Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Caroline Gjøse

4310 Hommersåk

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Er opptatt av at dyrene skal ha det bra og er trygge. Har masse erfaring med alle slags dyr, har masse kjærlighet og kos å gi????

Spesielle ønsker
Skal du reise bort? Jobbe? Ønsker å hjelpe til der jeg kan☺️

Bilde av

Maren Langeland

4083 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en ung jente som elsker dyr, har veldig lyst på spesielt hund selv men kan ikke pga reise og tid. Men jeg er veldig interessert i å passe DIN hund om det trengs, kommer til å gå mye tur med hunden og bruke mye fritid på den, jeg kan også passe andre små dyr som katt, gnagere og fugler. Jeg har hatt både katt, fisk, hamster, rotter og har høner nå.

Spesielle ønsker
Ønsker turkamerat og firbent venn, kan best med middels store hunder som kan koses og lekes med. Gjerne over litt tid og hjemme hos meg selv

Bilde av

Maja Hjelmseth Knutsen

7030 Trondheim

Dyrepasser
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei rolig og snill jente som studerer vernepleie ved st. Olavs. Jeg har vokst opp med katt, og har hatt katt hele livet. Ellers har jeg hatt både ender, kaniner, fisk, og har ellers noe erfaring fra gårdsdyr og hest. Jeg ønsker å få tilbringe tid med dyr, alt fra skilpadde til mus til katt - alt er av interesse! Jeg kan gjøre alt fra stell, mating og pass - jeg kan desverre ikke passe dyret ditt hjemme hos meg, men jeg passer gjerne på både dyret ditt og huset ditt! Ta gjerne kontakt! :-D

Spesielle ønsker
Ønsker å passe alt utenom hund - helst katt, men også gjerne andre dyr! Jeg skal få meg småbruk etter endt utdanning og setter derfor pris på all slags erfaring :-)

Bilde av

LillHege Jensen

4645 Nodeland

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen dame med tre barn. Har hatt hund, katt, hest og smågnagere. Har per dags dato akvarium med fisk.

Spesielle ønsker
Må være barnevennlig!

Bilde av

Sunniva

0858 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og dyrevant student som nettopp har flyttet til Oslo for et masterstidium og som savner et dyr å være sammen med - om det så er en hund, en katt eller en fugl. Spesielt ser jeg etter en firbeint å gå på tur sammen med. Jeg har erfaring med mange hunderaser av forskjellig størrelse, blant annet Newfoundland, Leonberger, Airedale terrier (på bildet), golden retriever og tibetansk terrier. I tillegg har jeg vokst opp med katt og passet på en regnbuelorikit over en lengre periode i Australia. Jeg kan gjerne også passe/stelle dyret hjemme hos deg. Fordi jeg er student, er jeg ganske fleksibel og kan passe på dagtid, men jeg kan ikke ha dyr hjemme hos meg. Jeg ser på meg selv som en trygg og leken person som fokuserer på å være på samme team som dyret og på å belønne riktig atferd og skape god stemning. Jeg håper å høre fra deg og din to- eller firbeinte venn.

Spesielle ønsker
Student ønsker å passe en snill hund/katt/fugl. Kan gjerne passe større hunderaser.

Bilde av

Julie Andersen

4639 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg studerer psykologi. Jeg er vant med hund rundt meg hele tiden, så å bo uten er ensomt. Går bare noen timer på skolen og max 4 dager i uken, så har mye fritid.


Bilde av

Sofie Berger

1663 Rolvsøy

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Jeg er en jente på 15 år som, som elsker dyr! Jeg ønsker gjerne å passe dyr, med hjelp av min mamma og pappa. Vi har en kanin og et hamster her hjemme. De går overens med de fleste hunder, hvertfall de som har vært på besøk her. Tidligere har vi passet en hund i 2/3 uker og det har gått helt fint med de små dyrene vi har.

Spesielle ønsker
Jeg passer gjerne en snill/rolig og vennlig hund eller katt.

