Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

John Lysfjord

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Barnefamilie på 4 med stort hus i fint turområde for hunder. Har erfaring med hund, katt, kanin, rotte og akvariefisk. Interessert i alt mulig. Har hjemmekontor så vi er ganske fleksible med passetiden.

Spesielle ønsker
Ønsker snille dyr som tåler barn (6 og 11 år). Vi vil prøve oss på forskjellige dyr for å se hva som passer best for oss.

Bilde av

Åshild Malmin

4317 Sandnes

Dyrepasser
Hund

Mitt navn er Åshild, er 22 år gammel og bor i Sandnes. Jeg og min samboer har lenge hatt lys på hund men vil først prøve det ut for vi kjøper en selv. Vi begge liker å gå turer og har mye tid til overs. VI jobber fra 07.00-15.00 hver dag, men hender ofte at min samboer har hjemmekontor. Vi er også mye ledige i helger og i ferietidene. Gjerne ta kontakt om dere skulle ha nogen spørsmål :)


Bilde av

Angela Tryggvason

1793 Tistedal

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 5 som ønsker å bli avlastningshjem for en hund. Vi har hatt hund tidligere og går en del turer og føler at det hadde vært veldig gøy med en hund i livene våre. Vi er mye hjemme så den vil ikke bli masse alene. Barna våres er veldig glad i dyr og vi har fler hunder i den forlengede familien vår. Så, har du en hund og trenger litt avlastning, kanskje du føler at du ikke er hjemme nok, da kan vi hjelpe deg! Vi kan gi hunden din masse oppmerksomhet, kjærlighet å turer. Vi håper på en god match, og det bør jo være litt regelmessig sånn at man får et tryggt og godt forhold til hunden. Vi har også to katter så den kan ikke være ahgressiv mot katter????

Spesielle ønsker
Familie på 5 vil gjerne ha hund på deltid, vi er mye ute og går tur og vier veldig glade i dyr. Barnevennlig og kattevennlig med middels aktivitetsnivå.

Bilde av

Håvard Hermann

7654 Verdal

Dyrepasser
Hund

Gla i å være ut i naturen, Godt vandt med hunder, spesielt engelsksettere, har aldrig hatt hund selv.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til turer og for kjenne på om jeg skal skaffe meg en selv.

Bilde av

Alexander Berge Stakkestad

3221 Sandefjord

Dyrepasser
Hund

Student på 28 år som ønsker å passe og gå tur med hund. Ønsker meg en hund på sikt og vil gjerne få litt mer erfaring først.

Spesielle ønsker
Skal på hyttetur fra 28/10 til 03/11 og kunne gjerne tenkt meg selskap av en hund om noen trenger pass :)

Bilde av

Maren Rørvik

5006 Bergen

Dyrepasser
Hund

f. 1996 Jobber hjemmefra i Bergen, og skal fullføre bachelor V21. Har vokst opp med Border Collie hjemme på Østlandet. Jeg har planer om å kjøpe Whippet når økonomi og livssituasjon tilsier det, men kunne tenke meg selskap av hund når det passer seg i mellomtiden.


Bilde av

Lene Sandvik

Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei!!! Jeg er en dame på 32 år fra Kristiansand som for tiden bor i en romslig leilighet i Oslo mens jeg tar master i farmasi. Jeg er mye ute på tur og elsker å være i skogen, gjerne med overnatting i telt. Jeg har veldig lyst å passe hunder, enten det er en gåtur, over en helg eller lengre perioder. Jeg har mye tid og kjærlighet til overs! ;) Jeg har også passet på en del hunder før, og har alltid kost meg veldig med det! Hadde vært veldig gøy hvis du vil vurdere meg til å passe på hunden din! :)


Bilde av

Camilla Iversen

5031 Bergen

Dyrepasser
Hund

Mitt navn er Camilla


Bilde av

Cecilia Thiis-Evensen

0267 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Cecilia


Bilde av

Ida Ivonne Ramírez

8028 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim. Jeg bor nå i en leilighet i Bodø for å kunne utdanne meg til å bli dyrepleier. Jeg er veldig glad i turer og ekstremt glad i dyr! Hunden din vil være i gode hender hos meg. Jeg har vokst opp med hund, katt og undulat så er godt vandt med dyr. Jeg er blid, omtenksom, punktlig og vil ta meget godt vare på kjæledyret ditt om du gir meg muligheten. Jeg har god plass i leiligheten og et masse plass på plenen like utenfor.


Bilde av

Kristina Åsmo

0550 Oslo

Dyrepasser
Hund

Har god efaring med hund da jeg selv har vært hundeeier i 9 år. Savner å ha en hund i hverdagen og vil gjerne gå tur eller passe din firbeinte bestevenn. Kan love deg ett hundevennelig hjem med mye kos.

