Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Hedda Solberg

1912 Enebakk

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 20år gammel jente som bor i Enebakk. Jeg har vokst opp med Engelsk setter, og trives veldig godt med denne type rase. Jeg jobber i Enebakk dyrebutikk, noe som gjør det enkelt å passe hunder som ikke kan være hjemme alene. Din hund er hjertelig velkommen til å bli med meg på jobb???? Ta kontakt for mer informasjon!

Spesielle ønsker
Ønsker helst å passe Engelsk, Irsk eller Gordon setter!

Bilde av

Ole Kristian Rigland

0370 Oslo

Dyrepasser
Hund

Aktiv. Glad i friluft og turer. Erfaring med hund

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund til turer med barn (6 år)

Bilde av

Kristine Selland

4027 Stavanger

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg heter Kristine Selland og har akkurat flyttet til Stavanger fra Etne, i kollektivet der jeg bor er det ikke lov med dyr og har veldig lyst til å kunne gå tur med en hund 1 gang i uken. Jeg kommer fra gård med sauer, hester og hunder. Vi har nå for tiden en 2 år gammel border collie som jeg har brukt mye tid på å trene opp. Jeg ville beskrevet meg selv som tolmodig, rolig og glad når jeg er rundt dyr.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker selskap av en middelstor hund som jeg kan ta med på joggetur/skogstur.

Bilde av

Tine Holmsen-Ringstad

Gamle åsvei 4, 1400

Dyrepasser
Hund

Jeg er utdannet veterinær og har hatt hund siden jeg ble konfirmert. Først en Kooikerhund og deretter en Drentsche Patrijshond. Jeg elsker å gå tur i skog og mark, i tillegg har vi en stor inngjerdet hage. Bor sammen med mannen min, en sønn på snart 2 år og snart en baby til. Vi ønsker å stille opp som turkamerater, avlastningshjem i perioder. Har en forkjærlighet for fuglehunder. Må være en hund som liker små barn.

Spesielle ønsker
Gjerne en fuglehund. Må være en hund som er glad i små barn.

Bilde av

Noor Seip

Drammensregionen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Noor og er 15 år gammel. Jeg kan passe de fleste dyr så lenge jeg har blitt gitt informasjon om hvordan. Jeg har hatt hunder, katter, marsvin, hest, høner, kaniner, fisker, og pinnedyr, som jeg selv har passet. Så har god erfaring med det meste! Jeg kan ta med dyrene på turer, eller passe dem hjemme, jeg kan også passe i flere dager i strekk så lenge det ikke krasjer med skole.


Bilde av

Andreas Dahlslett Ratvik

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund

Liker å passe dyr! Er en 29 år gammel mann, som ser for seg å kjøpe hund litt inn i fremtiden. Tar gjerne å passer på din firbeinte når du er bortreist eller utilgjengelig av andre grunner. Med hund liker jeg å gå turer og liknende aktiviteter. Samt passe på at den får i seg næring til riktig tidspunkt på dagen.


Bilde av

Cecilie

4250 Kopervik

Dyrepasser
Hund

Hei, jente 18år her. Bor i kopervik og kan passe/gå tur med hunder i området karmøy og haugesund.

Spesielle ønsker
Jeg kan gå lange og korte turer i helger og ukedager, med små og mellomstore hunder.

Bilde av

Cathrine Kristiansen

2052 Jessheim

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 32 år. Bor sammen med datteren min på 7 år. Vi har en chihuahua tispe på 4 mnd. Er godt vant med hunder. Her vil hunden få masse kos, kjærlighet og turer.


Bilde av

Karine Myrland

3140 Nøtterøy

Dyrepasser
Hund

Jeg er 20 år og er bosatt på Nøtterøy, jeg studerer på USN. Jeg er oppvokst med hund og i de senere årene har jeg også vært hundepasser for mine foreldres hund og andre hunder i familien. Trives godt rundt hunder.


Bilde av

Marita Olsen

Harevegen 34, 2030 nannestad

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 21 år gammel jente som bor i Nannestad, der det er fine turmuligheter i nærheten, med skog og mark. Min erfaring med hunder er at jeg har gått turer og passet flere. Hundene jeg har gått tur med har knyttet ett bånd til meg relativt fort. Dette kan ha noe med at jeg er en tålmodig og kjærlig person som ikke er redd hunder. Jeg har 3 marsvin i hus så det med å passe smådyr og gnagere er ingen problem✨

Spesielle ønsker
Jente som er glad i både hunder og smådyr ønsker å passe dyret ditt:)) Send gjerne en mld om det skulke være noe:)

Bilde av

Audhild Arijana Aurvåg

Breiviksbakken 5

Dyrepasser
Hund

Jeg går 1-2 (lange) turer pr uke og har passet naboens hund i etpar år, som nå har flyttet. Jeg savner gleden over en glad hund som får tur og bevegelse ute i naturen, og som jeg kunne hente både på dagtid og kveldstid når det passet oss begge. Jeg har voksne barn og går ofte tur sammen med min mann i skog og mark på Fløyen eller sandviksfjellene.

