Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Velkommen til Passop – hva kan vi hjelpe deg med?

Vi åpner herved bloggen vår med å ønske deg hjertelig velkommen til Passop - og håper å samtidig inspirere deg til å komme godt i gang på vårt gratis nye møtested for dyreeiere og dyrepassere! 

Drømmejobben for dyreelskere

Enten du allerede jobber som profesjonell dyrepasser, eller du bare ønsker å tjene litt ekstra på dyreinteressen din, er Passop en optimal markedsplass. Som registrert bruker oppnår du lett kontakt med interesserte dyreeiere, som kan velge dine tjenester ut fra arbeidsområde, erfaringsnivå, pris og magefølelse.

Unngå “katta i sekken”!

Levende dyr kommer uten angrefrist, og kan ikke sendes i retur. Passop er møtestedet hvor du og dine nærmeste kan få prøve ut dyreeierens ansvar og gleder - uten langvarige forpliktelser.

Det er mange spørsmål å ta stilling til for dem som vurderer å få et kjæledyr. Hva slags dyr passer for meg? Bør jeg velge en rottweiler eller en retriever? Er min datter klar for å få ansvaret for en egen hest? Og hvem i familien kommer egentlig til å ta seg av morgenturene?

Selv om du som skal kjøpe dyr kan finne mye informasjon om en rases typiske behov og adferd, er vårt råd til deg enkelt: lån og finn ut selv hva som passer for deg! Vi i Passop tror at egenerfaring og mer realistiske forventninger til dyr og raser kan gi både bedre dyrehold og færre omplasseringer av dyr i fremtiden.

Vi ønsker deg velkommen til et gratis møtested som vi tror kan gi både dyr og mennesker en bedre og lettere hverdag, og håper du også vil fortsette å følge bloggen vår for råd og tips om godt dyrehold.