Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Snikkers

Landingsveien 124

Katt
Maine coon

Snikkers er en stor flott kastrert Main coon. Pratsom, kosete og ganske leken, når det passer han. Sosial og glad i store og små. Innekatt, men vil veldig gjerne ut en tur i bånd en gang om dagen. Ellers elsker han å ligge på balkongen og se pågang livet eller drømme seg bort

Spesielle ønsker
Trenger pass to perioder i sommer

Bilde av

Samuell

Jørgen Hegstads Veg

Katt

Samuell (Samo), er en 4,5 år gammel huskatt. Har vært inne hele sitt liv, går kun ute på korte turer rundt huset i bånd. Veldig rolig, kosete og meget sosial katt. Har vært i kontakt med både barn, hunder og andre katter, oppsøker ikke konflikter og virker veldig submissiv. Veldig renslig, ødelegge ikke møbler, er flink til å bruke klorestativ. ????

Spesielle ønsker
Søker kattepass i perioden 27.6.2021-18.7.2021

Bilde av

Nali

Bergliveien 17a

Katt
Bengalkatt

Nali er en kattunge av rasen Bengal. Hun er veldig aktiv og elsker å leke, men er også veldig glad i kos og tar gjerne en lur på fanget. Hun er en innekatt dette første året, da jeg er blitt gravid og vi ønsker å minske risikoen for toksoplasmose-smitte (en sykdom hun kan bli smittet av ute, av andre dyr eller miljøer dersom disse er smittet. Toksoplasmose kan være farlig for fosteret, så selv om slik smitte fra katt er uvanlig, så tar jeg ingen sjanser :) Vi trenger derfor kattepass i eget hjem, og ser etter noen som er påpasselig med at hun ikke slipper ut, samt vanlig stell og lek/kos. Helst kunne vi tenkt oss noen som kunne flyttet inn her mens vi er på ferie, men daglig tilsyn noen timer kan også være av interesse. Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt!

Spesielle ønsker
Feriepass begynnelsen av juli

Bilde av

Jabari

Dragen 32

Katt
Huskatt

Litt reservert katt, kommer når han vil ha kos ikke så opptatt av lek lenger. Ikke vant med barn.


Bilde av

Kiara

Dragen 32

Katt
Maine coon

Vet hva hun vil, kommer når hun vil ha kos og oppmerksomhet, leken. Hun er ikke vant med barn.


Bilde av

Monsen

Rådyrveien 48D

Katt
Norsk skogkatt

Rolig hannkatt på 4 år. Vant til barn og er mye ute på sommeren.

Spesielle ønsker
Feriepass 4 - 25. juli

Stella

Solstugrenda 18

Katt
Blandingsrase

Stella er veldig enkel å ha med å gjøre, snill og tillitsfull :)


Bilde av

Marconi og Amos

Horgvegen 5

Katt
Blandingsrase

To gamle kastrerte gutter. Trenger noen til å gjøre rent i sandkasse, og sørge for at dem har mat og vann.

Spesielle ønsker
Guttan trenger pass i uke 19/20 (usikker dato) ca. 5 dager

Bilde av

Lothepus

Løvenstadvegen 8b

Katt
Huskatt

Lothepus(eller Pus som vi kaller han mest) er en sosial og litt rampete liten kar. Er innekatt og bruker det meste av dagen til å leke og sove.

Spesielle ønsker
Ferieplass i påsken

Bilde av

Monki

Bergen

Katt
Blandingsrase

Monki er en langhåret oransje guttepus på straks 6 mnd! Han har nydelige striper og er veldig sjarmerende. Han er svært tillitsfull til mennesker og vil helst være med dem hele tiden, overalt! Liker å leke, ligge på fanget samt å bli bært!


