Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Silje Angell

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en fulltidsstudent som studerer ved UIB for øyeblikket. jeg har vokst opp med dyr, og har hatt katter hele mitt liv. jeg har også planer å skaffe meg en hund i nærmeste fremtid og er i prosessen med å forberede meg til dette akkurat nå. jeg og min familie har hatt hjemmekennel i et par år, så har ulike erfaring med forskjellige hunde raser og hunde personligheter.

Spesielle ønsker
ønsker gjerne å passe litt rolige og snille hunder som jeg kan gå ut på tur med, gjerne også unghunder med litt ekstra energi. Kan mate katter å tilby kos og lek i eierens hjem, også kan jeg passe smådyr hjemme hos meg.

Bilde av

Eve Julie Næss Gulliksen

2848 Skreia

Dyrepasser
Hund
Katt

Aktiv jente som gjerne ønsker seg en turkamerat i ny og ned. Har tidligere erfaring med hund, men har dessverre aldri eid en selv da tiden ikke strekker til. Ønsker gjerne å passe en hund når du måtte ha behov.


Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Carine Quille

0555 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student som bor i Oslo, ønsker meg å passe en hund da jeg ikke kan kjøpe en på fulltid enda☺️


Bilde av

Dorte E. Nordby

4350 Kleppe

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg og mannen min er oppvokst med hunder og katter. Vi har lyst og kapasitet til å være hunde/katte- passere i helger/ ferier. Vi har to barn som også er glad i hunder/ katter. Vi er rolige, tålmodige og kjærlige.


Bilde av

Ida Forbord

7037 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim med to venninner i en firemannsbolig. Vi er alle opptatt av friluftsliv å liker å gå turer. Hele livet har vi selv hatt hunder å trives svært godt sammen med dyr generelt. Vi ser frem til å hjelpe, og håper på positive tilbakemeldinger.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund som kan være hjemme hos oss å liker å gå tur.

Bilde av

Caroline Lødding

Bygdøy Alle 19A

Dyrepasser
Katt

Jeg har god erfaring med dyr fra jeg var liten av. Når jeg var liten så var jeg hundepasser for en nabo. Nå i voksen alder er jeg fosterhjem for katter. Jeg har passet en del katter. Jeg har passet kattene til min samboers mor og katter gjennom nabohjelp eller Pawshake. Jeg er veldig glad i dyr og vil det beste for de! Jeg er med på å aktivisere, sosialisere og kose med kattene jeg passer, selvfølgelig på kattenes premisser.

Spesielle ønsker
Jeg passer katter i eierens hjem. Ønskelig med et møte før jeg passer så jeg kan bli kjent med katten og hente nøkkel.

Bilde av

Nora Kolstad Morken

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har en katte prinsesse på 2 år. Elsker dyr og godt vandt med dem.


Bilde av

Emma T Mwingira

1386 Asker

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en jente på 10 år som så veldig ønsker meg en katt eller hund. Enn så lenge passer det ikke, men familien på fem vil gjerne passe hund eller katt frem til tiden er inne. Familien består av meg på 10 år, lillebror på 5, storesøster på 17, mamma og pappa. Vi ønsker å passe katt eller hund over korte perioder, eller bare å ta med dyrene ut på tur.

Spesielle ønsker
Ønsker kostete og lekne katter og hunder. Kan også prøve oss på andre dyr. Må tåle barn.

Bilde av

Egil Holmeide

tårnbyveien 387, 2013 skjetten

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en familie på to voksne og to barn på 7 og 10 år. Alle i familien er veldig glade i dyr. Barna elsker dyr og har lyst på hund, katt, marsvin, fugler og masse annet. Foreløpig har vi to undulater som ungene er med å passe på. De voksne er vokst opp med dyr, blant annet hund og katt. Vi ønsker gjerne å passe flere forskjellige typer dyr og vil selvfølgelig passe ekstra godt på dyrene vi passer.


