Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Lexie

Olav Magnussons Veg 3

Hund
Dachshund langhåret

Lexie er 1 år gammel dachs. Veldig kosete , nysgjerrig jente men i begynnelsen veldig forsiktig med nye folk , men om ikke så lenge bli hun din venn. Veldig glad til å leke , gå ut på tur og kose seg på sofaen. Lexie er ikke vant til å bli hjemme alene , det skal vi trene på nå i sommer.

Spesielle ønsker
Søker pass for uke 26 - mandag til fredag dagstid

Milli

Balderveien 40

Hund
Blandingsrase

Milli, en australsk cobberdog. Er 18 mnd. gammel.


Bilde av

Pepita

Nedre Prinsdalsvei 85 C

Hund
Blandingsrase

Pepita har vært hos oss i snart 13 år og er en blandingshund (Papillon, Shih tzu og Tibetansk spaniel). Utrolig lydig og snill, og krever veldig lite. Hun er vant til å være alene, men vil svært gjerne sove sammen med noen (det har hun vært vant til siden hun var en liten valp).

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra ca midten av juli og i 3-4 uker

Bilde av

Petra

Skien

Hund
Jack Russel Terrier

Petra er verdens gladeste hund! Elsker alt og alle av både dyr og mennesker. Petra liker å være med på alt som skjer og har et fantastisk lynne! Hun elsker å være ute, leke, gå tur, ski, løpe og egentlig alt. Hun er også svært kosete og ligger helst inntil noen i sofaen. Eier har blitt så syk at han ikke kan ha Petra og jeg datter har overtatt henne. Hun bor nå m oss som har to katter og barn fra før. Petra er ikke vant til og liker ikke å være noe særlig alene. Vi søker noen som kunne tenke seg å «låne» Petra i blant, dele litt på henne, gå tur med henne, ha henne noe på sommeren osv.


Bilde av

Rocky

Kannikvegen 13

Hund
Storpuddel

Rocky er en veldig sosial hund som er glad i mennesker og andre hunder. Han er smart, elsker å leke, gå tur og er veldig glad i oppmerksomhet. Til daglig går han 3 - 4 turer. Han er flink til kommandoer.

Spesielle ønsker
Feriepass juli.

Bilde av

Daisy

Ladebekken 7 c

Hund
Border collie

Veldig snill Border Collie jente på 6 år. Daisy! Hun er veldig tålmodig,og kjærlighetsfull. Elsker turer,og lek med sin ball. Desverre så er hun bitt to ganger som valp, og er idag veldig skeptisk til andre hunder. Så der må man avlede hennne med litt godteri,og få henne og bytte fokus. Hun søker noen som er interessert i og være ett avlastnings hjem iblant da jeg er alene om henne og behøver hjelp. Søker deg/dere som har erfaring på denne type hund,og som liker og trene på att hun skal bli bedre.Daisy er ekstremt inteligent,og lærevillig. Hun liker ikke katter. Ta kintakt om dette passer deg. Søker veldig seriøse da Daisy skal ha det bra. Dere forstår sikkert.:) Mvh Tonje

Spesielle ønsker
Hele året ved behov

Bilde av

Zita

Tømmerveien 13

Hund
Boxer

Rolig og snill boxer, som elsker turer og Kos. Trives best med større barn og voksne. Mye energi på turer, men rolig og stille når hun er hjemme.

