Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Jamina Strøm Lorentzen

4365 Nærbø

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 26 år gammel, jobber i barnehage og elsker dyr???? Jeg har selv 2 katter som er adoptert fra orginasasjonen jeg er frivillig og styremedlem i???? Kan godt tenke meg å passe/lufte både katt og hund, men må være hjemme hos eier, da leiligheten min kun tillater mine dyr.


Bilde av

Martine Laugaland

Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 16 år gammel jente som går siste året på ungdomskolen. Min familie har en ung Staffordshire bull terrier som har til tider vært stridig. Har et stor hjerte for hunder. Er veldig opptatt og aktivisere hundene og ikke bare slite de i ut fysisk. Jeg bor i et sentralt område som har gode omgivelser til å gå tur i.(hundepark, skog og gode løyper). Send melding om det er noe du lurer på:)

Spesielle ønsker
Tilbyr kun lufting. Kan gå turer etter forespørsel om hvilke dager som eier ønsker.

Bilde av

Magne Reberg

Asker

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kona og jeg er like glad i hunder og katter. Bor i blokk, saa det er ikke alltid helt gunstig.

Spesielle ønsker
Hund for lange turer i skogen. Passe katt i helger eller ferier.

Bilde av

Britt K Hagen

Vågsbygd

Dyrepasser
Hund
Katt

Turglad dame som er veldig glad i dyr, spesielt hunder og katter. Har vokst opp på gård og hadde alltid hund. Har hatt egne hunder en periode i mitt voksne liv og drev da med utstilling på de. Veldig gøy. Har ikke mulighet til å ha dyr nå pga jobben og allergi i familien. Men ønsker å kunne besøke andre dyr når eierne er på ferie eller helger. Tar gjerne oppdrag som fast lufter om det er i nærheten av der jeg bor.

Spesielle ønsker
Hadde vært veldig koselig med en turvenn i terreng. Fint om den klarer noen kilometer uten at den trenger bæres :)

Bilde av

Amalie Carine

5089 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Amalie, masterstudent ved Norges Handelshøyskole. Ved siden av studiene tilbyr jeg dyrepass etter dine behov. Denne våren (2023) skriver jeg master og har derfor en fleksibel timeplan når det kommer til tidspunkt for pass. Jeg vil beskrive meg selv som en pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og sosial person. Jeg er glad i alle firbente, og genuint opptatt av dyrenes beste. I oppveksten har jeg selv hatt undulat, familiemedlemmer med hund, også hadde jeg en høyt elsket kanin -Heidi, i syv år. Ta gjerne kontakt for en prat!

Spesielle ønsker
Har 7 års erfaring med kanin, og mye kunnskap på området. Har egen leilighet, hvor det er perfekt med pass av smådyr. Er glad i gå på fjellet, og ønsker en snill firbent venn å kunne ta med på tur.

Bilde av

Selma Iversen

5053 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 21 år gammel jente som går 2.året sykepleie. På fritiden spiller jeg volleyball, er sosial med venner og jobber på sykehjem og Haukeland universitetssykehus. Jeg har en 15 år gammel katt som jeg har hatt så lenge jeg kan huske!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en koselig katt/hund

Bilde av

Ingrid Jonassen

0951 Oslo

Dyrepasser
Katt

Hei Jeg er en veldig hyggelig dame på 46 år.Jeg har ikke barn.Jeg er veldig glad i dyr.Jeg har erfaring med å passe katter.Jeg har anledning til å passe i en lengre periode.Jeg bor i Oslo.Håper å høre fra deg/dere. Mvh Ingrid Jonassen


Bilde av

Iselin

3145 Tjøme

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, mitt navn er iselin Jeg er en jente på 19 som er ute etter ekstrajobb. Jeg har vokst opp med dyr som blant annet hund, katt, gangere og reptiler

Spesielle ønsker
Ved hjemme pass ønsker jeg mellomstore hunder eller små Ellers kan jeg passe stor hunder

Bilde av

Sindre Jakobsen

5223 Nesttun

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en mann på 30 år. Er gift og har 2 barn. Vi har passet hunder mange ganger. Og ungene elsker å leke og gå på tur med hundene.

Spesielle ønsker
Familie på 4 vil gjerne ha besøk av ditt kjæledyr.

