hund

Hei! Jente på 16 år.


Bilde av

Karina

Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er en 33 år gammel hundeelsker som jobber innen kunst og kultur. Ca halve uken har jeg hjemmekontor, og jeg har helt fri i juli og i høytider. Jeg har tidligere eid en Bichon frisé og har vokst opp med cocker spaniel, terrier og labrador. Savner virkelig en hund i hverdagen men fordi jeg bor alene og av til reiser eller jobber lange dager kan jeg ikke ha min egen. Det aller beste hadde derfor hvert å kunne tilby avlastning, pass og turer, helst i Oslo. Jeg bor i nærheten av Ekebergparken og har tilgang på gode turmuligheter. Bare ta kontakt om du tror hunden din kan passe hos meg :)

Spesielle ønsker
Kan tilby et rolig hjem med kort vei til natur

Bilde av

Mina

0657 Oslo

Dyrepasser
Hund

Mina, 18 år


Bilde av

Katja

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 26 år gammel jente som kunne tenke meg å passe hunden din. Jeg bor i leilighet på Bislett og går mye turer, kunne derfor tenke meg en turkamerat og en firbeint venn i leiligheten. Ønsker hovedsakelig å være avlastningshjem eller forsterhjem for en fast hund over en lengre periode, men også ønskelig å bistå folk som har behov for hjelp nå i coronakrisen. Søker helst en liten eller middels hund som er glad i mennesker:) Send meg gjerne en melding med spørsmål.

Spesielle ønsker
Ønsker en liten til middels hund i størrelse, som er vennlig og glad i lange turer på 1-3 timer. Hunden må være helt husren, helst ikke røyte veldig mye hvis jeg skal ha den i leiligheten, og ellers menneskeglad og enkel for en som ikke har hatt egen hund selv:)

Bilde av

Emilie Willoch Olstad

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 25 år gammel doktorgradsstipendiat i Oslo. Jeg har mye ledig tid i helger, og savner en turkamerat og en god hund som liker både lek og kos. Jeg har vokst opp med en fantastisk golden retriever og bidro mye med pass av henne gjennom oppveksten. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp; passer gjerne hunden i helger eller bidrar med kveldsturer!

Spesielle ønsker
Enslig doktorgradsstipendiat på 25 år som ønsker selskap av hund som liker både turer, lek og kos :)

Bilde av

Ingvild Haugan Shrivastava

0468 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er en turglad og positiv jente på 18 år, som er veldig glad i hunder! Dessverre har jeg ikke mulighet til å ha hund fast, da fremtidsplanene mine ennå er litt usikre. Jeg er veldig vant med hunder, og passet ofte besteforeldrene mine sin hund da den levde. Har ved flere anledninger passet venninner sine hunder i tillegg. Dette er en super mulighet for meg til å ha kontakt med hunder, samtidig som jeg får muligheten til å kunne dra på utveksling. Bare å ta kontakt med meg for nærmere introduksjon :)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill hund!

Bilde av

Caroline Gjøse

4310 Hommersåk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Er opptatt av at dyrene skal ha det bra og er trygge. Har masse erfaring med alle slags dyr, har masse kjærlighet og kos å gi????

Spesielle ønsker
Skal du reise bort? Jobbe? Ønsker å hjelpe til der jeg kan☺️

Bilde av

Maren Langeland

4083 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en ung jente som elsker dyr, har veldig lyst på spesielt hund selv men kan ikke pga reise og tid. Men jeg er veldig interessert i å passe DIN hund om det trengs, kommer til å gå mye tur med hunden og bruke mye fritid på den, jeg kan også passe andre små dyr som katt, gnagere og fugler. Jeg har hatt både katt, fisk, hamster, rotter og har høner nå.

Spesielle ønsker
Ønsker turkamerat og firbent venn, kan best med middels store hunder som kan koses og lekes med. Gjerne over litt tid og hjemme hos meg selv

Bilde av

Ine Emilie Saupstad

7030 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 25 år som bor med kjæresten min i et hus der vi har hage. Å jeg elsker hunder! Har en liten pomeranian på 6 år, som gjerne vill ha en kompis å leke og gå tur med :)

Spesielle ønsker
Ønsker gjerne å passe småe hunder, da jeg har en pomeranian selv :)

Bilde av

Erik Bonsaksen

Skovveien 2b, 0257 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er et kjærestepar på Frogner med god erfaring med hunder. Nå har vi bestemt oss for å bli tilgjengelig for pass når sjansen byr seg. Erik vokste opp med en Golden Retriever i Trondheim, og Fredrikke vokste opp med en Mini Dachshund når hun bodde i Hong Kong. I dag bor vi i en leilighet på Frogner. Vi savner å ha hund, og er veldig klar for å gi omsorg til en liten (eller stor) krabat. Hvis muligheten byr seg kommer det til å bli mye lek og lufteturer i parker og skog. Vi er svært aktive, og nøler ikke med å gå lange turer hvis hunden krever det. Har du noen spørsmål om oss og vår erfaring svarer vi gjerne på spørsmål du måtte ha. Vi gleder oss!


