Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Helen Lian

1407 Vinterbro

Dyrepasser
Hund
Katt

Er en 20 år gammel jente fra Vinterbro! Som person er jeg en positiv og energisk jente! Har selv katt og hund så vet nøyaktig hva de trenger! Har vokst opp med katter og hunder hele livet og vet hvor mye ansvar det krever er å ha dyr. Har aldri vært dyrepasser for noen andre før men høres veldig interessant ut når jeg er så glad i dyr! Kan begynne fra og med August. :D


Bilde av

Liridon Krasniqi

1184 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er 31 år gammel gift mann, som eier katt (Simba). Jeg har erfaring med Golden retriever og border collie. Har ingen hund nå, men savner menneskets bestevenn. Skulle gjerne kjørt/ adoptert en, men er ikke i posisjon til å være ansvarlig i fulltid. Derfor ønsker jeg å passe deres hun i deltid, over flere dager også. Jeg jobber som jobbkonsulent og det er mye hjemme kontor og kona og jeg er alltid hjemme, derfor vil hunden deres ha en å være med gjennom hele dagen. Vi er glade i å gå tur sammen som ektefeller og skulle hatt med en hun på våre daglige turer.

Spesielle ønsker
Vant med katt eller åpen for å prøve å kommunisere og bli kjent med vår katt

Bilde av

Albertine Lundgren

0190 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 25år gammel kvinne som jobber som utøvende dansekunstner. Ved siden av dette jobber jeg også hos Sats som instruktør. Grunnet covid-19 jobber jeg nå som testmedarbeider for Oslo kommune. Har veldig fleksibel arbeidstid og ser frem til og kunne dedikere mye tid til din hund! Jeg har erfaring med hund fra tidligere, og vokste opp med en liten Lhasa apso med navn Pia som barn/ungdom. Senere har jeg passet en god del hunder. Og har vært fast hundepasser for en dverg pincher (Selma) de siste 2.årene, som dessverre forlot oss i Desember i fjor. (Referanse fra eier om ønskelig) Jeg bor i en relativt stor leilighet på Tøyen i Oslo sammen med en venninne. Håper jeg er kvalifisert til å passe din hund!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av liten hund til tur og lek!

Bilde av

Vibeke Lie

0850 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 (2 ungdom på 14 og 17) som ønsker å passe en hund i blant. Vi bor i et hus med hage tett på marka. Alle i husstanden liker turer i skog og mark og er glad i hund. Vi vurdere å kjøpe hund og trenger derfor å øve oss litt.

Spesielle ønsker
Vi ønsker å låne en liten hund som vi kan gå tur og kose med????

Bilde av

Oda Nisja

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er 23 år gammel og går siste året på en bachelor ved Krigsskolen. Jeg bor på Løren med samboeren min Sondre som jobber som offiser i Nord-Norge. Jeg er veldig glad i dyr og vil gjerne hjelpe hundeeiere med pass. Jeg er en aktiv løper som elsker å tilbringe tid ute, derfor vil jeg gjerne passe hunder som har behov for/liker trim i hverdagen sin.


Bilde av

Kristiane Brekkhus-Larsen

3151 Tolvsrød

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 16 år gammel jente som elsker dyr! Jeg har gått tur med diverse hunder så lenge jeg kan huske, tidligere eid kanin fra jeg var liten og hatt fôrhest en god stund. For øyeblikket har jeg verken fôrhest eller kanin selv og savner en firebeint venn å passe på. Jeg er ansvarsfull, tilgjengelig stort sett hele tiden, veldig glad i gå turer og flink til å ta vare på dyr. Gleder meg til å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Sosial og ansvarsbevisst jente på 16 ønsker selskap av en firebeint kosevenn til å gå turer med å bli kjent med:)

Bilde av

Xianghe Kong

0655 Oslo

Dyrepasser
Hund

Mor og datter som ønsker å lære mer om hunder.

