Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Ekaterina Letunova

0585 Oslo

Dyrepasser
Katt

Jeg har en datter på 5,5 år som vil gjerne ha en katt. Men vi tør ikke ha en katt pga. flere ting. Så vi vil ha en katt på besøk av og til.


Bilde av

Noor Seip

Drammensregionen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Noor og er 15 år gammel. Jeg kan passe de fleste dyr så lenge jeg har blitt gitt informasjon om hvordan. Jeg har hatt hunder, katter, marsvin, hest, høner, kaniner, fisker, og pinnedyr, som jeg selv har passet. Så har god erfaring med det meste! Jeg kan ta med dyrene på turer, eller passe dem hjemme, jeg kan også passe i flere dager i strekk så lenge det ikke krasjer med skole.


Bilde av

Linn-Cecilie Linnemann

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Min sønn på 12 år passer gjerne hunder og katter. Har selv to katter og er veldig godt vant med hunder :)


Bilde av

Rebekka Hall

2321 Hamar

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 22 år gammel jente som er utrolig glad i dyr av alle slags! Har for tiden to lite kattepuser og en hund på 1 år som trives veldig bra med andre dyr. Har hatt flere smådyr som hamster tidligere. Hvis du trenger noen som kan passe på kjæledyret ditt, så gjerne ta kontakt med meg så finner vi en løsning!


Bilde av

Elisabeth Boe

4325 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg jobber privat som dyrepasser. både fast og for nye. Jeg er pliktoppfyllende, til å stole på, og veldig gla i både små og store dyr.

Spesielle ønsker
Jeg kan desverre ikke ta med dyret hjem til meg ettersom allergier i familien. Men jeg kan passe det hjemme hos dere eller der dyret er.

Bilde av

Linnea Bolstad Kolderup

1443 Drøbak

Dyrepasser
Katt

Hei! Jeg heter Linnea, er 20 år og bor i Drøbak. Jeg har selv hatt to katter mesteparten av livet mitt, og er veldig glad i dyr. Jeg har mye ledig tid i sommer, og passer gjerne katten din ved behov!


Bilde av

Irene Sivertsen

6515 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 19 snart 20 år gammel jente som ønsker å fylle fritiden med litt dyreselskap. Jeg har katter selv og har tidligere jobbet på en dyrebutikk


Bilde av

Gabriela G

2010 Strømmen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 16 år gamel jente som letter etter dyrepassningsjob. Jeg er ærlig, snill, litt kjenert og punktlig. Jeg liker å jobbe med dyr, og har fleksibelt arbeidstid.


Bilde av

Anett Mari Trembly

1592 Våler i østfold

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Jeg kan passe katter, hester og hunder. Har erfaring med alle rasene fra før da jeg har hatt både hund og katt. Jeg har for ett år siden begynt med hest, litt rusten i ridning da jeg drev med hest som ung jente men har ikke fått ridd så mye enda.. går på rideskole nå på Noreødegården hos Liselotte Lefdal. Jeg ønsker å få ri på en hest som er grei og ikke har nykker. Jeg er ikke redd og tør å håndtere hester også de som er litt nervøse. Jeg har en mild men bestemt håndtering. Prøver alltid å få «kontakt» med hesten og forstå den. Jeg har til nylig passet ei drektig varmblodshoppe med endel fluer i hodet som har lært meg mye;) Jeg har bil og førerkort. Men jeg ønsker helst at det ikke er så altfor langt å reise… jeg bor i Våler i Østfold

Spesielle ønsker
For hind og katt ønsker jeg betalt utifra jobben som følger med dyret. Hest tar jeg ikke betalt for å passe, men kan betale for ridning i form av møkking og alt stallarbeid for den hesten jeg passer.

Bilde av

Maria Skarpnes

Gyldenløvesgate 27b

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Har to nydelige marsvin, så ekstra godt kjent med de, passer gjerne flere smådyr nå i sommer og ellers. Er hjemme i Trondheim store deler av sommeren foruten 11.07-26.07. Har plass til å oppbevare hjemme hos meg og mulighet til å dra innom og se etter de hos dere. Har ellers vært hundepasser gjennom mange sommere oppover, men grunnet mine marsvin, ønsker jeg ikke å ha katter eller hunder boende hos meg. Kan dog se etter de hjemme hos dere :)


Bilde av

Kine Berg Hansen

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en empatisk, hyggelig og ryddig jente som elsker å tilbringe tid med dyr. Jeg har selv en katt som bor hjemme hos min mor. Men nå som jeg bor som student i Oslo har jeg ikke lov til å ha dyrehold i min nåværende bosituasjon.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av koslige dyr, enten for turer ute eller bare til å henge sammen.

