Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Diesel

Egnehjemveien 16

Hund
Blandingsrase

Kosete og lærevillig . Trives best med rolig voksne mennesker eller ungdom. Ønsker et fast hjem som Diesel kan komme til innimellom. Noen helger.

Spesielle ønsker
Søker avlastning i noen helger og hverdager

Bilde av

Diesel

Egnehjemveien 16

Hund
Blandingsrase

Diesel er en artig og snill gutt. Kosete og lærevillig. Er veldig glad i tisper. Trives godt sammen med voksne mennesker. Noe bjeffet, men er bare på vakt. Diesel trenger noen han kan komne til innimellom.

Spesielle ønsker
Ønsker et avlastningshjem til Diesel på 3 år. Han trenger mye kos. Går godt med tisper. Ønsker pass noen helger innimellom .

Bilde av

Luna

Hund
Hvit Gjeterhund

Snill, kosete og veldig glad i tur. Masse energi ute, men rolig inne. Trekker en del, og er veldig energisk i hilsesituasjoner. Det er en ganske stor hund (35 kg), så man bør være vant til det. Vant til barn og andre dyr (kaninen vår er en del av flokken).

Spesielle ønsker
Søker feriepass uke 27-28, pluss litt

Bilde av

Mio

Fauskanger

Hund
Finsk lapphund

Seniorhund. Har redusert hørsel og bruker medisiner fast. Har ikke stort turbehov, og går helst i terrenget. Snill og grei, men som vanlig for rasen blir det litt bjeffing. Han er barnevennlig, som i at han er vant med barn. Men han liker ikke å bli herjet med.


Bilde av

Happy

Sofus sørensensvei 25

Hund
Mops

Hei mitt navn er HAPPY og det navnet fikk jeg fordi jeg er alltid glad! Happy er veldig glad i barn og uler når han hører barnestemmer. Happy er vant til å ha barn rundt seg, da vi har 3 barn i hus. Happy er den snilleste hunden og har aldri vært aggressiv noen gang. Han liker korte turer, han vil helst bare kose ????Happy er 3,5 år og verdens vakreste så klart. Vi ønsker avlastning fordi barna bor 2 steder og av praktiske grunner vil vi ha muligheten til kunne jobbe mer, reise evnt.

Spesielle ønsker
Ønsker en familie med barn, hunden vår elsker barn!

Bilde av

Freia

Gåserudbakken 1

Hund
Västgøtaspets

Freia er en sosial og glad jente. Elsker å gå tur, leke sammen med andre hunder og kose på sofaen. Går fint ihop med barn og andre dyr.

Spesielle ønsker
Jeg jobber natt annenhver uke og søker noen som kan passe ho de ukene. Og gjerne helg/ferie pass.

Bilde av

Bella

Nimannsveien 2

Hund
Alaskan Husky

Hun er veldig snill,liker og leke og har energi ..


Bilde av

Bella

Nimannsveien 2

Hund
Alaskan Husky

Bella er veldig sinn hund ,og hun har energi og liker og leke ..hun trenger 2time tur ..og hvis får hage plass for å løpe hun blir glade og fort sliten


Bilde av

Casper

Ranheim

Hund

Casper er en Whippet hann på 7 mnd som er veldig snill, livsglad, full av personlighet og nysgjerrighet. Han er vant til katt og er svært glad i andre dyr og mennesker. Siden han er valp enda kan han hoppe opp på deg. Han blir også gira under lek og når han får møte nye mennesker og dyr. Ellers er han en svært kjærlig og rolig hund som gjerne ligger ved siden av deg i sofaen hele dagen for å få kos. Som Whippeter flest elsker han å springe fritt på store åpne områder (men får han øye på andre dyr så kommer han til å springe etter siden han er en sighthound). Vi har øvd litt på å gå pent i bånd, men dette har han ikke helt skjønt enda. Han kan fort bli gira om han ser fugler eller andre hunder på tur, og da vil han gjerne trekke en del. Av kommandoer kan han: sitt, litt (legge seg), plassen sin, gi labb, high five, vent, værsågod og på plass (men ikke perfekt på innkalling enda). Har også trent litt på 'bli'. Av helsemessige årsaker har jeg av og til behov for litt avlastning slik at både jeg og hund skal få dekket våre behov. Jeg søker dermed etter deg/dere som er interessert i en turkompis og/eller ønsker litt ekstra selskap i hverdagen. Du/dere må være rolige og tålmodige mennesker, helst ha erfaring med hund fra før, helst ha fylt 20 år, er pålitelig og ansvarsfull. Ps: hund må hentes hos meg.

Spesielle ønsker
Søker avlastning i hverdagen til turer og døgnpass.

Bilde av

Brom

Loddefjord

Hund
Toy puddel

Brom er en blanding av havaneser og toypuddel. Han er allergivennlig og røyter ikke. Utendørs er han en perfekt turkamerat, og innendørs er han tidenes sofagris. Han er glad i lek og oppmerksomhet, men om han vil ha en pause legger han seg gjerne under stuebordet å tar en lur. Han er vandt med andre dyr og har løpt mye sammen med andre hunder, katter og også hester. Han er veldig snill og vennlig mot andre dyr, kanskje tidvis litt for naiv da han automatisk tror alle vil leke. Brom har også en ganske morsom personlighet, og kan nok best beskrives som en rolig gutt som viser litt følelser. Om han får jage en fotball i hagen er han i himmelen.

