Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Nelson

Herfellveien 15

Hund
Blandingsrase

Hei, det er en liten blandingshund av mops å chihuahua. Han heter Nelson å er 3 år. En glad å nysgjerrig hund som er vandt til å gå mye turer her bi bor i Ula. Ser du bor i nærheten, å lurer på om du har lyst å få besøk av Nelson av å til. Ta kontakt med Min mor Heidi på tlf 97533614 viss du er interessert. Mvh aridani


Bilde av

Doktor

Sisseners gate 21

Hund
Borzoi

Doktor er en menneskekjærborzoi-valp. Bjeffer ikke, er trygg på å være alene i hus. Sover i skrivende stund svært mye og må «lades» ca etter 90 min. Kan derfor ikke gå lange turer enda. Kan fortelle mer på forespørsel. Han bor sammen med meg og sønnen min på 8. Ønsker en fast avlaster til eventuelle feriereiser, men også hvis noen som ikke jobber har lyst til å lufte ham i blant på dagtid. Ingen forpliktelser for interesserte som tar kontakt.

Spesielle ønsker
Ønsker en fast passer

Bilde av

Kanga

Trasoppterrassen

Hund
Finsk lapphund

Kanga er en ivrig, snill og nysgjerrig hund som elsker folk. Hun trives aller best på tur i skogen, i lek, eller når hun får kos. Hun har bodd sammen med barn siden hun var valp. Hun er normalt lydig, men mister hodet litt når hun blir for ivrig. Vi er en familie med tre barn og to relativt krevende jobber, så innimellom har vi ikke overskuddet til å gi Kanga den tiden og oppmerksomheten hun fortjener. Vi er på utkikk etter noen som kan tenke seg en fast ordning med luftetur 1-2 ganger i uka, som kan være hundepassere når vi skal bort og i særlig hektiske perioder i hverdagen. Vi tenker også at hundepasserne våre kan ha Kanga i kortere perioder når de selv ønsker. Vi vil gjerne møte interesserte hundepassere før vi blir enige om noe!


frøya

reichweinsgate 9

Hund
Irsk setter

rolig og veldig snill irsk setter tispe


Bilde av

Charlie

Nesttun

Hund
Cavalier king charles spaniel

Charlie er ein 4 år gammal kastrert Cavalier king Charles spaniel med godt lynne. Han går godt overens med andre hunder, men ikkje med katt. Charlie er veldig glad i å leike med ball og pinner. Han liker også godt å bade. Kan bjeffe litt på fugl om han går laus, og er ikkje veldig god på innkalling. Han er vant med tre turer for dagen, men må ikkje ut veldig tidlig første tur. Han starter alltid dagen med ei skive med leverpostei, og får ellers hundemat. Han tåler alt av «menneskemat» og får som regel smake på middagen vår. Han klarer fint å vere heime ein heil arbeidsdag, men liker best å vere med folk heile tida. Han er også godt vant til å kjøre bil.


Bilde av

Nata og Moka

Nøtasberget 43, 2416

Hund
Golden retriever

De er to jenter, Nata og Moka. De er veldig rolig, kjærlig og flink men trives ikke med katter. Vi leverer og henter hundene hos deg. Greit om du bor in Elverum området, men kan også kommer med hundene til Hamar. Vi ønsker å betale noen for oppraget (1500 Kr) og kommer til deg med maten og alt de trenger. Sikker du kommer til å kose deg masse med dem! Ta kontakt gjerne for spørsmål (bedre mail eller SMS).

Spesielle ønsker
Vi trenger noen som kan passe på hundene fra 29 juni til 7 juli.

Bilde av

Oreo

Silurveien 1

Hund
Border collie

Oreo er en valp på 14 uker, og dessverre har det seg slik at de vi leier hos har ombestemt seg for ønsken om å ha dyr i leiligheten sin. Så vi trenger hjelp til pass i ny og ne nå som vi skal flytte for å finne et godt sted for Oreo! Han er en korthåret border collie med masse energi, veldig kosete og rolig til å være valp. Han er ekstremt lettlært og lydig. Kan allerede sitt, dekk, rull rundt og kommer løpende da du roper hans navn. Tisser og bæsjer sjeldent inne. Han vil helst ut i gress. Han er ikke menneske eller barneredd. Vil gjerne hilse på alle. Sover ut hele natten, altså ingen vekking midt på natten. Der har vi vært heldige! Betaler gjerne for pass av hunden om ønsket.

Spesielle ønsker
Trenger pass noen uker her og der til Juli. Da vi kan flytte, grunnet leiere ikke lenger ønsker å ha tillatt med dyr.

Bilde av

Diesel

Egnehjemveien 16

Hund
Blandingsrase

Kosete og lærevillig . Trives best med rolig voksne mennesker eller ungdom. Ønsker et fast hjem som Diesel kan komme til innimellom. Noen helger.

Spesielle ønsker
Søker avlastning i noen helger og hverdager

Bilde av

Diesel

Egnehjemveien 16

Hund
Blandingsrase

Diesel er en artig og snill gutt. Kosete og lærevillig. Er veldig glad i tisper. Trives godt sammen med voksne mennesker. Noe bjeffet, men er bare på vakt. Diesel trenger noen han kan komne til innimellom.

Spesielle ønsker
Ønsker et avlastningshjem til Diesel på 3 år. Han trenger mye kos. Går godt med tisper. Ønsker pass noen helger innimellom .

