Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Mihreteab Asfaha

4319 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

hei, eg er en gutt på 14 år som bor i sandnes og jeg kunne elsket å passe dyret ditt jeg elsker dyr har hatt 2 katter og synes det er noe av det beste eg vte.

Spesielle ønsker
liker å gå tur i skog og stranden.

Bilde av

Heidi Carithers

8006 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Dyreglad dame på 51. Bor midt i sentrum. Passer gjerne små hunder (går på krykker, så hunden kan ikke være for stor), katter og fugler. Stor erfaring med katter, har hatt en tøff liten terrier, og elsker fugler. Hjemme på dagtid.


Bilde av

Veronika Viktorija

0351 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg ville passe på deres fin dyr. Som katt, hund eller fisk. Kom med andre forslag av dyr også, men ikke en hest. Da bor jeg i leiligheten. :-) Får vi snakke nærmere. Mvh, Veronika V. J.


Bilde av

Sanne Ottesen

4032 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jente på 18 år som har vokst opp med å ta vare på dyr, store og små. Har gjennom oppveksten hatt flertalls kaniner, katter, og en ponni. Har i dag en hest og en katt i mitt eie. Fra jeg har vært liten har jeg vært hundepasser for flertalls hunder og mer eller mindre vokst opp med det. Har trent og løpt en del med hunder, noe jeg er veldig glad i ( også stått en del på ski med hund. Har også gått mye turer i fjell og ulikt terreng. Jeg har også erfaring med bading og stell av hund/pels. Som hundepasser kan jeg tilby: -stell av huns og pels -foring/pass -tur ( i ulikt terreng) -løping/trening av hund -lek/hjernetrim/disiplinering/lydighet -annet dere måtte ønske Ønsket pass/stell av katt eller andre dyr. Jeg kan tilby: -stell av pels/ dyret -foring/pass -trening -lek/hjernetrim/disiplinering - annet dere måtte ønske ønsket stell/pass av hest Jeg kan tilby: -stall arbeid -stell av hest -stell av utstyr -leiing av hest -trening av hest -trening av hest på bakken, longe eller annet -trening av hest på bakken, natural horsemanship -hjernetrim, natural horsemanship -disiplinering -annet du måtte ønske Jeg registrerte meg her av den grunn at jeg har ett stor hjerte for dyr, jeg har fokus på deres velferd. Har du spørsmål eller annet kan du ta kontakt på 97679622. Jeg slår gjerne av en prat. Håper og høre fra dere:)

Spesielle ønsker
Jeg hadde veldig godt likt å ha en tur venn til når jeg tar meg korte og lange løpe turer i varierende terreng ( skog, mark, fjell, tur stier og slikt). Er også glad i å bare gå turer. Jeg har tidligere løpt mye med hund og har stor glede av å ha en kompis på laget. Har kunnskap om hvordan hund og trening går sammen og slikt grunnleggende. Er også veldig interessert i å stelle og trene hest/er. Jeg er spesielt glad i å trene horsemanship , men også ri dressur, jobbe med bakke arbeid ( bommer/hinder etc), trene hesten fra bakken, og selvfølgelig tur. Jeg har også stor glede av å generelt bare være rundt hest, Erfare ulike heste personligheter og utfordringer. Har vært borti en del "problem" hester, det var sånn jeg kom inn på natural horsemanship.

Bilde av

Victoria

Oslo bærum

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hvem er vi? Vi er en familie på to voksne og to barn (2,5 og 6 år) som bor i Bærum. Hvorfor ønsker vi å være dyrepassere? Etterhvert som vi får bedre tid og større barn ønsker vi å skaffe oss dyr igjen, men foreløpig holder det å passe innimellom. I tillegg er det en fin måte å bli kjent med ulike arter og raser. Hva kan vi tilby som dyrepassere? Vi kan tilby et hjem med mye kjærlighet og oppmerksomhet. Vi har også en skjermet hage og god plass innendørs. Vi er glade i å gå turer i marka. Vi har selv hatt hund (Borzoi), ildere, kaniner og katt. Vi har også passet mange dyr gjennom venner og bekjente (bla undulaten og hunden på bilde). Barna våre er forsiktige og forståelsesfulle overfor dyr. Hva ser vi etter? Alle type dyr er av interesse; fugl, gnager, katt, hund, ilder og reptiler. Av hunder er vi spesielt interessert i store hunderaser, og det er en fordel at hunden er vant med barn.

