Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Lise Øverli

2312 Ottestad

Dyrepasser
Hund

Jeg har en datter som heter Maiken på 6 år, som ønsker seg hund. Vi vil gjerne gå tur eller passe på hunden din og få litt erfaring med hunder.

Spesielle ønsker
Vi ønsker ikke fuglehund eller små hunder.

Bilde av

Nora Småge Hilsen

3031 Drammen

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er en aktiv familie på 4 som elsker å være ute! Det går ofte i fjellturer, langrennsturer eller joggeturer. Vi har lenge hatt lyst på hund til familien, men har lyst til å erfare å være et avlastningshjem først. Familien vår består av meg på 19, søstera mi på 13 og mamma og pappa. Pappa har vokst opp som gårdsgutt og har erfaring med flere typer dyr. Mamma har gjennom hele oppveksten jobbet som hundepasser, samt vært medlem av brukshundforeningen. Familien har regelmessig passet andres hunder når venner/familie trenger pause eller skal på feire. vi har tilgang til hytta på fjellet som vi bruker masse???? mvh Nora Hilsen


Bilde av

Nora Haugland Opheim

Espeland

Dyrepasser
Hund

Hei jeg heter Nora og er ni år. Ønsker å passe barnevennlig hund i helgene etter avtale. (Først sammen med mamma)

Spesielle ønsker
Barnevennlig pass i helgene etter avtale

Bilde av

Karin Andersen

1542 Vestby

Dyrepasser
Hund

Jeg og min samboer er veldig glad i hund, men siden vi begge er i full jobb utenfor huset og er aktive på fritiden har vi valgt å ikke ha egen hund. Min samboer har tidligere hatt en Jack Russel, og andre hunder før det. Jeg har passet flere hunder. Vi har hytte på fjellet og båt og kan gjerne ha med en hund i helgene. Vi bor i enebolig med hage.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av liten til middels stor hund for tur og kos.

Bilde av

Thea Sørli

5222 Nesttun

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er en jente som elsker hunder! Jeg liker å gå lange turer og kan gå både i skogen og på fjellet. Har lyst å passe hunder og lover å ta vare på de slik de trenger. Masse kos er selvfølgelig også viktig!


Bilde av

Cathrine S. Nordahl

1386 Asker

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 (2 voksne, 2 barn på 10 og 13 år) som ønsker å passe en hund av og til. Vi har ikke hatt hund tidligere så ønsker en rolig og ikke alt for stor hund:)


Bilde av

Idun Strømgren

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

heisann! vil veldig gjerne passe hund eller katt, kan for det meste dagtid og helger. Bor på sthanshaugen og innekatt passer ypperlig, ellers elsker jeg å gå i marka på tur og ha med sporty selskap :)


Bilde av

Camilla Pedersen

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 22 år gammel jente som elsker dyr, og har selv vokst opp med både hunder og katter, en hest og en undulat :) Jeg bor i et to etasjes hus i et rolig nabolag i Oslo sentrum, med veranda og inngjerdet hage om den lille vennen liker å gå ute. Hos meg vil de ha god plass og mulighet til å gå fritt. Jeg jobber på dagtid men er hjemme på ettermiddagen, og jeg bor med to andre som studerer som også vil være mye hjemme på dagtid så kjæledyret vil sjeldent være alene! Vi setter stor pris på kos og selskap så gjerne kontakt meg om du skulle ha behov for pass!!<3

Spesielle ønsker
Passer gjerne pelsvenner over lengre perioder!

Bilde av

Louise Cervantes

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund

25 år gammel jente bosatt i Oslo på St. Hanshaugen. Har veldig lyst på hund selv men er fortsatt litt i kartleggingsprosessen. Derfor ønsker jeg å passe din hund i ny og ne for å skaffe litt erfaring :-) Har vokst opp med besteforeldre som har hatt schæfer og er veldig komfortabel rundt hunder generelt.


Bilde av

Maren Sand Helland

1181 Oslo

Dyrepasser
Hund

Aktiv og turglad familie med tre barn på 9, 12 og 14 år (og en bedagelig og sosial katt). Ønsker å passe en hund i kortere eller lengre perioder for at både barna og vi voksne skal få teste hunde-livet, og særlig eldstemann ønsker å være en aktiv deltaker i hundehold og -trening. Vi er normalt alle ute av huset 4-5 timer på dagtid, så etter litt tilvenning må hunden klare seg alene de timene.

Spesielle ønsker
Ønsker familievennlig hund som kan være med på joggetur og andre aktiviteter, for å teste ut ‘hundelivet’. Gjerne stor/mellomstor.

Bilde av

Anders Grytdal

0485 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg og kjæresten min ønsker å passe en hund, gjerne noen dager i strekk et par ganger i mnd. Vi har begge full jobb i ukedagene så hunden må kunne være aleine på dagtid. I helgene har vi fri og god tid til lange turer. Ønskelig med en aktiv hund som trives på lengre turer og i naturen. Jeg har tidligere hatt en beagle så har god erfaring med hund, passer også jevnlig en Chow chow for en venn.


