Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Cecilie Iren Bendiksen

9021 Tromsdalen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er vant med både hund og katt, men da jeg ikke ønsker å eie akkurat nå, vil jeg passe dyr????

Spesielle ønsker
Jeg vil etterstrebe en god match med eier og dyr.

Bilde av

Elise Rove

0175 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

.......................................


Bilde av

Ingrid Rømmen

holterveien 2b, Drøbak

Dyrepasser
Hund
Katt
Dyreeier

Jeg er en jente på 21 år fra Drøbak. jeg bor i egen leilighet. jeg har vært oppvokst med 8 hunder og tre katter så er veldig flink med dyr. jeg er hjemme da jeg ikke har jobb så vil ha masse tid med kos og turer.


Bilde av

Stian Christoffersen

3150 Tolvsrød

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Flexibel i forhold til tid. og tidligere hundesport utøver i lydighet og agility.


Bilde av

Anine Myrvold Opsahl

2000 Lillestrøm

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Jeg og samboeren min har gjerne lyst til å passe katten din eller hunden din en gang i blant. Vi har begge vært oppvokst med katt hele livet, men har også god erfaring med hund, og er veldig glad i dyr begge to. Vi bor i en leilighet nært toget i Lillestrøm. Vi vil helst kunne ha katten, eller hunden i vår leilighet når vi passen h*n, men er åpen for å besøke dere også. Kontakt meg gjerne på tlf: 41008781

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill katt eller hund en gang i blant.

Bilde av

Aurora Kate Smith

0660 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Jeg er Aurora, 20 år fra Ålesund. For 4 måneder siden flyttet jeg til Oslo. Jeg har så lenge jeg kan huske elsket hunder. Jeg sprang fra hus til hus etter skoletid for å gå frivillig på tur med hunder. Absolutt elsket det. Husker veldig godt for 8 år siden da mamma kom med en lapp på rommet å det stod «du skal få deg en hund» jeg var så over lykkelig. Jeg er komfortabel med de minste til største og ønsker å være en trygg og god avlaster som kommer like godt overens med hundeeier som den lille. Som hundepass er jeg tilgjengelig for dagpass, overnattingpass og helgepass i eiers hjem. Jeg kan tilby fleksible tider og tilpasse meg etter dine behov. Ta gjerne kontakt for å diskutere nærmere og finne ut hva som passer best for deg og din hund :)


Bilde av

Julie Tjelland

1532 Moss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

hei! jeg heter Julie og er 16 år fra Moss. Jeg er ute etter en liten ekstrajobb ved siden av skole og tenker dyrepass hadde passet bra for meg. jeg har hatt dyr siden jeg var 9 år og har hatt alt fra hamster og marsvin til katt og hund. jeg er rolig, pliktoppfyllende og ansvarsfull. jeg har erfaring med små og mellomstore hunder. jeg ønsker ikke pass av store hunder da jeg ikke føler meg erfaren nok med det:)


Bilde av

Malaika Arslan

1272 Oslo

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei. Jeg har veldig mye erfaring med å passe dyr. Jeg har passet over 4 katter, 1 marsvin og 1 kanin. Jeg elsker dyr, spesielt katter og vil derfor passe på katten deres. Katter har et spesielt sted i hjertet mitt og derfor vil jeg hjelpe andre samtidig som å gjøre noe som bringer meg glede.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe katter eller smådyr. Vi er en familie som er sikkelig dyreglade å ønsker å passe på katter eller smådyr. Har erfaring med over 4 katter som jeg har passet og 1 marsvin og 1 kanin:)

Bilde av

Osmara J. Roque

1363 Høvik

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg og mannen min bor i Høvik i nærhet til strand og jeg kan gjerne ta din hund ut på tur i det fineste området. ???? Mannen min er også glad i dyr og har vokst opp med både hund og katt så det er masse masse kos hos oss ???? Om oppholdet: Vi elsker å gi hver besøkende all vår oppmerksomhet. Derfor tar vi bare en hund om gangen. Vi kan vurdere to små hunder om de bor sammen. ????

Spesielle ønsker
Ønsker kosete og snill hunder eller katter.

Bilde av

Cathrine Harstad

1900 Fetsund

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en dame på 52år med Samboer Gisle på 62år. Vi har hatt flere hunder før. Mest fuglehund. Ønsker å passe en hund innimellom.

Spesielle ønsker
Ønsker helst en setter. Til turer og hjemmekos

Bilde av

Norgaard

8 Fv28, Ski, Viken

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en legende alkoholikker som ønsker å søke noe bedre å benytte tiden min på ettermiddagen og helger for å bryte en stygg uvane. Jeg har vært til en vellykket behandlig, men merker det kan til tider være vanskelig å ikke falle tilbake til gamle vaner uten å ha en fysisk aktivitet å utnytte ekstra energi på. Ønsker å love at den historikken ikke skal være et problem dersom vi avtaler noe, men ønsker også å være ærlig med den historikken for begge parter. Går somregel 5-10 KM rundt i Ski ommrådet, gjennom gågata opp til idretsparken, så igjennom industrifeltet (I helger kanskje litt lengere igjennom skogen mot eldrehjemmet) med korte/varierende pauser på spesifiserte lokasjoner.

Spesielle ønsker
En kar i 30-åra uten barn som er glad i dyr og spiller en del Pokemon GO etter 100% jobb og i helger. Vil selvølgelig tilpasse tur-lengde og EVT rute bassert på dyret's behov/oppførsell eller eiers prefferanser.

