Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Olav Alexander Sandven

5057 Bergen

Dyrepasser
Hund

Jeg er vokst opp med familiehunder men har ikke egen hund. Er singel så er bare kjekt med en turkamerat. Fordel om hunden er vant med å være alene på dagtid om det blir aktuelt å ha den på overnatting.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill hund til turer i byfjellene.

Bilde av

Morten Brattebø Fenne

4017 Stavanger

Dyrepasser
Hund

Vi er en aktiv familie på fem, med barn fra 4 til 9 år. Vi har lånt en familiehund noen ganger, med stor suksess. Vurderer litt å få oss egen hund, men foreløpig passer det godt med kun pass i perioder. Vi reiser ofte til hytten på Hjelmeland med stor tomt og naturen rett rundt oss, her passer det fint med hund. Ellers er vi glad i turer og trening i naturen, da er det ekstra kjekt og motiverende med en hund.

Spesielle ønsker
Aktiv familie på 5 ønsker en tur venn. Må kunne gå godt sammen med barn.

Bilde av

Elisa Sanderud

3022 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt

Passe aktiv dame på 30 år som gjerne tar med meg en 4-beint når jeg skal ut og luftes :) Har erfaring med hund fra oppveksten og har passet hund for venner ved anledning. Jeg har også jobbet i dyreklinikk i Bodø og i dyrebutikk på Anicura på Ekeberg da jeg bodde i Oslo. Jeg har erfaring med hunder av ulike raser og størrelse - disse inkluderer chihuahua, blandingsrase fra guatemala, schäfer/labrador-mix, pointer, weimaraner og vorsteh :) Send gjerne en forespørsel slik at vi kan få til et trygt møte mellom meg og hund i forkant av en eventuell luftetur! Jeg har også vokst opp med katt og kan gjerne komme innom og passe katt ved behov.


Bilde av

Marie Tiltnes

1914 Ytre enebakk

Dyrepasser
Hund

Kan passe hunder fra et par timer, en helg eller over lengre tidsperioder. Alt etter hva som passer for deg:) Er oppvokst med hund selv. Bare å ta kontakt om evt spørsmål :-) Marie, 17år


Bilde av

Aleksander Waage Rui

5231 Paradis

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er dyrepasser og heter Aleksander og lurer på om det fortsatt er mulig å passe hunden? Jeg går på fotball og basket og liker å gå turer og har passet hund før. Jeg elsker hunder og synes den passet for meg. Mamma og pappa har hatt hund før. Hilsen Aleksander 13 år.

Spesielle ønsker
Snill,Glad,liker å gå på tur.

Bilde av

Nan Kathrine

Bergen

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 35 år som nylig har flyttet til Bergen. Har hatt hund hele livet, mistet dessverre min kjære følgesvenn igjennom 13 år for snart ett år siden, så er ikke klar for å få min egen hund helt enda. Jeg savner derimot turer og gleden en hund kan gi. Jeg stiller derfor med glede opp med pass og turer hvis noen skulle trenge det. Samboeren min har en datter på 6 år, så hvis det gjelder kveld må hunden være glad i barn.


Bilde av

Mina Baarnes Eriksen

0488 Oslo

Dyrepasser
Hund

Min samboer (Kristian) og jeg er veldig glad i dyr og svært turglade. Vi vurderer og skaffe oss egen hund, men ønsker å teste hvordan vi trives med en hund og hvordan turer på morgningen og ettermiddag passer inn i hverdagen vår. Vi passer også gjerne over lenger perioder. Selv vokst opp med hund.

Spesielle ønsker
Kjærestepar vil gjerne teste ut livet med hund.

Bilde av

Katrine Husby

4014 Stavanger

Dyrepasser
Hund

Glad i dyr og tur!


Bilde av

Ingrid Borren

0590 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 med to dyrekjære jenter på 11 og 17 år som vurderer å skaffe oss hund. Vi tenker dette er en super måte å få prøve å ha ansvaret for et dyr før vi anskaffer oss ett permanent. Mor og far har begge vokst opp med dyr, mens jentene har erfaring som hundeluftere. Vi har imidlertid noe allergi i familien, og er derfor ute etter å møte en hund som er av mer allergivennlig rase. Jentene drømmer om en Bichon Frisé- Det hadde derfor vært optimalt for oss å prøve ut samvær med en slik hund på forhånd. Vi er ansvarlige og pålitelige, og veldig glade i dyr alle sammen.

Spesielle ønsker
Familie på 4 vil prøve seg som hjem for *allergivennlig* hund. Avlastning helg/ferie etc

Bilde av

Ella og Georg

Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi er et par i tidlig 20-årene, som begge går sisteåret på sykepleien. Begge er veldig glade i hunder og kunne derfor tenke oss å passe en ved siden av studiene. Hver for oss har vi begge erfaring med å passe hunder og elsker å gå turer med våre firebente venner. Ser frem til nytt vennskap og gode relasjoner!