Bilde av

Amanda Selven

7018 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er ei jente på 24 år. Bor i Trondheim. Jeg jobber som restaurantsjef på San Sebastian Solsiden. Jeg er utadvendt, blid og selvstendig. Har bachelor fra London i Engelsk og kreativ skrivning og har også jobbet i USA i Walt Disney World. Jeg er vant til høyt ansvar og er ekstremt glad i hund. Jeg har passet hund (fra shelter i spania, usikker på rase: hint av beagle, jackrussel eller pitbull) i 2 år for min søster da hun bodde et sted det ikke var lov med hund. Og for tiden passer jeg min mors hund (irsk setter) ofte på dagtid for dem. Jeg passer av og til også min fars hund (puddel). Jeg er hundevant og har et kjempe stort hjerte for hund. Derfor er også alle hunder velkommen til San Sebastian Solsiden (på uteserveringen) og vi er nesten de enste på hele Solsiden.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å overraske familien min til jul. Vi mistet vår lille venn i Mai og denne jula tror jeg derfor kan bli veldig tung. Spesielt for min søster, hun har hadt et tøft år og jeg tror en firbent venn i julen kan hjelpe. Min mors hund blir med hennes samboer til hans familie i julen og min fars hund blir med hans kones familie i julen, derfor blir vi denne gangen uten en firbent venn ettersom min søsters hund ikke kunne være blant oss lengre. Håper noen kan hjelpe meg.

Bilde av

Therese Arvesen Lyster

3228 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Hei! Jeg er en hundeelsker som gjerne vil passe din hund. Vi er et par som bor i en enebolig med turterreng kun et lite øyekast unna. Jeg er vokst opp med hunder. Jeg lever og ånder for de. Vi har selv ei leonberger tispe, hun går overens med alle. Her vil hunden din få masse turer, kjærlighet og omsorg. Ser frem til å høre fra deg.


Bilde av

Silje Hovgaard

Korsvoll terasse 3

Dyrepasser
Hund

Jeg er en vennlig, ansvarlig og blid dame på 39. Har erfaring med hund, og liker å gå turer i skogen (bor like ved). Ønsker turkamerat, og godt mulig avlastning hjemme også. En fast avtale om jevnlig passing hadde vært det beste, og helst med noen som bor relativt nærne meg.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en relativt veloppdragen hund. Men behøver ikke være helt lydig og rolig på alle måter/i alle sammenhenger.

Bilde av

Maiken Brittain

Bærum / Oslo vest

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie bestående av 2 voksne og 2 barn (9 og 13). Vi er svært glade i dyr, men hverdag tilsier at vi ikke skal påta oss det ansvaret det er å ha et dyr permanent. Vi har stor helt innegjerdet hage, med masse boltreplass for en firbent venn. Mor i familien har vokst opp med hund, og vi har flere hunder i familie / omgangskrets. Vi er avhengige av dyr som kan være hjemme alene på dagtid dersom ukedager er aktuelt.

Spesielle ønsker
Familie på 4 ønsker tur- og lekevenn! Må være vant til barn og lydig. Helst en hund som en 10-åring kan håndtere hva gjelder styrke.

Bilde av

Amanda og Silje

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi er to jenter på 22 og 23 år. Vi går nå fjerdeåret på jussen her i Bergen og bor sammen i en fin leilighet ute på Nordnes. Vi er begge veldig glade i dyr, og har god erfaring med både hest, hund, katt og smågnagere fra ung alder. Ettersom vi ikke har mulighet til å ha egne dyr, synes vi det er veldig å hyggelig å kunne passe andres dyr. Siden vi er studenter har vi en veldig fleksibel hverdag og derfor mulighet til å passe både helger og ukedager, på hvilket som helst tidspunkt. Ta kontakt om du trenger noen til å passe hunden/katten din, vi stiller gjerne opp!:)


Bilde av

Julia Nordsjø

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg har vokst opp med Old English Sheepdog, Flatcoated og veldig vant til store hunder. Bor i gode turområder og har fine muligheter for å ta meg av en «stor» hund.


Bilde av

Hedda Nossen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire som er glade i dyr. Minstemann (gutt 5 år) er veldig kjærlig og trygg på dyr, mens eldstemann (jente 8 år) er litt skeptisk. Vi vil gjerne passe en hund i en periode, så barna kan føle på gleden av å være sammen med og bli kjent med en hund, og samtidig lære å ta vare på hunden. Vi ønsker også at datteren vår skal føle seg mer trygg på hunder ved å bli kjent med en snill og rolig hund. Hunden bør være glade i barn, aktivitet, og kos og ro på kveldstid. Vi bor i Oslo i et rolig område med egen romslig hage. Vi liker å gå på tur i skogen.

Spesielle ønsker
Snill og rolig hund som gjerne blir med på en lengre tur i marka.

Bilde av

Elvira Haug Slottemo

0673 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er ei jente på 23 år, som er veldig glad i dyr. Kjæresten min og jeg bor i en leilighet på Haugerud, og vi elsker begge hunder. På grunn av at vi begge er fulltidsstudenter er det ikke riktig tidspunkt for oss å skaffe oss hund, men vi har begge veldig lyst til å kunne passe en hund i noen helger og kvelder. Vi har begge hatt hund og er erfarene med alt av stell en hund trenger, og vi er glade i å gå turer og være aktive. Vi bor rett ved østmarka med mange fine turmuligheter.

Spesielle ønsker
Ønsker besøk av snill og aktiv hund som kan være med på turer

Bilde av

Kaja Vindsland

Fjørtofts gate

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei Jeg bor alene i leilighet på sagene og har et stort savn etter en hund i hverdagen. Har hjemmekontor ut 2021 så har masse tid til hundekos og tur. Godt for meg og godt for hunden. Jeg er vant til hunder i alle størrelser fra chihuahua til sibirsk husky. Kaja :)

Spesielle ønsker
Alene i egen leilighet med hjemmekontor ønsker å passe hund eller katt :)