Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart
Bilde av

Shakira

Rotene 14

Hest
Ponni

Blandings av araber og svensk sportponny 17år. T

Spesielle ønsker
Forrytter

Natasja

Elveli - Sørkedalen

Hest
Ponni

Elveli Gård - Sørkedalen


Bilde av

Calluna Cira (Luna)

Hynivegen, Skien

Hest
Varmblods

Western- og Natural Horsemanship-trent Morgan horse. Meget vennlig og myk. Trenes i klassene; Western riding, Trail, Ranch Riding, pleasure og Natural Horsemanship. Men vi er i tilridningsfasen enda og skal etter hvert delta i konkurranser. Vi ser etter en voksen (over 18 år) som har vært på minst ett kurs i westernridning og har interesse for det.

Spesielle ønsker
Ordne fôr/høy, hestestell og ridning 2-3g pr. uke.

Bilde av

Lyngsbrunen

Samuelsberg

Hest
Ponni

En eldre herremann med mange bakrunner. Han er flink å teste nye ryttere men er mange barn som har og som enda rir han. Ellers er han en skikkelig kose gutt.

Spesielle ønsker
En ekstra rytter, gjærne med litt erfaring

Bilde av

Kazana

Samuelsberg

Hest
Kaldblods

Kazana er en ex-traver som har vært med i løp. Hun er snill, grei, litt vanskelig å få fast, lett å sale og meget lett på hånden for rytter, trenger ikke å ta hardt i før hun reagerer. Men er hun virkelig i trav må man ta litt i for å stoppe henne da hun er giret og helst vil trave mer.

Spesielle ønsker
En ekstra rytter, gjærne med litt erfaring

Bilde av

Zarika

Sørum

Hest
Varmblods

Min vakre perle trenger förrytter fra høsten av. Hun er en 14år gammel KWPN hoppe, ca 167cm i manken. Tidligere konkurrert høye klasser i sprang, men har de siste årene vært min hobbyhest, turkamerat, og læremester. Zarika er en morsom, flott, rar og flink dame med en enormt stor personlighet! Hun viser tydelig hva hun mener, så er ikke vanskelig å lese. Fra bakken er hun superskjønn! Så og si alle kan leie- og håndtere henne (selv de uten erfaring med hest). Sjarmerer de aller fleste på sin vei. Ries med myke og lette hjelpere, og også bittløst. Vi gjør mye forskjellig, og variert trening er viktig for oss. Trener henne bl.a. innen akademisk ridekunst. Der er hun både veldig flink og veldig positiv. Kan ha noen flere nykker ved ridning så ønsker en voksen og erfaren rytter. Ingen nybegynnerhest. Hun kan ha energi, men er aldri slem! Hun kan øvelser opp til LB/LA dressur, og gjør sitt beste. Trafikksikker, men mer våken på tur alene. Jeg kunne skrevet en triologi om min flotte hest. Hun er verdens beste, og vårt familiemedlem. Ta evt kontakt, kan jeg gjerne fortelle mer. Min mann jobber skiftarbeid, vi har to små barn og hund. Dette er grunnen til at jeg nå ønsker förrytter. Jeg er hovedsakelig nødt til å ha hjelp hver 3 uke. Da trenger jeg at förrytter har Zarika hver dag de gjeldene ukene, med medfølgende helg. Om man ønsker flere dager enn dette er det også i orden. Evt ordning kan vi bli enige om. Evt pris blir vi også enige om- viktigste er at Zarika får det hun trenger. Dagene man har Zarika må man møkke, skifte vann, ordne för til gjeldene dag og dagen etter, se til at dekken for natten og morgendagen er i orden, pusse og trene hesten, se til at hun har alt hun trenger, hjelpe til å fylle vann i karet ute, og rydde etter seg selv- og hesten. Altså- daglig stallarbeid. Vi står på verdens beste stall i Lørenfallet, Sørum. Kaldstall med stor paddock hvor hestene står ute i flokk. Kort vei fra Sørum kirke. Det er opplyst ridebane, og gode turmuligheter. Det er 2 andre hester på stallen per d.d. Lite og hyggelig miljø, hvor vi ønsker hverandre det beste og deler lykken vår. Vi hjelper hverandre, og stallen er stedet vi har "hyttepuls", nyter frisk luft, og koser oss sammen med hestene våre. Det er ikke aktuelt å flytte henne til en annen stall. Er du den trygge, voksne, ryddige, personen med myke hjelpere vi søker? Bare send mail, eller send meg en sms, så tar vi en hesteprat. Hilsen Christine & Zarika.

