Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Anders Grytdal

0485 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg og kjæresten min ønsker å passe en hund, gjerne noen dager i strekk et par ganger i mnd. Vi har begge full jobb i ukedagene så hunden må kunne være aleine på dagtid. I helgene har vi fri og god tid til lange turer. Ønskelig med en aktiv hund som trives på lengre turer og i naturen. Jeg har tidligere hatt en beagle så har god erfaring med hund, passer også jevnlig en Chow chow for en venn.


Bilde av

Amanda Selven

7018 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Hei, jeg er ei jente på 24 år. Bor i Trondheim. Jeg jobber som restaurantsjef på San Sebastian Solsiden. Jeg er utadvendt, blid og selvstendig. Har bachelor fra London i Engelsk og kreativ skrivning og har også jobbet i USA i Walt Disney World. Jeg er vant til høyt ansvar og er ekstremt glad i hund. Jeg har passet hund (fra shelter i spania, usikker på rase: hint av beagle, jackrussel eller pitbull) i 2 år for min søster da hun bodde et sted det ikke var lov med hund. Og for tiden passer jeg min mors hund (irsk setter) ofte på dagtid for dem. Jeg passer av og til også min fars hund (puddel). Jeg er hundevant og har et kjempe stort hjerte for hund. Derfor er også alle hunder velkommen til San Sebastian Solsiden (på uteserveringen) og vi er nesten de enste på hele Solsiden.

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å overraske familien min til jul. Vi mistet vår lille venn i Mai og denne jula tror jeg derfor kan bli veldig tung. Spesielt for min søster, hun har hadt et tøft år og jeg tror en firbent venn i julen kan hjelpe. Min mors hund blir med hennes samboer til hans familie i julen og min fars hund blir med hans kones familie i julen, derfor blir vi denne gangen uten en firbent venn ettersom min søsters hund ikke kunne være blant oss lengre. Håper noen kan hjelpe meg.

Bilde av

Therese Arvesen Lyster

3228 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Dyreeier

Hei! Jeg er en hundeelsker som gjerne vil passe din hund. Vi er et par som bor i en enebolig med turterreng kun et lite øyekast unna. Jeg er vokst opp med hunder. Jeg lever og ånder for de. Vi har selv ei leonberger tispe, hun går overens med alle, og ei husky jente. :) Her vil hunden din få masse turer, kjærlighet og omsorg. Ser frem til å høre fra deg.


Bilde av

Silje Hovgaard

Korsvoll terasse 3

Dyrepasser
Hund

Jeg er en vennlig, ansvarlig og blid dame på 39. Har erfaring med hund, og liker å gå turer i skogen (bor like ved). Ønsker turkamerat, og godt mulig avlastning hjemme også. En fast avtale om jevnlig passing hadde vært det beste, og helst med noen som bor relativt nærne meg.

Spesielle ønsker
Ønsker å passe en relativt veloppdragen hund. Men behøver ikke være helt lydig og rolig på alle måter/i alle sammenhenger.

Bilde av

Maiken Brittain

Bærum / Oslo vest

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie bestående av 2 voksne og 2 barn (9 og 13). Vi er svært glade i dyr, men hverdag tilsier at vi ikke skal påta oss det ansvaret det er å ha et dyr permanent. Vi har stor helt innegjerdet hage, med masse boltreplass for en firbent venn. Mor i familien har vokst opp med hund, og vi har flere hunder i familie / omgangskrets. Vi er avhengige av dyr som kan være hjemme alene på dagtid dersom ukedager er aktuelt.

Spesielle ønsker
Familie på 4 ønsker tur- og lekevenn! Må være vant til barn og lydig. Helst en hund som en 10-åring kan håndtere hva gjelder styrke.

Bilde av

Amanda og Silje

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi er to jenter på 22 og 23 år. Vi går nå fjerdeåret på jussen her i Bergen og bor sammen i en fin leilighet ute på Nordnes. Vi er begge veldig glade i dyr, og har god erfaring med både hest, hund, katt og smågnagere fra ung alder. Ettersom vi ikke har mulighet til å ha egne dyr, synes vi det er veldig å hyggelig å kunne passe andres dyr. Siden vi er studenter har vi en veldig fleksibel hverdag og derfor mulighet til å passe både helger og ukedager, på hvilket som helst tidspunkt. Ta kontakt om du trenger noen til å passe hunden/katten din, vi stiller gjerne opp!:)


Bilde av

Julia Nordsjø

Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg har vokst opp med Old English Sheepdog, Flatcoated og veldig vant til store hunder. Bor i gode turområder og har fine muligheter for å ta meg av en «stor» hund.


