Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Mihreteab Asfaha

4319 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

hei, eg er en gutt på 14 år som bor i sandnes og jeg kunne elsket å passe dyret ditt jeg elsker dyr har hatt 2 katter og synes det er noe av det beste eg vte.

Spesielle ønsker
liker å gå tur i skog og stranden.

Bilde av

Terje Otterlei

1473 Lørenskog

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 5 med barn på 9, 11 og 17 som ønsker seg hund. Som en start ser vi for oss og være hundepasser slik at man også får se hva dette innebærer. Far har erfaring med hund fra før. Vi gleder oss om noen har lyst så passer vi hjerne.


Bilde av

Camilla Emilie Dale Ytterland

Ålesundgata

Dyrepasser
Hund

Hei. Ønsker å ha med en firbeint venn på turer i marka. Tidligere familiehund: flatcoated retriever .


Bilde av

Beate Kylstad Larsen

1165 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie med 2 barn på 8 og 10 år som bor på Nordstrand. Ønsker å passe en hund noen kvelder/helger.


Bilde av

Emma Herzing Ekstrand

1458 Fjellstrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jag är en tjej med ett stort intresse för djur och hoppas kunna få möjlighet att hjälpa någon som är i behov av en djurpassare. Har själv egen hund, haft katt och smådjur så har erfarenhet av detta. Häst har jag drivit med sedan jag var liten och är van vid olika typer av hästar.

Spesielle ønsker
En hund som kan tänka sig att bli med på tur i skogen. Önskar en häst som jag kan ta med ut i skogen, bara pyssla med i stallet eller rida dressyr på.

Bilde av

Heidi Carithers

8006 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Dyreglad dame på 51. Bor midt i sentrum. Passer gjerne små hunder (går på krykker, så hunden kan ikke være for stor), katter og fugler. Stor erfaring med katter, har hatt en tøff liten terrier, og elsker fugler. Hjemme på dagtid.


Bilde av

Anders Skjaerseth

0173 Oslo

Dyrepasser
Hund

Er veldig glad i hund og kommer nok til å skaffe en i løpet av noen år. Driver å passer hund en del for venner. Ellers veldig glad i å bevege meg mye/gå turer så er spesielt interessert i litt aktive hunder :)


Bilde av

Oliver Bergset

1182 Oslo simensbråtveien 3B

Dyrepasser
Hund

Hei. Mitt navn er Oliver, jeg er 20år og bor på Ekeberg sammen med kjæresten. Sammen har vi veldig lyst på hund, men pga dårlig tid så vil vi i stedet begynne i det små, og hjelpe som hundepassere.


Bilde av

Silje

0561 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 35 år som bor sentralt i Oslo. Ønsker meg veeeeldig egen hund, men har ikke tid eller kapasitet til å ha ansvaret for en hund alene. Har vokst opp med både hund og katt, så er godt vant til dyr. Ønsker meg en tur-kompis som kan være med både til beins og på ski, samt en kose-venn i sofaen! Jeg lover å ta godt vare på hunden din, gi den masse oppmerksomhet, trim og kos!

Spesielle ønsker
Jeg ønsker ingen fast avtale, men håper på å låne en firbeint venn noen helger samt gå turer på kveldstid ukedager. Etter jul begynner jeg å jobbe turnus, så da er det også mulig med turer på dagtid og overnattinger ukedager.

Bilde av

Veronika Viktorija

0351 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg ville passe på deres fin dyr. Som katt, hund eller fisk. Kom med andre forslag av dyr også, men ikke en hest. Da bor jeg i leiligheten. :-) Får vi snakke nærmere. Mvh, Veronika V. J.


Bilde av

Irena Ruzic

7059 Jakobsli

Dyrepasser
Hund

Hei, Vi er en familie på fire som har veldig lyst på hund, men hverdagen vår tillater ikke dette for øyeblikket. Derfor ønsker vi å passe hund iblant når vi har mulighet. Vi har 8-16 jobber og to barn som går på skole. Vi er en rolig familie med masse omsorg og kjærlighet for dyr. Vi har hatt hunder tidligere, og har erfaring.

