Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Vemund

Paal Bergs vei 169B

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er en familie som er svært glad i dyr. Vi har erfaring med katt, hund og hest. Etter flere år med huskatt, måtte vi dessverre gi den bort, siden en i familien har allergi. Av samme grunn kan vi heller ikke ha vår egen hund. Fordi dette er et stort savn hos oss, ønsker vi å bøte på det med hundelufting en-to dager i uka. Hvis du bor i nærheten og kan tenke deg en fast ordning med lufting av hunden din, gjør vi gjerne dette helt gratis. Vi kommer til å være to personer som går tur med hunden din, en voksen og ett barn på 9 år. Barnet har erfaring med hund gjennom samvær med tanten sin, som jobber som hundetrener. Dersom dette er interessant, ta gjerne kontakt med oss, så kan vi komme å hilse på og bli kjent med deg og hunden din!

Spesielle ønsker
Hundeeieren må bo i nærheten av oss, bydel Østensjø i området Abildsø, Skullerud, Bogerud eller Østensjøvannet.

Bilde av

Virginia Antonijevic

3513 Hønefoss

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg kan desverre ikke ha kjæledyr selv og vil gjerne ha litt kontakt med noen, også sønnene mine som er 8 år har mye kjærlighet å gi

Spesielle ønsker
Mamma og 2 gutter på 8 har masse kjærlighet å gi. Kanskje noen kjæledyr som trenger litt hjelp, selskap, å gå en tur eller noen å leke med?

Bilde av

Gry Gustavson

1408 Kråkstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg bor på gård i utkanten av Kråkstad, sammen med mann, barn og flere dyr. Her er vi godt skjermet fra trafikk og folk. Jeg er glad i de fleste dyr og er opptatt av at de skal trives og ikke bli utsatt for unødig stress. For å etterleve dette er jeg opptatt av god struktur og rutiner med rammer rommet av empati og kjærlighet. God kommunikasjon og dialog med dyrenes eier er viktig for at dyrene skal trives

Spesielle ønsker
Tilbyr dyrepass til personer som av forskjellige grunner (ferie, sykdom, avbrekk, jobb) trenger dyrepass. Er pålitelig og tilpasser tid og løsninger etter behov. Kan tilby et besøk eller video etter avtale for dyreeier å bli kjent med meg og plassen. Kan også hente dyret mot et tillegg i prisen. Ta bare kontakt.

Bilde av

MadameMim Håland

7020 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Vi er et ektepar på 60 år som gjerne vil være avlastningshjem for en hund enkelte helger. Vi er begge veldig glad i hunder, vi har hage, ingen hjemmeboende barn og bor 400 meter fra Bymarka i Trondheim. Vi kan love lange og korte turer, mye lek , godt stell og forutsigbar og tydelig ledelse av hunden.

Spesielle ønsker
Vi vil gjerne passe en veloppdragen, trygg og snill hund uten atferdsproblemer / separasjonsangst - som liker å gå tur, er middels stor, gjerne border colli, sibirsk husky, shiba, golden retriver, labrador.

Bilde av

Sunniva Einarsdatter Havstein

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg og min sønn på 9 år elsker hunder begge to, og vil gjerne finne en hund å passe fast, gjerne mye. Vi kan veldig gjerne være et avlastningshjem. Vi har ikke hatt hund før, men jeg (Sunniva) har alltid hatt hunder rundt meg iom at jeg er vokst opp på gård, og har venner med hunder. Vi har passet flere hunder i lengre og kortere perioder og vi synes det er helt herlig! Både morgenturen og kveldsturer settes pris på, og har aldri kjentes ut som et ork. Jeg jobber deltid fast (33%) og frilans utover det - dvs at jobber mye hjemmefra. Jeg er opptatt av trening og bevegelse og ser på det å passe en hund so en ypperlig aktivitet til å få inn mer bevegelse i hverdagen, både for meg og Rasmus. I tillegg til at vi ønsker å oftere komme oss ut i skogen - enda et insentiv, og to fluer i en smekk:) Rasmus er rolig og fin med hunder, men med et megaglis rundt munnen om han får hilse på de, og enda bedre kose på.


Bilde av

Freia

kongsberg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Glad i dyr


Bilde av

Line Foss

1392 Vettre

Dyrepasser
Hund

Hei, Vi vil gjerne være hundepasser da vi ønsker oss hund etter å ha ha passet en hund en del. Før vi får anledning til å ha vår egen valp passer vi med glede hunden din. Har store barn, på 18 og 9 år, vant til hund. Bor i fine turområder på Vettre i Asker.

Spesielle ønsker
Vi passer gjerne hunden din i helger, ferier eller ved behov. Vi bor i landlige omgivelser og hunden vil få det fint hos oss

Bilde av

Iselin Dion

3044 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en kvinne på 29 år (straks 30) som elsker dyr! Jeg har selv hatt hund i ca 10 år, og alltid vært så heldig å ha familiehunder i tillegg. Jeg måtte dessverre omplassere min egen for 3 år siden da det ble endring i arbeidstider for oss og mye tid hjemme alene for han. Den tyngste avgjørelsen jeg har måtte ta. Etter dette fikk jeg da 3 rottejenter som jeg var så heldig å få beholde i ca 2 år før de nå nylig måtte få slippe pga sykdom. Med andre ord føles hjemmet mitt veldig tomt og stille! Mannen min tuller ofte med at jeg er mer glad i dyr enn mennesker, noe jeg ikke kan si meg enig i høyt - men som han nok har rett i! Minimum like mye???? Jeg jobber man-fre. Men ønsker gjerne å være behjelpelig med dyrepass i helger og potensielt ferie. Har store ambisjoner om mye turer nå fremover, så en turvenn er absolutt noe jeg kunne ønske meg. Vi har dessverre ikke tid til hund selv i hverdagen, men savnet etter dyrenervær er ekstremt. Så forhåpentligvis er det noen små dyrevenner som trenger en ferie hos meg i ny og ne! Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer info ☺️

