Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Leon

Trondheimsveien 36

Hund
Fransk bulldog

Hei, jeg har en liten fransk bulldog på 6 måneder som er verdens fineste gutt. Han elsker å gå tur og synes til og med løpeturer er gøy. Han er veldig glad i mennesker, spesielt barn. Lydig og går fint i bånd, men må holdes litt ekstra når han går forbi andre hunder da han ønsker å hilse. Aldri opplevd han som aggressiv mot andre hunder, eller mennesker for den del. Legger ut en annonse her da det kan være interessant å finne noen som ønsker å gå tur med han/passe han i blant. Han kan fint gå turer på opptil 1t uten å bli sliten. Da jeg jobber hverdager mellom kl. 9-17, er det mest interessant å få noen til å lufte han i dette tidsrommet.


Bilde av

Hero

Torgny segerstedts vei 55

Hund
Dachshund strihåret

Mitt navn er Hero, jeg er 6 år (snart 7 faktisk!) og er en strihåret Dachs :-) Jeg elsker og gå turer, snuse rundt og oppleve verden! Jeg har ofte dårlig tid på turer siden det er så mange lukter og så mye spennende som skjer rundt meg, så jeg må rekke og få med meg alt som er! Når vi nærmer oss hjem går jeg litt saktere, da får jeg bedre tid. Jeg elsker mye kos, oppmerksomhet og nærkontakt! Jeg liker og ha folk rundt meg, vi trenger ikke alltid å snakke sammen, men for meg er det viktig å ha godt selskap! Jeg er alltid snill med alle uansett alder :-) Jeg var litt uheldig i fjor da fikk jeg prolaps i ryggen, så jeg er blitt stiv i ene bakfoten men med god trening og fine turer er jeg på bedringens vei! :-) Derfor prøver jeg å unngå fjell og bratte områder når jeg er på tur! Ellers vil jeg beskrive meg selv som snill, kosete og en som er lett å blir forelsket i (ettersom jeg er litt av en sjarmør)! Kanskje du er min nye tur venn inni mellom? Hører gjerne fra deg :-)

Spesielle ønsker
Ønsker i førsteomgang turpass.

Bilde av

Fibo

Kokkerudåsen 12

Hund
Blandingsrase

Fibo er en kastrert morsom, søt og kosete hund. Han liker mest å være i rolige og trygge omgivelser. Fibo er blanding av Chiuaua, dansk svensk gårdshund og kinesisk nakenhund. Han har et godt gemytt og lyder sin trofaste venn. Veldig artig type og han kan være varslende (bjeffer) når han blir usikker. Han lærer raskt og skjønner beskjeder eller blikk etter kort tid.. Han liker lange og korte turer. Han er storfornøyd om han får én lang tur og én kortere tur pr dag. Han klarer seg helt fint alene i noen timer ila dagen Jeg ønsker og søker primært avlastning.. i noen helger, ukedager og ferier i blant. Men det kan vi event finne ut av og det trenger ikke å være faste tider/dager. Men foretrekker det for allés del:) Jeg tror han vil ha det best hos voksne mennesker. Han er vokst opp med ganske store barn og jeg vil tro han ønsker å ha det slik fremover også. Hvis du liker typen på bildet er det bare å ta kontakt med oss:)

