Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Karianne Hagelund

Snarveien 6

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie med 4 barn som delvis er voksne, 23, 20 og 2 på 17år. De tre yngste bor hjemme. Vi vurderer å kjøpe hund men tenker at det kan være fint å passe en firebent venn først. Føler at jeg/ vi har kjærlighet, tålmodighet, tid og livssituasjon som passer til å ta imot en hund. Vi liker å være ute, på tur i skogen og på fjellet. Jeg (mammaen ) trenger en å «passe» på, gå på tur med og kose med. Vi har familie og venner med hund. Bor landlig til i hus med stor hage.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av Australsk Cobberdog eller Portugisisk Vannhund, som kan være med oss på turer i skog og fjell. Vi har masse kjærlighet, tålmodighet , tid og plass.

Bilde av

Anette

1362 Hosle

Dyrepasser
Hund

Hei, vi kan passe hunder på ettermiddag og helg. Jeg har en sønn på 13 år, og jobber som lærer. Vil helst passe en hund som ikke er for stor, og i nærheten av der vi bor.


Bilde av

Helena

7052 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Jeg er student i Trondheim, og en skikkelig dyreelsker. Savner hunden min hjemme i Oslo og har derfor masse ekstra kjærlighet å gi til her. Elsker å gå på tur, så det blir like stor glede for meg som for hunden jeg får passe <3

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til turer rundt om kring Trondheim.

Bilde av

Viktoria Svane

5093 Bergen

Dyrepasser
Hund

Erfaren hundeeier som savner en turkamerat i ukedager og helg, gjerne også overnatting en gang i blandt. Har ingen dyr eller barn i hus selv.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill og gjerne kosete hund som liker turer samt å slappe av på sofaen.

Bilde av

Maria Flatland Ese

0193 Oslo

Dyrepasser
Hund

Heihei! Jeg og Markus bor sammen i en koselig leilighet ved ekebergskrenten, rett ved ekebergparken og med en liten gåtur unna middelalderparken. Vi elsker dyr! Vi er 24 og 26 år. Markus har tidligere eigd en sjefer, og ble helt forelsket i hund først da han var hundefører i militæret. Vi liker å gå tur og akkurat nå i livet passer det ikke så godt å eige en egen hund, derfor tenkte vi at å passe for andre i perioder er helt perfekt for oss! :)

Spesielle ønsker
ønsker selskap av en snill tur hund til turer i marka

Bilde av

Ellen Lexerød Hovlid

6102 Volda

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie som har lyst til å prøve å være "avlastningshjem" for en hund. Familien består av mamma, pappa og tre barn (5, 13 og 15 år). Vi er en aktiv familie som liker å være ute. Vi har aldri hatt hund selv, men mamma har passet mange hunder tidligere. Vi bor i Volda og ønsker å passe en hund i nærheten i helger og ferier. Gjerne en fast ordning mot en liten betaling (til 15åringen i huset som vil få mye ansvar for hunden). Hunden må være omgjengelig og fungere godt med barn. Vi kan love at den vil få mye kos og mange turer! :)

Spesielle ønsker
Omgjengelig hund som går godt med barn

Bilde av

Aina Holøyen

Lillestrøm

Dyrepasser
Hund

Jeg har laget konto for min datter på 13 år, som veldig gjerne ønsker å passe hunder på fritiden. Hun er erfaren med hundepass da vi har en ES på 4,5 år.

Spesielle ønsker
Ønsker snill hund, og ikke for stor og sterk. Hunden vil få selskap av vår hund.

Bilde av

Jamina Strøm Lorentzen

4365 Nærbø

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 26 år gammel, jobber i barnehage og elsker dyr???? Jeg har selv 2 katter som er adoptert fra orginasasjonen jeg er frivillig og styremedlem i???? Kan godt tenke meg å passe/lufte både katt og hund, men må være hjemme hos eier, da leiligheten min kun tillater mine dyr.


Bilde av

Martine Laugaland

Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 16 år gammel jente som går siste året på ungdomskolen. Min familie har en ung Staffordshire bull terrier som har til tider vært stridig. Har et stor hjerte for hunder. Er veldig opptatt og aktivisere hundene og ikke bare slite de i ut fysisk. Jeg bor i et sentralt område som har gode omgivelser til å gå tur i.(hundepark, skog og gode løyper). Send melding om det er noe du lurer på:)

Spesielle ønsker
Tilbyr kun lufting. Kan gå turer etter forespørsel om hvilke dager som eier ønsker.

Bilde av

Magne Reberg

Asker

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kona og jeg er like glad i hunder og katter. Bor i blokk, saa det er ikke alltid helt gunstig.

Spesielle ønsker
Hund for lange turer i skogen. Passe katt i helger eller ferier.

Bilde av

Britt K Hagen

Vågsbygd

Dyrepasser
Hund
Katt

Turglad dame som er veldig glad i dyr, spesielt hunder og katter. Har vokst opp på gård og hadde alltid hund. Har hatt egne hunder en periode i mitt voksne liv og drev da med utstilling på de. Veldig gøy. Har ikke mulighet til å ha dyr nå pga jobben og allergi i familien. Men ønsker å kunne besøke andre dyr når eierne er på ferie eller helger. Tar gjerne oppdrag som fast lufter om det er i nærheten av der jeg bor.

