Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Ärna

Kanalveien 15

Hund
Boxer

Først og fremst er Erna ei tispe på 4,5 år. Hun er utrolig snill, leken og morsom boxer på 25 kg! Hun er (veldig) glad i barn og de fleste andre hunder, og vil helst hilse på alle. Hun sier ikke nei til turer - uansett vær! Vi kan legge til at Erna aldri har bodd med barn, og har nærmest ingen erfaring med babyer. Små barn har hun hilst på og vært med flere ganger og dette har gått fint. Hun viser stor interesse for dem:) Erna sliter dessverre med å være alene hjemme. Vi ser for oss at noen med fast hjemmekontor, pensjonister eller lignende vil ha glede av å være med hun. Vi kan godt levere og hente. Det blir rundt 1-5 dager i uken, alt ettersom hvordan jobbsituasjonen (og korona) er. Det vil variere. Vi tilpasser oss gjerne etter deres behov også. Hun går godt overens med de fleste hunder, men kan bli litt dominant når det kommer til leker, og hun er ikke redd for å si i fra. Valper er hun ikke like flink med og setter de litt for mye på plass. (Har vært noen unntak). Har du en annen hund, mener vi en leken hund med litt størrelse vil være best - men alt kan testes. I nabolaget går hun feks godt overens med en shiba på 1 år. Erna er en omplasseringshund og hun er døv. Hun påvirkes lite av sistenevnte, ettersom hun følger godt med. Det kan likevel være greit å vite. I nye hjem og situasjoner kan hun bli stresset og klarer ikke helt å slå seg til ro. Da er hun veldig "på" og maser om lek. Når dere er blitt godt kjent vil hun slappe mer av. Vi ser etter noen i Lillestrøm-området, slik at avstanden ikke blir for lang mtp levering :) Vi har hatt et flott avlastningshjem/bonusfamilie til nå, men de flytter bort i et halvt år og blir dessverre ikke like tilgjengelige for oss. Ønskes det betaling gir vi gjerne en symbolsk sum i mnd:)

Spesielle ønsker
Avlastningshjem/bonusfamilie hovedsakelig dagtid

Bilde av

Hermess

Måkeveien 58

Hund
Irsk setter

Hermes er en aktiv, nysgjerrig liten tass. Han er vant til å være sosial med andre hunder (broren bor i overetg.) og mennesker. Han har blitt flinkere på å ta en time eller to i eget selskap også, når matfar eller andre som passer han har gjøremål, gitt at det har vært nok lek og morro fram til pausen. Litt lekebiting er det, men han er snill og ikke voldsom når han leker og hilser med folk og barn. Stueren ble han i november, siden starten av desember har han klart å sove i takt med eier på natterstid. Kort oppsummert en sosial tilpasningsdyktig hund med selvtillit og ro.

Spesielle ønsker
Ønsker pass 3-4 hele eller halve dager i uken

Bilde av

Lara

Fredrikstad

Hund
Coton de tulear

Lara er en 7 år gammel coton de tulear tispe på 3 kg som ønsker seg et avlastningshjem. Hun bor sammen med en annen hund og to små barn. Hun kommer godt overens med små hunder og andre små dyr som hun kjenner, men er litt redd for små barn og hunder som er viltre og større enn henne. Lara er verdens mest inderlige og kosete hund, og fortjener å være litt hos noen som har mye tid og kjærlighet å gi henne. Hun vil aller helst sove ved siden av hodeputen din, og kan sitte på fanget og kose i timesvis. Hun har et mildt vesen, og man får lett kontakt med henne, men hun er skeptisk til fremmede hun møter og bjeffer litt til hun har fått hilst ordentlig. Hun synes det er litt skummelt å møte fremmede hunder på tur, og kan ofte bjeffe på de hun møter. Lara er ikke matagressiv og kan være alene hjemme. Vi bor i Fredrikstad men er jevnlig innom Lørenskog. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Lara, er det bare å ta kontakt.

