Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Helle Kiel Bjørke

0281 Oslo

Dyrepasser
Hund

22 år gammel jente fra Trondheim som er oppvokst med dyr . Jobber ca 70% så har noen dager her og der der jeg gjerne kunne tenkt meg å gå tur med hund. Savner veldig å ha dyr, men har ikke mulighet til det selv akkurat nå. Vant til hunder i alle størrelser.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til turer/joggeturer et par ganger i uka da jeg har fri eller kvelder.

Bilde av

Geir

1784

Dyrepasser
Hund

Har en sønn på 12 og et halvt som er interessert i hund. Han og jeg kan gå lufteturer med hund.


Bilde av

Susanne Leithaug

0572

Dyrepasser
Hund

Jeg vil jo egentlig ha hund men så har jeg ikke tid så hvorfor ikke passe din litt ? :) Er veldig snill !


Bilde av

Sarah Scott Henriksen

0173 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie med 2 barn på 7 og 10 år. Ønsker å prøve oss som hundepassere før vi eventuelt går til anskaffelse av egen hund. Bor sentralt i Oslo.


Bilde av

Joachim Kvamme

1405 Langhus

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er en mann på 30 år. Jobber fast på Oslo-Kiel ferja der jeg er ute 2/2 uker av ganger. Som det selv sier seg er jeg veldig glad i hunder. Har aldri før jobbet som hundepasser men har alltid hatt hund i familien da jeg vokste opp så er godt vant til disse flotte dyrene :) bor i Langhus sammen med min samboer og vi kunne veldig gjerne tenk oss å ha en liten en å passe på i våre friuker. Glade i å gå turer og bor rett ved flotte turområder som vi ofte går i.

Spesielle ønsker
snill hund.

Bilde av

Roy Vidar Rugset

1385 Asker

Dyrepasser
Hund

Hei. Har vokst opp med hund, og vi har dessverre nylig måtte si farvel til vår trofaste følgesvenn gjennom 12 år, vår store og gode Zorro. Har også vokst opp med forskjellige hundetyper fra barndommen og opp. Zorro var en stor Schæferhann på 48 Kg, så vi har god erfaring med større hunder. Ellers er vi en familie på fire med to gutter på 7 og 9 år som liker oss på tur i marka eller på hytta til fjells. Usedvanlig glad i hunder, og ser da på muligheten for å "låne" en hund inni mellom til vi evt. blir klare for å skaffe vår egen igjen.

Spesielle ønsker
Familie som er veldig glad i hunder med lang erfaring med hund ønsker å passe hunder for turer, evt. helger osv. Hunden bør være vant til/Akseptere barn, men disse har blitt relativt store og vet hvordan man skal oppføre seg rundt en hund.

Bilde av

Marianne Fagerland

4028 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei :) Jeg er en 24 år gammel kvinne med samboer og en liten Chihuahua gutt. Vi ønsker å hjelpe andre med å passe dyrene deres :) Vår hund er kastrert, veldig koselig hund som elsker å få nye venner. Store og små :) Vi er tur mennesker men liker godt å kose oss med en film på TV. Jeg jobber som nattevakt i kommunen og samboeren er tømmermann. Så vi er alltid hjemme. Send oss gjerne en melding med spørsmål :)

Spesielle ønsker
Vi ønsker oss selskap til tur, leke kompis til vår hund. Kose med smådyr som trenger stell og kjærlighet en helg/ langhelg eller ferietur. Vi passer gjerne en pusekatt da vår hund er godt vant med katten vi hadde.

Bilde av

Sara Linnea Tangen Borud

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en rolig, aktiv, og hundeelskende barnevernspedagog som håper på å kunne bidra med avlastning/ pass for en eller to firbente der ute


Bilde av

Gro Helen Preston

5535 Haugesund

Dyrepasser
Hund

Den som ønsker å være dyrepasser er min sønn Thomas, 15 år. Frilufts-og speidergutt som har drømt om hund hele livet. Det har ikke latt seg gjøre å ha hund så langt, og da er drømmen å kunne gå tur med en eller flere hunder mange ganger i uka.

