Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart

Juan Pedro

Åleveien 22

Hest
Varmblods

Trenger forrytter


Juan Pedro

Åleveien 22

Hest
Varmblods

Trenger forrytter


Prestige

Egnerveien 589

Hest
Varmblods

Blanding av sv varmblods og fullblods. Allroundhest.


Alvin

Todalsvegen 302

Hest
Ponni

Alvin er en kul ponni som kan brukes til det meste.


Lundar

Harestua

Hest
Ponni

Stødig, trafikksikker hest uten unoter.


Mandels Raphael

Måssåbergvegen 7

Hest
Varmblods

Vurderer etter mange runder med meg selv å sette ut kjekkasen min på helfor til riktig person. Har en skade som trenger tid til å gro og da må jeg ta den tunge avgjørelsen og finne noen som kan fortsette utdanningen av denne 5* hesten. Dette er ingen nybegynner hest. Han krever et system og en tydelig leder. Raphael er født i 2011, ble innridd som 3 åring men sto en del etter det. Startet på scratch for 2 år siden. Han er veldig lettlært og har lett for samling. Startet sitt første stevne i fjor, men pga rytters helse har det ikke blitt noen stevner i år. Settes fortrinnsvis ut i Trøndelag til noen med gode rutiner, god trener oppfølging og unghesterfaring. Send en PM her på Finn med info om deg selv og hva du kan tilby Raff. Ser for meg en avtale på 1 år i første omgang.

Spesielle ønsker
Settes ut på helfor i 12 mnd

Bilde av

Gangås Trym

Orkland

Hest
Kaldblods

Kjempesnill, stor kaldblodsvallak søker fast turvenn 2 dager i uka. Snill i all håndtering og 100 % trafikksikker. Han er godt voksen, men frisk, og liker svært godt å bli brukt. Kan både ris og kjøres.


Bilde av

Mc Coy

Nyveien 64, Tolga

Hest
Kaldblods

Tur- og kjørehest, liker barn og kos

Spesielle ønsker
Trenger og brukes mye, er litt overvektig

Bilde av

Marcel av Olafsbråten

Haukåvegen 364

Hest
Ponni

Marcel av Olafsbråten Shetlandsponni på 7 år. God og snill,trenger litt kos og trim. Kan være litt lat til tider,og litt sta.Passer fint med små barn,med voksne som ledsagere.

Spesielle ønsker
Søker dyreglad og engasjert person som vil ha vår shettis på delfor.

Cest Amour/Ellinor

Jarveien 1F

Hest
Varmblods

Tysk varmblods hoppe. Sprang hest, ca 158cm. Skimmel. Godt hode, grei i all håntering. Hun hsr mye blod i seg og har litt nerver utenpå iblant. Går dressur også LC/LB. Hopper 80-100cm per idag med nåværende eier. Snill och god hest med mye personlighet. En liten bestemt madam.


Bilde av

Gerry

Vestsidavegen

Hest
Varmblods

Jdbdvzbzbz

Spesielle ønsker
Glad hest

Gina

Sandnes

Hest
Kaldblods

7år gammel kaldblodshoppe


Bilde av

Shakira

Rotene 14

Hest
Ponni

Blandings av araber og svensk sportponny 17år. T

Spesielle ønsker
Forrytter

Natasja

Elveli - Sørkedalen

Hest
Ponni

Elveli Gård - Sørkedalen


Bilde av

Calluna Cira (Luna)

Hynivegen, Skien

Hest
Varmblods

Western- og Natural Horsemanship-trent Morgan horse. Meget vennlig og myk. Trenes i klassene; Western riding, Trail, Ranch Riding, pleasure og Natural Horsemanship. Men vi er i tilridningsfasen enda og skal etter hvert delta i konkurranser. Vi ser etter en voksen (over 18 år) som har vært på minst ett kurs i westernridning og har interesse for det.

Spesielle ønsker
Ordne fôr/høy, hestestell og ridning 2-3g pr. uke.

Bilde av

Lyngsbrunen

Samuelsberg

Hest
Ponni

En eldre herremann med mange bakrunner. Han er flink å teste nye ryttere men er mange barn som har og som enda rir han. Ellers er han en skikkelig kose gutt.

Spesielle ønsker
En ekstra rytter, gjærne med litt erfaring

Bilde av

Kazana

Samuelsberg

Hest
Kaldblods

Kazana er en ex-traver som har vært med i løp. Hun er snill, grei, litt vanskelig å få fast, lett å sale og meget lett på hånden for rytter, trenger ikke å ta hardt i før hun reagerer. Men er hun virkelig i trav må man ta litt i for å stoppe henne da hun er giret og helst vil trave mer.