Spesielle ønsker
Lara søker avlastningshjem

Bilde av

Lykke

Fredrikstad

Hund
Coton de tulear

Lykke er en 9 år gammel Coton de Tulear tispe på 5 kg som ønsker seg et avlastningshjem. Hun bor sammen med en annen liten hund og to små barn, men ønsker å få bo litt hos noen som har mye tid og kjærlighet å gi. Lykke kommer overens med de fleste dyr etter tilvenning, men hun synes større, viltre hunder og små barn er skummelt. Lykke er en veldig snill og god hund som helst vil sove i armkroken om natten, som for det meste er rolig inne og går pent på tur. Hun liker å gå tur, men krever ikke de lengste turene. Hun bjeffer når hun blir oppspilt eller redd, som for eksempel når hun hører ukjente lyder eller møter nye mennesker, men roer seg raskt hvis hun får hilse. Lykke er ikke matagressiv og kan være alene hjemme. Hun er kastrert. Vi bor i Fredrilstad, men er ofte i Lørenskog. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis du synes det virker interessant å være avlastningshjem for Lykke.

Spesielle ønsker
Lykke søker avlastningshjem

Bilde av

Rufus

Holmestrand

Hund

Elsker å gå turer i skogen. Og å leke med andre hunder. Ikke vært så mye med småbarn, men har gått greit med de han har truffet. Har lekt med barn fra 9år og oppover. Liker feks drakamp og lydighetstrening.

Spesielle ønsker
Trenger pass i hverdagen innimellom og kanskje helg hvis vi skal bort.

Bilde av

Ronny

Slottsplassen 1

Hund
Varmblods
Afghansk mynde

Ronny er en livlig kar som elsker sjøen og derfor kunne tenkt seg å være på ferie f eks på Lervig Brygge i 4 etasje.

Spesielle ønsker
Liker godt å slikke leverpostei av huden

Bilde av

Theo

Hund
Blandingsrase

Theo er en hund på 14 kg som blir 3 år i slutten av måneden. Han er litt usikker på fremmede folk og hunder og trenger derfor å være den som tar kontakt med deg. Han elsker å gå turer og å løpe. På turer kan han utagere mot andre hunder på grunn av stress. Da er det best å finne frem godbiter for å lokke han litt ut i grøfta for å få avstand til hunden. Da roer han seg ned. På kveldstid kan det plutselig bli en rapptuss etter tur :). Han er en god, snill og smart hund med et tydelig hundespråk som bør respekteres. Med det mener jeg at man slutter å klappe hvis han gjesper og trekker seg unna. Hvilke hunder han blir venner med varierer, trygge og snille hunder går som oftest bra. Har du en inngjerdet hage han kan være løs i, da kan det ikke bli bedre enn det. Men absolutt ikke nødvendig.

Spesielle ønsker
Søker noen som kan gå turer for meg ved behov. Og muligens ha han hos seg i perioder der jeg er ekstra sliten på grunn av sykdom.

Bilde av

Kia

Liebakken

Hund
Dvergpinscher

Hei - Jeg har en dvergpincher å ca 5 mnd som trenger pass på dagtid mellom 0800 - 1400 ca. helst i nærheten av der jeg bor. Hun er relativt flink til å gå i bånd og rolig inne. Hun er veldig glad i mennesker men er ikke flink til å være alene. Så jeg ser etter noen som er hjemmeværende på dagtid. Hun trenger ikke enorme mengder mosjon for å trives.

