Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Lykke

Stølsvegen 135

Hund
Gordon setter

Ønsker avlaster 1-2 ganger i mnd. Har en 8mnd gammel glad, kosete, litt vill, litt lydig og super skjønn Gordon setter som heter Lykke. Jeg reiser endel i helgene, og trenger noen som har erfaring med hund til å avlaste meg. Kan også være aktuelt enkelte ukedager. Fint om du vet litt om hundetrening, da jeg jobber med innkalling, gå fint i bånd, være rolig inne...etc. Hun kan: sitt, legg seg, plass, gå i buret og noe innkalling. Send meg noen ord om du/dere kan være interessert i en turvenn av og til. Supert om du/dere holder til i nærheten av Arna.


Bilde av

Kia

Liebakken

Hund
Dvergpinscher

Hei - Jeg har en dvergpincher å ca 5 mnd som trenger pass på dagtid mellom 0800 - 1400 ca. helst i nærheten av der jeg bor. Hun er relativt flink til å gå i bånd og rolig inne. Hun er veldig glad i mennesker men er ikke flink til å være alene. Så jeg ser etter noen som er hjemmeværende på dagtid. Hun trenger ikke enorme mengder mosjon for å trives.

Spesielle ønsker
Dagpass hverdag mand - fredag

Bilde av

Pia og Lille, to søstre

Harald Halvorsens vei 45 N

Hund
Jack Russel Terrier

Som terriere flest, har disse masse energi, finner masse masse rart og mye personlighet. Pia er snart 11 år gammel og er langhåret og Lille er 9 år gammel og pelstype broken. Selv om de er søstre, så er de svært ulike, Pia er eldst, elsker kos og leke med ball, mer forsiktig og sier ifra. Lille er lillesøster, mer lunefull, stille og elsker mat og nærhet. De er jevnlig på kontroller hos veterinær og friske og fine til tross for alder. Siden jeg ikke har gjort dette tidligere, er jeg noe skeptisk og vil ha deg/dere på besøk, slik at jeg ser hvor hundene reagerer. I en hverdag med to små barn blir ting til tider hektisk, og vil jeg at noen skal kunne gi Pia og Lille ekstra med oppmerksomhet, fine turer i skog og mark, park og asfalt og kos. De klarer seg fint hjemme alene.

Spesielle ønsker
Passere bør helst ikke ha små barn, eller andre dyr. Og bør ha bil, de har bur.

Bilde av

Kira

Trondheimsvegen 98E

Hund
Alaskan Husky

Dette er en energisk hund, han elsker leke med andre hunder, gå turer får han ikke nokk av og er generelt en veldig snill hund, han bjeffer ikke, uler ikke (ved mindre du oppfordrer han til det), han har lært mye triks men er litt giddalaus til å høre etter noen ganger. Ute har vi trent en stund med han til å gå fint, det ble ikke noe forandring så vi endt opp med å kastrere han, han har siden blitt litt bedre men trenger mere trening. Ute reagerer han på andre hunder og andre dyr generelt og blir veldig gira, da drar han, det beste du gjør da er og bare ta han inn i kort bånd og snakk til han. Ellers en veldig glad og snill hund.

Spesielle ønsker
Ønsker dyrepass i noen mnd da vi må flytte og blir vanskelig med hunden.

Bilde av

Chip

5101 Eidsvågneset

Hund
Alaskan Husky

En husky på 6 år. Veldig snill med andre hunder og barn men ingen andre mindre dyr


Bilde av

Stanzi

kjell arholms vei

Hund
Boxer

Stanzi er en tre år gammel boxer med mye energi og glede. Hun er veldig leken, men også veldig snill - og hun er lett å bli glad i. Jeg trenger hjelp 1 - 2 ganger i uken når jeg er på jobb.


