Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Eris

Seim

Hund
Labrador retriever

2 år gammel tispe. Veldig sosial. Liker unger, pinner, mat, oppmerksomhet, kosing, turer og leking. Utrolig snill og «myk « hund. Noe brelete :-) Vant til andre hunder og nye mennesker. Aldri hatt noe problem med Eris og katter. Kan være noe noe sjenert i nye situasjoner. Så trenger litt tid på å bli varm i trøyen.

Spesielle ønsker
Hvis alt klaffer; ca en helg i måneden. Evt noen dager/ uke her og der.

Bilde av

Astrid

Lambertseterveien, Nordstrand

Hund
Blandingsrase

Hunden er svært vennlig. Hun liker å kose seg med mennesker og å gå på tur. Hun oppfører seg godt uten problemer. Hun bor sammen med ett barn og en katt. Hvis noen vil passe på hunden, trenger vi pass for katten også. Vi vil at noen som vil ta være på hunden, gjør det hos oss, ikke flytt hunden til et annet sted for å bo der.

Spesielle ønsker
Søker ferie pass til juli 2022 og andre dager i løpet av året.

Bilde av

Eevee

Segelckes Vei 6

Hund
Blandingsrase

Eevee er en livlig og kosete pelsdott. Han er kontaktsøkende og veldig lojal, og rett og slett en helt nydelig venn så lenge menneskene hans er i nærheten. Eevee er etter alt å dømme født uten hørsel, og han sliter dessverre med separasjonsangst. Han kan derfor ikke være hjemme alene. Vi trener på dette sammen med adferdsspesialist samt veterinær og han får blant annet medisiner for å roe ned angsten sin, da Eevee fortjener å ha det godt også når menneskene hans er ute av syne. I mellomtiden ønsker vi avlastning først og fremst på dagtid, nå som hjemmekontoret snart opphører. Det ville vært strålende å finne en person som også hadde hatt glede av å kunne passe Eevee i ny og ne, når vi er ute og reiser. Målet vårt er å finne en menneskevenn for Eevee, som får like mye glede av å tilbringe tid sammen med han, som det vi gjør. Eevee har blitt passet av våre familier før, samt av en ekstern hundepasser. Der gikk han godt overens med barna hennes. Vi tror derfor dette ikke er noe problem, men har ikke nok erfaring til å tørre å krysse av på at han er en barnevennlig hund, pga hans utfordringer med hørsel og separasjonsangst.

Spesielle ønsker
Søker avlastningshjem på dagtid, eventuelt pass i ny og ne

Bilde av

Linka

5162 Laksevåg

Hund
Border collie

Veldig grei border collie tispe på 6 mnd. Rolig og snill med alt og alle, kan være litt ivrig i begynnelsen og leken. Trenger bur om natten for å finne roen, men finner roen om dagen uten bur


Bilde av

King

Strandvegen 96

Hund
Dvergpuddel

King er en veldig koselig, morsom, søt og hengiven liten hund (dvergpuddel, veier under 4 kg). Dessverre var hans tidligere eier/e ikke snill med ham, så han er nervøs for fremmede, og takler ikke så godt å være alene hjemme. Den/de som skal passe han må derfor være mye "hjemmeværende". Jeg har hatt han snart et år nå, og vi har mye moro og kos sammen. Han elsker å gå tur, særlig ute i naturen.

Spesielle ønsker
Søker "feriehjem" hele året når jeg reiser bort fra noen dager til uker

Bilde av

Lucas

Kristian Auberts Vei 1B

Hund
Border collie

Hi, I’m looking for a person with experience handling strong and energetic dogs to take care of Lucas for a few days. He is a 2 years old Border Collie, extremely friendly with people and obsessed with the football. He is trained to be alone at home for normal working hours, but in the evening he normally has energy to play. Kind dog and really friendly. Please send email to: geraldinekalvadet27@gmail.com

Spesielle ønsker
People with high experience with border collies.

