Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Christian Randholm

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en dyreglad familie på 2 voksne og 3 barn som veldig gjerne vil hjelpe med dyrepassing. Vi har fra tidligere erfaring med hund, katt, kanin og fugl, men vi passer også gjerne andre typer av dyr. Vi bor tett på skog og mark og har i tillegg en stor hage. Vi har også gjesterom som kan brukes av dyr som helst vil ha fred og ro, men ellers tenker vi å tilpasse oss dyret som skal passes. Vi passer gjerne både hverdag og helg, men i hverdagen er det ingen hjemme innen vanlig arbeidstid, så det må dyret være komfortabelt med. Gjerne ta kontakt hvis det er noe dere lurer på :)


Bilde av

Karina Dørheim, Maria Bardal og Mia Iversen Huus

5007 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Vi er tre jenter som studerer ved Universitetet i Bergen. Vi bor sammen i et romslig kollektiv, og ønsker å passe enten hunder eller katter. Alle tre er veldig glad i dyr, hvor to av oss har hunder og en av oss har katt hjemme hos familien. Vi er alle veldig rolige og snille, og vi liker godt å gå på fine turer. Vi bor i svært kort avstand til Nygårdsparken og byfjellene, og har dermed gode luftemuligheter for dyrene. Vi ønsker helst å kunne hjelpe til med avlastning eller kortvarige pass. Håper vi hører fra deg!

Spesielle ønsker
Rolig og dyrevennlig kollektiv ønsker selskap av søte og firbeinte krabater.

Bilde av

Ingrid Skauge

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en jente på 23 bor alene i Åsane og ønsker å bli et avlasting hjem. Jeg har passet hunder tidligere så har erfaring med hund. Jeg jobber ikke fortiden så hunden vil være lite alene.

Spesielle ønsker
Ønsker å være et avlasting hjem. Jeg kan ikke ha dyr på fulltid alene derfor ønsker jeg å kunne være et hjem for avlasting noen dager i uken eller helg i mnd osv :)

Bilde av

Karine Brøste Melbø

0587 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Familie på 5 som bor på Disen i Oslo, med inngjerdet hage og god plass for leik. Tre barn alderen 7 til 13, som alle drømmer om hund, og ønsker bidra med hundepass. Har ikke hatt hund selv tidligere, så ikke veldig mye erfaring med hund, men jeg (mamma) jobber som produsent for Valpeskolen og Bølle til bestevenn - så begynner opparbeide meg litt kompetanse;) Vi går mye tur i skogen i helgene, og hadde vært gøy å passe en hund vi kunne dele disse turene med. Avhengig av at det er en familievennlig hund som er glad i barn.

Spesielle ønsker
Hund vi kan ta med på skogsturer, og som er glad i barn.

Bilde av

Stine Børjesson Winge

Sandefjord, Stokke etc

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Hei. Jeg er ei jente på 34 år, tobarnsmor, friliftsinteressert og dyreeier. Har stor kjærlighet for dyr, eier for øyeblikket en katt og en hund, ei labrador tispe på 3 år. Disse to er bestevenner og går sammen med andre katter og hunder. Vi har også hatt marsvin, hamster og chinchilla. Katten har ingen jaktinstinkt på mus engang så her er alle trygge :)

Spesielle ønsker
Kan lufte hund, være avlastningsfamilie, tilby pass under ferie... Åpen for alle forslag, bare ta kontakt. Vil ikke ta betalt for alt, det kommer ann på mengde og tid av pass/luft/avlastning.

Bilde av

Malene Fredbo Sund

7048 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er ei sørlandsjente med sterk kjærlighet til dyr og ønsker å være dyrepasser for deg om ønsker det! Jeg har vokst opp på småbruk på landet, så er vandt med både sau, hest, høns, kanin, marsvin, hamster og ikke minst; katter. Vi har hatt katter hele mitt liv, 4 på det meste på fast basis, og jula hvor vi i tillegg hadde 13 kattunger var en fest! (P-pille uhell på to hunnkatter, to kull hver på en sommer.... i etterkant har vi lært at P-piller IKKE er en løsning verdt å gå for for katter...) Jeg har erfaring med å passe venners hunder, men aldri eid en selv. Anser meg selv derfor skikket til å passe «enkle og veloppdragne» hunder, og ikke for hunder som krever mer disiplin. Hadde 3 hester i en periode på ca 5 år - Shetlandsponni, kaldblods og varmblods. Er 10 år siden, så noe rusten! Men basiskunnskapene for å se til hesten din i en kortere periode er på plass!


Bilde av

Tonje A. Bakke

7035 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en mor og en datter som kan passe barnevennlige, rolige dyr. Bor i 4.etg. Har et gjesterom som evt dyr som bor i bur kan få ro og slippe støy fra tv osv. Kan passe de fleste dyr- men katt og hund må være allergivennlige.

Spesielle ønsker
Vi er en mor og en datter som kan passe barnevennlige, rolige dyr. Bor i 4.etg. Har et gjesterom som evt dyr som bor i bur kan få ro og slippe støy fra tv osv. Kan passe de fleste dyr- men katt og hund må være allergivennlige.

Bilde av

Rojhat Isa

1274 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 14 år gammel gutt fra Bjørndal og går på Lofsrudhøgda skole. Jeg er svært glad i masse ting, som farger, dyr, aktivitet og masse lignende får meg til å smile fra øre til øre. Jeg har masse interesser som dans, sosiale medier, designing av klær og masse annet. Jeg har mange venner og skolearbeid men jeg er alltid ledig.


