Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Ann-Bjørg Hansen

Trondheim

Dyrepasser
Hund

Hei kjære du! Jeg er en jente på 22 år som i høst flyttet til vakre Trondheim for å studere, men savner en og gå tur sammen med eller litt liv i heimen. Jeg har tidligere erfaring med hund, da jeg ofte gikk turer eller passet hunden til søstera mi når jeg bodde i Nord-Norge. Vi pleide å gå flere turer i løpet av dagen eller lengre fjellturer når det var anledning for det. Selv går jeg enda tur hver dag, men har ingen i nettverket med kjæledyr, så kunne gjerne tenkt meg en å gå tur med eller å ha hjemme i blandt. Jeg er svært fleksibel på tid og har derfor mulighet til å være hundepasser hver uke. Studiet mitt er nettbasert og ved siden av jobber jeg innenfor helse, hvor jeg velger selv når på dagen jeg ønsker og jobbe/hvilken dager i uka. Jeg har derfor et stort rom å fylle, og er svært løsningsorientert . Jeg bor sammen med kjæresten min i et leilighetskompleks på Ila, hvor vi har mye fint terreng i nærheten. Jeg kan garantere mye kos og oppmerksomhet til den det måtte ønske, og håper så klart at kjæledyret vil føle seg akkurat som hjemme.

Spesielle ønsker
Ønsker en turkompis! Både hverdager og helg.

Bilde av

Trang Tran

1607 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund

Jeg heter Trang og jobber som grafisk designer. Jeg har ikke eid hund, men de siste årene har jeg passet svigers 2 dvergpuddler og har blitt utrolig glad i dem. Selv ønsker jeg hund men får ikke eie i den boligen jeg bor i, hundepass derimot er det ikke noe problemer med. Hudene vil være godt passet på.

Spesielle ønsker
Ønsker en tur glad venn, men også liker å slappe av på sofaen.

Bilde av

Thea Johansen

7071 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Jeg er snart 20 år og elsker dyr! Har tidligere hatt en katt i 15 år, og ser nå etter dyrepass da jeg ikke har dyr lenger! Skal være hjemme i sommer og har jobb noen dager i uken, men bare noen timer om dagen!

Spesielle ønsker
Ønsker å passe hund!

Bilde av

Jan Petter Lie

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, bor sammen med datter på Rygge som kan støtte med dyrepass.


Bilde av

Torgeir Viddal

4309 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Glad i dyr


Bilde av

Oda Marchand

0168 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei :) Jeg kan passe katten, fuglen eller hunden din i sommer, posten, hagen, planter og leiligheten samt andre ærend, mot at jeg bor i leiligheten din (betaler strøm og depositum). Jeg bor for tiden i Ungarn (student), og er usikker på hvordan bosituasjonen blir under og etter sommeren, da jeg er i gang med jobbsøking, skal på sommerskole på UiO, og med sannsynlighet for at jeg også skal tilbake til Vestlandet en stund. Ting er fleksibelt men også uavklart: det byr på muligheter. Tidligere har jeg passet katter og hunder på denne måten for venner og bekjente. Jeg er kjærlig og tålmodig med dyrene. Jeg har vokst opp med boardercollie, og moren min har en African grey. Det gjør ikke noe om hunden trenger mosjon, men på dagtid kan det hende jeg er noe borte på forelesning på sommerskolen/ deltidsjobb på polet. Jeg er ryddig og ordentlig, har en master i statsvitenskap og snart en bachelor i russisk. Har ellers jobbet i mange år som ekstrahjelp på vinmonopolet ved siden av, er ganske nørd på vin. Viktig for meg er det at vi blir noe kjent med hverandre før jeg eventuelt passer leiligheten og dyrene dine. Det er nødvendig for meg med noe stabilitet, derfor er minstetiden min på en uke, men aller helst rundt en mnd. Send en melding til Oda Marchand, 0047 4 1 5 5 6 8 7 6

Spesielle ønsker
Jeg passer dyrene og leiligheten din når du er borte, betaler depositum og holder det rent :)

