Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Walter

Laskengrenda 43

Hund
Flat coated retriever

Walter er ca. 10 måneder og er en veldig snill, samarbeidsvillig og sosial hund. Han er også veldig aktiv og krever mye mental og fysisk stimuli, både på grunn av rasen og alderen. Han er vanligvis rolig inne, men hvis han får for lite stimuli kan han bli rastløs. En tur i hundeparken, en tur, snuseleker og liknende blir alltid tatt godt imot. Han bor med tre katter, og er godt sosialisert med både de og andre hunder ved at vi har vært mye i hundeparken. Vi prøver å ha klare grenser i vårt hjem, og Walter er flink til å respektere disse grensene (som oftest). Han sover ikke i senga vår, og får aldri mat fra bordet f.eks. Generell lydighet er noe vi trener mye på. Det er vanskelig å oppsummere Walter her, så det vil være lettere å få til en dialog ved eventuell interesse. Ved å registrere meg her undersøker jeg muligheten for å få litt hundefri innimellom, og det er med andre ord ingen bestemte datoer eller ukedager vi ønsker pass.


Bilde av

Miso

Haakon den godesvei 15A

Hund
Blandingsrase

Jeg har en 2år gammel australsk cobberdog, tispe. Veldig snill og tillitsfull overfor dyr og mennesker i alle aldre. Aktiv og energisk, liker alle former for tur, korte og lange. Også med på skiturer og trekker en del. Trenger avlastning da jeg er alene om ansvaret for henne.


Bilde av

Vinni

Vøyenenga

Hund
Blandingsrase

Vinni er en Australsk cobberdog. Allergivennlig pels og røyter ikke. Vinni er en sterk og aktiv hund som elsker turer i skog og mark, men også glad i sofakos når kvelden kommer. Vinni er litt over 1 år og vi trener fortsatt masse med han. Vant til å være alene hjemme og veldig rolig.

Spesielle ønsker
Ønsker feriepass i frb med påsken (11-18 april 2022)

Bilde av

Charlie

Blommenholm

Hund
Blandingsrase

Charlie er en glad og ivrig Australsk Cobberdog (14 kg) på 1 år. Han går fint med andre hunder, liker å gå tur og elsker å løpe fritt i skogen eller hundegården. Han er tillitsfull og lærevillig og lærer seg raskt nye triks, men ikke alltid han husker det han har lært om hverdagslydighet . Vi er en liten familie på mor og datter (16 år) som ønsker fast avlastningsfamilie i hverdagen, helger og ferier. Charlie er vant til å være alene og liker å kjøre bil. Ikke erfaring men å omgås små barn, men aldri noe problem når vi møter små barn ute.

Spesielle ønsker
Ønsker fast avlastningsfamilie i Bærum

Bilde av

Zorro

sognsveien 4

Hund

Zorro er en tillitsfull, ung keeshund hannhund. Han er en super livlig kar, som gjerne kan bli litt for overivrig til tider. Han er leken, spretten og utrolig kontaktsøkende. Han er lydig og lyttende. Til tider kan han bli litt full av lyd når han blir for glad (dette jobbes med å roe ned). En hund med masse personlighet, som bare er glad og ivrig.

Spesielle ønsker
Ønsker gjerne avlastning over flere dager (2-4) et pr ganger i måneden.

Bilde av

Kiwi

Eikebakken 12

Hund
Dansk-svensk gårdshund

Kiwi er ei aktiv jente, elsker å gå turer. Samtidig som hun er veldig snill og kosete. Er rolig inne aktiv ute. Hun bor sammen med 2 jenter på 11 og 15 år, og foreldre. Går godt sammen med andre hunder.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 15 juli til 26 juli

Bilde av

Ove

Lindbäckveien 29

Hund

Ove er en kastrert Welch Corgi Pembroke. 1,5 år gammel. Snill, blid, rolig. Super fin med barn og andre hunder. Fin på tur, er mye i skogen og glad i både korte og lange turer. Elsker sne og ski.

Spesielle ønsker
Vi ønsker en som kan gå tur med han på dagtid og kunne ha han noen helger og eller ferier når vi er på reise.

Bilde av

Herman

Lerkerinden 111

Hund
Dalmatiner

Herman er en glad valp som gjerne vil hilse på alle hunder og mennesker han møter. Han har en vennlig hund, men er sterk og sta. Vi øver på å gå fint i bånd, men han er ikke ferdig utlært. Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som kan gå tur med han på hverdager på formiddagen/tidlig ettermiddag. Det kan tenkes at jeg også har behov for døgnpass.