Spesielle ønsker
Pass til helger og ferie

Bilde av

Sonic

Vånnåbuvegen

Hund
Pinscher

Vi ser i hovedsak etter noen som ønsker å trene eller gå turer med Sonic ukentlig. Antall dager etter hva vi blir enige om. Ønsker først at du som hundepasser hilser på han sammen med oss ett par ganger før pass/alenetid, slik at vi får sett hvordan dere går overens. Sonic er en mellompinscher/German Pinscher på snart 2 år. Han er livlig, ivrig en sofagris og trikser. Han kan mange forskjellige triks og liker godt å vise de frem! Det hender seg også at han blir så ivrig i treningen at han gjør alle triksene i boka bortsett fra det ene du ber om, å ser strålende fornøyd ut. Han elsker å ligge i sofaen men kan lett bli sjalu hvis det er flere dyr tilstede. Han er egentlig en en-mannshund, men har litt og litt begynt å venne seg til å måtte kunne kommunisere med flere enn bare eier. Sonic er kastrert men kan finne på å markere likevel. Han er kjapp på å kaste i seg ting hvis du mister noe eller han finner avføring fra andre dyr utendørs. Dette har vi sett på som ikke greit, å ser helst at passer også opprettholder dette. Han er stortsett en snill hund, men kan "eie" godis og leker så har han noe slikt må han få være i fred. Dette snakkes vi mer om før evt pass. Han har vært snill med barn, men vi tørr ikke å ta sjansen på at hundepasser har barn i nærheten, nettopp fordi man vet aldri. Bryr seg lite til minimalt om andre hunder på tur, men kan bli skeptisk til sykler og andre fremkomstmidler med folk på (bryr seg ikke om trafikk). Han kan til tider trekke litt i bånd, men vi pleier å be han sette seg og "rolig" samt "gå fint". Han trenger dog en del mer trening på akkurat dette da vi stortsett har han i langline fordi vi bor slik som vi bor å sjeldent møter på andre på tur. På innkalling har han selektiv hørsel å lytter heller på nesa si, så det er ikke aktuelt at han skal være løs ute med mindre det er inngjerdet område. Han er grei med andre hunder i lek å går godt overens med de fleste, men kan bli for ivrig og for mye til mindre hunder.

Spesielle ønsker
Ukentlig, nå og da.

Bilde av

Kira

Grønolslie 57, Beito

Hund
Engelsk setter

Kira er 3 år, tricolor engelsk setter. sjelden fin hund, rolig, er vant å ligge i bur (bil/hytte) Trenger mye mosjon, kan brukes på fuglejakt, har vært i Sverige på jakt sist høst. I første omgang trenger vi pass i 3 uker i sommer, en ev. avtale om videre pass/lån kan avtales med rett person.Vi har hus i Spania og vil fremover være der ca 1/2 året. Kira har alle vaksiner og er forsikret. Ta gjerne kontakt for en prat, tlf 91870306

Spesielle ønsker
Pass av hund

Bilde av

Stanley

Røhrts Vei 35 A

Hund
Whippet

Rolig og snill hund. Bjeffer ikke. Vant til å være med overalt ( bil, kollektiv, uterestauranter o.l) Selv går jeg uten bånd med han. Leken, men kan være skeptisk til andre hannhunder.

Spesielle ønsker
Gå tur midt på dagen.

Bilde av

Rubina

Arups gate 10

Hund
Cavalier king charles spaniel

Hun er alltid snill å glad også med andre hunder å katter. Hun har aldri bitt eller angrepet noen. Hun spiser gjerne katte avføring, men får ikke lov å spise noe annet enn egen hundemat. Hun elsker å svømmebasseng hente pinne. Derfor har hun blitt døv, men følger enkelt tegnspråk.

Spesielle ønsker
Ønsker luftetur kl 12 å kl 20, å innimellom en times tur i skogen.

Bilde av

Pelle

Jærveien 76

Hund
Bull terrier

Minityr Bull terrier. En liten klovn med navn Pelle. Han er sta og litt bedagelig anlagt. Enkel å ha med å gjøre, men en fordel å ha kjennskap til rasen da den er ganske spesiell. Kan bli litt voldsom i lek. Liker andre hunder, særlig tisper og kastrerte, andre hannhunder spørs på personligheten.


Bilde av

Atlas

Lurudveien

Hund
Blandingsrase

Atlas er en 4 år gammel adoptert hund, som er en blandingsrase (flatcoated retriever/border collie). Han er en energisk gutt (men klarer å slappe av inne og roe seg ned), som er snill mot barn og mennesker generelt. Han er en som er veldig glad i mat, turer, kos og masse oppmerksomhet. I tillegg, så bjeffer han ikke hjemme og reagerer sjeldent på lyder - samt at han kan være alene hjemme en arbeidsdag.


