Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Idun Strømgren

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

heisann! vil veldig gjerne passe hund eller katt, kan for det meste dagtid og helger. Bor på sthanshaugen og innekatt passer ypperlig, ellers elsker jeg å gå i marka på tur og ha med sporty selskap :)


Bilde av

Camilla Pedersen

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 22 år gammel jente som elsker dyr, og har selv vokst opp med både hunder og katter, en hest og en undulat :) Jeg bor i et to etasjes hus i et rolig nabolag i Oslo sentrum, med veranda og inngjerdet hage om den lille vennen liker å gå ute. Hos meg vil de ha god plass og mulighet til å gå fritt. Jeg jobber på dagtid men er hjemme på ettermiddagen, og jeg bor med to andre som studerer som også vil være mye hjemme på dagtid så kjæledyret vil sjeldent være alene! Vi setter stor pris på kos og selskap så gjerne kontakt meg om du skulle ha behov for pass!!<3

Spesielle ønsker
Passer gjerne pelsvenner over lengre perioder!

Bilde av

Line Martinussen

1068 Oslo

Dyrepasser
Katt

Vi er et voksent ektepar som har lang erfaring med katt. Etter at vår kjære Cindy (Maine coon) gikk bort for et år siden kjenner vi veldig på savnet etter å ha en katt i huset igjen. Siden vi er ute og reiser av og til, tenker vi at det er bedre å passe en pus fremfor å skaffe oss en ny. Vi ønsker at pusen din kommer hjem til oss.


Bilde av

Zehra Johansen

7053 Ranheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei. Mitt navn er Zehra Johansen. Jeg er en rolig dame på 31 år som bor på Ranheim. I helgene er jeg mye ledig, og har mulighet til å passe dyr hver helg. Ta kontakt hvis dette er av interesse, eller du har andre spørsmål. Kort om meg: ------ ------


Bilde av

Amanda og Silje

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi er to jenter på 22 og 23 år. Vi går nå fjerdeåret på jussen her i Bergen og bor sammen i en fin leilighet ute på Nordnes. Vi er begge veldig glade i dyr, og har god erfaring med både hest, hund, katt og smågnagere fra ung alder. Ettersom vi ikke har mulighet til å ha egne dyr, synes vi det er veldig å hyggelig å kunne passe andres dyr. Siden vi er studenter har vi en veldig fleksibel hverdag og derfor mulighet til å passe både helger og ukedager, på hvilket som helst tidspunkt. Ta kontakt om du trenger noen til å passe hunden/katten din, vi stiller gjerne opp!:)


Bilde av

Kaja Vindsland

Fjørtofts gate

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei Jeg bor alene i leilighet på sagene og har et stort savn etter en hund i hverdagen. Har hjemmekontor ut 2021 så har masse tid til hundekos og tur. Godt for meg og godt for hunden. Jeg er vant til hunder i alle størrelser fra chihuahua til sibirsk husky. Kaja :)

Spesielle ønsker
Alene i egen leilighet med hjemmekontor ønsker å passe hund eller katt :)

Bilde av

Sara Sofie Skinlo

lahelldammen 8

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er godt vant med dyr oppover min barndom. Har hatt hund, kanin, ørkenrotter, marsvin, hamster, fisk og akkurat nå eier vi 2 dvergpapegøyer! :)

Spesielle ønsker
Jeg synes det hadde vært gøy å passe hund eller katt, men kan godt også passe foreksempel hamster om det trengs. Det er familiebarnehage i huset der jeg bor, så er best om dyret er vant til barn.

Bilde av

Sara Nygård Meland

0554 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, mitt navn er Sara. Jeg er 20 år gammel, født og oppvokst i Bergen. Jeg bor nå i Oslo for å studere fotokunst, og savner så veldig en hund i livet mitt. Min elskede firbeinte bestevenn gikk bort for noen år siden, og katten Gudrun bor i Bergen, så jeg vil veldig gjerne passe en hund eller to. Jeg er oppvokst rundt hunder i alle størrelser og fasonger, og er godt vant med hund. Jeg bor i en dyrevennlig leilighet med tre andre rolige venninner som alle er trygge på hund. Jeg ser etter en hund som kan bli med en bergenser på tur for å utforske byen, og gjerne stoppe for å ta en kaffe og en skål med vann sammen. Jeg har også mulighet til å ta med hund på den lille skolen min, dersom hunden er rolig og ikke tisser inne:)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund i hverdagen. Gå på turer, dra på kafé, kose og ikke minst ha samtaler. Jeg ønsker meg hund i fremtiden, og ønsker å prøve meg på egenhånd.

Bilde av

Silje Angell

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en fulltidsstudent som studerer ved UIB for øyeblikket. jeg har vokst opp med dyr, og har hatt katter hele mitt liv. jeg har også planer å skaffe meg en hund i nærmeste fremtid og er i prosessen med å forberede meg til dette akkurat nå. jeg og min familie har hatt hjemmekennel i et par år, så har ulike erfaring med forskjellige hunde raser og hunde personligheter.

