Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Sara Karadag

4823 Nedenes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er Sara og 20 år. Jeg har en katt på 2 år. Jeg elsker dyr og tilbringe tid med dem. Jeg kan passe på hva som helst dyr, så lenge de liker meg og.


Bilde av

Nico Saue

Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei, Nico her!^^ Jeg er en 17 år gammel videregående elev som bor i Elverum, jeg har en sterk elsk for alle slags dyr og trives godt rundt dem. Jeg har vokst opp rundt dyr, alt fra rotter til katter til hunder til hester. Jeg er på leit etter å passe noen fine dyr grunnet at jeg liker aktivitet og det er bra for den mentale helsen å være rundt dyr XD

Spesielle ønsker
Glad i å være ute, så det er et pluss hvis kjæledyret ditt og liker det!

Bilde av

Gulê Bahar

Nedre holmegate

Dyrepasser
Katt

Jeg er en kreativ og omsorgsfull person som jobber som kunstner. Grunnet jobben min tilbringer jeg mye tid hjemme. Katten din vil dermed ha mye selskap. Jeg er svært glad i dyr, og vil gjøre alt jeg kan for at katten skal trives hos meg.


Bilde av

Hege Hindenes

0486 Oslo

Dyrepasser
Katt

Jeg er i 40-årene med tre store barn, 9, 17 og 19 år. Jeg har vokst opp med katt fra jeg var liten og har hatt katt selv i mange år, også sammen med barna. Dessverre passer det ikke lenger å ha på fulltid, så håper det er en eller flere katter som trenger en barnevakt innimellom. Bor i leilighet på Grefsen og har bil så jeg kan enkelt komme meg rundt dit jeg er ønsket.
Katter er selvstendige dyr som ofte klarer seg selv over lenger tid, men de er som alle andre og trenger litt kos og oppmerksomhet. Siste katten vi hadde hentet vi på ett kattehjem for omplassering og fikk han som liten. Her fikk barna og jeg opplæring i hvordan vi skal tilnærme oss katter og vise respekt slik at katter føler seg trygge på oss mennesker.
Erfaring med kattepass har jeg fra tidligere naboer på feriebasis.
Katter kan også komme til meg og bo i periode, men ønsker da at de er renslige og vaksinerte. Bor i høy første etasje men om katten kan luftes i bånd er det ikke noe problem med grøntarealer rundt her
Har lagt ved bilder av siste katten min Leo som vi var så glad i og fikk ha med oss i 10 år. Sofakroken og litt annet. Her vil det nok oppdateres etter hvert


Bilde av

Frida Løken Salthammer

Briskeby

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Frida, er 18 år gammel og bor på Briskeby. Jeg vil gjerne passe hunden din på dagpass, eller døgnpass. Jeg kunne tenkt meg å bli fast hundepasser, sånn at jeg kan ta meg tid til å bli kjent med hunden. Jeg går på videregående skole, men har tid å passe etter skolen og i helgene. Familien min pleide å ha en bichon frisé, og siden vi ikke har henne lenger, synes jeg det hadde vært veldig koselig å passe en hund. Jeg er mest vandt til små hunder, men kan passe mellomstore også. Jeg bor i leilighet, men det er mange fine parker i nærområdet, blant annet frognerparken. Jeg vil gjerne vite hvordan hunden oppfører seg rundt andre hunder og mennesker, energinivå og hvor lange turer som foretrekkes. Om det er noe spesielle behov å ta hensyn til, så er det også fint å vite. Prisen kan vi finne ut av sammen. Gjerne send en melding hvis det er noe du lurer på :)

Spesielle ønsker
Ledig fra september 2023

Bilde av

Dennis Mihai Oprescu

0368 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er en gutt på 13 år fra Romania har bodde i Norge 4 år jeg kan snakke engelsk rumensk og norsk. Jeg har valgt det å passe på dyr fordi jeg har en katt med jeg har hatt hunder å flere katter. Jeg har lyst å jobbe fordi jeg prøver å spare til El sparkesykkel vis dere trenger meg ring eller send sms til 45546052