Bilde av

Bucky

Liesvegen, 50, 2870 Dokka

Hund
Labrador retriever

Hi. Jeg har et lite småbruk med 2 katter, 1 hund og to hester. Alle dyrene er veldig snill. Bucky, Labradoren har mye energie. Jeg ønsker meg en veldig snill og pliktoppfyllende dyrepasser i sommeren fra 18. 07.22 til 28. 07. 22.

Spesielle ønsker
Ønsker meg en snill og pliktoppfyllende dyrepasser for småbruk med veldig snille dyr. 2 hester, 2 katter og en hund. 18.07.22 til 28.07.22

Bilde av

Ikke bestemt ennå

Kråkerøy

Hund
Chinese crested powder puff

Liten valp som kommer i hus til jul

Spesielle ønsker
Trenger hjelp hver Torsdag morgen til kveld og ved enkelte anledninger

Bilde av

Bella

Ove Jensens Vei 12

Hund
Blandingsrase

Bella er en snart 4 år gammel Cockapoo Blanding av Puddel og Cocker Spaniel. Allergivennlig, røyter ikke Hun er en morsom hengiven lekend hund som elskerå være ute Hun er veldig tillitsfull og leken

Spesielle ønsker
ønsker pass på dagtid

Ikke noe navn ennå

Kråkerøy

Hund

Tenker å kjøpe en mindre hund og trenger fast dyrepass hver Torsdag og iblant ved behov


Bilde av

Albert

Oppegård

Hund
Engelsk bulldog

Supersnill og koseglad gutt som ser tøff ut, men er egentlig veldig forsiktig av seg.

Spesielle ønsker
Søker et hjem i ca 6 mnd fra 4/1-2022 mens matfar jobber i utlandet for en periode.

Bilde av

Noomi

Melumveien 67

Hund
Boston terrier

Noomi er en flott Boston terrier tispe født i april. Hun er en morsom, atletisk og kosete hund. Liker å gå turer og leke, men er samtidig en skikkelig kosehund som elsker å ligge på sofaen.

Spesielle ønsker
Akkurat denne gangen vil vi ha pass 22-29 desember

Bilde av

Jake

Emilie Haugsvei 13

Hund
Nova scotia duck tolling retriever

Jake er en rolig og snill toller. Han er 13 år, men er i god form. Han tåler ikke lange turer lenger (over 4-5 km, avhengig av terreng) men er glad i kortere turer og ball-lek. Han er fleksibel mht rutiner og tilpasser seg fint. Men ettersom han er en gammel hund, passer han best hos noen som ikke selv har hund eller små barn.

Spesielle ønsker
Ønsker noen som kan passe i julen, fom 22.12.21 til over nyttår.

Bilde av

Jacobsen

Gullfjellsvegen 351

Hund
Staffordshire bull terrier

Hei. Jeg har en blå supersnill og kosete staffordshire bullterrier. Han heter Jacobsen, egentlig Ove Jacobsen. Jeg har byttet jobb og kan ikke ha han med på jobben lenger. Han er en aktiv fyr, som trenger litt mer stimuli og tur enn det jeg har anledning til for øyeblikket. Ved mail bruk: oddvar.jersin@gmail.com

Spesielle ønsker
Gjerne noen helger også om det passer. Jeg kan levere i Bergensområdet.

Bilde av

Mira

Nils Bays , Vei 54

Hund
Vorstehhund korthåret

Mira er 7 mnd ,korthåret Vorsteh hund. Hun er av type jakthund /trekkhund og trenger mye mosjon. Hun elsker å gå i skog og mark, og går godt sammen med både mennesker og andre hunder. Hun er en stor hund , og trenger en person som kan håndtere en strek hund. Hun er veldig snill og leken. Trenger avlastning innimellom som i helger og i hverdagen. Bor alene i leilighet sammen med min sønn på 14 år som er 50/50. Synes det er fint at hun ikke blir så avhengig av bare meg.

