Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn en dyrepasser

Vis stort kart
Bilde av

Karin van Veen

2318 Hamar

Dyrepasser
Hest

Spontan, ansvarsfull jente som jobber selv som helsefagarbeider i 100% stilling og studerer demens og alderspsykiatri, bor på Hamar .

Spesielle ønsker
Tar betalt for å passe på hunder , men ulønnet for å passe på hester.

Bilde av

Maja Elisabeth

3490 Klokkarstua

Dyrepasser
Hund
Hest
Dyreeier

hei jeg er en jente på 13 år som gjerne vil passe/ri / stalle en hest. jeg har erfaring med hest og jeg får lett kontakt med hesten. jeg er rolig og ansvars bevist . hvis det er noe du lurer på send meling eller ring 40344177 hei jeg elsker dyr jeg elsker hunder men jeg liker store hunder jeg bor på Klokkarstua, jeg elsker å trene så burde være en hund som er aktiv

Spesielle ønsker
jeg ønsker å passe hester i nærheten av Klokkarstua/røyken både kald blods og varmblods jeg ønsker å passe en hund som er snill men har energi det er mange fine tur veier her

Bilde av

Cecilie Heggelund

2003 Lillestrøm

Dyrepasser
Hund
Hest

Jeg er ei 26 år gammel jente som bor i Lillestrøm med to ildere. Jeg har drevet med hest og ridning i alle år, har ridd både travere, fullblods, ridehester, fjording og har eid flere egne hester. LB nivå i dressur og har ridd 100cm baner i sprang. Trives best på ridetur. Har ridd mange krevende hester igjennom årene så trives nå best med rolige balanserte hester så jeg bare kan kose meg på tur :) Er også veldig glad i hund og har vokst opp med hunder.

Spesielle ønsker
Behjelpelig med eks rideturer iblant. Kan da møkke og ordne for også. Tar ikke betalt for det. Er også interessert i en snill hund jeg kan ha med meg i marka på turer iblant.

Bilde av

Marte Røed

4658 Tveit

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

jeg er 14 år og jeg elsker dyr. jeg har vært både hunde passer og katte passer før.


Bilde av

Karoline Skau

2730 Lunner

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er ei jente på 15 år som elsker dyr. Helt siden jeg var liten hsr jeg alltid blitt trokket mot alle slags dyr, og spesielt hunder, katter og hester. Nå i sommer kommer jeg til å ha masse fritid, og dermed hadde det passet bra med litt selskap!

Spesielle ønsker
Jeg ser etter ett dyr jeg kan være sammen med i sommer. Kanskje lære noen triks, agillity, ri på turer m.m. Det spiller ingen rolle hva slags dyr

Bilde av

Frida Pedersen

3750 Drangedal

Dyrepasser
Hund
Hest

har ridd i noen år og er utrolig glad dyr. har hund selv.


Bilde av

Charlotte

3280 Tjodalyng

Dyrepasser
Hund
Hest
Smådyr

Jeg er over 30, rolig og har erfaring med de fleste dyr. Kan ikke passe katt på grunn av allergisk samboer, men alle andre dyr går bra. Jeg har selv hatt fugl, kanin, diverse fisk og insekter, hest og rotter. Er godt vant til hund og liker å gå på tur. Har også god erfaring med smådyr.

Spesielle ønsker
Liker alle dyr - ta kontakt.

Bilde av

Mina Felicia Møbius

Frognerseterveien 0775 Oslo

Dyrepasser
Hest

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som ser etter ny fôrhest fra og med høsten 2019 grunnet at min nåværende fôrhest flytter. Jeg har ridd tre år i rideskole på Østern Brug, og har hatt to Connemaraer på fôr de siste to årene. Jeg rir per dags dato 3 ganger i uka på Elveli ridesenter. Jeg har hovedsakelig ridd dressur og tur, men også sprang i rideskole. Jeg ser etter en fôrhest jeg kan ri en til to ganger i uka, som kan brukes til dressur og evt. litt sprang senere. Jeg ser etter en rolig hest. Jeg er en ansvarlig og pliktoppfyllende rytter som gjerne hjelper til ekstra dager når det trengs. Send meg en sms om dette høres innteressant ut:) 41577038 Håper å høre fra deg! Mina:)

Spesielle ønsker
Ser etter en rolig og snill hest jeg kan ri 1/2 ganger i uka.

Bilde av

Tiril Buvig

ski

Dyrepasser
Hest

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kan være behjelpelig med pass til din hest. Jeg har ridd i ca. 6 år og deltar ukentlig på dressurtreninger, innimellom sprang. Bor i Oppegård kommune så ser etter hester og passe i området Ski/Oppegård. Ser helst at det er mulighet å komme seg til stallen med kollektivtransport.


Bilde av

Thonje Wilhelmine B. Ache-Gabrielsen

Bærum og oslo

Dyrepasser
Hund
Hest

Jeg bor i Sandvika i Bærum , 5 minutter med toget fra Oslo, og har jobbet som forvert for hunder ved ferier, sykdom og helger for tre hunder med tre forskjellige hundeeiere i noen år nå, dette har fungert veldig fint. Jeg tenker å starte en hundebarnehage til høsten. Driver med hest og ridning også så er godt vant med dyr. Jeg bor i enden av en blindvei med skogen som nærmeste nabo, der er det mange fine turmuligheter. Jeg går ca 5 turer med hunden om dagen, og den får lek og stimuli. Jeg er rolig og bor alene i en ryddig og fin leilighet. Studerer master på Blindern og er støttekontakt for en mann via Bærum Kommune. Ta kontakt om dette er interessant. Jeg har referanser dere kan ringe. Mvh Tonje.

