Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Anton

Anthon Walles vei 31 b

Hund
Welsh springer spaniel

Fin familiehund som krever normal aktivitet, ikke mye, men tåler også lange turer. Liker å fotfølge deg. Nydelig personlighet.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra fredag 31.04-04.4.23

Bilde av

Carl

Liavegen 2

Hund
Cocker spaniel

Glad cocker spaniel gutt som ønsker hyggelig turfølge på ettermiddager og besøks- og avlastningshjem innimellom


Bilde av

Millie

Severin kjærsvei 13

Hund
Bichon havanais

Hei. Jeg søker etter noen som ønsker å ha Millie på for eller være avlastningshjem for henne for en periode. Millie er en rolig, leken og glad hund. Savner du en hund i livet , så ta gjerne kontakt:)

Spesielle ønsker
Hund på hel/delfor/avlastningshjem.

Bilde av

Sofus

Ulvikåsen, Tolvsrød

Hund
Golden retriever

Sofus er en unghund fortiden med en del hormoner. Så han kan sitt og bli, men glemmer ofte å gå pent i bånd. Han kan bli litt voldsom i lek med småhunder, men det er godlynt lek. Nysgjerrig. Han er sterk og trenger mye både fysisk og mental trening

Spesielle ønsker
Søker avlastning i hverdagen

Bilde av

Xavi

Stavanger

Hund
Bichon havanais

Snart 10 år gammel bichon havanais, en distingvert herre etter hvert, sosial og glad hund som trives best med folk rundt seg, som liker å leke, gå på tur, eller ligge i ro i nærheten av oss. Litt helseutfordringer gjør at han innimellom er litt skeptisk til andre (hann)hunder, men stort sett en enkel, medgjørlig og snill hund. Er vokst opp med barn, liker barn, men kan være noe dominerende mot småbarn. Allergi-vennlig.

Spesielle ønsker
Søker avlastning i travle perioder/ukedager/helg, ferier. Hunden flytter mellom to hjem.

Bilde av

Miko

Falsens vei 43

Hund

Hei. Vi har en 10 år gammel Carne terrier som trenger mer tur og oppmerksomhet. Han er verdens snilleste og sikkert staeste hund. Kan mange triks om han får godbiter. Etter skilsmisse bor jeg alene med 3 barn . Det blir lite tid og overskudd til hund. Ønsker og bli kjent med en snill person som kan gi han ekstra oppmerksomhet og tur. Gjerne overnatting. ????

Spesielle ønsker
Pass, tur overnatting

Bilde av

LION

Studentbyen Nattland 108

Hund
Blandingsrase

VI TRENGER ET AVLASTNINGSHJEM fra nå I Mars til Mai. Har masse skolearbeid+ forberedning til eksamener i MAI. Lion er en blanding av Australsk kelpie. Portugisisk vannhund og Kongepuddel. Valp. Til deg. Han elsker alle mennesker og hunder. Så går fint om du har hund. Helst en på samme størrelse som han eller mindre. Store hunder ( great dane osv) blir for voldsomme i lek. Veldig snill med folk, eneste er at han blir ivrig og hopper så pass på det med barn. Ikke helt dotrent, men er godt på vei. Ikke ha katt for katten sin del. Han vil bare jage og leke med den. Ikke bur trent, me. Klarer å være alene, men må bli distrahert med noe.

Spesielle ønsker
Avlastningshjem fra nå i Mars- Mai 2023

Bilde av

Aimee

Kristian Auberts vei 1a

Hund
Eurasier

Aimee er en rolig og stille hund med krefter til en langtur i all slags vær - men med gemytt til å nyte en stille dag innendørs. Vi søker noen som ønsker å ha henne noen dager i uka eller annenhver uke og selvfølgelig som turvenn når det må passe.

Spesielle ønsker
Søker en avtale som kan vare over tid

Bilde av

Aimee

Kristian Auberts vei 1a

Hund
Eurasier

Aimee er en rolig og stille hund med krefter til en langtur i allslags vær - som også liker rolige stunder inne. Vi søker noen som kan ha Aimee på regelmessig basis noen dager i uka, annenhver uke eller lignende.

Spesielle ønsker
Vi søker en ordning med plan og ønske om at den skal vare over tid.

Bilde av

Aimee

Kristian Auberts vei 1a

Hund
Eurasier

Aimee er en rolig og stille hund med krefter til langtur, men med gemytt for stille avslapning inne og. Vi søker noen som kan tenke seg en hund noen dager i uka eller annenhver uke - samt mulighet til å ta med seg en turvenn på kortere eller lengre turer.

Spesielle ønsker
Ønsker å få det til å bli en ordning som varer over tid

Bilde av

Lady

Rabbaveien 49A

Hund
Malteser

Vi har en nydelig ,snill og lydig jente som trenger pass når vi skal på ferie i sommer. Hun er veldig glad i å ha selskap og er veldig kosete. Hun liker å gå på tur og slappe av i senga si på stue♥️ hadde vært fint å få noe snille mennesker som er glad i hunder for å passe på henne når vi skal på ferie.


Bilde av

Milo

Karlsmarka

Hund

Milo er en rolig og snill maltipom . (Blanfingsrase malteser-pomerainien)Han er kjempe snill og god. Han er glad i å leke og gå turer. Går godt sammen med andre hunder.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 14-28juli

Bilde av

Atlas

Niklagarden 18,

Hund
Norsk buhund

ATLAS er veldig glad i mennesker og ønsker å bli venn med alle han møter. Elsker å gå tur på fjellet og i fjæra. Ligger gjerne på fanget og tar i mot kos og klapp Han er leken og elsker å leke med ball og pinner. Som regel ikke aggressiv mot andre hunder, men liker ikke fugler og katter. Kan finne på å jakte biler og andre kjøretøy på hjul. Veldig flink til å varsle hvis det skjer noe rundt huset. Ellers så finner du bilder av Atlas Instagram som atlasthenorwegian

Spesielle ønsker
Helst ikke for langt unna

Tilla

Øvre Eikerv 76A, Drammen

Hund
Cocker spaniel

Snill, lydig, men ikke barnevennlig. Hun liker å gå tur og masse kos.

