Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Thea Sørli

5222 Nesttun

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er en jente som elsker hunder! Jeg liker å gå lange turer og kan gå både i skogen og på fjellet. Har lyst å passe hunder og lover å ta vare på de slik de trenger. Masse kos er selvfølgelig også viktig!


Bilde av

Cathrine S. Nordahl

1386 Asker

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 (2 voksne, 2 barn på 10 og 13 år) som ønsker å passe en hund av og til. Vi har ikke hatt hund tidligere så ønsker en rolig og ikke alt for stor hund:)


Bilde av

Idun Strømgren

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

heisann! vil veldig gjerne passe hund eller katt, kan for det meste dagtid og helger. Bor på sthanshaugen og innekatt passer ypperlig, ellers elsker jeg å gå i marka på tur og ha med sporty selskap :)


Bilde av

Camilla Pedersen

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 22 år gammel jente som elsker dyr, og har selv vokst opp med både hunder og katter, en hest og en undulat :) Jeg bor i et to etasjes hus i et rolig nabolag i Oslo sentrum, med veranda og inngjerdet hage om den lille vennen liker å gå ute. Hos meg vil de ha god plass og mulighet til å gå fritt. Jeg jobber på dagtid men er hjemme på ettermiddagen, og jeg bor med to andre som studerer som også vil være mye hjemme på dagtid så kjæledyret vil sjeldent være alene! Vi setter stor pris på kos og selskap så gjerne kontakt meg om du skulle ha behov for pass!!<3

Spesielle ønsker
Passer gjerne pelsvenner over lengre perioder!

Bilde av

Louise Cervantes

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund

25 år gammel jente bosatt i Oslo på St. Hanshaugen. Har veldig lyst på hund selv men er fortsatt litt i kartleggingsprosessen. Derfor ønsker jeg å passe din hund i ny og ne for å skaffe litt erfaring :-) Har vokst opp med besteforeldre som har hatt schæfer og er veldig komfortabel rundt hunder generelt.


Bilde av

mari

mjøndalen

Dyrepasser
Hund

Elsker dyr, jeg er bare 12 men faren min er med .Har alltid likt dyr og vi vil prøve oss før vi bestemmer noen rase . Har hatt Border collie

Spesielle ønsker
Vi ser etter toller retriver så fint å kunne passet på en toller .

Bilde av

Maren Sand Helland

1181 Oslo

Dyrepasser
Hund

Aktiv og turglad familie med tre barn på 9, 12 og 14 år (og en bedagelig og sosial katt). Ønsker å passe en hund i kortere eller lengre perioder for at både barna og vi voksne skal få teste hunde-livet, og særlig eldstemann ønsker å være en aktiv deltaker i hundehold og -trening. Vi er normalt alle ute av huset 4-5 timer på dagtid, så etter litt tilvenning må hunden klare seg alene de timene.

Spesielle ønsker
Ønsker familievennlig hund som kan være med på joggetur og andre aktiviteter, for å teste ut ‘hundelivet’. Gjerne stor/mellomstor.

Bilde av

Anders Grytdal

0485 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg og kjæresten min ønsker å passe en hund, gjerne noen dager i strekk et par ganger i mnd. Vi har begge full jobb i ukedagene så hunden må kunne være aleine på dagtid. I helgene har vi fri og god tid til lange turer. Ønskelig med en aktiv hund som trives på lengre turer og i naturen. Jeg har tidligere hatt en beagle så har god erfaring med hund, passer også jevnlig en Chow chow for en venn.


Bilde av

Amanda Selven

7018 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er ei jente på 24 år. Bor i Trondheim. Jeg jobber som restaurantsjef på San Sebastian Solsiden. Jeg er utadvendt, blid og selvstendig. Har bachelor fra London i Engelsk og kreativ skrivning og har også jobbet i USA i Walt Disney World. Jeg er vant til høyt ansvar og er ekstremt glad i hund. Jeg har passet hund (fra shelter i spania, usikker på rase: hint av beagle, jackrussel eller pitbull) i 2 år for min søster da hun bodde et sted det ikke var lov med hund. Og for tiden passer jeg min mors hund (irsk setter) ofte på dagtid for dem. Jeg passer av og til også min fars hund (puddel). Jeg er hundevant og har et kjempe stort hjerte for hund. Derfor er også alle hunder velkommen til San Sebastian Solsiden (på uteserveringen) og vi er nesten de enste på hele Solsiden.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å overraske familien min til jul. Vi mistet vår lille venn i Mai og denne jula tror jeg derfor kan bli veldig tung. Spesielt for min søster, hun har hadt et tøft år og jeg tror en firbent venn i julen kan hjelpe. Min mors hund blir med hennes samboer til hans familie i julen og min fars hund blir med hans kones familie i julen, derfor blir vi denne gangen uten en firbent venn ettersom min søsters hund ikke kunne være blant oss lengre. Håper noen kan hjelpe meg.

Bilde av

Therese Arvesen Lyster

3228 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Hei! Jeg er en hundeelsker som gjerne vil passe din hund. Vi er et par som bor i en enebolig med turterreng kun et lite øyekast unna. Jeg er vokst opp med hunder. Jeg lever og ånder for de. Vi har selv ei leonberger tispe, hun går overens med alle. Her vil hunden din få masse turer, kjærlighet og omsorg. Ser frem til å høre fra deg.


Bilde av

Silje Hovgaard

Korsvoll terasse 3

Dyrepasser
Hund

Jeg er en vennlig, ansvarlig og blid dame på 39. Har erfaring med hund, og liker å gå turer i skogen (bor like ved). Ønsker turkamerat, og godt mulig avlastning hjemme også. En fast avtale om jevnlig passing hadde vært det beste, og helst med noen som bor relativt nærne meg.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en relativt veloppdragen hund. Men behøver ikke være helt lydig og rolig på alle måter/i alle sammenhenger.