Spesielle ønsker
Trenger förrytter hver 3 uke. Ansvarlig, selvstendig, rolig, og må ri med milde hjelpere.

Bilde av

Kåre

Kjerringøy

Hest
Kaldblods

Trenger selskap till Kåre , blev plutselig aleina fra høsten Frigang med stall vid uvær, Kommer bli brukt avhengig av korsen hest som kommer


Bilde av

Impressja

Tjessheimveien 22

Hest
Varmblods

Impressja er ei sprek frøken som skulle hatt en halvfór rytter mandag, torsdager og søndager i uken å 2 helger i månden (lørdag-søndag), å eventuelt om noe skulle skje så trenger jeg at du kan stille opp. Impressja står på en trivelig stall på Figgjo der det er 10-15 min gå tur til busstoppet som ligger med Figgjo Skole. På denne stallen trenger du kun og ordne med kraftfór og vannbøtter, ellers så er alt av stallarbeid inkludert i stalleia. Jeg ønsker at halvfór rytter skal ri tur og dressur men siden Impressja er utrolig uerfaren så ønsker jeg at en tar hensyn med at du ikke presser henne til masse ting på en gang men tar ting fint å rolig, men hun er en utrolig lærevillig hest! Ser jeg at det blir god match mellom hest og rytter så ser jeg ikke vekk i fra at det er mulighet for og hoppe opp til 70cm med en person på 18+ til stede. Eventuelt så kan jeg stille om vi planlegger i for veien. Her har du mulighet til å være med på og utvikle henne videre sammen med meg også kan du mer en gjerne delta på dressur treninger/ stevner, men da må du betale de utgiftene selv og ordne eventuelt transport. Det stilles krav om at du er pliktoppfyllende og gjør det du skal med hesten og holder deg til avtaler som blir laget og de reglene som er på stallen å oppe på ridebanen. Jeg ønsker en halvfór ryttet som er 16+ år men jeg ønsker at du skal ha noe foreldreoppfølgning som veldig gjerne har en litt kunnskaper om hest som eventuelt kan hjelpe deg om det skulle oppstå noe. Ellers er det bare til og kontakte meg på tlf, ved enten å sende en mld eller ringe meg. Da Impressja som hopper flest kan ha sine meninger og noen dager kan være enten gode eller ikke fult så gode. Dette er ei frøken med masse personlighet som er veldig lett å bli glad i. Og selv om hun er 9 år så er hun 4 år i hode, og trenger derfor en bestemt men rettferig rytter. Impressja er ei kjempe kjekk frøken å holde på med og elsker å jobbe, så her kan du få være med på å utvikle henne spesielt innen dressur som nevnt over. Viss du syntes Impressja hørres ut som en hest for deg så ta gjerne kontakt på mld første omgang så kan vi avtale en tid der du får komme og hilse på henne

Spesielle ønsker
Ønsker at halvfór rytter er 16+, pga Impressja kan være krevende å holde på me etc.

Bilde av

Skogmyrens Cikora

Forbergveien 200

Hest
Ponni

Cikora er ei eldre dame på 22 år (ikke mulig å legge inn korrekt alder). Hun har tidligere vært avlshoppe, og fått hele 10 føll. Hun har derfor ikke blitt innridd eller innkjørt. Likevel er hun snill med barn, og kan fint leies med barn på ryggen. Innridning ble påbegynt i 2017, men ble ikke ferdig grunnet flytting. Har planer om å kjøre henne inn, men mangler for tiden sele. Cikora er snill og grei, men kan være litt rampete som shetlandsponnier flest. Hun elsker å være med på tur som håndhest, og sier da aldri nei til en god galopp. Cikora er trygg på så og si alt, og fungerer ypperlig som «støttekontakt» for mer usikre hester. «Følger med på kjøpet» om man ønsker å ha min andre hest på fôr.