Spesielle ønsker
Ønsker oss en hyggelig og kosete hund, helst middels/liten.

Bilde av

Anna Maria Matilda Löfdahl

1400 Ski

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 som er veldig glad i hund. Vi har mange nære og kjære som har hund så vi er derfor vane å passe på hunder. Hos oss vil hunden få et aktivt opphold. Vi liker å være ute i naturen og bor i et rolig og trygt nabolag. Vår eldste datter på 11 år har kun et interesse i livet og det er hund. Hun er langt over snittet interessert og kunnig og hunden vil derfor få veldig mye kos. Da en familiemedlem er noe allergisk søker vi en allergivennlig hund. Dette har vi prøvd og det fungerer veldig fint. Jeg jobber i Oslo og har derfor ingen problemer å både hente og levere hunden hvis dere bor et stykke unna. Vi gleder oss til å få kontakt med noen som trenger hjelp når dere måtte ønske:

Spesielle ønsker
Allergivennlig hund som er glad i barn

Bilde av

Maja Isabel Fjellheim

1664 Rolvsøy

Dyrepasser
Hund

Ønsker å passe hund i alt fra noen timer til en helg en gang i blant. Veldig glad i dyr, og ønsker å være hundepasser frem til vi senere kan få vår egen hund. Er vokst opp med dyr, både hund, katt, kanin. Glad i å være aktiv

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill og rolig hund

Bilde av

Tina Nilsson

6002 ålesund

Dyrepasser
Hund

18 år gammel jente, bosatt i Ålesund. Ser etter hunder jeg kan ta med på luftetur.


Bilde av

Martine

1613 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har hvert omgitt av dyr så og si hele livet. Jeg har mest erfaring med hund (husky, golden, cocker spaniel) og katt, men har også hatt en rekke smådyr som dverg hamster, rotte, kanin, marsvin og mus. Jeg har to barn, så dyrene jeg passer må være vandt med barn. Jeg har ingen dyr akkurat nå fastboende hos meg akkurat nå.

Spesielle ønsker
Passer både små og store dyr for en liten sum om du skal reise bort noen timer eller noen uker.

Bilde av

Janicke Tony Kvaale

7550 Hommelvik

Dyrepasser
Hund

Jeg er gla i tur, bor ved sjø og skog, har to gutter på 5 og 7. Jeg er gla i dyr

Spesielle ønsker
Liten familien på tre ønsker selskap både i heimen og en turkamerat til å ha med på fisketur og turer i skogen!

Bilde av

Andrea Nordtømme Nornberg

7036 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Bor sentralt men samtidig nærme Estenstadmarka. Har to jenter på 5 og 9 år. Vi er glade i dyr og liker å være aktive.

Spesielle ønsker
Familie på tre vil prøve seg på hundehjem og turvenn

Bilde av

Michael Watne

1550 Hølen

Dyrepasser
Hund
Katt

Har selv en liten puddel med veldig mye energi og personlighet + en lat og kostete katt, men med tid til å passe på en til. Jeg er veldig glad i alle slags hunder og elsker å gå på tur, kort eller langt! Håper jeg kan få mulighet til å passe på en av dine firbeinte kamerater :)


Bilde av

Heike Christina Beerbaum

Bergen - Landås, Årstad, Bønes, Nesttun

Dyrepasser
Hund

Jeg er 50 år. Er i full jobb på dagstid. Liker dyr, har to katter, ingen barn, men hadde ikke hund ennå. Jeg vil gjerne være en turkamerat for en hund 1-2 ganger uken.

Spesielle ønsker
vil være turkamerat 1-2 ganger uken

Bilde av

Melissa Dzinic

sarpsborg

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er en familie på4, to voksne og to jenter på snart 9 og 4. De har ønsket seg og ventet på hund veldig lenge, for vi skulle få en drever nå denne uken. Men etter å ha hatt den i noen dager siden forrige uke innså vi at det blir både for mye for oss å ha fulltidsansvar for en hund, samtidig som at vi tenker at det blir en for stor hund til at jentene vil være interessert om noen måneder når den er fullvokst. Derfor har vi kommet fram til at vi ville gjerne vært besøkshjem for en liten hund. At vi da kan vie all oppmerksomhet og kose oss masse med en hund de gangene vi passer den. Vi er åpne for å ha faste dager/helger eller lignende som vi har den, men også etter avtale når dere måtte ha behov. Vi kommer gjerne og hilser på! Mvh Melissa, Ernad, Sara og Nadina :)

Spesielle ønsker
Liten hund, glad i barn, lek, turer og kos.

Bilde av

Helaleh Rezaeyan

fredrikstad

Dyrepasser
Hund

Vi er en famille på fire, Har to barn på 8/12 som er veldig glad i dyr. Vil gjerne passe en hund av og til.

Spesielle ønsker
chihuahua