Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Hera

Høn

Hund
Flat coated retriever

Hera er en snill og god hun. Veldig kosete og liker nærhet. Glad og myk i møte med andre hunder. Elsker tur i skog og bading

Spesielle ønsker
Pass i helg og ferie ved behov

Hera

Høn

Hund
Flat coated retriever

Hera er en snill og kjælen frk. Hun elsker mennesker og andre hunder. Hun er myk i møte med andre hunder. Hun er svært sosial. Elsker å gå turer i marka og bading.


Bilde av

Kompis

Hund
Bichon frisé

Kompis er en snill, morsom og turglad hund.


Chico

Hund
Kleiner münsterländer

Chico er veldig snill og tillitsfull, med et godt lynne.


Bilde av

Kinka

Søreide

Hund
Cocker spaniel

Kinka blir snart 5 år, cocker spaniel tispe, snill, kosete, lydig, renslig, elsker mennesker, også barn i alle aldre.Hun er vant til å være alene på dagtid. Veldig rolig inne og aktiv ute. Trenger gode turer, helst i naturen(ikke bare på fortauet i nabolaget, men dette går også fint en gang i blant), elsker å bade og er med på det meste. Hun elsker også snø. Vi flytter til Bergen(Søreide) i januar/februar 2020. Jeg trenger hundepass når jeg reiser og en helg/kveld en gang i blant. Jeg stiller opp med alt hun trenger.Hun har dyrforsikring.

Spesielle ønsker
Hundepass i ferie, helger, kvelder eller når du har lyst til å få besøk :-)

Hero

Trondheim

Hund

Positiv og livsglad hund. Det beste er om du/dere har tilgang til å gå i skogen/marka, da han blir sterk i båndet ved passering av mennesker og dyr på nært hold. Ellers er han flink til å gå fint i bånd da vi har trent mye på dette. Han roer seg raskt inne, og kan grunnleggende lydighet godt. Trenger ikke spesielt mye mosjon. En koselig og real hund som passer godt på deg.

Spesielle ønsker
Søker passer med tilgang til turterreng utenfor sentrum.

Bilde av

Lina

Skien

Hund
Staffordshire bull terrier

Lina er en hengiven, snill, erfaren dame som har et hjerte av gull. Hun elsker å løpe løs i skogen, pinner og baller. Jo større pinner jo bedre, og hun bærer dem gjerne en hel tur. Hun er en kosegris og liker aller best når vi kan ligge å kose sammen i sofaen :) Hun er glad i barn, kan dog bli litt voldsom under lek selvsagt. Lina går godt overens med andre hunder, har også tidligere bodd med katt - så med litt tilvenning vil nok det også gå veldig bra. Ønsker noen som kan være avlastningshjem ved behov. Jeg passer gjerne en hund i retur :)

Spesielle ønsker
Avlastning ved behov

Bilde av

Snoopy

Granveien 40B

Hund
Fransk bulldog

Snoopy er leken, aktiv og kosete. Han er vant til å være alene på dagtid mens vi er på jobb. Bjeffer sjelden men kan hoppe og bjeffe om han ikke får det som han vill eller når han blir oppjaget og veldig leken. Trenger en voksen person som kan sette han på plass. Passer ikke bra med barn da han kan bli ganske vill og bjeffe/hoppe når det er mye lek og løping. Når vi er hjemme fotfølger han oss gjerne rundt i huset og elsker på kosestund i sofaen. Sover i bur om natta. Er noe plaget av allergi og om det blusser opp må potene behandles med spesial-sjampo et par ganger i uka.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 19/12 - 5/1

