Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Nusse

Schweigårdsvei vei 28b

Katt
Blandingsrase

Jeg har to katter - Nusse og Wysiwyg.

Spesielle ønsker
Søker feriepass i jula

Bilde av

Felix

Lier

Katt
Blandingsrase

Felix er vår lille gutt på snart 8 måneder. Han er nyskjerrig og glad i å leke. Samtidig så er han veldig glad i kos og oppmerksomhet fra de tobeinte. Han er også glad i triks hvor han gjerne sitter, gir labb og står på to bein mot en deilig belønning! Jeg og min samboer skal bort i juleferien og trenger derfor en katteelsker til å passe på pusen vår mens vi er borte. Ta kontakt dersom du vil hilse på Felix!

Spesielle ønsker
Ønsker hjemmebesøk, søker feriepass i perioden 23.12-29.12

Bilde av

Indika

Helgesens gate 30 b

Katt
Blandingsrase

Smil gutt på 16 år


Bilde av

Tobias

Helgesens gate 30 b

Katt
Blandingsrase

To brødre som er pompel og pilt. 16 år snille som dagen er lang. Elsker kos men litt å fikse ang kassa daglig


Bilde av

Frejya

Frysjaveien 15A

Katt
Sibirkatt

Omgjengelig, hengiven, nysgjerrig, kosete og leken sibirkatt født i desember 2018. Freyja fant seg fort til rette da hun kom til oss, og hun er overraskende tillitsfull mot fremmede som kommer på besøk. Hun er stort sett veldig rolig i løpet av en dag, men blir gjerne mer leken utover kvelden. Da elsker hun å jakte på fluer eller løpe etter små baller og kommer med en pelsball som hun vil vi skal kaste. Freyja er en kastrert innekatt som spiser tørrfor fra Royal Canine.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 23.12 - 26.12.

Bilde av

Luna

Elmholt alle 9

Katt
Huskatt

Luna er en ung katt som ikke har hatt det så lett når hun var kattunge, men kom til oss i slutten av oktober 2019. Til tross for dette er hun veldig leken og elsker kos, spesielt på magen/brystet. Vi ønsker at hun skal få være hjemme i leiligheten nå den første tiden, siden hun er ny hjemme hos oss og er nervøs når et kommer til nye steder og mennesker. Hun er veldig sjenert, så ovenfor en passer, vet vi ikke helt hvordan hun vil reagere (mest sannsynlig kommer hun nok bare til å gjemme seg, men kan godt være hun blir med på litt lek med tråd, hun elsker det) Hovedsaklig det vi ønsker hos en passer er en som kan passe på at hun har mat og vann og ta ut av kattedoen, og gjerne prøve å leke /kose med henne hvis hun søker det. Bare spør hvis du lurer på noe :) !

Spesielle ønsker
Ønsker pass fra 23. des - 28. des 2019

Bilde av

Zola

bygdoy

Katt
Britisk korthår

Verdens nydeligste kattunge på snart 5 måneder trenger kattepass mens vi er bortreist. Vi synes at Zola, som er så pass lite (og kanskje for lite for kattepensjonat), vil trives best hos noen som er veldig glad i kjæledyr og kan gi henne stor oppmerksomhet og kos og gjør at hun føler seg nesten hjemme!

Spesielle ønsker
ønsker pass for 4-5 dager i slutten av november - kanskje ogsa i juletiden.

Bilde av

Quantum og Queen

Tjæresvingen

Katt
Britisk korthår

Hei! Vi er akkurat flyttet til Hunndalen og søker derfor en katte elskende dyrepasser til vores to britisk korthårede katter, Quantum og Queen, når vi er bortreist i helger og ved ferie. Der er tale om at give mat 1 gang om dagen samt tømme kattebakke når vi er borte en lengere periode. Begge katte er kosete og vennlige. Hjelpen for dette er betalt, og kan avtales fra gang til gang. Tag endelig kontakt ved interesse.


Bilde av

Tobias

Johannesgate 27

Katt
Blandingsrase

Har en kosekatt på 8 år som heter Tobias. Han har katteluke og er litt inn og ut, men trives best inne og i sitt eget hjem. Søker noen som kan gå innom han daglig å gi kos, lek og mat.

Spesielle ønsker
Trenger pass fra 13 desember til 3 januar pga reis

Bilde av

Zoetje

Uglamarkstien 1, Trondheim

Katt

Vi har en katt som trenger litt omsorg når vi drar på ferie. Er rolig og snill mot barn.

Spesielle ønsker
Søker feriepass til desember/januar.