Spesielle ønsker
Dagpass hverdag mand - fredag

Bilde av

Pia og Lille, to søstre

Harald Halvorsens vei 45 N

Hund
Jack Russel Terrier

Som terriere flest, har disse masse energi, finner masse masse rart og mye personlighet. Pia er snart 11 år gammel og er langhåret og Lille er 9 år gammel og pelstype broken. Selv om de er søstre, så er de svært ulike, Pia er eldst, elsker kos og leke med ball, mer forsiktig og sier ifra. Lille er lillesøster, mer lunefull, stille og elsker mat og nærhet. De er jevnlig på kontroller hos veterinær og friske og fine til tross for alder. Siden jeg ikke har gjort dette tidligere, er jeg noe skeptisk og vil ha deg/dere på besøk, slik at jeg ser hvor hundene reagerer. I en hverdag med to små barn blir ting til tider hektisk, og vil jeg at noen skal kunne gi Pia og Lille ekstra med oppmerksomhet, fine turer i skog og mark, park og asfalt og kos. De klarer seg fint hjemme alene.

Spesielle ønsker
Passere bør helst ikke ha små barn, eller andre dyr. Og bør ha bil, de har bur.

Bilde av

Kira

Trondheimsvegen 98E

Hund
Alaskan Husky

Dette er en energisk hund, han elsker leke med andre hunder, gå turer får han ikke nokk av og er generelt en veldig snill hund, han bjeffer ikke, uler ikke (ved mindre du oppfordrer han til det), han har lært mye triks men er litt giddalaus til å høre etter noen ganger. Ute har vi trent en stund med han til å gå fint, det ble ikke noe forandring så vi endt opp med å kastrere han, han har siden blitt litt bedre men trenger mere trening. Ute reagerer han på andre hunder og andre dyr generelt og blir veldig gira, da drar han, det beste du gjør da er og bare ta han inn i kort bånd og snakk til han. Ellers en veldig glad og snill hund.

Spesielle ønsker
Ønsker dyrepass i noen mnd da vi må flytte og blir vanskelig med hunden.

Bilde av

Chip

5101 Eidsvågneset

Hund
Alaskan Husky

En husky på 6 år. Veldig snill med andre hunder og barn men ingen andre mindre dyr


Bilde av

Stanzi

kjell arholms vei

Hund
Boxer

Stanzi er en tre år gammel boxer med mye energi og glede. Hun er veldig leken, men også veldig snill - og hun er lett å bli glad i. Jeg trenger hjelp 1 - 2 ganger i uken når jeg er på jobb.


Bilde av

Lilly

Augerødneset 8

Hund
Dansk-svensk gårdshund

Vi er en familie på fire, bestående av meg og mine to barn på 0 og 12 år, samt Lilly på 4 år. Lilly er en oppvakt, nysgjerrig og kosete dansk Svensk gårdshund. Hun har energi nok til lange turer, også joggeturer- men er også sååå bedagelig at hun kan snorke ved din side dagen lang. Hun elsker å kose og være inntil, og sover gjerne i senga sammen med deg, men kan også sove i buret. Jeg Skriver ikke barnevennlig fordi Lilly har blitt litt herset med av en liten en i vårt nettverk og dette har resultert i at hun kan styre seg for småbarn som er ukontrollerte og uforutsigbare. Hun er bestevenn med min datter på 12 år, og er nå i full sving med tilvenning av vårt nyeste lille familiemedlem. Ønsker derfor en familie uten barn eller med eldre barn slik at hun ikke vil få noen uheldige opplevelser. Hun har aldri vært aggressiv, og kan være i samme rom som barn - men liker ikke om de er veldig pågående! Eneste minuset er at hun bjeffer når det ringer på, og kan knurre/bjeffe på enkelte mennesker- helt til de de setter seg ned på huk og trygger henne- da er man bestevenn :) hun er nok litt usikker! Kan knurre/bjeffe på enkelte hunder også. Da vår faste hundepasser (min mor) har blitt alvorlig syk ønsker vi en fast avlaster som kan ha Lilly i ny og ne, når vi skal bort- eller om noen ønsker selskap en helg så kan vi gjerne låne henne bort da også:)

Spesielle ønsker
Søker avlaster til vår kosehund :)

Zuni

Avlingsveien 2 Verdal

Hund
Engelsk springer spaniel

1 år gammel, veldig aktiv, men enkel hund. Går fint i bånd i nabolag, reagerer ikke på andre hunder. Ivrigere på fjellet, trekker da i sele og bånd. Kommer på innkalling. Slapper av innendørs. Noe sky ovenfor fremmede, kan ta litt tid å bli kjent med henne.