Bilde av

Siri Østerhus

4077 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt

Kan passe små hunder og katter


Bilde av

Karoline Skauge Endresen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Heisann! Jeg er en jente på 21 år og er veldig interessert i dyr. Jeg har gått på Stend videregående skole og har erfaring med kjæledyr som hund, katt og smådyr. Jeg har blant annet hund og kanin selv. Bare å spørre meg visst du skulle lure på noe :)

Spesielle ønsker
Jeg har ikke mulighet til å passe kanin og marsvin selv (pga plass), men jeg kan passe dyrene der de bor :) Går gjerne på turer med hunder. Har mulighet til å passe smågnagere som hamster, ørkenrotter hjemme hos meg

Bilde av

Linn Kathrin Øyre Standnes

6856 Sogndal

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Eg vil sei om meg at eg kan det grunnlegende om dyr som katt hund å hest å smådyr husdyr

Spesielle ønsker
Smådyr hund katt hest etter god avftale å god forståelse å kontrakt å kommunikasjon.

Bilde av

Patrycja Iwanicka

0459 Oslo

Dyrepasser
Katt

Hei! Jeg elsker alle dyr som finnes i denne verden :) Jeg har en kattepus som heter Molly, og hun er 5 år gammel. Jeg vet mest om katter, men kan hjelpe med hunder og andre smådyr også❤️


Bilde av

Sigve G.

1164 Oslo

Dyrepasser
Katt

Trenger du noen å passe katten din? Jeg bor alene, uten andre dyr i leilighet med balkong, og vil gjerne hjelpe til dersom noen trenger det. Motivasjon er mest koselig selskap, og for å teste om katt er noe for meg på lang sikt. Her vil den få det godt, med gode muligheter for steder den kan trekke seg litt tilbake om den ønsker det. Ta gjerne kontakt for en liten katteprat. PS. Sommerferien er allerede reservert.

Spesielle ønsker
Jeg vil helst passe mindre katter og som nøyer seg med å være litt ute på balkongen. Gjerne litt oppe i (katte)årene. Ideelle raser er perser, britisk kort hår, ragdoll eller Sibir katt.

Bilde av

Jan Petter Lie

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, bor sammen med datter på Rygge som kan støtte med dyrepass.


Bilde av

Torgeir Viddal

4309 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Glad i dyr


Bilde av

Oda Marchand

0168 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei :) Jeg kan passe katten, fuglen eller hunden din i sommer, posten, hagen, planter og leiligheten samt andre ærend, mot at jeg bor i leiligheten din (betaler strøm og depositum). Jeg bor for tiden i Ungarn (student), og er usikker på hvordan bosituasjonen blir under og etter sommeren, da jeg er i gang med jobbsøking, skal på sommerskole på UiO, og med sannsynlighet for at jeg også skal tilbake til Vestlandet en stund. Ting er fleksibelt men også uavklart: det byr på muligheter. Tidligere har jeg passet katter og hunder på denne måten for venner og bekjente. Jeg er kjærlig og tålmodig med dyrene. Jeg har vokst opp med boardercollie, og moren min har en African grey. Det gjør ikke noe om hunden trenger mosjon, men på dagtid kan det hende jeg er noe borte på forelesning på sommerskolen/ deltidsjobb på polet. Jeg er ryddig og ordentlig, har en master i statsvitenskap og snart en bachelor i russisk. Har ellers jobbet i mange år som ekstrahjelp på vinmonopolet ved siden av, er ganske nørd på vin. Viktig for meg er det at vi blir noe kjent med hverandre før jeg eventuelt passer leiligheten og dyrene dine. Det er nødvendig for meg med noe stabilitet, derfor er minstetiden min på en uke, men aller helst rundt en mnd. Send en melding til Oda Marchand, 0047 4 1 5 5 6 8 7 6

Spesielle ønsker
Jeg passer dyrene og leiligheten din når du er borte, betaler depositum og holder det rent :)

Bilde av

Sofia Amorim

Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Sofia og jeg bor og jobber i Kristiansand som optiker. Jeg har alltid hatt dyr: hunder, katter, fugler... Jeg har akkurat nå 2 katter. Jeg vil gjerne ta vare på kjæledyret ditt.