Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Luna

Indre østfold

Hund
Malteser

Luna er en liten nydelig malteser. Hun er veldig snill og elsker å leke. Hun liker også å få kost og bli oppmuntret. Hun elsker å være på tur I skogen eller på stranden. Men er skeptisk når man går tur med i nabohusene, og dette trener Hun på enda. Luna trenger en del stell, særlig håret hennes, da den må gres på morgen og kveld så den ikke blir flokete. Det hender også at hun får røde rundt øynene når tårene renner og dette må renses når man ser det. Luna kan være kresen på valpefor/tørrfôr, men det går seg til når vi aktiviserer henne med maten eller blander dette med noe godbiter eller annet mat. Ellers liker hun å spise alt det hun ser, men dette lærer vi henne å ikke få det hun alt vil. Luna kan også være skeptisk med andre hunder, særlig store hunder, der hun kan bli fort skremt og gjemmer seg bak eller holder seg unna. Og vi trener fortsatt med å sosialisere henne med andre mennesker og hunder. Hun elsker også å leke med barna våres her hjemme.

Spesielle ønsker
Feriepass og når det er behov.

Bilde av

Loffen

Underhaugsveien 2, drammen

Hund
Dachshund langhåret

På bakgrunn av en ny jobbsituasjon behøver jeg hundepass på dagtid. Foreløpig litt usikker på hvor ofte, men behøver hjelp allerede fra førstkommende onsdag og ut uken. Etter helgen vil jeg vite mer om hvor ofte behovet vil vll være. Det er Kathrine Kullmer som har anbefalt dere????


Bilde av

Taco

Lintjernvegen 25

Hund
Papillon

Taco er to år gammel Papillon som er rolig og har stor hjerte. Han elsker å kose seg ved siden av menneske og være i nærheten. Han er ikke pågående, mer reservert og trenger tid får å stole på at menneske/andre dyr er trygg for ham. Han er forsiktig ved første kontakt men varmer seg opp ganske fort etter at han er bedre kjent men noen. Elsker å løpe etter ballen og leke tag. Han er allergivennlig siden han har ikke pels men hår.

Spesielle ønsker
Søker feriepass til begynnelsen av juli 2022

Bilde av

Kira

Halfdan Wilhelmsens alle 17

Hund
Blandingsrase

Heisann! Kira er en gatemix fra Slovakia som nå skal flytte til Tønsberg! Hun har en del adferdsproblemer så krever at det er noen som vet å håndtere en litt komplisert hund! Hun har en stor personlighet og er litt sta, men hun er også utrolig lett å bli glad i!

Spesielle ønsker
Trenger dagspass

Bilde av

Taco

Nordby Rælingen

Hund
Papillon

Taco er et to år gammel Papillon som er rolig og har stor hjerte. Han elsker å kose seg ved siden av menneske og være i nærheten. Han er ikke pågående, og ikke noe alfa heller. Han er forsiktig og skeptisk ved første kontakt men varmer seg opp etter å bli bedre kjent. Elsker å leke tag og løpe. Han ser ut som veske hund men det er han ikke ???? Liten sjarmør som stjeler hjerte både av voksne og barn.

Spesielle ønsker
Søker feriepass for to uker i juli 2022.

Bilde av

Ajax

Randaberg

Hund
Blandingsrase

En livlig og kostet gutt på 2,5år.Bor med familie på 4, voksne barn. Liker tur og lek og er veldig mat motivert. Han er litt skvetten og var mot lyder. Trenger kos og oppmerksomhet. Ikke vant med små barn

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 16 juli til 8 august.

Bilde av

Aaron

Porsveien 16

Hund
Chihuahua korthåret

Aaron er en kastrert liten hannhund som er usikker på nye mennesker og trenger derfor trening på og være borte fra matmor. Han søker en trygg person som gjerne vil være med og passe han av og til. Når han blir kjent med menneskene er han en livlig og kjekk kar han elsker turer i skog og mark. Han håper det er noen snille der ute som vil hjelpe ☺️????

Spesielle ønsker
Avlastning eller pass av og til ☺️

Bilde av

Gålli

Oslo

Hund
Lagotto romagnolo

Gålli er en fin og livelig hund som elsker å gå på tur . Hjemme slapper hun av og har ikke noe imot og blir kost med.

Spesielle ønsker
Søker feriepass

Bilde av

Charlie

Våkleivåsen 172

Hund
Griffon belge/bruxellois

Charlie knytter seg veldig til voksne. Han bor sammen med en familie på 5 og er godt vant til barn. Han er ikke veldig glad i å være alene hjemme. Han er ikke aggressiv mot andre hunder, men kan bli litt usikker når han møter andre hunder. Veldig kosete og elsker å ligge på fanget eller tett inntil. Liker å kjøre bil og kan gå veldig lange turer.

