Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Celine Bratlien

Stavanger

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Student i Stavanger, 23 år. Har en malteser hund hjemme i Oslo på 6 år jeg savner hver dag, skulle så gjerne hatt en tur- og lekekamerat på deltid her i byen. Gravid, er ikke i arbeid pga det og derfor fleksibel. Har tidligere hatt dvergpapegøyer og kan også passe dette. Er ellers åpen for pass av andre dyr til tross for lite erfaring.

Spesielle ønsker
Ønsker hyggelig selskap og turkamerat.

Bilde av

Zoe Richards

Ørsnesalleen, 3120 Nøtterøy

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hi! I am a 24 year old English girl who has lived in Norway for 2 years now! I currently work as a klinikkassistent at a veterinary clinic and have an MSc in Ecology, BSc in Zoology and Diploma in animal management I have previously worked as a trainee dog trainer and a dog carer, and have plently of experience in animal care and behaviour. I currently own a 11-year-old cat called Sesame which I rescued in February.

Spesielle ønsker
I want more of an excuse to get outside, and so would love to have a dog to take out every now and again :)

Bilde av

Jakob Østby

0168 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, jeg heter Jakob (23) og er storglad i å passe og treffe nye katter og hunder. Har selv en 8 år gammel katt, så stor erfaring innen å passe katt. Også en del hunder i familien og passet på dem til tider, både alene og i flertall. Kan tilby lange og korte turer og passe på å leke med dem etter deres behov. Lett tilgjengelig på både telefon og epost. PS. Bor på Bislett, men også lett tilgjengelig på Bekkestua.


Bilde av

Edwin

4632 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hello ! I am Edwin, a french bachelor student at UiA in Kristiansand. I am 23 years old and I have been living here for one year. I have already been a pet sitter in France and I would love to continue doing that here since I really miss having animals around when I am abroad. I grew up in the countryside, close to horses, cows, dogs and cats.10 years ago we adopted a black labrador, named Ace, who quickly became an entire member of our family in France. And I also worked as a volunteer in a monkey shelter in South Africa. All these experiences made me really comfortable with animals and I would be happy to take good care of your pets ! If you have any questions, don't hesitate to contact me :) Edwin


Bilde av

Ekaterina Letunova

0585 Oslo

Dyrepasser
Katt

Jeg har en datter på 5,5 år som vil gjerne ha en katt. Men vi tør ikke ha en katt pga. flere ting. Så vi vil ha en katt på besøk av og til.


Bilde av

Linn-Cecilie Linnemann

1450 Nesoddtangen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Min sønn på 12 år passer gjerne hunder og katter. Har selv to katter og er veldig godt vant med hunder :)


Bilde av

Rebekka Hall

2321 Hamar

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en 22 år gammel jente som er utrolig glad i dyr av alle slags! Har for tiden to lite kattepuser og en hund på 1 år som trives veldig bra med andre dyr. Har hatt flere smådyr som hamster tidligere. Hvis du trenger noen som kan passe på kjæledyret ditt, så gjerne ta kontakt med meg så finner vi en løsning!


Bilde av

Elisabeth Boe

4325 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei. Jeg jobber privat som dyrepasser. både fast og for nye. Jeg er pliktoppfyllende, til å stole på, og veldig gla i både små og store dyr.

Spesielle ønsker
Jeg kan desverre ikke ta med dyret hjem til meg ettersom allergier i familien. Men jeg kan passe det hjemme hos dere eller der dyret er.

Bilde av

Linnea Bolstad Kolderup

1443 Drøbak

Dyrepasser
Katt

Hei! Jeg heter Linnea, er 20 år og bor i Drøbak. Jeg har selv hatt to katter mesteparten av livet mitt, og er veldig glad i dyr. Jeg har mye ledig tid i sommer, og passer gjerne katten din ved behov!


