Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Maria

0350 Oslo

Dyrepasser
Katt

Eg er utruleg glad i kattar. Etter sommaren har er eg mykje ledig tid til å passe på og leggje tilrette for at din(e) katt(ar) skal ha høg livskvalitet, same kva det inneheld for den enkelte. Kan til og med stille med gratis eigenskriven låt til din(e) katt(ar), masse lek, tilrettelegging for diverse behov den enkelte katten har og kvalitetskos.

Spesielle ønsker
Kan passe på katt, kanin og hamster, moglegvis fugl, over alt (!) over lengre eller kortare tid, så dei ikkje treng å vera åleine og ha dårleg livskvalitet- så lenge det også følg med losji.

Bilde av

Jan Petter Lie

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, bor sammen med datter på Rygge som kan støtte med dyrepass.


Bilde av

Torgeir Viddal

4309 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Glad i dyr


Bilde av

Oda Marchand

0168 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei :) Jeg kan passe katten, fuglen eller hunden din i sommer, posten, hagen, planter og leiligheten samt andre ærend, mot at jeg bor i leiligheten din (betaler strøm og depositum). Jeg bor for tiden i Ungarn (student), og er usikker på hvordan bosituasjonen blir under og etter sommeren, da jeg er i gang med jobbsøking, skal på sommerskole på UiO, og med sannsynlighet for at jeg også skal tilbake til Vestlandet en stund. Ting er fleksibelt men også uavklart: det byr på muligheter. Tidligere har jeg passet katter og hunder på denne måten for venner og bekjente. Jeg er kjærlig og tålmodig med dyrene. Jeg har vokst opp med boardercollie, og moren min har en African grey. Det gjør ikke noe om hunden trenger mosjon, men på dagtid kan det hende jeg er noe borte på forelesning på sommerskolen/ deltidsjobb på polet. Jeg er ryddig og ordentlig, har en master i statsvitenskap og snart en bachelor i russisk. Har ellers jobbet i mange år som ekstrahjelp på vinmonopolet ved siden av, er ganske nørd på vin. Viktig for meg er det at vi blir noe kjent med hverandre før jeg eventuelt passer leiligheten og dyrene dine. Det er nødvendig for meg med noe stabilitet, derfor er minstetiden min på en uke, men aller helst rundt en mnd. Send en melding til Oda Marchand, 0047 4 1 5 5 6 8 7 6

Spesielle ønsker
Jeg passer dyrene og leiligheten din når du er borte, betaler depositum og holder det rent :)

Bilde av

Sofia Amorim

Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Sofia og kom til Norge for 1 år siden. Jeg bor og jobber i Kristiansand som optiker. Jeg har alltid hatt dyr: hunder, katter, fugler... Jeg har for tiden 2 katter. Siden jeg trenger noen til å passer på kattene mine når jeg er på ferie, vil jeg også hjelpe de som trenger det.


Bilde av

Maria Simonsen Løkkås

5350 Brattholmen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! jeg heter Maria og er en 29 åring som er veldig glad i dyr og har alltid vært det så lenge jeg kan huske. Jeg har mye erfaring med pass og stell av hunder, katter og smådyr.


Bilde av

Dennis Kristoffer Solheim

1481 Hagan

Dyrepasser
Hund
Katt

har cp og er 31 år liker alle dyr


Bilde av

Colin Johansen-Eliassen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Er en gutt på 18 år som kunne tenkt seg å passe dyr for litt penger. Har ikke noe spessielt med erfaring, så ser ikke etter dyr som er veldig krevende. Er alltid snill og rolig med dyr og tror jeg hadde vært en flink passer.


Bilde av

Mariola Domurat

0362 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg bor alene på Majorstuen. Er glad i å være aktiv og ute, hund vil gåtur kort og lang, leke, kos og kjærlighet. Jeg elsker dyr så utrolig. Det hadde vært perfekt å låne en hund og smådyr. Dyr skaper utrolig mye glede, og gir meg energi. Det er viktig for meg at hunden må være trygg på mennesker. Jeg kan ha hund over flere dager ved behov, i helger, ellers vi kan avtale om hvilken dager som passer for oss. Gleder meg til å høre fra deg.


Bilde av

Emma Margit Askø

Karmøy

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei dame på 25 år som er bosatt på Karmøy, men er fra Oltedal (nær Stavanger). Her har jeg bodd de siste 6 årene med min samboer (Morten Anders Hansen, 34 år). Sammen har vi ei jente (Edel) på snart 5 år, han har ei fra før (Vilje) på snart 11 år og de to kattene våre Robin og Fiona på 4 år :-) Vi har nylig kjøpt eget hus på Sævelandsvik med god plass og hage. Jeg driver eget firma hjemmefra, TaVo AS, og blir til våren ferdig utdannet som helsesekretær. Samboeren min er uføretrygdet (hjerteproblemer) og er hjemmeværende per i dag. Vi er begge to vokst opp i hjem med mye dyr (hund, katt, hamster, rotter, fugler og fisk) og var veldig aktive frivillige i Dyrebeskyttelsen her på Haugalandet i 2016 til 2017. Vi har selv lyst på en hund i fremtiden, men grunnet helsen til min samboer er dette noe vi avventer med.