Bilde av

Leo

Lyngnesveien 13A

Hund
Schäferhund

Han er veldig snill

Spesielle ønsker
Søker søndagspass ca 6 timer

Bilde av

Duffy

Vikaneveien 131

Hund
Blandingsrase

Duffy er en blanding av pappilion, pomeranian og dvergschnauzer. Hun er full av liv fortsatt, på tross av sin alder. Hun er en ivrig jente, men litt lyd :) dvs, hun bjeffer av glede når det kommer noen, og hun bjeffer på andre hunder. Hun har aldri angrepet noen hunder, men hun tror hun er stor og tøff !! :) men snill som dagen er lang :) Hun er vant med at det er folk hjemme stort sett hele tiden, men hun kan også være alene hjemme endel timer. Elsker å kjøre bil :) Morsom er hun også, og kan endel triks (mot godbit så klart ) :) Man må være litt obs, da hun kan stikke av dersom en dør står åpen, men hun kommer fort hvis man rasler med godbiter :)

Spesielle ønsker
Ønsker pass fra fredag 17 juni til søndag 3 juli foreløpig :) Hun trives godt med mennesker rundt seg, men ikke med andre dyr.

Bilde av

Pil

Stavanger

Hund
Flat coated retriever

Pil er en flat coated retriever som ble født i juni 2021. Altså ennå valp, men oppfører seg bra og er rolig til å være flat. Han eelsker snø! Vi (jeg) trener mye lydighet og har allerede vært på tre kurs med han. Pil er rolig og stille inne (kan av og til pipe en sjelden gang hvis han syns synd på seg selv, men dette ignorerer vi). Han er vant til å ligge på sin plass, enten på et teppe eller hundeseng og ligger der også når det kommer folk på besøk. Er selvsagt stueren. Har tygger ikke på møbler og løsøre, men han får heller ikke fri tilgang til sko og annet spennende. Vi har tyggeleke han bruker om han har lyst til å tygge på noe, og da holder han seg til den. Han elsker å være på tur, spesielt om han får gå løs (vi bruker ikke fleksibånd). Han er relativt lydig, men siden han ennå er valp er han ikke 100% på å gå i bånd etter min standard. Han er nok likevel bedre på passering av dyr og mennesker en flertallet hunder…. Vi er mye på farten, spesielt i helgene og dette er en ordentlig turhund. Han har sovet ute med meg i hengekøye flere ganger (han sover på bakken), vært på fjellturer både på snø og barmark og har til og med overnattet i snøhule. Han er generelt med på det meste og tåler både høye lyder (eldste oss oss spiller i korps) og er både på buss og midt i byen. Av kommandoer kan han: sitt, gå å legge seg, ligg, på plass, fot, kom, bli (bruker ikke alltid bli, han sitter stort sett til ny beskjed), søk, vær så god, "high five", god natt, slipp, apport, plukk opp, gå rundt, dekk (bruker kun denne til trening når han skal klaske kjapt i bakken), bak (denne sitter ikke 100%). I tillegg lyder han navnet sitt og kommandoen «Pil» er effektiv å bruke om du vil ha hans oppmerksomhet. Vi trener som de fleste andre i dag positiv hverdagslydighet og bruker belønning fremfor straff. Gjør han noe han ikke skal, sier vi "ey!" eller «Pil» og så får han belønning når han reagerer på ordet. Det viktigste for oss er at de som passer Pil gir han omsorg og lar han være en del av familien og at dere passer på at han oppfører seg fint og ikke spiser mat fra spisebordet eller legger seg oppi møbler uten lov (dette har han aldri prøvd å gjøre hjemme, men det kan jo likevel skje). Pil går overens med alle hunder han har møtt, men får ikke lov til å hilse i bånd. Dette er vi nøye på fordi vi ønsker at han skal passere hunder fint. Er han fri får han leke med de han vil. Pil kan fint være hjemme en hel arbeidsdag. Hos oss er han i et avstengt rom. Han er vant til å være i bur, og syns bilkjøring er gøy. For oss vil det være hyggelig med hjelp til pass i helger eller ferier om vi skal til Oslo eller utlandet.

