Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Wampus

Byhaugen i Stavanger

Katt
Blandingsrase

Wampus er en vaksinert, sterilisert og chipped hunnkatt. Hun er snill, kosete og renslig, og liker godt å være sammen med mennesker. Hun går veldig godt overens med våre unge tenåringer, men anbefales ikke sammen med små barn eller andre katter og hunder.

Spesielle ønsker
Wampus trenger pass i sommerferien 24.07 - 14.08.2021

Sobel

Danskerudveien 8b

Katt
Blandingsrase

6 måneder gammel katt. Snill og relativt rolig for kattunge å være. Kastrert, og er enn så lenge innekatt.


Bilde av

Lilly

Nordsvevegen

Katt

.


satanas

stortingete

Katt
Blandingsrase

hun er kjempe fint , og liker o vaere med doger


Bilde av

Tarzan

Vålveien 9

Katt
Blandingsrase

Tarzan er en nysgjerrig og sosial katt som trives både inne og ute.


Bilde av

Sylvester

Høidahlbuen 2

Katt
Bengalkatt

Sylvester er en snart 10 år gammel bengalkatt. Han er veldig sosial og nysgjerrig, og trenger derfor pass med litt lek, kos og underholdning, i tillegg til foring, da jeg ofte er på reise i forbindelse med jobb. Han går ut og inn en egen katteluke - spesielt godt liker han å være ute sammen med et menneske, han blir gjerne med å gå tur i nærområdet - men ikke alt for langt unna huset. Han liker dessuten best å drikke rennende vann fra springen, fremfor å drikke fra vannskåla :D

Spesielle ønsker
Søker fast kattepasser på hjembesøk i forbindelse med jobbreiser av varierende lengde.

Bilde av

Nusse

Schweigårdsvei vei 28b

Katt
Blandingsrase

Jeg har to katter - Nusse og Wysiwyg.

Spesielle ønsker
Søker feriepass i jula

Bilde av

Felix

Lier

Katt
Blandingsrase

Felix er vår lille gutt på snart 8 måneder. Han er nyskjerrig og glad i å leke. Samtidig så er han veldig glad i kos og oppmerksomhet fra de tobeinte. Han er også glad i triks hvor han gjerne sitter, gir labb og står på to bein mot en deilig belønning! Jeg og min samboer skal bort i juleferien og trenger derfor en katteelsker til å passe på pusen vår mens vi er borte. Ta kontakt dersom du vil hilse på Felix!

Spesielle ønsker
Ønsker hjemmebesøk, søker feriepass i perioden 23.12-29.12

Bilde av

Indika

Helgesens gate 30 b

Katt
Blandingsrase

Smil gutt på 16 år


Bilde av

Tobias

Helgesens gate 30 b

Katt
Blandingsrase

To brødre som er pompel og pilt. 16 år snille som dagen er lang. Elsker kos men litt å fikse ang kassa daglig


Bilde av

Frejya

Frysjaveien 15A

Katt
Sibirkatt

Omgjengelig, hengiven, nysgjerrig, kosete og leken sibirkatt født i desember 2018. Freyja fant seg fort til rette da hun kom til oss, og hun er overraskende tillitsfull mot fremmede som kommer på besøk. Hun er stort sett veldig rolig i løpet av en dag, men blir gjerne mer leken utover kvelden. Da elsker hun å jakte på fluer eller løpe etter små baller og kommer med en pelsball som hun vil vi skal kaste. Freyja er en kastrert innekatt som spiser tørrfor fra Royal Canine.

Spesielle ønsker
Søker feriepass fra 23.12 - 26.12.

Bilde av

Luna

Elmholt alle 9

Katt
Huskatt

Luna er en ung katt som ikke har hatt det så lett når hun var kattunge, men kom til oss i slutten av oktober 2019. Til tross for dette er hun veldig leken og elsker kos, spesielt på magen/brystet. Vi ønsker at hun skal få være hjemme i leiligheten nå den første tiden, siden hun er ny hjemme hos oss og er nervøs når et kommer til nye steder og mennesker. Hun er veldig sjenert, så ovenfor en passer, vet vi ikke helt hvordan hun vil reagere (mest sannsynlig kommer hun nok bare til å gjemme seg, men kan godt være hun blir med på litt lek med tråd, hun elsker det) Hovedsaklig det vi ønsker hos en passer er en som kan passe på at hun har mat og vann og ta ut av kattedoen, og gjerne prøve å leke /kose med henne hvis hun søker det. Bare spør hvis du lurer på noe :) !

Spesielle ønsker
Ønsker pass fra 23. des - 28. des 2019

Bilde av

Zola

bygdoy

Katt
Britisk korthår

Verdens nydeligste kattunge på snart 5 måneder trenger kattepass mens vi er bortreist. Vi synes at Zola, som er så pass lite (og kanskje for lite for kattepensjonat), vil trives best hos noen som er veldig glad i kjæledyr og kan gi henne stor oppmerksomhet og kos og gjør at hun føler seg nesten hjemme!

Spesielle ønsker
ønsker pass for 4-5 dager i slutten av november - kanskje ogsa i juletiden.

Bilde av

Quantum og Queen

Tjæresvingen

Katt
Britisk korthår

Hei! Vi er akkurat flyttet til Hunndalen og søker derfor en katte elskende dyrepasser til vores to britisk korthårede katter, Quantum og Queen, når vi er bortreist i helger og ved ferie. Der er tale om at give mat 1 gang om dagen samt tømme kattebakke når vi er borte en lengere periode. Begge katte er kosete og vennlige. Hjelpen for dette er betalt, og kan avtales fra gang til gang. Tag endelig kontakt ved interesse.


Bilde av

Tobias

Johannesgate 27

Katt
Blandingsrase

Har en kosekatt på 8 år som heter Tobias. Han har katteluke og er litt inn og ut, men trives best inne og i sitt eget hjem. Søker noen som kan gå innom han daglig å gi kos, lek og mat.

Spesielle ønsker
Trenger pass fra 13 desember til 3 januar pga reis

Bilde av

Zoetje

Uglamarkstien 1, Trondheim

Katt

Vi har en katt som trenger litt omsorg når vi drar på ferie. Er rolig og snill mot barn.

Spesielle ønsker
Søker feriepass til desember/januar.

Bilde av

Tyggi

Hjartdal

Katt
Blandingsrase

Veldig kosete katt som elsker å leke (enda litt kattunge i denne). Elsker mennesker og nysgjerrig på det meste. Alle kattene er husrene.


Bilde av

Timmi

Hjartdal

Katt
Blandingsrase

Snill og beskjeden hunkatt, liker å være for seg selv, men er ikke vanskelig med kos.


Bilde av

Sune

0469 Oslo

Katt
Blandingsrase

Sune er en supersøt, energisk og matglad gutt som elsker å kose, leke og sove. Han elsker oppmerksomhet når han er i kosehumør, men sover gjerne for seg selv når han er trøtt. Elsker mat, forbrenner det fort når han herjer utendørs. Han bor med min andre katt, Marius.

Spesielle ønsker
Trenger pass i jula, ca. 21-29. desember

Bilde av

Marshall

Libakkfaret 11b

Katt
Blandingsrase

Marshall har to yngre søsken, Erno Lillesand og Lille Pus Melina Englhart. De er alle tre innekatter av blandingsrase, to av dem omplasseringskatter. Aller er kastrerte / steriliserte. De er kjærlige og sosiale men kan være litt nervøse for fremmede, spesielt Erno (helsort). Jeg trenger hjelp til pass ved kortere ferier, og at noen kommer innom og ordner med mat og kassene, samt gir litt kos og selskap.