Bilde av

Veronica Norum

2340 Løten

Dyrepasser
Hund

Ukene 27, 28, 29 og 30 er "fullbooket". Trenger du hundepass/avlastning? *Lufting *Dagpass *Langtids- og korttidspass *Uker, ferier og helger Jeg er ei voksen, ansvarsbevisst dame på 37 år, som gjerne hjelper deg. Av erfaring har jeg sporadisk passet hunder for venner/naboer/familie/bekjente siden tidlig tenårsalder. Vi hadde selv en labrador, som dessverre måtte få reise til de evige jaktmarker i Aug 2021. I ettertid har jeg passet andre hunder, ( passet også andre hunder sammen med han ) da vi ikke helt har følt oss klare for en ny egen hund. Deriblant har jeg langtidspasset ei blandingstispe ( schæfer/rottweiler/dogocanario ) fra Nov 2021, til 10. April i år. Hvem er vi/jeg: Vi er da begge to voksen og rolige folk, jeg er som nevnt 37 og han er 30. Ettersom han jobber skift, er det primært jeg som har ansvar for hunden/e. Vi bor i egen enebolig, med romslig inngjerdet tomt, landlig beliggenhet med skogen i umiddelbar nærhet. Vi har ingen barn, men vi får innimellom besøk av tante/onkelbarn i 4-5årsalderen. Det er også to katter, som er medlemmer av familien – så hunder som skal være her MÅ være sosialisert med katt og kunne gå greit overens med de. Jeg er hjemmeværende ( 100% ufør ), så hunden/e vil være sammen med meg så godt som 24/7. Vi har heller ikke hundegård/løpestreng, så hunden/e er aldri ute alene uten oppsyn. Kjempestort pluss med en godt sosialisert hund som kan være med bort på besøk/utekafè/tur i sentrum osv. Hunden/e vil selvfølgelig bli et medlem av familien så lenge den/de er her, og vil få kos, oppmerksomhet, tur, stell og det den trenger. Det er også lov å ligge i sofaen. Du som eier vil få oppdateringer med bilder/film/tekst underveis om hvordan ting går. Pga helsemessige årsaker kan jeg ikke passe hunder som drar veldig i båndet på tur. Jeg har ingen problemer med å holde igjen, og det går fint med draing f.eks ifbm at det er en fristende lukteflekk i grøfta/møtende hund o.l, men jeg får betennelse i nakke/skuldre/armer dersom det blir konstant draing. Jeg kan passe opptil 2 hunder samtidig, fra samme husstand. Du som eier må selv stå ansvarlig for utgifter ifbm fôr, forsikring, utstyr, evnt veterinærutgifter o.l Før evnt pass vil jeg gjerne komme og hilse på deg/dere, og du/dere er selvfølgelig også velkommen hit for å se hvordan vi bor. Referanser ved forespørsel. Forholder meg til norsk regelverk angående dyrevelferd og er registrert hos Mattilsynet.

Spesielle ønsker
Pass i privat hjem i rolige, landlig omgivelser, uten barn.

Bilde av

Sofia Amorim

Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Sofia og kom til Norge for 1 år siden. Jeg bor og jobber i Kristiansand som optiker. Jeg har alltid hatt dyr: hunder, katter, fugler... Jeg har for tiden 2 katter. Siden jeg trenger noen til å passer på kattene mine når jeg er på ferie, vil jeg også hjelpe de som trenger det.


Bilde av

Carl Edvard Endresen

0775 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg registrerer meg på vegne av min datter Bianca, som ønsker seg en hund høyere enn alt i verden. Dessverre kan vi ikke han hund pga allergi i familien. Vi melder oss derfor til tjeneste for hundelufting i Vinderen/Slemdal området. Hun er 7 år så jeg vil ta følge med henne. Jeg har vokst opp med en labrador så har god erfaring med å gå turer med hund.

Spesielle ønsker
Ønsker å gå tur med snill hund sammen med min datter på 7 år.

Bilde av

Sandra Hua

7055 Ranheim

Dyrepasser
Hund

Hei Jeg er ei student som bor på Ranheim sammen med 2 andre, vi er mellom 20-27 og har litt erfaringmed hund. Vi har lyst på en hund, men ikke alltid økonomien strekker seg til dette. Dermed lurte jeg på om jeg kunne finne en liten venn jeg kunne bli litt bedre kjent med. Dette er ikke noe som jeg tenker jeg skal bli betalt for.


