Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Synne Granås

7066 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Jeg er en aktiv student som liker å gå turer. Jeg har mye erfaring med dyr da begge foreldrene mine har hunder som jeg både passer, drar på hundetrening med, og går tur med når jeg er hjemme. Har også erfaring med andre dyr som katt, hamster og kanin.

Spesielle ønsker
Ønsker turvenn, men også åpen for pass av småhunder over korte og lengre perioder.

Bilde av

Thea Midttun Falkenberg

0560 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg heter Thea og er 21 år. Jeg har nylig flyttet til Oslo. Jeg savner veldig å ha hund men siden jeg er midt i studier vil jeg ikke kjøpe. Jeg har hatt hund så lenge jeg kan huske og vil gjerne låne en til både kos og tur.


Bilde av

Nina Gran

1500 Moss

Dyrepasser
Hund

Har nettopp mistet min tredje schæferhund. Vil gjerne ha en hund på besøk innimellom og med på turer.Har en katt som er vant til hund.

Spesielle ønsker
Ønsker å ha med hund på turer, og gjerne besøk hjemme et par dager iblant, evt ferie.

Bilde av

Sara Nygård Meland

0554 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, mitt navn er Sara. Jeg er 20 år gammel, født og oppvokst i Bergen. Jeg bor nå i Oslo for å studere fotokunst, og savner så veldig en hund i livet mitt. Min elskede firbeinte bestevenn gikk bort for noen år siden, og katten Gudrun bor i Bergen, så jeg vil veldig gjerne passe en hund eller to. Jeg er oppvokst rundt hunder i alle størrelser og fasonger, og er godt vant med hund. Jeg bor i en dyrevennlig leilighet med tre andre rolige venninner som alle er trygge på hund. Jeg ser etter en hund som kan bli med en bergenser på tur for å utforske byen, og gjerne stoppe for å ta en kaffe og en skål med vann sammen. Jeg har også mulighet til å ta med hund på den lille skolen min, dersom hunden er rolig og ikke tisser inne:)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund i hverdagen. Gå på turer, dra på kafé, kose og ikke minst ha samtaler. Jeg ønsker meg hund i fremtiden, og ønsker å prøve meg på egenhånd.

Bilde av

Ann-Helen Vennestrøm

8020 Bodø

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 20 år fra Stavanger som er veterinærstudent her i Bodø. Har hund selv hjemme men har ikke mulighet til ta han med meg til Bodø. Savner veldig å ha noen å gå sammen med på tur, og ønsker veldig gjerne å hjelpe noen som trenger lufting med hunden sin.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill hund til turer!

Bilde av

Amalie

Hammerstadsgate 23, 0363 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er en jente på 11. Jeg jeg har vært og elsket dyr siden jeg var to. Elsker spesielt hunder. Jeg bor av og til hos tanten min på marjorstuen i Oslo. Jeg vil alltid passe en hund når jeg kommer til tanten min jeg har ingen dyr hjemme hos mamma og pappa heller ikke hos tante. Har masse erfaring med hunder, Låner hunder på overnatting og på dagsbesøk går på turer leker og lager hinderløype og øver på triks vasker dem og pleier. Jeg har et eget skap på bade hos tanten min, der det er masse godbiter og besje poser. Er på nesten 4 hunde leirer i året. På hunde leirene kjører vi hunde spann pleier dem og koser masse på hundeleir driver vi med Alaskahyskier. Ps: tante er alltid med!

Spesielle ønsker
Jeg/vi ønsker en hund som liker og gå på piknik turer. En liten hund som ikke drar ekstremt mye i båndet og som liker barn og lek og kos!!

Bilde av

Carina Samuelsen Høve

1653 Sellebakk

Dyrepasser
Hund

Dyrekjær familie uten tid til hund på fast basis, som gjerne vil låne en hund i ny og ne.

Spesielle ønsker
Hun som er vant med barn, tur, bilkjøring

Bilde av

Espen Eide

1356 Bekkestua

Dyrepasser
Hund

Oppvokst med hund, familie på 5 som er veldig glad i dyr. Vi bor i enebolig på Bekkestua i Bærum med fine omkringliggende omgivelser for å gå turer.

Spesielle ønsker
Ønsker en liten eller middels stor hund, helst familievennlig som går godt med barn

Bilde av

Janne Cristin Haglund

1710 Sarpsborg

Dyrepasser
Hund

Erfaren med hunder, går mye tur


Bilde av

Therese Nordberg Hanvold

0766 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på 4 (2 voksne + 2 barn på 10 og 13 år) som ønsker å passe hund innimellom. Er vant med hundepass fra tidligere inkl pass av medium til store hunder. Det er viktig at hunden er barnevennlig.


