Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Sverre J. Tangerud

Vestfold

Dyrepasser
Hund

Familie på fire, som er glade i dyr

Spesielle ønsker
Familievennlig hund.

Bilde av

Guro Jordheim Brække

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg heter Guro, og bor i et hus på Nøstet med 4 andre venninner, som alle studerer her i Bergen. Vi er over gjennomsnittet glad i hunder og savner våre egne som er i Oslo. Av den grunn ønsker vi derfor gjerne å enten gå tur eller passe din hund. Håper vi finner en hund som vi kan bli glad i! Masse kjærlighet fra oss fem!


Bilde av

Anita Fjellvang

2019 Skedsmokorset

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg er en dame på 48 som bor i Brånåsen/Skedsmokorset og er akkurat ferdig med sesongarbeid. Jeg blir nå uten jobb en periode og ønsker da å fylle tiden med å komme meg masse ut på tur i natur og frisk luft. Jeg liker best i selskap av en hund. Jeg har mase erfaring med hunder opp gjennom, har både hatt shafer og vært fast besøkshjem for en mopps og har generelt mye erfaring med dyr. 93083707

Spesielle ønsker
Dame på 48 som ønsker turkompis for turer i skog, fjell, parker . Har erfaring med hunder og dyr generelt.

Bilde av

Julian Kåss

1286 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg og min kjæreste er på utkikk etter å passe hund fra tid til annen. Vi er begge dyreelskere og ønsker å komme i kontakt med noen som trenger litt avlastning. Vi Ønsker på langsikt å skaffe oss egen hun, men det passer ikke akkurat nå. Siden savnet er så stort, ser vi da på mulighetene her. Jeg har selv vokst opp med hund, og har god erfaring med både større og mindre hunder. Vi er begge rolige, drikker ikke alkohol eller røyker. Vi liker å gå turer i skog iog mark, og er nå ute etter en turvenn.

Spesielle ønsker
Selskapshund, men også hund å ta med seg på tur. Vi er åpne for flere erfaringer.

Bilde av

Sylvi Nymann

1626 Manstad

Dyrepasser
Hund

Hello! I am an active 20-year-old who just moved to Norway from Canada. I have had dogs in my family since I was born. We have mostly had large breeds but more recently got a heeler who was rescued from Texas. I am very comfortable with dogs of all sizes and breeds.


Bilde av

Silje Angell

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en fulltidsstudent som studerer ved UIB for øyeblikket. jeg har vokst opp med dyr, og har hatt katter hele mitt liv. jeg har også planer å skaffe meg en hund i nærmeste fremtid og er i prosessen med å forberede meg til dette akkurat nå. jeg og min familie har hatt hjemmekennel i et par år, så har ulike erfaring med forskjellige hunde raser og hunde personligheter.

Spesielle ønsker
ønsker gjerne å passe litt rolige og snille hunder som jeg kan gå ut på tur med, gjerne også unghunder med litt ekstra energi. Kan mate katter å tilby kos og lek i eierens hjem, også kan jeg passe smådyr hjemme hos meg.

Bilde av

Benedicte O. L Mogstad

Borre og Horten

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er kjempeglad i hunder og vil mer enn gjerne gå tur med hunden din ❤️ Helst at den er liten, men kan være stor så lenge den ikke drar i båndet. ???? Gleder meg til å høre fra noen!

Spesielle ønsker
Jeg vil helst lufte én hund om gangen

Bilde av

Eve Julie Næss Gulliksen

2848 Skreia

Dyrepasser
Hund
Katt

Aktiv jente som gjerne ønsker seg en turkamerat i ny og ned. Har tidligere erfaring med hund, men har dessverre aldri eid en selv da tiden ikke strekker til. Ønsker gjerne å passe en hund når du måtte ha behov.


Bilde av

Miko Barca

3046 Drammen

Dyrepasser
Hund

33 år gammel landskapsarkitekt, bor alene og ønsker meg litt selskap av og til. Har bare litt erfaring med hund men leter etter en omplasseringshund å adoptere til meg selv og er glad for alt firbeint selskap jeg kan få før det. Jeg tar i utgangspunktet ikke betalt fordi det for meg er betaling nok å få lov å bli kjent med fine nye dyr og tilbringe tid sammen med dem. Jeg har fast jobb og har ikke behov for ekstra inntekt. Fôr, annet nødvendig eller en symbolsk sum for lengre opphold avtaler vi nærmere hvis det blir aktuelt. Jeg jobber i Oslo 2-3 dager i uka, har hjemmekontor de andre dagene og mye ledig tid på kvelder og i helger. Bor i rolig boligfelt rett ved marka og liker å gå lange turer. Har dessverre ikke egen bil, så ser hovedsakelig etter noe i nærheten av Drammen sentrum eller lengre opphold der eier kan bringe hund til meg.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund i kortere eller lengre perioder til kos, lek og turer.