Spesielle ønsker
Dyrevant familie ønsker å passe hund, katt, ilder, fugl, reptiler og smådyr.

Bilde av

Ole-Christian Pedersen Bergheim

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

24 år gammel mann bosatt i Bergen. Har passet en del dyr opp gjennom årene. Har katt selv. Og ønsker gjerne å passe dyr hjemme hos noen eller ta med hunden f.eks ut på tur.


Bilde av

Vilde Marie Gundersen

Bogstadveien 53A

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 20 år gammel student som savner en hund i min hverdag. Jeg studerer til å bli pedagogisk leder og kunne trengt en liten jobb ved siden av. Gjennom hele oppveksten har jeg hatt både katt og hund, og jeg har derfor god og lang erfaring med dyr. Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for dyr, og behandler de som om de var et hvilket som helst familiemedlem. Jeg og kjæresten bor i en leilighet bare få minutters gåavstand til Frognerparken. Vi bor også i umiddelbar nærhet til t-banen, som kan ta oss til flotte turområder som Sognsvann og Holmenkollen. Leiligheten vår har mye gulvplass og vi sier ikke nei til litt lek og herjing her;) Dersom hundeeier tillater det, får også hunden ligge i både sofa og seng. Nylig passet jeg en hannhund over 5 døgn, og syntes det var utrolig koselig. Vi gikk flere turer om dagen, i både nærområdet og blant annet på Sognsvann. Vi ble utfordret i forhold til at dette var en ukastrert hannhund som ofte ikke gikk overens med andre hannhunder. Likevel gikk oppholdet knirkefritt og både hund og eier var svært fornøyde. Dersom din hund er hos oss kan det forventes mange turer i både nærområdet og turområder, masse lek og ikke minst masse kos. Vi håper vi får mulighet til å passe din hund:)


Bilde av

Pia Nome

0257 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, jeg er en dyrekjær 19 år gammel jente som har veldig lyst til å passe dyr! Jeg er ekstremt kjærlig av meg og har hatt mange dyr i min oppvekst (så har en del erfaring) Jeg passer gjerne kjæledyret ditt mens du er på ferie eller bortreist. Jeg bor i en leilighet alene i Oslo i et rolig og komfortabelt nabolag, med masser av parker rundt for turer. Har også tilgang til bakgård. Jeg har plass til alt av smådyr, til katter og hunder (i den grad de ikke er for store) Ta gjerne kontakt på mitt telefonnummer 46505408

Spesielle ønsker
Ønsker å passe kaniner spesielt

Bilde av

Milana Krivenko

2100 Skarnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg elsker dyrene.❤ kan godt ta været på dem hvis du skal være borte på en uke.Er kjempe glad i å leke,vaske,gå tur og alt mulig for at vennen din skal ha det bra


Bilde av

Lara Olivia

0194 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Mitt navn er Lara Olivia Scharrer, jeg er 16 år gammel og går i 1.klasse på den tyske videregående skolen i Oslo. Jeg ønsker å få litt jobberfaring, samtidig som jeg ønsker å tjene litt lommepenger. Jeg bor på Sørenga og stiller gjerne opp som en dyrepasser etter skoletiden for eksempel. Jeg har selv en hund og elsker dyr generelt. Bare å ta kontakt:)


Bilde av

Valeriia Riabova

0271 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

har dyr selv en kat og en hund, men de bor med foreldrene nå er veldig gla i dyr elsker å kose med dyr er vedlig omsorgene, så kan være glad for å få noen på besøk for å passe på

Spesielle ønsker
alt er åpen for, men helst ikke så stor hunder

Bilde av

Qamar Attia

Oslo

Dyrepasser
Katt

Hei, jeg bor i oslo sentrum og har 4 katter Fra før. Jeg har alltid hatt et elsk for dyr og vis jeg har muligheten til å passe på andre katter så er det bare koselig. Så lenge det betales nødvendig utgifter for kattene så er jeg villig til å passe på dem. Jeg tar gjerne i mot frivillige donasjoner om du ønsker å gi. Kattene mine er snille og pleier å gå ut og kan omgås med andre katter.