Bilde av

Lilly

Augerødneset 8

Hund
Dansk-svensk gårdshund

Vi er en familie på fire, bestående av meg og mine to barn på 0 og 12 år, samt Lilly på 4 år. Lilly er en oppvakt, nysgjerrig og kosete dansk Svensk gårdshund. Hun har energi nok til lange turer, også joggeturer- men er også sååå bedagelig at hun kan snorke ved din side dagen lang. Hun elsker å kose og være inntil, og sover gjerne i senga sammen med deg, men kan også sove i buret. Jeg Skriver ikke barnevennlig fordi Lilly har blitt litt herset med av en liten en i vårt nettverk og dette har resultert i at hun kan styre seg for småbarn som er ukontrollerte og uforutsigbare. Hun er bestevenn med min datter på 12 år, og er nå i full sving med tilvenning av vårt nyeste lille familiemedlem. Ønsker derfor en familie uten barn eller med eldre barn slik at hun ikke vil få noen uheldige opplevelser. Hun har aldri vært aggressiv, og kan være i samme rom som barn - men liker ikke om de er veldig pågående! Eneste minuset er at hun bjeffer når det ringer på, og kan knurre/bjeffe på enkelte mennesker- helt til de de setter seg ned på huk og trygger henne- da er man bestevenn :) hun er nok litt usikker! Kan knurre/bjeffe på enkelte hunder også. Da vår faste hundepasser (min mor) har blitt alvorlig syk ønsker vi en fast avlaster som kan ha Lilly i ny og ne, når vi skal bort- eller om noen ønsker selskap en helg så kan vi gjerne låne henne bort da også:)

Spesielle ønsker
Søker avlaster til vår kosehund :)

Zuni

Avlingsveien 2 Verdal

Hund
Engelsk springer spaniel

1 år gammel, veldig aktiv, men enkel hund. Går fint i bånd i nabolag, reagerer ikke på andre hunder. Ivrigere på fjellet, trekker da i sele og bånd. Kommer på innkalling. Slapper av innendørs. Noe sky ovenfor fremmede, kan ta litt tid å bli kjent med henne.


Bilde av

Maggie

Jens Bjelkes gate 39a

Hund
Jack Russel Terrier

Maggie is a sweet Jack russell terrier. She loves going for walks and playing fetch in the botanical garden. At home she loves to relax and sleep, preferably on someone's lap :). We have just had our first baby ans would love to share Maggie with someone nearby, even if it's just for walks every so often.


Bilde av

Bøf

Lyngstien 12

Hund

Bøf er en sosial, leken og glad Maltesergutt på 12 år. Vant med barn og elsker tur & lek. Bjeffer endel når det ringer på/kommer besøk, men roer seg når han får hilst litt. Er for det meste veldig rolig hjemme, men bjeffer på enkelte hunder når han går tur. Vi overtok Bøf i våres etter at bestefaren min ikke kunne ha han lenger, og da han overhodet ikke går overens med katten vår, hadde det vært supert med et avlastningshjem han kan være hos av og til.


Bilde av

Alfa

Niels Juels gate 25

Hund
Coton de tulear

Big personality in a small package. Looking for someone who would to spend time with him for love, not money. He would like to go on more walks, - loves running, does not like to be home alone, is not fond of other male dogs, but loves the girls.


Bilde av

Luna

Venneslavegen 420

Hund

Luna (mor) er en presa canario tispe, liten i størrelse i forhold til andre tisper jeg har møtt av rasen. Hun er livlig og sykt glad i kos og kjærlighet. Luna er ikke så veldig glad i samme kjønn, men hun går overens med kusina si, så det kan jo gå. Hun er super på tur, kommer når du roper, stopper ofte og venter på deg. Eieren til luna er desverre blitt syk, så mine foreldre har henne til han er frisk( jeg er eier på papir) og hadde vært godt for mine foreldre å ha litt små pauser da dem har broren hennes også :) ta gjerne kontakt og fortell om deg selv og eventuelt pris viss du tenker noe for det, og eventuelle andre spørsmål