Spesielle ønsker
Hadde vært veldig koselig med en turvenn i terreng. Fint om den klarer noen kilometer uten at den trenger bæres :)

Bilde av

Amalie Carine

5089 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Amalie, masterstudent ved Norges Handelshøyskole. Ved siden av studiene tilbyr jeg dyrepass etter dine behov. Denne våren (2023) skriver jeg master og har derfor en fleksibel timeplan når det kommer til tidspunkt for pass. Jeg vil beskrive meg selv som en pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og sosial person. Jeg er glad i alle firbente, og genuint opptatt av dyrenes beste. I oppveksten har jeg selv hatt undulat, familiemedlemmer med hund, også hadde jeg en høyt elsket kanin -Heidi, i syv år. Ta gjerne kontakt for en prat!

Spesielle ønsker
Har 7 års erfaring med kanin, og mye kunnskap på området. Har egen leilighet, hvor det er perfekt med pass av smådyr. Er glad i gå på fjellet, og ønsker en snill firbent venn å kunne ta med på tur.

Bilde av

Selma Iversen

5053 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 21 år gammel jente som går 2.året sykepleie. På fritiden spiller jeg volleyball, er sosial med venner og jobber på sykehjem og Haukeland universitetssykehus. Jeg har en 15 år gammel katt som jeg har hatt så lenge jeg kan huske!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en koselig katt/hund

Bilde av

Nadin Lyséll Vister

0552 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er 31år, bor med samboeren min på 32år og katten vår, Nemi, på 5år. Vi bor i en leilighet på Schous Plass i Oslo og ønsker å være hundepasser - gjerne passe en hund fast. Jeg, Nadin, jobber ikke fullt så har en del tid til å passe og gå turer. Vi ønsker oss hund på sikt, men har ikke økonomi til dette ennå. Jeg har passet forskjellige type hunder tidligere, men har et ekstra stort hjerte for mellomstore til store hunder. Jeg er vokst opp med golden retriever og schappendous. Send melding om du lurer på noe, ønsker å møtes eller hva som helst - så finner vi ut av det!

Spesielle ønsker
Ønsker å passe hund til å gå korte og lange turer og også til kos i sofaen. Er du usikker på om hunden din går overens med Nemi kan du komme på besøk, så ser vi :-)

Bilde av

Andrine

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg heter Andrine og jeg er en aktiv jente på 21 år. Jeg er for tiden fulltidsstudent og jobber deltid på cafe. Jeg bor sammen med kjæresten min Jens i en leilighet på Alexander Kiellands plass. Vi er et aktivt par som liker å gå og løpe i skog og mark, og vi kunne gjerne tenke oss en firbent turkamerat. Jeg, Andrine, har vært veldig glad i hunder i mange år og begynte først som hundepasser når jeg var 14år. Har passet flere hunder rundt denne tiden, og ble fast hundepasser for en kongepuddel, og passet den i ferier og helger i ca. 5 år. Jeg savner en hund i hver dagen, og kunne gjerne tenke meg alt fra lufting 1 til 2 ganger i uka til lengre pass hvor hunden deres bor sammen med meg og kjæresten. Jeg har mulighet til å være fleksibel og kan lufte/gå tur ett par ganger i uka på dagtid om det er ønskelig. Bare å ta kontakt!:)


Bilde av

Linnéa Wikman

1534 Moss

Dyrepasser
Hund

Lång erfarenhet med hund


Bilde av

Anders Røsby

1396 Billingstad

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie med 3 medlemmer ( store barn ) som er veldig interessert i å være et avlastningshjem for en hund. Vi liker oss på tur og hadde vært hyggelig med en ekstra venn på tur innimellom. Har tidligere hatt hund og har litt erfaring gjennom dette. Bor ellers fint til med gode tur muligheter rett utenfor døren på Billingstad.


Bilde av

Lisa Berge-Jansen

3475 Sætre

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 5 som er glad i turer og friluft. Har ingen erfaring med egen hund, men har passet/gått turer med andres hunder. Vi ønsker gjerne å passe etter avtale, helst i helger.

Spesielle ønsker
Ønsker snill og familievennlig hund til turer.

Bilde av

Leanne Meyer

9450 Hamnvik

Dyrepasser
Hund

Jeg kan passe på hunden din mens du er borte for korte og lengre perioder. Jeg og mannen min jobber hjemmefra, vi har hund og katt og to barn. Vi vil ta vare på hunden din som om den var vår egen og kan gi den mye oppmerksomhet. Katten og hunden vår kommer godt overens og hunden vår kommer godt overens med andre hunder. Vi har en hage av god størrelse å leke i og mange steder å gå turer i nærheten. Vi elsker dyr og jeg har alltid eid hunder gjennom hele livet.


Bilde av

Vidar

1900 Fetsund

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg og min kone bor på Fetsund ig vi har hatt hund i 25 år. 2 rottwiler tisper som het Tutta og Bonny. Tutta gikk bort for 4 år siden og vi har savnet å ha hund siden da men har ikke skaffet oss en jeg jobber mye. Vi tenker at vi gjerner kunne tenke oss å passe en hund i helger og ferier. Kan sikkert også passe kvelder innimellom der som det er ønskelig. Vi er begge i 50 åra.Vi er aktive og glade i gå turer. Vi har hus med hage i Fetsund. Jeg jobber i Politiet og min kone jobber på SFO Sørumsand skole.