Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

G

3188 Horten

Dyrepasser
Hund

Hei og hei.


Bilde av

Cecilie K.

Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har selv en katt på 9 år og en katt på 17 år. God erfaring med pass av dyr, og særlig katter.


Bilde av

Torunn Golberg

Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Så hyggelig at du kommer innom min profil. Jeg er en dyrevandt kvinne som er oppvokst på gård. Da jeg nå tilbringer mye tid hjemme savner jeg svært å ha en turkompis. Hos meg kan jeg gi en hund et ekstra hjem å være glad i med mye kjærlighet og mosjon, både fysisk og mentaltrening hvis det er nødvendig. Jeg bor sentralt i Lillestrøm så har mange fine turområder i umiddelbar nærhet. Hvis du vil vite mer om meg ta gjerne kontakt! Mvh Torunn :)

Spesielle ønsker
Ønsker en relativt rolig hund som liker tur og kan tilbringe noe tid i leilighet. Må derfor kunne ta heis (ingen krav men ønske)

Bilde av

Nora Funkqvist

Oslo

Dyrepasser
Hund

Aktiv og meget turglad jente søker hunder å lufte! Tilbringer mye fritid i marka og på løpetur. Alltid vært veldig glad i dyr, spesielt hunder. Har aldri hatt egen, men vurderer nå å skaffe oss en, samboer og jeg. Har noe erfaring fra turer med venners/families hunder og hundekjøring, ellers åpen for å lære. Jeg jobber på dagtid i ukedagene, men samboer har hjemmekontor og er fleksibel.

Spesielle ønsker
Passer gjerne aktiv hund til lengre turer/løpeturer, også i marka. Spesielt glad i sibirsk husky, alaskan malamute, akita inu og grønlandshund, men åpen for alt!

Bilde av

Benjamin Ellefsen

Elvenesvegen 46

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Jeg og min samboer ønsker oss hund etterhvert, men har ikke mulighet til hund slik vi bor nå i leilighet. Jeg jobber offshore og har fri dagtid for turer, min samboer har kontorstilling 8-16. Vi er ikke oppvokst med hund, men med katter. Vi går turer nesten hver dag, både korte turer i nærområdet eller opp fjell i Bergens området.

Spesielle ønsker
Ønsker snill hund til både korte og lange turer.

Bilde av

Hedda Pedersen Nymo

0352 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er en aktiv jente som trives godt med dyr. Å ha med en hund på tur hadde bare vært koselig!

Spesielle ønsker
selskap av hund til løpeturer men også tur i marka.

Bilde av

Isabøl Goethals

7025 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en ung jente på 27 år som er kjempeglad i dyr. Jeg eier selv en hannhund som elsker andre hunder, uansett kjønn. Han er leken, snill og elsker å gå lange turer med matmoren. Vi ønsker å passe på en hund i perioder på maks 4. uker. Hunden din kommer til å være med oss ute på tur hver dag og kan gjerne bo sammen med oss. Jeg har gått på en hundetrener/hundeinstruktør utdannelse. Kanskje vil du at jeg skal lære hunden din noen triks eller hjelpe til med innlæring på noe? Hvis jeg passer din hund kan den bo sammen med oss. Isabel (hundepasser'n) bor sammen med Lars (samboer) og Aiko (samojedhund, født i oktober 2019) på Ugla/Bjørnebyen. Vi har en hage og har marka veldig lett tilgjengelig for å gå lange turer og litt kortere lufteturer. Vi gjør masse forskjellig: kløv, litt løping, kickbike, ... Alt kan gjøres i dobbeltspann :) Gleder oss å høre fra dere som trenger en hundepasser! KATTEPASSER Min hund har ikke vært så mye i kontakt med katter. Tar derfor ikke betalt hvis jeg skulle passe din katt. Hunden min er snill og grei så det burde gå fint, men en tilvenningsperiode kan være lur for begge parter! :) Vi elsker katter her i huset :)


Bilde av

Camilla Skogstad Bull

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire, to voksne og to gutter på 5 og 8 år, som ønsker oss en hund vi kan passe i helger innimellom og deler av ferier. Begge guttene er rolige og flinke med hunder og jeg er selv vokst opp med en engelsk setter. Vi er en aktiv familie som bor i nærheten av marka og ønsker å kunne ta med oss en firebent venn på våre mange turer.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en hund som er snill med barn og har et vennlig gemytt.

Bilde av

Zoé

Drammen

Dyrepasser
Hund

Jeg er en snart 18 år gammel jente som er super glad i hunder! Ettersom jeg er permittert og mye hjemme leter jeg etter en gøy jobb som samtidig kan holde meg aktiv ettersom jeg er en toppidretts utøver. Jeg er klar for å gå eller løpe turer med din lille kompis som holder oss begge i form:) Jeg kan også passe hunder hjemme hos deg så lenge jeg får det jeg trenger av utstyr:) Trenger du hundepass eller lufting så er det bare å sende en melding for å høre om når jeg er ledig!:)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund til å gå tur eller løpe med:) God trening for oss begge:)

Bilde av

Victoria Johansen

2850 Lena

Dyrepasser
Hund

Dame på 31 som bor med min sønn på 3,5 år og samboer på Toten. Hatt hunder som bla rottweiler, schæfer, labrador og dansk svensk gårdshund. Aktiv familie som er glad i å være ute og på tur. Vi ønsker å passe hund over lengre tid/periode.

