Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Odin og Frøya

vesthellinga 16

Hund
Blandingsrase

vi har to hunder. de heter Odin og Frøya. Odin er verdens snilleste og trygeste lille hunden man kan få tak i, og Frøya er en kosedott, men engstelig for nye folk, og en liten hund som er sjef og løve i hode.

Spesielle ønsker
ønsker avlastning hjem noen dager i uken aller mest. vi vil prøve dette fremfor å adoptere de bort.

Bilde av

Obelix

Niseveien 13

Hund
Pomeranian

Han har ingen milioprobleme. Kjøre gjerne bil. Er vant med barn. Han elsker alle hunde uansett kjønn. Trenger 1 gang hver uker blir børstet er vant med pelsstell og er snill hoss pelsstell. Veldig matglad.

Spesielle ønsker
Ferietide

Bilde av

Sissi

Niseveien 13

Hund
Yorkshire terrier

Hun er allergievennlig men har langt utstillingspels. Det betyr hun trenger hver uker og blir dusjet. Noen ganger børsting men hun er vant med pelsstell. Sissi er en veldig forsiktige jente. Blir rask rett for andre hunde spesiell store. Liker og kjøre bil. Leker gjerne med leketoy og appotert gjerne ball. Lit kresent med mat.

Spesielle ønsker
Ferietide

Bilde av

Aika

Niseveien 13

Hund
Chihuahua langhåret

Ingen milioprobleme. Kjøre gjerne bil. Rett for store hunde.

Spesielle ønsker
Ferietide

Bilde av

Aika

Niseveien 13

Hund
Chihuahua langhåret

Ingen milioprobleme. Kjøre gjerne bil. Rett for store hunde.

Spesielle ønsker
Ferietide

Obelix

Niseveien 13

Hund
Pomeranian

Veldig vennliger hund uansett om det er mennesker eller hund

Spesielle ønsker
Spesiell i ferietid

Bilde av

Nevada

Billingstad kort vei til Oslo

Hund
Bull terrier

Nevada er en mini bull terrier, 14 kg. Hun er en trygg, sosial og glad hun. En liten klovn som rasen er kjent for. Hun elsker kos og lek. Barn under 10 år kan ikke håndtere hun alene, da hun er sterk. Men hun går fint med barn.

Spesielle ønsker
Vi skal på 4 ukers ferie fra 23.Juni til 22.juli 2024 og har behov for noen som kan ta vare på henne da.

Bilde av

Lars

Trondheim

Hund
Jack Russel Terrier

Lars er en 4 år gammel hannhund. Etter samlivsbrudd trenger matmor litt avlastning innimellom og Lars trenger noen som kan gi han gode turer, lek og kos. Han er en kvikk hund, samtidig som han er sofagris og liker å sove i senga under dyna. Han er veldig snill og glad i mennesker. Ikke så glad i mindre barn da han ikke er vant til det og trekker seg unna. Han er ikke vant til å være hjemme alene, men dette trener vi på nå. Han er en hund som har fått være med på absolutt alt og er derfor ikke glad i å være alene. Han ble bitt av en større hund da han var liten og også blitt angrepet av løshund, derfor liker han ikke andre hannhunder, kan knurre og utagere på tur om de kommer for nærme. Men tisper godtar han og kan leke med de. Katter liker han ikke. Vi har vært hos atferdsterapi for passeringer, men ikke fått det helt av ham, så har lært oss å leve med samkjønnsaggresjon (usikkerhet). Den som vil bli hans venn/passer må ha erfaring med hund. Han er ikke en problemhud, men har noen utfordringer som vi ser på som overkommelige. Han er en veldig glad og god gutt, liker masse kos. Ta kontakt om du/dere ønsker å bli Lars sin nye venn :)

Spesielle ønsker
Ønsker pass på enkelte dager, på helg innimellom og i ferie

Bilde av

Nico

Sognsveien 60

Hund
Mittelspitz

Pga forbigånde sykdom trenger vi plassering og avlastning for 4 år gamle Nico, en fantastisk søt og kjærlig Mittelspitz som det er lett å bli veldig glad i. Han er alltid glad og vennlig mot alle mennesker samt full av sjarm. Hannhunder liker han å sjefe litt over, så der må man passe litt på. Han varsler også om noen ringer på døren, men er ellers rolig. Han er ingen krevende turhund, men elsker å være ute ca 3 ganger om dagen. Vi har alt av utstyr og for

Spesielle ønsker
Gjerne en familie. I leiligheter hvor det er lytt kan varsling når han hører andre i oppgangen være et problem

Bilde av

Timmy

Bodø

Hund
Portugisisk vannhund

En artig, blid og snill hund. Rolig inne, bjeffer ikke og er uredd. Ikke god på passering av andre hunder,men der har vi som eiere gjort en dårlig jobb så langt. Sosial og vil helst være i nærheten av der vi er. Elsker Kos! Røyter ikke.