Bilde av

Tea Mihovilka Španja

Granheiveien 14

Dyrepasser
Katt
Dyreeier

Hei jeg heter Tea, 31 år og har en stor kjærlighet for katter. Jeg har hatt katter hele livet, og har vært foster mor til mange hjemløse katter. Under et opphold i kroatia på 3 år brukte jeg det meste av fritiden min på og mate og hjelpe hjemløse katter i byen der jeg bodde. Jeg har to katter, begge var opprinnelig hjemløse. Jeg har en blind katt nå, og har vært foster mor for flere. Jeg passer gjerne din katt/katter hos deg. Ønsker ikke store betalingen, men til å dekke offentlig transport.

Spesielle ønsker
Alle typer katter, men eller uten utfordringer

Bilde av

Johanne Myrvang Børresen

0561 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Dyrekjær og ansvarsfull kvinne, 31 år.


Bilde av

Maria Hvatum

3410 Sylling

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Mitt navn er Maria, og jeg ønsker å passe ditt kjæledyr! Passer hovedsakelig hund og katt, men kan også passe andre kjæledyr :) Jeg er en dyreglad jente, som har gått et år på hundelinje på folkehøgskule. Der fikk jeg ha med min egen hund, og lære og trene masse! Jeg holder til i Sylling/Lier.


Bilde av

Lisa Selvik

5160 Laksevåg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 27 år og bor på Laksevåg med min samboer og to japanske spisshunder på 6 og 2 år. Jeg har en del fritid om dagen og ønsker derfor å være dyrepasser siden jeg er veldig glad i dyr. Jeg kommer helst hjem til deg for å lufte, kose med, mate og stelle med kjæledyrett ditt. Jeg er vant til både hund og katt, og er erfaren med medisinering. Jeg tar buss, men kommer meg nok fint til de fleste plasser i Bergen.

Spesielle ønsker
Passer gjerne hund og katt eller andre smådyr.

Bilde av

Maiken Danbolt Hansen

3512 Hønefoss

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er 23 år, og er vant til de fleste typer dyr. Bor på et lite småbruk utenfor Hønefoss med skogen som nabo :) Der har vi hund, katt, og noen sauer. Tar gjerne på meg helgepass eller litt lengre perioder.


Bilde av

Anne Marthe

0882 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Ønsker å passe både hund og katt. Angående hund: har aldri eid hund selv, men jeg er veldig vant med hunder. Ang katt: har eid katt selv. Her er det ønskelig med innekatt. Bor alene i en to-roms leilighet, med nærhet til marka. Er selv aktiv, så en evt hund vil få mosjon hos meg :) Jobber heltid, så det er en fordel om hunden/katten klarer seg alene en arbeidsdag.

Spesielle ønsker
Aktiv dyreelsker som gjerne vil passe hund eller katt.

Bilde av

Ragnhild Løvdal Tellefsen

Asker

Dyrepasser
Katt

Hei. En jente på 53 som er veldig glad i katt. Har selv hatt katter, men har pr nå ikke katt pga bosituasjon. Jeg er hjelpepleier og jobber på et Bo og behandling senter . Jeg ønsker å passe din katt hjemme hos deg , (mot betaling) gi mat og kos, rense kattedo og se til at alt er bra med pusen. Området Bærum, Asker, Røyken , Sæthre.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker komme hjem til katten og gi mat, kos, rense kattedoen og se til at pusen har det bra. Ca en time pr besøk.