Bilde av

Martine Sofie Bakkeli

1524 Moss

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente som er veldig glad i hunder, men som ikke har mulighet til å ha egen akkurat nå. Så jeg vil gjerne lufte din hund om det er ønskelig

Spesielle ønsker
Hund å gå tur med

Bilde av

Even Løvås

1622 Gressvik

Dyrepasser
Hund

Hei jeg heter Even og er veldig glad i hunder og vil veldig gjerne passe på din hund. Jeg har erfaring med hund pga jeg passer på en hund et par ganger i måneden


Bilde av

Casper Løvås Fjeld

1654 Sellebakk

Dyrepasser
Hund

Jeg har lyst til å passe på hunder har gjort det masse før


Bilde av

Marie Therese Gjesdal

0555 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg heter Marie Therese, og er veldig glad i hunder! Planen er å skaffe meg en hund, men på grunn av studenttilværelsen er det ikke optimalt med en hund på heltid, og det vil derfor være perfekt for meg å passe hunder på deltid. Jeg kan tilby både turer, dagspass og pass med overnatting. Jeg har tidligere erfaring med pass av hunder, både fra da jeg var liten og jevnlig passet nabohund, pass av hund i nær familie, og gjennom appen "Rover". Ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis du trenger pass!

Spesielle ønsker
Ønsker å kjøpe hund i fremtiden, men vil passe hund på deltid frem til studiene er fullført.

Bilde av

Lisbeth Odgaard

Bergen

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie som ønsker at passe en hund iblant. Jeg (mamma) er oppvokst med hunde og har dermed noen erfaring. Vi bor i hus med egen hage. Vi ønsker fortrinnsvis at passe en røitefri hund, da vi har en del allergi i familien.

Spesielle ønsker
Familie på fire ønsker at passe en liten hund iblant. Hunden skal helst være røitefri, da vi har en del allergi i familien.

Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Carine Quille

0555 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student som bor i Oslo, ønsker meg å passe en hund da jeg ikke kan kjøpe en på fulltid enda☺️


Bilde av

Emilie Dorthea Fiskaaen Ellingsen

5015 Bergen

Dyrepasser
Hund

Hei! Mitt navn er Emilie og jeg er en 22 år gammel student fra Haugesund! Jeg er oppvokst med hund, har hatt en shih tzu og har nå en malteser som familiehund! Etter at jeg flytta ut for å studere kjenner jeg virkelig savnet etter å ha en liten firbeint venn å tilbringe tid og gå tur med! Jeg bor i et kollektiv midt i Bergen sentrum, med to andre jenter, hvor det er god plass til en liten venn. Jeg er veldig glad i å gå tur og liker å tilbringe tid med hunde og dyr generelt!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill hund til turer i marka og vil prøve meg som hundehjem.

Bilde av

Marianne Svendsen Kofoed

0194 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en hundeglad, snill og aktiv person som savner å ha en hund å gi omsorg til etter at min portugisiske vannhund gikk bort. Jeg er kunnskapsrik og trygg med hunder, og tar ansvaret på alvor. Du kan trygt overlate hunden din til meg!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund til kos og turer i byen/marka. Må være en allergivennlig hund.

Bilde av

Dorte E. Nordby

4350 Kleppe

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg og mannen min er oppvokst med hunder og katter. Vi har lyst og kapasitet til å være hunde/katte- passere i helger/ ferier. Vi har to barn som også er glad i hunder/ katter. Vi er rolige, tålmodige og kjærlige.


Bilde av

Ida Forbord

7037 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim med to venninner i en firemannsbolig. Vi er alle opptatt av friluftsliv å liker å gå turer. Hele livet har vi selv hatt hunder å trives svært godt sammen med dyr generelt. Vi ser frem til å hjelpe, og håper på positive tilbakemeldinger.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund som kan være hjemme hos oss å liker å gå tur.