Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Hedda Bianca Pedersen Tryland

Strømgaten 51, 5007 Bergen

Dyrepasser
Hund
Smådyr

22 år gammel jente fra Oslo. Eier to hunder hjemme i Oslo, en irsk Setter og en labrador, men studerer lærer i Bergen, og jeg leter etter en hund som jeg kan passe når det trengs ???? skal ikke ha betalt! Bor ved Grieghallen, men elsker å gå tur på de forskjellige fjelltoppene i Bergen, og tur generelt!

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund til å gå tur, lyse opp hverdagen, og gi masse kos og kjærlighet! eller andre smådyr som trenger et sted å være en dag eller flere ☺️

Bilde av

Anna Berg

1357 Bekkestua

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire, Tobias, Anna, Liva (8) og Selma (6) som bor i Sentrum Bekkestua. Vi er en familie som er glad i og som på et tidspunkt ønsker å skaffe seg hund. Siden barna fortsatt er litt «små» ønsker vi veldig gjerne å passe/være et avlastningshjem for en hund i nærområdet.

Spesielle ønsker
familie på fire ønsker å prøve seg som hundehjem

Bilde av

Ain Ron

3179 åsgårdstrand

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire, kone, mann, jente 7år og gutt 4år. Vi bor i en enebolig i fine omgivelser i Åsgårdstrand. Vi ønsker oss hund, men føler ikke at vi har tid til å ha en på fulltid, derfor vil vi gjerne passe en i ny og ne. Det er viktig for oss at hunden er godt oppdratt, vant med barn og glad i tur og aktivitet.


Bilde av

Lene Osen Osnes

Oslo

Dyrepasser
Hund

Hundeelsker som ser etter en hund å passe fast i Oslo. Jeg jobber 08:16 i hverdager, men har anledning til å ha med hund på jobb dersom dette skulle være nødvendig. Jeg er aktiv, går mye tur og har lang erfaring med å passe hunder til familie og venner. Jeg ønsker meg i utgangspunktet egen hund, men tenkte det var lurt å være hundepasser en periode for å bli sikrere i mitt valg. Dersom dette er av interesse er det bare å sende meg en melding :)


Bilde av

Kristina Berg Hansen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Hundevant og glad i tur.

Spesielle ønsker
Ønsker turkompis.

Bilde av

Johnny Løfald

Trondheim

Dyrepasser
Hund

Hei. Vi er en liten familie på 4 stk (barn på 11 og 15) som har lyst til å hjelpe til med hundepass. Har et hus på Berg med masse plass og en fin hage.


Bilde av

Margit Hansen

0584 Oslo

Dyrepasser
Hund

Oppvokst med hund, og har veldig lyst på en selv en gang i fremtiden. Vil gjerne passe andres :) Bor på Bjerke, veldig fine turområder her.


Bilde av

Anders Hagen

Mabnglerudveien

Dyrepasser
Hund

Hei! Vi er en familie som har veldig lyst på hund. Vi er ISabella på 7, Lucas på 11 og pappa på 47. Vi har dessverre for lite hjem til å ha en hund fast. Vi håper vi kan treffe noen som har en snill og sosial hund som er glad i barn, og som er grei når den møter andre hunder. Vi vil gjerne gå tur med den en gang i blant og kanskje kan den være hos oss noen helger. Vi er vant til hunder fra familie og slekt. Vi bor i Østensjø bydel i Oslo.

Spesielle ønsker
Vi har dessverre for lite hjem til å ha en hund fast. Vi håper vi kan treffe noen som har en snill og sosial hund som er glad i barn, og som er grei når den møter andre hunder. Vi vil gjerne gå tur med den en gang i blant og kanskje kan den være hos oss noen helger. Vi er vant til hunder fra familie og slekt, men ser for oss at det kanskje er best om det ikke er en stor, sterk hund. Vi bor i Østensjø bydel i Oslo.

