Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Vito

Sankt Marie gate 32

Hund
Dansk-svensk gårdshund

Vito er veldig glad i både lange og korte turer og elsker kos. Har ganske morsomt personlighet. Jeg trenger en avlastningsfamilie som kan passer på han ca ett års periode. Jeg er midt i skilsmisse og har ikke sted å ha hunden akkurat nå. Men får ordnet på det om en kort stund. Jeg står får både mat og alle utgifter.

Spesielle ønsker
Trenger avlastningsfamilie for ca ett års periode.

Bilde av

Charlie

Snopenesvegen 30

Hund
Chihuahua langhåret

Charlie er en omplasserings hund, på 5 år. Han er litt nervøs og skeptisk til fremmede, men åpner seg etterhvert.

Spesielle ønsker
Søker dagpass mens vi er på jobb 3 dager i uken

Bilde av

Miss

Drammen

Hund
Bichon havanais

Morsom, kosete og glad hund. Elsker turer i skogen.


Bilde av

LYKKE

0752 Oslo

Hund
Blandingsrase

Hei. Vi er en en aktiv familie på 5 inkludert vår herlige LYKKE på 9 mnd. Lykke er vant til å være med på det meste med sine «storesøstre» på 9 og 11 år. Tror hun føler seg mere som et menneske enn en hund . Vi ønsker å knytte til oss et avlastningshjem for helger, ukedager eventuelt ferie for godjenta vår i en periode fremover. Lykke er en Australian cobberdog ( allergivennlig og røytefri ). Hun er leken og elsker turer , men liker også å slappe av . LYKKE er verdens mest tolerange og forståelsesfulle hund som daglig blir dratt i og kost med med av våre 2 frøkner. Hun er snill som natta er lang og elsker nye mennesker. Vi er på utkikk etter en familie eller enslig som gjerne har litt erfaring med hund fra før, og som kunne tenke seg å ha hund innimellom, også som turkompis! Send oss en melding om deg og din familie så tar vi en prat.


Bilde av

Lola

1430 ås

Hund
Norsk buhund

Lola er en hund som har god gemytt, veldig lettlært og godt vant ved barn. Lola er blitt ungdom og småtuller litt av og til ved passering men jobbes med det.


Bilde av

Janus

Sømveien 3b

Hund
Bolognese

Hei, jeg og min samboer har en liten bichon bolognese valp på snart 4 mnd. Vi ønsker en dyreelsker som kan passe Janus av og til. Janus elsker å leke, kose og sove med andre. Han liker også å gå på tur og jogge (ikke så alt for langt da han fortsatt er en liten gutt).


Bilde av

Alex

Ludvig Enges vei 31

Hund
Rottweiler

Stort sett lydig, veldig glad i mennesker (barn inkl.) Går godt sammen med de fleste andre hunder. Har bodd sammen med en mops tispe i 5 år og savner henne veldig siden hun gikk bort. Kan ha problemer med middels store og store hanner på samme alder (8 år). Veldig sosial og leken. Godt gemytt og aldri vist tegn til aggressivitet.

Spesielle ønsker
Har matallergi og spiser kun spesialfor.

Bilde av

Molli

Tertnesveien

Hund
Dvergschnauzer sort

En glad familievennlig hund som er glad i å leke og gå tur. Hun er koste og er glad i alle mennesker. Trenger en turkamerat noen dager i uken :)


Bilde av

GUCCI

Mortensvegen 80

Hund
Amerikansk cocker spaniel

Gucci er en amerikansk cocker spaniel på under året født i november i 2020 . Hun er litt usikker på fremmede og happy skvetter litt når hun skal hilse på folk. Ellers liker hun å leke og gå turer.


Bilde av

Olav

Nesbu Terrasse 8b

Hund
Norsk buhund

Dette er bilde av både Olav og Ask. Begge har høyt aktivitetsnivå og veldig kontaktsøkende. Olav jager gjerne bussen, mens Ask har et mer avslappet forhold der.