Bilde av

Petter Heum

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg og min kjære mor mista dessverre hunden vi delte for ca 1 mnd siden i dag. Så da vil vi begge ha kontakt med hund igjen før det helt sikkert blir en ny en i livet vårt etter hvert

Spesielle ønsker
Ingen spesielle ønsker. Kanskje ikke for stor om den liker og dra litt extra da mamma ikke er den største:)

Bilde av

Kim Borg

Kristiansand

Dyrepasser
Hund

Jeg er mann på 34 år som er veldig glad i hunder (generelt dyr). Jeg er fortiden permittert fra nåværende jobb pga Corona-pandemien og har mye tid til overs. Jeg har tidligere hatt flere typer hunder opp gjennom årene, men de siste årene har jobb og reiser kommer i veien for å ha noe permanent. Jeg passer allikevel hunder for familie og venner, dersom behovet er der. Men nå har jeg mer tid og ønsker å passe en hund mer fast.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund til turer i marka.

Bilde av

Camilla Pilhjerta

0173 Oslo

Dyrepasser
Hund

Samboeren min og jeg er veldig glade i hunder, men har ikke tid til å ha hund på heltid ennå selv. Vi passer gjerne din hund for en tur, en helg eller lenger om det passer. Samboeren min er vokst opp med boxere og vi har passet mange ulike hunder. I disse perioder med hjemmekontor er vi fleksible på pass og passer gjerne hunden din mens du er på jobb eller over flere dager. Hjemmekontor blir mye hyggeligere med en hund tilstede.

Spesielle ønsker
I disse perioder med hjemmekontor er vi fleksible på pass og passer gjerne hunden din mens du er på jobb eller over flere dager. Hjemmekontor blir mye hyggeligere med en hund tilstede.

Bilde av

Marius

0662 Oslo

Dyrepasser
Hund

Trivelig og aktiv gutt på 31 år bosatt på Hasle. Jeg har hatt hund over i mange år, og har per i dag en dvergpinscher, men grunnet sperasjonsangst bor denne for tiden hos min mor. Savner da veldig en å ha en firebeint med på tur! Har også god erfaring med border collie, golden retriever og schæfer. Tilgang på stor park rett utenfor døren hvor det er perfekte forhold for lek og morro i et stille område, samt gode forhold for lange turer. Hunden vil bli tatt veldig godt vare på. Foretrekker helst tispe. Har frisbee og tennisball fra før samt godbiter. Jeg kan reise innenfor Oslo. Det er bare å ta kontakt. Ser frem til en hyggelig hundeprat. Kan fra morgen til kveld hele helgen. Mvh Marius


Bilde av

Elisabeth

Lillestrøm

Dyrepasser
Hund

Vokst opp med krevende hunderaser og elsker firbente venner. Kan dessverre per i dag ikke ha hund selv, men savner det veldig. Jobber relativt hektiske, men normale 8-16 dager. Elsker å gå tur og om sommeren er det mye opphold i skog og mark. Kunne tenke meg å passe hund litt innimellom i helger, ferier og en og annen ukedag.

Spesielle ønsker
Savner hund i livet, men kan dessverre ikke ha hund selv per nå. Ønsler meg derfor en tur- og kosekamerat som jeg kan låne innimellom. Foretrekker store/mellomstore hunder.

Bilde av

Siri Jystad

0464 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg passer gjerne hunden din. Den bør være trygg på andre hunder og barn vi kan møte på veien. Jeg har hatt hund i mange år, og tror jeg kan hjelpe andre med å avlaste i hverdagen:)

Spesielle ønsker
Går gjerne på tur i skogen eller byen

Bilde av

Alexander Nogva

4313 Sandnes

Dyrepasser
Hund

Jeg er en gutt på 15 år, skal gå på dyrelinje på folkehøyskole til høsten av. Jeg kan ikke ha hund selv siden jeg skal flytte på skole, men ønsker å ha en turkompis.


Bilde av

Audun

Hoddeland 131

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg og min kone er et aktivt par bosatt på Sandnes. Vi kan godt tenke oss å passe din hund, eller ta den med ut på lufteturer om ønskelig. Vi har ikke hatt hund tidligere, men vil veldig gjerne passe din hund når du har behov for det. Er veldig glad i løping og vil gjerne ta med din hund på løpetur en gang i blant. Bare ta kontakt så fikser vi det :)

Spesielle ønsker
Aktivt par vil prøve seg som hundpassere, og vil gjerne ta med hunden din på løpetur.