Bilde av

Lucky

Bodils vei, 42

Hund
Blandingsrase

Lucky er en 7 år gammel blanding mellom schæfer, rottweiler, dobermann, tervuren og dogo canario. Hun er en snill og kosete hund som er like glad i voksne som barn. Hun bor med en jente på et halvt år, og er helt eksemplarisk. Så lenge hun får turene hun trenger kan hun godt bruke resten av dagen i armkroken i sofaen eller bare ligge og slappe av. Lucky er en relativt sterk hund, og vil hun lukte på noe, så er det vanskelig å få henne bort fra det. Veldig glad i å vise fram at hun kan sitte bamse. Ellers kan hun det mest basic som sitt, ligg, bli, søk osv. Hun ble kjøpt til å bruke som vekterhund i Nokas, så hun er veldig observant på mennesker med skeptisk adferd. Veldig god vakthund. Hun går ikke overens med andre hunder, dette fordi hun har ved to anledninger har blitt angrepet og havnet i slåsskamp med andre hunder. Har prøvd å jobbet med dette, men har ikke fått det til å fungere noe særlig bedre. Alt i alt en fin hund for de som ikke kan ha hund på heltid eller ønsker å sjekke ut hvordan det er å ha hjemme.


Bilde av

Kaisa

Stølshaug 1

Hund
Border collie

Kaisa er en 6 1/2 år gammel tricolor border collie. Hun er veldig glad i mennesker og dyr (unntatt katter). Hun er veldig nervøs av seg så hun trenger i første omgang noen som ønsker henne som turkamerat, for siden og kanskje ha henne som avlastningshund

Spesielle ønsker
Hund søker turkompis i første omgang, siden mulig avlastningshjem

Bilde av

Jackie

Kroken 4 Bergen

Hund
Staffordshire bull terrier

Jackie er en energisk liten tispe som blir glad i absolutt alle! Hun er en sunn valp som er glad i gå på korte turer i nabolaget og lengre turer i fjellet. Hun har noen hundevenner hun møter ofte for å sosialisere og leke, dett synes hun er ekstremt gøy. Hun er seks måneder og vi har allerede deltatt i 1 valpekurs. Det neste blir hverdagslydighetskurs. Hun har fortsatt masse å lære seg men heldigvis lærer hun raskt. Jeg er veldig opptatt av positiv læring/forsterking og både fysisk og mentale stimuli for Jackie. Det har vært en utfordring å oppdra en valp alene og derfor er jeg på utkikk etter noen som har mulighet å hjelpe til.(kanskje noen som ønsker seg en valp selv men har ikke mulighet)

Spesielle ønsker
Ønsker avlastning

Bilde av

Esti

Traverveien

Hund

Esti er tre måneder gammel puddel som tre ger pass på dagtid vi ser etter noen som kunne tenkt seg å være hjemme hos oss daglig i tidsrommet fra ca kl 10-14, for å mate, leke og gå tur med henne. Hun er en frøken med masse selvtillit og humor! Hun kommer godt overens med alle hunder og mennesker. Mvh Hilde og Philip

Spesielle ønsker
Daglig behov

Bilde av

Hero

Kvernbakken 21 4355

Hund
Vorstehhund korthåret

Snill KV på 3 år. Sterk hund som er glad i å trekke. Veldig glad i jogging, Kickbike og få springe fritt.

Spesielle ønsker
Om noen vil låne en glad turkamerat

Bilde av

Fanta

Eggeroa 5

Hund
Dachshund strihåret

Fanta er en 3 år gammel strihåret dachs. Hun elsker mennesker, både store og små. Hun elsker å gå tur i all slags vær og sprer glede og latter til de rundt seg. Hun er en morsom hund å være sammen med. Hun kan dra litt i båndet og bjeffer på katter og store biler. Hun er lærevillig og tar ting ganske fort når man har tid til å trene med henne. Hun elsker å leke med andre hunder. Fanta trenger en fast bonusfamilie/enkeltperson som ønsker å ha henne fast noen helger i året og ellers innimellom ved behov. Hvis du/dere ønsker en mer fast ordning kan vi snakke om det. Det som er viktig for meg er at Fanta kan være ett sted hun er trygg, er med mennesker som bryr seg om henne og som gir henne det hun trenger av tur, kos og mental stimuli. Jeg vurderer kun personer som har erfaring med hund fra før og som bor i nærheten. Gleder meg til å høre fra dere og håper Fanta kan finne ett ekstra hjem hun kan trives i.