Bilde av

Luna

Hund
Hvit Gjeterhund

Snill, kosete og veldig glad i tur. Masse energi ute, men rolig inne. Trekker en del, og er veldig energisk i hilsesituasjoner. Det er en ganske stor hund (35 kg), så man bør være vant til det. Vant til barn og andre dyr (kaninen vår er en del av flokken).

Spesielle ønsker
Søker feriepass uke 27-28, pluss litt

Bilde av

Mio

Fauskanger

Hund
Finsk lapphund

Seniorhund. Har redusert hørsel og bruker medisiner fast. Har ikke stort turbehov, og går helst i terrenget. Snill og grei, men som vanlig for rasen blir det litt bjeffing. Han er barnevennlig, som i at han er vant med barn. Men han liker ikke å bli herjet med.


Bilde av

Happy

Sofus sørensensvei 25

Hund
Mops

Hei mitt navn er HAPPY og det navnet fikk jeg fordi jeg er alltid glad! Happy er veldig glad i barn og uler når han hører barnestemmer. Happy er vant til å ha barn rundt seg, da vi har 3 barn i hus. Happy er den snilleste hunden og har aldri vært aggressiv noen gang. Han liker korte turer, han vil helst bare kose ????Happy er 3,5 år og verdens vakreste så klart. Vi ønsker avlastning fordi barna bor 2 steder og av praktiske grunner vil vi ha muligheten til kunne jobbe mer, reise evnt.

Spesielle ønsker
Ønsker en familie med barn, hunden vår elsker barn!

Bilde av

Freia

Gåserudbakken 1

Hund
Västgøtaspets

Freia er en sosial og glad jente. Elsker å gå tur, leke sammen med andre hunder og kose på sofaen. Går fint ihop med barn og andre dyr.

Spesielle ønsker
Jeg jobber natt annenhver uke og søker noen som kan passe ho de ukene. Og gjerne helg/ferie pass.

Bilde av

Bella

Nimannsveien 2

Hund
Alaskan Husky

Hun er veldig snill,liker og leke og har energi ..


Bilde av

Bella

Nimannsveien 2

Hund
Alaskan Husky

Bella er veldig sinn hund ,og hun har energi og liker og leke ..hun trenger 2time tur ..og hvis får hage plass for å løpe hun blir glade og fort sliten


Bilde av

Casper

Ranheim

Hund

Casper er en Whippet hann på 7 mnd som er veldig snill, livsglad, full av personlighet og nysgjerrighet. Han er vant til katt og er svært glad i andre dyr og mennesker. Siden han er valp enda kan han hoppe opp på deg. Han blir også gira under lek og når han får møte nye mennesker og dyr. Ellers er han en svært kjærlig og rolig hund som gjerne ligger ved siden av deg i sofaen hele dagen for å få kos. Som Whippeter flest elsker han å springe fritt på store åpne områder (men får han øye på andre dyr så kommer han til å springe etter siden han er en sighthound). Vi har øvd litt på å gå pent i bånd, men dette har han ikke helt skjønt enda. Han kan fort bli gira om han ser fugler eller andre hunder på tur, og da vil han gjerne trekke en del. Av kommandoer kan han: sitt, litt (legge seg), plassen sin, gi labb, high five, vent, værsågod og på plass (men ikke perfekt på innkalling enda). Har også trent litt på 'bli'. Av helsemessige årsaker har jeg av og til behov for litt avlastning slik at både jeg og hund skal få dekket våre behov. Jeg søker dermed etter deg/dere som er interessert i en turkompis og/eller ønsker litt ekstra selskap i hverdagen. Du/dere må være rolige og tålmodige mennesker, helst ha erfaring med hund fra før, helst ha fylt 20 år, er pålitelig og ansvarsfull. Ps: hund må hentes hos meg.

Spesielle ønsker
Søker avlastning i hverdagen til turer og døgnpass.

Bilde av

Brom

Loddefjord

Hund
Toy puddel

Brom er en blanding av havaneser og toypuddel. Han er allergivennlig og røyter ikke. Utendørs er han en perfekt turkamerat, og innendørs er han tidenes sofagris. Han er glad i lek og oppmerksomhet, men om han vil ha en pause legger han seg gjerne under stuebordet å tar en lur. Han er vandt med andre dyr og har løpt mye sammen med andre hunder, katter og også hester. Han er veldig snill og vennlig mot andre dyr, kanskje tidvis litt for naiv da han automatisk tror alle vil leke. Brom har også en ganske morsom personlighet, og kan nok best beskrives som en rolig gutt som viser litt følelser. Om han får jage en fotball i hagen er han i himmelen.

Spesielle ønsker
Trenger pass noen helger i ny og ne.

Bilde av

Willy

Oslo

Hund
Blandingsrase

Willy er en sort medium labradoodle som er veldig enkel å ha med å gjøre. Han er ikke så flink til å være alene, så vi er avhengig av å ha noen som kan hjelpe oss med å passe han av og til.


Bilde av

Gizmo

Øvre Berglia 58

Hund
Shih tzu

Gizmo er en liten hund, blanding av Shih Tzu og Chinese Crested. Han er utrolig snill mot alle, unger også. Han er snill alle dyr og ingen problemer med andre hann-hunder. Han elsker tur og er lett å gå tur med da han er en rolig type. Han er glad i buret sitt og er vant til å være alene på dagtid. Han liker ikke å bli bært eller å bli forlatt på ukjente steder. Han knytter seg lett til mennesker og elsker kos.

Spesielle ønsker
Noen som kan ta han med på tur og avlastning i noen helger eller ferier.

Bilde av

kanel

steintrælia 16

Hund
Tibetansk spaniel

voksen og kjærlig hund