Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Silje Marie Roos

Roverud

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er ei ansvarsfull jente på 26 år som bor i et litt landelig omeråde. Jeg har eget rom hvor jeg passer smådyr og fugl, så de får ro men tar de med ut av rommet ellers. Hunder er selvsagt i hele boligen min. Har mye erfaring med alle typer dyr, både små marsvin og 33 kg store hunder.

Spesielle ønsker
Ikke tilgjengelig for mer pass av hund fra Juni til august. Men har plass til smådyr, fugl/papegøye (alle gnagere bortsett fra kanin)

Bilde av

Christine Friedrich Høiland

Bergen

Dyrepasser
Hund

Jeg er en 22 år gammel jente, fyller 23 i oktober fra Bergen. Har en enorm kjærlighet for hunder, og har selv hatt hund i 14 år. Jeg ønsker en turkamerat som jeg kan ta med meg på både lange og korte turer nå i sommer. Ellers, jobber jeg på H&M og Rødekors sykehjem. Til høsten har jeg søkt meg inn på studiet paramedisin.

Spesielle ønsker
Ønsker en snill og rolig tur-kamerat, som jeg kan skjemme litt bort!

Bilde av

Eva Lill Aasheim

7023 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg har opprettet en konto for dattera mi på snart 17 år.Hun har god erfaring med hund og marsvin da vi tidligere har hatt flere marsvin og faren hennes har hatt hund helt siden hun og søstra var små.Hun er snill,pliktoppfyllende,tålmodig og en stor dyreelsker????.

Spesielle ønsker
Pass mellom 1.August og 15.August.

Bilde av

Kenneth Engan

Grevlingveien 92 1488 Hakadal

Dyrepasser
Hund

Jeg har alltid hatt en hund i hele mitt liv, men har ikke hatt hund i de siste 3 årene pga prioritering av andre ting.. Spør meg gjerne om ting du/dere lurer på???? Jeg bor rett ved Varingskollen i Nittedal og Nordmarka er min ‘’hage’’. Ren idyll for alt og alle????

Spesielle ønsker
Kan dessverre ikke passe hunder som bjeffer på alt og ingenting pga jeg bor i et ‘’rekkehus’’ og må ta hensyn til naboene

Bilde av

Ligia Frilstad

3041 Drammen

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg har uke fast jobb og er en del hjemme. Jeg har ei datter på 9 år som er også veldig glad i hund. Jeg er ikke ledig fra 8 juli til 26 juli og fra og med 3 august til 9 august. L

Spesielle ønsker
Pomeranian, Yorkshire og maltese. Små hund opp til 3 kg

Bilde av

Gabriela G

2010 Strømmen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 16 år gamel jente som letter etter dyrepassningsjob. Jeg er ærlig, snill, litt kjenert og punktlig. Jeg liker å jobbe med dyr, og har fleksibelt arbeidstid.


Bilde av

Anett Mari Trembly

1592 Våler i østfold

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt

Jeg kan passe katter, hester og hunder. Har erfaring med alle rasene fra før da jeg har hatt både hund og katt. Jeg har for ett år siden begynt med hest, litt rusten i ridning da jeg drev med hest som ung jente men har ikke fått ridd så mye enda.. går på rideskole nå på Noreødegården hos Liselotte Lefdal. Jeg ønsker å få ri på en hest som er grei og ikke har nykker. Jeg er ikke redd og tør å håndtere hester også de som er litt nervøse. Jeg har en mild men bestemt håndtering. Prøver alltid å få «kontakt» med hesten og forstå den. Jeg har til nylig passet ei drektig varmblodshoppe med endel fluer i hodet som har lært meg mye;) Jeg har bil og førerkort. Men jeg ønsker helst at det ikke er så altfor langt å reise… jeg bor i Våler i Østfold

Spesielle ønsker
For hind og katt ønsker jeg betalt utifra jobben som følger med dyret. Hest tar jeg ikke betalt for å passe, men kan betale for ridning i form av møkking og alt stallarbeid for den hesten jeg passer.

Bilde av

Amalie Therese Gjerde Imsland

4160 Finnøy

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg ønsker å passe hund av og til, feks helger. Jeg er veldig glad i dyr, å vurderer hund etter hvert, men vil se hvordan dette ville gått med tanke på at jeg har to katter hjemme.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å prøve å se hvordan det ville gått med å ha en liten hund hjemme før jeg eventuelt skaffer en, da jeg har katter.

Bilde av

Maria Skarpnes

Gyldenløvesgate 27b

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Har to nydelige marsvin, så ekstra godt kjent med de, passer gjerne flere smådyr nå i sommer og ellers. Er hjemme i Trondheim store deler av sommeren foruten 11.07-26.07. Har plass til å oppbevare hjemme hos meg og mulighet til å dra innom og se etter de hos dere. Har ellers vært hundepasser gjennom mange sommere oppover, men grunnet mine marsvin, ønsker jeg ikke å ha katter eller hunder boende hos meg. Kan dog se etter de hjemme hos dere :)


Bilde av

Lisa Ruch

Karussestubben 1

Dyrepasser
Hund

35 år gammel dame, kjempe glad i hunder selv om jeg selv har katt. Har har hund i oppveksten. Nylig kjøpt hytte i Funkelia i Kongsberg og kunne godt tenke meg en turvenn i de helgene/feriene jeg er på hytta.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund til turer i marka

Bilde av

Kine Berg Hansen

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en empatisk, hyggelig og ryddig jente som elsker å tilbringe tid med dyr. Jeg har selv en katt som bor hjemme hos min mor. Men nå som jeg bor som student i Oslo har jeg ikke lov til å ha dyrehold i min nåværende bosituasjon.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av koslige dyr, enten for turer ute eller bare til å henge sammen.