Spesielle ønsker
Avlastning nå og da.. når det passer/planlegge

Bilde av

Míó

Smebølveien 40

Hund
Islandsk fårehund

Livlig og snill men krevende unghund. Mye energi og sliter med en del usikkerhet i møte med andre hunder. Utagerer og bjeffer. Aldri bitt eller vist aggressiv adferd mot mennesker. Går fint med større barn, ikke hatt noe særlig omgang med små barn. Går over ens med tisper han blir kjent med men ikke jevngamle hannhunder. Bor sammen med en snart 12 år gammel Cavalier Spaniel, hannhund. Vokst opp med han og går fint sammen. Vandt til hest da vi bor på stall. Har et veldig høyt volum på bjeffing når han først setter i gang, føler behov for å varsle om ting ute. Stort sett stille og grei inne. Lærevillig og av og til litt for smart for sitt eget beste, mye instinkter. Trenger en del hjernetrim. Vant til å kjøre bil og være i bur. Får være i Sofa og sover i senga i leiligheten min. Ser etter noen som bor litt avsides til der det er minst mulig stress for han. Gjerne med inngjerdet hage/område han kan få løpe fritt i fra seg på. Ønsker noen som har erfaring med krevende unghunder og gjerne spisshund. Jeg bor alene med hundene og i perioder blir han litt for mye for meg å håndtere med fulltidsjobb og ansvar for stall. Jeg vil prøve å finne en løsning som kanskje kan fungere før jeg avgjør om omplassering er det beste for oss begge. Om mer informasjon er ønskelig så svarer jeg gjerne på spørsmål.

Spesielle ønsker
Avlastning i perioder

Bilde av

Ronja

Rotenvegen 14

Hund
Blandingsrase

Ronja er en snill, men vimsete blanding av rotweiler og staffordshire. Hun er krevende, og trenger tålmodighet og hundevante mennesker. Vi har kommet i ett spor jeg trenger hjelp til å komme ut av. Ronja har aldri vist noe agresivitet ovenfor andre hunder, har vært i hundebhg med opptil 20 andre hunder. Hun bor med 2 katter, 2 barn og 2 voksne. Selv om ronja er barnevennlig , vil vi ikke att hun havner hos noen med små barn, om ikke de voksne er ekstremt hundevante og god til å lese hunder. Hun er kjempe flink med våre barn, men vil ikke ta noen sjanser med andre barn da hun er sterk, og vimsete.

Spesielle ønsker
Søker ett avlastningshjem og hjelp til å få trent uønsket adferd.

Bilde av

Elma

Vækerøveien 119 D

Hund
Blandingsrase

Elma er en snart 10 mnd gammel glad, leken og kosete jente. Hun er veldig glad i å gå tur men liker også å slappe av på fanget :) Jeg ønsker å finne noen som kan være fast passer for henne, en helg i ny og ne og kortere perioder i ferien. Gjerne noen hverdager innimellom slik at Elma blir godt kjent med deg/ dere. Hun er vandt til ungdommer, er litt usikker på små barn så tenker at hun passer best hos voksne eller hos en familie med større barn.

Spesielle ønsker
Trenger en fast hundepasser til noe helger og ferier

Bilde av

Frodo

Hans Hansens vei 76

Hund
Border terrier

Frodo er en gøyal, leken, smart, sprek og kosete liten tass, som snart fyller ett år. Han er en liten stor hund, som elsker turer i skogen og på fjellet, og er ganske bortskjemt i så henseende.

Spesielle ønsker
Turkompis og avlastning iblant

Bilde av

Taco

Stavanger

Hund
Collie langhåret

Fantastisk gemytt, rolig, glad i mennesker og andre hunder, elsker lek og tur.

Spesielle ønsker
Ferier, helger, turer

Nala

Venusvegen 1D

Hund
Blandingsrase

Nala er en liten pomeranian tispe på 9 mnd, og er veldig snill og rolig. Hun elsker og leke og møte nye mennesker.