Bilde av

Gunnar

Turbinveien 40

Hund
Staffordshire bull terrier

Gunner har tre primærbehov som gjør han til en lykkelig hund; mat, tur og kos. Som regel i den rekkefølgen. Spiser det aller meste, selv stangselleri - så på ingen måte en kresen kar. Tåler fint å bli tatt fra mat og leker og alt det der. Er veldig motivert av mat så belønning og trening med dette funker bra. Elsker å gå på tur og har vært med meg mye i marka, så man må være forsiktig med å si t u r ordet for da er han klar som et egg. Slank og fin - tåler fint lange turer. Som mange andre i denne rasen så er han meget sosial vil helst sitte på foten din slik at du kan klø han på rumpen non-stop. Hvis han får lov så er han ikke fremmed for kroppskontakt 24/7. Man kan fort få seg en ny skygge som helst skal være med på alt. Hos meg har han aldri fått sove i seng, men andre som har passet han har ikke klart å motstå. Han mener selv han er tøffest i gata, så møter med andre hannhunder blir det som regel litt dårlig stemning av. Lar de ikke finne ut av det selv så vi går stort sett bare forbi. Damene derimot er det topp stemning med, selv om han mangler litt sosiale antenner og må bli kjeftet på litt før han tar hintet. Har gode opplevelser med å ha han sammen med andre tisper, men alt må jo prøves litt først. Etter å ha bodd samme sted med meg i alle sine år så merker jeg at det kommer til å bli veldig utfordrende for oss begge nå som jeg er på flyttefot. Jeg flytter ikke langt, fra Torshov til Kværnerbyen, men han er ikke spesielt god til å være alene på nye steder (les: skikkelig dårlig faktisk) så vi kommer til å måtte bruke lang tid på tilvenning.


Bilde av

Chanel

Folkvordveien Sandnens

Hund
Pomeranian

På let etter noen som ønsker å være faste passere for Chanel hver 4.helg da jeg jobber langvakter og ikke har mulighet å ha henne med. Chanel er en rolig hund som liker lek, kosing og små lufteturer. Grunnet en lett skade i kneet har hun ikke behov for kjempe lange turer men er veldig glad i å lære nye triks og annen hjernetrim. Hun er veldig glad i oppmerksomhet å kos. Hun er noe nervøs for nye mennesker og andre hunder men på ingen måte aggresiv eller sint. Chanel klarer fint å være alene noen timer ila dagen, om dere skal ut på korte ærrend. Send gjerne en melding om du tenker chanel kan være en hund å ha på besøk i helgene.

Spesielle ønsker
Hundepass hver 4.helg

Chilli

Ikeland 100

Hund
Blandingsrase

Chilli 9 år. Liten hund på 6 kg


Chilli

Ikeland 100

Hund
Blandingsrase

Chilli 9 år. Liten hund på 6 kg


Chilli

Ikeland 100

Hund
Blandingsrase

Chilli 9 år. Liten hund på 6 kg


Bilde av

Chilli

Ikeland 100

Hund
Blandingsrase

Chilli 9 år. Liten hund på 6 kg


Bilde av

Zimba

Martin Borrebekkens vei 43

Hund
Blandingsrase

Zimba er en liten hund på 1 år, han er blanding av Lhasa apso og Shih tzu. Han er en liten propell som trenger aktivisering og trening, også masse kos og oppmerksomhet. Jeg fikk barn i januar og merket fort at tiden ikke strekker til til begge da jeg er alene med lille. Istedenfor å eventuelt omplassere Zimba kunne jeg tenkt meg å prøve langtidshundepass og se om dette er noe som funker dersom jeg finner den rette personen. Ta kontakt for mere informasjon dersom du/dere er interessert!