Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Messi

Klæbuveien

Hund
Engelsk springer spaniel

Han er en livlig og glad hund som er avhengig av å være i nærheten av sine folk. Liker å trene apportering, gjøre triks og kan noen øvelser i lydighet. Gjør mye for å få godbit:) Han er bestemt og trekker i båndet hvis han ikke blir instruert. I møte med andre hunder vil han hilse så bruker tid på å avlede og dempe han i slike situasjoner. Han er ivrig på tur, og rolig inne.

Spesielle ønsker
Avlastning i ukedager og i helger hvis jeg skal reise bort.

Bilde av

Zelda

Svartåssstien 21

Hund
Blandingsrase

Nydelig liten valp på 10 mnd, elsker å kaste frisbee og er veldig kosete.

Spesielle ønsker
Lufte hunden en gang i blant

Bilde av

Zaki

Lillestrøm

Hund
Gordon setter

Jeg bor i Kjerulfs gate på Lillestrøm og får 11.12 en Gordonsetter valp. Jeg vil etterhvert ha behov for hundepass, onsdager og lørdager. Onsdager 17-21 og lørdager 09-13.


Bilde av

Brutus

Lilleenget 41D

Hund
Blandingsrase

Brutus er en blanding mellom toller og border collie (3/4 toller og 1/4 border collie). Han er en energisk hund som er veldig glad i mennesker og hunder, er veldig glad i å løpe, leke og kose. Blir litt ivrig i møte med andre hunder i bånd, og har startet med å vokte når han står ute.

Spesielle ønsker
Trenger avlasting/ pass av hunden i perioder fram til jul.

Bilde av

Noah

Konglungfaret 8

Hund
Norsk lundehund

Noah er en glad gutt, han liker godt å bli med rundt i alle sammenheng og finner lett roen uansett hvor han er. Som Lundehunder flest så kan han være sta, litt kresen, liker ikke fyrverkeri eller torden. Han er kosete på sine premisser. Han er veldig rolig og fin inne. Og han elsker å gå på tur! I starten av tur drar han litt da iveren er stor. Han veier 9.5 kg så han er ikke en stor hund.


Bilde av

Cleo

Annas vei 50 b

Hund
Blandingsrase

Cleo er ei energisk tispe, blanding av staff og labrador. Hun elsker å gå tur og hun liker å være rundt mennesker. Ved første møte kan hun virke litt voldsom, hun er en såkalt hopper -(vi jobber med det). Cleo er også glad i å leke med andre hunder så lenge de ikke er for små, ikke så glad i de minste hundene. Hun er veldig sterk, men kan gå pent i bånd når hun vil. Veldig snill og liker kos, hun er ei jente som gjerne tar hele senga/sofaen hvis hun får lov. Og hun er et matvrak. Ellers så er hun veldig snill. Ikke så veldig glad i å kjøre bil.

Spesielle ønsker
Vi trenger litt avlastning innimellom, helger etc

Bilde av

Bella

Tuenveien 20

Hund
Blandingsrase

Hunden vår er ei livsglad, gøyal, lærenem tispe på 1 1/2 år. Hun er veldig glad i barn og elsker å være rundt mennesker. Hun er veldig kosete. I mørket kan hun være litt redd å tro det er «spøkelser» ved å bjeffe litt på tur. Hun går ganske greit i bånd, går hun løs kommer hun inn på innkalling om ikke det skulle være noe som er av vanvittig interesse andre steder for henne. Alt i alt en aldernes skjønn familiehund.

Spesielle ønsker
Ser etter snille og oppegående passere for vår familiehund.

Bilde av

Freia

Jacob Aalls gate 47A

Hund
Yorkshire terrier

Tillitsfull og kosete hund som er glad i å være på tur. Vant til å være alene hjemme. Kan bjeffe litt på barn og andre hunder hvis hun blir usikker.