Bilde av

Saga

Årvollveien 62

Hund
Blandingsrase

Saga er en 5 måneder gammel blandingshund på 12kg hvor far er border collie og mor er staff. Vi søker etter fast hundepasser med erfaring med hund/valp. Elsker mat, snø, tur og kos. Hun er en veldig aktiv hund ute og rolig inne. Veldig tillitsfull med kjente mennesker, men skeptisk til nye/fremmede. Hun er stort sett rolig og grei å ha med å gjøre, men er litt nervøs og stresset i noen situasjoner og kan reagere med å bjeffe når hun blir skremt. Barn virker hun nervøs for og går omveier for å unngå de, selv om det aldri har vært noen episoder som kan ha virket skremmende for henne. Hun er stueren, har gått på valpekurs og går nå på grunnkurs. Sover i bur om natten og er løs i leiligheten på dagtid når hun øver på å være alene hjemme. Hittil bare 1 time om gangen. I skogen løper hun løs med langline og kommer på innkalling hvis du har en godbit å tilby. Mat er det beste som finnes. Hun har blitt passet av min mor mange ganger og flere dager i strekk, men på grunn av at hun bor så langt unna ønsker vi en fast hundepasser til vår Saga her i Oslo. Helst en som liker å gå på turer i skogen og ikke i byen der det kan være litt mye for henne. Håper å finne en som kan tilby Saga mye kos, turer og trygghet.

Spesielle ønsker
Hundepass til kvelder/helger innimellom i Oslo

Bilde av

Coco

Huldreveien 63

Hund
Engelsk springer spaniel

Coco er en aktiv hannhund på 14 kg. Han er ikke aggressiv mot andre hunder eller mennesker, men han kan være voldsom for noen da det er mye fart og sprett. Han er ikke særlig godbit motivert, men vi trener han med belønning. Han trenes i agility, litt søk og jakt. Han trekker endel i båndet på tur og har ikke helt sikker innkalling. Han kan brukes i trekk på både ski, kickbike og jogging.

Spesielle ønsker
Søker pass på noen hverdager og litt i helger og ferier

BELLA

Bjørkelunden

Hund
Blandingsrase

Bella veier 12 kg , rolig, liten , rask ,


Bilde av

Pablo

Fauske

Hund
Fransk bulldog

Hi! We are looking for someone who can take a look after our 2 year old French bulldog. He is active and likes to play with his toys, but more then that, he likes to be around people!

Spesielle ønsker
Bodø, week days.

Bilde av

Mira

Janaveien 194A

Hund
Dachshund langhåret

Nydelig langhåret kanindachs søker noen som vil passe henne annenhver uke.


Bilde av

Ärna

Kanalveien 15

Hund
Boxer

Først og fremst er Erna ei tispe på 4,5 år. Hun er utrolig snill, leken og morsom boxer på 25 kg! Hun er (veldig) glad i barn og de fleste andre hunder, og vil helst hilse på alle. Hun sier ikke nei til turer - uansett vær! Vi kan legge til at Erna aldri har bodd med barn, og har nærmest ingen erfaring med babyer. Små barn har hun hilst på og vært med flere ganger og dette har gått fint. Hun viser stor interesse for dem:) Erna sliter dessverre med å være alene hjemme. Vi ser for oss at noen med fast hjemmekontor, pensjonister eller lignende vil ha glede av å være med hun. Vi kan godt levere og hente. Det blir rundt 1-5 dager i uken, alt ettersom hvordan jobbsituasjonen (og korona) er. Det vil variere. Vi tilpasser oss gjerne etter deres behov også. Hun går godt overens med de fleste hunder, men kan bli litt dominant når det kommer til leker, og hun er ikke redd for å si i fra. Valper er hun ikke like flink med og setter de litt for mye på plass. (Har vært noen unntak). Har du en annen hund, mener vi en leken hund med litt størrelse vil være best - men alt kan testes. I nabolaget går hun feks godt overens med en shiba på 1 år. Erna er en omplasseringshund og hun er døv. Hun påvirkes lite av sistenevnte, ettersom hun følger godt med. Det kan likevel være greit å vite. I nye hjem og situasjoner kan hun bli stresset og klarer ikke helt å slå seg til ro. Da er hun veldig "på" og maser om lek. Når dere er blitt godt kjent vil hun slappe mer av. Vi ser etter noen i Lillestrøm-området, slik at avstanden ikke blir for lang mtp levering :) Vi har hatt et flott avlastningshjem/bonusfamilie til nå, men de flytter bort i et halvt år og blir dessverre ikke like tilgjengelige for oss. Ønskes det betaling gir vi gjerne en symbolsk sum i mnd:)