Spesielle ønsker
En ekstra rytter, gjærne med litt erfaring

Bilde av

Zarika

Sørum

Hest
Varmblods

Min vakre perle trenger förrytter fra høsten av. Hun er en 14år gammel KWPN hoppe, ca 167cm i manken. Tidligere konkurrert høye klasser i sprang, men har de siste årene vært min hobbyhest, turkamerat, og læremester. Zarika er en morsom, flott, rar og flink dame med en enormt stor personlighet! Hun viser tydelig hva hun mener, så er ikke vanskelig å lese. Fra bakken er hun superskjønn! Så og si alle kan leie- og håndtere henne (selv de uten erfaring med hest). Sjarmerer de aller fleste på sin vei. Ries med myke og lette hjelpere, og også bittløst. Vi gjør mye forskjellig, og variert trening er viktig for oss. Trener henne bl.a. innen akademisk ridekunst. Der er hun både veldig flink og veldig positiv. Kan ha noen flere nykker ved ridning så ønsker en voksen og erfaren rytter. Ingen nybegynnerhest. Hun kan ha energi, men er aldri slem! Hun kan øvelser opp til LB/LA dressur, og gjør sitt beste. Trafikksikker, men mer våken på tur alene. Jeg kunne skrevet en triologi om min flotte hest. Hun er verdens beste, og vårt familiemedlem. Ta evt kontakt, kan jeg gjerne fortelle mer. Min mann jobber skiftarbeid, vi har to små barn og hund. Dette er grunnen til at jeg nå ønsker förrytter. Jeg er hovedsakelig nødt til å ha hjelp hver 3 uke. Da trenger jeg at förrytter har Zarika hver dag de gjeldene ukene, med medfølgende helg. Om man ønsker flere dager enn dette er det også i orden. Evt ordning kan vi bli enige om. Evt pris blir vi også enige om- viktigste er at Zarika får det hun trenger. Dagene man har Zarika må man møkke, skifte vann, ordne för til gjeldene dag og dagen etter, se til at dekken for natten og morgendagen er i orden, pusse og trene hesten, se til at hun har alt hun trenger, hjelpe til å fylle vann i karet ute, og rydde etter seg selv- og hesten. Altså- daglig stallarbeid. Vi står på verdens beste stall i Lørenfallet, Sørum. Kaldstall med stor paddock hvor hestene står ute i flokk. Kort vei fra Sørum kirke. Det er opplyst ridebane, og gode turmuligheter. Det er 2 andre hester på stallen per d.d. Lite og hyggelig miljø, hvor vi ønsker hverandre det beste og deler lykken vår. Vi hjelper hverandre, og stallen er stedet vi har "hyttepuls", nyter frisk luft, og koser oss sammen med hestene våre. Det er ikke aktuelt å flytte henne til en annen stall. Er du den trygge, voksne, ryddige, personen med myke hjelpere vi søker? Bare send mail, eller send meg en sms, så tar vi en hesteprat. Hilsen Christine & Zarika.

Spesielle ønsker
Trenger förrytter hver 3 uke. Ansvarlig, selvstendig, rolig, og må ri med milde hjelpere.

Bilde av

Kåre

Kjerringøy

Hest
Kaldblods

Trenger selskap till Kåre , blev plutselig aleina fra høsten Frigang med stall vid uvær, Kommer bli brukt avhengig av korsen hest som kommer


Bilde av

Impressja

Tjessheimveien 22

Hest
Varmblods

Impressja er ei sprek frøken som skulle hatt en halvfór rytter mandag, torsdager og søndager i uken å 2 helger i månden (lørdag-søndag), å eventuelt om noe skulle skje så trenger jeg at du kan stille opp. Impressja står på en trivelig stall på Figgjo der det er 10-15 min gå tur til busstoppet som ligger med Figgjo Skole. På denne stallen trenger du kun og ordne med kraftfór og vannbøtter, ellers så er alt av stallarbeid inkludert i stalleia. Jeg ønsker at halvfór rytter skal ri tur og dressur men siden Impressja er utrolig uerfaren så ønsker jeg at en tar hensyn med at du ikke presser henne til masse ting på en gang men tar ting fint å rolig, men hun er en utrolig lærevillig hest! Ser jeg at det blir god match mellom hest og rytter så ser jeg ikke vekk i fra at det er mulighet for og hoppe opp til 70cm med en person på 18+ til stede. Eventuelt så kan jeg stille om vi planlegger i for veien. Her har du mulighet til å være med på og utvikle henne videre sammen med meg også kan du mer en gjerne delta på dressur treninger/ stevner, men da må du betale de utgiftene selv og ordne eventuelt transport. Det stilles krav om at du er pliktoppfyllende og gjør det du skal med hesten og holder deg til avtaler som blir laget og de reglene som er på stallen å oppe på ridebanen. Jeg ønsker en halvfór ryttet som er 16+ år men jeg ønsker at du skal ha noe foreldreoppfølgning som veldig gjerne har en litt kunnskaper om hest som eventuelt kan hjelpe deg om det skulle oppstå noe. Ellers er det bare til og kontakte meg på tlf, ved enten å sende en mld eller ringe meg. Da Impressja som hopper flest kan ha sine meninger og noen dager kan være enten gode eller ikke fult så gode. Dette er ei frøken med masse personlighet som er veldig lett å bli glad i. Og selv om hun er 9 år så er hun 4 år i hode, og trenger derfor en bestemt men rettferig rytter. Impressja er ei kjempe kjekk frøken å holde på med og elsker å jobbe, så her kan du få være med på å utvikle henne spesielt innen dressur som nevnt over. Viss du syntes Impressja hørres ut som en hest for deg så ta gjerne kontakt på mld første omgang så kan vi avtale en tid der du får komme og hilse på henne

Spesielle ønsker
Ønsker at halvfór rytter er 16+, pga Impressja kan være krevende å holde på me etc.