Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Om oss

Passop bidrar til en enklere og mer innholdsrik hverdag for både dyr og dyrevenner. På Passop kan du søke deg frem til alt fra hyggelig firbent turselskap til erfarne trenere for hund og hest, - vi inkluderer alle slags dyr og mennesker, i hele Norge. Passop tror på at de beste livsvilkårene for både dyr og mennesker oppnås gjennom å dele ansvar, dele erfaringer og dele gode opplevelser.

Vi formidler kontakt mellom dyreeiere og dyrepassere

Bruk tjenesten på to måter; enten som dyreeier eller som dyrepasser

Alternativ 1: Finn en dyrepasser

 • Steg 1: Finn ideell dyre­passer

  Søk ut fra dine ønsker om tidspunkt, erfaring og evt. pris

 • Steg 2: Kontakt dyre­passer

  Hvilke dyr har du lyst å passe, og hvor har du lyst å passe dem?

 • Steg 3: Møt dyre­passer

  Send melding og avtal detaljer rundt tid og sted

Alternativ 2: Finn et dyr å passe

 • Steg 1: Finn ønsket dyr

  Søk ut fra dine ønsker om dyr, rase, tid og evt. betaling

 • Steg 2: Kontakt dyrets eier

  Send melding og avtal detaljer rundt tid og sted

 • Steg 3: Bli dyre­passer

  Møt dyreeier og din nye dyrevenn

Kontrakter og sikkerhet

Om trygghet

Aldersgrense 16 år

Ifølge norsk Lov om Dyrevelferd skal selvstendig ansvar for dyr ikke overlates til barn under 16 år. Passop følger denne aldersgrensen for registrering, og all kontakt mellom barn og dyr er i henhold til loven underlagt den foresattes ansvar.

Vern om ditt privatliv

Vær alltid forsiktig med å gi fra deg personlige opplysninger på nett, og oppgi aldri kontodetaljer til uvedkommende. Passop anbefaler at all kontakt opprettes via vår meldingstjeneste, og at dere avtaler minst ett møte på offentlig sted før eventuell overlevering av dyr. Utvis forsiktighet og fornuft i møte med nye kontakter, og stol på magefølelsen din.

Dyrepass i egen bolig

Å få nye kontakter er alltid et spørsmål om tillit, og Passop fraråder sine brukere fra å la ukjente få adgang til bolig og eiendom. Dersom du trenger dyrepass mens du er bortreist, bør du unngå å oppgi den eksakte bostedsadressen din til ukjente, låne bort nøkler, eller på annen måte utsette deg selv eller dine eiendeler for unødvendig risiko.

Seriøsitet gir trygghet

Passop skal være et møtested for trygt og seriøst dyrepass, og vi ber deg straks rapportere til oss dersom du har dårlige opplevelser med noen av våre brukere. Du står også fritt til selv å fremvise attester og referanser fra fornøyde kunder.