Spesielle ønsker
Mor og datter ønsker selskap av barnevennlig hund til turer.

Bilde av

Solveig Anita Gamst

3074 Sande i vestfold

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er en 17 år gammel jente, jeg har veldig lyst på hund men min mor sier at det er lurt å starte med å passe hund. Jeg bor i Sande i vestfold. Jeg er en veldig kjerlig person, det samme med min mor. Vi har to katter så hvis du har en katte vant hund hadde dette vært fint.

Spesielle ønsker
Trening til pass av hund og til selskap. Også fordi jeg trenger noe som kan få meg ut etter min far døde i 2020 så har det vært vanskelig å ha motivasjon og dette er noe som kan hjelpe meg med å komme meg ut.

Bilde av

Gro Marie

3188 Horten

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er 45 år, og veldig glad i hunder. Jeg er vokst opp med en Lakeland terrier og vet hva hund på daglig basis krever. Jeg er veldig glad i å gå tur i skogen og savner tidvis en hund å kose og gå tur med. Kan desverre ikke ha egen hund på heltid. Jobber deltid. Jeg håper derfor å finne en liten til mellomstor hund jeg kan ta med på tur etter avtale i Hortens- området. Jeg har også 2 barn som er glad i dyr som kan bli med hvis turen skjer i helgene. Men dette er ikke et must. Jeg er omsorgsfull, glad i god kommunikasjon og opptatt av å behandle hunden i tråd med eiers egne ønsker.

Spesielle ønsker
Veldig glad i små- mellomstore hunder. Kan ikke ha egen hund på heltid. Går gjerne tur- leker og koser med hunden din på avtalt tidspunkt. Ansvarlig og omsorgsfull.

Bilde av

Cecilie K.

Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har selv en katt på 9 år og en katt på 17 år. God erfaring med pass av dyr, og særlig katter.


Bilde av

Torunn Golberg

Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Så hyggelig at du kommer innom min profil. Jeg er en dyrevandt kvinne som er oppvokst på gård. Da jeg nå tilbringer mye tid hjemme savner jeg svært å ha en turkompis. Hos meg kan jeg gi en hund et ekstra hjem å være glad i med mye kjærlighet og mosjon, både fysisk og mentaltrening hvis det er nødvendig. Jeg bor sentralt i Lillestrøm så har mange fine turområder i umiddelbar nærhet. Hvis du vil vite mer om meg ta gjerne kontakt! Mvh Torunn :)

Spesielle ønsker
Ønsker en relativt rolig hund som liker tur og kan tilbringe noe tid i leilighet. Må derfor kunne ta heis (ingen krav men ønske)

Bilde av

Nora Funkqvist

Oslo

Dyrepasser
Hund

Aktiv og meget turglad jente søker hunder å lufte! Tilbringer mye fritid i marka og på løpetur. Alltid vært veldig glad i dyr, spesielt hunder. Har aldri hatt egen, men vurderer nå å skaffe oss en, samboer og jeg. Har noe erfaring fra turer med venners/families hunder og hundekjøring, ellers åpen for å lære. Jeg jobber på dagtid i ukedagene, men samboer har hjemmekontor og er fleksibel.

Spesielle ønsker
Passer gjerne aktiv hund til lengre turer/løpeturer, også i marka. Spesielt glad i sibirsk husky, alaskan malamute, akita inu og grønlandshund, men åpen for alt!

Bilde av

Benjamin Ellefsen

Elvenesvegen 46

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Jeg og min samboer ønsker oss hund etterhvert, men har ikke mulighet til hund slik vi bor nå i leilighet. Jeg jobber offshore og har fri dagtid for turer, min samboer har kontorstilling 8-16. Vi er ikke oppvokst med hund, men med katter. Vi går turer nesten hver dag, både korte turer i nærområdet eller opp fjell i Bergens området.

Spesielle ønsker
Ønsker snill hund til både korte og lange turer.

