Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Argo

Vognstølen 18H

Hund
Breton

Argo er en seks år gammel, ukastrert breton. Han har, som andre fuglehunder, et høyt aktivitetsnivå og krever derfor èn langtur om dagen. Argo har hoftedysplasi og forkalkninger i hoftene, så det er derfor viktig at han holder seg slank og i god form og går minst mulig på asfalt. Han elsker andre hunder og er vant til unger. Han trives ikke så godt hjemme alene, men elsker å kjøre bil/ligge i bil når jeg er på jobb. Grunnet en travel hverdag som enslig hundeforelder, leter vi etter et fast hjem som kan avlaste med langtur 1 til 2 dager i uken og når jeg må på jobbreise. Det er også mulig å ha han en helg i mellom.

Spesielle ønsker
Fast hundepasser med erfaring

Bilde av

Terence

Hjartdal

Hund
Border collie

Terence er en stor, men snill hund. Han er 11 år gammel, så det trengs ikke så lang tur. Han er så snill og veldig glad å være med mennesker. Han liker å leke med ball særlig. Han er ekstremt fokusert på røyk, alt fra peis til grilling og røyking. Han er rolig, men om det er uvante lyder utenfor så reagerer han (som en vakhund). Han kan miste litt matlyst i starten av en ny plass, men når han er trygg spiser han godt. Han kan ikke ha for lange turer ettersom han får vondt i foten og trenger hvile. Han går veldig godt overens med andre katter da han har levd hele sitt liv rundt katter. (dersom ønskelig kan også kattene passes på samtidig da alle går veldig bra sammen.) Han går overens sammen med barn, men helst ikke sammen med andre hunder. Både spedbarn og andre hunder er ikke av stor interesse for ham.

Spesielle ønsker
ønsker pass ca 30 dgr.

Bilde av

Luna

Trålveien 8

Hund
Blandingsrase

Luna er en tillitsfull, kjærlig og nysgjerrig hund. Hun er gjerne med på alt, men klarer også å være hjemme alene noen timer. Ho er ikke spesielt vant til barn, men de møtene vi har hatt med barn har gått bra. Ho er veldig tilpasningsdyktig. Ho elsker kos, og ligger gjerne på fanget eller tett inntil i sofaen. Ho elsker tur og lek. Hun veier 3,5 kg ca. Blanding av puddel og bichon Frise.

Spesielle ønsker
Ønsker en annenhver uke løsning i en periode. Jeg har blitt syk, og klarer ikke å gi Luna det ho trenger akkurat nå på full tid.

Bilde av

Bobby

Skuronnveien 1

Hund
Beagle

Vi har en snart fire måneder gammel beagle valp som er nysgjerrig på livet. Han bor sammen med to barn på 10 og 7 år og er således godt vant med barn. Bobby er en veldig nysgjerrig valp som elsker å gå på tur, kaste og hente ball og elsker kos på kvelden. Han er vant med å sove i bur og sover hele natten. Stueren.


Bilde av

Luna

Fredensvoldvegen 12, Elverum

Hund
Alaskan Husky

Svært lydig og lærevillig tispe. Vokst opp med barn, finnes ikke dominant.

Spesielle ønsker
Ønsker hundepasser gjerne i lengre perioder.

Lila

Ostadalsveien 64

Hund
Jack Russel Terrier

Glad hund som elsker baller.


Bilde av

Lex

1. strøm terrasse 10 a

Hund
Cavalier king charles spaniel

Lex er en snill meget leken hund. Litt engstelig for andre hunder, så han trekker seg unna men liker å lukte på rolige hunder. Han har litt maveproblemer men går på diett for så da er det ikke noe problem. Ellers veldig lærvillig, liker å gå tur og snuse på hver busk. Han er ellers en rolig hund sammen med andre mennesker og hunder. Liker å løpe etter katter, men kun for han tror de vil leke sisten.

Spesielle ønsker
ønsker fast lufting man- fredag på dagtid

Bilde av

Shi-Kira

Futehagen, 13c

Hund
Volpino italiano

Volpino Italiano tispe på snart 4 år. Har masse energi, elsker å gå tur, leke og kose i fanget. Snill med barn, men kan virke ivrig når hun møter nye mennesker. Sier ifra når hun blir glad og hvis det banker på døra. En bra vakthund. Liker ikke å være lenge alene. Kan også læres agility, er veldig spretten og liker utfordringer.

Spesielle ønsker
Trenger pass 2-3 dager om gangen i ukedager, helg og ferier

Bilde av

Bonso

Mellomgata 9

Hund
Border collie

Bonso er en 10 år gammel border collie. Snill og rolig gutt. Elsker å gå på tur. Flink med barn og godtar katt. Ikke alt for flink med andre hunder, men han bjeffer ikke. Alt i alt en kjempefin hund som er rolig hjemme og veldig glad for å få gått på tur.


