Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Finn et dyr å passe

Vis stort kart

Miranda

Askeveien 4

Hest
Varmblods

Snill 12 år gammel hoppe trenger forytter. Ta kontakt for mer info.

Spesielle ønsker
Ekstra pass i noen helger og ferier

Bilde av

Olai

Andebu

Hest
Varmblods

Snill, ukomplisert dressurhest på MB-nivå søker voksen, ansvarsfull og pålitelig fôrrytter 1-2 dager i uken samt en helg i ny og ne. Bombesikker frieser som er med på det meste, elsker kos og oppmerksomhet. Gode muligheter (stevner, treninger, mulighet for å bo på gården og passe flere hester mens vi er på ferie) for rette vedkommende. Dressur eller tur velger du selv. Har du med deg et barn eller en venn kan du låne en ekstra hest på tur. Du må ha bil/førerkort for å kunne komme deg til stallen. Ta kontakt for en hyggelig hesteprat! Pris: gratis.


tanja

sandholt

Hest
Ponni

Ponni, driver med sprang.


Bilde av

Chakira

Arendal

Hest
Kaldblods

Rolig og grei hest søker helfôrvert over en lengre periode. Må være en erfaren person med tid til overs flere dager i uken. Ta kontakt for mer info :)

Spesielle ønsker
Rolig hest søker helfôrvert (langtids)

Lucky, Pipar og Vikingur

Kraftverkveien 25

Hest

2212 Kongsvinger

Spesielle ønsker
Pass ved behov.

Bilde av

Leirubakki hester

Leirubakki

Hest
Ponni

Hej! Vi leter etter en dyktig person til at hjælpe og jobba i vår gård, Leirubakki i Syd Island. Vi har mellem 70 og 80 forskællige hester, både unge og gamle, som mangler trening og daglig passing. Vi er nær de islandske perler som Gullfoss og Geysir, Landmannalaugar, Seljalandsfoss; og i bare en times kjøring fra Reykjavík. For mer informasjon ring till +354 8935046 (Anders) / 354 7714450 (Frida), eller skrev melding til anders@leirubakki.is / frida@leirubakki.is Med vennlig hilsen, Fríða Hansen


Bilde av

Hekla

Island

Hest
Ponni

Vi leter etter en dyktig person til at hjælpe i vår gård, Leirubakki i Sur Island. Vi har mellem 70 og 80 forskællige hester, både unge og gamle, som mangler trening og daglig hilsen. Vi er nær flere islandske perler som Gullfoss og Geysir, Landmannalaugar, Seljalandsfoss; og i bare en times kjøring fra Reykjavík. For mer informasjon ring till +354 8935046 (Anders) / 354 7714450 (Frida), eller skrev post til anders@leirubakki.is / frida@leirubakki.is Med vennlig hilsen, Frida Hansen

Spesielle ønsker
Söker hjælp som hurtigt som muligt!

Bilde av

Doppa

osveien 42

Hest
Ponni

Doppa er en snill islandshoppe som trenger hestepasser noen dager i uken. Hun brukes hovedsaklig til tur. Vi holder til rett ved Fana stadion, og har flotte turområder rett i nærheten

Spesielle ønsker
Søker hestepasser til islandshest og minishettis

Bilde av

Daytona Park

ravnumsvegen 4

Hest
Varmblods

Daytona er an avdanka traver som man lett blir glad i. Hun får fram det beste i deg hvis dere går bra sammen. Super snill og lett å stelle med. Elsker kos! Trenger noen som vet hva de gjør og som kan få frem det beste i henne. Veldig lettlært og med mye potensiale.

Spesielle ønsker
ønsker noen som kan trene og stelle med henne i ukedagene.

Kaiser TP

Sjøvegan

Hest
Varmblods

10 år gammel oldenburgervallak. 175 cm høy. Sprang og dressur.