Spesielle ønsker
Aktiv familie på 3 ønsker å være fôrvert/ avlastningshjem over lengre periode.

Bilde av

Amalie Christin Winger-Eliassen

1178 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er en veldig aktiv jente som bor i Oslo. Bor med en veninne på Nordstrand. Elsker hunder, men vil gjerne passe på litt hunder og vurdere før jeg selv kan kjøpe en hund. Jeg elsker p gå på turer, jogge. Jeg har hytte i Hemsedal, og er mye der også å står på ski.

Spesielle ønsker
Helst husky som jeg kan ta med på lange turer og ski

Bilde av

Pernille Villard

0559 Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er fire hundeglade jenter som alle har erfaring med hund fra tidligere.


Bilde av

Aleksandra Czekaj

0271 Oslo

Dyrepasser
Hund

Elsker hunder! 17 år med en dachs, 3 år med en pekingeser, så god erfaring med små hunder, men glad i alle hunder :) Bor alene på Frogner med hjemmekontor :)


Bilde av

Guro Botterli

7031 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg heter Guro. Jeg er en dyreglad jente på 22 år som har lyst til å passe en hund. Jeg har hatt hund hele livet, bortsett fra de to siste årene da jeg har studert til å bli grunnskolelærer her i Trondheim. Det har gitt meg god erfaring med å ta vare på og å trene hund. Planen er å få min egen hund på lang sikt, men med slik min livssituasjon er nå passer det dessverre ikke å ha en hund på heltid. Jeg har derfor lyst til å bli kjent og bruke tid med en hund her i Trondheim på deltid. Dette kan innebære å gå tur, leke, trene og avlastning etter hva du som eier måtte ønske. Jeg har også mulighet til å ta med hunden på hyttetur på Hølonda i noen dager hvis du og hunden er komfortabel med det. Det viktige for meg er å bruke tid med hunden ettersom dette er noe av det beste jeg vet. Med tanke på dette trenger jeg ikke betaling for arbeidet. Ta kontakt hvis du vil bli mer kjent eller det er noe du lurer på. Gleder meg til å bli kjent med deg og hunden din!

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å bruke tid med en hund. Dette kan gjelde å gå tur, leke, trening og avlasting/passing over lenger tid.

Bilde av

Daniel Firth

0265 Oslo

Dyrepasser
Hund

Couple with experience looking after dogs (looked after German shepherds and Australian shepherd). Live in an apartment in central oslo with eassy acces to Frognerpark, enjoy hiking and skiing at the weekends and running (so you're dog will get the exercise).


Bilde av

K

Dyrepasser
Hund


Bilde av

Hana Omed

robert levins gate

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 25, og studerer medisin ved UiO. Har verken råd eller tid til å ta meg av eget kjæledyr på fulltid, men elsker dyr og savner samvær med både hund og katt. Er åpen for både noe fast og/eller midlertidig pass. Har ekstra god tid nå under pandemien da all undervisning er digitalisert og jeg derfor er mye hjemme.

Spesielle ønsker
Passer gjerne hund og katt i sentrumnært område (med mindre du selv kan levere?). Har god erfaring med pass av dyr for venner, men behovet for pass er ikke like ofte som jeg ønsker og derfor er jeg her!

Bilde av

Tale Ellingvåg

0578 Oslo

Dyrepasser
Hund

Voksen, rolig dame som bor sammen med en annen voksen, rolig nær venninne. Har erfaring fra familiehund tidligere, og en nær familievenn driver hundebarnehage - gjennom henne har jeg fått god erfaring med forskjellige typer hunder. Jeg er enormt glad i hunder, og skulle gjerne skaffet hund selv. Men, ettersom min bo- og livssituasjon for øyeblikket ikke tillater at jeg kan forplikte meg til å ha fullt ansvar for et lite liv døgnet rundt, vil jeg gjerne ha en kompis til å henge med i blant likevel. Har hjemmekontor på en arbeidsplass hvor jeg bestemmer mye av rammene selv, og er fleksibel i hverdagen.


Bilde av

Thomas

1458 Fjellstrand

Dyrepasser
Hund

Jeg har 2 barn som elsker dyr og jeg elser dyr også og vi kan passe mest om helgene vi hadde tenkt til å kjøpe hund men vi vile se hvordan det er å ha en hund først

Spesielle ønsker
Vi kan passe på helgene

Bilde av

Albin Ullvetter

0650 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg bor på Tøyen og passer gjerne på en aktiv hund som trenger mosjon ut i skog eller park. Hvis den bare vil ha selskap så får den gjerne være hjemme hos meg og min kjæreste. Jeg er permittert nå så har masse tid til lek og kos.

Spesielle ønsker
Ønsker en aktiv hund som liker at leke ute.