Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Silas

Selsbakkvegen 2

Katt
Maine coon

Silas er en majestetisk 11 år gammel kastrert maine coon. Han er en stor katt - men ikke spes. stor eller kraftig for å være maine coon hann. Han er i god form - ingen skavanker. Som maine cooner flest kan Silas virke litt morsk, men han har mye personlighet. Liker å ligge med forbeina i kors. Fascinert av rennende vann og glad i å drikke vann fra springen. Kan "gi pote" for å få godbiter. Han er ikke ikke så veldig kjælen - ikke noen typisk fangkatt, men kan overraske av og til, og har lett for å male. Trenger en del børsting av pelsen. (Da kan det være en fordel å bruke hansker.) Jeg krysser av for "Nei" under "Er katten barnevennlig" fordi jeg ikke kan garantere at han er trygg med små barn. Hvis du kjenner ham, vil du se tegnene når han begynner å bli utålmodig og ikke vil bli herjet med, flyttet på, børstet eller kost med. Hvis du da ikke lar ham være i fred, kan han av og til finne på å bite eller bruke klørne. Jeg er interessert i å komme i kontakt med noen som bor på Byåsen i Trondheim og som i første omgang kan ha ham noen uker etter nyttår. Kanskje mer seinere. Jeg dekker utgifter til fôr og sand. Mvh. Petter

Spesielle ønsker
Pass av maine coon på Byåsen i Trondheim i januar 2023

Bilde av

Kermish

Voielia 26

Katt
Norsk skogkatt

Hun er barnevennlig og veldig sjenert og redd for fremmede. Blir fort redd fra små barn. Har aldri vært aggressiv, når hun blir redd hun gjemmer seg.

Spesielle ønsker
Ønsker å ta vare på hun, hun er veldig sjenert og redd. Liker at den skal passe på henne ta godt vare på, gi hun mat og drikk og stell.

Bilde av

Miko

Ravnåsveien 7A

Katt
Chartreux

Miko er 1 år og 2 mnd (menneske alder). Han er en Chartreux katt, som er rolig, søt og snill, han går overens med alle, og veldig enkel å passe på. Han elsker kos, men han elsker å sove også.

Spesielle ønsker
Trenger noen som kan passe på katten mine fra 04.11-06.11.2022

Bilde av

Aske

Eskelandsvingene 25

Katt
Russisk blå

Veldig sky ovenfor fremmede og høye lyder. Men han er veldig glad i kattesnop.

Spesielle ønsker
Ønsker dyrepass for uke 44

Bilde av

Odin

Eskelandsvingene 25

Katt
Huskatt

Skikkelig kosegutt når han blir vant til deg. Elsker kos og mat.

Spesielle ønsker
Søker dyrepass for uke 44.

Bilde av

Louie

Hundvåg

Katt
Huskatt

Louie er rett over 3 år. Han liker godt kos og trives godt ute, men om han er inne over lengre tid liker han at jeg leker sammen med han. Han er veldig snill og oppmerksomhetssøkende.


Bilde av

Tele Tubbi

Ospedalen 145

Katt
Blandingsrase

Tele Tubbi er en litt redd men veldig snill katt. Har adoptert han fra dyrebeskyttelsen i 2020. Han ble smittet med FIV da han var hjemløs men helsen hans er upåklagelig. Han er innekatt. Også har jeg Preussen. Han er snart tre år gammel og han er også adoptert fra dyrebeskyttelsen. Preussen er født med en deformert fot så er han innekatt. Ellers er han en veldig glad og leken gutt.


Bilde av

Kenabo

Alf Aspelunds vei 23

Katt
Bengalkatt

Jeg ønsker å reise i lengere perioder og jeg trenger noen til å passe katten min Kenabo. Kenabo er halvt bengal og halvt "nabo katt". Han er verdens snilleste katt! Han elsker alltid være i nærheten av deg. Han legger seg ofte ved siden av hode mitt om natten. Han ofte hilser med å stryke ansiktet sitt mot ditt. Kenabo går godt over ens med hunder og barn! Han har aldri vist teng til å være redd eller aggressiv. Kenabo er en typisk bengal katt. Han har mye energi og trenger å vær et sted hvor han kan være ute. Han trenger også å være med noen som liker å gi han mye kjærlighet og oppmerksomhet da han er en veldig sosial katt. Jeg betaler 1000 kr pr. måned pluss alle utgifter (mat, kattesand, dyrlege osv.) Prisen kan diskuteres. Hvis du har lyst på katt, men ikke har lyst å forpliktelserne som følger med å eie en katt, er dette en flott mulighet! Gjerne ta kontakt på mobil :)

Spesielle ønsker
Søker pass til katten min over lengre perioder

Bilde av

Millie

Funnefossvegen 8

Katt

Millie er tidligere fosterhjemskatt og veldig sky overfor fremmede. Men kosete når man blir kjent med henne!