Bilde av

Hedda Nossen

Oslo

Dyrepasser
Hund

Vi er en familie på fire som er glade i dyr. Minstemann (gutt 5 år) er veldig kjærlig og trygg på dyr, mens eldstemann (jente 8 år) er litt skeptisk. Vi vil gjerne passe en hund i en periode, så barna kan føle på gleden av å være sammen med og bli kjent med en hund, og samtidig lære å ta vare på hunden. Vi ønsker også at datteren vår skal føle seg mer trygg på hunder ved å bli kjent med en snill og rolig hund. Hunden bør være glade i barn, aktivitet, og kos og ro på kveldstid. Vi bor i Oslo i et rolig område med egen romslig hage. Vi liker å gå på tur i skogen.

Spesielle ønsker
Snill og rolig hund som gjerne blir med på en lengre tur i marka.

Bilde av

Elvira Haug Slottemo

0673 Oslo

Dyrepasser
Hund

Jeg er ei jente på 23 år, som er veldig glad i dyr. Kjæresten min og jeg bor i en leilighet på Haugerud, og vi elsker begge hunder. På grunn av at vi begge er fulltidsstudenter er det ikke riktig tidspunkt for oss å skaffe oss hund, men vi har begge veldig lyst til å kunne passe en hund i noen helger og kvelder. Vi har begge hatt hund og er erfarene med alt av stell en hund trenger, og vi er glade i å gå turer og være aktive. Vi bor rett ved østmarka med mange fine turmuligheter.

Spesielle ønsker
Ønsker besøk av snill og aktiv hund som kan være med på turer

Bilde av

Kaja Vindsland

Fjørtofts gate

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei Jeg bor alene i leilighet på sagene og har et stort savn etter en hund i hverdagen. Har hjemmekontor ut 2021 så har masse tid til hundekos og tur. Godt for meg og godt for hunden. Jeg er vant til hunder i alle størrelser fra chihuahua til sibirsk husky. Kaja :)

Spesielle ønsker
Alene i egen leilighet med hjemmekontor ønsker å passe hund eller katt :)

Bilde av

May Bente Solbjørg Kvamme

Vestland

Dyrepasser
Hund

Jeg er en dame på 55 år. Jeg og min mann er begge dyrevenner. Vi bor landlig til i Samnanger, like ved grensen til Os. Vi har stor hage, og mange turmuligheter rundt oss, både til fjells og langs fjæra. Vi har en liten blandingstispe, Stella på 8 år. Stella er en svært rolig dame. Vi har aldri opplevd at hun er årsak til problemer i møte med andre hunder. Jeg jobber turnus, og på den måten er det stort sett alltid noen hjemme. Jeg har også innimellom langfri, sånn ca 4-5 dager i slengen. I ferier holder vi oss stort sett hjemme, da vi trives med hagearbeid, og å gå turer i området. Vi kan passe hunden din om du må vekk noen dager, eller om du drar på ferie. Kom gjerne på besøk om dette høres interessant ut.

Spesielle ønsker
Vi kan passe hunden din om du trenger fri noen dager, eller om du skal dra på ferie. Har lang erfaring med hunder, og har nå skjønne Stella på 8 år.

Bilde av

Sara Sofie Skinlo

lahelldammen 8

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er godt vant med dyr oppover min barndom. Har hatt hund, kanin, ørkenrotter, marsvin, hamster, fisk og akkurat nå eier vi 2 dvergpapegøyer! :)

Spesielle ønsker
Jeg synes det hadde vært gøy å passe hund eller katt, men kan godt også passe foreksempel hamster om det trengs. Det er familiebarnehage i huset der jeg bor, så er best om dyret er vant til barn.

Bilde av

Sofie Tronaas

0254 Oslo

Dyrepasser
Hund
Smådyr

Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som går på skole og er veldig glad i dyr. Grunnet at jeg går på skole og skal fortsette å studere kan jeg ikke selv ha hund enda, men har hatt 2 førerhunder i trening som jeg har vært forvert for og det var en super opplevelse! Ønsker gjerne og fortsette med å enten passe på eller gå turer eller lignende ettersom dette er noe jeg føler skaper en positiv og mer aktiv hverdag.


