Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart

Dino

Tors Vei 18

Hund
Fransk bulldog

En rolig nydelig hund. Krever ikke lange turer, men liker mye kos


Bilde av

Magic

Fjellhaugvegen 19

Hund
Blandingsrase

Magic er en veldig kosete gutt, glad i mat, barn og er svært sosial. Han er også veldig glad i å gå turer i skog og mark. Han er dressert og skjønner det meste :).

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 16.07.21 til 31.07.21

Bilde av

Teodor

Hesselbergsgate 3A

Hund
Australian shepherd

Jeg har en bruksaussie som krever mye mentaltrening, og jeg har ME, og innser at han noen ganger trenger mer enn jeg klarer gi. Jeg leter derfor etter noen som kunne tenkt seg hund sånn en gang inni mellom. Du må elske hunder, for jeg har ikke råd til å betale deg, og du må være vennlig og myk da Teodor er veldig myk og veldig førerstyrt. Han kan ikke være med noen som blir veldig sint, og han må behandles med en belønningsbasert hånd. Du må evne se an situasjoner og kunne vurdere hva Teodor trenger i gitte situasjoner. Han er ekstremt snill, men han er ung, og han kan ikke være løs, og skal heller ikke være løs uten meg til stede. Jeg svarer ikke på korte henvendelser, kun seriøse henvendelser som skriver litt om seg selv og om hvorfor du kunne tenke deg å møte Teodor. Jeg ønsker møte deg først, fordi det skal stemme, både for meg og for deg. Det er viktig at vi kan stole på hverandre. Hvis jeg finner en god match håper jeg at Teodor kan være på overnatting hos deg av og til - hvis det gir deg noe å ha besøk av han.

Spesielle ønsker
belønningsbasert, tålmodig, tid og rom.

Bilde av

Kira

Naustedalen 266

Hund
Blandingsrase

Er du en dyreglad voksen ansvarsfull person som kunne tenke seg litt selskap i sommer og vil passe vårt lille gull på 4 bein. Tanken var at ho skulle få slippe å være på campingtur i ferien. Hun er 10 år gammel, veldig veldig snill, glad i mennesker og sosial. Ho er ingen gneldrebikkje. (Ho er nok typen hund som hadde passet som besøkshund på gamleheimen) Jeg er veldig redd for henne, så ho blir ikke overlatt til hvem som helst. En fordel om du bor i nærheten av oss, men er ikke avgjørende. Du er en rolig dyrevenn som gjerne er glad i å gå tur. (jeg liker ikke typen som er knallhard og blir sur om hunden ikke har disiplin. Da kan du lete videre etter annen hund å passe) Kira liker folk rundt seg siden ho er svært sosial, men er også ok om du har familie og barn. Men store nok barn som kan gi henne ro om ho trekker seg tilbake. Ho har en tendens til å dra litt når ho går tur. Blir veldig ivrig når ho skal ut, men det roer seg stort sett ved lengre turer eller mangen turer. Ta gjerne kontakt for en prat om du vil ha selskap av henne og dette er noe du vil vurdere.

Spesielle ønsker
søker pass i ferien uke 29-33, og kanskje eventuelt helgebesøk

Bilde av

Nella

Hjemsengveien 121

Hund
Staffordshire bull terrier

Nella er en snill dame som tåler høylytte barn og små babyer. Trygg , bjeffer ikke og lydig. Stikker ikke av om hun feks er løs. Kommer alltid på innkalling. Hun kan være litt ivrig når hun møter nye mennesker . Veldig sosial og vil alltid være der ting skjer, spesielt på gulvet sammen med barn som leker Lego etc. hun liker å gå på tur, men liker også å ligge i sofaen og få kos. Lett å ha med å gjøre :)

Spesielle ønsker
Besøkshjem

Bilde av

Charlie

Nordskogen 6

Hund
Mittelspitz

Veldig snill hund. Glad i barn og mennesker

Spesielle ønsker
Trenger pass fra 25-30 juni

Bilde av

Elvira

Trelastveien 4

Hund
Blandingsrase

Elvira er en hund med masse personlighet på snart tre år. Ordentlig kosegris, elsker mat, tur og oppmerksomhet. Liker best å ligge på terrassen i sola og kose seg. Hun er ikke noe glad i ukjente hunder, og blir redd og bjeffer dersom de kommer for nærme. Men elsker alle slags mennesker.


Bilde av

Tjorven

Brekkeveien 69

Hund
Newfoundlandshund

Vi har fått en veldig søt valp som heter Tjorven. Hun trenger litt selskap på dagtid. Hun er rolig og går ikke så lange turer ennå, maks 200 - 300 meter. Bjeffer lite og liker alle andre hunder.


Bilde av

Munin

Syrinvegen

Hund
Siberian husky

Ser etter avlastning etter avtale grunnet jobb og sykdom. Munin er en snart 6 år gammel SH. Snill, lur og sterk gutt som er glad i tur men også sofaen. Han er ikke overtrent men passelig lange turer er kjempe morro. Munin er en utbryter konge så må sikreres og passes godt på. Send gjerne melding for en prat på tlf 97762068


Bilde av

Lykke

Stølsvegen 135

Hund
Gordon setter

Lykke er en snill og aktiv hund som liker kos og oppmerksomhet. Er rolig inne, og har mye energi ute. Hun kommer på innkalling, går nesten fint I bånd. Vi øver og øver, hun kan gå bak, men det er ikke alltid så lett. Ganske sterk, så man må holde oppmerksomheten hennes når man går på tur. Fint om du bor i nærheten av Arna.