Bilde av

Olle Holmgren

Kolbotn

Dyrepasser
Hund

Familie på 5 som gjerne vil prøve på å passe en hund for lengre eller kortere perioder. Glade i dyr og har fleksibelt arbeidsforhold.

Spesielle ønsker
Familie på 5 som gjerne vil prøve på å passe en hund for lengre eller kortere perioder. Barna er 5,10 og 13 år.

Bilde av

Renate Kristiansen

Trondheim

Dyrepasser
Hund

Familie på 4 personer med 2 barn på 8 og 11 år. Bor på Rosenborg og har hytte i Meråker.

Spesielle ønsker
Ønsker å bli kjent med en liten hund vi kan passe innimellom. Kan passe på ettermiddagen, helg eller ferie (når vi blir kjent):)

Bilde av

Alexander Kolakowski

7068 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Gutt på 21 år som bor sentralt i Trondheim. Jeg går 3.år på økonomi og administrasjon på NTNU Handelshøyskolen. Jeg har egen leilighet som jeg deler med min kjæreste på snart 22 år. Vi har begge vokst opp med hund og savner veldig det å være rundt hunder.


Bilde av

Gunn Mette Grimen

5252 Søreidgrend

Dyrepasser
Hund

Vi er en aktiv familie, to voksne og to barn, jenter 8 og 11 år. Da ingen av oss voksne har hatt hund før, ønsker vi å passe en familievennlig hund. Vi har skogen som nærmeste nabo og bruker fjellet flittig, sommer som vinter.

Spesielle ønsker
Aktiv familie på 4 ønsker å passe en familiehund ukedager/ helger/ ferier.

Bilde av

Lars Steinsæter

4365 Nærbø

Dyrepasser
Hund

Hund har alltid vært i min interesse siden jeg var liten. Hjemme hadde vi hund når jeg var mindre, men etter at denne måtte avlives har vi ikke hatt hund grunnet mamma ikke liker hår. Dessuten, har jeg passet mange hunder gjennom årene og blir glad når jeg ser firbeinte offentlig. Utenom dette vet jeg ikke hva jeg skal si, utenom at jeg er en person med middels erfaring og er generelt til å stole godt på. Jeg ønsker å gå turer/passe andres hund for å bygge opp enda mer erfaring frem til jeg skaffer meg.min egen!


Bilde av

Mathea Ekholt Lygrell

3000

Dyrepasser
Hund

Jeg er en tenåring, som elsker dyr<3 passer/går gjerne tur med ditt dyr! Har hund selv.

Spesielle ønsker
Ønsker helst bare turer, men kan også passe i korte perioder.

Bilde av

Sverre J. Tangerud

Vestfold

Dyrepasser
Hund

Familie på fire, som er glade i dyr

Spesielle ønsker
Familievennlig hund.

Bilde av

Guro Jordheim Brække

5011 Bergen

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg heter Guro, og bor i et hus på Nøstet med 4 andre venninner, som alle studerer her i Bergen. Vi er over gjennomsnittet glad i hunder og savner våre egne som er i Oslo. Av den grunn ønsker vi derfor gjerne å enten gå tur eller passe din hund. Håper vi finner en hund som vi kan bli glad i! Masse kjærlighet fra oss fem!


Bilde av

Anita Fjellvang

2019 Skedsmokorset

Dyrepasser
Hund

Hei. Jeg er en dame på 48 som bor i Brånåsen/Skedsmokorset og er akkurat ferdig med sesongarbeid. Jeg blir nå uten jobb en periode og ønsker da å fylle tiden med å komme meg masse ut på tur i natur og frisk luft. Jeg liker best i selskap av en hund. Jeg har mase erfaring med hunder opp gjennom, har både hatt shafer og vært fast besøkshjem for en mopps og har generelt mye erfaring med dyr. 93083707

Spesielle ønsker
Dame på 48 som ønsker turkompis for turer i skog, fjell, parker . Har erfaring med hunder og dyr generelt.

Bilde av

Julian Kåss

1286 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg og min kjæreste er på utkikk etter å passe hund fra tid til annen. Vi er begge dyreelskere og ønsker å komme i kontakt med noen som trenger litt avlastning. Vi Ønsker på langsikt å skaffe oss egen hun, men det passer ikke akkurat nå. Siden savnet er så stort, ser vi da på mulighetene her. Jeg har selv vokst opp med hund, og har god erfaring med både større og mindre hunder. Vi er begge rolige, drikker ikke alkohol eller røyker. Vi liker å gå turer i skog iog mark, og er nå ute etter en turvenn.

Spesielle ønsker
Selskapshund, men også hund å ta med seg på tur. Vi er åpne for flere erfaringer.