Bilde av

Synne Granås

7066 Trondheim

Dyrepasser
Hund

Jeg er en aktiv student som liker å gå turer. Jeg har mye erfaring med dyr da begge foreldrene mine har hunder som jeg både passer, drar på hundetrening med, og går tur med når jeg er hjemme. Har også erfaring med andre dyr som katt, hamster og kanin.

Spesielle ønsker
Ønsker turvenn, men også åpen for pass av småhunder over korte og lengre perioder.

Bilde av

Thea Midttun Falkenberg

0560 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei! Jeg heter Thea og er 21 år. Jeg har nylig flyttet til Oslo. Jeg savner veldig å ha hund men siden jeg er midt i studier vil jeg ikke kjøpe. Jeg har hatt hund så lenge jeg kan huske og vil gjerne låne en til både kos og tur.


Bilde av

Nina Gran

1500 Moss

Dyrepasser
Hund

Har nettopp mistet min tredje schæferhund. Vil gjerne ha en hund på besøk innimellom og med på turer.Har en katt som er vant til hund.

Spesielle ønsker
Ønsker å ha med hund på turer, og gjerne besøk hjemme et par dager iblant, evt ferie.

Bilde av

Sara Nygård Meland

0554 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, mitt navn er Sara. Jeg er 20 år gammel, født og oppvokst i Bergen. Jeg bor nå i Oslo for å studere fotokunst, og savner så veldig en hund i livet mitt. Min elskede firbeinte bestevenn gikk bort for noen år siden, og katten Gudrun bor i Bergen, så jeg vil veldig gjerne passe en hund eller to. Jeg er oppvokst rundt hunder i alle størrelser og fasonger, og er godt vant med hund. Jeg bor i en dyrevennlig leilighet med tre andre rolige venninner som alle er trygge på hund. Jeg ser etter en hund som kan bli med en bergenser på tur for å utforske byen, og gjerne stoppe for å ta en kaffe og en skål med vann sammen. Jeg har også mulighet til å ta med hund på den lille skolen min, dersom hunden er rolig og ikke tisser inne:)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av hund i hverdagen. Gå på turer, dra på kafé, kose og ikke minst ha samtaler. Jeg ønsker meg hund i fremtiden, og ønsker å prøve meg på egenhånd.

Bilde av

Ann-Helen Vennestrøm

8020 Bodø

Dyrepasser
Hund

Jeg er en jente på 20 år fra Stavanger som er veterinærstudent her i Bodø. Har hund selv hjemme men har ikke mulighet til ta han med meg til Bodø. Savner veldig å ha noen å gå sammen med på tur, og ønsker veldig gjerne å hjelpe noen som trenger lufting med hunden sin.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av en snill hund til turer!

Bilde av

Amalie

Hammerstadsgate 23, 0363 Oslo

Dyrepasser
Hund

Hei jeg er en jente på 11. Jeg jeg har vært og elsket dyr siden jeg var to. Elsker spesielt hunder. Jeg bor av og til hos tanten min på marjorstuen i Oslo. Jeg vil alltid passe en hund når jeg kommer til tanten min jeg har ingen dyr hjemme hos mamma og pappa heller ikke hos tante. Har masse erfaring med hunder, Låner hunder på overnatting og på dagsbesøk går på turer leker og lager hinderløype og øver på triks vasker dem og pleier. Jeg har et eget skap på bade hos tanten min, der det er masse godbiter og besje poser. Er på nesten 4 hunde leirer i året. På hunde leirene kjører vi hunde spann pleier dem og koser masse på hundeleir driver vi med Alaskahyskier. Ps: tante er alltid med!

Spesielle ønsker
Jeg/vi ønsker en hund som liker og gå på piknik turer. En liten hund som ikke drar ekstremt mye i båndet og som liker barn og lek og kos!!

Bilde av

Carina Samuelsen Høve

1653 Sellebakk

Dyrepasser
Hund

Dyrekjær familie uten tid til hund på fast basis, som gjerne vil låne en hund i ny og ne.

Spesielle ønsker
Hun som er vant med barn, tur, bilkjøring