Bilde av

Emma Grindheim

5300 Kleppestø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er veldig glad i alle slags dyr, jeg er spesielt flink med hunder å katter, jeg har Alaska Malamute og en katt


Bilde av

Robin Kattemannen

4322 Sandnes

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Spør om dere lurer på noe tenker jeg :) Men har 3 års daglig erfaring med alt fra flaskemating til store aggresive katter som angriper. Er fosterhjem for organisasjon og frivillig i lucas organisasjonen med ansvar for dem nye som kommer inn og gi medisin. Jeg er temmer av dem mest aggrrsive å gjør det jeg kan for att dem skal bli tam. Jeg har også gjort om hele leiligheten min til ett hjem for katter. Solgte senga mi og klesskapet på soverommet for 2 år siden og laget katterom ( selv om dem får gå i hele leiligheta ) har selv sovet på sofaen siste 2 åra. Har også bygget utegård til dem :)

Spesielle ønsker
Spør om dere lurer på noe :)

Bilde av

Fabian Vestri

Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Jeg er en mann på 32 år som bor i Oslo. Jeg har tidligere vært frivillig hundepasser for en kennel på Ekeberg. Jeg elsker å passe på dyr og har hatt 2 store hunder før????

Spesielle ønsker
Ønsker helst store hunder ????

Bilde av

Nurzia Rahman

drammen

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! jeg er en jente som bor i drammen men er i porsgrunn annenhver helg. jeg har hatt hunder for noen år siden og har erfaring å det som trenges for å passe på en hund. jeg liker og gå turer og leke. jeg har også en mor som elsker hunder. familien min består av meg, mamma, store søster og lillebror. de vil gjerne bidra om det trenges. det er veldig stille i huset derfor vil jeg ha en jeg kan kose med å gå på tur. bare send spørsmål hvis du har noen og hvis du trenger mer informasjon. send gjerne melding om du er interessert! :))

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en hund til turer. Helst overnattinger hvis du bor langt

Bilde av

Kamilla Minde

4307 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en 16 år gammel jente som er ansvarsfull og elsker dyr.


Bilde av

Silje Sørland Klausen

Sandnes, Stavanger

Dyrepasser
Katt

Hei! Jeg er en 19 år gammel jente som kunne tenke seg å hjelpe med kattepass. Jeg er veldig glad i katter, og har hatt katt hele livet. Nå har jeg og familien tre norske skogkatter, og disse bruker jeg mye tid sammen med. På fritiden jobber jeg som frivillig i en dyrevernsorganisasjon for katter, og trives svært godt med det! I denne organisasjonen har jeg jobbet i snart to år.


Bilde av

Jessica B

9008 Tromsø

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

From farms to cities to mountains, I've spent a lot of time working with a variety of pets. Most recently I've been looking after dogs in Tromsø, going to walk them at people's houses or having them stay at my house for longer periods. I'm used to big dogs like Labradors, German Shepherds and Dobermans, but I also like small dogs. I think I am a good balance with dogs, I try to find out as much as I can before agreeing to work with them, so that I can upkeep any training or routines. I enjoy taking the dogs out to nature, so if you have a dog that loves the beach, or even going camping, I think we'd be a perfect match. My house is private and central. I have a small outdoor unfenced area but would prioritise taking the dog away from busy areas for walks, excersize and toilet. I grew up training sheep dogs on my family farms, and later on helped out a family friend who did professional dog walking and sitting, so I'm used to coordinating a wide variety of dog breeds and natures. I have less experience with cats but I really love having them as companions so would happily come to look after one or take one at my home. Send me a bit about your dog or cat and let's see if we're a match. I look forward to meeting your furry friends!


Bilde av

Dominika Kozina

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en polsk jente som elsker katter og hunder. Jeg har en Kat Franceska. nå har jeg mye tid fordi jeg ikke jobber, men jeg passer på sønnen min. Vi går på tur veldig mye og hvar dag. Hvis du trenger hjelp, skriv til meg!


Bilde av

Kasia Nadya

8310 Kabelvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Experienced petsitter for cats, dogs and other pets offering services at client's home in Svolvær and Kabelvåg area. Services include: walking dogs, feeding, keeping your pet company while you're away. I speak English, Polish & learning Norwegian.

Spesielle ønsker
I can only petsit at owners home, don't have ability to offer pet hotel service

Bilde av

Ronja Fjelking Saugstad

2380 Brumunddal

Dyrepasser
Hund
Katt

o