Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart

Synnøve Fossum Eriksen

0567 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 28 år gammel, har vokst opp med hund og katt, og passer gjerne dyr i forbindelse med ferien deres :)


Bilde av

Emelie H. C. Pignon

Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har vokst opp på et småbruk på østlandet og er veldig glad i alle typer dyr. :)


Bilde av

Anthea og mina

1400 Ski

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

To jenter på 12 vil passe hund!????begge har stor erfaring! Ta kontakt på 45863172 for mer info


Bilde av

Tiffany Hamlin

0654 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 29 år gammel jente. Jeg studerer, men har online undervisning. Jeg savner selskap av dyr! Jeg kan passe hund eller katt. Jeg har selv en katt men hun bor hos min far. Jeg elsker å gå turer i skogen. Har gått turer med hunden til søsteren min og hunden til onkel og tante. Hilsen Fanny :)

Spesielle ønsker
Snill hund til å gå turer med i marka.

Bilde av

Thea Melsom

2450 Rena

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er ei jente på 22 år som alltid har likt hunder. Selv har jeg hatt både schæfer og gordon setter i løpet av barndommen. Jeg er ei aktiv jente som er veldig glad i å gå tur i naturen, ellers gir jeg masse oppmerksomhet til hunder og de skal nok aldri få nok av lek og kos.


Bilde av

Therése Larsson

Darres gate 0175 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt namn är Therese och jag är uppvuxen på landet med djur i Habo i Sverige. Jag och min sambo Peter bor i Oslo sedan 6 år och önskar att erbjuda vår hjälp till att passa smådjur (kanin, katt & små hundar) för kortare tidsperioder (från några timmar till en helg) Vi bor i lägenhet i centrala Oslo, men har en stor terass på 70 kvm samt bil för att ta oss ut i marka.

Spesielle ønsker
Passar gärna mindre djur, vi funderar på att skaffa kaniner, men tills dess så erbjuder vi oss att passa era djur ☺️

Bilde av

Fanny Fredriksen

0687 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Hei Mitt navn er Fanny Jeg er 31 år Og vil gjerne passe hund i Oslo Jeg bor for tiden på Bøler Og jobber i Jernia


Bilde av

Carmen Lirio Halsen

3012 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Fleksibel dyreelsker som tar imot din bestevenn med åpne armer. Jeg er en ung dame på 20 år som elsker dyr og er åpen for å passe og lufte hunder uansett raser og størrelser. Jeg jobber som tilkallingsvikar, får vakter i ny og ned, da jobber jeg som oftest på dagtid til kl. 15:00 om jeg får vakt. Ellers er jeg som regel tilgjengelig etter dette, på kveldstid og når som helst i helger. Har erfaring med å både å lufte hunder og passe dem hos eier. Har foreløpig 2 katter og har planer om å få meg hund etterhvert, men ønsker for øyeblikket å få kjenne mer på ansvaret. Er også tilgjengelig for å passe på katt/drop-in for å gi mat og kos. Jeg er ganske fleksibel og kan komme innom for lufting på dagtid og kveldstid både hverdag og helg.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe/lufte hunder og katter.

Bilde av

Anna Estensen Stampen

Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Mitt navn er Anna, jeg er 26 år og bor på Bislett i Oslo. Jeg jobber som markedskoordinator i CRAFT og holder en sunn og aktiv livsstil. Tidligere har jeg eid to katter og en hund, har mye erfaring med dyr generelt.

Spesielle ønsker
Er en del aktiv og hadde vært koselig og ha med en hund på reisen. Fleksibel på tidspunkt og lengde. Ønsker kostnader med hund dekket.

Bilde av

Katarina

Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

I løpet av mine 31 år har jeg alltid hatt mange dyr rundt meg, blant annet: hest, kanin, katt, hund, fugl og hamster. Jeg er veldig glad i alle dyr og har mye kjærlighet å gi. Med min erfaring kan jeg bistå med dyrepass av hund, katt og kanin, og gjerne over lengere tid om gangen. Mine to nydelige kaniner gikk nylig bort og i stede for å haste med å få et nytt familiemedlem søker jeg midlertidig selskap samtidig som jeg ser mulighet til å hjelpe andre. Jeg bor i en toroms leilighet på Sinsen/Rosenhoff med god planløsning. Så her er det rom og hjerterom for dyrepass. I nærheten er det flere hundeparker og fine områder å gå tur. Jeg har hjemmekontor om dagen så jeg er tilgjengelig for tur og dyrepass til enhver tid.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av liten/mellomstor hund til turer og til pass. Jeg kan passe alt fra 1 dag til 2 uker om gangen. Mer kan avtales ved behov. Helst en hund som er kontaktsøkende og liker kos og lek. Jeg passer også gjerne innekatter da jeg selv har hatt katt i 13 år. Helst en som er glad i kos og er kontaktsøkende.

Bilde av

Caroline Gjøse

4310 Hommersåk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Er opptatt av at dyrene skal ha det bra og er trygge. Har masse erfaring med alle slags dyr, har masse kjærlighet og kos å gi????

