Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Kasia Nadya

8310 Kabelvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Experienced petsitter for cats, dogs and other pets offering services at client's home in Svolvær and Kabelvåg area. Services include: walking dogs, feeding, keeping your pet company while you're away. I speak English, Polish & learning Norwegian.

Spesielle ønsker
I can only petsit at owners home, don't have ability to offer pet hotel service

Bilde av

Ronja Fjelking Saugstad

2380 Brumunddal

Dyrepasser
Hund
Katt

jeg er ei 15 år gammel jente som er glad i dyr, selv har jeg vokst opp med dyr rundt meg, og har nå en katt. I tillegg har jeg fast gått tur og passet en hund i ett års tid. å være rundt dyr og passe på de er noe jeg er glad i.


Bilde av

Caroline Jensen Dahle

4016 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt

26 år gammel dyreelsker.


Bilde av

Maha

0653 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Heisann, Kjæresten min og jeg er et par i slutten av 30årene med veldig varierte dager, der en av oss alltid er mye hjemme - samtidig som den andre er ute å farter. Dette gjør at vi ikke ser på det som forsvarlig å eie dyr selv, men veldig gjerne ønsker å bistå de som trenger hjelp med dyrene sine. Vi er begge to veldig omsorgsfulle men tydelige i vår erfaring med hund og katt. Derfor kan vi fint passe på begge i maks en ukes tid sammenhengende. Ønsket er at vi skal komme i kontakt med noen som vi kan bistå 1-2/3 ganger i uka, eventuelt sammenhengende i en liten periode. Vi holder til i en 60kvm leilighet på Tøyen med kort vei til både botanisk hage, tøyenparken og en luftig bakgård med andre dyr. Hører fra dere som trenger pass dersom det blir aktuelt. :)


Bilde av

Katherine

Lindesnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

55 år britisk kvinne, vokst opp mer dyr og har hatt både katter, hunder og marsvin selv. Stor dyr - elsker! Ansvarsbevisst og pålitelig. Jeg kan ta meg av plantene dine og passe huset i tillegg, selvfølgelig. Jobber i Frelsesarmeen og er service-minded!

Spesielle ønsker
Spesielt glad i kosete katter og små hunder, men alt er av interesse!

Bilde av

Helen Lian

1407 Vinterbro

Dyrepasser
Hund
Katt

Er en 20 år gammel jente fra Vinterbro! Som person er jeg en positiv og energisk jente! Har selv katt og hund så vet nøyaktig hva de trenger! Har vokst opp med katter og hunder hele livet og vet hvor mye ansvar det krever er å ha dyr. Har aldri vært dyrepasser for noen andre før men høres veldig interessant ut når jeg er så glad i dyr! Kan begynne fra og med August. :D


Bilde av

Julia

Drøbak

Dyrepasser
Katt
Dyreeier

Mitt navn er Julia. En katteelsker, glad og ansvarlig jente på 19 (snart 20) år. Grunnet korona er jeg arbeidsledig og har derfor veldig mye fritid. Jeg har dermed gjerne lyst til å hjelpe dyreeiere som trenger dyrepass. Jeg elsker dyr, og har to snille katter hjemme. Milo (6mnd) og Pusen (15år). De lever godt sammen med hverandre. Milo går jeg fortsatt i bånd med, mens Pusen går fritt. Jeg finner masse glede i dyr og har mye kjærlighet å gi. Jeg og katten din kommer til å leke mange leker, og katten vil få masse kos. Er det ønsket at katten skal gå i bånd, så kommer jeg og katten din til å sjekke ut alle de nye luktene i nabolaget mitt, og utforske flere parker nær huset mitt. Si ifra hvis dyret dit har noen spesielle behov jeg kan legge til rette for. Jeg har mulighet til å være fleksibel med tider, og kan steppe inn på kort varsel. Jeg kommer gjerne på besøk hos eier også. Din katt er hjertelig velkommen i mitt selskap.


Bilde av

Cecilie K.

Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har selv en katt på 9 år og en katt på 17 år. God erfaring med pass av dyr, og særlig katter.


Bilde av

Sonja Andreassen

7048 Trondheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Ønsker å passe katt, kanin eller hamster i Trondheim

Spesielle ønsker
Liten familie på tre som ønsker å passe dyr i perioder. Garanterer et godt hjem.