Spesielle ønsker
Trenger pass noen helger i ny og ne.

Bilde av

Willy

Oslo

Hund
Blandingsrase

Willy er en sort medium labradoodle som er veldig enkel å ha med å gjøre. Han er ikke så flink til å være alene, så vi er avhengig av å ha noen som kan hjelpe oss med å passe han av og til.


Bilde av

Gizmo

Øvre Berglia 58

Hund
Shih tzu

Gizmo er en liten hund, blanding av Shih Tzu og Chinese Crested. Han er utrolig snill mot alle, unger også. Han er snill alle dyr og ingen problemer med andre hann-hunder. Han elsker tur og er lett å gå tur med da han er en rolig type. Han er glad i buret sitt og er vant til å være alene på dagtid. Han liker ikke å bli bært eller å bli forlatt på ukjente steder. Han knytter seg lett til mennesker og elsker kos.

Spesielle ønsker
Noen som kan ta han med på tur og avlastning i noen helger eller ferier.

Bilde av

kanel

steintrælia 16

Hund
Tibetansk spaniel

voksen og kjærlig hund


Bilde av

Vero

Augestadveien 35

Hund
Belgisk fårehund, Tervueren

Vero er en vakker hund som elsker mennesker og kos, gå på tur, søke etter ting og elsker å leke. Han er en gjeterhund som holder seg til flokken sin og stikker ikke av. Lydig og lærenem. Populær hos nabobarna. Vi er i en fase hvor vi har et sykt familiemedlem som gjør at vi gjerne skulle hatt noen som kan ha Vero i noen dager/helger evt en uke eller to hvis det er ønskelig. Han er en trygg og tillitsfull hund ;-). Han krever tre turer hver dag, hvor den ene turen er på minst 45-60 min. En runde hodetrening er også fint for han. Han elsker å få oppgaver og samarbeide/leke med oss. Han er ikke vant til å være alene hjemme mer en 4-5 timer, så det er ønskelig at det blir det samme hos de som evt skal "låne" han. Vero er vant til å være sammen med mange type mennesker - både små barn, ungdom og voksne. Og blir aldri lei av å kose.


K

Hemsedal

Hund
Pomeranian

Beskrivelse kommer snart


Bilde av

Lias

Stokkaveien 172

Hund
Cavalier king charles spaniel

Snille og greie hunder som vi trenger pass til av og til. Har også to islandshester, så ønskelig med ei som har erfaring med både hest og hund. Må være veldig glad i dyr. Er på et småbruk på Stokka ved Kvadrat/Forus. Mulighet til å bo på gården når det er aktuelt med pass.


Bilde av

Ayla

Havegata 7B

Hund
Rhodesian ridgeback

Jeg er ute etter noen (enslig, par eller en familie), som ønsker å opprette et godt og nært forhold til Ayla. Jeg har primært behov for avlastning i helger og ferier, men ønsker også at man har ønske om å låne henne for egen del og ikke kun pass. Ayla er ei 5 år gammel leken og godlynnet Rhodesian Ridgeback. Hun er litt liten i størrelse for rasen, men ellers er hun veldig rase-typisk. Hun er sløv og rolig inne og utrolig glad i å løpe og utfolde seg ute. Veldig familiekjær og tar vare på "flokken" sin. Ekstremt matglad og med et naturlig vakt-instinkt. Hun er veldig følsom og er oppvokst med to barn i en familie på tre. Hun krever en konsekvent voksen person/familie, som er godt vant til store hunder. Ikke tegn på agressivitet, men kan være dominant og utfolde seg mot andre tisper. Utrolig god turkamerat som kan gå lange turer i skog og mark, like mye som hun elsker å ligge rett ut hjemme både ute og inne. Krever ikke turer hver dag, og i hvertfall ikke i regnvær og kulde, men trives best med en ordentlig tur hvor hun får løpt litt hver dag. Krever lite stell, men mye kos. Hun bruker tid til å opprette tillit, men knytter seg veldig til "eier". KUN seriøse henvendelser og helst fra noen som kjenner til rasen eller til mellomstore hunder. Dette er i utgangspunktet ubetalt, da vi er ute etter noen som genuint ønsker et forhold til en hund å gleden det gir uten å ha det fulle ansvaret. Betaler for eventuelt mat osv. Erfaring og referanser vil bli etterspurt.

Spesielle ønsker
Ønsker primært et "hjem nr 2" for Ayla - ikke bare avlastning i helger og ferier.

Bilde av

Pippa

Lørenveien

Hund
Kleinspitz

Hun er en liten leken frøken som ikke er redd for å si ifra til andre hunder. Vi bor i byen og det er ikke noe problem. Hun elsker turer og gjerne lange. Kan løpe etter ball i timesvis.

Spesielle ønsker
Livs situasjonen har forandret seg den siste tiden så jeg trenger litt hjelp nå og da.

Bilde av

Fenris

Grannesveien 14c

Hund
Eurasier

Fenris er en eurasier født september 2019. Han har behov for et sted å være 3 og 4 døgn innimellom når mamma og pappa er på jobb


Bilde av

Adela

Vebergveien 30

Hund
Beagle

Adela er en glad og sosial hund. Hun er en typisk familie medlem, må bli med på alt og er veldig flink med barn. Hun elsker lange turer i skogen eller snusing midt i byen like mye som en lur på sofa. Er også flink å være alene på dagen, er lært å sove i buret mens er på jobb