Bilde av

Luna

Bergen

Katt
Blandingsrase

Jeg og min samboer er eier av to sjarmerende katter! Luna er en vakker hunnkatt på 3 år, med kort grå pels og blågrønne øyner. Hun er kastrert og rolig for seg. Hun bor sammen med «lillebror» Monki, og sammen går de veldig fint, men lekeslåss som vanlig. Luna kan av og til synes at Monki er irriterende leken, og kan dermed frese litt, men det er ingen grunn til bekymring! Luna kan være litt reservert, men er ekstra kosete på kvelden og morgenen, hun liker ikke å bli bært, men elsker å bli børstet! De begge sover godt og er flinke til å underholde seg selv når de er alene/ vi er på jobb/trening/studie.


Sammy

Finnbråtalia 42

Katt
Norsk skogkatt

Sammy er ca tre år gammel, han er en norsk skogskatt. Han er en rolig katt, han liker ikke å være ute når det er kaldt eller hvis det regner. Hjemme har han tilgang til katteluke. Han liker å leke, men på sine egne premisser ???? Han er en ekstra sjarmør når noen er på kjøkkenet, da skjønner han at han kan få seg en godbit ❤???? Vi er innimellom ute på reise enten en langhelg eller opp til en uke og vi trenger da en snill og kjærlig person til å passe Sammy


Bilde av

Kira

Rønningen 4

Katt
Blandingsrase

Katten vår Kira er ca. 10 år gammel og kommer fra Dyrebeskyttelsen. Hun er veldig sosial og elsker mennesker :)


Ludvig

Ålesund

Katt
Blandingsrase

Innom for å mate


Bilde av

Freia

Nordahl Bruns gate, 29

Katt
Blandingsrase

Freia er ein rolig og snill innekatt på eitt år, som er van med mykje leik og kos saman med barn. Ho er flink og reinsleg, litt sky i starten før ho blir kjent med nye folk.

Spesielle ønsker
Søker kattevennleg heim medan vi er på sommarferie på frå 02.07 - 10. 07.

Bilde av

Fritz

Kjørnesplatået 6

Katt

Fritz er en av de to kattungene til Elsa. Er per 07.12.2020 3 uker gammel stripete katt med litt fluffy pels, hvit pels på magen/rundt øynene. Liker å se rundt i rommet med de store øynene sine og utforske. Liker seg best sovende eller på utforskning sammen med den andre kattungen Figaro. Lar seg klappe og løftes på!

Spesielle ønsker
Søker kattepass noen dager i juleferien (kattemor og 2 søte kattunger!)

Bilde av

Kattemor Elsa

Kjørnesplatået 6

Katt

Elsa er en ganske stor grå kattepus som endelig har fått bo litt i et hus med varme og mat. Elsa har trolig bodd ute hele livet, og har vært i fosterhjem hos oss fra oktober 2020. Derfor bor hun på eget katterom for å bli vant til nytt hjem og mennesker. Det er viktig for oss at Elsa får ha folk på den avstand hun trenger. Elsa vil ikke bli klappet, men slapper av i vårt selskap og spiser, vasker seg og sover når vi er sammen med henne på katterommet. Hun har gjort veldig store framskritt og har vent seg til at vi sitter ganske nærme uten hennes protest. Elsa liker å ligge inntil veggen eller bak den ene esken på rommet. Det skjer at hun freser litt for å si ifra at hun passer på, men roer seg veldig fort (typ etter et fres eller to) når vi sitter sammen med henne. Ungene går turer på rommet og lærer seg å gå i disse dager, og Elsa blir ikke bekymret av å ikke se hvor de går tur.

Spesielle ønsker
Søker kattepass noen dager i juleferien (kattemor og 2 søte kattunger!)

Bilde av

Pers og Sis

jærveien 18

Katt
Blandingsrase

Foster katter. En sky og en tam.

Spesielle ønsker
rund 14-21 desember

Bilde av

Zoey

Asbjørn Øverås veg 16D

Katt
Huskatt

Svært leken og oppmerksomhetssøkende katt!


Nyx

Asbjørn Øverås veg 16D

Katt
Huskatt

Katt som elsker lek og kos!