Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart

Lynni

Biskop Jens Nilssøns gate 23 A

Katt
Blandingsrase

X


Bilde av

Lufina

Skiptvet

Katt
Britisk korthår

Hei. Dette er Lufina, men kallenavet mitt er Lufi. Jeg er veldig aktiv og elsker å spille. Leker er over alt, og jeg liker å løpe etter dem og bringe dem tilbake.

Spesielle ønsker
Vi trenger noen som kan passe på oss i rom jul.

Bilde av

Bommel

Skiptvet

Katt
Britisk korthår

Hei. Jeg heter Bommel og er en koselig katt. Jeg vil spille noe og jeg liker å spise, ellers liker jeg å sove. En frokost og en middag er nok.

Spesielle ønsker
Vi trenger noen som kan passe på oss i rom jul.

Bilde av

Majora

Kronveien 14

Katt

Hun er kosete, snill, leken og veldig nysgjerrig. Hun liker å ligge oppå konvolutter/ark og plastposer er alltid veldig spennende, da hun kryper inni de og legger seg fint til rette inni der ???? Hun har litt mye energi til tider da hun fortsatt er en kattunge, men hun er en veldig fin pus. Hun bruker som regel også å sove rett ovenfor puta mi hver natt.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 23.-31. desember, helst hjemme hos deg.

Bilde av

Officer Meow Meow Fuzzyface

Krokstien 20B

Katt
Huskatt

Kastret og ID-merket adoptert fra Dyrebeskyttelsen. Snill og leken. Kosen til du tar pause, da går han som oftest igjen. Veldig utekatt, så ved pass kan han mjaue for å komme ut, dette kan han dessverre ikke ved pass.

Spesielle ønsker
Søker feriepass, enten hos noen eller at noen kommer hit enten over dønet eller på dagtid, ca 18-30.desember

Bilde av

Rio

Københavngata 14C

Katt
Bengalkatt

Rio er en snill, renslig og menneskekjær hannkatt på ca 6 måneder. Han er ekstremt aktiv og har utrolig mye energi. Rio er en ukastrert bengalkatt, noe som betyr at han må være innekatt, enn så lenge. Men han er veldig glad i å luftes ute i bånd:-) Jeg jobber mye sene kveldsskift i butikk fremover, og trenger derfor noen som kan lufte han, leke med han og gi han den omsorgen han fortjener. Send meg en melding hvor du forteller litt om deg selv, og din erfaring med katter. Jeg har behov for flere kortvarige pass frem mot jul.

Spesielle ønsker
Kortvarige pass frem mot jul

Bilde av

Maxx

Uelands Gate 44

Katt
Russisk blå

Sensitive and Friendly little guy - Sphynx

Spesielle ønsker
Looking for Nov.2021 , March 2021 , and some Summer TIme

Yuki

Oslo

Katt
Blandingsrase

Yuki er en søt og smart liten kattunge som er vant med mennesker og nye folk, men liker seg best uten selskap av andre katter, hunder eller dyr.


Bilde av

Ivy

Fossveien 14, Lier

Katt
Blandingsrase

Ivy is a female kitten born in August. She is calm and friendly. I ocassionally travel for a few days and will need someone to take care of her while I'm away.

Spesielle ønsker
Travelling from: 15\11 - 16\11, 23\11 - 25\11

Bilde av

Bjørn

Fagerborg

Katt
Huskatt

Tre år gammel kastrert hannkatt. Snill, ekstremt kosete, litt tjukk, morsom og leken. (Veldig) renslig. Han er egentlig veldig sosial, men kan være litt sjenert de første 1-2 dagene når han blir passet av nye mennesker - spesielt på en fremmed plass. Men det går seg alltid til :-) Vane med å være alene. Ikke vane med barn. I første omgang ser vi etter feriepass fra ca 15. Desember til 5. Januar, men vi er også på utkikk etter en mer fast ordning i ferier og noen helger i løpet av året. Bjørn kan komme dit du er, eller han kan passes hjemme hos oss. Ta kontakt!

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra midten av desember til begynnelsen av januar.

Bilde av

Lily

Tørkoppveien 18

Katt
Blandingsrase

Han er søt og rolig han bruker kattedo,han er kastert.

Spesielle ønsker
Ingen

Bilde av

UFO

Kongsvinger

Katt
Huskatt

Hei flotte du :) Mitt navn er UFO og jeg er en 2 år gammel ukasterert hannkatt :) Fortiden holder matmor meg innendørs, siden vi bor i leilighet og vi bor alt for nærme veien til at hun tørr og slippe meg ut :) noe jeg syns er litt teit, men jeg forstår at veien er farlig for meg også :) Jeg er veldig kosete av meg og elsker all form for lek og morro:) Er veldig gjerne med deg både på kjøkkenet, da du er på do og når du skal sove :) Elsker da og kunne komme under dynen og ligge helt intill deg i 20 minutter ca. Etter det her blir det fort veldig varmt for meg :) Jeg er ikke sær i matveien, da jeg bokstaveligtalt elsker og smake på alt matmor spiser :) Sammen med matmor har jeg også en storebror som er 4 år gammel gutt :) vi leker og har det mye morsomt sammen, men noen ganger må jeg si I fra at jeg vil være litt for meg selv også:) Ellers bruker jeg noe som kalles katte do da jeg må gjøre mitt fornødende:) er renslig av meg :)

Spesielle ønsker
Ønsker kattepass fra 31.juli til 8.august

Monsen

Nannestad

Katt
Blandingsrase

Monsen er 2 år


Luna

Drøbak

Katt
Blandingsrase

Har 3 katter. Varg, Luna og Monsen. Alle er kastrerte og renslige.

Spesielle ønsker
Ønsker kattepass i august

Tuva & Elsa

GRØNNEGATA 23

Katt
Birma

Jeg har to søte snille hellige birmaer på 13 og 12 år som heter Tuva og Elsa.

Spesielle ønsker
SØKER HELGEPASS!

Bilde av

Charlie

Saupstadbergan 17b

Katt
Maine coon

Veldig rolig og snill innekatt. Han liker også å være ute i bånd hvis det er fint vær. Veldig tålmodig når det kommer til barn, og sier i fra fint hvis han er lei.

Spesielle ønsker
Han trenger ei ukes pass i uke 29

Bilde av

Sofus

ryfylkevegen 2666

Katt
Ragdoll

Ekstremt sosial og kosete.


Bilde av

Kali

ryfylkevegen 2666

Katt
Blandingsrase

Sky hvit katt, men veldig koset når hun blir trygg.. Hvit katt med ett gult og ett blått øye.


Bilde av

Solo

Helgesensgate 82

Katt
Blandingsrase

Solo er en leken kattunge som innimellom energiske lekestunder er veldig kosete. Han er pottetrent og renslig og glad i mat. Bodde sine to første måneder med småbarn( ca 2 år og 5 år), men har ikke vært rundt andre enn voksne siden.


Bilde av

Irma

Thomasbrinken 1

Katt

Irma, hellig birma, kjærlig og supersnill. Kosete. Kun innekatt. Barnevennlig.