Spesielle ønsker
Vi ønsker i utgangspunktet å passe allergivennlig hunder.

Bilde av

Jonathan&co;

Asker og omegn

Dyrepasser
Hund

Hei Vi er en familie på 4 - 2 voksne og 2 barn - som kunne tenke oss å ha hund - innimellom :) Vi har ikke mye erfaring med hund men er alle glad i vant med dyr. Vi har hatt katt har vært i mange år, men har dessverre ikke mulighet til det lenger pga. allergi. Hund kan derimot fungere! Vi ønsker oss derfor kontakt med noen som trenger pass til hund innimellom. Vi bor i Asker og har god tilgang på flotte turområder. Om vi skal passe over lengre periode eller ha faste avtaler om pass, er det en forutsetning at vi får bli kjent med og testet ut allergitoleranse først. Gleder oss til å bli kjent med en firbeint venn :)!


Bilde av

Camilla Castellan

0657 Oslo

Dyrepasser
Hund

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til turer i byen eller marka. Gir gjerne hunden din litt ekstra tur og oppmerksomhet, om tiden ikke strekker til!

Bilde av

Sanne Ottesen

4032 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jente på 18 år som har vokst opp med å ta vare på dyr, store og små. Har gjennom oppveksten hatt flertalls kaniner, katter, og en ponni. Har i dag en hest og en katt i mitt eie. Fra jeg har vært liten har jeg vært hundepasser for flertalls hunder og mer eller mindre vokst opp med det. Har trent og løpt en del med hunder, noe jeg er veldig glad i ( også stått en del på ski med hund. Har også gått mye turer i fjell og ulikt terreng. Jeg har også erfaring med bading og stell av hund/pels. Som hundepasser kan jeg tilby: -stell av huns og pels -foring/pass -tur ( i ulikt terreng) -løping/trening av hund -lek/hjernetrim/disiplinering/lydighet -annet dere måtte ønske Ønsket pass/stell av katt eller andre dyr. Jeg kan tilby: -stell av pels/ dyret -foring/pass -trening -lek/hjernetrim/disiplinering - annet dere måtte ønske ønsket stell/pass av hest Jeg kan tilby: -stall arbeid -stell av hest -stell av utstyr -leiing av hest -trening av hest -trening av hest på bakken, longe eller annet -trening av hest på bakken, natural horsemanship -hjernetrim, natural horsemanship -disiplinering -annet du måtte ønske Jeg registrerte meg her av den grunn at jeg har ett stor hjerte for dyr, jeg har fokus på deres velferd. Har du spørsmål eller annet kan du ta kontakt på 97679622. Jeg slår gjerne av en prat. Håper og høre fra dere:)

Spesielle ønsker
Jeg hadde veldig godt likt å ha en tur venn til når jeg tar meg korte og lange løpe turer i varierende terreng ( skog, mark, fjell, tur stier og slikt). Er også glad i å bare gå turer. Jeg har tidligere løpt mye med hund og har stor glede av å ha en kompis på laget. Har kunnskap om hvordan hund og trening går sammen og slikt grunnleggende. Er også veldig interessert i å stelle og trene hest/er. Jeg er spesielt glad i å trene horsemanship , men også ri dressur, jobbe med bakke arbeid ( bommer/hinder etc), trene hesten fra bakken, og selvfølgelig tur. Jeg har også stor glede av å generelt bare være rundt hest, Erfare ulike heste personligheter og utfordringer. Har vært borti en del "problem" hester, det var sånn jeg kom inn på natural horsemanship.