Spesielle ønsker
Lufting ca 08.30-11.30 ca 3-4 ganger i uka.

Milo

Trollåsen

Hund
Blandingsrase

Milo er en blanding av Malteser og Shih tzu, en Malshi. Han har stort behov for nærhet og kos, og bruker lang tid på å bli trygg i relasjoner. Han er en engstelig type, og trenger ekstra oppfølging for å få god sosial trening. Glad i å være ute, og glad i å leke.

Spesielle ønsker
pga brått endret livssituasjon, ønsker vi fast avlastning (deltidshund kan vurderes) og feriepass i mai og juli.

Bilde av

Balú

Gatuveien 51 A

Hund
Mellompuddel

Balú er en veldig glad mellompuddel som er født i 2020. Han elsker å leke, gå tur og lære nye ting. Han liker å hilse på alle og vi har jobbet med passering i lengre tid. Vi bruker klikkertrening til innlæring.

Spesielle ønsker
Jeg trenger hundepass 6.-10. mars 2023.

Bilde av

Foxxy

Brandhaugveita 3

Hund
Blandingsrase

Dessverre vil bare tittelen og denne setningen bli skrevet på norsk, fordi vi fortsatt holder på å lære oss språket. We recently moved from a Southern-European country with our 5-year-old dog, but she has been having issues adapting to her new environment. She becomes very anxious and damages our flat, injuring herself in the process. We have been using the services of different pet sitters with very different availabilities in the meantime, but we believe our dog needs stability from a single person who might be able to stay with her more or less long-term. This can be done at our flat in Midtbyen Trondheim or at the helper's place. She has an autoimmune disease in her eyes that requires she get an moisturizing eyedrop every 2h or so. Usually she just sleeps during the day and stays quiet when she is accompanied. She is usually a very sweet and affectionate dog, but doesn't work well with small children (below 7 years) nor cats, because she was abused in the past and doesn't like sudden movements. She usually gets along fine with other dogs. She is already being medicated for her separation anxiety but it takes several weeks to have a noticeable effect. The helper can easily work on the computer, including having meetings (that's what we have been doing when we fail to find a pet sitter), so this is a perfect job for those working from home. Alternatively, this job could also be perfect for someone who is retired and just wants a few extra kroner. This would be a daily small job (at least from 10.00 until 15.00; ideally 9.00 until 16.00) from 3 to 5 days a week, where we would pay you a daily rate.

Spesielle ønsker
Kun regelmessig dyrepass

Bilde av

Leo

Hegna, tønsberg

Hund

Leo er en tilpasningsdyktig og leken medium Australsk Cobberdog. Han er utrolig kosen og familieskjær, og har hittil gått overens med alle andre hunder vi har møtt. Han tilpasser seg godt nye folk og nye steder og finner seg fort til ro.

Spesielle ønsker
Søker lufting og evt dagpass ved behov

Bilde av

Oliver

Nodeland

Hund
Shetland sheepdog

Etter at familiesituasjonen endret seg (vi fikk baby), ser vi at Oliver ikke får like mye oppmerksomhet som det han fortjener. Vi ser derfor etter at avlastningshjem som kan hjelpe med å gi Oliver den kosen og oppmerksomheten han fortjener. Han er stueren og snill som dagen er lang. Røyter ikke med unntak av ved pelsskifte. Oliver er veldig snill, elsker å leke, både med barn og voksne. Han har veldig god tålmodighet og tåler mye. Han er veldig godt å tilpasse seg energinivået i familien. Han kan godt gå tur i 3 timer, men er også veldig fornøyd med å rolig dag hjemme. Han er ikke kresen når det kommer til mennesker og lider av Stockholm- syndromet, hvor han blir med hvem som helst, hvor som helst. Han ble dessverre utsatt for et angrep av en annen hund for en tid tilbake, og bærer preg av dette. Før ville han hilse på alt av hunder og lekte godt med alle. Nå er han mer reservert og redd for andre, store hunder. Vi har prøvd å trene litt på dette, og det går bedre, men det er fortsatt en vei igjen å gå. Det er veldig ønskelig at et avlastningshjem blir med å trener på dette for å få en kontinuitet i treningen, men det er ikke et krav. Vi er veldig fleksible på når og hvor lenge og hvor ofte Oliver er på besøk. Tenker vi finner bare ut hva som passer for alle parter. Hvis det ellers er noen spørsmål eller du/dere vil komme å hilse så bare ta kontakt.


Bilde av

Wambli

Thaulowsgate 19

Hund
Irsk setter

Wambli er en irsk setter som fyller 2 år i juni. Han har mye energi men er veldressert, så selv om han spruter av energi ute i det fri - er han en rolig hund på kveldene. Men inviteres han på lek sier han aldri nei. Wambli er veldig kosete og nær. Wambli kommer fra Sarafjellets Kennel (Jegertvillingen Johanne) i Reisadalen, og er elsker å være ute i det fri. Dersom du liker friluftsliv eller jakt er det en klar fordel. Han har alt nødvendig utstyr (GPS etc). I utgangspunktet ser vi etter noen å dele Wambli med, så han kan få enda bedre oppfølgning og bli en enda gladere hund (han er veeeeldig glad). Om du bor i nærheten er det en fordel.

Spesielle ønsker
Noen å dele hundens gleder med