Bilde av

Moshi

Munkedamsveien

Katt
Britisk korthår

Vennlig og snill


Bilde av

Mira

Dvergsneslia 13

Katt
Blandingsrase

Mira er en ekstremt kosete og tillitsfull katt. Hun er leken og selvstendig, men stikker aldri av. Holder seg stort sett rundt husveggene, eller inne.

Spesielle ønsker
2/8-10/8

Bilde av

Lady

Jupitervegen 8a

Katt
Norsk skogkatt

Lady er en søt og veldig god innekatt. Har to katter som er søsken og gode venner

Spesielle ønsker
Ønsker feriepass fra tirsdag 17 juli til 25 juli.

Bilde av

Bror

Jupitervegen 8a

Katt
Norsk skogkatt

Jeg har to katter. Søsken. Lady og Bror. Veldig snille og koselige katter Nb de er innekatter.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra tirsdag 19 juli til 26 juli. Helst innom hver dag eller annenhver dag.

Bilde av

Mio

Stolmakergata 9

Katt
Blandingsrase

Jeg har en nydelig katteunge som elsker både å være hjemme og ute å leker. Hun liker for det meste av parten å bare hvile og sove. Hun er veldig kosete til tider. Hun har også en veldig fin pels samtidig farge.

Spesielle ønsker
Feriepass til slutten av juli, kanskje starten av august.

Bilde av

Oliver

Øvregate 10

Katt
Huskatt

Oliver, 4 mnd, hannkatt. Leken, nysgjerrige og kosete kattunge! Vaksinert og chippa.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 16.juli t.o.m 20/21 juli!

Belle

Nesøya

Katt
Maine coon

Belle er en leken og koste katt. Kastrert.

Spesielle ønsker
Søker feriepass i 16 dager fra 14. juli

Bilde av

Tussi

Åkravegen 224

Katt
Blandingsrase

Snill og rolig katt som ikke gjør så mye ut av seg. Elsker kos ellers ligge og sove.

Spesielle ønsker
Feriepass i juli. Haster

Bilde av

Tyrion og Happy

Vestby

Katt
Huskatt

Happy er innekatt og Tyrion er utekatt. De trenger et kjærlig hjem mellom august og mai 2023, da vi bygger hus. Vi blir enige om prisen.

Spesielle ønsker
Langtidsopphold 2 pusekatter samlet, en innekatt og en utekatt. Nær Vestby, ås.

Bilde av

Gulla

Lillebakken 6C

Katt
Blandingsrase

Yndig og flott katt som er veldig sosial når du blir litt kjent med henne

Spesielle ønsker
Søker feriepass ved hjemmebesøk i juli

Bilde av

Wilma og Telma

Volten 2a Bekkestua

Katt
Ragdoll

Dette er Wilma og Telma! Disse to er søsken fra samme kull og er helt rolige søte jenter. De begge er kastrerte innekatter og er lekne men late. Wilma elsker å spise mat, mens Telma spiser litt og litt men er ofte at wilma tar maten til Telma når hun ikke vil ha resten. Telma er mer glad i natur omgivelser så hu sitter en del i vinduet og følger med. Mens wilma elsker å leke med pinne med fjer på eller en bjelle. Disse er helt slappe når du løfter dem, men Telma liker ikke å bli løftet lenge om gangen så hun vrir seg litt rundt for å komme ned men wilma så går det fint med. Begge elsker å få kos. Telma er mer ei som kommer til deg for å bli kost ellers da koser når hu står/går rundt ved nakken og ved halen på ryggen. Wilma liker å kose overalt med. Begge kan være litt shy i starten men er super søte og hyggelige katter. Ingen av disse to klorer eller biter.

Spesielle ønsker
Ferieplass for 2 uker i august. Fra 17. august til 31.