Bilde av

Odin og/eller Frøya

Mariero

Hund
Chihuahua langhåret

Odin, kastrert hann hund på 12 år (rolig, liker mennesker, lydig) Frøya, jente på 2 år (litt bjeffing, mindre lydig, bestevenn etter halvtime)


Bilde av

Kira og Khaos

Østlia sør 6

Hund
Yorkshire terrier

Ønsker gjerne å låne ut disse to for en periode, til snille og ansvarsfulle mennesker. Kira er 1 år. Utrolig rolig, snill og tålmodig. Khaos 11 mnd. Snill og energisk. Veldig glad i å gå på tur. Send meg en melding for mer info :)


Bilde av

Tio

Eddasvei 38

Hund
Malteser

Jeg har en malteser som er ca 1/2 år. Jeg er en dame på 71 år. Jeg koser meg veldig med vesle Tio, men kjenner at jeg godt kunne tenke meg en og annen fridag..jeg har 3 barn som bor i Moss,Voss og Bardufoss. Så da blir det ikke så mye avlasting. Tenkte dette måtte være en fin måte og få litt avlasting på. Tenker at dere som er inne på denne siden er snille gode hundepassere. Håper jeg hører fra deg. Mitt telefonnr. Er 95246323 og jeg heter Turid J. Berge . Malteser er allergivennlig og røyter ikke.


Bilde av

Milo

Sørbø sandnes

Hund
Golden retriever

Milo er det vi vil kalle verdens snilleste golden retriever. Han er det man gjerne tenker seg er en "typisk" golden. Milo er glad i mennesker i alle aldre. Han er lærevillig og lettlært. Han er en lydig hund som vi har kurset mye med på hans yngre dager. Milo er naturligvis veldig glad i turer og har god utholdenhet, han er flink til å gå i bånd. Milo er også veldig glad i kos. Milo søker noen som ønsker å være med ham på turer, gi han kos på kveldstid og rett og slett bare ha ham som sin nr 1 for en periode. Han har blitt "storebror" til to "2 beinte" så han har rykket en del ner på rangstigen for å si det sånn. Dette takler han helt fint, men vi kjenner på samvittigheten at vi ønsker noe "mer" for ham i denne hektiske småbarnsperioden spesielt. Milo søker noen som vil ha ham noen dager i uka eller bare noen timer noen dager, enten enkle turer eller på overnatting. Han er tillitsfull og blir fort glad i nye folk :) Milo er ikke superglad i å kjøre bil, men det går greit. Søker noen i nærområdet.

Spesielle ønsker
Søker tur/kosevenn

Bilde av

Linus

Arne Ulstrupsvei 17c

Hund
Blandingsrase

Linus er en Cockapoo unggutt på 4 år. Han er en meget intelligent hund. Han elsker å søke etter ball, kaste ball, leke og lære seg nye ting. Svømme og hente pinner i vannet elsker han. Han liker også godt å slappe av, er tålmodig om morgenen men elsker å gå tur. Linus er bestevennen min og jeg er utrolig glad i han. Linus og jeg har blitt angrepet 3 ganger av en løs stor voksen Gordonsetter og 1. gangen ble han bitt i ryggen. Dette har forandret lynnet hans og han går derfor ikke lengre noe særlig bra med andre hann hunder. Tisper elsker han men han har klare grenser på hva han vil og liker og sier fra med blikk el knurring hvis det er noe han ikke ønsker. Han liker ikke lengre å ha andre hunder for mye oppi ansiktet sitt el mennesker hvis ikke det er noe han velger selv. Jeg går derfor med han nå for det meste i bånd når det er mulighet for å møte andre løse hunder. Han har blitt mer usikker etter angrepene og kan være utrygg i møte med mennesker el hunder han ikke kjenner. Ikke alltid men noen ganger. Da kan han bjeffe el vise med kroppsspråket sitt at han ikke er helt trygg. Både han og jeg har gått av litt forandring og at han får være litt et annet sted og bli kjent med noen nye mennesker. Med nye mennesker blir han enten trygg med en gang el så må man bygge opp den tilliten litt over tid. Han er ikke en hund som responderer bra på frykt oppdragelse, ta i nakkeskinnet el fysisk straff. Da kan han gå mer i lås el i ulveinstinktet sitt. Min erfaring er at han trenger forståelse og rom for å møte de følelsene han har. Det er da man skaper bånd og tillit hos han. Han er utrolig lojal og kan bli en bestevenn hvis du kan møte han som han er , leke og vil bli kjent. Jeg vil si Linus er en som trenger noen som bryr seg , ser han og vil bruke litt tid på å bli kjent og som har lyst til å være med han. Og det er et forhold som kan vokse og gi store gaver for både menneske og hund. Han er en levende skapning med følelser, behov og han trenger kjærlighet, omsorg og forståelse men også tydelige grenser. Han kan knurre hvis det er noe han ikke liker men det er bare for å si ifra og det eneste språket han har til å si ifra med så det er noe jeg lutter til .At det er hans måte å kommunisere sine grenser på. Linus liker ros, lek, kos(når han vil), ro, turer, løpe i skogen, søke. En skikkelig glad gutt . Han er vant til å være alene hjemme men helst ikke over 8 t. Og han er husren el hva men kaller det. : ) Mailen min er : kvamtruls@gmail.com