Bilde av

Victoria

Oslo bærum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hvem er vi? Vi er en familie på to voksne og to barn (2,5 og 6 år) som bor i Bærum. Hvorfor ønsker vi å være dyrepassere? Etterhvert som vi får bedre tid og større barn ønsker vi å skaffe oss dyr igjen, men foreløpig holder det å passe innimellom. I tillegg er det en fin måte å bli kjent med ulike arter og raser. Hva kan vi tilby som dyrepassere? Vi kan tilby et hjem med mye kjærlighet og oppmerksomhet. Vi har også en skjermet hage og god plass innendørs. Vi er glade i å gå turer i marka. Vi har selv hatt hund (Borzoi), ildere, kaniner og katt. Vi har også passet mange dyr gjennom venner og bekjente (bla undulaten og hunden på bilde). Barna våre er forsiktige og forståelsesfulle overfor dyr. Hva ser vi etter? Alle type dyr er av interesse; fugl, gnager, katt, hund, ilder og reptiler. Av hunder er vi spesielt interessert i store hunderaser, og det er en fordel at hunden er vant med barn.

Spesielle ønsker
Dyrevant familie ønsker å passe hund, katt, ilder, fugl, reptiler og smådyr.

Bilde av

Ole-Christian Pedersen Bergheim

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

24 år gammel mann bosatt i Bergen. Har passet en del dyr opp gjennom årene. Har katt selv. Og ønsker gjerne å passe dyr hjemme hos noen eller ta med hunden f.eks ut på tur.


Bilde av

Thora Soot

0361 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg har vokst opp med hund og katt, og det meste av små dyr. Jeg jobber på dagtid, men ønsker en turkamerat eller en hund jeg kan kose med eller ta med på hytta i helgene. Jeg er allergisk, så kan kun passe allergivennlige raser.

Spesielle ønsker
Allergivennlige hunder

Bilde av

Vilde Marie Gundersen

Bogstadveien 53A

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 20 år gammel student som savner en hund i min hverdag. Jeg studerer til å bli pedagogisk leder og kunne trengt en liten jobb ved siden av. Gjennom hele oppveksten har jeg hatt både katt og hund, og jeg har derfor god og lang erfaring med dyr. Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for dyr, og behandler de som om de var et hvilket som helst familiemedlem. Jeg og kjæresten bor i en leilighet bare få minutters gåavstand til Frognerparken. Vi bor også i umiddelbar nærhet til t-banen, som kan ta oss til flotte turområder som Sognsvann og Holmenkollen. Leiligheten vår har mye gulvplass og vi sier ikke nei til litt lek og herjing her;) Dersom hundeeier tillater det, får også hunden ligge i både sofa og seng. Nylig passet jeg en hannhund over 5 døgn, og syntes det var utrolig koselig. Vi gikk flere turer om dagen, i både nærområdet og blant annet på Sognsvann. Vi ble utfordret i forhold til at dette var en ukastrert hannhund som ofte ikke gikk overens med andre hannhunder. Likevel gikk oppholdet knirkefritt og både hund og eier var svært fornøyde. Dersom din hund er hos oss kan det forventes mange turer i både nærområdet og turområder, masse lek og ikke minst masse kos. Vi håper vi får mulighet til å passe din hund:)


Bilde av

Jeanine Aaby

Knut Bjørhuus vei 32

Dyrepasser
Hund

Mor og datter ønsker å hjelpe til og passe din hund i helger, ferie eller i hverdagen.


Bilde av

Pia Nome

0257 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, jeg er en dyrekjær 19 år gammel jente som har veldig lyst til å passe dyr! Jeg er ekstremt kjærlig av meg og har hatt mange dyr i min oppvekst (så har en del erfaring) Jeg passer gjerne kjæledyret ditt mens du er på ferie eller bortreist. Jeg bor i en leilighet alene i Oslo i et rolig og komfortabelt nabolag, med masser av parker rundt for turer. Har også tilgang til bakgård. Jeg har plass til alt av smådyr, til katter og hunder (i den grad de ikke er for store) Ta gjerne kontakt på mitt telefonnummer 46505408

Spesielle ønsker
Ønsker å passe kaniner spesielt