Bilde av

Robin

Oddevegen 388

Hest
Ponni

Shettisvallak født -06. Har patellaopphaking. Viser seg som regel kun om morgenen etter å ha stått på boks om natten. Kun innkjørt og kjørt bare på tur. Men sittet på av barn som har blitt leid rundt. Høyde ca 100 cm. Settes kun vekk til hestevante mennesker med kunnskap om fôring. Har en lei tendens til å legge på seg alt for mye. Bør derfor holdes på høy året rundt. Han var forfangen i fjor og har ikke gått på gress etter dette. Har ikke vært i bruk noe særlig de siste åra, så opptrening må påberegnes om han skal brukes. Kan også settes bort som selskapshest.

Spesielle ønsker
Gjerne langtidsfôr til hestevante. Settes ikke langt vekk.

Bilde av

Melvin

Oddevegen 388

Hest
Ponni

Nordlandsvallak født -95 med mild sommereksem. Symptomfri om han får komme inn på stall om natten (evt. eksemdekken). Ridd mest på tur, men også bane tidligere. Noe skvetten på tur alene. Fremdeles i sin beste alder! Ikke innkjørt. Høyde ca 130 cm. Settes kun vekk til hestevante mennesker med kunnskap om fôring. Har en lei tendens til å legge på seg alt for mye. Bør derfor gjerne holdes på høy året rundt. Har ikke vært i bruk noe særlig de siste åra, så opptrening må påberegnes om han skal brukes. Kan også settes bort som selskapshest.

Spesielle ønsker
Gjerne langtidsfôr til hestevante. Settes ikke langt vekk.

Bilde av

Auro Carmen

Haukveien

Hest
Varmblods

Carmen er en herlig x-varmlostraver. Hun er snill som dagen er lang, men hun er ikke ferdig omskolert og har derfor fortsatt noen "nykker". Det vil si at hun stresser litt i blandt. Carmen er ingen nybegynner hest, men hun er veldig fin å ri på banen og gjør alt for å gjøre rytteren fornøyd. Hun kan ikke galopp ordentlig enda da dette er noe vi jobber med. Vi har jobbet mye fra bakken og hun er veldig kontaktsøkende om du viser deg fra en rolig å trygg side.


Bilde av

Bjørkejenta

Veggli

Hest
Ponni

Trenger opptrening i Juni-Juli da hun er drektig nå. Snill hest men trenger en rytter som ikke er redd og som tørr og si ifra da hun har egne meninger. Dette er helt gratis da jeg trenger hjelp til trening da jeg har flere hester!

Spesielle ønsker
Etter Mai 2015

Bilde av

Ra-Balder

Eikjolveien 540

Hest
Kaldblods

Ra-Balder trenger Forrytter flere dager i uken! Han er en 9 år gammel kaldblods, han elsker å hoppe og å gå på tur, ellers er han fin å ri i dressur også. Han er på LC/LB nivå i dressur og hopper 1 meter baner, men har hoppet 135 enkelthinder. Han er ingen nybegynnerhest, og trenger en bestemt og rolig rytter. Han står oppstallet på Karlsrud gård i ski, er ikke god bussforbindelser, men går buss. Spør gjerne om det er noe mer du lurer på:)


Bilde av

Temptation

3160 Stokke

Hest
Varmblods

Snill og kosete hest. Står på utegang og går barfot. Trivelig gutt :)


Bjørke Burre

hønefoss

Hest
Ponni

Kjøre og ridehest Avlshingst Nordlandshest Brukes til alt. Meget høflig og snill.


Bilde av

Lillefix

Limarka

Hest
Ponni

Lillefix er en ponni med personlighet. Hun er tidligere brukt i både sprang og dressur. Hun er også trent i Parelli Natural Horsemanship opp til level 3. Hun blir for lite brukt og savner jevnlig trening og tur. Lillefix står på utegang sammen med 4 andre varmblods hester.

Spesielle ønsker
Søker snill og pålitelig hestepasser til Ponni. Tur, trening innen Horsemanship.

Bilde av

bjørli rosa

reinsvoll

Hest
Kaldblods

Ei hoppe som brukes til dressur, går LC pr.d.d. Hun er veldig snill, men er veldig våken og trenger derfor en erfaren rytter. Hun kan Være litt tøff å ri på tur etter hun ble angrepet av hund i høst, derfor må du virkelig være bestemt og rolig med henne. Står på stall med ridehus og masse andre hester, er også et veldig godt miljø i stallen:) Ta kontakt for mer informasjon !