Spesielle ønsker
Familie på fire som gjerne ønsker seg ekstra selskap i ny og ne, både til tur eller pass av dyr :)

Bilde av

Than Mupaw Tun

1920 Sørumsand

Dyrepasser
Hund
Katt

Er en positiv og engasjert person på 19 år! Fullførte vgs i fjor og er foreløpig hjemmeværende hvor jeg ofteste trener litt, går turer. Har to katter så må vite i forhånd om dyret kan eller ikke kan være rundt katter, kan evt fikses å.


Bilde av

Malin

1369 Stabekk

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Vi tilbyr hjemmebesøk hos din katt eller andre dyr som kan være hjemme når du er bortreist. Mindre dyr i bur kan ev være hos oss. Vi er en dyreglad familie som selv har katter, kaniner, hunder og høns. Har fra tidligere også erfaring med Ilder, undulater og ørkenrotter. Vi tilbyr oss å komme hjem til husdyret ditt etter avtale og kan bli en times tid.Vi mater dyret ditt, renser bur/dokasse etc. og aktiviserer den via lek og kos etter behov. Kan selvsagt oppdatere deg etter hvert hjemmebesøk og legger ved bilder av katten din om du ønsker det. Vi tar 250,-kr for hvert besøk i Bærum. Ev noe for kjøring ved lengre avstander.


Bilde av

Heidi

Østfold

Dyrepasser
Hund
Katt

Voksen dame som har erfaring både med katt og hund, men som ikke ønsker å binde seg ved å eie. Melder meg derfor inn her for å tilby pass hos meg, over kortere eller lengre perioder. Fortrinnsvis katter. Jeg bor alene, er rolig og er glad i friluftsliv. Er i full jobb, så dyret må kunne være alene hjemme en arbeidsdag.

Spesielle ønsker
Velkommen til rolige dyr i kortere eller lengre perioder.

Bilde av

Sandra Soløy

0484 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 20 år gammel, blid og rolig jente. Har vært glad i dyr hele livet, og selv hatt hund, marsvin og hamster. Har best erfaring med hund, men alle dyr er velkommen hos meg. Om du skulle lure på noe som helst, ikke nøl med å spørre! Jeg vil at både du og dyret ditt skal være trygg på meg.


Bilde av

Adriano Cardenal

Jørgen Moes Gate 3 kristiansand

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Adriano Cardenal - jeg er en 24 år gammel filosofi student i Universitet i Agder. Jeg elsker dyr og har vokst opp med masse forskjellige kjæledyr da jeg var yngre :-) Jeg har erfaring med å passe på hunder og katter av alle type størrelser og raser - og nyter veldig å gjøre alt type aktiviteter dyr liker som å gå på tur- leke, eller bare sette seg ned å være med hverandre. Savner å fylle dagene mine med 4-beinene venner som smiler og nyter livet så letter gjerne etter en måte jeg kan tilby noe jeg er riktig god på- nemlig passe på dyr med vennligst hilsen gjerne ta kontakt - er nesten alltid tilgjengelig i alle diverse type kontakt medier; adrianocardenal@gmail.com +47 41109787


Bilde av

Silje Kjeldsberg

2318 Hamar

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

jeg har vokst opp med alle slags dy. hunder, katter, kaniner, hester, sauer og kuer


Bilde av

Nicoleta Pavelescu

4658 Tveit

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg heter Nicoleta og jeg er 18 år gammel


Bilde av

Andreja Davidov

4630 Kristiansand s

Dyrepasser
Katt

Jeg kommer fra Serbia, jeg har bodd i Norge i 2 år, er for tiden uten jobb. Jeg snakker engelsk og litt norsk. Jeg har erfaring med katter. Jeg adopterte en katt for to år siden, men jeg har hatt katter hele livet. Hvis du trenger noen til å passe katten din, mate den, rense sanden og leke med den hver dag mens du er på ferie, kan du skrive til meg, jeg hjelper deg gjerne.


Bilde av

Susanne Hammer

1463 Fjellhamar

Dyrepasser
Katt

Veldig glad i katter, men har ikke mulighet til å ha katt selv pga. jobb. Ønsker derfor å kunne passe på en katt når tiden strekker til.


Bilde av

Ann Gunnarsson

3530 Røyse

Dyrepasser
Hund
Katt

Vi er en familie på 4, med barn født 2014 og 2018 (juli). Vi bor landlig til nære skog og sjø i et stort hus utenfor Hønefoss, Sundvollen. Har hatt egen hund, amerikansk cocker.