Bilde av

Irene Sivertsen

6515 Kristiansund n

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 19 snart 20 år gammel jente som ønsker å fylle fritiden med litt dyreselskap. Jeg har katter selv og har tidligere jobbet på en dyrebutikk


Bilde av

Gabriela G

2010 Strømmen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg er en 16 år gamel jente som letter etter dyrepassningsjob. Jeg er ærlig, snill, litt kjenert og punktlig. Jeg liker å jobbe med dyr, og har fleksibelt arbeidstid.


Bilde av

Anett Mari Trembly

1592 Våler i østfold

Dyrepasser
Hest
Katt


Bilde av

Maria Skarpnes

Gyldenløvesgate 27b

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr
Dyreeier

Har to nydelige marsvin, så ekstra godt kjent med de, passer gjerne flere smådyr nå i sommer og ellers. Er hjemme i Trondheim store deler av sommeren foruten 11.07-26.07. Har plass til å oppbevare hjemme hos meg og mulighet til å dra innom og se etter de hos dere. Har ellers vært hundepasser gjennom mange sommere oppover, men grunnet mine marsvin, ønsker jeg ikke å ha katter eller hunder boende hos meg. Kan dog se etter de hjemme hos dere :)


Bilde av

Kine Berg Hansen

0170 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en empatisk, hyggelig og ryddig jente som elsker å tilbringe tid med dyr. Jeg har selv en katt som bor hjemme hos min mor. Men nå som jeg bor som student i Oslo har jeg ikke lov til å ha dyrehold i min nåværende bosituasjon.

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av koslige dyr, enten for turer ute eller bare til å henge sammen.

Bilde av

Siri Østerhus

4077 Hundvåg

Dyrepasser
Hund
Katt

Kan passe små hunder og katter


Bilde av

Karoline Skauge Endresen

Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Heisann! Jeg er en jente på 21 år og er veldig interessert i dyr. Jeg har gått på Stend videregående skole og har erfaring med kjæledyr som hund, katt og smådyr. Jeg har blant annet hund og kanin selv. Bare å spørre meg visst du skulle lure på noe :)

Spesielle ønsker
Jeg har ikke mulighet til å passe kanin og marsvin selv (pga plass), men jeg kan passe dyrene der de bor :) Går gjerne på turer med hunder. Har mulighet til å passe smågnagere som hamster, ørkenrotter hjemme hos meg

Bilde av

Linn Kathrin Øyre Standnes

6856 Sogndal

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Eg vil sei om meg at eg kan det grunnlegende om dyr som katt hund å hest å smådyr husdyr

Spesielle ønsker
Smådyr hund katt hest etter god avftale å god forståelse å kontrakt å kommunikasjon.

Bilde av

Patrycja Iwanicka

0459 Oslo

Dyrepasser
Katt

Hei! Jeg elsker alle dyr som finnes i denne verden :) Jeg har en kattepus som heter Molly, og hun er 5 år gammel. Jeg vet mest om katter, men kan hjelpe med hunder og andre smådyr også❤️


Bilde av

Sigve G.

1164 Oslo

Dyrepasser
Katt

Trenger du noen å passe katten din? Jeg bor alene, uten andre dyr i leilighet med balkong, og vil gjerne hjelpe til dersom noen trenger det. Motivasjon er mest koselig selskap, og for å teste om katt er noe for meg på lang sikt. Her vil den få det godt, med gode muligheter for steder den kan trekke seg litt tilbake om den ønsker det. Ta gjerne kontakt for en liten katteprat. PS. Sommerferien er allerede reservert.

Spesielle ønsker
Jeg vil helst passe mindre katter og som nøyer seg med å være litt ute på balkongen. Gjerne litt oppe i (katte)årene. Ideelle raser er perser, britisk kort hår, ragdoll eller Sibir katt.

Bilde av

Jan Petter Lie

1580 Rygge

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, bor sammen med datter på Rygge som kan støtte med dyrepass.