Spesielle ønsker
Avlastningshjem/bonusfamilie hovedsakelig dagtid

Bilde av

Hermess

Måkeveien 58

Hund
Irsk setter

Hermes er en aktiv, nysgjerrig liten tass. Han er vant til å være sosial med andre hunder (broren bor i overetg.) og mennesker. Han har blitt flinkere på å ta en time eller to i eget selskap også, når matfar eller andre som passer han har gjøremål, gitt at det har vært nok lek og morro fram til pausen. Litt lekebiting er det, men han er snill og ikke voldsom når han leker og hilser med folk og barn. Stueren ble han i november, siden starten av desember har han klart å sove i takt med eier på natterstid. Kort oppsummert en sosial tilpasningsdyktig hund med selvtillit og ro.

Spesielle ønsker
Ønsker pass 3-4 hele eller halve dager i uken

Bilde av

Lara

Fredrikstad

Hund
Coton de tulear

Lara er en 7 år gammel coton de tulear tispe på 3 kg som ønsker seg et avlastningshjem. Hun bor sammen med en annen hund og to små barn. Hun kommer godt overens med små hunder og andre små dyr som hun kjenner, men er litt redd for små barn og hunder som er viltre og større enn henne. Lara er verdens mest inderlige og kosete hund, og fortjener å være litt hos noen som har mye tid og kjærlighet å gi henne. Hun vil aller helst sove ved siden av hodeputen din, og kan sitte på fanget og kose i timesvis. Hun har et mildt vesen, og man får lett kontakt med henne, men hun er skeptisk til fremmede hun møter og bjeffer litt til hun har fått hilst ordentlig. Hun synes det er litt skummelt å møte fremmede hunder på tur, og kan ofte bjeffe på de hun møter. Lara er ikke matagressiv og kan være alene hjemme. Vi bor i Fredrikstad men er jevnlig innom Lørenskog. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Lara, er det bare å ta kontakt.

Spesielle ønsker
Lara søker avlastningshjem

Bilde av

Lykke

Fredrikstad

Hund
Coton de tulear

Lykke er en 9 år gammel Coton de Tulear tispe på 5 kg som ønsker seg et avlastningshjem. Hun bor sammen med en annen liten hund og to små barn, men ønsker å få bo litt hos noen som har mye tid og kjærlighet å gi. Lykke kommer overens med de fleste dyr etter tilvenning, men hun synes større, viltre hunder og små barn er skummelt. Lykke er en veldig snill og god hund som helst vil sove i armkroken om natten, som for det meste er rolig inne og går pent på tur. Hun liker å gå tur, men krever ikke de lengste turene. Hun bjeffer når hun blir oppspilt eller redd, som for eksempel når hun hører ukjente lyder eller møter nye mennesker, men roer seg raskt hvis hun får hilse. Lykke er ikke matagressiv og kan være alene hjemme. Hun er kastrert. Vi bor i Fredrilstad, men er ofte i Lørenskog. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis du synes det virker interessant å være avlastningshjem for Lykke.

Spesielle ønsker
Lykke søker avlastningshjem

Bilde av

Rufus

Holmestrand

Hund

Elsker å gå turer i skogen. Og å leke med andre hunder. Ikke vært så mye med småbarn, men har gått greit med de han har truffet. Har lekt med barn fra 9år og oppover. Liker feks drakamp og lydighetstrening.

Spesielle ønsker
Trenger pass i hverdagen innimellom og kanskje helg hvis vi skal bort.

Bilde av

Ronny

Slottsplassen 1

Hund
Varmblods
Afghansk mynde

Ronny er en livlig kar som elsker sjøen og derfor kunne tenkt seg å være på ferie f eks på Lervig Brygge i 4 etasje.

Spesielle ønsker
Liker godt å slikke leverpostei av huden