Bilde av

Jorunn Iren Richardsdatter

3440 Røyken og omegn.

Dyrepasser
Hund

Jeg har hatt en del hunder selv og har også hunder i familie. Jeg bor alene men jeg har mye besøk av barnebarn så hun bør helst like små barn. Jeg vil helst passe små hunder fordi jeg har problemer med armer og skuldre særlig hvis de drar mye på tur. Her jeg bor kan jeg i utgangspunktet ikke ha hund for det er ikke lov av huseier. Men jeg Kan godt passe hund i perioder slik som helg eller ferie.

Spesielle ønsker
Hunden må være snill mot andre hunder og barn.

Bilde av

Siri Østerhus

4077 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt

Kan passe små hunder og katter


Bilde av

Anne-Karin Aas Sjødahl

Sarpsborg

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Har erfaring med mange forskjellige typer dyr. Passer både små/middels hunder, kaniner, marsvin, hamster og lignende. Passer gjerne kjæledyret ditt i sommerferien. Vi har en Cocker Spaniel selv.


Bilde av

Cathrine Spigseth

Bærum

Dyrepasser
Hund

Jeg er 31 år og bor ved Sandvika i Bærum. Jeg har en vorsteher som brukes hovedsakelig til trekk. Vi går mye tur både på asfalt, i skogen, på grusveier og er i hundeparker i ny og ne. Vi bader og sykler på sommeren og går på ski på vinteren. Vi ønsker gjerne med oss en ekstra hund i hus/med på tur som kan leke og kose seg sammen med oss. Bowie er 4 år, barnslig av natur og liker alt og alle. Han er ivrig og aktiv men også det største dovendyret som liker å ligge i sola å slappe av.


Bilde av

Karoline Skauge Endresen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Heisann! Jeg er en jente på 21 år og er veldig interessert i dyr. Jeg har gått på Stend videregående skole og har erfaring med kjæledyr som hund, katt og smådyr. Jeg har blant annet hund og kanin selv. Bare å spørre meg visst du skulle lure på noe :)

Spesielle ønsker
Jeg har ikke mulighet til å passe kanin og marsvin selv (pga plass), men jeg kan passe dyrene der de bor :) Går gjerne på turer med hunder. Har mulighet til å passe smågnagere som hamster, ørkenrotter hjemme hos meg

Bilde av

Christine J. Schmidt

4633 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund

My name is Christine Joyce, nickname C.J, I am an international student from Germany studying the bachelors degree Programme in English at UiA. If you are looking for a responsible, reliable dogsitter with experience and a big heart for dogs, I would be happy to meet your dog and work for you as his or her dogsitter. I have gained years of experience through my own dog, as well as through our family dog, a terrier- mix, that recently past away at age 18. My dog, which lives with my family while I am studying in norway, is a seven year old samoyed-mix, a huge lively fluffball, that I went on hikes with, daily long walks and loads of ball playing. If your dog loves long walks in the forest, I will take him on a long walk in the forest. If your dog likes to go for a run, we will go for a run. If your dog is more relaxed and just wants to take a small walk and cuddle or play, then we will have a relaxed fun time. Each dog is different and has individual needs. I will adapt the care and time together individually for every dog. I only speak/ understand basic Norwegian so far, but I will have further language classes next semester. With best wishes, Christine

Spesielle ønsker
My FB profile is: CJ Schmidt

Bilde av

Linn Kathrin Øyre Standnes

6856 Sogndal

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Eg vil sei om meg at eg kan det grunnlegende om dyr som katt hund å hest å smådyr husdyr

Spesielle ønsker
Smådyr hund katt hest etter god avftale å god forståelse å kontrakt å kommunikasjon.

Bilde av

Linn Elin Ødegård

7397 Rennebu

Dyrepasser
Hund

37 år gammel, bor med mine 4 barn i Rennebu. Har flere dyr selv, og kan gjerne ta imot og passe ditt/dine dyr.


Bilde av

Kristine

Oslo

Dyrepasser
Hund

Sykepleier og 25år, fortiden fulltidsstudent. Bor i leilighet med samboer som også jobber turnus. Tur- og grøntområde rett utenfor leiligheten. Bor i borettslag med barn, så hunden må kunne akseptere barn. Fordel om hunden kan være alene og ikke er bråkete. Ønsker på sikt å få oss en Lagotto Romagnolo, så stor pluss om det er mulig å passe på og bli kjent med denne rasen.

Spesielle ønsker
Ønsker en stille og turglad hund. Stort pluss om det er en Lagotto Romagnolo.