Spesielle ønsker
Trenger en fast avlaster ca 1 helg i måneden.

Bilde av

Nanna

Nordåshøgda 90

Hund
Gordon setter

Nanna er en snill og aktiv hund. Hun er fin med barn og går godt sammen med andre hunder. Hun elsker å være på tur og kan nok være litt ivrig til tider og trekke i båndet. Men, hun går bak om hun får klar beskjed om det. Natten hennes begynner i 21-22 tiden og med en rask tur ut før leggetid, kan hun fint være rolig til 09-tiden neste morgen. Hun er kontaktsøkende og elsker å ha hodet i et fang på kvelden. Trenger du selskap på turen og en å kose med, så vil Nanna gjerne bli kjent med deg.

Spesielle ønsker
Vi ønsker å finne noen som kan passe på Nanna innimellom og som ønsker seg en turvenn og godt selskap.

Lilly

Ørjaveita 2

Hund
Blandingsrase

Lilly er ei valp jeg akkurat har fått.

Spesielle ønsker
Ønsker noen som selv har et ønske om å passe hund og ønsker et forhold med henne som kan vare flere år.

Bilde av

Dolly

Bekkestua

Hund
Boston terrier

Dolly er en snill Boston Terrier på snart 3 år. Hun er en glad og aktiv hund og er vant til å ligge i sofa og i sengen, så er du advart ;-) Dolly elsker å kose og bor sammen med to voksne og to barn. Vi ønsker å ha et fast avlastningshjem som kan passe av og til, spesielt i sommerferien. Håper du kan og har lyst til å passe Dolly.

Spesielle ønsker
Søker feriepass i juli (19. juli til 1. august) Ønsker en fast passer i nabolaget som er glad i hund.

Bilde av

Casper

Sandefjord

Hund
Gordon setter

Jaktpremiert, rimelig veldressert fuglehund som er vant til å omgås (større) barn.

Spesielle ønsker
Søker avlastningshjem 10 dager om ganger grunnet pendling.

Bilde av

Pia og Lille

Harald Halvorsens vei 45 N

Hund
Jack Russel Terrier

Vi har hatt våre to Jack Russell-terriere, Pia og Lille, i 11 og 9 år nå. De er utrolig fine og gode hunder som vi er umåtelig glad i. Men siden vi har fått to små barn håper vi at noen kunne tenke seg å avlaste oss i en lengre periode fremover. Helst ikke småbarnsfamilier, men familier med litt eldre barn burde gå helt fint. Vi ønsker gjerne pass i 3-6 måneder i første omgang, muligens mer dersom det skulle fungere godt. Vi betaler selvfølgelig for alt de trenger av for, utstyr, napping, veterinærkontroller og eventuelle andre utgifter som måtte dukke opp. Pia er storesøster. Hun elsker kos og å få leke med ball. Lille er mer lunefull og stille av seg. Hun elsker mat og nærhet. De er jevnlig på kontroller hos veterinær, og med unntak av litt artrose i skulderen til Lille er de i god form. De kan godt gå fine turer, men helst i et normalt tempo. De er godt vant til å være alene hjemme, og er stort sett rolige av seg.


Bilde av

Prima

Osloveien 319 Moss

Hund
Greyhound

Stor Greyhound på 36 kg,sosial med mye energi,glad i alle mennesker og hunder.

Spesielle ønsker
Søker hundepass i vårt hjem uten overnatting når vi av og til skal bort.

Bilde av

Luna

Svanevegen 12

Hund
Golden retriever

Verdens roligste og snilleste Luna trenger en ekstra person å bli glad i. Hun er veldig pålitelig og knytter seg raskt til nye folk. Ekstremt glad i kos og er veldig selskapssyk. Glad i turer og bare være nær mennesker. Går godt sammen med barn, andre hunder og katter. Matmor har lange dager på jobb og matfar er ofte på reisejobb. Derfor håper vi at noen ønsker å hjelpe til med å passe Luna nå og da.

Spesielle ønsker
Hundepasser i nærheten av Verdal

Bilde av

Dumbo

Smøråslia 11d

Hund
Yorkshire terrier

Vi har en nydelig hannhund på snart 2 år og mammaen på 5,5 år. I en familie med barn og fulle jobber går ikke alltid kabalen opp, og vår minste firbeinte har desverre ikke fått den oppfølgingen og oppmerksomheten han fortjener. Ekstra vanskelig er det nå som vi har en liten baby på vei. Han sover i sengen sin i bur om natten, og er i bur eller et mindre rom når vi ikke er hjemme. Dumbo er en svært glad, leken og kjærlig hund, elsker å gå på tur og er veldig kosete med alle rundt seg. Han er vandt med barn, bilkjøring og er generelt svært enkel å ha med å gjøre. Har du plass til en ekstra hjemme hos deg noen dager i måneden? Eller trenger du noen å ta med på tur? Dumbo kommer gjerne innom!

Spesielle ønsker
Besøkshjem/turvenn for en usikker, leken og kjærlig hund.

Bilde av

Theo

Sørbyhaugen 42a

Hund
Engelsk setter

Snill og lydig 2 år gammel engelsk setter som trenger pass til tider


Bilde av

Sussi

Ammerudgrenda 107

Hund
Toy puddel

Sussi er en søt og tillitsfull toypuddel. Veldig kosete og snill :) Hun trenger pass av og til i f eks helger eller ferier.