Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Travel hverdag?

Overtidsarbeid, sykdom, flytting, eller ny familiesituasjon; hverdagen kan endre seg plutselig, og det finnes mange grunner til at alle kan trenge en hjelpende hånd iblant. Passop formidler dyrepassertjenestene som gir deg avlastningen du trenger, til glede for både deg selv og andre.

Best på Hest?

Passop deler våre passetjenester for hest inn i helfôr, delfôr og hestehjelp, og her kan du lese litt mer om hva som gjerne forventes av deg som vil passe en hest.

Som registrert bruker kan du gratis og enkelt finne frem til hester og hestepassere i hele Norge, og kan fritt benytte deg av våre ryddige kontrakter for ulike fôravtaler.

Velkommen til Passop – hva kan vi hjelpe deg med?

Vi åpner herved bloggen vår med å ønske deg hjertelig velkommen til Passop - og håper å samtidig inspirere deg til å komme godt i gang på vårt gratis nye møtested for dyreeiere og dyrepassere! 

Vi i Passop er veldig stolte over å lansere denne tjenesten til dere, og ikke minst er vi spente på hvordan vi sammen kan komme til å videreutvikle dette møtestedet i fremtiden. I tillegg til å være et praktisk verktøy i organiseringen av hele Norges dyrepass, ønsker vi å bli et levende og aktivt møtested for alle som interesserer seg for dyr og dyrehold. På denne bloggen vil vi med jevne mellomrom poste nyheter, inspirasjon, råd og tips eller andre saker vi tror vil være av interesse for mange av våre brukere. Dersom du har ideer til temaer eller spørsmål til oss i Passop, er du alltid velkommen til å kontakte oss på .(JavaScript must be enabled to view this email address)

I mellomtiden ønsker vi blant annet å tilby registrerte dyreeiere:

  • Avlastning i en travel hverdag

Overtidsarbeid, sykdom, flytting, eller ny familiesituasjon? Hverdagen kan endre seg plutselig, og alle kan trenge en hjelpende hånd iblant. Med Passop kan du finne avlastningen du ønsker deg, til glede for både deg selv og andre. Dessuten behøver man jo ikke å være skilsmissehund for å nyte en ekstra lørdagstur mens matfar ser på fotballkampen...

  • Et skreddersydd alternativ til kennel

Dyr er som oss mennesker; forskjellige! Ikke alle trives i flokk, noen misliker å være innelukket, og mange av oss er vanedyr og foretrekker velkjente rutiner. Kennel og organisert dyrepass er ikke lett tilgjengelig for alle, og det er dessuten ofte langt fra gratis. Med Passop er det du som dyreeier som setter opp kriteriene for passing, og du finner enkelt frem til dyrepasserne du og kjæledyret foretrekker.

  • Reiser med ekstra god samvittighet

Har du stått lettere brydd på trappa og bedt naboen ”se etter katta” nok en sommerferie? Hvert år tar Dyrebeskyttelsen Norge seg av over 3500 hjemløse kjæledyr, og høysesong for å bli etterlatt er uten tvil i feriene. Nordmenn elsker å reise, og ved å bruke Passop øker sjansene drastisk for at både du og kjæledyret ditt kan slappe av og nyte ferien!

  • Trygghet for dyr og mennesker

Det skal være enkelt og trygt å registrere dyret sitt på Passop. Som registrert dyreeier har du tilgang til dyrepassernes profilsider og står fritt til å velge hvilke dyrepassere du vil benytte, enten du leter etter en erfaren hestetrener eller du søker en hundeglad pensjonist til hjelp med ettermiddagsrunden. Våre tjenester er utviklet med fokus på din trygghet, personvern og sikkerhet, og vi henviser alle våre brukere til Om oss og våre Betingelser for mer informasjon om trygt dyrepass. 

 

...Og vi vil formidle møter med dyrepassere som:

  • Har gjort dyreglede til sin drømmejobb!

Enten du allerede jobber som profesjonell dyrepasser eller du ønsker å tjene litt ekstra på din interesse for dyr, er Passop en optimal markedsplass for deg. Her oppnår du lett kontakt med interesserte dyreeiere, som kan velge dine tjenester ut fra arbeidsområde, erfaringsnivå, pris og magefølelse.

  • Vurderer å skaffe seg et eget kjæledyr?

Levende dyr kommer uten angrefrist, og kan ikke sendes i retur. Er du usikker på hvordan det vil fungere med både småbarn og valp, eller om du virkelig vil orke den morgenturen før jobb vinteren igjennom? Og vet dere med sikkerhet at ingen i familien er allergiske? Med Passop kan du og dine nærmeste få prøve ut dyreeierens ansvar og gleder uten langvarige forpliktelser, før den endelige beslutningen tas. Og hvem vet, kanskje finner dere ut at en god passeordning er den beste og greieste løsningen likevel, også på lang sikt?

  • Skal velge mellom Schaefer og Chihuahua?

Du har kanskje bestemt deg for at du vil skaffe deg en egen hund, men hva slags hund skal det være? Selv om du kan finne mye informasjon om en hunderases typiske behov og adferd, er vårt råd til deg enkelt: lån og finn ut selv hva slags hund som passer for deg! Vi i Passop tror at egenerfaring og mer realistiske forventninger til dyr og raser kan gi både bedre dyrehold og færre omplasseringer av dyr i fremtiden.

  • Setter pris på at det skal være gratis å hjelpe andre!

Ja, vi innrømmer det gjerne: Passop er grunnleggende idealistisk. Vi tror på verdien av å dele og av litt ekstra hjelp i hverdagen. For at dette skal være en mulighet for alle, er Passop gratis å bruke. På sikt vil vi vurdere om det bør tilkomme en liten kostnad for profesjonelle dyrepasserfirmaer som tjener penger på tjenestene sine, men det skal alltid være mulig å finne dyrepass gratis! Vi mener hvert fall at tilgang er viktigere enn eierskap, og at en delt glede blir minst dobbelt så stor.