Bilde av

Kasper

Nestunveien 10

Hund
Dansk-svensk gårdshund

Kasper er en kastrert dansk-svensk gårdshund på 8 år. Han er leken og aktiv og elsker turer. Veldig kosete og sosial.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 08.10 - 17.10

Bilde av

Lucy

Bernt Knudsensvei 48d

Hund
Blandingsrase

Lucy er en utrolig snill hund, som blir med på alt som er gøy, spesielt turer! Hun er allergivennlig (men kan ikke garantere at man ikke reagerer) og røyter ikke. Er vant med barn (våre er nå 10 og 12år). Da vår faste passer brått gikk bort, ønsker vi å komme i kontakt med noen som kan passe henne av og til, i tillegg i ferier, ved behov.

Spesielle ønsker
2. OKT -5. OKT

Bilde av

Lucy

Marta Steinsviksvei 14B

Hund
Australsk cattledog

Nydelig Lucy, snill, kosete, leken og en flott Australsk Cobberdog. Liker barn og lelsker å gå på turer.

Spesielle ønsker
Er hos Bestemor på dagen og natten, men hun har brukket hoften og skulder, så hun greier ikke å gå lengre turer

Bilde av

Miko

Nedre Ila 13A

Hund
Golden retriever

Miko er en jaktgolden som er nettopp fylt 1 år. Han har et meget godt lynne og er veldig snill og sosial. Han elsker alle hunder, katter, barn osv.

Spesielle ønsker
Jeg ser etter noen som kan lufte min fantastiske valp fast hver dag mandag-fredag fra kl 11:00 - 12:00 eller 12:00 - 13:00.

Bilde av

Dollar

Oslo & Bærum

Hund
Chihuahua langhåret

Dollar, min yngste øyensten. En langhåret chihuahua med masse lek i seg. Dollar er trygghetssøkende og livlig, gla i hjemmekos, samtidig som han liker å dra ut på eventyr (bare det ikke innebærer å kjøre for mye bil). Han ser veldig opp til sin eldre storebror (Akilles) og er i likhet med han, svært opptatt av maten (vi spiser). Liker seg bedre i litt landlige omgivelser, men en liten bytur i ny og ned funker det også, så lenge hundepassern passer på :-).

Spesielle ønsker
Ser etter fast hundepass dagtid ca 8-17 i høst grunnet arbeidssituasjon.

Bilde av

Akilles

Oslo & Bærum

Hund
Chihuahua korthåret

Akilles min eldste chihuahua er min øyensten. Han er veldig trygghetssøkende, og samtidig glad og lett og ha med å gjøre. Vant til både storby og livet på landet. Liker ro rundt seg, turer og er fryktelig glad i mat (iallefall hvis han får det vi spiser). En helt spesiell liten venn, med behov for masse kjærlighet.

Spesielle ønsker
Ønsker fast pass dagtid man-fre ca 8-17 i høst. Mulighet for forlengelse for rett person.

Bilde av

Balder

Helgerødveien 481

Hund

5år gammel pumi(ungarsk vakt-og gjeterhundrase) Kvikk gutt,liker tur og trening, og flokken sin. Røyter ikke, pelsen klippes med saks. Liker å leke med andre hunder, har hittil ikke slåss med noen; han trekker seg unna hvis noen ypper til bråk


Bilde av

Zoe

Valderøya

Hund
Golden retriever

Golden retriever tispe. 1 år gammel. Liker å gå på tur. Skeptisk til fremmede og liker ikke nye, brå og ukjente lyder. Men veldig snill og grei.

Spesielle ønsker
Lørdag 17.august til kvelden 18.august. Må få mat kveld og morgen.

Bilde av

Charlie

Kollenveien 2a

Hund
Blandingsrase

Charlie er en Australsk Cobberdog som fortsatt er valp. Charlie er allergivennlig og bor med barn. Han er veldig sosial og vil helst være sammen med folk eller dyr hele tiden. Han er glad i alle han møter! Han trenger mye mental trening. Han kan bjeffe litt. Ønsker at hundepssser følger opp trening på å ikke hoppe på folk, ikke bjeffe så mye og klare å ligge i sengen sin. Vi trener mye på dette!

Spesielle ønsker
Leter etter avlasting faste dager i uka - gjerne med overnatting

Bilde av

Bolt

Knøsesmauet 31

Hund
Finsk lapphund

Utrolig kjærlig hund Vant til andre dyr,og snill og tålmodig med barn En utrolig kjekk turvenn

Spesielle ønsker
Besøkshjem til hund

Bilde av

Timo

Bjørkeliveien 29B

Hund
Australian shepherd

Timo er veldig sosial og mener at alle andre hunder er til for å leke med han. Har veldig godt gemytt. Elsker å få gå løs. Trekker litt når han går i bånd. Elsker lek med ball eller frisbee. Glad i å kos. Er gjeterhund så han må ha oversikten og følger med på det meste. Unngår konflikter og hunder han ikke liker. Alle sier han er så pen og søt. Vi er en familie på 3 går mye turer med Timo og har hatt han med på flere hundekurs. Siden vi ikke har noen som kan gi oss avkastning prøver vi Passop.no. Vi kunne tenke oss noen som ønsker en fast og forutsigbar løsning.

Spesielle ønsker
Ønsker helst noen som gjerne skulle hatt egen hund, men som ser stor verdi i kunne få ha en hun i kortere, faste perioder.