Bilde av

Hedda Pedersen Nymo

0352 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en aktiv jente som trives godt med dyr. Å ha med en hund på tur hadde bare vært koselig!

Spesielle ønsker
selskap av hund til løpeturer men også tur i marka.

Bilde av

Isabøl Goethals

7025 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en ung jente på 27 år som er kjempeglad i dyr. Jeg eier selv en hannhund som elsker andre hunder, uansett kjønn. Han er leken, snill og elsker å gå lange turer med matmoren. Vi ønsker å passe på en hund i perioder på maks 4. uker. Hunden din kommer til å være med oss ute på tur hver dag og kan gjerne bo sammen med oss. Jeg har gått på en hundetrener/hundeinstruktør utdannelse. Kanskje vil du at jeg skal lære hunden din noen triks eller hjelpe til med innlæring på noe? Hvis jeg passer din hund kan den bo sammen med oss. Isabel (hundepasser'n) bor sammen med Lars (samboer) og Aiko (samojedhund, født i oktober 2019) på Ugla/Bjørnebyen. Vi har en hage og har marka veldig lett tilgjengelig for å gå lange turer og litt kortere lufteturer. Vi gjør masse forskjellig: kløv, litt løping, kickbike, ... Alt kan gjøres i dobbeltspann :) Gleder oss å høre fra dere som trenger en hundepasser! KATTEPASSER Min hund har ikke vært så mye i kontakt med katter. Tar derfor ikke betalt hvis jeg skulle passe din katt. Hunden min er snill og grei så det burde gå fint, men en tilvenningsperiode kan være lur for begge parter! :) Vi elsker katter her i huset :)


Bilde av

Camilla Skogstad Bull

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire, to voksne og to gutter på 5 og 8 år, som ønsker oss en hund vi kan passe i helger innimellom og deler av ferier. Begge guttene er rolige og flinke med hunder og jeg er selv vokst opp med en engelsk setter. Vi er en aktiv familie som bor i nærheten av marka og ønsker å kunne ta med oss en firebent venn på våre mange turer.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en hund som er snill med barn og har et vennlig gemytt.

Bilde av

Zoé

Drammen

Dyrepasser
Hund

Jeg er en snart 18 år gammel jente som er super glad i hunder! Ettersom jeg er permittert og mye hjemme leter jeg etter en gøy jobb som samtidig kan holde meg aktiv ettersom jeg er en toppidretts utøver. Jeg er klar for å gå eller løpe turer med din lille kompis som holder oss begge i form:) Jeg kan også passe hunder hjemme hos deg så lenge jeg får det jeg trenger av utstyr:) Trenger du hundepass eller lufting så er det bare å sende en melding for å høre om når jeg er ledig!:)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til å gå tur eller løpe med:) God trening for oss begge:)

Bilde av

Victoria Johansen

2850 Lena

Dyrepasser
Hund

Dame på 31 som bor med min sønn på 3,5 år og samboer på Toten. Hatt hunder som bla rottweiler, schæfer, labrador og dansk svensk gårdshund. Aktiv familie som er glad i å være ute og på tur. Vi ønsker å passe hund over lengre tid/periode.

Spesielle ønsker
Aktiv familie på 3 ønsker å være fôrvert/ avlastningshjem over lengre periode.

Bilde av

Amalie Christin Winger-Eliassen

1178 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er en veldig aktiv jente som bor i Oslo. Bor med en veninne på Nordstrand. Elsker hunder, men vil gjerne passe på litt hunder og vurdere før jeg selv kan kjøpe en hund. Jeg elsker p gå på turer, jogge. Jeg har hytte i Hemsedal, og er mye der også å står på ski.

Spesielle ønsker
Helst husky som jeg kan ta med på lange turer og ski

Bilde av

Pernille Villard

0559 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er fire hundeglade jenter som alle har erfaring med hund fra tidligere.