Bilde av

Isabøl Goethals

7025 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en ung jente på 27 år som er kjempeglad i dyr. Jeg eier selv en hannhund som elsker andre hunder, uansett kjønn. Han er leken, snill og elsker å gå lange turer med matmoren. Vi ønsker å passe på en hund i perioder på maks 4. uker. Hunden din kommer til å være med oss ute på tur hver dag og kan gjerne bo sammen med oss. Jeg har gått på en hundetrener/hundeinstruktør utdannelse. Kanskje vil du at jeg skal lære hunden din noen triks eller hjelpe til med innlæring på noe? Hvis jeg passer din hund kan den bo sammen med oss. Isabel (hundepasser'n) bor sammen med Lars (samboer) og Aiko (samojedhund, født i oktober 2019) på Ugla/Bjørnebyen. Vi har en hage og har marka veldig lett tilgjengelig for å gå lange turer og litt kortere lufteturer. Vi gjør masse forskjellig: kløv, litt løping, kickbike, ... Alt kan gjøres i dobbeltspann :) Gleder oss å høre fra dere som trenger en hundepasser! KATTEPASSER Min hund har ikke vært så mye i kontakt med katter. Tar derfor ikke betalt hvis jeg skulle passe din katt. Hunden min er snill og grei så det burde gå fint, men en tilvenningsperiode kan være lur for begge parter! :) Vi elsker katter her i huset :)


Bilde av

Hana Omed

robert levins gate

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 25, og studerer medisin ved UiO. Har verken råd eller tid til å ta meg av eget kjæledyr på fulltid, men elsker dyr og savner samvær med både hund og katt. Er åpen for både noe fast og/eller midlertidig pass. Har ekstra god tid nå under pandemien da all undervisning er digitalisert og jeg derfor er mye hjemme.

Spesielle ønsker
Passer gjerne hund og katt i sentrumnært område (med mindre du selv kan levere?). Har god erfaring med pass av dyr for venner, men behovet for pass er ikke like ofte som jeg ønsker og derfor er jeg her!

Bilde av

Janicke Rekevik

bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Min datter på 15 og jeg har en katt, men er veldig glad i alle dyr og ønsker å passe hund/katt el smådyr i helger og ferier når det passer. Er vant med hund fra tidligere. Bor i leilighet i Fyllingsdalen og liker å gå på tur.

Spesielle ønsker
Ønsker snill hund som ikke er for stor og som går overens med katt.

Bilde av

Frederik Ludvig Konow Lund

3475 Sætre

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er en kar som bor på en kjempefin og utrolig hundevennlig plass på Hurum. På tomten min har jeg 1400 m2 hvor hunder kan boltre seg fritt. Jeg hadde hund som barn og kunne godt tenke meg å passe hunder nå som voksen. Ettersom jeg er singel og har mye tid, passer dette veldig bra for meg. Viktig at hunden ikke er for krevende.

Spesielle ønsker
Aktiv type passer ditt dyr. Bor nær sjøen . Har stor tomt . Her er mye frist luft og flotte turområder.

Bilde av

Eve Talling

0358 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har flyttet til Oslo fra England, og kan ikke jobber (fordi venter jeg på en Visa!). Jeg elsker dyr og vil møte noe her i Oslo. My Norwegian is not very good yet, but I love going for walks around the city and in the nearby forests etc so would love to meet some furry friends to look after! I have alot of free time as my Norwegian Course is only part time.

Spesielle ønsker
Want to look after some lovely animals as cannot work currently!

Bilde av

Tilde

Wolffs gate 16

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr


Bilde av

Anya

0573 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Oppvokst med hund og katter. Glad i dyr. Passer gjerne katt eller hund, eller kan gå tur med hund.


Bilde av

Sonja Wren Sellami

6003 ålesund

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Vi er en mamma og to døtre på 9 og 11 som gjerne vil passe på eller gå tur med ditt dyr!


Bilde av

Oda Myrvold Thorud

Majorstuveien 30, 0367 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Oda, jeg er 23 år og bor sentralt på Majorstuen i egen leilighet på underkant av 60 kvadrat. Til vanlig studerer jeg medisin ved Universitetet i Oslo. Da all undervisning nå foregår digitalt har jeg mye tid til overs, er fleksibel på lesetider og leser også stort sett hjemme. Derfor synes jeg det hadde vært veldig hyggelig med litt firebeint selskap, og håper på å kunne både gi og få kjærlighet fra menneskets beste venn! Jeg er aktiv, trener en god del, samt går daglige lengre turer. Da jeg bor alene har både jeg og den firebeinte god plass å boltre oss på. Håper på å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund både til daglige turer, men også for hyggelig selskap hjemme i leiligheten :-)

Bilde av

Dennis

1481 Hagan

Dyrepasser
Hund
Katt

har cp hadde hund i barndommen


Bilde av

Josefine Eide

1356 Bekkestua

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, jeg er en jente fra bærum. Har flere venner med både hund og katt så jeg relativt vandt med dyr. Jeg har to mindre søsken som ikke er så erfarne, så jeg har ikke mulighet til å passe på vanskligestilte hunder. Hvis noen trenger pass for en kort periode eller noen til å gå tur med hunden din er jeg ledig.

Spesielle ønsker
Vi er en familie på 5 som gjerne vil prøve litt hvordan en hund fungerer i vår hverdag, men det er jeg på 14 som tar inagtivet til dette og vil være den som går tur osv. Vi ønsker en barnevennlig og snill hund som takler å være rundt nye mennesker og forandringer.