Spesielle ønsker
Hundeeiere må stå for utgifter til fôr , hundeposer og det som trengs til hundens daglige behov. Jeg tar 230 kr per døgn når jeg passer hund. Hos meg har hunden det godt, får nok turer, stimuli og ro og trygghet.

Bilde av

Emily Rose Norum

4631 Kristiansand s

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Jeg er oppvokst på en stor gård med hund, katt, sau, gris, hest og kylling, på en øy midt i Trøndelag. Jeg flyttet til Kristiansand for å satse videre med idrett, og har akkurat lagt opp. Jeg savner å tilbringe tid og pleie dyr, samt være mer ute. Jeg er i en fleksibel jobb, og trives å være ute i friluft. Håper å kunne hjelpe med å ta vare på ditt kjæledyr, enten det er luftetur og stell i hverdagen, eller lengre opphold.


Bilde av

Velina Løfall

2014 Blystadlia

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Kan passe alt fra hunder til gnagere. Har hatt hund selv og har mye erfaring med å passe andre dyr.


Bilde av

Tuva H.

1892 Degernes

Dyrepasser
Hest

Hei! Jeg er en jente født 07 som ha lyst til og passe/ri hest! Jeg er ikke sånn verdens mester men traver og rir ganske stae hester til vanlig!

Spesielle ønsker
Jeg søker en snill hest/hester jeg vil hjelpe til i stallen og masse kos!

Bilde av

Fadoua Eddalia

0489

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Dyreeier

jeg er en 17 år gammel jente, som har holdt på med fra alt til hest, hund og katt. og dette er noe jeg vil holde på med


Bilde av

Viljar

Dyrepasser
Hund
Hest
Katt
Smådyr

Student. Lang erfaring med katt, hund og hest.

Spesielle ønsker
- Kan passe hund, katt eller smådyr heime hos deg ved reiser/ferie. Eg er sjølv katteeigar. - Tar gjerne med hund på tur. Har mykje erfaring med turgåing med hund (border collie, gordon setter, labrador, puddel) - Kan stelle hestar i kortere periodar ved ferie/reiser, eventuelt mot litt ridning. Eg har 15 års erfaring med hest, inkludert to års fulltidsjobbing som ridande turguide.

Bilde av

Andrea T Vanglo Olsen

0363 Oslo

Dyrepasser
Hund
Hest

Hei, jeg heter Andrea og er 20 år. På disse 20 årene har jeg hatt 6 hunder, og generelt mange dyr utenom også. Jeg er over gjennomsnittet glad i hunder, hehe! Jeg er rolig og ansvarsbevisst rundt hunder, og ulike raser er ingen problem da jeg har hatt 4 forskjellige selv. Fra mastiff til dachs, og blandingshund til japansk spisshund. Turglad er jeg, men for at turene skal bli enda litt bedre søker jeg en turvenn! Om du og hunden din skulle ønske vanlig dagpass eller overnatting er jeg bare glad for å hjelpe til! Om du skulle lure på noe ang meg, mine tjenester eller hva det skulle være så er det bare å ta kontakt! Det setter jeg bare pris på, og ingen spørsmål er dumme! Håper å høre fra deg!

Spesielle ønsker
Har nettopp flytta hjemmefra, og er veldig uvant å ikke ha hund i hjemmet lengre. Jeg passer gledelig hunden din om du/dere skulle ha behov for det! Rett og slett, vinnvinn situasjon!

Bilde av

Anette Cecilie Eilertsen

9151 Storslett

Dyrepasser
Hest

Jeg har hadd hund i mange år, ei husky jente som blei 6, men tok sauer, og en cane corso gutt som blei 4 år,, å 2 hester da jeg var yngre... ei lett døl hoppe som jeg fikk da hun var 10 og hadde til hun var 14, jeg er her nå for og kanskje finne meg en hest jeg kan ha på hel for...

Spesielle ønsker
Jeg ønsker å kunne dele på sagflisen og foret ellers blir det høy ball..

Bilde av

Linn Kathrin Øyre Standnes

kjørnessvingen

Dyrepasser
Hund
Hest

hei. Linn Kathrin Øyre Standnes Kjørnessvingen 15 6856 Sogndal Født: 21.05.1993 Tlf: 91389982 dyr eg er veldig knytta til hest hund sau ku meir info ta kontakt :)


Bilde av

Jenny Nyström

2953 Beitostølen

Dyrepasser
Hund
Hest

Jeg er ei glad jente som er veldig glad i alla typer av dyr! Jeg skulle veldig gjerne kjøpe meg i egen hund men det passer dessverre ikke min livssituasjon akkurat no. Har ei hel del erfaring av hund, da exet mitt var jakt interessert og i familien hadde 8 jæmthundar og ei schæfer, og mange av mine venner har hund så jeg pleier att ta hånt om di innimellom. Jeg har 2 hester sammen med min søster og min mor hjemma i Sverige. Jeg har ridd sia jeg begynte og gå, pga av min mor som eier ei rideskole hjemma i Sverige. Jeg har drivet med konkurranse både i dressur og i hopping. Jeg elsker att vara ute i naturen og gå på ski, løpe, ride og gå lange turer på fjellet. Så trenger du hjelp, så hør av deg så kan vi se om vi finner noen løsning som passar dere :)


Bilde av

Yasmin Said

5093 Bergen

Dyrepasser
Hest

Hei jeg er en rettferdig og pliktoppfyllende menneske. Det som er viktig for meg er at hesten alltid har det bra og at han for alt han skal ha, og passer alltid på og behandle hesten bra.