Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Casper

Ranheim

Hund

Casper er en Whippet hann på 7 mnd som er veldig snill, livsglad, full av personlighet og nysgjerrighet. Han er vant til katt og er svært glad i andre dyr og mennesker. Siden han er valp enda kan han hoppe opp på deg. Han blir også gira under lek og når han får møte nye mennesker og dyr. Ellers er han en svært kjærlig og rolig hund som gjerne ligger ved siden av deg i sofaen hele dagen for å få kos. Som Whippeter flest elsker han å springe fritt på store åpne områder (men får han øye på andre dyr så kommer han til å springe etter siden han er en sighthound). Vi har øvd litt på å gå pent i bånd, men dette har han ikke helt skjønt enda. Han kan fort bli gira om han ser fugler eller andre hunder på tur, og da vil han gjerne trekke en del. Av kommandoer kan han: sitt, litt (legge seg), plassen sin, gi labb, high five, vent, værsågod og på plass (men ikke perfekt på innkalling enda). Har også trent litt på 'bli'. Av helsemessige årsaker har jeg av og til behov for litt avlastning slik at både jeg og hund skal få dekket våre behov. Jeg søker dermed etter deg/dere som er interessert i en turkompis og/eller ønsker litt ekstra selskap i hverdagen. Du/dere må være rolige og tålmodige mennesker, helst ha erfaring med hund fra før, helst ha fylt 20 år, er pålitelig og ansvarsfull. Ps: hund må hentes hos meg.

Spesielle ønsker
Søker avlastning i hverdagen til turer og døgnpass.

Bilde av

Brom

Loddefjord

Hund
Toy puddel

Brom er en blanding av havaneser og toypuddel. Han er allergivennlig og røyter ikke. Utendørs er han en perfekt turkamerat, og innendørs er han tidenes sofagris. Han er glad i lek og oppmerksomhet, men om han vil ha en pause legger han seg gjerne under stuebordet å tar en lur. Han er vandt med andre dyr og har løpt mye sammen med andre hunder, katter og også hester. Han er veldig snill og vennlig mot andre dyr, kanskje tidvis litt for naiv da han automatisk tror alle vil leke.

Spesielle ønsker
Trenger pass noen helger i ny og ne.

Bilde av

Willy

Oslo

Hund
Blandingsrase

Willy er en sort medium labradoodle som er veldig enkel å ha med å gjøre. Han er ikke så flink til å være alene, så vi er avhengig av å ha noen som kan hjelpe oss med å passe han av og til.


Bilde av

Gizmo

Øvre Berglia 58

Hund
Shih tzu

Gizmo er en liten hund, blanding av Shih Tzu og Chinese Crested. Han er utrolig snill mot alle, unger også. Han er snill alle dyr og ingen problemer med andre hann-hunder. Han elsker tur og er lett å gå tur med da han er en rolig type. Han er glad i buret sitt og er vant til å være alene på dagtid. Han liker ikke å bli bært eller å bli forlatt på ukjente steder. Han knytter seg lett til mennesker og elsker kos.

Spesielle ønsker
Noen som kan ta han med på tur og avlastning i noen helger eller ferier.

Bilde av

kanel

steintrælia 16

Hund
Tibetansk spaniel

voksen og kjærlig hund


Bilde av

Vero

Augestadveien 35

Hund
Belgisk fårehund, Tervueren

Vero er en vakker hund som elsker mennesker og kos, gå på tur, søke etter ting og elsker å leke. Han er en gjeterhund som holder seg til flokken sin og stikker ikke av. Lydig og lærenem. Populær hos nabobarna. Vi er i en fase hvor vi har et sykt familiemedlem som gjør at vi gjerne skulle hatt noen som kan ha Vero i noen dager/helger evt en uke eller to hvis det er ønskelig. Han er en trygg og tillitsfull hund ;-). Han krever tre turer hver dag, hvor den ene turen er på minst 45-60 min. En runde hodetrening er også fint for han. Han elsker å få oppgaver og samarbeide/leke med oss. Han er ikke vant til å være alene hjemme mer en 4-5 timer, så det er ønskelig at det blir det samme hos de som evt skal "låne" han. Vero er vant til å være sammen med mange type mennesker - både små barn, ungdom og voksne. Og blir aldri lei av å kose.