Spesielle ønsker
Skal du reise bort? Jobbe? Ønsker å hjelpe til der jeg kan☺️

Bilde av

Maren Langeland

4083 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en ung jente som elsker dyr, har veldig lyst på spesielt hund selv men kan ikke pga reise og tid. Men jeg er veldig interessert i å passe DIN hund om det trengs, kommer til å gå mye tur med hunden og bruke mye fritid på den, jeg kan også passe andre små dyr som katt, gnagere og fugler. Jeg har hatt både katt, fisk, hamster, rotter og har høner nå.

Spesielle ønsker
Ønsker turkamerat og firbent venn, kan best med middels store hunder som kan koses og lekes med. Gjerne over litt tid og hjemme hos meg selv

Bilde av

Maja Hjelmseth Knutsen

7030 Trondheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei rolig og snill jente som studerer vernepleie ved st. Olavs. Jeg har vokst opp med katt, og har hatt katt hele livet. Ellers har jeg hatt både ender, kaniner, fisk, og har ellers noe erfaring fra gårdsdyr og hest. Jeg ønsker å få tilbringe tid med dyr, alt fra skilpadde til mus til katt - alt er av interesse! Jeg kan gjøre alt fra stell, mating og pass - jeg kan desverre ikke passe dyret ditt hjemme hos meg, men jeg passer gjerne på både dyret ditt og huset ditt! Ta gjerne kontakt! :-D

Spesielle ønsker
Ønsker å passe alt utenom hund - helst katt, men også gjerne andre dyr! Jeg skal få meg småbruk etter endt utdanning og setter derfor pris på all slags erfaring :-)

Bilde av

LillHege Jensen

4645 Nodeland

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen dame med tre barn. Har hatt hund, katt, hest og smågnagere. Har per dags dato akvarium med fisk.

Spesielle ønsker
Må være barnevennlig!

Bilde av

Sunniva

0858 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og dyrevant student som nettopp har flyttet til Oslo for et masterstidium og som savner et dyr å være sammen med - om det så er en hund, en katt eller en fugl. Spesielt ser jeg etter en firbeint å gå på tur sammen med. Jeg har erfaring med mange hunderaser av forskjellig størrelse, blant annet Newfoundland, Leonberger, Airedale terrier (på bildet), golden retriever og tibetansk terrier. I tillegg har jeg vokst opp med katt og passet på en regnbuelorikit over en lengre periode i Australia. Jeg kan gjerne også passe/stelle dyret hjemme hos deg. Fordi jeg er student, er jeg ganske fleksibel og kan passe på dagtid, men jeg kan ikke ha dyr hjemme hos meg. Jeg ser på meg selv som en trygg og leken person som fokuserer på å være på samme team som dyret og på å belønne riktig atferd og skape god stemning. Jeg håper å høre fra deg og din to- eller firbeinte venn.

Spesielle ønsker
Student ønsker å passe en snill hund/katt/fugl. Kan gjerne passe større hunderaser.

Bilde av

Julie Andersen

4639 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg studerer psykologi. Jeg er vant med hund rundt meg hele tiden, så å bo uten er ensomt. Går bare noen timer på skolen og max 4 dager i uken, så har mye fritid.


Bilde av

Sofie Berger

1663 Rolvsøy

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Jeg er en jente på 15 år som, som elsker dyr! Jeg ønsker gjerne å passe dyr, med hjelp av min mamma og pappa. Vi har en kanin og et hamster her hjemme. De går overens med de fleste hunder, hvertfall de som har vært på besøk her. Tidligere har vi passet en hund i 2/3 uker og det har gått helt fint med de små dyrene vi har.

Spesielle ønsker
Jeg passer gjerne en snill/rolig og vennlig hund eller katt.

Bilde av

Tea Mihovilka Španja

Granheiveien 14

Dyrepasser
Katt
Dyreeier

Hei jeg heter Tea, 31 år og har en stor kjærlighet for katter. Jeg har hatt katter hele livet, og har vært foster mor til mange hjemløse katter. Under et opphold i kroatia på 3 år brukte jeg det meste av fritiden min på og mate og hjelpe hjemløse katter i byen der jeg bodde. Jeg har to katter, begge var opprinnelig hjemløse. Jeg har en blind katt nå, og har vært foster mor for flere. Jeg passer gjerne din katt/katter hos deg. Ønsker ikke store betalingen, men til å dekke offentlig transport.

Spesielle ønsker
Alle typer katter, men eller uten utfordringer

Bilde av

Johanne Myrvang Børresen

0561 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Dyrekjær og ansvarsfull kvinne, 31 år.


Bilde av

Maria Hvatum

3410 Sylling

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Mitt navn er Maria, og jeg ønsker å passe ditt kjæledyr! Passer hovedsakelig hund og katt, men kan også passe andre kjæledyr :) Jeg er en dyreglad jente, som har gått et år på hundelinje på folkehøgskule. Der fikk jeg ha med min egen hund, og lære og trene masse! Jeg holder til i Sylling/Lier.