Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Bali

Bakerovnsgrenda 23

Hund
Kooikerhund

Barnevennlig og kjærlig Kooikertispe. Aktiv ute og rolig inne.

Spesielle ønsker
Ønsker avlastning i form av turer og eventuelt pass ved reise.

Bilde av

Storm

Svartskog

Hund
Irsk setter

Storm er en 2 år gammel Irsk setter med mye energi. Han er glad i lange turer, løping og skigåing. Han er også glad i å få oppgaver å bruke hodet. Inne er han rolig og liker å slappe av. Han er veldig flink til å være alene hjemme mens jeg er på jobb. Han går godt sammen med andre hunder. Han liker å bli kost med og få oppmerksomhet. Han er ikke vant til å være sammen med barn, men de han har hilst på er han snill og rolig mot. Storm er ikke jakttrent. Jeg er ute etter å finne en fast person/par/familie i Oslo eller omegn som kan passe Storm innimellom eller fast, f.eks en helg eller uke i måneden. Dette avtaler vi nærmere.

Spesielle ønsker
Ønsker å finne en fast person/par/familie som kan passe Storm innimellom eller fast f.eks en helg eller uke i måneden

Bilde av

Valle

Kristofer Jansons vei

Hund
Jack Russel Terrier

Valle er ein 9 år gammal Jack Russell Terrier. Han er ein livlig, sjarmerande og sprek hund som er veldig glad i tur, leik og mennesker. Han er ein intelligent hund som er svært lærevillig, om det er godbiter å få :) Han er ein sosial hund som likar å være med på alt som skjer og han er den perfekte turkamerat. Han elsker å bade og har vært med på en del båtturer. Er også vandt med både bil og kollektiv transport. Sjølv om han er ein aktiv hund er han også glad i å slappe av. Valle er mikrochipet, stuerein og sterilisert. Han går som regel overens med dei fleste hunder. Han har masse personlighet og er bemerkelsesverdig modig for sin størrelse. Han bjeffer ikkje, hverken på andre dyr eller mennesker. På grunn av endret livssituasjon opplever eg at Valle ikkje får så mykje mosjon og selskap som han fortjener. Han er ein hund som trives best i lag sammen med andre. Eg ser etter eit fast avlastningsheim for Valle i periodar, helst nokon som har erfaring og kunnskap om hund. Dette er ikkje betalt, men ein kjempe mulighet for selskap på turar og ellers i kvardagen, kanskje du/dykk har lyst på hund, men ikkje har tid til å eige ein sjølv? Eg vil sjølvsagt stå for mat/utstyr og evt. utlegg til veterinær. Bare å ta kontakt om dette høyrtes interessant ut.

Spesielle ønsker
Søker et fast avlastningshjem i perioder.

Amy

Levrestien 3

Hund
Flat coated retriever

Amy er en glad flat - slår seg lett til ro. Har en god av-og på knapp - rolig inne og aktiv ute. Lydig


Bilde av

Sarah

Kirkevegen 122

Hund
Dvergschnauzer salt/pepper

Veldig rolig og snill.

Spesielle ønsker
Etter onsd 3/8-22. jeg ønsker at du går en tur pr dag - og etter behov ca kl 17/18 hver dag. Dette gjelder en periode nå da jeg har brudd i

Bilde av

Joppe

Røyskattveien 4a

Hund
Blandingsrase

Joppe er 11 mnd hanne, blanding av flatcoat retriever og puddel. Han er sosial, snill og veldig glad. Han gjør sjelden rampestreker, men han trenger en del stimuli. Han er vant til en times skogstur om dagen og han er vant til å bli tatt med på det meste. Han er vant med barn i alle aldre.