K

Hemsedal

Hund
Pomeranian

Beskrivelse kommer snart


Bilde av

Lias

Stokkaveien 172

Hund
Cavalier king charles spaniel

Snille og greie hunder som vi trenger pass til av og til. Har også to islandshester, så ønskelig med ei som har erfaring med både hest og hund. Må være veldig glad i dyr. Er på et småbruk på Stokka ved Kvadrat/Forus. Mulighet til å bo på gården når det er aktuelt med pass.


Bilde av

Ayla

Havegata 7B

Hund
Rhodesian ridgeback

Jeg er ute etter noen (enslig, par eller en familie), som ønsker å opprette et godt og nært forhold til Ayla. Jeg har primært behov for avlastning i helger og ferier, men ønsker også at man har ønske om å låne henne for egen del og ikke kun pass. Ayla er ei 5 år gammel leken og godlynnet Rhodesian Ridgeback. Hun er litt liten i størrelse for rasen, men ellers er hun veldig rase-typisk. Hun er sløv og rolig inne og utrolig glad i å løpe og utfolde seg ute. Veldig familiekjær og tar vare på "flokken" sin. Ekstremt matglad og med et naturlig vakt-instinkt. Hun er veldig følsom og er oppvokst med to barn i en familie på tre. Hun krever en konsekvent voksen person/familie, som er godt vant til store hunder. Ikke tegn på agressivitet, men kan være dominant og utfolde seg mot andre tisper. Utrolig god turkamerat som kan gå lange turer i skog og mark, like mye som hun elsker å ligge rett ut hjemme både ute og inne. Krever ikke turer hver dag, og i hvertfall ikke i regnvær og kulde, men trives best med en ordentlig tur hvor hun får løpt litt hver dag. Krever lite stell, men mye kos. Hun bruker tid til å opprette tillit, men knytter seg veldig til "eier". KUN seriøse henvendelser og helst fra noen som kjenner til rasen eller til mellomstore hunder. Dette er i utgangspunktet ubetalt, da vi er ute etter noen som genuint ønsker et forhold til en hund å gleden det gir uten å ha det fulle ansvaret. Betaler for eventuelt mat osv. Erfaring og referanser vil bli etterspurt.

Spesielle ønsker
Ønsker primært et "hjem nr 2" for Ayla - ikke bare avlastning i helger og ferier.

Bilde av

Pippa

Lørenveien

Hund
Kleinspitz

Hun er en liten leken frøken som ikke er redd for å si ifra til andre hunder. Vi bor i byen og det er ikke noe problem. Hun elsker turer og gjerne lange. Kan løpe etter ball i timesvis.

Spesielle ønsker
Livs situasjonen har forandret seg den siste tiden så jeg trenger litt hjelp nå og da.

Bilde av

Fenris

Grannesveien 14c

Hund
Eurasier

Fenris er en eurasier født september 2019. Han har behov for et sted å være 3 og 4 døgn innimellom når mamma og pappa er på jobb


Bilde av

Adela

Vebergveien 30

Hund
Beagle

Adela er en glad og sosial hund. Hun er en typisk familie medlem, må bli med på alt og er veldig flink med barn. Hun elsker lange turer i skogen eller snusing midt i byen like mye som en lur på sofa. Er også flink å være alene på dagen, er lært å sove i buret mens er på jobb


Bilde av

Theo

Vikumvegen 337

Hund
Cavalier king charles spaniel

Theo er en glad og aktiv hund, men han liker også å slappe av. Glad i barn og mennesker i det hele tatt. Liker ikke å være alene. Glad i kos! Han er en super turkamerat. Han tror alle biler er venner, og må passes ekstra godt på i trafikken.

Spesielle ønsker
Søker feriepass i en uke fra ca. 27 juni 2020.