Spesielle ønsker
Ønsker å være avlastningshjem for noen i helger (dog ikke hver helg), og potensielt ferier! Planer om mye turer fremover - så turvenn til dette er og ønskelig! Har mest erfaring med mindre hunder, men har og hatt schæfer og golden retriever som familiehund i fler år.

Bilde av

Guro Aarre

Sandnes

Dyrepasser
Hund

Jeg er en voksen, turglad dame, som har hatt hund store deler av livet. Etter at familiens 15 år gamle hund døde i vinter, er jeg nå uten hund. Det er for tidlig for meg å skaffe en ny hund jeg ønsker derfor å registrere meg som hundepasser. Jeg bor landlig til, med masse turmuligheter.


Bilde av

Stein Andre Sæther

1084 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Er en del på turer i naturen


Bilde av

Filip Turkerud

5550 Sveio

Dyrepasser
Hund

Ektepar med ein herlig gutt på snart 3 år. Godt vandt med hund og katt


Bilde av

Geke Jordens

0765 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg har passet både Vorsthere, blandingshunder. Og en labrador som mer eller mindre bodde heltid, vel 5år, hos meg. Han døde dessverre for noen måneder siden. ..sorgen er stor.. Finnes det en rolig hund som passer meg i korte, lengre perioder?

Spesielle ønsker
Mitt ønske er å være et avlastnings/bonushjem for en eldre hund. Helst en labrador, men evt. En eldre annen mellomstor hund. Område: Røa./Bærum/Oslo/Akershus.

Bilde av

Ann-Helen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Vi er en familie på 5 hvorav barna ønsker seg veldig et kjæledyr. Ønsker å prøve først som avlastningshjem for å se om dette er noe for oss. Vi er vennlig, omsorgsfull og kjærlig. Mannen i huset har erfaring med hund. Barna er mellom 3 og 9 år, så det er viktig at dyrene kan omgås barn og at de tåler å være aleine når vi er på jobb. Vi kan gjerne passe over flere netter.

Spesielle ønsker
Det er viktig at dyrene kan omgås barn og at de tåler å være aleine når vi er på jobb. Vi kan gjerne passe over flere netter.

Bilde av

Helen Chanett Skjennum

2030 Nannestad

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 (to voksne og to barn på 9 og 11 år + en katt) som ønsker å bruke litt av fritiden vår på å passe på en hund. Vi ønsker selv en hund i fremtiden, men tenkte at barna (og vi) kunne ha godt av å prøve å passe på en hund først, får vi går til det steget. Barna er veldig engasjerte og ansvarsfulle og vi som voksne er glad i dyr.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en snill hund som er vant til barn og andre dyr.

Bilde av

Cecilie Iren Bendiksen

9021 Tromsdalen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er vant med både hund og katt, men da jeg ikke ønsker å eie akkurat nå, vil jeg passe dyr????

Spesielle ønsker
Jeg vil etterstrebe en god match med eier og dyr.

Bilde av

Maria Madelen Sánchez

Drammen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Har erfaring med hund og smådyr som marsvin, hamster, kaniner fra tidligere. Bor alene i en leilighet. Har per nå ikke fulltidsjobb så det fungerer fint å passe dyr mellom skift.

Spesielle ønsker
Ønsker helst å passe hund.

Bilde av

Elise Rove

0175 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

.......................................


Bilde av

Winnie Poon

Vabråten 63

Dyrepasser
Hund

Hei, Jeg heter Winnie og er interessert i å passe hunden din. Jeg bor i et hus på Vettre i Asker. Jeg har vokst opp med 2 Golden Retrievere. Den ene levde opp til 13 og den andre levde opp til 18 år. Da jeg studerte i Trondheim for noen år siden jobbet jeg som hundepasser på fritiden og gjør det fortsatt. Jeg er veldig glad i hund og går på tur ☺️ Her er profilen min på Rover: https://www.rover.com/members/winnie-p-ekstra-kjaerlighet-til-din-furry-baby-3/

Spesielle ønsker
Ser etter en "furry" kompis å gå tur med. Helst en uten separasjonsangst. Hunden er velkommen til å overnatte hos meg også. ☺️

Bilde av

Madelene Christensen

0263 Oslo

Dyrepasser
Hund

Heihei! Jeg er en 21 år gammel jente som tenker å skaffe meg en hund, men ønsker gjerne å prøve ut litt i mellomtiden! Har variert arbeidstid så har mye tid til overs og vil gjerne fylle hverdagen min med litt koselig selskap!


Bilde av

Ingrid Rømmen

holterveien 2b, Drøbak

Dyrepasser
Hund
Katt
Dyreeier

Jeg er en jente på 21 år fra Drøbak. jeg bor i egen leilighet. jeg har vært oppvokst med 8 hunder og tre katter så er veldig flink med dyr. jeg er hjemme da jeg ikke har jobb så vil ha masse tid med kos og turer.