Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Yennyfer Sabogal

3931 Porsgrunn

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei! Vi en liten familie på tre, pappa, mamma og en liten jente på 7 år. Alle vi er veldig interessert å passe på katt eller hund. Ta kontakt om du trenger hjelp.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund eller katt som er barnevennlig

Bilde av

Joachim

3045 Drammen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en dyreglad og aktiv person som er bosatt i Drammen. Jeg har vokst opp med hund, katt, gnagere, hest og reptiler, og er hyppig brukt av familie og venner til å passe deres kjæledyr. Jeg vurderer selv få meg noe eget, men min nåværende jobb gjør det vanskelig å ha dyr over lengere perioder. Bor i leilighet med nær tilgang på park, skog og natur. Pris blir vi enige om.


Bilde av

Sara Linn Lanng Fauskerud

0550 Oslo

Dyrepasser
Katt

27 år gammel jente, bor på Løkka. Veldig glad i dyr, har erfaring med både hund og katt. Passer gjerne dyret ditt ❤️

Spesielle ønsker
Ønsker å passe innekatter.

Bilde av

Lisa

Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 30 år og bor alene i en liten leilighet på Hana. Jeg er svært glad i dyr, men kan ikke ha egne på fulltid. Jeg ønsker derfor veldig gjerne å kunne hjelpe andre gjennom dyrepass. Jeg har selv hatt hund, katt og forskjellige smådyr. Dyret må kunne være hjemme alene mens jeg er på jobb, og helst være komfortabel med bilkjøring.

Spesielle ønsker
Må kunne være alene hjemme mens jeg er på jobb.

Bilde av

Christian Tollefsrud

1362 Hosle

Dyrepasser
Hund
Katt

Glad hundeeier til lille Mille, dvergpuddel. Sosial og glad i andre dyr og mennesker.

Spesielle ønsker
Små og mellomstore raser. Helst røytfrie men like gla' i dem også. Enkelt å ta med på turer og i bil.

Bilde av

Håkon Andrè Karlsen

Skutebakken 2

Dyrepasser
Hund
Katt

Heisann! Jeg er en kar på 26 år som holder til på Jeløya i Moss og jobber med eldre demente på Orkerød Sykehjem. Alltid vært utrolig glad i dyr men pga reglene til huseier kan jeg ikke ha et dyr selv som bor fast her. Jeg trives veldig godt på tur og har flotte turområder å bruke i nærområdet og tar gjerne med meg fiskestanga :) Har passet hunder flere ganger tidligere for venner og familie til stor glede for både hunden og meg! Ps : E-post adressen vil ikke endre seg inne på profilen min men bruk gjerne djhaikon@icloud.com til å kontakt. Håper og høre fra deg :)


Bilde av

Tuva Karine Bøe

0469 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er 22 år gammel og jobber som pedagogisk leder i barnehage. Jeg har vokst opp med både katter og hunder, og har derfor en del erfaring! Jeg elsker dyr av alle slag, og ønsker meg derfor en besøksvenn / litt selskap innimellom, samtidig som det gleder meg å hjelpe andre. For meg passer det best på ettermiddagene og i helgene (dersom dyret ikke kan være alene hjemme i arbeidstid)! Ta gjerne kontakt!

Spesielle ønsker
Selskap<3

Bilde av

Rebecca Rubinstein Dahl

1781 Halden

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er 26 år og har samboer og en datter. Har en chihuahua tispe på 8 år, en skogskatt på 6 år og en «gatemix» katt på 5 år. Vi bor i blokk, så kattene er innekatter, men kan være ute i bånd.

Spesielle ønsker
Dyrene som trenger pass må kunne være sammen med et barn på 5 år, to katter og en chihuahua.

Bilde av

Line Mari Brodtkorb Eidissen

4021 Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Svært dyrevant person. Hatt egne katter hele oppveksten + i voksen alder. Har også hatt kaniner.

Spesielle ønsker
Har ikke bil så passer helst dyret ditt hjemme hos meg. Har innglasset balkong med god uteluft- perfekt for katter når de ikke kan gå ut under oppholdet. Bor nært turområde- tar gjerne med hunden din på luftetur her.

Bilde av

Kine Wenner

3525 Hallingby

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg har selv hatt hund de siste 16 årene. Akkurat nå har jeg ei yorkshire terrier tispe og en boxer hann. Jeg er veldig glad i tur og dyr så om jeg kan fått en ny turkamerater så hadde er vært veldig koselig.

