Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Tyggi

Hjartdal

Katt
Blandingsrase

Veldig kosete katt som elsker å leke (enda litt kattunge i denne). Elsker mennesker og nysgjerrig på det meste. Alle kattene er husrene.

Spesielle ønsker
ønsker pass fra ca 10 Desember 2019 til 11 Januar 2020 (ca 30 dgr.)

Bilde av

Timmi

Hjartdal

Katt
Blandingsrase

Snill og beskjeden hunkatt, liker å være for seg selv, men er ikke vanskelig med kos.

Spesielle ønsker
ønsker pass fra ca 10 Desember 2019 til 11 Januar 2020 (ca 30 dgr.)

Bilde av

Sune

0469 Oslo

Katt
Blandingsrase

Sune er en supersøt, energisk og matglad gutt som elsker å kose, leke og sove. Han elsker oppmerksomhet når han er i kosehumør, men sover gjerne for seg selv når han er trøtt. Elsker mat, forbrenner det fort når han herjer utendørs. Han bor med min andre katt, Marius.

Spesielle ønsker
Trenger pass i jula, ca. 21-29. desember

Bilde av

Marshall

Libakkfaret 11b

Katt
Blandingsrase

Marshall har to yngre søsken, Erno Lillesand og Lille Pus Melina Englhart. De er alle tre innekatter av blandingsrase, to av dem omplasseringskatter. Aller er kastrerte / steriliserte. De er kjærlige og sosiale men kan være litt nervøse for fremmede, spesielt Erno (helsort). Jeg trenger hjelp til pass ved kortere ferier, og at noen kommer innom og ordner med mat og kassene, samt gir litt kos og selskap.


Bilde av

Kuro

Nedre Keisemark 19

Katt
Blandingsrase

Kuro er en utrolig tillitsfull og kosete katt. Hun er utrolig glad i selskap, og kommer alltid for å spørre om kos hvis hun føler seg litt alene. Hun er helt svart med mellomlang pels, men røyter lite. Kuro må passes i omtrent 10 måneder pga. studier. Hun har kattunger akkurat nå, så trenger pass når kattungene er adoptert bort. Hun skal steriliseres når hun er ferdig med å passe på kattungene, men er i hovedsak en innekatt da hun er veldig tillitsfull og oppsøker nye territorier og mennesker fritt. Jeg betaler for mat og sand hele perioden hun passes.

Spesielle ønsker
Sosial og kosete katt trenger pass i 10mnd

Bilde av

Fersken

Tualeitet

Katt
Britisk korthår

Lille fersken er 7 uker, og trenger mye oppmerksomhet, kos og lek. Liker ikke å være alene, så må derfor passes på enten hos meg eller hos deg. Hun er sturein, går fortsatt på melkeerstatning blandet med våtfor, og har tørrfor tilgjengelig hele døgnet. Hun sover best nært menneske, så må kunne sove i samme seng som deg. Går ikke godt overens med andre dyr enda.

Spesielle ønsker
Dyrepass over 1 døgn, mandag ettermiddag 5. til tirsdag kveld 6. August

Bilde av

Nala

Hommersåk

Katt
Blandingsrase

Har en katt og 3 kattunger jeg trenger hjelp til i perioden 30.07- 14.08 Veldig snill og søt katt og 3 nydelige kattunger


Bilde av

Ben og Balder

Tors Gate 45 a

Katt
German rex

Ben og Balder er to selkirk rex brødre på litt over et år, som elsker kos og lek og Morro! utrolig skjønne pus❤ ingen av de er vant til barn, så dersom noen barn kan bli for voldsomme har Ben klort en gang, men Balder er mer tålmodig. Ellers er Ben snill som et lam! (Han ser også ut som et, hehe). Balder er en skikkelig kosepus som måler bare du ser på han! Føler han seg ignorert er han heller ikke redd for å si ifra, og mjauer og søker oppmerksomhet og kos. Ben er litt mer rolig, og forventer at kosen kommer til han. Her hjemme går begge fritt ut som de vil, men ved kattepass vil jeg helst at de er inne så de ikke forsvinner på jakt tilbake hjem..

Spesielle ønsker
Feriepass for to katter 3 uker, fra 26 juli - 16 august

Bilde av

Solo

Ole Messelts vei 192

Katt
Britisk korthår

Britisk langhåret. Veldig snill og menneskjær :)

Spesielle ønsker
Søker feriepass mellom 25/7-6/8

Bilde av

Gnist

Oslo

Katt
Sibirkatt

Gnist er en litt over 1 år gammel Sibirkatt (allergivennlig) - innekatt. Gnist er en veloppdragen og renslig ung herremann, og han er både kontaktsøkende, kosete og pratsom når han er blitt trygg. Gnist er ikke kastrert enda, så han bør nok være eneste katt i huset. Han er imidlertid veldig rolig av seg, og man merker svært lite til at han ikke er kastrert enda.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 22.07 - 08.08