Bilde av

Kemi

Sundhagavegen

Hund
Pekingeser

En hyggelig små hund 4kg, lekker bra også med barn. Likker å slappe av. Trenger to tour per dag.

Spesielle ønsker
Søker feriepass til påsken. Hvis noen vill se hvordan er å eie hund for noen dager er også OK

Bilde av

Emma

Trondheim

Hund
Yorkshire terrier

Snill og rolig Yorkshireterrier. Veldig gla i å gå på tur. Litt usikker på folk hun ikke kjenner. Elsker vårt barnebarn på1 år, har ellers ingen erfaring med andre barn


Bilde av

Lexi

Wistings vei 36

Hund
Rottweiler

Hei! Lexi er en livlig og glad rottweiler blanding tispe som elsker tur, godbiter og kos. Hun elsker å snakke med matmor og møte nye mennesker. Siden matmor skal flytte for seg selv blir Lexi til tider alene hjemme og kunne trengt en turvenn for de lange dagene. Siden Lexi har så stort jakt instinkt og har så mye energi så er draing i båndet et lite problem, hun blir også litt for glad når hun ser andre hunder og mennesker på tur og vil hilse, så vi prøver å unngå dette. Lexi er ikke glad i sykler siden de er litt skumle. Når man blir bedre kjent med hun er når man innser hvor stor av en koseklump hun egentlig er! Lexi er også flink med barn, men barnet må nok varmes opp til hvor energisk hun er ettersom hun kommer til å ville kose dem ihjel til å begynne med :)


Bilde av

Nelly

Sandane

Hund

Hun er en renraset toy/dverg puddel valp som er veldig glad i folk. Blir veldig ivrig når ho møter nye mennesker, men roer seg fort ned når ho har fått hilst. Vandt med og være i buret sitt noen timer om gangen. Kan sitt, legg seg, gi labb osv og går til døra når ho må ut på do.