Spesielle ønsker
Voksen snill dame ønsker turer med hund i skog og mark i Bergen. Kan også passe den hjemme hos oss ved behov ( om vi ikke får katt igjen)

Bilde av

Nina Hvinden

0563 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er veldig glad i hunder, og drømmer om at jeg en gang kan få bo sammen med en hund.

Spesielle ønsker
Godt samarbeid med hundeier.

Bilde av

Trude Andersen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Trenger du pass til din 4-bente venn, så har jeg ledig kapasitet. Hunden må være liten av størrelse og helst allergivennlig. Alternativer som er av interesse er; dagspass, feriepass. Jeg bor 5 min fra Lillomarka med flotte turområder hele året rundt. Jeg har lang erfaring med egne og pass av andres hunder. Jeg har masse tid og kjærlighet å gi en firbeint venn, hos meg vil hunden være i de beste hender???? Ta gjerne kontakt for hyggelig (hunde)prat :)

Spesielle ønsker
Hunder jeg ønsker å passe bør være av en liten allergivennlige rase. Puddel, Chinese crested, malteser.

Bilde av

Linn-Cecilie Linnemann

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Min sønn på 12 år passer gjerne hunder og katter. Har selv to katter og er veldig godt vant med hunder :)


Bilde av

Håvard

Bondilia 9, 1386 Asker

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg har et ønske om å finne en hund som trenger en kompis i helger og ferier ved anledning. Har lyst på egen hund, men passer ikke i hverdagen grunnet jobb. Tenker da ved en god match kan passe en i helger etc. Tenker over tid så bli godt kjent. Jeg har en sønn på 9 år som er veldig glad i hunder også:-) Er en tidligerer hundeeier, så god erfaring med hunder.

Spesielle ønsker
Jeg har et ønske om å finne en hund som trenger en kompis i helger og ferier ved anledning.

Bilde av

Rebekka Hall

2321 Hamar

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 22 år gammel jente som er utrolig glad i dyr av alle slags! Har for tiden to lite kattepuser og en hund på 1 år som trives veldig bra med andre dyr. Har hatt flere smådyr som hamster tidligere. Hvis du trenger noen som kan passe på kjæledyret ditt, så gjerne ta kontakt med meg så finner vi en løsning!


Bilde av

Elisabeth Boe

4325 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg jobber privat som dyrepasser. både fast og for nye. Jeg er pliktoppfyllende, til å stole på, og veldig gla i både små og store dyr.

Spesielle ønsker
Jeg kan desverre ikke ta med dyret hjem til meg ettersom allergier i familien. Men jeg kan passe det hjemme hos dere eller der dyret er.

Bilde av

Camilla Ravna Johansen

2406 Elverum

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 43 år gammel kvinne som har veldig lyst til å passe dyr. For kortere eller lengre perioder. Har erfaring med hund, katt, undulat, rotte og kanin samt sauer og kyr. Har vokst opp med katter, hund, fugler og gårdsdyr. Vi er en liten familie på 3, med ei jente på 6 år som også elsker dyr og er veldig oppmerksom og snill med dem. Vi ønsker å eie dyr selv, men pga jobbsituasjon må vi nøye oss med å passe og fungere som avlastningshjem. Bor på landet med mye fint turterreng og deilig natur med mye boltreplass for store og små. Ta kontakt om dette høres interessant ut og når dere trenger.

Spesielle ønsker
Familie på 3 i landlige omgivelser ønsker å passe dyr for kortere eller lengre perioder.

Bilde av

Lina Kather

1263 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg (27 år) og mannen min (29) hadde en hund før men nå er vi bare to og ønsker til dyreglade innimellom. Jeg er på jobb hverdagene, men mannen min kan passe hund på hverdager og helger. Han har vokst opp med en hund siden han var liten, ansvarsfull og omsorgsfull. Vi bor på Holmlia og kan passe hund rundt områdene i syd Oslo.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund til turer og ulike aktiviteter

Bilde av

Irene Sivertsen

6515 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 19 snart 20 år gammel jente som ønsker å fylle fritiden med litt dyreselskap. Jeg har katter selv og har tidligere jobbet på en dyrebutikk