Spesielle ønsker
Ønsker å kunne gå tur med hund både i nærmiljøet og i marka.

Bilde av

Stina Kastet

Heimdalsgata 30 0561 oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei! Jeg er en jente på 28 år. Jeg bor alene i egen leilighet på Tøyen, rett på nedsiden av botanisk hage. Jeg er godt vandt med hund fra barndommen, og har lekt med tanken om å skaffe meg egen hund en god stund nå. Jeg kunne tenke meg å ha en hund på deltid for å se om det er riktig for meg, og også for min fremtidige hund, å kjøpe meg hund akkurat nå. Jeg jobber som skuespiller og musiker, så hunden må tåle at jeg synger litt i leiligheten, og også å være hjemme alene en arbeidsdag. Ellers er jeg åpen for de fleste små og mellomstore hunder. Dersom noen har behov for litt hjelp, og tenker at jeg og deres hund kan komme godt overens, håper jeg dere tar kontakt! Stina

Spesielle ønsker
Ønsker å passe liten/mellomstor hund i korte og lange perioder

Bilde av

Camilla Antonia Hansen Granum

0752 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei , Vi ønsker å passe en hund for noen som trenger avlastning da vi ikke har kapasitet til å skaffe oss hund på heltid. Vi har hatt hund tidligere og er meget glad i dyr. Er en familie med to jenter på 7 og 9år som har veldig lyst på hund.

Spesielle ønsker
Liten eller middels stor hund. Gjerne en som kan bli med på skiturer og er glad i barn.

Bilde av

Monica Ottesen

1412 Sofiemyr

Dyrepasser
Hund

Jeg ønsker meg en hundeløpekompis i Sofiemyrområdet i Oppegård Kommune. Jeg løper ca 3 ganger i uken i skog og mark. Trenger hunden din ekstra trim, er det bare å ta kontakt. Jeg er 41 år gammel og har god erfaring med dyr.

Spesielle ønsker
Ønsker en hund som løpekompis 2-3 ganger i uken!

Bilde av

Elin Cappelen

0378 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei Min mann og jeg bor i Husebygrenda i Oslo men 2 gutter på 9 år og 3 år. Vi passer gjerne en barnevennlig hund i helger. Vi er ofte på vår hytte i Telemark og går på ski så hunden må kunne være med på skitur. Min mann har hatt hund mesteparten av sitt liv men ikke de siste årene grunnet mye jobbing. Barna elsker dyr og spesielt hunder. Vi bor fint til for turer ved et skogholt og gardeskogen og mærradalen.

Spesielle ønsker
Familie på 4 ønsker å passe barnevennlig hund som liker tur i skogen og kan være med på skiturer. Min mann har jobbet med hunder og er godt vant med hund.

Bilde av

Grit Morawietz

1712 Grålum

Dyrepasser
Hund

Har en Flat hannhund på 13mnd.


Bilde av

Emilie Espinoza

1363 Høvik

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg heter Emilie og er en jente på 20 år. Jeg bor på Høvik i Bærum og er glad i å være ute. Har nettopp mistet hunden min etter 12 år, og er veldig interessert i å kunne tilbringe litt tid sammen med hunder.

Spesielle ønsker
Ønsker å tilbringe tid sammen med en hund som er glad i kos og tur.

Bilde av

Trond Kråkenes

1256 Oslo, Oslo/Akershus.

Dyrepasser
Hund

Vi er et par på ca 50 år som bor i Oslo. Er veldig glad i hunder, men kan ikke ha selv pga allergi. Har også en voksen sønn som elsker hunder. Liker å være mye ute. Har tidligere passer en Jack russel. Ønsker å passe hund i helger og ferier.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund som er rolig inne, men som liker å være ute på tur.

Bilde av

Helene Dahlsveen

4900 Tvedestrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Helene, og er 19 år. Jeg har alltid vært glad i dyr og har hatt både katt og hund vekselsvis hele livet. Jeg har også drevet med hest i noen år. Jeg går vgs i Tvedestrand. Derfor er jeg ikke tilgjengelig i skoletid. Skoledagen slutter senest 15.20, og etter det er jeg tilgjengelig hver dag man-fre. Jeg er også tilgjengelig i helgene.