Bilde av

Anna Lena Åsheim Friess

0560 Oslo

Dyrepasser
Katt


Bilde av

John Lysfjord

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Barnefamilie på 4 med stort hus i fint turområde for hunder. Har erfaring med hund, katt, kanin, rotte og akvariefisk. Interessert i alt mulig. Har hjemmekontor så vi er ganske fleksible med passetiden.

Spesielle ønsker
Ønsker snille dyr som tåler barn (6 og 11 år). Vi vil prøve oss på forskjellige dyr for å se hva som passer best for oss.

Bilde av

Cecilia Thiis-Evensen

0267 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei, jeg heter Cecilia


Bilde av

Ida Ivonne Ramírez

8028 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim. Jeg bor nå i en leilighet i Bodø for å kunne utdanne meg til å bli dyrepleier. Jeg er veldig glad i turer og ekstremt glad i dyr! Hunden din vil være i gode hender hos meg. Jeg har vokst opp med hund, katt og undulat så er godt vandt med dyr. Jeg er blid, omtenksom, punktlig og vil ta meget godt vare på kjæledyret ditt om du gir meg muligheten. Jeg har god plass i leiligheten og et masse plass på plenen like utenfor.


Bilde av

Tereza B.

0575 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei 24 år gammel jente som har vokst opp med dyr. Vi har alltid hatt katter og hunder og det førte til at jeg er en stor dyrelsker nå. Å gå turer med hund eller kos med katt er bare glede! Siden jeg er en deltidsstudent, har jeg tid til litt ekstra jobb og jeg vil gjerne passe dyret deres.

Spesielle ønsker
Vil gjerne ta hunden din på tur eller passe katten din/hunden/smådyret mens du er borte.

Bilde av

Emma Hegre

4365 Nærbø

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, er 16 år gammel jente går på Videregående i Egersund, som elsker dyr og har dyreerfaring med å jobbe gratis hos en dyrlege i helgene i 2-3 år men ikke nå lenger, har hund selv og har hatt 7 katter før. Jeg bor på Nærbø. Jeg ønsker å få betalt arbeid siden jeg vil tjene litt penger i ferien og generelt. Jeg er snill, omsorgsfull, respektfull over mennesker og dyr. Om du ikke får kontakt med meg her så send e-post eller melding til, e-post: EmHegre@gmail.com telefon: 99308118

Spesielle ønsker
Ønsker å passe hund/katt osv i høstferien

Bilde av

Ida Johansen

5101 Eidsvågneset

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr
Dyreeier

Jeg er Ida og er en jente på 19 år som er veldig dyreglad og god erfaring med de fleste raser


Bilde av

Jessica Westhoff

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

I only speak English because I am currently here with by partner who plays professional sports and do not have a job at the moment. I am an animal lover and have grown up with multiple dogs and love to be around them but because I am not from here we have decided not to get a dog for a while. With the large amount of free time I have, I would love to help with your amazing animals as much as you need me to.


Bilde av

Jannike Andrea Hultengreen

Stavnevegen 29

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jente på 22 år som studerer ved NTNU. Jeg har hatt hund hele livet, men han var for gammel til å være med veien opp til Trondheim. Veldig glad i gå tur, spesielt i natur, kan også gjerne jogge med hunden om det er ønskelig. Bor i leilighet med stor stue og sofa. Går tegnspråk på ntnu, men er ofte ikke borte mer enn 4 t.


Bilde av

Maria Madlen

4314 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kvinne på 21 år som er veldig aktiv og elsker å være med dyr. Har passet mange forskjellige hunderaser og stor trives med det. Selv har har tidligere i livet hatt hunderaser som rottweiler og schäferhund. Har lang erfaring med hunder og kan trene dem også. Jeg har hatt hundene både hjemme hos meg og har også gått til eiere for kun luftetur. Hvis du har lyst kan jeg også tar lenge varelse av hunden.


Bilde av

Eline F. Wiik

5009 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg heter Eline, og studerer her i Bergen. Vi har alltid hatt enten hunder eller katter i familien, men nå som jeg har begynt å studere kan jeg dessverre ikke ha husdyr fast lenger. Jeg har derimot veldig lyst på en ny turkamerat og venn som jeg kan passe på iblant! Jeg er naturligvis en dyreelsker og er også glad i å gå på tur, både fjellturer, rolige gåturer og løpeturer.


Bilde av

Madeleine Hagen

8026 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er du på utkikk etter ei energisk jente som virkelig vil dedikere tiden sin til din(e) hund(er)? Da burde du velge meg! Hunder har alltid vært en av mine lidenskaper, og hjemme har jeg tre hunder jeg har Trent aktivt med. Nå har jeg flyttet langt hjemmefra for å begynne på veterinærstudiet. Her har jeg ikke hund, og har derfor massevis av kjærlighet til overs som jeg ønsker å dele. Jeg brenner for agility, men har også gått både lydighet (og tatt bronsemerket), rallylydighet og litt spor. Jeg har med andre ord prøvd ut litt av hvert, og om du velger meg til å ta vare på din hund, så tar jeg gjerne med hunden din på både det ene og det andre. Sammen med meg vil hunden få oppleve et liv litt utenom det den kanskje er vant til, å jeg garanterer en hel del glede.