Gutten, Victory og Ella

Hedalen

Hest
Kaldblods

3 rekativt enkle hester å passe på

Spesielle ønsker
Hjelp til fôring i ny og ne. Får mat 4 ganger om dagen

Herman

Sandnessjøen

Hest
Kaldblods

Søt fjording :)


Bilde av

Jøtunn

Hogstvetvn 49B

Hest

Han er en islandshest Grei i håndtering Liker best turridning eller tømmekjøring står på en liten stall med gode turmuligheter Kan bli sjefete på tur alene men grei når det er flere med

Spesielle ønsker
Hjelp til pass og stell,stallarbeid og puss og stell av utstyr Hjelp til innkjøring og ridning hadde også vært fint

Bailaora

Hjeravegen 70

Hest
Varmblods

Bailaora er föll, betyr ikke ri för den er 4


Bella og solli

Degernes, Torudholtveien

Hest
Varmblods

Jeg har 2 hopper som er 21 og 18 år gammel, snill og rolig. En av hestene kan ikke ris lenger pga helseproblemer, den andre er veldig flink og trenger litt mer mosjon. Begge er veldig avhenige fra hverandre, Vi trenger noen som kan hjelpe meg litt innimellom og i ferientiden, Vi har også en katt og en hund.

Spesielle ønsker
feriepass fra 14.8.-26.8. og, eller hjelp innimellom året rundt

Bilde av

Diamondacehof

6002 ålesund

Hest
Varmblods

Varmblodstraver som jeg har ridd opp til LA. Akkurat nå går han som rideskolehest i Kragerø, men håper å få han oppover hit så fort som mulig.


Bilde av

Petulas Lili

Feenveien 190

Hest
Ponni

Søt welshhoppe på 7 år vil gjerne ha litt mer oppmerksomhet, gjennom enten jogge og leietur, lett ridning, eller rett og slett bare gjennom kos og stell! Hun er delvis innridd, enkel under all håndtering. Herlig personlighet! Snill mot barn :-)

Spesielle ønsker
Ønsker noen som vil gi ponniene oppmerksomhet i ukedager og helger, fast eller ei. Alt av interesse :-)

Bilde av

Primroses Petula (Bolla)

Feenveien 190

Hest
Ponni

Søt welshhoppe på 16 år vil gjerne ha litt mer oppmerksomhet, gjennom enten jogge og leietur, lett ridning, eller rett og slett bare gjennom kos og stell! Hun er godt innridd men krever en voksen tilstede til en hver tid. Snill mot barn. :-)

Spesielle ønsker
Ønsker noen som vil gi ponnien oppmerksomhet i ukedager og helger, fast eller ei. Alt av interesse :-)

Bilde av

Holen Vinter

smøråsvegen 107

Hest
Kaldblods

Holen Vinter leter etter noen som kan passe han 1-4 dager i uken(dette diskuterer vi). En/to av disse dagene(tir/tor) inkluderer å hjelpe på to timer nybegynnerkurser.Han er en snill og grei kosebamse som elsker å stå lenge å dulle(særlig om det er noe godt å få). Han er veldig lærervillig og tolmodig, og kan bli brukt til det meste. Per idag blir han brukt til dressur, tur, litt sprang, horsemanship og så går han i nybegynner kurs 2 ganger i uken. Han har aldri vært travtrent og har ingen travernykker! Han kan alle gangartene og har helt fantastiske bevegelser. Han er en utrolig snill og god hest, han skvetter SJELDEN til, 100% trafikk sikker og er en veldig stabil hest så lenge man er sikker og bestemt. Han kan bukke om han blir ekstremt glad, elelr skal teste, men de er ikke særlig høye da han egentlig ikke gidd :P, men med en gang han får GOD beskjed tar han den beskjeden! Han står på en koselig stall, Smørås Gård i fana, ca 10 min med bil fra Nesttun. Det er gode busstilbud, og stallen er ca 10 min gange fra busstopp. Vi har ridebane rett utenfor døren, flott turløype rundt Bjørnevannet. Stendafjellet og hordnesskogen er heller ikke langt unna. Jeg ønsker hestepasser skal ri på tur og drive dressur med han og av og til etter hvert delta på timer med instruktør(enten egen eller stallen sin). Dette må hestepasser selvfølgelig betale for selv.