Bilde av

Juni

Hanøyvegen 333

Hund
Jack Russel Terrier

Jeg ser etter noen som har mulighet til å passe Juni over tid pga. endring i familiesituasjon. Kanskje noen som vurderer JRT i fremtiden? Trenger pass først og fremst fra ca. november og i noen måneder. Det vil være mulighet for pass/avlastning kortere perioder hvis det trengs. Juni er en Jack Russell Terrier på snart 8år. Hun er leken, kjærlig og kosete, men også litt egen/sta. Kan være alene noen timer/en arbeidsdag. Ønsker noen som har erfaring med hund da Juni kan reagere/bjeffe på andre hunder på tur, samt har jaktinstinkt (blir ikke brukt til jakt). Ser helst etter voksen enslig/par, familier med barn kan vurderes dersom det er større barn. Kan ikke ha katt eller andre smådyr. Må gjerne holde til på Askøy, Sotra eller Bergen vest. Ta kontakt på hvis du ønsker mer informasjon:)

Spesielle ønsker
Pass over noen måneder

Bilde av

Ask

Narverødveien 51 e

Hund
Dachshund strihåret

Ask er en strihåret Dachs hannhund på snart 5 år. Han har bodd med oss hele livet og er en aktiv jakthund på høsten. Vi er en familie på 4 med to barn på 6 og 2 år. Så han er godt vant med barn. Han er glad i å gå på tur, og generelt være med på det som skjer. Han klarer seg fint alene hjemme mens vi er på jobb eller andre ting. Han er veldig kjælen og elsker å ligge i sofaen sammen med oss på kveldene. Han er også veldig sosial med andre mennesker. Han har et par utfordringer med å møte andre hunder på tur. Dette utviklet seg etter vi fikk får siste barn, og det kan virke som om han skal beskytte flokken. Dette skjer ikke ved hvert møte. Han går godt sammen med tisper, men hannhunder kan være en utfordringer. Han er heller ikke veldig glad i store hunder, da han ble angrepet av to store hunder som valp. Vi kjenner at tiden ikke strekker til med småbarnsliv og jobb for å gi han den oppmerksomheten han trenger og ønsker et avlastningshjem/turhjelp og pass. Jeg ønsker fortsatt å bruke han på jakt da han er en veldig god jakthund. Det er også veldig god stimuli for han. Håper vi finner noen som kan hjelpe oss og Ask.

Spesielle ønsker
Avlastningshjem, turgåing, pass.

Bilde av

Leo

Dvergsneslia 13

Hund
Bichon havanais

Leo er en snill og rolig hund. Han er vant med katt og bjeffer svært lite. Han er utrolig sjarmerende og glad i mennesker, men kan bli utrygg blant veldig små barn. Han er bortskjemt (på nærhet), og kan bli litt masete om han må være alene.

Spesielle ønsker
Fra 2/8-10/8

Bilde av

Mio

Otto Sognsvei 21

Hund
Cavalier king charles spaniel

Mio er en snill og tillitsfull fyr, som elsker å bade og gå turer . Han er er lett omgjengelig og elsker mennesker; både barn og voksne. Stueren, stille og rolig. Han er vant til å være alene på dagtid. Jeg er alene med Mio, og har behov for noen som kan passe han innimellom. Han er frisk, men pga av alder har han mistet hørselen ( noen ganger hører han det han vil høre). Jeg hører gjerne fra deg!

Spesielle ønsker
Søker avlastning innimellom

Bilde av

Archie & Tino

Bærums Verk

Hund
Cocker spaniel

To små vesen som utfyller hverandre. De er 7 og 9 år, men begge to er i god form og aktive. Hjemme pleier de å få rundt to timer med aktivitet hver dag, men begge klarer seg med både mer eller mindre enn dette. Begge to elsker å være utendørs. Tidligere har de kost seg på hyttetur, noe som har vært en favorittaktivitet for dem begge, men siden vi ikke lenger har en hytte, så har det gått mest i skogstur nær hjemmet. Begge hundene er svært glad i oppmerksomhet, og mange har beskrevet Tino som den mest kosete hunden de noen sinne har møtt. Han kan aldri få nok oppmerksomhet, og liker å være midtpunktet. Dette gjør ham til en unik kombinasjon av selskapshund og aktivhund. Archie er litt mer sjenert på starten, men er en sensitiv og omsorgsfull kjernekar som alltid kommer overens med en hver. Han liker ofte å følge med rundt i huset. Begge hundene er tålmodige av natur, og egner seg spesielt godt i hus med eldre barn eller tenåringer. De trenger lite stell og lager ikke noe styr hjemme. Begge to setter pris på å være hjemme med familie, og er veldig glad i selskap!