Bilde av

Heidi Trimas

0758 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen og ansvarsbevisst dame som bor i Sørkedalen i Oslo. Jeg er veldig glad i hester, og har selv hatt 2 hester. Elsker å kose og strigle og ri på tur. Kan være behjelpelig over kortere eller lengre tid, med f.eks. innslipp og ridning.

Spesielle ønsker
Ønsker å kunne dra på rideturer i Sørkedalen.

Bilde av

Veve

1550 Hølen

Dyrepasser
Hund

Ikke i bruk


Bilde av

Karoline

Molde

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

eElsker dyr og har vokst opp med dyr. HAr bodd på en gård, så har erfaring med dyrepass. Vokst opp med, sau, høne, kanin, katt og hund.

Spesielle ønsker
Tar meg et friår, og tar på meg småjobber som dyrepasser for å tjene noen ekstra kroner.

Bilde av

Elin EG

0458 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Oppvokst med hund og er veldig glad i hunder. Har erfaring med pass av hund, men dessverre ikke tid til å ha våe egen. Ønsker derfor gjerne å passe på noen andres innimellom. Bor i Oslo sentrum.


Bilde av

Sara

0364 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt


Bilde av

Hayley Sugden

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I’m an Australian girl who absolutely loves animals. I have two German shepherds at home so I’m very comfortable with big dogs, as well as small ones and all other animals.


Bilde av

Mori Shion Amano

0663 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hi! I’m from England and have lived in Norway for 2 years now! I am a big lover of all animals, I have horses and dogs at home! I would love to have a companion to spend some time with but I have a 10 year old chihuahua back home in England who live with my parents and I don’t want to buy another dog when there are so many out there! I moved to Norway for my partners job and don’t work so I have all the time in the world to spend with a loveable dog!


Bilde av

malin

1684 Vesterøy

Dyrepasser
Hund

Livsglad familie på fire ønsker å bli avlastere for hund. Hatt hund oppigjennom livet og ønsker å prøve oss som avlastere en periode . Savner selskapet med en firebent venn. Godt vant med mellomstore raser opp til 35kg. Hunden må være vant med små barn

Spesielle ønsker
Mellomstor raser. Vant med barn. Ikke dominant.

Bilde av

Nicolaj Frederik Wamberg

1605 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er musiker og performance studerende på Høgskolen i Østfold. Jeg er vokset op i KØBENHAVN og er vild med dyr og men da jeg ikke selv kan have dyr hvor jeg bor nu vil jeg gerne hjælpe andre med at lufte hund eller fodre katte. Mine søskende har hunde og jeg er selv vokset op med katte og kaniner. Ser frem til at møde jer!

Spesielle ønsker
Søger snille hunde som vil gå tur og snakke dansk.

Bilde av

John Solbakk

0491 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, Min datter (6år) og jeg ønsker gjerne å knytte oss til noen som har en snill og barnevennlig hund som også er lett å ha med å gjøre, lyder kommandoer og ellers er en "lett" hund å håndtere. Jeg er godt kjent med hund og passet på dette før, men nå vil også min datter at vi skal "ta-og-føle-på" dette med hund. Hun er glad i dyr og som barn flest veldig glad i å være med på å går tur, kose med hunden mm. Ser det naturlig å starte med å gå tur/bli kjent først for senere å passe denne med overnatting om ønsket. Vi ser ingen grunn til å ta betalt for å passe/gå tur, men her må eventuelle lengre opphold avklares i lys av dette. Ønsker forøvrig at hunden bor i nærheten av oss, Kjelsås - Oslo. mvh John


Bilde av

Silje

0553 Oslo

Dyrepasser
Hund

Rolig og snill jente som ønsker å passe en livlig, lydig og helst allergivennlig hund.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe i helg, både dagtid og kveldstid.

Bilde av

Silje Skammelsrud

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en pliktoppfyllende dyre med litt erfaring. Jeg har en del tid til overs i hverdager som jeg gjerne vil bruke på å gi en firbent venn litt kjærlighet! Veldig glad i alle mulige dyr. Er også veldig flink til å tilpasse meg både dyr og mennesker om det er behov for det ☺️