Bilde av

Maggie

Jens Bjelkes gate 39a

Hund
Jack Russel Terrier

Maggie is a sweet Jack russell terrier. She loves going for walks and playing fetch in the botanical garden. At home she loves to relax and sleep, preferably on someone's lap :). We have just had our first baby ans would love to share Maggie with someone nearby, even if it's just for walks every so often.


Bilde av

Bøf

Lyngstien 12

Hund

Bøf er en sosial, leken og glad Maltesergutt på 12 år. Vant med barn og elsker tur & lek. Bjeffer endel når det ringer på/kommer besøk, men roer seg når han får hilst litt. Er for det meste veldig rolig hjemme, men bjeffer på enkelte hunder når han går tur. Vi overtok Bøf i våres etter at bestefaren min ikke kunne ha han lenger, og da han overhodet ikke går overens med katten vår, hadde det vært supert med et avlastningshjem han kan være hos av og til.


Bilde av

Alfa

Niels Juels gate 25

Hund
Coton de tulear

Big personality in a small package. Looking for someone who would to spend time with him for love, not money. He would like to go on more walks, - loves running, does not like to be home alone, is not fond of other male dogs, but loves the girls.


Bilde av

Luna

Venneslavegen 420

Hund

Luna (mor) er en presa canario tispe, liten i størrelse i forhold til andre tisper jeg har møtt av rasen. Hun er livlig og sykt glad i kos og kjærlighet. Luna er ikke så veldig glad i samme kjønn, men hun går overens med kusina si, så det kan jo gå. Hun er super på tur, kommer når du roper, stopper ofte og venter på deg. Eieren til luna er desverre blitt syk, så mine foreldre har henne til han er frisk( jeg er eier på papir) og hadde vært godt for mine foreldre å ha litt små pauser da dem har broren hennes også :) ta gjerne kontakt og fortell om deg selv og eventuelt pris viss du tenker noe for det, og eventuelle andre spørsmål


Bilde av

Conrad

Vådanvegen 5A

Hund
Belgisk fårehund, Groenendael

Conrad søker en menneskelig kompis! I første omgang er vi ute etter noen som kan avlaste oss og gi han litt eksklusiv oppmerksomhet i hverdagen. Gjerne ha ha noen dager her og der, det er bare hyggelig. Vi har 2 små jenter på 6 mnd og 2 år, så det har blitt litt mer hektisk i familien de siste årene. Er noget usikker på hvordan han reagerer på andre barn. Conrad er noe nervøs, bjeffer når folk kommer inn døra og andre hunder i starten av tur. Blir litt ekstra vakthund når barna er tilstedet.MEN han er utrolig snill, kosete og har en veldig interessant personlighet. Trenger mye kos og oppmerksomhet, er en typisk Groenendael som fotfølger deg overalt. Elsker å være med på det som skal gjøres :-) Er vant til å bli jogget med, det liker han godt. Litt sofagris er han og, glad i gulrot og liker ikke å stå opp tidlig. Tara


Bilde av

Harvey

Løvalddalsveien 25

Hund
Dalmatiner

Harvey er en kjekk type født 28.mars 2020. Han har et utrolig godt gemytt, veldig imøtekommende, glad i alle han møter og lærevillig. Vi ser etter avlasterhjem/barnevakt med hundeerfaring og som kan håndtere stor hund. 5 måneder gammel er Harvey allerede 25 kg og vil antakelig ligge mellom 35-40 kg i fullvoksen alder. Vi ser etter noen som kan avlaste oss litt innimellom og passe når vi skal bort. Du/dere må like å gå turer i skogen og jobbe med hund.

Spesielle ønsker
Avlaster/Barnevakt til Dalmatinergutt