Det er helt gratis å være med! Opprett konto nå Er du allerede medlem: .

Best på Hest?

Passop deler våre passetjenester for hest inn i helfôr, delfôr og hestehjelp, og her kan du lese litt mer om hva som gjerne forventes av deg som vil passe en hest.

Som registrert bruker kan du gratis og enkelt finne frem til hester og hestepassere i hele Norge, og kan fritt benytte deg av våre ryddige kontrakter for ulike fôravtaler.

Unngå “katta i sekken”!

Levende dyr kommer uten angrefrist, og kan ikke sendes i retur. Passop er møtestedet hvor du og dine nærmeste kan få prøve ut dyreeierens ansvar og gleder - uten langvarige forpliktelser.

Travel hverdag?

Overtidsarbeid, sykdom, flytting, eller ny familiesituasjon; hverdagen kan endre seg plutselig, og det finnes mange grunner til at alle kan trenge en hjelpende hånd iblant. Passop formidler dyrepassertjenestene som gir deg avlastningen du trenger, til glede for både deg selv og andre.

Som registrert dyreeier hos oss kan du finne alt fra en erfaren hestetrener til en hundeglad pensjonist som trenger en grunn for å komme seg ut om ettermiddagen. Mange mennesker ønsker seg firbent selskap, uten å ha mulighet for å selv ha dyr.

Hvert år leser vi i avisene om dyr som avlives eller forlates i feriene, de fleste trolig fordi eier ikke har klart å løse passeproblematikken. Vi i Passop tror dette er et problem vi kan begrense sammen, og vi vil at det skal være enkelt og gratis å finne hjelp. Friske dyr må ikke avlives selv om eieren skal på juleferie - har du forresten tenkt på hvor mange mennesker som kanskje er ensomme og kunne hygge seg med selskap av akkurat ditt dyr i julehelgen? 

Og ja, vi innrømmer det gjerne: Passop er grunnleggende idealistisk. Vi tror på verdien av å dele på ansvar, og vi er helt overbeviste om at en delt glede blir minst dobbelt så stor. Dessuten behøver man jo heller ikke å være skilsmissehund for å nyte en ekstra lørdagstur i marka mens matfar ser på fotballkampen...