Spesielle ønsker
Søker avlastningshjem for hunden min Linus (Cockapoo gutt 4 år) Jeg er ute etter å finne noen som kunne tenke seg å ha Linus 1 uke måneden.

Milka

Schønings gate 3b

Hund
Beagle

Milka er vennlig, snill og utrolig søtt hund.


Bilde av

Poppi

Trondheimsveien 5

Hund
Tibetansk spaniel

Poppi er en veldig søt og snill 18 uker gammel valp som ønsker seg en snill hundepasser. I første omgang bare korte møter for å bli kjent og litt avlastning for 12 år gamle Lucy som innimellom trenger en liten pause fra all valpeenergien. Håper å finne en langvarig hundepasser som etterhvert kan passe Poppi kvelder og i ferier og ellers når hen har lyst til å låne en hund.


Bilde av

LUNA

Olaves Hvervens vei 12

Hund
Blandingsrase

Luna er ei tispe på 4 år. Blandingshund av dvergpuddel og papillon. Veier 4,5 kg, så en lettvekter. Hun er egen og aktiv. Veldig glad i mennesker. Er glad i barn. På tur kommer det stadig barn som spør om å få klappe henne. Avhengig av matmor. Liker turer og leik. Finner seg godt til rette når hun blir kjent.

Spesielle ønsker
Jeg bor aleine. Har ikke bil. Ønsker derfor en fast hundepasser som kan ha Luna når jeg skal bort eller ved f.eks sykdom.

Bilde av

Lucy

Trondheim

Hund
Staffordshire bull terrier

Lucy er en 12 uker lita staffejente, med masse energi, lekeglede, glad i kos, herje og ikke minst bestemt frøken ???? Hun er litt vandt med hund da hu har en lekekompis på snart 7 år. De styrer og leker godt sammen. Vi har ikke barn selv, så småbarn vet jeg ikke om hun er barnevennlig mot enda med sine små skarpe tenner som klør så innmari. Kjæresten og jeg har havnet i en kinkig situasjon så vi vemodig spør om avlastning av lille nurket vårt. Det er ikke nødvendigvis snakk om hver dag, men det kan forekomme noen dager sammenhengende, også ukedager. Har du/dere erfaring med hund/valp? Og kanskje litt av rasen staff? :) ser frem til å høre fra deg/dere for en hyggelig hundeprat og forhåpentligvis et møte også☺️ Det er fint om dere bor i nærheten eller Trondheims nært da vi dessverre ikke har bil. Vi ordner med mat for Lucy for det aktuelle tidsrommet:) Får ikke endret epostadr, men ved henvendelse kontakt Linehaugsrud@hotmail.com

Spesielle ønsker
Søker avlastningshjelp 1-2 mnd frem i tid, snarest

Bilde av

Pepi

Erland Thoresens vei 13

Hund
Blandingsrase

Blandingsrase mellom border collie og Alaska husky. Veldig tillitsfull, nysgjerrig og sosial

Spesielle ønsker
Ønsker pass ved div anledninger