Spesielle ønsker
Ønsker å ha selskap av en firbeint venn på tur :)

Bilde av

Sandro Stanojevic

5015 Bergen

Dyrepasser
Hund

Mer info kommer


Bilde av

Merete Sillesen

Stangslia 4, 3179 Åsgårdstrand

Dyrepasser
Hund

Jeg er en hundekjær bestemor som savner en turvenn og en kompis hjemme. Er frilansjournalist, stort sett med hjemmekontor, men med noe reising. Bor med mann, ingen hjemmeboende barn, men barnebarn på besøk innimellom. Hus med hage, ikke inngjerdet. Flotte turområder rett utenfor døren. Har erfaring med alt fra Dachs til Bouvier. Ønsker en middels hund, i hvert fall ikke en som er kjempestor og drar mye. Passer gjerne fra timer til dager og uker. Bor innimellom i leilighet på Lørenskog, men passer helst i Åsgårdstrand, hvor det er flotte forhold for hunder. Ønsker kun én hund av gangen.

Spesielle ønsker
Voksent par (60+) ønsker en snill og glad hundekompis til turer og hygge hjemme i Åsgårdstrand. Er hundevante, men ønsker ikke en altfor stor hund. Masse kos og kjærlighet, turer og lek. Vinn-vinn for alle parter. :-)

Bilde av

Tereza B.

0575 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei 24 år gammel jente som har vokst opp med dyr. Vi har alltid hatt katter og hunder og det førte til at jeg er en stor dyrelsker nå. Å gå turer med hund eller kos med katt er bare glede! Siden jeg er en deltidsstudent, har jeg tid til litt ekstra jobb og jeg vil gjerne passe dyret deres.

Spesielle ønsker
Vil gjerne ta hunden din på tur eller passe katten din/hunden/smådyret mens du er borte.

Bilde av

Mona Solberg

1353 Bærums verk

Dyrepasser
Hund

Hei. Vi er en familie på 4 som bor på Bærums Verk ved skogen. Vi ønsker gjerne å passe en hund i helger og på ettermiddager. Begge voksne i familien har vokst opp med hunder. Barna er 7 og 10 år, og ønsker seg veldig gjerne en hund. Vi voksne tenker at det er mye ansvar å ha hund, og ønsker derfor å ha en hund til låns.

Spesielle ønsker
En snill familievennlig hund, som kan være hjemme alene når vi er på jobb, og som ellers vil få mye omsorg, tur og kos.

Bilde av

Agathe Sorflaten

0173 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg er ei dame med en datter på 8 år, og vi vil gjerne passe en hund noen ettermiddager i uka. Til lufteturer og lek. Jeg har kjennskap til hund, og trives godt med dyr. Vi bor rett i nærheten av en park med fine turmuligheter. Også mulighet for pass i ferier.


Bilde av

Emma Hegre

4365 Nærbø

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, er 16 år gammel jente går på Videregående i Egersund, som elsker dyr og har dyreerfaring med å jobbe gratis hos en dyrlege i helgene i 2-3 år men ikke nå lenger, har hund selv og har hatt 7 katter før. Jeg bor på Nærbø. Jeg ønsker å få betalt arbeid siden jeg vil tjene litt penger i ferien og generelt. Jeg er snill, omsorgsfull, respektfull over mennesker og dyr. Om du ikke får kontakt med meg her så send e-post eller melding til, e-post: EmHegre@gmail.com telefon: 99308118

Spesielle ønsker
Ønsker å passe hund/katt osv i høstferien

Bilde av

Reidun Norvoll

Bærum

Dyrepasser
Hund

Hei, vi er et voksent ektepar bor i hus ved Haslum i Bærum og nær marka. Vi har hatt flat tispe i over ti år som døde nylig og savner hund. Vi er mye ute i skogen og på fjellet mm. Kan gjerne være avlaster til snill flat, retriever, setter e.l Av til også på dagtid når vi jobber hjemme.

Spesielle ønsker
Vi passer gjerne flat/retriever/ setter til turer og selskap

Bilde av

Ida Johansen

5101 Eidsvågneset

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr
Dyreeier

Jeg er Ida og er en jente på 19 år som er veldig dyreglad og god erfaring med de fleste raser


Bilde av

Linn Bjørkeng Mærli

Asker, Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, Vi er en familie på 4, to jenter på 9 og 13 år. Vi bor i Vollen i Asker, er veldig glad i sjøen og å være på tur. Vi har veldig lyst til å passe en hund av og til, da vi ikke har helt tid til å ha en selv ennå. Vi ønsker å passe en Australsk Cobberdog, da et av barna er allergisk, men reagerer ikke på denne hundetypen.

Spesielle ønsker
Australsk Cobberdog, som liker å gå på tur.