Spesielle ønsker
Jeg har mest kjennskap til hest, hund og katt. Ta gjerne kontakt om du skulle trenge pass/avlastning.

Bilde av

Lina Berg

Hedmark

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei Jeg er en dyreglad jente som ønsker å bidra der jeg kan. Som dere ser på profilbildet mitt sitter jeg i rullestol, men dette stopper ikke meg. Jeg har assistenter som også er like dyrekjære som meg. I min bolig har jeg en hund, en katt og 2 akvarier.

Spesielle ønsker
Ingen spesielle ønsker

Bilde av

Maren Ormbostad

6511 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er student i Kristiansund og ønsker å passe hund eller katt mens jeg er på hybel☺️ Har 2 hunder og 2 katter fra før av


Bilde av

Katarina Bartosova

3616 Kongsberg

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I am happy to take care of your furry friends in case it gets too busy or you are away on holiday. We are a family of 4 and have 2 children (they both love animals).


Bilde av

Malin Jacobsen

3213 Sandefjord

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er ei dyreglad og aktiv 24-åring som trives alt for godt i dyrs selskap. Selv er jeg oppvokst med katter og min mor drev marsvinoppdrett da vi var barn, jeg har og hatt kanin , ørkenrotter og hamster i voksen alder. I dag har jeg en egen hest (varmblodstraver, brukes nå som hobbyhest) og en innekatt av rasen selkirk rex. Tidvis går jeg turer med familiens hunder; en eldre jack russel terrier, jack russelterrier/norsk-svensk gårdshund mix og labrador retriver. Jeg tilbyr: - Hjemmepass av katt/smådyr - Turer med snille hunder (ønsket er egen hund, så jeg har sett treningsvideoer og øvd litt med hundene i familien, men etter flere biteepisoder som barn må hunden være snill og grei :-) ) - Pass av hest - kan møkke, gjøre klart fôr, fôre, pusse utstyr ++ evt. leie på tur eller ridebane. Pris blir vi enige om, jeg holder til i Sandefjord, reiser max 30 min i første omgang.


Bilde av

Betty Fukumotostein

9991 Båtsfjord

Dyrepasser
Hund
Katt

hello everyone


Bilde av

Monika Ljøkjell

Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg ønsker å passe hunder i en periode fremover for å få personlig erfaring med det å ha hund før jeg kjøper selv! Jeg har vokst opp med familiehund, men ønsker å få et bedre innblikk i ansvaret som følger med. Jeg elsker hunder, og ønsker meg en turpartner!


Bilde av

Gro Nergård

7050 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 21 år gammel jente som studerer på NTNU, Gløshaugen. Familien vår har hatt hund hele livet så jeg er veldig komfortabel med hunder. Vår siste hund har jeg vært med på å lære opp (har tatt bronse medalje i dressur kurs), så har erfaring med både med litt ville valper og dresserte hunder. Før jeg flyttet hjemmefra var det agility og dressur i hverdagen. Jeg vil gjerne passe hunder, men kan også passe andre dyr, fordi jeg savner en liten turkamerat i hverdagen som blir med ut i all slags vær og en «leke kamerat».

Spesielle ønsker
Hverdags avlastning

Bilde av

Nadine

Eskelandsvingene 25

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Voksen dyreelsker. Har stort hjerte for alle dyr, og har et spesielt bånd til katter. Jeg er veldig glad i litt store hunder, som f.eks Rottweilere.

Spesielle ønsker
Kan godt låne hund til lengre turer i sommerhalvåret også.

Bilde av

Ellinor Aasen

6507 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg kommer fra en stor gård på Tustna der vi hadde katt,hund,høner,sau og ku. Er veldig glad og interessert i god dyrevelferd.

Spesielle ønsker
Tar på meg pass og stell av dyr i hjemmet.

Bilde av

Oda Eikås

7017 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg har hatt hund i over 14 år hjemme i Bergen, og som student i Trondheim kjenner jeg på stort savn over å være med hund eller dyr generelt. Jeg har også hatt en chinchilla da jeg var yngre. Jeg har både tid, plass og mulighet for å passe dyr, og ser på det som en mulighet til å komme meg ut på tur eller kose med en hund på sofaen!

Spesielle ønsker
Tar ikke betalt, men har ikke mat til dyr hjemme