Bilde av

Tyggi

Hjartdal

Katt
Blandingsrase

Veldig kosete katt som elsker å leke (enda litt kattunge i denne). Elsker mennesker og nysgjerrig på det meste. Alle kattene er husrene.


Bilde av

Timmi

Hjartdal

Katt
Blandingsrase

Snill og beskjeden hunkatt, liker å være for seg selv, men er ikke vanskelig med kos.


Bilde av

Sune

0469 Oslo

Katt
Blandingsrase

Sune er en supersøt, energisk og matglad gutt som elsker å kose, leke og sove. Han elsker oppmerksomhet når han er i kosehumør, men sover gjerne for seg selv når han er trøtt. Elsker mat, forbrenner det fort når han herjer utendørs. Han bor med min andre katt, Marius.

Spesielle ønsker
Trenger pass i jula, ca. 21-29. desember

Bilde av

Marshall

Libakkfaret 11b

Katt
Blandingsrase

Marshall har to yngre søsken, Erno Lillesand og Lille Pus Melina Englhart. De er alle tre innekatter av blandingsrase, to av dem omplasseringskatter. Aller er kastrerte / steriliserte. De er kjærlige og sosiale men kan være litt nervøse for fremmede, spesielt Erno (helsort). Jeg trenger hjelp til pass ved kortere ferier, og at noen kommer innom og ordner med mat og kassene, samt gir litt kos og selskap.


Bilde av

Kuro

Nedre Keisemark 19

Katt
Blandingsrase

Kuro er en utrolig tillitsfull og kosete katt. Hun er utrolig glad i selskap, og kommer alltid for å spørre om kos hvis hun føler seg litt alene. Hun er helt svart med mellomlang pels, men røyter lite. Kuro må passes i omtrent 10 måneder pga. studier. Hun har kattunger akkurat nå, så trenger pass når kattungene er adoptert bort. Hun skal steriliseres når hun er ferdig med å passe på kattungene, men er i hovedsak en innekatt da hun er veldig tillitsfull og oppsøker nye territorier og mennesker fritt. Jeg betaler for mat og sand hele perioden hun passes.

Spesielle ønsker
Sosial og kosete katt trenger pass i 10mnd

Bilde av

Fersken

Tualeitet

Katt
Britisk korthår

Lille fersken er 7 uker, og trenger mye oppmerksomhet, kos og lek. Liker ikke å være alene, så må derfor passes på enten hos meg eller hos deg. Hun er sturein, går fortsatt på melkeerstatning blandet med våtfor, og har tørrfor tilgjengelig hele døgnet. Hun sover best nært menneske, så må kunne sove i samme seng som deg. Går ikke godt overens med andre dyr enda.

Spesielle ønsker
Dyrepass over 1 døgn, mandag ettermiddag 5. til tirsdag kveld 6. August

Bilde av

Nala

Hommersåk

Katt
Blandingsrase

Har en katt og 3 kattunger jeg trenger hjelp til i perioden 30.07- 14.08 Veldig snill og søt katt og 3 nydelige kattunger


Bilde av

Ben og Balder

Tors Gate 45 a

Katt
German rex

Ben og Balder er to selkirk rex brødre på litt over et år, som elsker kos og lek og Morro! utrolig skjønne pus❤ ingen av de er vant til barn, så dersom noen barn kan bli for voldsomme har Ben klort en gang, men Balder er mer tålmodig. Ellers er Ben snill som et lam! (Han ser også ut som et, hehe). Balder er en skikkelig kosepus som måler bare du ser på han! Føler han seg ignorert er han heller ikke redd for å si ifra, og mjauer og søker oppmerksomhet og kos. Ben er litt mer rolig, og forventer at kosen kommer til han. Her hjemme går begge fritt ut som de vil, men ved kattepass vil jeg helst at de er inne så de ikke forsvinner på jakt tilbake hjem..

Spesielle ønsker
Feriepass for to katter 3 uker, fra 26 juli - 16 august

Bilde av

Solo

Ole Messelts vei 192

Katt
Britisk korthår

Britisk langhåret. Veldig snill og menneskjær :)

Spesielle ønsker
Søker feriepass mellom 25/7-6/8

Bilde av

Gnist

Oslo

Katt
Sibirkatt

Gnist er en litt over 1 år gammel Sibirkatt (allergivennlig) - innekatt. Gnist er en veloppdragen og renslig ung herremann, og han er både kontaktsøkende, kosete og pratsom når han er blitt trygg. Gnist er ikke kastrert enda, så han bør nok være eneste katt i huset. Han er imidlertid veldig rolig av seg, og man merker svært lite til at han ikke er kastrert enda.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 22.07 - 08.08