Bilde av

Maiken Brittain

Bærum / Oslo vest

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie bestående av 2 voksne og 2 barn (9 og 13). Vi er svært glade i dyr, men hverdag tilsier at vi ikke skal påta oss det ansvaret det er å ha et dyr permanent. Vi har stor helt innegjerdet hage, med masse boltreplass for en firbent venn. Mor i familien har vokst opp med hund, og vi har flere hunder i familie / omgangskrets. Vi er avhengige av dyr som kan være hjemme alene på dagtid dersom ukedager er aktuelt.

Spesielle ønsker
Familie på 4 ønsker tur- og lekevenn! Må være vant til barn og lydig. Helst en hund som en 10-åring kan håndtere hva gjelder styrke.

Bilde av

Amanda og Silje

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi er to jenter på 22 og 23 år. Vi går nå fjerdeåret på jussen her i Bergen og bor sammen i en fin leilighet ute på Nordnes. Vi er begge veldig glade i dyr, og har god erfaring med både hest, hund, katt og smågnagere fra ung alder. Ettersom vi ikke har mulighet til å ha egne dyr, synes vi det er veldig å hyggelig å kunne passe andres dyr. Siden vi er studenter har vi en veldig fleksibel hverdag og derfor mulighet til å passe både helger og ukedager, på hvilket som helst tidspunkt. Ta kontakt om du trenger noen til å passe hunden/katten din, vi stiller gjerne opp!:)


Bilde av

Julia Nordsjø

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg har vokst opp med Old English Sheepdog, Flatcoated og veldig vant til store hunder. Bor i gode turområder og har fine muligheter for å ta meg av en «stor» hund.


Bilde av

Hedda Nossen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire som er glade i dyr. Minstemann (gutt 5 år) er veldig kjærlig og trygg på dyr, mens eldstemann (jente 8 år) er litt skeptisk. Vi vil gjerne passe en hund i en periode, så barna kan føle på gleden av å være sammen med og bli kjent med en hund, og samtidig lære å ta vare på hunden. Vi ønsker også at datteren vår skal føle seg mer trygg på hunder ved å bli kjent med en snill og rolig hund. Hunden bør være glade i barn, aktivitet, og kos og ro på kveldstid. Vi bor i Oslo i et rolig område med egen romslig hage. Vi liker å gå på tur i skogen.

Spesielle ønsker
Snill og rolig hund som gjerne blir med på en lengre tur i marka.

Bilde av

Elvira Haug Slottemo

0673 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er ei jente på 23 år, som er veldig glad i dyr. Kjæresten min og jeg bor i en leilighet på Haugerud, og vi elsker begge hunder. På grunn av at vi begge er fulltidsstudenter er det ikke riktig tidspunkt for oss å skaffe oss hund, men vi har begge veldig lyst til å kunne passe en hund i noen helger og kvelder. Vi har begge hatt hund og er erfarene med alt av stell en hund trenger, og vi er glade i å gå turer og være aktive. Vi bor rett ved østmarka med mange fine turmuligheter.

Spesielle ønsker
Ønsker besøk av snill og aktiv hund som kan være med på turer

Bilde av

Kaja Vindsland

Fjørtofts gate

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei Jeg bor alene i leilighet på sagene og har et stort savn etter en hund i hverdagen. Har hjemmekontor ut 2021 så har masse tid til hundekos og tur. Godt for meg og godt for hunden. Jeg er vant til hunder i alle størrelser fra chihuahua til sibirsk husky. Kaja :)

Spesielle ønsker
Alene i egen leilighet med hjemmekontor ønsker å passe hund eller katt :)

Bilde av

May Bente Solbjørg Kvamme

Vestland

Dyrepasser
Hund

Jeg er en dame på 55 år. Jeg og min mann er begge dyrevenner. Vi bor landlig til i Samnanger, like ved grensen til Os. Vi har stor hage, og mange turmuligheter rundt oss, både til fjells og langs fjæra. Vi har en liten blandingstispe, Stella på 8 år. Stella er en svært rolig dame. Vi har aldri opplevd at hun er årsak til problemer i møte med andre hunder. Jeg jobber turnus, og på den måten er det stort sett alltid noen hjemme. Jeg har også innimellom langfri, sånn ca 4-5 dager i slengen. I ferier holder vi oss stort sett hjemme, da vi trives med hagearbeid, og å gå turer i området. Vi kan passe hunden din om du må vekk noen dager, eller om du drar på ferie. Kom gjerne på besøk om dette høres interessant ut.

Spesielle ønsker
Vi kan passe hunden din om du trenger fri noen dager, eller om du skal dra på ferie. Har lang erfaring med hunder, og har nå skjønne Stella på 8 år.

Bilde av

Sara Sofie Skinlo

lahelldammen 8

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er godt vant med dyr oppover min barndom. Har hatt hund, kanin, ørkenrotter, marsvin, hamster, fisk og akkurat nå eier vi 2 dvergpapegøyer! :)

Spesielle ønsker
Jeg synes det hadde vært gøy å passe hund eller katt, men kan godt også passe foreksempel hamster om det trengs. Det er familiebarnehage i huset der jeg bor, så er best om dyret er vant til barn.

Bilde av

Sofie Tronaas

0254 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som går på skole og er veldig glad i dyr. Grunnet at jeg går på skole og skal fortsette å studere kan jeg ikke selv ha hund enda, men har hatt 2 førerhunder i trening som jeg har vært forvert for og det var en super opplevelse! Ønsker gjerne og fortsette med å enten passe på eller gå turer eller lignende ettersom dette er noe jeg føler skaper en positiv og mer aktiv hverdag.