Bilde av

Rebekka Lorentzen

2407 Elverum

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en jente på 26 år, og bor med samboer i Elverum. Vi har begge vokst opp med hund/katt. Jeg har vokst opp med schæfer/chihuahua og katt, og samboer har vokst opp med rolige bullmastiffer. Vi har lyst på hund om et par år, men foreløbig må vi nøye oss med pass (pga jobben til samboer). Vi vil gjerne passe en hund/katt over et par dager, eller kun på dag/kveldstid.


Bilde av

Elisa Sanderud

3022 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt

Passe aktiv dame på 30 år som gjerne tar med meg en 4-beint når jeg skal ut og luftes :) Har erfaring med hund fra oppveksten og har passet hund for venner ved anledning. Jeg har også jobbet i dyreklinikk i Bodø og i dyrebutikk på Anicura på Ekeberg da jeg bodde i Oslo. Jeg har erfaring med hunder av ulike raser og størrelse - disse inkluderer chihuahua, blandingsrase fra guatemala, schäfer/labrador-mix, pointer, weimaraner og vorsteh :) Send gjerne en forespørsel slik at vi kan få til et trygt møte mellom meg og hund i forkant av en eventuell luftetur! Jeg har også vokst opp med katt og kan gjerne komme innom og passe katt ved behov.


Bilde av

Ella og Georg

Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi er et par i tidlig 20-årene, som begge går sisteåret på sykepleien. Begge er veldig glade i hunder og kunne derfor tenke oss å passe en ved siden av studiene. Hver for oss har vi begge erfaring med å passe hunder og elsker å gå turer med våre firebente venner. Ser frem til nytt vennskap og gode relasjoner!

Spesielle ønsker
Ønsker oss en hyggelig og kosete hund, helst middels/liten.

Bilde av

Martine

1613 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har hvert omgitt av dyr så og si hele livet. Jeg har mest erfaring med hund (husky, golden, cocker spaniel) og katt, men har også hatt en rekke smådyr som dverg hamster, rotte, kanin, marsvin og mus. Jeg har to barn, så dyrene jeg passer må være vandt med barn. Jeg har ingen dyr akkurat nå fastboende hos meg akkurat nå.

Spesielle ønsker
Passer både små og store dyr for en liten sum om du skal reise bort noen timer eller noen uker.

Bilde av

Linnikins Nes

4900 Tvedestrand

Dyrepasser
Katt

Jeg har to katter selv og er veldig opptatt av at de skal være glade!

Spesielle ønsker
Passer på katten(e) din(e)

Bilde av

Michael Watne

1550 Hølen

Dyrepasser
Hund
Katt

Har selv en liten puddel med veldig mye energi og personlighet + en lat og kostete katt, men med tid til å passe på en til. Jeg er veldig glad i alle slags hunder og elsker å gå på tur, kort eller langt! Håper jeg kan få mulighet til å passe på en av dine firbeinte kamerater :)


Bilde av

Dilara Nas

4024 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

20 gammel jente fra Stavanger. Jeg har mest erfaring med katter og kattunger. Har selv to katter. Tidligere hatt kanin også. Er veldig glad i all slags dyr, og har tenkt å studere veterinærmedisin :).


Bilde av

Anniken Maria Opsand Johansen

3022 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en jente på 15 år. Jeg elsker dyr. Jeg vil helst passe hunder katter marsvin kaniner og dyr som er litt kosete. Jeg har litt treninger å går på skole men er mye ledig også spesielt i helger. Vi har hår så noen helger er vinrute men da er det bare og ta med seg dyret.

Spesielle ønsker
Snille hunder som ikke er alt for store. Eller andre små søte dyr