Spesielle ønsker
Avlastning av og til i helger og av og til i hverdagen

Bilde av

Anna

Welding Olsens vei

Hund
Blandingsrase

Mellomstor/stor blandingshund ved navn Anna. Mix av amerikansk bulldog/rottweiler og staff, 9 år. Veldig god og kjærlig gammel dame som elsker lek, kos og mennesker. Elsker å sove lenge og late seg på sofaen om hun får lov. Ikke den sprekeste på lange joggeturer men er glad i en lengre spasertur og turer i skogen. Anna er veldig bedagelig å grei og ha med å gjøre. Hun er stor og sterk så du må være godt vandt til hunder og vet hvordan håndtere store hunder. Jeg trenger hjelp til avlastning da jeg blir alene med min datter på 1 år nå og ikke strekker til med de turene og tiden hun fortjener på dagsbasis.

Spesielle ønsker
Langtidsavlastning med faste avtaler og rutiner.

Bilde av

Solo

Nesttun

Hund
Vorstehhund korthåret

Solo er en veldig koselig type. Inne vil han helst ligge på fanget og kose, og være med deg der du er. Ute på tur er han veldig fin å ha med seg. Hvis man slipper han løs, er han lett å kalle inn igjen. Men han elsker å løpe rundt og snuse. Han er godt sosialisert, og har på sine 5 år aldri vært i slåsskamp. Han er forsiktig, og trekker seg tilbake hvis han oppfatter aggresjon fra en annen hund. Han er veldig forsiktig med små hunder og valper. Og litt redd for katter.

Spesielle ønsker
Trenger tur midt på dagen i hverdagen. Noen helger trenger han å være på ovarnatting.

Bilde av

Laisa

Kopervik

Hund
Golden retriever

Laisa på 6år og 26kg, søker noen som kan passe hun når pappen er på jobb offshore, jeg jobber 2/4 rotasjon så ser derfor etter noen som kan ha hun i 2uker når jeg er på jobb. Ser helst etter en famillie som kanskje ikke har tid til og ha en hund på fulltid men som ønsker en hund i livet. Laisa er veldig glad i barn og sinnsykt tolmodig. Laisa liker turer i fjell og vanlige turer. Hun er ikke verdens flinkeste på og gå fint i bånd ellers er hun kjempe snill. Hun er leken og ivrig på tur, men veldig rolig og grei inne. Vennlig mot andre hunder og glad i barn. Glad i absolutt alle faktisk! Hun gir så godt som ingen lyd fra seg, blir like sjokker hver gang hun bjeffer som ikke er ofte. Elsker kos på haleroten og mage, kan fint være hjemme alene en vanlig arbeidsdag om dere jobber 0700-1500 etc. Hun er lydig, kan kommandoer som sitt, gi lapp, bamse, ligg, bli osv. Søker noen på karmøy/haugesund som kan være inntrisert. Hører gjerne ifra deg/dere til nærmere samtaler og møter.

Spesielle ønsker
Helst par/famillie med hus og hage

Bilde av

Seti

Billingstad

Hund
Border collie

Seti er en Border Collie blandingshund. Han er 5 år og er kastrert. Han er en rolig kompis men kan bli litt eskeptisk med store dyr (hest, ku, sau) eller katt. Sosialisering med andre hund varierer litt fra hund til hund.

Spesielle ønsker
Søker feriepass i Påsken (fom 8. apr, tom 17.apr)

Bilde av

Ludo og Noah

Blåtoppveien 14A

Hund
Blandingsrase

Dette er en gjeterhund den langhårete utrolig glad og mye energi,han har vi hatt i snart 2 år han er 5 nå han har. Ikke hatt det bra der han har vært og kan derfor være redd når han møter andre hunder .den lille er en chihuahua også 5 år bare en liten sharmgutt. De sover i bur om natten og når jeg er på jobb.

Spesielle ønsker
Jeg trenger pass til disse 2 fra ca 22.12 og 1 uke