Spesielle ønsker
Søker pass 21-24. april og 28. - april - 1. mai, turglad, helger, ferier

Bilde av

Emmylou

Åsveien 6, Stabekk

Hund
Blandingsrase

Emmylou er en Cobberdog på to år. Hun er leken og veldig vennlig og ivrig. Vi er en familie på fire, med to barn på 12 og 16 år. Emmylou veier ca 10 kg. Vant til å være alene på dagtid mens vi er på jobb.


Bilde av

Mushu

Ikornnes

Hund
Samojedhund

Mushu er en aktiv kjempeglad i andre hund, katt og mennesker. Han er nesten 4 år gammel og er vant til å bli hjemme i et par timer. Mushu er veldig sterk og sta men super snill og søtt. Går veldig bra med barn og andre dyr.

Spesielle ønsker
Søker Hundepasser for 4-6 Mars 2022

Bilde av

Uma

Vestbykroken 18B

Hund
Belgisk fårehund, Malinois

Uma er en renraset Belgisk Malinois. Hun har et veldig bra temperament, leken og full av energi. Hun ble født den 30.12-2021 i Belgia.

Spesielle ønsker
Ønsker i utgangspunktet hundelufting 2-3 ganger pr. uke.

Casper

Nittedalsveien 448

Hund
Mellompuddel

Casper er en mellompuddel på 12 år. Han er snill og rolig - og en veldig god turkamerat . Da vi ikke har noen til å passe / avlaste oss, leter vi etter noen som er glade i hunder - og som ønsker å være et avlastningshjem.


Bilde av

Buster

Fredrikstad

Hund
Curly coated retriever

Buster er en australsk cobberdog. Han er glad, trygg, fornøyd og snill. Elsker Kos og mennesker. Tur er topp. En herlig type! Vi ønsker gjerne en fast familie som ønsker å passe Buster jevnlig. Noen han kan knytte seg til.


Bilde av

Kita

Nils uhlin Hansens veg

Hund

Ønsker et besøkshjem til vår brasilianske terrier Kita på 5 måneder. Hun er snill, leken, kontaktsøkende og litt rampete, akkurat som en valp skal være ☺️ Hun er vant til barn og er sosialisert med andre hunder gjennom valpekurs. Vi øver fremdeles på lydighet, innkalling og gå pent i bånd. Kita kan være hjemme alene i kortere perioder og ligger da i buret sitt. Hun er også vant til å kjøre bil. Jeg har barnefri annen hver helg og skulle gjerne tatt på meg jobb på St. Olavs innimellom. Da er det snakk om nattevakt, noe som tilsier at Kita blir hjemme alene over lengre perioder. Ser derfor etter en familie som kunne tenke seg å være besøkshjem til Kita fredag - søndag de aktuelle helgene. Kita er forsikret, vaksinert og har fått ormekur. Send meg gjerne en melding hvis dette høres interessant ut og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Kita. Stavset, Trondheim

Spesielle ønsker
Ønsker et besøkshjem for Kita på helg i oddetallsuker

Bilde av

Bonnie

Sørbyhaugen 21

Hund
Blandingsrase

Bonnie er en Australsk Cobberdog. Hun er veldig kosete, leken og liker også aktivitet.

Spesielle ønsker
Påsken 2022 - minimum første halvdel

Bilde av

Doffen

Frydenberggata 5,

Hund
Mops

En flott rolig mopsegutt på 4 år,kommer godt overens med alle men kan være en smule intens med tipper som ikke sier I fra.


Bilde av

Alaska

Oslo

Hund
Blandingsrase

Hei :D Alaska er ein unghund som er ein hærlig type. Han er rolig og hengivande når han er trygg på deg, og ein heilt fantastisk turkamerat, men og ein liten kosebamse. Han har utfordringer med passering av andre hunder, men det blir bedre og bedre, men kjem dessverre av at han har blitt angrepet fleire gonger. Hundeparken er ikkje ein plass for Alaska. Han har faste hundevenner for sosialisering. Alaska er i ein alder som har komt med litt utfordring i form av usikkerhet, so han er ikkje ein hund for noen som ikkje er vant med hunder. Han er trygg på barn i flokken sin, men ønsker ikkje at han må forholde seg på yngre barn i pass. Han skal bli brukt til trekk, allerede vist seg å være heilt topp til å trekka på snø, so me gleder oss til å driva meir med trekk i framtida.