Bilde av

Marianne Lau

Rådyrveien 19 3124 Tønsberg

Dyrepasser
Katt

Hei! Jeg heter Marianne, og vil jobbe som kattepasser. Jeg bor i Tønsberg. Til vanlig jobber jeg i barnehage. Ettersom jeg har en katt som ikke vil tolerere en annen katt hjemme, må jeg komme hjem til deg for å passe katten(e) dine. Siden jeg var barn har jeg hatt en eller flere katter, og kan trygt si at katter har sin egen personlighet som oss mennesker. Samtidig forstår jeg katters væremåte, og jeg elsker dem. De blir som et familiemedlem, og de fortjener å bli tatt godt vare på. Sunt kosthold, oppmuntre de til lek, hvis de er innekatter, og vaksinere dem. Sist men ikke minst, gi de oppmerksomhet og kos og klappe dem. Jeg disponerer egen bil, og kan komme hjem til dere som bor i Tønsberg, Færder, Horten, Holmestrand, Sande og Drammen. Jeg er tilgjengelig for arbeidsoppdrag over kortere og lengre tid. Med det mener jeg at jeg kan passe katter fra 1 dag og oppover. Vi snakker sammen, og blir enige om det som passer best for deg og katten. Hvis det ønskes, kan jeg òg bo hjemme hos dere, når dere er bortreist over en kortere eller lengre tid. Jeg vil gjøre dokassen ren, fylle på med vann og mat. Selvfølgelig klappe katten, hvis den selv vil det. Hvis du har katteleker, kan jeg oppmuntre katten til lek. Vi avtaler om katten skal være kun inne eller om jeg kan slippe den ut. Hvis du ikke har katteluke da. Hvis katten har en sykdom og trenger medisiner, må du fortelle meg om det, og hvor ofte katten din trenger medisiner. Gleder meg til å høre fra dere, og til å bli kjent med katten(e) dine.


Bilde av

Marianne Fagerland

4028 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei hei :) Jeg er en 24 år gammel kvinne med samboer og en liten Chihuahua gutt. Vi ønsker å hjelpe andre med å passe dyrene deres :) Vår hund er kastrert, veldig koselig hund som elsker å få nye venner. Store og små :) Vi er tur mennesker men liker godt å kose oss med en film på TV. Jeg jobber som nattevakt i kommunen og samboeren er tømmermann. Så vi er alltid hjemme. Send oss gjerne en melding med spørsmål :)

Spesielle ønsker
Vi ønsker oss selskap til tur, leke kompis til vår hund. Kose med smådyr som trenger stell og kjærlighet en helg/ langhelg eller ferietur. Vi passer gjerne en pusekatt da vår hund er godt vant med katten vi hadde.

Bilde av

Helene Dahlsveen

4900 Tvedestrand

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg heter Helene, og er 19 år. Jeg har alltid vært glad i dyr og har hatt både katt og hund vekselsvis hele livet. Jeg har også drevet med hest i noen år. Jeg går vgs i Tvedestrand. Derfor er jeg ikke tilgjengelig i skoletid. Skoledagen slutter senest 15.20, og etter det er jeg tilgjengelig hver dag man-fre. Jeg er også tilgjengelig i helgene.


Bilde av

Janne Ekeli

svinndal

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Ettersom jeg ikke har tid til å ha eget dyr for tiden ønsker jeg gjerne å hjelpe andre som trenger dyrepass. Jobber normal kontortid og fri i helger. Dyret bør tåle å være alene hjemme i 8-9 timer dersom jeg skal passe i ukedager. Bor i enebolig i rolige omgivelser med turterreng i nærheten. Har tidligere hatt både hund (Whippet), katt og fugl. Ikke fremmed for å passe andre arter :)

Spesielle ønsker
Hjerterom til smådyr :)

Bilde av

Tulay Ycs

2050 Jessheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei jeg er Tulay, Jeg elsker dyr. Jeg har alltid elsket dyr, jeg fikk ikke lov til å ha mitt eget kjæledyr fordi familien min flyttet ofte på grunn av jobben av pappa. Men jeg tok meg av katter som var på gatene eller vennene mine. Jeg kunne ikke ha en katt for meg selv fordi mamma er litt for ryddig. Og jeg er på mitt siste år på ungdomsskolen.


Bilde av

Nora Ramsrud

0854 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er ei aktiv jente på 22 år, som er veldig glad i alle dyr. Jeg er selv oppvokst med katt og har hatt katt i 18 år. Jeg har ikke mye erfaring med hund, men er veldig interessert i å få mer kunnskap og erfaringer, fordi jeg har lyst på hund i fremtiden. Akkurat nå er jeg lærerstudent, men har ofte fri. Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg kjent på et stort savn av å være sammen med dyr, og er veldig på leting etter en turvenn i hverdagen. Derfor ønsker jeg å tilby hundelufting/pass til deg som kanskje ikke alltid har tid eller energi.

Spesielle ønsker
Ønsker både lufting og passing av hund, katt og andre smådyr