Bilde av

Conrad

Vådanvegen 5A

Hund
Belgisk fårehund, Groenendael

Conrad søker en menneskelig kompis! I første omgang er vi ute etter noen som kan avlaste oss og gi han litt eksklusiv oppmerksomhet i hverdagen. Gjerne ha ha noen dager her og der, det er bare hyggelig. Vi har 2 små jenter på 6 mnd og 2 år, så det har blitt litt mer hektisk i familien de siste årene. Er noget usikker på hvordan han reagerer på andre barn. Conrad er noe nervøs, bjeffer når folk kommer inn døra og andre hunder i starten av tur. Blir litt ekstra vakthund når barna er tilstedet.MEN han er utrolig snill, kosete og har en veldig interessant personlighet. Trenger mye kos og oppmerksomhet, er en typisk Groenendael som fotfølger deg overalt. Elsker å være med på det som skal gjøres :-) Er vant til å bli jogget med, det liker han godt. Litt sofagris er han og, glad i gulrot og liker ikke å stå opp tidlig. Tara


Bilde av

Harvey

Løvalddalsveien 25

Hund
Dalmatiner

Harvey er en kjekk type født 28.mars 2020. Han har et utrolig godt gemytt, veldig imøtekommende, glad i alle han møter og lærevillig. Vi ser etter avlasterhjem/barnevakt med hundeerfaring og som kan håndtere stor hund. 5 måneder gammel er Harvey allerede 25 kg og vil antakelig ligge mellom 35-40 kg i fullvoksen alder. Vi ser etter noen som kan avlaste oss litt innimellom og passe når vi skal bort. Du/dere må like å gå turer i skogen og jobbe med hund.

Spesielle ønsker
Avlaster/Barnevakt til Dalmatinergutt

Bilde av

Kiro

Toverud

Hund
Blandingsrase

Har to hunder og to valper jeg trenger pass av for en periode pga samlivsbrudd og forklarer nærmere om Vi får kontakt.

Spesielle ønsker
Ønsker å ha de forhåpentlig samlet

Bilde av

Kiara og Kiro

Toverud

Hund
Blandingsrase

Hei. Har to hunder og to valper jeg trenger midlertidlig pass av pga samvilsbrudd og mer personlig forteller jeg da evt vi får kontakt.

Spesielle ønsker
Ønsker de samlet.

Bilde av

Nelson

Herfellveien 15

Hund
Blandingsrase

Hei, det er en liten blandingshund av mops å chihuahua. Han heter Nelson å er 3 år. En glad å nysgjerrig hund som er vandt til å gå mye turer her bi bor i Ula. Ser du bor i nærheten, å lurer på om du har lyst å få besøk av Nelson av å til. Ta kontakt med Min mor Heidi på tlf 97533614 viss du er interessert. Mvh aridani


frøya

reichweinsgate 9

Hund
Irsk setter

rolig og veldig snill irsk setter tispe


Bilde av

Charlie

Nesttun

Hund
Cavalier king charles spaniel

Charlie er ein 4 år gammal kastrert Cavalier king Charles spaniel med godt lynne. Han går godt overens med andre hunder, men ikkje med katt. Charlie er veldig glad i å leike med ball og pinner. Han liker også godt å bade. Kan bjeffe litt på fugl om han går laus, og er ikkje veldig god på innkalling. Han er vant med tre turer for dagen, men må ikkje ut veldig tidlig første tur. Han starter alltid dagen med ei skive med leverpostei, og får ellers hundemat. Han tåler alt av «menneskemat» og får som regel smake på middagen vår. Han klarer fint å vere heime ein heil arbeidsdag, men liker best å vere med folk heile tida. Han er også godt vant til å kjøre bil.


Bilde av

Nata og Moka

Nøtasberget 43, 2416

Hund
Golden retriever

De er to jenter, Nata og Moka. De er veldig rolig, kjærlig og flink men trives ikke med katter. Vi leverer og henter hundene hos deg. Greit om du bor in Elverum området, men kan også kommer med hundene til Hamar. Vi ønsker å betale noen for oppraget (1500 Kr) og kommer til deg med maten og alt de trenger. Sikker du kommer til å kose deg masse med dem! Ta kontakt gjerne for spørsmål (bedre mail eller SMS).

Spesielle ønsker
Vi trenger noen som kan passe på hundene fra 29 juni til 7 juli.