Bilde av

Maren Oftebro

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt

Erfaren dyrepassar med tid til fleire firbeinte:) Eg bur i lag med min hund Løssi (sibirhusky på 4 mnd) og kattar Herdis (3 år) og Aske (1 år), i rolege skogsomgjevnader. er svært glad i dyr og ser av erfaring at mine går veldig godt overens med andre dyr, både hundar og kattar, så ønsker gjerne å passe fleire som kan trenge det då det er kjempehyggeleg for samtlege :) heimen min har trygge opphaldsstader for katt som ikkje er tilgjengelege for hunden, samt masse leike/klatreutstyr. mine dyr er vante med andre hundar og kattar og har aldri hatt problem med andre me har passa heime. sjølv har eg vakse opp med hund og kanin og tidlegare budd med diverse omplasseringskattar. blir fortalt eg er tolmodig og flink særleg med hundar, og hundetrening for meg er ein livsstil. har tidlegare passa jack russell, border collie og husky, samt blandingskattar - både i eigars heim og hos meg sjølv.

Spesielle ønsker
Godt erfaren hunde- og kattepassar i landlege omgjevnader

Bilde av

Sofie Berg Jaegger

0553 Oslo Karlstagata 12A

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg er norsk-brasiliansk og har bodd i Norge i snart 1 år nå. Moren min er norsk og jeg har snakket norsk hele livet. Jeg har hatt kjæledyr hele livet mitt og jeg er forelsket i alle typer dyr, enten fra hunder og katter til slanger og øgler kskskksk. Jeg driver også med ridning i 5 år og elsker store dyr også. Jeg har dessverre ingen mulighet til å ta vare på dyrene i leiligheten min :( fordi jeg deler med andre mennesker og de har allergier. Jeg har ingen problemer med å gå til steder som er litt lenger unna der jeg bor, men avhengig av avstanden vil jeg be om hjelp til å betale for transport (1/3 til halvparten av billettprisen). Prisene avhenger av ønsket aktivitet, prisene starter fra -80 kroner timen opp til -275 kroner, men jeg er alltid åpen for å snakke om beløpet som belastes! :) Hvis du er interessert, send meg en melding så står jeg til din disposisjon for spørsmål og mer informasjon. Håper å høre fra deg snart, Sofie.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å ta vare på rolige hunder og katter, hvis de er spreke kan jeg ta dem med på tur og gjøre fysiske øvelser i form av lek. Stille hester er ideelle, men hvis han har litt dårlig humør kan jeg takle det kksksksk. For energiske hester, kan jeg ri, ta på turer eller gjøre øvelser uten at jeg trenger å ri på hesten.

Bilde av

Salome Borges

4824 Bjorbekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei! Jeg heter Salome, er veldig glad i dyr og har lang erfaring med dyrepass. Har en katt selv men vokst opp med både hunder og katter. Jeg er pålitelig, detaljorientert og kjærlig og kan gå f.eks på lufteturer med hunden din eller passe katter og andre smådyr hjemme hos deg. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat :)


Bilde av

Mira Muller

0367 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 21 år gammel jente som bor i en leilighet rett ved Frognerparken. Jeg studerer i Oslo og på fritiden er jeg glad i å være aktiv og trene. Jeg har selv en hund (bor hos min mor og far for øyeblikket) og har oppover årene vært hundepasser for mange kjente og kjære. Jeg er også veldig aktiv og ønsker derfor en glad Turkamerat. Som hundepasser kan jeg garantere mye aktivitet og kjærlighet! Ettersom at jeg bor svært nærme parken har jeg også gode turmuligheter rett i nærheten!

Spesielle ønsker
Ønsker gjerne en turkompis eller et kjærlig selskap av både hunder, katter og smådyr

Bilde av

Justyna

0669 Oslo

Dyrepasser
Katt

Jeg elsker å være sammen med katter. Dersom du trenger en ferie, stiller jeg gjerne opp og holder k