Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

John Lysfjord

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Barnefamilie på 4 med stort hus i fint turområde for hunder. Har erfaring med hund, katt, kanin, rotte og akvariefisk. Interessert i alt mulig. Har hjemmekontor så vi er ganske fleksible med passetiden.

Spesielle ønsker
Ønsker snille dyr som tåler barn (6 og 11 år). Vi vil prøve oss på forskjellige dyr for å se hva som passer best for oss.

Bilde av

Cecilia Thiis-Evensen

0267 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Cecilia


Bilde av

Ida Ivonne Ramírez

8028 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim. Jeg bor nå i en leilighet i Bodø for å kunne utdanne meg til å bli dyrepleier. Jeg er veldig glad i turer og ekstremt glad i dyr! Hunden din vil være i gode hender hos meg. Jeg har vokst opp med hund, katt og undulat så er godt vandt med dyr. Jeg er blid, omtenksom, punktlig og vil ta meget godt vare på kjæledyret ditt om du gir meg muligheten. Jeg har god plass i leiligheten og et masse plass på plenen like utenfor.


Bilde av

Tereza B.

0575 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei 24 år gammel jente som har vokst opp med dyr. Vi har alltid hatt katter og hunder og det førte til at jeg er en stor dyrelsker nå. Å gå turer med hund eller kos med katt er bare glede! Siden jeg er en deltidsstudent, har jeg tid til litt ekstra jobb og jeg vil gjerne passe dyret deres.

Spesielle ønsker
Vil gjerne ta hunden din på tur eller passe katten din/hunden/smådyret mens du er borte.

Bilde av

Emma Hegre

4365 Nærbø

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, er 16 år gammel jente går på Videregående i Egersund, som elsker dyr og har dyreerfaring med å jobbe gratis hos en dyrlege i helgene i 2-3 år men ikke nå lenger, har hund selv og har hatt 7 katter før. Jeg bor på Nærbø. Jeg ønsker å få betalt arbeid siden jeg vil tjene litt penger i ferien og generelt. Jeg er snill, omsorgsfull, respektfull over mennesker og dyr. Om du ikke får kontakt med meg her så send e-post eller melding til, e-post: EmHegre@gmail.com telefon: 99308118

Spesielle ønsker
Ønsker å passe hund/katt osv i høstferien

Bilde av

Ida Johansen

5101 Eidsvågneset

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr
Dyreeier

Jeg er Ida og er en jente på 19 år som er veldig dyreglad og god erfaring med de fleste raser


Bilde av

Jessica Westhoff

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

I only speak English because I am currently here with by partner who plays professional sports and do not have a job at the moment. I am an animal lover and have grown up with multiple dogs and love to be around them but because I am not from here we have decided not to get a dog for a while. With the large amount of free time I have, I would love to help with your amazing animals as much as you need me to.


Bilde av

Jannike Andrea Hultengreen

Stavnevegen 29

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jente på 22 år som studerer ved NTNU. Jeg har hatt hund hele livet, men han var for gammel til å være med veien opp til Trondheim. Veldig glad i gå tur, spesielt i natur, kan også gjerne jogge med hunden om det er ønskelig. Bor i leilighet med stor stue og sofa. Går tegnspråk på ntnu, men er ofte ikke borte mer enn 4 t.


Bilde av

Maria Madlen

4314 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kvinne på 21 år som er veldig aktiv og elsker å være med dyr. Har passet mange forskjellige hunderaser og stor trives med det. Selv har har tidligere i livet hatt hunderaser som rottweiler og schäferhund. Har lang erfaring med hunder og kan trene dem også. Jeg har hatt hundene både hjemme hos meg og har også gått til eiere for kun luftetur. Hvis du har lyst kan jeg også tar lenge varelse av hunden.