Bilde av

Janne Ekeli

svinndal

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Ettersom jeg ikke har tid til å ha eget dyr for tiden ønsker jeg gjerne å hjelpe andre som trenger dyrepass. Jobber normal kontortid og fri i helger. Dyret bør tåle å være alene hjemme i 8-9 timer dersom jeg skal passe i ukedager. Bor i enebolig i rolige omgivelser med turterreng i nærheten. Har tidligere hatt både hund (Whippet), katt og fugl. Ikke fremmed for å passe andre arter :)

Spesielle ønsker
Hjerterom til smådyr :)

Bilde av

Nikita Amber Abbas

0675 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei, mitt navn er Nikita. Jeg går til vanlig på linjen barn og ungdomsarbeider med studiespesialisering. Jeg er en aktiv person, med aktiv mener jeg at jeg jobber i flere rettighetsorganisasjoner og veldedighetsorganisasjonen. Juleferien, påskeferien, vinterferien, sommerferien og høstferien er travle tider. Tider hvor man får besøk, reiser bort og gjerne får mye familiebesøk. Under denne tiden er det viktig at dyret blir godt ivaretatt For du som eier kan bli opptatt, og vil kanskje reise bort. Det kan være vanskelig å finne en som kan passe dyret i mellomtiden, og derfor er det viktig at du også kan være trygg på personen. Jeg anser meg selv om en du kan stole på. Jeg er kjempe glad i dyr, og tar kun på meg ansvar jeg vet jeg kan ha. Det er også mulig å stille meg spørsmål, og selvfølgelig søke meg opp på nett. Men jeg vil anbefale å ta kontakt med meg om det er noen spørsmål. Jeg har også selv hatt flere dyr, blant annet kaniner. Min forrige kanin var 14 når hun måtte avlives. Det er bilder av henne i den Store kaninboka sin gruppe på Facebook hvis det er ønskelig. Jeg bor i Oslo, og derfor passer jeg kun ditt familiemedlem som kan reise ned hit eller bor her allerede. Jeg tar 50 kr per uke, grunnen til dette er ikke fordi jeg ikke er kompetent, men fordi jeg vet hvor dyrt det å passe dyr kan være. Uansett så er jeg veldig glad i dyr, så det gir meg bare mer glede å passe de. Som tidligere sagt, passer jeg kun dyr i ferier, spesielt fordi det er da jeg kan sette mitt fulle fokus på ivaretakelsen. Jeg bor alene i en leilighet, så derfor er heller ikke det et problem. Bur, og mat må medbringes eller kjøpes inn på forhånd. Jeg betaler ikke for mat eller andre ting dyret vil trenge under oppholdet hos meg, men hvis dyret blir syk eller lignende er det en selvfølge at jeg tar med dyret til nærmeste dyreklinikk og betaler til du som eier er tilbake. Gjerne ta kontakt!

Spesielle ønsker
Trenger du dyrepass i ferien? Da er jeg et av det beste og billigste løsningene. Jeg har passet på dyr tidligere.

Bilde av

Omar Mohamed Ahmed

Ullevålsveien 85 c

Dyrepasser
Hund

Jeg er en mann på 32 år som bor i Oslo. Jeg er utdannet spesialpedagog men jobber i dag som musiker. Jeg utrolig glad i hunder men har per dags dato ikke tid til å ha en hund fulltid ettersom arbeidstiden varierer veldig. Men har perioder som er roligere og da ønsker jeg å passe hund :-) Har passet hunder flere ganger før over både korte og lengre perioder, så hundepass er ikke noe nytt for meg. Bor på Adamstuen og har grei størrelse på leilighet, samt tilgang på fine uteområder i nærheten. Kan gjerne bo i sentrum, men det er ikke noe krav. Bare å stille meg spørsmål om det er noe dere lurer på :)

Spesielle ønsker
Gjerne hunder som er stuerene.