Spesielle ønsker
Søker feriepass til midten av August

Bilde av

Piero

Blåbærlia 18b

Hund
Tibetansk spaniel

Piero er en rolig,nysgjerrig og snill hund. Han er glad i alle mennesker, små som store. På tur går han fint i bånd og er ikke konfronterende mot andre hunder, men får han lov hilser han gjerne ????

Spesielle ønsker
Ca 1 uke i Begynnelsen av august . Dager innimellom ellers i året. Gjerne samvær med andre hunder.

Bella

Sigurds gate 10

Hund
Chihuahua langhåret

Bella 2 år hun er 2,7 kg. Så egentlig veldig liten i str. ????


Bilde av

Teddy

Kotøyveien 21c

Hund
Cocker spaniel

Snill Cockapoo som er glad i de fleste. Er veldig kosete og ligger gjerne på fanget. Kan bjeffe litt og trekke i båndet. Kan være med på lange turer, men er også nøysom. Han elsker å bade.

Spesielle ønsker
Trenger pass fra 15 juli til 22 juli

Bilde av

Chako

Svensenga 53

Hund
Blandingsrase

Chako er en blanding av minipinscher og enten elghund, lapphund eller noe annet. Han er liten (10 kg), men er veldig sprek. Han er vennlig mot andre mennesker og hunder. Pga barn som har flyttet ut og matfar som langtidspendler trenger jeg noen som kan gå tur hvis jeg har avtaler rett etter jobb, eventuelt ha han hos seg på dagen, eller på overnatting hvis det passer bedre. Vi ønsker også at den/de som melder seg kan tenke seg å ha han av og til i helgen og i ferier. Ønsker primært "hundedeling", men kan også betale litt for pass over tid. Vi vil selvsagt besørge mat og annet han måtte trenge.

Spesielle ønsker
Ønsker helst noen som både kan gå tur/passe på ukedager og ha han i helg/ferie

Bilde av

Karma

Jonsbråtavegen 47

Hund
Beagle

Karma er en blid å sosial hund som elsker turer, henne elsker å sole seg, men også slappe av, henne er veldig snill å familievennlig. Henne er i hundegård på dagen, men henne kan også være inne, henne er stue reinslig. henne elsker lengre turer men henne er glad i små turer. Henne er så aktiv som du er aktiv. Vi er en familie på 5, og trenger litt avlastning på henne, fordi det er ofte mye hjemme, og da kunne trengt litt hjelp, med dette. Send melding om det skulle vært noe spørsmål osv????

Spesielle ønsker
Pass, og avlastning innimellom

Bilde av

Karma

Trondheim gata

Hund
Bearded collie

ange triks. Pga litt utfordringer hjemme så ønsker vi

Spesielle ønsker
Søker avlastning i ferien nå, og et fast avlastning hjem.

Bilde av

Frøya

Nye Kirkeveg 12

Hund
Alaskan Husky

Hun er så snill, smart og aktiv. Hun liker å leke hele tida med mennesker og andre dyr.


Frøya

Nye Kirkeveg 12

Hund
Alaskan Husky

Hun er så snill, aktiv og smart. Hun liker veldig å leke med mennesker og andre dyr.


Bilde av

Nala

Solhaugveien 8, 2019 skedsmokorset

Hund
Blandingsrase

Nala er en blandingshund av rasene Finsk støver og Norsk grå elghund. Aktiv og sosial tispe med godt gemytt. Ca 18 kg. Kan gå lange turer uten problem. Hun bor til daglig med to jenter på 7 og 4 år så hun er godt vant med barn. Hun er fortsatt bare en unghund og er glad i å tygge på leker etc. Dette er en jakthund med stor jaktlyst og må derfor holdes i bånd. Ser primært etter en passer som har erfaring med hund og da helst jakthunder.

Spesielle ønsker
Søker generelt etter en fast person/familie for pass/avlasting.