Bilde av

Chanty

Råholt

Hund
Alaskan Husky

Chanty er en leken, kjærlig og rolig hund. Hun er fin å ha med på tur, trekker sjelden når hun går med leiebånd, men om hun får på sele trekker hun gladelig, både på ski og på beina ;) Hun passerer andre hunder uten problemer. Kan også gå løs om du er vant med hund og vet hvordan man bruker innkalling. Hun er veldig sosial, men er dessverre ikke vant med små barn. Hun er veldig rolig inne og kan ligge timesvis i senga si eller sofa’n og bare nyte livet så lenge hun har fått en god tur :)


Bilde av

Chanty

Teievegen

Hund
Alaskan Husky

Hun er rolig og ydmyk hund, som også elsker lek og turer i skog og mark. Hun er veldig kjælen og sosial mer både to og firbeinte. Vant med katter, men ikke små barn. Enkel å gå på tur med, passerer som regel andre hunder uten problemer.


Shros

Oslo

Hund
Blandingsrase

Hey I'm using this website


Bilde av

Mio

Staverngaten 12

Hund
Pomeranian

Mio er en glad og sprek liten fyr på 5 år og 3,5 kg som elsker tur og hundegodterier. Han er utrolig snill, lager lite lyd, hopper ikke og er stort sett lydig. Kan glemme seg litt når han er ute, så greit å ha han i bånd før verden blir for fristende. Han er en fin hund å øve seg på om man vurderer å anskaffe hund selv. Jeg jobber periodevis i andre byer og tenker det er mer hensiktsmessig for Mio å ha hundepass når jeg er borte.


Bilde av

TINY

Fagerheimgata 24

Hund
Shih tzu

Hei Tuny er en liten søt å livlig å leken hund. På 2 år.Jeg ønsker meg hundepass/avlastning.I perioder av gangen.Det hadde vært ideelt å perfekt.Med noen som har barn i familien Både for henne å barnet.Hadde det vært så fint.Jeg håper noe her inne på passop.Ser annonsen.Å tenker at HUN er helt perfekt!For det dett er hun jo????❤️

Spesielle ønsker
Søker pass for lengre tid av gangen.AvlastningsfamilieFra nå

Bilde av

Geo

Grovfjord

Hund
Papillon

Kjempesnill liten hund som er svært glad og liker barn veldig godt. Om natten ligger han i bur, og buret hannes er også en god seng for han når han vil ha fred og ro på dagtid

Spesielle ønsker
Søker pass av Geo fra 9 januar 2024 til 22 januar 2024

Bilde av

Chocho

Goffamyrvegen 5

Hund
Alaskan malamute

Cho cho er en veldig glad, leken og stor Alaskian malamute som har vokst opp med valper rundt seg hele tiden hos en hundekjøringskennel. Han er kanskje litt barnslig med lytter etter når han får beskjeder. Han var født på Svalbard og var der i 3-4 år. Han hadde en litt spesiell opplevelse på Svalbard der en isbjørn angrep hundekjøringsgruppen hans, men som ble kjeftet vekk med gevær. Han liker å unngå bråk fra dyr og går pent vekk fra andre hunder som bjeffer, eller til og med sauer som breker.

Spesielle ønsker
Søker hundepass i desember 2023 eller januar 2024

Bilde av

Saga

Storebø

Hund
Blandingsrase

Saga er forsatt ein unghund men veldig glad i mennesker og andre hunder uansett rase og kjønn. Hun er veldig snill og lydig men også ganske så rampete, hun elsker å ver ute og spesielt gå tur i nye områder. Hun er av rasen labradoodle. Hun er stue ren og sover for seg selv i innhegning om natten. Hun er glad i barn og elsker å leke og kose og er veldig glad i godis og øving på nye ting. Hun er veldig energisk og du får nok masse glede og latter sammen med hun for da har eg og min samboer hatt. Ho kan ver til tider litt vanskelig og tung å gå på tur med da hun forsatt drar litt og ønsker å hilse på alt og alle, men hun skjønner når nok er nok. Hun er veldig snill og leken og elsker egentlig alt å alle, er nok forsatt litt jaging etter katt men andre hunder liker hun veldig godt. Dersom du/ dere er interessert i å passe/ være saga sitt andre hjem, ta gjerne kontakt på min mail haugetopp@hotmail.com eller på tlf 41579002

Spesielle ønsker
Søker pass for flere dager sammenhengende men også i ferier.

Volva

Fossholvegen 20

Hund
Norsk buhund

Hu er veldig snill hund. Som trenge mye mosjon og oppmerksomhet. Veldig gla i å vær ute uansett vær, gla i å leke men kan virke litt ivrige då med bjeffing. Hu kan bite deg for lek, men er bare og si nei elle komme med en leke. Blir fort vant med nye folk må bare ta det rolig og fint. Egentlig en veldig lett hund og ha hvis du kjenne na.


Bilde av

Koda

Tiller ringen 156S

Hund
Dvergpinscher

Veldig glad og aktiv hund. Elsker tur og lek, han er enda ung så er mye valp igjen i han. Han kan være litt skeptisk til nye mennesker, men blir fort glad i alle.

Spesielle ønsker
Ønsker en fast hundepasser, til både korte og litt lengre perioder. Evt ett avlastningshjem til han. Pris blir vi enige om