Bilde av

Ann Emelie Haugeberg

5254 Sandsli

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Jeg er en 22 år gammel kvinne bosatt i Bergen. Er opprinnelig fra Karmøy. Vokst opp med 2 samojeder, katt og kaniner. Ønsker å være dyrepasser da jeg savner veldig å ha eget dyr, men det passer ikke helt inn i livssituasjonen for øyeblikket. Da kan jeg heller hjelpe noen andre:)

Spesielle ønsker
Ønsker alt fra dagspass/turkamerat til å kunne være avlastningshjem om noen trenger den type hjelp

Bilde av

Konstantina Kaloutsi4

Tordenskjoldgate 35

Dyrepasser
Katt
Smådyr
Dyreeier


Bilde av

Sara Karadag

4823 Nedenes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg er Sara og 20 år. Jeg har en katt på 2 år. Jeg elsker dyr og tilbringe tid med dem. Jeg kan passe på hva som helst dyr, så lenge de liker meg og.


Bilde av

Nico Saue

Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei, Nico her!^^ Jeg er en 17 år gammel videregående elev som bor i Elverum, jeg har en sterk elsk for alle slags dyr og trives godt rundt dem. Jeg har vokst opp rundt dyr, alt fra rotter til katter til hunder til hester. Jeg er på leit etter å passe noen fine dyr grunnet at jeg liker aktivitet og det er bra for den mentale helsen å være rundt dyr XD

Spesielle ønsker
Glad i å være ute, så det er et pluss hvis kjæledyret ditt og liker det!

Bilde av

Gulê Bahar

Nedre holmegate

Dyrepasser
Katt

Jeg er en kreativ og omsorgsfull person som jobber som kunstner. Grunnet jobben min tilbringer jeg mye tid hjemme. Katten din vil dermed ha mye selskap. Jeg er svært glad i dyr, og vil gjøre alt jeg kan for at katten skal trives hos meg.


Bilde av

Hege Hindenes

0486 Oslo

Dyrepasser
Katt

Jeg er i 40-årene med tre store barn, 9, 17 og 19 år. Jeg har vokst opp med katt fra jeg var liten og har hatt katt selv i mange år, også sammen med barna. Dessverre passer det ikke lenger å ha på fulltid, så håper det er en eller flere katter som trenger en barnevakt innimellom. Bor i leilighet på Grefsen og har bil så jeg kan enkelt komme meg rundt dit jeg er ønsket.
Katter er selvstendige dyr som ofte klarer seg selv over lenger tid, men de er som alle andre og trenger litt kos og oppmerksomhet. Siste katten vi hadde hentet vi på ett kattehjem for omplassering og fikk han som liten. Her fikk barna og jeg opplæring i hvordan vi skal tilnærme oss katter og vise respekt slik at katter føler seg trygge på oss mennesker.
Erfaring med kattepass har jeg fra tidligere naboer på feriebasis.
Katter kan også komme til meg og bo i periode, men ønsker da at de er renslige og vaksinerte. Bor i høy første etasje men om katten kan luftes i bånd er det ikke noe problem med grøntarealer rundt her
Har lagt ved bilder av siste katten min Leo som vi var så glad i og fikk ha med oss i 10 år. Sofakroken og litt annet. Her vil det nok oppdateres etter hvert


Bilde av

Frida

Briskeby

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Frida, er 18 år gammel og bor på Briskeby. Jeg vil gjerne passe hunden din på dagpass, eller døgnpass. Jeg kunne tenkt meg å bli fast hundepasser, sånn at jeg kan ta meg tid til å bli kjent med hunden. Jeg går på videregående skole, men har tid å passe etter skolen og i helgene. Familien min pleide å ha en bichon frisé, og siden vi ikke har henne lenger, synes jeg det hadde vært veldig koselig å passe en hund. Jeg er mest vandt til små hunder, men kan passe mellomstore også. Jeg bor i leilighet, men det er mange fine parker i nærområdet, blant annet frognerparken. Jeg vil gjerne vite hvordan hunden oppfører seg rundt andre hunder og mennesker, energinivå og hvor lange turer som foretrekkes. Om det er noe spesielle behov å ta hensyn til, så er det også fint å vite. Prisen kan vi finne ut av sammen. Gjerne send en melding hvis det er noe du lurer på :)


Bilde av

Dennis Mihai Oprescu

0368 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er en gutt på 13 år fra Romania har bodde i Norge 4 år jeg kan snakke engelsk rumensk og norsk. Jeg har valgt det å passe på dyr fordi jeg har en katt med jeg har hatt hunder å flere katter. Jeg har lyst å jobbe fordi jeg prøver å spare til El sparkesykkel vis dere trenger meg ring eller send sms til 45546052


Bilde av

Maren Oftebro

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt

Erfaren dyrepassar med tid til fleire firbeinte:) Eg bur i lag med min hund Løssi (sibirhusky på 4 mnd) og kattar Herdis (3 år) og Aske (1 år), i rolege skogsomgjevnader. er svært glad i dyr og ser av erfaring at mine går veldig godt overens med andre dyr, både hundar og kattar, så ønsker gjerne å passe fleire som kan trenge det då det er kjempehyggeleg for samtlege :) heimen min har trygge opphaldsstader for katt som ikkje er tilgjengelege for hunden, samt masse leike/klatreutstyr. mine dyr er vante med andre hundar og kattar og har aldri hatt problem med andre me har passa heime. sjølv har eg vakse opp med hund og kanin og tidlegare budd med diverse omplasseringskattar. blir fortalt eg er tolmodig og flink særleg med hundar, og hundetrening for meg er ein livsstil. har tidlegare passa jack russell, border collie og husky, samt blandingskattar - både i eigars heim og hos meg sjølv.

Spesielle ønsker
Godt erfaren hunde- og kattepassar i landlege omgjevnader