Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Maria Madlen

4314 Sandnes

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Kvinne på 21 år som er veldig aktiv og elsker å være med dyr. Har passet mange forskjellige hunderaser og stor trives med det. Selv har har tidligere i livet hatt hunderaser som rottweiler og schäferhund. Har lang erfaring med hunder og kan trene dem også. Jeg har hatt hundene både hjemme hos meg og har også gått til eiere for kun luftetur. Hvis du har lyst kan jeg også tar lenge varelse av hunden.


Bilde av

Eline F. Wiik

5009 Bergen

Dyrepasser
Hund
Katt

Jeg heter Eline, og studerer her i Bergen. Vi har alltid hatt enten hunder eller katter i familien, men nå som jeg har begynt å studere kan jeg dessverre ikke ha husdyr fast lenger. Jeg har derimot veldig lyst på en ny turkamerat og venn som jeg kan passe på iblant! Jeg er naturligvis en dyreelsker og er også glad i å gå på tur, både fjellturer, rolige gåturer og løpeturer.


Bilde av

Madeleine Hagen

8026 Bodø

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Er du på utkikk etter ei energisk jente som virkelig vil dedikere tiden sin til din(e) hund(er)? Da burde du velge meg! Hunder har alltid vært en av mine lidenskaper, og hjemme har jeg tre hunder jeg har Trent aktivt med. Nå har jeg flyttet langt hjemmefra for å begynne på veterinærstudiet. Her har jeg ikke hund, og har derfor massevis av kjærlighet til overs som jeg ønsker å dele. Jeg brenner for agility, men har også gått både lydighet (og tatt bronsemerket), rallylydighet og litt spor. Jeg har med andre ord prøvd ut litt av hvert, og om du velger meg til å ta vare på din hund, så tar jeg gjerne med hunden din på både det ene og det andre. Sammen med meg vil hunden få oppleve et liv litt utenom det den kanskje er vant til, å jeg garanterer en hel del glede.


Bilde av

Kadisha Gould

0691 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Hiya. I’m new to this site and oslo. Been living in London all my life and just moved to Oslo a few months ago. I was a member to the group borrow my dog. And I’m hoping to meet a lovely dog friend here to spend my free time with.


Bilde av

Caroline Lund

3402 Lier

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei jeg ønsker å passe katter i Drammen og Lier. Jeg er en snill jente på 26 år bor i Lier. Håper jeg kan passe på katter jeg er veldig flink med katter. Og er veldig glad i katter.


Bilde av

Heidi Trimas

0758 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er en voksen og ansvarsbevisst dame som bor i Sørkedalen i Oslo. Jeg er veldig glad i hester, og har selv hatt 2 hester. Elsker å kose og strigle og ri på tur. Kan være behjelpelig over kortere eller lengre tid, med f.eks. innslipp og ridning.

Spesielle ønsker
Ønsker å kunne dra på rideturer i Sørkedalen.

Bilde av

Karoline

Molde

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

eElsker dyr og har vokst opp med dyr. HAr bodd på en gård, så har erfaring med dyrepass. Vokst opp med, sau, høne, kanin, katt og hund.

Spesielle ønsker
Tar meg et friår, og tar på meg småjobber som dyrepasser for å tjene noen ekstra kroner.

Bilde av

Elin EG

0458 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt

Oppvokst med hund og er veldig glad i hunder. Har erfaring med pass av hund, men dessverre ikke tid til å ha våe egen. Ønsker derfor gjerne å passe på noen andres innimellom. Bor i Oslo sentrum.


Bilde av

Sara

0364 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt


Bilde av

Hayley Sugden

1369 Stabekk

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

I’m an Australian girl who absolutely loves animals. I have two German shepherds at home so I’m very comfortable with big dogs, as well as small ones and all other animals.


