Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Veve

1550 Hølen

Dyrepasser
Hund

Ikke i bruk


Bilde av

Karoline

Molde

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

eElsker dyr og har vokst opp med dyr. HAr bodd på en gård, så har erfaring med dyrepass. Vokst opp med, sau, høne, kanin, katt og hund.

Spesielle ønsker
Tar meg et friår, og tar på meg småjobber som dyrepasser for å tjene noen ekstra kroner.

Bilde av

Elin EG

0458 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Oppvokst med hund og er veldig glad i hunder. Har erfaring med pass av hund, men dessverre ikke tid til å ha våe egen. Ønsker derfor gjerne å passe på noen andres innimellom. Bor i Oslo sentrum.


Bilde av

Sara

0364 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt


Bilde av

Hayley Sugden

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I’m an Australian girl who absolutely loves animals. I have two German shepherds at home so I’m very comfortable with big dogs, as well as small ones and all other animals.


Bilde av

Mori Shion Amano

0663 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hi! I’m from England and have lived in Norway for 2 years now! I am a big lover of all animals, I have horses and dogs at home! I would love to have a companion to spend some time with but I have a 10 year old chihuahua back home in England who live with my parents and I don’t want to buy another dog when there are so many out there! I moved to Norway for my partners job and don’t work so I have all the time in the world to spend with a loveable dog!


Bilde av

malin

1684 Vesterøy

Dyrepasser
Hund

Livsglad familie på fire ønsker å bli avlastere for hund. Hatt hund oppigjennom livet og ønsker å prøve oss som avlastere en periode . Savner selskapet med en firebent venn. Godt vant med mellomstore raser opp til 35kg. Hunden må være vant med små barn

Spesielle ønsker
Mellomstor raser. Vant med barn. Ikke dominant.

Bilde av

Nicolaj Frederik Wamberg

1605 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er musiker og performance studerende på Høgskolen i Østfold. Jeg er vokset op i KØBENHAVN og er vild med dyr og men da jeg ikke selv kan have dyr hvor jeg bor nu vil jeg gerne hjælpe andre med at lufte hund eller fodre katte. Mine søskende har hunde og jeg er selv vokset op med katte og kaniner. Ser frem til at møde jer!

Spesielle ønsker
Søger snille hunde som vil gå tur og snakke dansk.

Bilde av

John Solbakk

0491 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, Min datter (6år) og jeg ønsker gjerne å knytte oss til noen som har en snill og barnevennlig hund som også er lett å ha med å gjøre, lyder kommandoer og ellers er en "lett" hund å håndtere. Jeg er godt kjent med hund og passet på dette før, men nå vil også min datter at vi skal "ta-og-føle-på" dette med hund. Hun er glad i dyr og som barn flest veldig glad i å være med på å går tur, kose med hunden mm. Ser det naturlig å starte med å gå tur/bli kjent først for senere å passe denne med overnatting om ønsket. Vi ser ingen grunn til å ta betalt for å passe/gå tur, men her må eventuelle lengre opphold avklares i lys av dette. Ønsker forøvrig at hunden bor i nærheten av oss, Kjelsås - Oslo. mvh John


Bilde av

Silje

0553 Oslo

Dyrepasser
Hund

Rolig og snill jente som ønsker å passe en livlig, lydig og helst allergivennlig hund.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe i helg, både dagtid og kveldstid.

Bilde av

Silje Skammelsrud

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en pliktoppfyllende dyre med litt erfaring. Jeg har en del tid til overs i hverdager som jeg gjerne vil bruke på å gi en firbent venn litt kjærlighet! Veldig glad i alle mulige dyr. Er også veldig flink til å tilpasse meg både dyr og mennesker om det er behov for det ☺️


Bilde av

Victoria Mørch Jonassen

7030 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Har hatt hund så lenge jeg kan huske i Skien. Når jeg ble student begynte jeg å kjenne på hvor mye jeg savnet å ha hund. Går mye tur i Byåsen og er mye i aktivitet.

Spesielle ønsker
En hund som liker å gå tur, og kan slappe av på sofaen

Bilde av

Katrine Lovise Bakke

Kristiansand

Dyrepasser
Hund

Jeg er 21år og min samboer er 23år vi bor på birkeland i et rolig område, vi har å en katt på 1,5år som heter skruf. Vi kunne tenkt oss å passe en medium hund får å finne ut om å ha hund er noe for oss. Vi reiser til Mandal avertil på grunn av familie og passer vår nevø på 2 år.Min samboer jobber 3 dager i uken å jeg jobber ikke så mi har mye tid til å gi hunden det den trenger av turer og kos:)

Spesielle ønsker
En medium hund som liker tur,leke og slappe av Må være vant til p være fint katt og barn og selvfølgelig folk:)

Bilde av

Julie Haugrønning

2019 Skedsmokorset

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Hei, har en datter på snart 15 som ønsker å passe på dyr. Vi begge har lang erfarling meg forskjellige dyr, blandt annet hunder (små til store), marsviner, kaniner, hamster og små fugler. Vi har Kleinspitz på 10 måneder gammel som er veldig sosial, snill og grei hund. Han går overens med alle slags dyr. Biter ikke, knurrer ikke, alltid leken og nyskjerrig.

Spesielle ønsker
Hvis det er en hund som trenger pass, så må det være liten til middels størrelse.

Bilde av

celtru

6260 Skodje

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Ønsker å passe en hund som jeg kan ha med på fjellturer


Bilde av

Maje Evensen

Nordlia 66, 1900 Fetsund

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 3 som ønsker å passe en liten hund noen dager i mnd. Hunden må klare å være hjemme alene noen timer på dagtid i ukedager.


Bilde av

Mitra Rastgoee

1150 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en dame som bor sammen med mannen min og begge sønnene våres som er 6 og 10 år. På lang tid driver vi å vurderer om vi skal ha en egen hund, og da tenkte vi at det var fin mulighet for vår familie å passe en hund i max 2-3 dager. Gutta har alltid hatt et sterkt ønske om å få en egen hund, og nå skal vi prøve å passe en hund????

Spesielle ønsker
En familievennelig selskapsund som liker å kose og å gå på tur.

Bilde av

Ole

5111 Breistein

Dyrepasser
Hund

Hei har alltid hatt hunder, gjennom oppvokst. Og i senere tid hadde vi 2 cihuhahaer som gikk bort i 2018 pga alder og sykdom. Etter dette så har vi ikke klart og skaffet oss noe ny hund, og har fått oss en liten datter, og vill gjerne være hundepass, for og teste ut igjen om vi skal skaffe oss hund litt senere, og hvordan våres datter reagerer på dette ????

Spesielle ønsker
Barnevennlig, tur venn.

Bilde av

Thea Berntsen

7032 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

jeg er en dyreelskere som har vokst opp med hund hele livet og er erfaren med hunder, og det å gå tur. Jeg har erfaring med flere raser både store og små og det ville glede meg om jeg fikk passe på eller gå tur med din hund og forsikre deg om at den vil være i gode hender :)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund eller katt, som gjerne liker å gå på tur og være aktiv som jeg kan være aktiv med :)

Bilde av

Sumeet

5009 Bergen

Dyrepasser
Hund

Er veldig glad i hunder men for opptatt til å ha en selv. Er på utkikk etter noen med hunder som trenger en som kan gå turer med hunden din og passer den i korte perioder.