Bilde av

Frida Gjøringbø

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund

Jeg er 22 år gammel og studerer for å bli lektor ved universitetet i Stavanger. Jeg bor på campus sammen med min samboer, Mads Henrik Tonheim, som jeg har vært sammen med i litt over fem år. Jeg er veldig glad i hunder og ønsker en firebent turvenn:) Jeg har litt erfaring med hunder da jeg ved mange anledninger har passet min tantes hund.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en vennlig hund til små turer i nærområdet.

Bilde av

Patrick Fredriksson

0176 Oslo

Dyrepasser
Hund

Har haft hund sedan ungdomen älskar hundar sist hund jag hade var en blandning som dessvärre dog jobbar som Tai Chi Chuan coach deltid passar gärna din hund hemma hos mig går gärna på tur har 2 parker close by skall skaffa hund på sikt för tillfället passar jag gärna din hund Mvh Patrick Fredriksson.

Spesielle ønsker
Har haft hund sedan ungdomen bor på Bislett och jobbar deltid som Tai Chi coach.Älskar att vara ute passar gärna din hund.

Bilde av

Charlotte Lycke-Ludvigsen

4009 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Ønsker å passe hest. Har hund.


Bilde av

Linnea Høyvik

5059 Bergen

Dyrepasser
Hund

Hei! Eg er ei sprudlende jente med god erfaring med hund da familien min har hatt en i 11 år. Hund er definitivt noke eg vil kjøpe meg en gang i fremtiden,så eg tenkte dette var det perfekte første steget!????

Spesielle ønsker
For øyeblikket bor eg sammen med 2 andre venniner i en koslig leilighet i Bjørnsonsgate. Vi er veldig rolige og omsorgsfulle mennesker som ønsker oss en fire beint på besøk noken ganger i uken ????

Bilde av

Thomas Medby

3214 Sandefjord

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 33 år gammel mann bosatt i Sandefjord med familien. Jeg er oppvokst med hund og savner å ha selskap av en firebeint. Vi liker å gå tur i skog å mark og har kort vei til flotte turmuligheter.


Bilde av

Stine Øyangen Johansen

Trondheim

Dyrepasser
Hund


Bilde av

Kristina Johansen

6460 Eidsvåg i romsdal

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er en jente som blir 17 i år, som ønsker å passe hund en gang i blant. Jeg har selv hatt hund i 7 år, så jeg har en del erfaring. Jeg kan passe hunden din i noen timer, eller så tilbyr jeg døgn pass fra en til flere dager. Dette er en flott mulighet om du skal reise bort, eller bare trenger litt avlastning av hunden. Om du ønsker hundepass hjemme hos meg, her er noe av det jeg kan tilby den firbeinte bestevennen din: - Gå tur med den - Fysisk og mental trening - Et fredelig hus på fire personer, ingen små barn - Stor hage - Skog og fjell nærmeste nabo - Lek - Kos og avslapping - Seng er tillatt å sove i Ikke vær redd for å ta kontakt om du er interessert. Jeg lover å gi hunden din alt av mosjon og kjærlighet den trenger. Vi snakkes!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund etter å ha mistet min egen

Bilde av

Maria Simonsen Løkkås

5350 Brattholmen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! jeg heter Maria og er en 29 åring som er veldig glad i dyr og har alltid vært det så lenge jeg kan huske. Jeg har mye erfaring med pass og stell av hunder, katter og smådyr.


Bilde av

Eirik Kvaal

0173 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er en 25 år gammel hundeelsker som holder til i Oslo. Har lenge hatt lyst på hund, men har en mor som er allergisk. Kjøpte leilighet for en stund siden og bor nå alene. Har en del erfaring med hundepass, da jeg har passet flere hunder for mine venner. Jeg jobber hjemmefra og har god tid til å gå på tur, leke og kose!


Bilde av

Elise Bryge Ranudd

0656 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er en glad og positiv jente som bor i Oslo og studerer for å bli lærer. Jeg bor i en leilighet som har god plass, bakgård og hvor det ikke er lang avstand til gode turområder. Familien har 2 Gordon settere så jeg har god kjennskap til å passe på hund. De er godt dresserte og driver med jakt. Jeg er veldig glad i hunder, og spesielt å gå på tur, kose og leke. I fremtiden har jeg veldig lyst på min egen hund, men med tanke på studier og økonomi må nok dette vente litt. Derfor tenker jeg at det er helt perfekt å kunne passe på hunder for andre, fordi da kan jeg både være til hjelp og få alle godene av å ha en hund.