Bilde av

Doser

Skysetveien

Hund
Shar pei

Shar pei 3 år veldig glad i menesker og barn. Går ikke sammen med andre han hunder. Liker å gå turer.


Stanley

Grønland 70

Hund
Blandingsrase

En snill og kosete hund Liker å gå turer Søker feriepass


Bilde av

Teddy

Maria fegths gate 31A

Hund
Kleinspitz

Søt liten kosevenn. Verdens snilleste lille gutt som elsker kos. Krever mye oppmerksomhet da han helst skulle hatt kos hele tiden. Liker å gå turer, men sliter med vondt i bakbein så han kan halte litt etter lengre turer. Trenger ett avlastningshjem da jeg jobber mye og ikke har like god tid til han som jeg skulle ønske. Han har ikke vært hos så mange ukjente før, kun familie så vil teste ut litt og se om det går bra. Han er 6 år, men en liten baby i hodet sitt så han skal helst ligge i armkroken sammen med deg. Han kam bjeffe en del hvis han er alene hjemme så ser derfor etter en som er mye hjemme eller tar han med seg på ting.


Bilde av

Happy

Båtbyggerlia 58

Hund
Pomeranian

Happy er en glad og vennlig Pommeranian på ca 10 måneder. På grunn av hendes størrelse passer hun ikke for familier med mindre barn.


Bilde av

Buster

Elvavegen 93

Hund
Shih tzu

Buster er en godgutt på straks 2 år av rasen Shih Tzu, omtrent 8kg. Han er veldig glad i å leke og sier aldri nei til å kaste ball. Snill med både voksne og barn, liker kos og oppmerksomhet. Vi har en liten baby i hus også, så han får ikke alltid like mye oppmerksomhet som han burde få. En tur til et avlastningshjem som kan overøse han med oppmerksomhet og kos i kortere perioder hadde derfor vært supert.


Bilde av

Rambo

Gamle bygdevei

Hund
Shih tzu

✅✅✅


Rambo

Gamle bygdevei

Hund
Shih tzu

Søt, snill,


Bilde av

Simon chia

Kristin Bonnevies Vei 10, 2

Hund
Rottweiler

Jeg har en Hu d som skal vare hus hunde paser i 2 dager

Spesielle ønsker
Kom å hente fra oslo

Bilde av

Bella

Dåpaløkka 11F

Hund
Dvergpuddel

Familievennlig nydelig liten frøken. Hun er 4 år. Er alene med 3 unger og hund så hadde passet fint med litt hjelp fra noen eldre som ville hatt besøk.


Bilde av

Tilla

Finstadrabben

Hund
Blandingsrase

Verdens beste turkamerat med masse energi ute, og en skikkelig kosegris inne :) Elsker skog og mark, og blir gjerne med på en skitur på vinteren. Ikke like ivrig på å møte andre tisper, men går greit overens med de hundene hun kjenner og er trygg på.


Bilde av

Bror

Kirkeveien 166C

Hund
Dansk-svensk gårdshund

Bror er 2 år og svært sosial. Han kan de fleste triks og jobber for tiden med å gå pent i bånd uten å dra. Jeg jobber mye og ønsker derfor hjelp til pass.

Spesielle ønsker
Hundepass

Bilde av

Bodø

Toftes gate 28

Hund
Griffon bruxellois

Bodø er en griffon som er 6 måneder gammel. Ca 4 kg, selvom han er liten er han absolutt ingen veskehund. Elsker å være aktiv, men kan også kose flere timer på sofaen. Han elsker å leke, gå tur i skogen og kose. Kan være litt skeptisk til nye mennesker i starten, med med lek blir han fort trygg. Søker en fast hundepasser som kan avlaste meg noen ganger i uken, ved behov og jobbreiser. Kan betale litt, men ønsker helst noen som ønsker hund til kos og pass. Jeg betaler selvsagt alle utgifter og utstyr Bodø trenger i forbindelse med pass.

Spesielle ønsker
Søker fast hundepasser ved behov.