Bilde av

Maxi

Borghild Langaardsveg 15

Hund
Norsk buhund

Maxi er en norsk buhund født januar 2019. Han er en god og kjærlig hund. Han har litt utfordringer i møte med andre hunder når han er i bånd. Dette jobbes det med hver dag. Vi tenker dette vil gå seg til, siden han er så ung. Vi kan gjerne ha en hundepasser som ønsker å jobbe med dette. Maxi har flere hundevenner han går godt overens med. Maxi kan gå løs i skogen, kommer på innkalling. Vi søker en hundepasser som kan passe Maxi når vi skal på ferie og evt. 1 helg i ny og ne. Og en som kan ta han med på en luftetur.

Spesielle ønsker
Hundepasser som har erfaring med hund

Bilde av

Argo

Vognstølen 18H

Hund
Breton

Argo er en seks år gammel, ukastrert breton. Han har, som andre fuglehunder, et høyt aktivitetsnivå og krever derfor èn langtur om dagen. Argo har hoftedysplasi og forkalkninger i hoftene, så det er derfor viktig at han holder seg slank og i god form og går minst mulig på asfalt. Han elsker andre hunder og er vant til unger. Han trives ikke så godt hjemme alene, men elsker å kjøre bil/ligge i bil når jeg er på jobb. Grunnet en travel hverdag som enslig hundeforelder, leter vi etter et fast hjem som kan avlaste med langtur 1 til 2 dager i uken og når jeg må på jobbreise. Det er også mulig å ha han en helg i mellom.

Spesielle ønsker
Fast hundepasser med erfaring

Bilde av

Terence

Hjartdal

Hund
Border collie

Terence er en stor, men snill hund. Han er 11 år gammel, så det trengs ikke så lang tur. Han er så snill og veldig glad å være med mennesker. Han liker å leke med ball særlig. Han er ekstremt fokusert på røyk, alt fra peis til grilling og røyking. Han er rolig, men om det er uvante lyder utenfor så reagerer han (som en vakhund). Han kan miste litt matlyst i starten av en ny plass, men når han er trygg spiser han godt. Han kan ikke ha for lange turer ettersom han får vondt i foten og trenger hvile. Han går veldig godt overens med andre katter da han har levd hele sitt liv rundt katter. (dersom ønskelig kan også kattene passes på samtidig da alle går veldig bra sammen.) Han går overens sammen med barn, men helst ikke sammen med andre hunder. Både spedbarn og andre hunder er ikke av stor interesse for ham.


Bilde av

Luna

Trålveien 8

Hund
Blandingsrase

Luna er en tillitsfull, kjærlig og nysgjerrig hund. Hun er gjerne med på alt, men klarer også å være hjemme alene noen timer. Ho er ikke spesielt vant til barn, men de møtene vi har hatt med barn har gått bra. Ho er veldig tilpasningsdyktig. Ho elsker kos, og ligger gjerne på fanget eller tett inntil i sofaen. Ho elsker tur og lek. Hun veier 3,5 kg ca. Blanding av puddel og bichon Frise.

Spesielle ønsker
Ønsker en annenhver uke løsning i en periode. Jeg har blitt syk, og klarer ikke å gi Luna det ho trenger akkurat nå på full tid.

Bilde av

Bobby

Skuronnveien 1

Hund
Beagle

Vi har en snart fire måneder gammel beagle valp som er nysgjerrig på livet. Han bor sammen med to barn på 10 og 7 år og er således godt vant med barn. Bobby er en veldig nysgjerrig valp som elsker å gå på tur, kaste og hente ball og elsker kos på kvelden. Han er vant med å sove i bur og sover hele natten. Stueren.


Bilde av

Luna

Fredensvoldvegen 12, Elverum

Hund
Alaskan Husky

Svært lydig og lærevillig tispe. Vokst opp med barn, finnes ikke dominant.

Spesielle ønsker
Ønsker hundepasser gjerne i lengre perioder.