Bilde av

Eline F. Wiik

5009 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg heter Eline, og studerer her i Bergen. Vi har alltid hatt enten hunder eller katter i familien, men nå som jeg har begynt å studere kan jeg dessverre ikke ha husdyr fast lenger. Jeg har derimot veldig lyst på en ny turkamerat og venn som jeg kan passe på iblant! Jeg er naturligvis en dyreelsker og er også glad i å gå på tur, både fjellturer, rolige gåturer og løpeturer.


Bilde av

Madeleine Hagen

8026 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er du på utkikk etter ei energisk jente som virkelig vil dedikere tiden sin til din(e) hund(er)? Da burde du velge meg! Hunder har alltid vært en av mine lidenskaper, og hjemme har jeg tre hunder jeg har Trent aktivt med. Nå har jeg flyttet langt hjemmefra for å begynne på veterinærstudiet. Her har jeg ikke hund, og har derfor massevis av kjærlighet til overs som jeg ønsker å dele. Jeg brenner for agility, men har også gått både lydighet (og tatt bronsemerket), rallylydighet og litt spor. Jeg har med andre ord prøvd ut litt av hvert, og om du velger meg til å ta vare på din hund, så tar jeg gjerne med hunden din på både det ene og det andre. Sammen med meg vil hunden få oppleve et liv litt utenom det den kanskje er vant til, å jeg garanterer en hel del glede.


Bilde av

Kadisha Gould

0691 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hiya. I’m new to this site and oslo. Been living in London all my life and just moved to Oslo a few months ago. I was a member to the group borrow my dog. And I’m hoping to meet a lovely dog friend here to spend my free time with.


Bilde av

Caroline Lund

3402 Lier

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei jeg ønsker å passe katter i Drammen og Lier. Jeg er en snill jente på 26 år bor i Lier. Håper jeg kan passe på katter jeg er veldig flink med katter. Og er veldig glad i katter.


Bilde av

Heidi Trimas

0758 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen og ansvarsbevisst dame som bor i Sørkedalen i Oslo. Jeg er veldig glad i hester, og har selv hatt 2 hester. Elsker å kose og strigle og ri på tur. Kan være behjelpelig over kortere eller lengre tid, med f.eks. innslipp og ridning.

Spesielle ønsker
Ønsker å kunne dra på rideturer i Sørkedalen.

Bilde av

Karoline

Molde

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

eElsker dyr og har vokst opp med dyr. HAr bodd på en gård, så har erfaring med dyrepass. Vokst opp med, sau, høne, kanin, katt og hund.

Spesielle ønsker
Tar meg et friår, og tar på meg småjobber som dyrepasser for å tjene noen ekstra kroner.

Bilde av

Elin EG

0458 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Oppvokst med hund og er veldig glad i hunder. Har erfaring med pass av hund, men dessverre ikke tid til å ha våe egen. Ønsker derfor gjerne å passe på noen andres innimellom. Bor i Oslo sentrum.


Bilde av

Sara

0364 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt


Bilde av

Hayley Sugden

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I’m an Australian girl who absolutely loves animals. I have two German shepherds at home so I’m very comfortable with big dogs, as well as small ones and all other animals.


Bilde av

Nicolaj Frederik Wamberg

1605 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er musiker og performance studerende på Høgskolen i Østfold. Jeg er vokset op i KØBENHAVN og er vild med dyr og men da jeg ikke selv kan have dyr hvor jeg bor nu vil jeg gerne hjælpe andre med at lufte hund eller fodre katte. Mine søskende har hunde og jeg er selv vokset op med katte og kaniner. Ser frem til at møde jer!

Spesielle ønsker
Søger snille hunde som vil gå tur og snakke dansk.

Bilde av

Silje Skammelsrud

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en pliktoppfyllende dyre med litt erfaring. Jeg har en del tid til overs i hverdager som jeg gjerne vil bruke på å gi en firbent venn litt kjærlighet! Veldig glad i alle mulige dyr. Er også veldig flink til å tilpasse meg både dyr og mennesker om det er behov for det ☺️