Spesielle ønsker
Ønsker pass i juli

Bilde av

Snoopy

Rosenkrantzvei 2A, 1397 Nesøya

Hund
Beagle

Snoopy er en livsglad hund som elsker å både mennesker og andre dyr. Nysgjerrrig, men samtidig litt forsiktig. Han er blitt families midtpunkt uten tvil. Han er glad i å gå på tur, leke, og ekstra glad i kos. Snoopy er glad i mat, og endra gladere i godbiter og ben. Han trives godt i buret sitt om natten, eller når han er alene hjemme. En sosial hund som vil være med og rundt der vi er.

Spesielle ønsker
Jeg er på reise i perioder med jobb og trenger i de tilfeller noen til å passe Snoopy. Ønsker gjerne en fast slike at Snoopy får det best.

Bilde av

Selma

Uglavegen 56

Hund
Engelsk setter

Rolig og veldig tillitsfull.


Bilde av

Simba

Høvikveien 87

Hund
Bichon havanais

Simba er en grei hund som har evne til å kose seg og trenger kos. Han liker å gå på tur.

Spesielle ønsker
Vi skal på ferie 1. juli til 11. juli.

Bilde av

Leo

Øygardveien 13 A

Hund
Nova scotia duck tolling retriever

Leo er en veldig snill og rolig hannhund (toller) på snart 5 år. Han er likevel veldig leken, og kosete :-) Han går fint i bånd og er trent på å gå forbi andre hunder, men er en relativt stor toller (27kg)- så dette må tas i betraktning. Leo er lett å ha med å gjøre og slapper mye av ila en dag. Han er vant med barn, og bor selv med en liten 2-åring. Han bjeffer veldig lite, også i møte med andre hunder, men kan bjeffe kort ved uvante lyder. Pga familieforøkelse ser vi nå etter hundeluftere og -passere for Leo som kan gi han masse positiv oppmerksomhet og «trening». Gjerne lufting på dagtid i hverdagen, og generelt hundepass over flere dager :-)

Spesielle ønsker
Søker hundelufting / hundepass - fast

Bilde av

Lucas

Hyllebærlia 8b

Hund
Italiensk mynde

Lucas blir 5 år gammel i mai og har masse energi samtidig liker han kos og er veldig snill mot barn.


Bilde av

Ullrik

Voll Terrasse 23a

Hund
Bichon frisé

Vår Ullrik er glad i alle to og firbente. Han er omgjengelig og stort sett rolig, med unntak av en 3 minutters "bli-kjent-fase" da han er litt speedy. Allergivennlig, røyter ikke og er ikke bortskjemt med lange turer (men får sin lufting 3 ggr om dagen). Han er vaksinert, chippet og under oppsyn av Jar dyreklinikk.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 1.-19.juli

Bilde av

Balvin

Nordsjøvegen 336 ræge

Hund
Dvergpuddel

Balvin er en aktiv Dvergpuddel som elsker å gå tur i fjellet og på stranda, samt andre kortere turer når været er surt. Han elsker sol og varme, men er ikke så glad i å bade! Han er veldig glad i mennesker og spesielt hvis de har en ball i hånden som kastes frem og tilbake! Når det kommer til triks og agility så gjør han det meste hvis du har en ostebit i hånden. Til tross for det høye aktivitetsnivået er han veldig glad i sofakos og må helst helst helt inn til alle sammen som ligger i sofaen <3

Spesielle ønsker
Vi ser etter noen som har lyst til å ta han med på kjekke turer og ha han litt hos seg noen dager i uken.

Bina

Florvågvegen 356

Hund
Storpuddel

Snill :-)


Bilde av

Tassen

Florvåg bakken 30

Hund
Beagle

Tassen beagle gutt på 7 år.Snill og god turkompis. Kastrert. Sosial hund.

Spesielle ønsker
Ønsker en familie eller en person som ønsker å ha han på besøk i korte perioder. Og i ferie.

Bilde av

Teddy

Kampheimveien 39a

Hund
Blandingsrase

Teddy er en blandingshund, av kongepuddel og labrador. Han ble først i juli 2020, så han er fortsatt ung. Han er veldig snill og glad i å bli klødd på magen og bak ørene. Han er leken, elsker kaste ball eller pinne - lek. Han er vant til å være alene hjemme på dagtid og det går veldig fint. Han sover i stua, og får ikke lov til å gå opp onanere etasje hvor familien sover. Han er litt ivrig på tur, og vi er konsekvente på å holde fokus og ikke hilse på andre mennesker eller hunder når vi går tur. Ham elsker å gå på tur og er utholdende.

Spesielle ønsker
Søker noen som kan gå litt turer på ettermiddag/kveld og gjerne døgnpass innimellom

Bilde av

Kipp

Øvre Maryborgveg 19

Hund
Griffon bruxellois

Kipp har mye sjarm, men også noen utfordringer som jeg foretrekker å snakke om sammen med en eventuell dyrepasser :)

Spesielle ønsker
en omsorgsfull person som kan passe Kipp to langhelger i juni: 10-12. juni og 17.-19. juni i Sandefjord/Tønsberg/Larvik- området