Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Amalie Moe

bergen

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente som har veldig lyst på hund men familien sier vi ikke har nok tid, men at vi vil passe alt fra liten til stor hund. Vi er vant med hunder og er alle glad i å gå tur!

Spesielle ønsker
familie på fire (spesielt yngste datter på 16) ønsker og hjelpe andre med hunde pass!

Bilde av

Sara Karadag

4823 Nedenes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er Sara og 20 år. Jeg har en katt på 2 år. Jeg elsker dyr og tilbringe tid med dem. Jeg kan passe på hva som helst dyr, så lenge de liker meg og.


Bilde av

Hanne Charlotte Lekanger

0679 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en kvinne på 47 år med tvillinger på 12 år annenhver uke. Pga samlivsbrudd måtte vi dessverre omplassere vår flatcoat. Og pga tid-/og plassforhold har ikke vi mulighet for å ha egen hund akkurat nå. Men vi passer gjerne hunden din.


Bilde av

Nina Mathilde Moen Carstensen

3110 Tønsberg

Dyrepasser
Hund

Jeg er en tålmodig og aktiv jente på 25 år som ønsker å passe hund i hverdager. Er på jobb mandag-fredag fra 07.30-16.00, så fortrinnsvis ettermiddager/evt. pass av hunder som kan være alene mens jeg er på jobb.

Spesielle ønsker
Ønsker å prøve meg som hundepasser. Fortrinnsvis små/medium store hunder, da jeg bor i leilighet i Tønsberg sentrum.

Bilde av

1607.13.22576

0473 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg heter Sarah og er 26 år gammel. For tiden skriver jeg masteroppgaven min ved den juridiske fakultetet i Oslo. Jeg er kjent med å ha ansvar for hund, da vi har hund hjemme hos min familie. Det gir mye glede. Jeg er en aktiv kvinne som liker å trene og å gå tur på fritiden.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap til tur og trening. Liker å være i marka.

Bilde av

Ragnhild Ljosland

sandvika

Dyrepasser
Hund

Tilgjengelig for å passe hunder hjemme hos oss en periode dersom eiere for eksempel skal på ferie. Vi har hund som går godt overens med de fleste, og barn i barneskolealder. Jeg er smådyrveterinær. Mannen min har svært fleksibel arbeidstid, og hunden vil være lite alene.

Spesielle ønsker
Kan ha hund boende hos oss dersom eier for eksempel skal på ferie.

Bilde av

Nico Saue

Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei, Nico her!^^ Jeg er en 17 år gammel videregående elev som bor i Elverum, jeg har en sterk elsk for alle slags dyr og trives godt rundt dem. Jeg har vokst opp rundt dyr, alt fra rotter til katter til hunder til hester. Jeg er på leit etter å passe noen fine dyr grunnet at jeg liker aktivitet og det er bra for den mentale helsen å være rundt dyr XD

Spesielle ønsker
Glad i å være ute, så det er et pluss hvis kjæledyret ditt og liker det!

Bilde av

Kaia Valand Hjorteland

4516 Mandal

Dyrepasser
Hund
Hest

Hei. Jeg er 43 år og har egen gård. Kan passe dyr.


Bilde av

Aron Falkeid

4317 Sandnes

Dyrepasser
Hund

Aktiv hverdag men rolig personlighet, grei å kommunisere med. 22 mann

Spesielle ønsker
Hund fra tidlig morgen til formiddag-ettermiddag

Bilde av

Ruth Chaisen

3501 Hønefoss

Dyrepasser
Hund

I love animals

Spesielle ønsker
N/A

Bilde av

Frida Løken Salthammer

Briskeby

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Frida, er 18 år gammel og bor på Briskeby. Jeg vil gjerne passe hunden din på dagpass, eller døgnpass. Jeg kunne tenkt meg å bli fast hundepasser, sånn at jeg kan ta meg tid til å bli kjent med hunden. Jeg går på videregående skole, men har tid å passe etter skolen og i helgene. Familien min pleide å ha en bichon frisé, og siden vi ikke har henne lenger, synes jeg det hadde vært veldig koselig å passe en hund. Jeg er mest vandt til små hunder, men kan passe mellomstore også. Jeg bor i leilighet, men det er mange fine parker i nærområdet, blant annet frognerparken. Jeg vil gjerne vite hvordan hunden oppfører seg rundt andre hunder og mennesker, energinivå og hvor lange turer som foretrekkes. Om det er noe spesielle behov å ta hensyn til, så er det også fint å vite. Prisen kan vi finne ut av sammen. Gjerne send en melding hvis det er noe du lurer på :)

Spesielle ønsker
Ledig fra september 2023

Bilde av

Kaja Illum Kiberg

5008 Bergen

Dyrepasser
Hund

Student som elsker hunder. Har selv vokst opp med hund og tilbringer mye tid sammen med venners hunder.


Bilde av

Tindra Sørheim

4318 Sandnes

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 15 år gammel jente med mange års erfaring med passing av hund. Jeg har også en egen hund

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å passe hunden din fordi eg er glad i hunder og slik at min hund kanskje kan få seg en firbeint lekekamerat.