Spesielle ønsker
ønsker gjerne å passe litt rolige og snille hunder som jeg kan gå ut på tur med, gjerne også unghunder med litt ekstra energi. Kan mate katter å tilby kos og lek i eierens hjem, også kan jeg passe smådyr hjemme hos meg.

Bilde av

Eve Julie Næss Gulliksen

2848 Skreia

Dyrepasser
Hund
Katt

Aktiv jente som gjerne ønsker seg en turkamerat i ny og ned. Har tidligere erfaring med hund, men har dessverre aldri eid en selv da tiden ikke strekker til. Ønsker gjerne å passe en hund når du måtte ha behov.


Bilde av

Ingvild Gabriela Brendås Giæver

Alnagata

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har grei erfaring med hunder, ønsker å lære meg mere. Elsker å gi hunden mental trening så vel som fysisk. Har 2 katter fra før som tåler hund dersom det er ønskelig å ha hunden hos meg. Jeg jobber hjemmefra og er derfor tilgjengelig for hunden omtrent hele tiden. Jeg er flink med hester, har drevet med hest siden jeg var liten og gikk hestelinje på VGs. Ang katter har jeg mest erfaring med unge katter og rolige katter, men jeg er åpen for utfordringer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få nyte selskapet til en hund. Savner å kunne kose meg på tur med hund eller hest.

Bilde av

Carine Quille

0555 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student som bor i Oslo, ønsker meg å passe en hund da jeg ikke kan kjøpe en på fulltid enda☺️


Bilde av

Dorte E. Nordby

4350 Kleppe

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg og mannen min er oppvokst med hunder og katter. Vi har lyst og kapasitet til å være hunde/katte- passere i helger/ ferier. Vi har to barn som også er glad i hunder/ katter. Vi er rolige, tålmodige og kjærlige.


Bilde av

Ida Forbord

7037 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er en jente på 20år som bor i Trondheim med to venninner i en firemannsbolig. Vi er alle opptatt av friluftsliv å liker å gå turer. Hele livet har vi selv hatt hunder å trives svært godt sammen med dyr generelt. Vi ser frem til å hjelpe, og håper på positive tilbakemeldinger.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund som kan være hjemme hos oss å liker å gå tur.

Bilde av

Frankie Provazi

Fossveien 14, Lier

Dyrepasser
Hund
Katt
Dyreeier

I have a kitten and would like to host cats and dogs for a few hours or days at my apartment. Your pet must be friendly to cats to be able to take them in.


Bilde av

Caroline Lødding

Bygdøy Alle 19A

Dyrepasser
Katt

Jeg har god erfaring med dyr fra jeg var liten av. Når jeg var liten så var jeg hundepasser for en nabo. Nå i voksen alder er jeg fosterhjem for katter. Jeg har passet en del katter. Jeg har passet kattene til min samboers mor og katter gjennom nabohjelp eller Pawshake. Jeg er veldig glad i dyr og vil det beste for de! Jeg er med på å aktivisere, sosialisere og kose med kattene jeg passer, selvfølgelig på kattenes premisser.

Spesielle ønsker
Jeg passer katter i eierens hjem. Ønskelig med et møte før jeg passer så jeg kan bli kjent med katten og hente nøkkel.

Bilde av

Nora Kolstad Morken

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har en katte prinsesse på 2 år. Elsker dyr og godt vandt med dem.


Bilde av

Emma T Mwingira

1386 Asker

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en jente på 10 år som så veldig ønsker meg en katt eller hund. Enn så lenge passer det ikke, men familien på fem vil gjerne passe hund eller katt frem til tiden er inne. Familien består av meg på 10 år, lillebror på 5, storesøster på 17, mamma og pappa. Vi ønsker å passe katt eller hund over korte perioder, eller bare å ta med dyrene ut på tur.

Spesielle ønsker
Ønsker kostete og lekne katter og hunder. Kan også prøve oss på andre dyr. Må tåle barn.

Bilde av

Egil Holmeide

tårnbyveien 387, 2013 skjetten

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en familie på to voksne og to barn på 7 og 10 år. Alle i familien er veldig glade i dyr. Barna elsker dyr og har lyst på hund, katt, marsvin, fugler og masse annet. Foreløpig har vi to undulater som ungene er med å passe på. De voksne er vokst opp med dyr, blant annet hund og katt. Vi ønsker gjerne å passe flere forskjellige typer dyr og vil selvfølgelig passe ekstra godt på dyrene vi passer.


Bilde av

Emma Grindheim

5300 Kleppestø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er veldig glad i alle slags dyr, jeg er spesielt flink med hunder å katter, jeg har Alaska Malamute og en katt