Spesielle ønsker
Helg/uke

Bilde av

Dexter

Åkervegen 12, Trondheim

Hund
Blandingsrase

Dexter er verdens snilleste og greieste hund. Han er ekstremt godt sosialisert og går godt med alle dyr. Han er kjemisk kastrert og er derfor heller ikke en plage for tispene, og for andre hannhunder lukter han bittelitt løpetid slik at de fleste av de blir dønn forelsket i ham. Han er en blanding av Bichon Frisé og Tsvetnaja Bolonka (som er en rase fra Russland basert på Shih Tzu / Lhasa Apso samt litt Bichon Frisé) og derfor også allergivennlig. Han er omtrent 5-6 kg, med sans for kjøkkendropp men ellers ikke særlig matgal av seg. Han bjeffer nesten ikke, kun når mørketida er her og han ligger på trappa og en og annen gang synes han ser noe veldig mistenkelig. Han er ikke særlig godt oppdratt, dvs han kommer når han har tenkt det og har ikke hatt særlig evne/lyst til å lære seg sirkushundtriks. Han kan sitt, gi labb og litt bli, og så kommer han når han har snust ferdig. Han er en skikkelig snuser og elsker å lukte seg fram i verden. Han er heller ikke særlig opptatt av mennesker så han hopper aldri opp (med unntak av vill gjensynsglede når vi har vært lenge borte fra ham) eller kommer brått på feks små barn. Han er litt Ludvik sånn sett; står og ser det hele an før han kommer snusende. Han er dermed ikke sagt utrygg, det er han slettes ikke, men altså kun forsiktig søkende. Han kan godt kose mye, men må ikke nødvendigvis ligge i fanget hele tida, han er veldig vant til å gå tur og få snuse rundt på verden. Han er også overraskende sprek og kan godt bli med på ei mil skitur uten at det sliter ham ut, eller en lengre fjelltur. Han kan sogar bli med og jogge - men da må han først få snuse et kvarter hvis ikke blir han veldig frustrert. Han går løs i huset og har aldri vennet seg helt til bur, han tygger nemlig ikke i stykker annet enn en og annen ekstremt svetteluktende sko - og da er skoen så gammel at den nok passer best til søpla uansett. Han har et særlig instinkt mot rådyr og vil, hvis han går løs i skogen, stikke sporenstreks av og ikke komme før han har vært leeenge borte. Han er altså dessverre ikke til å stole på i løs tilstand. Dvs han kommer alltid tilbake men tida glemmes og en stresset hundelufter vil angre seg dypt for å ha sluppet løs "villdyret". Han er vokst opp med store unger/ungdommer men også hatt masse nærkontakt med mindre "onkel"-unger, og bare trukket seg tilbake i et reisebur vi alltid har med om det blir for mye for "Ludvik". Han har aldri vist aggresjon i så måte, han går heller og setter seg hos en voksen om det er umulig å finne fred for å få hjelp til å holde unna luggende småbarnshender. Han er matglad men snapper heller aldri mat eller snakcs ut av fingrene på små barn; han biter alltid forsiktig i en ende om han får noe godt og glefser kun i seg om det er godis på matfatet. Han er vant til å være med over alt, fra boksekamper til båt, tog, bil, domkirke, pub, buss, byturer, på sykkel, SUP og på ski, og er egentlig ikke spesielt redd for noe. Strekkmetalltrapper kan han mislike sterkt å gå på, og så har han veldig respekt for vann. En av hans beste hundevenner er en 80 kilos New Foundlandhund så han skiller ikke på størrelse men kun hundekjemi - og da får tisper generelt alltid en ekstra stjerne. Han kan godt være alene uten å hverken bjeffe eller finne på ugang, og har vært oppe i 8 timer. Da er han selvsagt ekstra selskapssyk når man kommer hjem. Slik sett er han vant til å få en morgentur på minst en halvtime, deretter en på ettermiddag og så kanskje en liten en til kvelden for å tømme tanken før natta. Om kveldene kan han godt finne på å legge seg på teppet foran senga til ett av ungene; han liker å være sammen med noen og er som hunder jo er et flokkdyr. Vi har godt med tid til ham nå og tar ham ofte med på jobb, men tenker langsiktig; han er 2 år og vil kanskje leve i enda 12-13 år, og i god tid innen det vil alle våre unger ha flyttet hjemmefra. Det vil medføre en stor endring; flokken hans kommer bort og vi voksne kommer også til å begynne å kunne reise mer i jobbsammenheng. Vi tenker derfor at å bygge opp en relasjon til en ekstrafamilie vil være godt for ham, i tillegg til at han er en så god hund at det er synd ikke flere får gleden av ham. :)

Spesielle ønsker
Søker langsiktig bonusfamilie for deling av goder

Bilde av

Hektor

Ogmundsvei 10 A

Hund
Blandingsrase

Nydelig, snill og leken Australian Copperdog eller Labradoodle på 4 år . Super tur kompis som kan løpe langt på ski, sykkel, løpetur eller gåtur, men er også helt fornøyd med rolige dager og kun 5 minutters turer 3 ganger om dagen. Pleier å være hjemme alene fra morgen til ettermiddag. Er morsom og leken og ikke aggressiv mot hverken mennesker eller andre hunder. Veldig snill og godt lynne, en ekte familiehund du blir fort glad i.

Spesielle ønsker
Søker pass i vinterferien (14. - 26. februar)

Bilde av

Alvin

Forsand

Hund
Blandingsrase

Alvin (1 år) er en blandingsrase av pomeranien, shih tzu og tibetansk spaniel. Han er en veldig snill og rolig hund. Er vandt med barn. Bjeffer endel for å varsle hvis det kommer besøk. Kan også bjeffe på forbigående på tur. Er vandt med å være alene noen timer om dagen. Trenger ikke lange turer, er fornøyd med flere korte turer til dagen. Er en storsjarmør som elsker kos og oppmerksomhet.

Spesielle ønsker
Trenger endel avlastning for hunden min pga min jobbsituasjon. Ønsker noen som kan ha han i flere døgn når jeg er på jobb/ekstrajobb.