Bilde av

Sigrid Mohn

5019 Bergen

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Jeg har 2 katter! Føler jeg ikke har mulighet til å ha hund enda i livet, men ønsker litt selskapet en hund bringer og tur kompis. Som jeg skrev har jeg to katter, de har hvert litt med hunder men liker jo ikke å bli jagd etter eller bjeffet på så jeg kan kun passe hunder som er rolige og eller katte vante. Jeg er på permanent hjemmekontor så er hjemme hele dagen selvom jeg må fokusere på arbeid i arbeidstiden :)

Spesielle ønsker
Ønsker hundeselskap, kan være avlasting eller midlertidig hjem også :)

Bilde av

Julie Hagman

5251 Søreidgrend

Dyrepasser
Hund

På utkikk etter en turkamerat i blandt!


Bilde av

Dennis Mihai Oprescu

0368 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er en gutt på 13 år fra Romania har bodde i Norge 4 år jeg kan snakke engelsk rumensk og norsk. Jeg har valgt det å passe på dyr fordi jeg har en katt med jeg har hatt hunder å flere katter. Jeg har lyst å jobbe fordi jeg prøver å spare til El sparkesykkel vis dere trenger meg ring eller send sms til 45546052


Bilde av

Maren Oftebro

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt

Erfaren dyrepassar med tid til fleire firbeinte:) Eg bur i lag med min hund Løssi (sibirhusky på 4 mnd) og kattar Herdis (3 år) og Aske (1 år), i rolege skogsomgjevnader. er svært glad i dyr og ser av erfaring at mine går veldig godt overens med andre dyr, både hundar og kattar, så ønsker gjerne å passe fleire som kan trenge det då det er kjempehyggeleg for samtlege :) heimen min har trygge opphaldsstader for katt som ikkje er tilgjengelege for hunden, samt masse leike/klatreutstyr. mine dyr er vante med andre hundar og kattar og har aldri hatt problem med andre me har passa heime. sjølv har eg vakse opp med hund og kanin og tidlegare budd med diverse omplasseringskattar. blir fortalt eg er tolmodig og flink særleg med hundar, og hundetrening for meg er ein livsstil. har tidlegare passa jack russell, border collie og husky, samt blandingskattar - både i eigars heim og hos meg sjølv.

Spesielle ønsker
Godt erfaren hunde- og kattepassar i landlege omgjevnader

Bilde av

Karoline Kinn Hartvigsen

4760 Birkeland

Dyrepasser
Hund

Jeg er mamma til ei 14 år gammel jente som drømmer om å få passe en hund denne sommeren. Vi har hytte på sørlandet (på Birkeland), og vil tilbringe det meste av juli der. Kanskje noen har en hund de vil at vi skal passe mens dere er på ferie? Vi bor i Stavanger, men skal som sagt være mye i sør. Så om hunden bor i sør eller her i vest, er vi åpne for pass. Dette vil være et samarbeidsprosjekt mellom meg og dattera mi (og jeg er klar over at jeg er den ansvarlige). Vi er vant til dyr. Hun er allergisk mot katter og hester. Hun har gått tur med en hund i nabolaget de siste månedene, og er kjent med hunden til ei tante.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en oppdratt hund som liker småturer og lek i ferien. Må være allergi-vennlig. Ledig fra ca 10.juli til skolen starter.

Bilde av

Sofie Berg Jaegger

0553 Oslo Karlstagata 12A

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg er norsk-brasiliansk og har bodd i Norge i snart 1 år nå. Moren min er norsk og jeg har snakket norsk hele livet. Jeg har hatt kjæledyr hele livet mitt og jeg er forelsket i alle typer dyr, enten fra hunder og katter til slanger og øgler kskskksk. Jeg driver også med ridning i 5 år og elsker store dyr også. Jeg har dessverre ingen mulighet til å ta vare på dyrene i leiligheten min :( fordi jeg deler med andre mennesker og de har allergier. Jeg har ingen problemer med å gå til steder som er litt lenger unna der jeg bor, men avhengig av avstanden vil jeg be om hjelp til å betale for transport (1/3 til halvparten av billettprisen). Prisene avhenger av ønsket aktivitet, prisene starter fra -80 kroner timen opp til -275 kroner, men jeg er alltid åpen for å snakke om beløpet som belastes! :) Hvis du er interessert, send meg en melding så står jeg til din disposisjon for spørsmål og mer informasjon. Håper å høre fra deg snart, Sofie.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å ta vare på rolige hunder og katter, hvis de er spreke kan jeg ta dem med på tur og gjøre fysiske øvelser i form av lek. Stille hester er ideelle, men hvis han har litt dårlig humør kan jeg takle det kksksksk. For energiske hester, kan jeg ri, ta på turer eller gjøre øvelser uten at jeg trenger å ri på hesten.

Bilde av

Kristin Helene Wingård

4331 ålgård

Dyrepasser
Hund

Familie på 4 passer gjerne liten selskapshund. Foreldre, barn på 10 og 13 samt liten tispe - blandingsrase som kommer godt overens med de fleste andre hunder. Vi bor i enebolig i nærhet av natur, så gode muligheter for lufting. Barna bidrar gjerne med lek og kos til hundene, men foreldre tar selvsagt hovedansvar. Hundene blir sjelden overlatt til seg selv pga. hjemmekontor/redusert jobb.

Spesielle ønsker
Familie på 4 passer gjerne din lille hund!