Spesielle ønsker
Hestepasser må være over 13 år

Kaizer

Nøtterøy

Hest
Kaldblods

Kaizer er en blanding av kald og varmblods. Er 23 år gammel. Har litt små skavanker som eldre flest, men er sprek og mye tempo. Han er en tur hest. Han er ingen nybegynner hest. Han kan være skeptisk til nye folk i starten, og liker ikke bli håndtert med hard hånd. Han er en skikkelig kosegutt, og trenger mye tid på stell, kos, prat. Han er super fin på tur. Har mye tempo, trygg i trafikken. Han skal ikke ri harde turer, men rolige og gjerne lange turer. Han vil gjerne teste ut nye ryttere. Han er var på tøyler, så den som rir han må kunne trave på lange tøyler. Han er en hest med mye personlighet og veldig artig og snill.

Spesielle ønsker
Ønsker hestepass helger, enkelte ferier og av og til ukedager.

Bilde av

Joy Forever

Stange

Hest
Varmblods

Søker seriøs fôrrytter til min varmblodstraverhoppe på 19 år 2-5 dager i uka. Da nåværende fôrrytter slutter og jeg studerer i Fredrikstad trenger jeg noen som kan aktivisere hesten min noen dager i uka. Det må være minst 2 dager, med mulighet for mer. 2 av dagene vil du ha ansvar for møkking ute og inne, samt tillaging av kraftfor, i tillegg til stell og trening av hesten. Du må belage deg på å ta det veldig rolig i begynnelsen, da Joy trenger tid til å bli kjent med en ny person pga. vanskelig fortid. Joy går barfot og ris bittløst, så du må være komfortabel med det. Det vil ikke være mulighet til å ri henne med bitt. Joy trenger en mild, men bestemt rytter som kan ri henne på rolige turer og trene bakkearbeid (longering, tømmekjøring, o.l.), med mulighet for mer ettersom hun og jeg blir kjent med deg. Hun er veldig snill, men ingen nybegynnerhest, så erfaring er nødvendig. Du må være glad i å holde på med hest, takle utfordringer når de kommer, være tålmodig og ikke ha hastverk, da det kan ta litt tid å komme inn på henne og bli kjent med henne. På tur kan Joy være skvetten, men det går fint å ri henne både alene og med andre. Det er viktig at du som rytter rir kontrollert og rolig, da hun kan bli litt sterk. Hun kan bli nervøs og stresset i visse situasjoner, men med en rolig og bestemt rytter klarer hun å roe seg ned igjen. Hun er fortsatt noe urutinert, men tilbakemelding fra fôrrytter er at det stort sett går fint på tur nå. Det er en fordel om du er interessert i akademisk ridekunst, lange tøyler eller lignende, da jeg vil at hesten skal trenes en del fra bakken. Enkel instruksjon kan fås fra meg dersom det er ønske om det. Joy står oppstallet i Stange Vestbygd, med nærhet til både Stange og Hamar. Buss stopper en kort gåtur fra stallen. På stallen står det 10 hester, og miljøet er voksent og variert. Her er det plass til de fleste, og alle er hyggelige og inkluderende. Det er ny ridebane på stallen med noe hindermateriell, lys, mulighet for å låne rundpaddock hos naboen, og gode turmuligheter. Hvis du er ute etter litt utfordringer i hverdagen og verdens beste venn til å fylle den, ta kontakt på mail; marenkah@hotmail.com der du forteller litt om deg selv og hva du ser etter i en fôrhest.