Bilde av

Yennyfer Sabogal

3931 Porsgrunn

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi en liten familie på tre, pappa, mamma og en liten jente på 7 år. Alle vi er veldig interessert å passe på katt eller hund. Ta kontakt om du trenger hjelp.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund eller katt som er barnevennlig

Bilde av

Joachim

3045 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og aktiv person som er bosatt i Drammen. Jeg har vokst opp med hund, katt, gnagere, hest og reptiler, og er hyppig brukt av familie og venner til å passe deres kjæledyr. Jeg vurderer selv få meg noe eget, men min nåværende jobb gjør det vanskelig å ha dyr over lengere perioder. Bor i leilighet med nær tilgang på park, skog og natur. Pris blir vi enige om.


Bilde av

Sara Linn Lanng Fauskerud

0550 Oslo

Dyrepasser
Katt

27 år gammel jente, bor på Løkka. Veldig glad i dyr, har erfaring med både hund og katt. Passer gjerne dyret ditt ❤️

Spesielle ønsker
Ønsker å passe innekatter.

Bilde av

Lisa

Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 30 år og bor alene i en liten leilighet på Hana. Jeg er svært glad i dyr, men kan ikke ha egne på fulltid. Jeg ønsker derfor veldig gjerne å kunne hjelpe andre gjennom dyrepass. Jeg har selv hatt hund, katt og forskjellige smådyr. Dyret må kunne være hjemme alene mens jeg er på jobb, og helst være komfortabel med bilkjøring.

Spesielle ønsker
Må kunne være alene hjemme mens jeg er på jobb.

Bilde av

Christian Tollefsrud

1362 Hosle

Dyrepasser
Hund
Katt

Glad hundeeier til lille Mille, dvergpuddel. Sosial og glad i andre dyr og mennesker.

Spesielle ønsker
Små og mellomstore raser. Helst røytfrie men like gla' i dem også. Enkelt å ta med på turer og i bil.

Bilde av

Håkon Andrè Karlsen

Skutebakken 2

Dyrepasser
Hund
Katt

Heisann! Jeg er en kar på 26 år som holder til på Jeløya i Moss og jobber med eldre demente på Orkerød Sykehjem. Alltid vært utrolig glad i dyr men pga reglene til huseier kan jeg ikke ha et dyr selv som bor fast her. Jeg trives veldig godt på tur og har flotte turområder å bruke i nærområdet og tar gjerne med meg fiskestanga :) Har passet hunder flere ganger tidligere for venner og familie til stor glede for både hunden og meg! Ps : E-post adressen vil ikke endre seg inne på profilen min men bruk gjerne djhaikon@icloud.com til å kontakt. Håper og høre fra deg :)


Bilde av

Tuva Karine Bøe

0469 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 22 år gammel og jobber som pedagogisk leder i barnehage. Jeg har vokst opp med både katter og hunder, og har derfor en del erfaring! Jeg elsker dyr av alle slag, og ønsker meg derfor en besøksvenn / litt selskap innimellom, samtidig som det gleder meg å hjelpe andre. For meg passer det best på ettermiddagene og i helgene (dersom dyret ikke kan være alene hjemme i arbeidstid)! Ta gjerne kontakt!

Spesielle ønsker
Selskap<3

Bilde av

Rebecca Rubinstein Dahl

1781 Halden

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 26 år og har samboer og en datter. Har en chihuahua tispe på 8 år, en skogskatt på 6 år og en «gatemix» katt på 5 år. Vi bor i blokk, så kattene er innekatter, men kan være ute i bånd.

Spesielle ønsker
Dyrene som trenger pass må kunne være sammen med et barn på 5 år, to katter og en chihuahua.

Bilde av

Line Mari Brodtkorb Eidissen

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Svært dyrevant person. Hatt egne katter hele oppveksten + i voksen alder. Har også hatt kaniner.

Spesielle ønsker
Har ikke bil så passer helst dyret ditt hjemme hos meg. Har innglasset balkong med god uteluft- perfekt for katter når de ikke kan gå ut under oppholdet. Bor nært turområde- tar gjerne med hunden din på luftetur her.

Bilde av

Kine Wenner

3525 Hallingby

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har selv hatt hund de siste 16 årene. Akkurat nå har jeg ei yorkshire terrier tispe og en boxer hann. Jeg er veldig glad i tur og dyr så om jeg kan fått en ny turkamerater så hadde er vært veldig koselig.

Spesielle ønsker
Jeg har mest kjennskap til hest, hund og katt. Ta gjerne kontakt om du skulle trenge pass/avlastning.

Bilde av

Lina Berg

Hedmark

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei Jeg er en dyreglad jente som ønsker å bidra der jeg kan. Som dere ser på profilbildet mitt sitter jeg i rullestol, men dette stopper ikke meg. Jeg har assistenter som også er like dyrekjære som meg. I min bolig har jeg en hund, en katt og 2 akvarier.

Spesielle ønsker
Ingen spesielle ønsker