Bilde av

Pennie

Sarpsborggata 12F

Katt
Bengalkatt

Pennie er en søt liten Bengal jente på 5 år. Veldig snill og god, men også veldig sosial. Elsker å leke og kose, og er veldig glad i å prate :) Ser etter en som kunne tenke seg å passe henne når jeg er bortreist. Helst i Oslo, men er også åpen for noen utenfor byen dersom det er rett person. :)

Spesielle ønsker
Søker feriepass til uke 31 i første omgang

Bilde av

Louis

Søgne

Katt
Sibirkatt

Louis er en skikkelig sjarmør, en snill godpus som elsker børsting og kos! Han er renraset Sibirkatt, han er ukastrert grunnet han er i avl. Louis er derfor innekatt og trives med det, da han er litt engstelig av seg. Louis trives ikke med små barn. Louis bor sammen med Ella; som også er Sibirkatt Neva Masqerade.

Spesielle ønsker
Søker feriepass 27.juli - 10.august 2019. Hjemmebesøk.

Bilde av

Ella

Søgne

Katt
Sibirkatt

Ella er ei nydelig, kastrert pusefrøken som er glad og leken, og elsker mat og kos :) Hun er ute på dagtid såfremt det er oppholdsvær (hun vil ikke at den fine pusepelsen skal bli våt). Ella er renraset Sibirkatt type Neva Masqerade (med maske), og rasen er kjent for å være allergivennlig. Ella bor sammen med Louis som er en en ekte gentleman av en Sibirkatt :)

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 27.juli - 10.august (hjemmebesøk)

Bilde av

Bjørk

Hemsedalsvegen 434, 3550 Gol

Katt
Egyptisk mau

Vi har en kastrert hannkatt og har nettopp flyttet fra Oslo til Gol. Dvs at min innekatt også nå kan være ute. Vi har lyst å reise en uke på ferie fra neste uke av ca :) Katten min er veldig glad i sin nye tilværelse og trenger litt pass og kos

Spesielle ønsker
ferie pass fra og med lørdag 20 juli tom mandag 29. juli 2019

Bilde av

Charli

Kongleveien 47

Katt
Scottish fold

Charli er en sindig herremann med et adelig gemytt og en rolig og reservert livsanskuelse. Han liker best å ligge å se på livet gjennom halvt lukkede øyne, mens han gjør sitt beste for å tolerere laverestående skapninger av artene Canis familiaris og Homo sapiens. Skjønt, å sove nederst i senga til sistnevnte er ikke så ille, og man tar da imot en kos når det kommer ... Andre katter, derimot, er ikke velkomne, og han har effektivt ryddet seg sitt eget baroni der han hersker uten konkurrenter. Men alt i alt er han en behagelig skapning som det er godt å være i hus med. Rasen er egentlig Scottish straight, ikke fold. Han er kastrert.


Bilde av

Rimbaud

Linlandveien 8

Katt
Britisk korthår

Rimbaud is a handsome British shorthair who just moved to Vollen. He will be alone for a few weeks this summer and I will need someone to come and feed him daily and clean his litter box as needed. He is quite shy and will take some warming up to strangers.

Spesielle ønsker
Feeding cat while on vacation

Bilde av

Lakris

Jon P.Erliens Vei

Katt
Huskatt

Lakris er en sort skjønnhet som er ganske engstelig av seg etter å ha bodd i flere fosterhjem før hun kom til meg. Hun gjemmer seg som regel når fremmede kommer på besøk, men hun varmer opp etterhvert. Hun kommer oftest fram hvis man setter seg ned og slapper av litt. Hun er også veldig pratsom og sier gjerne hei når hun kjenner deg igjen.

Spesielle ønsker
Søker pass 4.8-11.8

Bilde av

Mio

Sandviksveien 201

Katt
Blandingsrase

Mio er en snill og aktiv pus som noen ganger er litt skeptisk til fremmede. Hun liker best rolige mennesker, og skvetter litt når det er små barn i nærheten eller hvis hun hører høye lyder. Hvis du først blir «godkjent» er hun veldig tillitsfull og kosete. Hun liker godt å være ute, og er en flink jeger. Hun er veldig snill og kosete med broren sin, Marley.


Bilde av

Marley

Sandviksveien 201

Katt
Blandingsrase

Marley er en snill og tillitsfull gutt som liker kos og mat. Vi har katteluke så kattene våre kan gå inn og ut som de vil, men Marley liker seg best i nærheten av huset eller inne. Søsteren er mer glad i å være ute og gå på jakt.

Spesielle ønsker
Søker kattepass for to snille katter i juli

Bilde av

Love og baghera

Lervik veien 102

Katt
Blandingsrase

Det er to katter. En hann og en hun. De er gamle og sære så ikke forvent å se de så mye. De behøver ny mat og nytt vann når vi er på ferie evt tømme kattedoen om den er brukt. Må komme innom hverdag.

Spesielle ønsker
Ferie pass dags besøk