Bilde av

Nicolaj Frederik Wamberg

1605 Fredrikstad

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er musiker og performance studerende på Høgskolen i Østfold. Jeg er vokset op i KØBENHAVN og er vild med dyr og men da jeg ikke selv kan have dyr hvor jeg bor nu vil jeg gerne hjælpe andre med at lufte hund eller fodre katte. Mine søskende har hunde og jeg er selv vokset op med katte og kaniner. Ser frem til at møde jer!

Spesielle ønsker
Søger snille hunde som vil gå tur og snakke dansk.

Bilde av

Silje Skammelsrud

0566 Oslo

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei! Jeg er en pliktoppfyllende dyre med litt erfaring. Jeg har en del tid til overs i hverdager som jeg gjerne vil bruke på å gi en firbent venn litt kjærlighet! Veldig glad i alle mulige dyr. Er også veldig flink til å tilpasse meg både dyr og mennesker om det er behov for det ☺️


Bilde av

Åse Sørensen

1361 østerås

Dyrepasser
Katt

Vi er en familie med to små barn, som gjerne vil passe en snill og barnevennlig katt.

Spesielle ønsker
Snill, kosete og barnevennlig katt.

Bilde av

celtru

6260 Skodje

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Ønsker å passe en hund som jeg kan ha med på fjellturer


Bilde av

Thea Berntsen

7032 Trondheim

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

jeg er en dyreelskere som har vokst opp med hund hele livet og er erfaren med hunder, og det å gå tur. Jeg har erfaring med flere raser både store og små og det ville glede meg om jeg fikk passe på eller gå tur med din hund og forsikre deg om at den vil være i gode hender :)

Spesielle ønsker
Ønsker selskap av snill hund eller katt, som gjerne liker å gå på tur og være aktiv som jeg kan være aktiv med :)

Bilde av

Anne britt ekerhovd

5360 Kolltveit

Dyrepasser
Katt

Hei. Jeg heter anne britt ekerhovd på 24år. Jeg er en som kan passe på katten din hjemme hos meg menst du er på ferie. Jeg har minst 6 års erfaring. Har 2 snille guttekatter som er begge vaksinerte. Hos meg får katten din ett fint rom for seg selv og mulighet til og utforske i huset mit når mine gutter er ute på luftetur. Har passet på en katt før med guttene mine og det har gått fint. Er arbeidsledig nå så har god tid til katten din jeg tar 100 kr dagen.

Spesielle ønsker
Ønsker og passe en snill pus.

Bilde av

Therese M.

2266 Arneberg

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Vi er en familie som bor på småbruk på Arneberg. Vi har hester, høns, kaniner, katter(bor ute) og 6 huskyer som bor ute. Vi har hundegårder til pass av hunder som er vant til å bo ute, men kan fint ha hunder som bor inne og, stor løpegård og fine turmuligheter. Vi er friluftsliv mennesker og tilbringer mye tid ute i skog og mark. Vi har mye erfaring med alle slags dyr og tar på oss pass av all slags dyr. Ta kontakt hvis dette høres interessant ut :)


Bilde av

Salem Alexandra Berhane

1470 Lørenskog

Dyrepasser
Hund
Katt

Hei, Jeg er en 23 å gammel jente som nylig har levert bachelor og søker jobb, dette gir meg en relativ fri timeplan. Derfor passer det veldig å gå turer/passe hunder som trenger det da jeg har kapasitet til å gå turer og gi masse oppmerskomhet. Jeg har passet flere hunder tidligere, både kun å gå turer og overnattinger.

Spesielle ønsker
Ikke en alt for stor hund.

Bilde av

Line Levordsen

5260 Indre arna

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Hei, jeg er en jente på 15 år som ønsker å passe din . Hun jeg bor litt utenfor Bergen by. Jeg er veldig glad i dyr.


Bilde av

Olivia Rose Brandth

1409 Skotbu

Dyrepasser
Hund
Katt
Smådyr

Jeg er en 18 år gammel jente som er veldig glad i dyr. Jeg har vokst opp med katter og flere akita inu hunder. Har ingen dyr selv nå, så jeg vil gjerne passe noen!